Keresés

Részletes keresés

szuszmok Creative Commons License 2003.06.18 0 0 177
Szerintetek hány éves korában célszerű, hogy utolsó alma legyen a nőstényeknek, illetve mennyi az a végső korhatár, amíg célszerű és egészségügyi szempontból (itt mindkét esetben a szülők és a kölykök érdekét is nézem) normális fedeztetni egy kandúrt???

Hallottam olyanról is, hogy valaki még 10-11 éves korában is fedeztet a kandúrral, illetve hogy ugyanennyi idős korban még összehoz almot egy-egy nősténnyel:((

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 176
Sziasztok!

Erre gondoltam amire Danone rávilágított! Nincs akkora buci feje, a szőre rövidebb (v. rövidebbnek tűnik) és én a szinét is másnak látom!
A brit silver tabby-nak az ezüstje és a feketéje is sötétebb. Sokkal inkább hasonlít egy amerikai ezüst-márvány cirmoshoz! Ráadásul a brit szőre eláll a testétől! Nem lehet, hogy ez egy "reklámfogás", hiszen európában nem igazán elterjedt az amerikai! :)))

Előzmény: ballage (175)
ballage Creative Commons License 2003.06.18 0 0 175
Poche, a Whiskas rekálámban egy brit rövidszörü ezüstcirmos van :)
Előzmény: szuszmok (174)
szuszmok Creative Commons License 2003.06.18 0 0 174
Én nem tudom, nem ismerem annyira a fajtát, hogy véleményt tudjak mondani erről. Bárhogyan is, eléggé népszerű lett..A tegnapi műsorban a vendégeim is azt mondták, hogy brit cica szerepel mind a Whiskas, mind pedig egy Sheba reklámban.
Előzmény: Törölt nick (172)
Danone Creative Commons License 2003.06.17 0 0 173
Én úgy tudom,hogy tényleg brittek azok a macsekok. Talán éppen egy MMOE kiállításra jött vmi Whiskasos ürge,aki hozta a brittjeit a Lurdyba...Tavaly februárban? Még el is lopták a kiscicáját,nagy cirkusz volt...
De ahogy mondod,inkább hasonlítanak másra,nem olyan nagy buci a fejük,mint amit ma a Dorombolóban láttunk...
Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.17 0 0 172
Nos, hát valamiért megint "nem vette be" a hozzászólásomat. Két vitatémát is felvetettem, de most csak az egyik jut eszembe (persze ami nem annyira fontos). Mindenki azt "terjeszti", hogy a whiskas reklámban 1 brit cica van, szerintetek nem lehet az egy amerikai rövidszőrű?
Előzmény: Törölt nick (171)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.16 0 0 171
Nem voltak túl nagyok a betűk (a férjem rögtön megjegyezte, de hát nála ez szakmai ártalom), de amikor kikapcsoltam a kedvenceket az explorerben kétszer akkorák lettek a betűk! :) Egyébként Gábor azt mondja ezek a gikszerek csak azért vannak, mert mások a windows beállítások a külömböző gépeken.(mármint azért látod másként mint a külső emberek)

Előzmény: Danone (170)
Danone Creative Commons License 2003.06.16 0 0 170
Szia :)
Köszönöm,hogy megnézted! Nem gondolod,hogy nehezen olvasható, túl kicsik a karakterek? Mert volt,aki ezt mondta...Nekem itthon normálisan jelenik meg,de tény,hogy ha idegen helyről neteztem,a monitoron nem volt túl jól olvasható :(
A kérdőjeles hölgy Tuscaloosa's Roxanne, egy barna cirmos cicalányka :) Ő az első lánycicánk :)
Azért nem frissítettem tovább ezt a honlapot,mert nagyon lassúnak találtam a töltődését,és valahogy nem is nagyon tetszett...
Előzmény: Törölt nick (169)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.15 0 0 169
Szió Danone!

Írtam neked hsz-t és "leokéztam", csak most látom, hogy nincs itt! :( Veletek is szokott szenyózni az index? V.lehet, hogy másik topicba írtam...:)

Már nem pontosan emlékszem, pedig olyan jól megfogalmaztam akkor. Szóval...átnéztem tüzetesen az oldalad és nekem tetszik! :) Nem nagy oldal mégis sok információ van benne! Tetszik, hogy körültekintő vagy és még a betegségekre is felhívod a figyelmet! A cicusaid pedig nagyon édesssssek és szépek!!!
Gondolom azóta megérkezett a "kérdőjeles" kis hölgy, ki ő?!

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.14 0 0 168
Olvastam a másik topicba is mit írtál...jah ez nálunk is előfordult, hogy a nagyobb tesó piszkálta őket, de nem bántotta! Pofozgatta, de nem erősen, szerintem várd ki azután mi lesz, ha gond van közbe tudsz avatkozni, de ha nincs az sem hiszem, hogy megnyugtat, mert engem sem nyugtatott meg, hogy : ááá csak játszik! :) :(
Előzmény: Törölt nick (167)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.14 0 0 167
Szia!

Nálunk soha nem bántották, még az újszülötteket sem, de én is hallottam ilyenről! Nem tudod védetteb helyre költöztetni őket?

Jó tanulást!

Előzmény: dals (166)
dals Creative Commons License 2003.06.14 0 0 166
Most a tanulás hevében nem tudok hosszabban írni, csak annyit:
A mamacica a piciket beköltöztette a kutyaház alá. tettem be neki egy pokrócot, elbarikádoztam a kerítést a ház mögött, hogy a kicsik ne másszanak át a szomszédba, viszont attól félek, nehogy a nagyobb cicák bántsák őket. Van okom az aggodalomra, vagy a 4 hetesek piciket már nem bántják a kandúrok? Féltem őket, ráadásul holnaphoz egy hétre elutazunk Horvátországba, és picit aggódom miattuk, hogy mi lesz velük.
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 165
Danone: Megnéztem! Egyálltalán nem rossz!!! :)
Azért megértelek, mert én is elégedetlen vok az enyémmel, az is csak össze lett csapva...
Hajrá új honlap!!! :)
Előzmény: Törölt nick (163)
szuszmok Creative Commons License 2003.06.12 0 0 164
volt már korábban is visszajelzés, hogy nem megy a vendégkönyv?? azért még próbálkozom...

köszönöm:))

Előzmény: Törölt nick (163)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 163
Miért nem??? Fogalmam sincs miért csak egyes kiválasztottaknak sikerül!?

Asszem már írtam, hogy szerk. alatt van, de örülök, hogy így is tetszik! :)))))))))

Egyébként az oldaladat én is "renszeresen" látogatom és nekem is tetszik! Nálad több a frissítés mint nálunk!:)))))))))

Danone, várj megnézem a tiédet is!

Előzmény: szuszmok (162)
szuszmok Creative Commons License 2003.06.12 0 0 162
Poche, megnéztem én is a lapodat, csatlakozom Danone-hoz a cicákat illetően, és be akartam írni a vendégkönyvedbe, de nem tudtam:(((
Előzmény: Törölt nick (161)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 161
Köszi nagyon aranyos vagy!!! Elég kezdetleges a honlapom, a képeket nem sikerült jól beszkennelni stb. Ez azért ciki mert hát én fotózgatok, de mivel elég gagyi képek vannak rajta senki nem hiszi el :))))))))))

Nagyon sok sikert az almocskádhoz! Tudom, hogy még nem biztos ezért ha most nem lenne akkor a köv.höz!

Előzmény: Danone (156)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 160
Hát igen..., de vanak akiknek jó tapasztalatuk van az ivartalanítási programról, mert ott a nyugalmi időszakot is ott tölthetik úgy tudom. Már nem emlékszem pontosan kik csinálják ezt mert mire ki akartam hívni őket addigra kiűzték a pincénkből a macskahadsereget. Találtak 3 halott cicát és tíz halott galambot, el lehet képzelni milyen szag lehetett, persze wc-nek is ezt használták. Mint már írtam nem ítélem el ha valaki eteti őket, de én jobban féltem a gyermekeimet, az ÁNTSZ mai napig végzi a fertőtlenítést! És erről az "emberek" tehetnek, akik utcára dobják, sorsára hagyják őket!
Egyébként rengeteg olyan cica él akit nem etetnek és megél, zsákmányol, mint azt a fenti példa is jól mutatja, én szükségtelennek és "károsnak" tartom az etetést, de be kell, hogy valljam nagyon sajnálom őket!
Előzmény: banyoca (159)
banyoca Creative Commons License 2003.06.12 0 0 159
Habár nem vagyok még nénike, mégis etetem a kóbor macskákat, könnyű ám azt mondani hogy ivartalanítani kell őket! Én pl. tavaly nyáron megtettem volna, és ha hiszed ha nem azért nem tudtam, mert 2-3 hét lábadozási időt nyugott helyen nem tudtam volna biztosítani nekik. (csak azt ne mondd hogy mindent meg lehet oldani, mert ez nem így van, sajnos!)Felhívtam egy telszámot ahol azt mondták majd ők kijönnek a cicákért, hiába mondtam hogy betudom szállítani őket, nem foglalkoztak vele. Mint utóbb kiderült rajtam kívül még 2 ember hívta ugyan ezt a számot, és mi volt belőle? igéreten kívül semmi. Pár ember hiába próbálna segíteni ezeken az állatokon, ez kevés, így marad egy pici segítség, az etetés! Nem érzem magam szegénynek mert "csak" etetem őket. Nem fogom nézni hogy télen a nagy fagyban és hóban kukáznak szerencsétlenek.
Előzmény: Törölt nick (134)
szuszmok Creative Commons License 2003.06.12 0 0 158
a hülyeségekért (elütések) bocsi..meleg van:)))
Előzmény: szuszmok (157)
szuszmok Creative Commons License 2003.06.12 0 0 157
Hát, ez tény, hogy nem túl kedvező tapasztalat. Akkor nekem szerencsém volt, mert volt a nagyközpontjukban egy lány, nagyon lelkes és szimpatikus, igazi igyéniség, járt is nálunk, ő segített sok mindenben. Egyébként nagyon sokáig nem voltunk benen a számítógépükben, hiába volt kártyám tőlük. Éna TICA tagsági kártyámat mutattam, amikor kellett:))

Tápot megértem, hogy nem szeretik abban az esetben, ha sokat áll, biztosan van összefüggés.
Egyébként a múltkor, a nagy vita kapcsán, összeszámultuk, hogy tuléppen az alom a legdrágább nekünk. Biocats-et használunk, és van, mikor egy hét alatt több alomtálban (2) alomtálanként háromszor is cserélünk. Eszméletlen nagy alomhasználók vagyunk:((Drágább, mint a kaja...

Előzmény: Törölt nick (153)
Danone Creative Commons License 2003.06.11 0 0 156
én viszont láttam a te honlapodat,és gyönyörűek a cicáitok!!!!! :)
Előzmény: Törölt nick (154)
Danone Creative Commons License 2003.06.11 0 0 155
Ehh, én csak RC-t etetek,de nem éppen ezért,hanem mert mást nem esznek meg.
De ha mást adnék,akkor sem tudná meg senki.
Azért ennyire nem emléxem minden pontjára :)

Igen,most lesz az első almunk. (ha minden igaz,le is kopogom a fa fejemen :) )
Elvileg július vége,augusztus eleje. De még nem akartam reklámozni,mert nem tuti.
A jövő héten megyünk ultrahangra,addig ez titok :)))))
Van honlapunk,de nagyon kezdetleges,és nincs is készen,(www.limitededition.hu), viszont most készülget a rendes,azt majd felteszem,ha kész :)))

Előzmény: Törölt nick (154)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.11 0 0 154
Aláírtad és el sem olvastad? Ejnye-bejnye! :)))
Neked ugye még nem születtek cicáid? Mikorra vannak tervezve?
Nincs honlapod?
Előzmény: Danone (152)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.11 0 0 153
Az Alpha-zoo-val egyszer leveleztem :)azt mondták kiszolgálnak tenyésztőket, ha van teny igazolványa, tudni kell az mmoénál ilyen nincs, mire nyersen azt válaszolták, hogy a mmoénak van shopja az egyesületben. Ez igaz, de nem teny. áron, no mindegy!
A kiszállításokkal az is gáz, hogy bizonyos értékhatár felett ingyenes az alatt drága és nem éri meg, a fölött pedig néha képtelenség tárolni a megrendelt dolgokat. Pl. alomból 120 kg-ot. :)
A kajával ez mondjuk nem igaz mert 1 zsákkal már megvan a limit, de azt vettem észre, minnél tovább áll itthon a táp annál kevésbé szeretik...:(
Előzmény: szuszmok (151)
Danone Creative Commons License 2003.06.11 0 0 152
Oh,naiv vagyok :)
Majd jobban átnézem!
Előzmény: Törölt nick (150)
szuszmok Creative Commons License 2003.06.11 0 0 151
Persze, ez evidens, hogy pénzt akarunk megtakarítani. Az RC-nél van házhozszálíltás, ziegleréknél is, nem tudom, merre laksz, ők a Flórián mellett vannak, de aalpjáraton drágább, mint az RC-nagykerben.

RC-szerződésem nincs, de élek én is a gyanuperrel, hogy Danone téved, mert logikus, hogy mindenki kiköti, hogy csak tőle és az ő tápját. IAMS-ileg meg elvagyok:)) Nem tudom, hogy az alpha-Zoo szállít-e ki.

mi kocsival rendezzük ezeket a dolgokat, de megértem, hogy ez így, kocsi nélkül, valóban húzós...

Előzmény: Törölt nick (149)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.11 0 0 150
Kedves Danone!

Olvasd el mégegyszer a szerződésedet! :)))))))))))))))))))

Előzmény: Danone (148)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.11 0 0 149
Ja, nem erre értettem! A RC-nál benne van a szerz.be, hogy a kiállításon használnom kell a reklámjukat és hogy az újsághírdetésben is szerepeltetem a logót. Nem lehet más táppal etetni sem mellette és egyébként az ideit én sem írtam alá, ezért van "engedélyezve" a más kajával való etetés, így van esély arra, hogy visszatérek, legalábbis ők így gondolják. :)
A nagykerekről azért gyülytök infókat, mert nekem egyálltalán nem mindegy mit mennyiért vásárolok meg és ami még fontos hogy legyen kiszállítás, ha lehet az is olcsón, mert még nincs autónk, a minőségből nem engedek, de a legolcsóbban akarom megvenni és szerintem ebben semmi rossz nincs!:)
Előzmény: szuszmok (147)
Danone Creative Commons License 2003.06.11 0 0 148
Nekem az RC-vel van szerződésem,de abban sincs benne,hogy más táppal nem etethetek. Elég abszurd is lenne,hiszen egyrészt senki nem tudja leellenőrizni,másrészt pedig ha az egyik macsekomnak pl. olyan tápra van szüksége,amelyik nekik nincsen,akkor nekem senki nem tilthatja meg,hogy másik gyártótól vegyem meg.(viszont ha mással is etetek,akkor nem tudom megvenni a havi limitet tőlük,úgyhogy valahol mégis csak korlátozva vagyok)
A reklámozás más tészta,a Royalnál nem reklámozhatok mást,viszont van egy csomó cuccuk,amit adnak ahhoz,hogy én reklámozhassam őket. Pl. fényképalbum, amin diszkréten megbújk az RC logó,de a kiállításokon jól használható,hogy a cicákról a látogatók képeket nézegessenek.
Előzmény: Törölt nick (145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!