Keresés

Részletes keresés

igen7 Creative Commons License 2002.10.23 0 0 10
írtam az előbb. Eu-n belül nem lehet saját országos ipart pozitívan diszkriminálni, csak az összes EU-s céget. Ez van. Arról is írtam, milyen közvetett támogatási lehetőségek léteznek, amivel ez kikerülhető.
Előzmény: Törölt nick (8)
igen7 Creative Commons License 2002.10.23 0 0 9
jövedelemnövelést hogy tudnak korlátozni?
Előzmény: Törölt nick (7)
BoGar Creative Commons License 2002.10.23 0 0 6
Tévedés! Ti fogtok mindent az MSZP-re. (Lásd Megszünt az IBM topic!)
Előzmény: Törölt nick (3)
igen7 Creative Commons License 2002.10.23 0 0 5
a. közvetlen ipar támogatás sehol sem divat. közvetve, adókedvezményekkel szokás. Továbbá az EUban nem szokás csak a nemzeti ipart preferálni, sokkal inkább az uniósat.
b. több éves átmenetet nem csak ránk, hanem az összes csatlakozóra akar alkalmazni. Oka: nem vagyunk olyan fejlettek, mint a legutóbbi kör: Ausztria, Finnország, Svédország.. Emiatt pedig a jelenlegi tagországoknál sokkal nagyobb előnyökben részesülnénk a belépés után közvetlenül. Ezt pedig a jelenlegi tagországok közvéleménye nehezen viselné. Inkább úgy fognám fel, hogy kevesebbet kapunk kezdetben, de a semminél ez is jobb. A külföldi földvásárlásra meg mi kapunk haladékot.
c.Egyenrangúak természetesen leszünk is, csak nem a legelején. De ez természetes, ha valaki bekerül egy baráti társaságba, nem lesz rögtön annak megbecsült tagja, azt ki kell érdemelni.
d. jövedelmek növekedése az ország gazdaságától függ, az ingatlanárak valszeg növekedni fognak, ezt viszont az államnak is szabályoznia kellene kezdetben valahogy.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 3
a belünk is rámegy. sebaj, majd akkor azt fogják rá orbánra. sapka.
Előzmény: Törölt nick (-)
Lúdens Creative Commons License 2002.10.22 0 0 1
Ingatlanar felmegy, jovedem csak lassan.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 topiknyitó
Érdekel a véleményetek.Az EU országjelentése javaslatot tett a bérszint visszafogására,a helyi ipar támogatásának csökkentésére(autópálya építés)és több éves átmenetet akar ránk alkalmazni,mint az előző belépőkre!Lehetünk mi mmég ott egyenrangúak?Mi lessz a vagyonunkkal?(Ingatlan,jövedelmek)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!