Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.10.06 0 0 9572

„Dávid király mondta:  "Szolgáidat a te szavad neveli"

És valóban így van, mert íme!
Kit láttatok? Kit hallottatok? Kiváltságos embert a hozzá hasonlók között? Filozófust vagy a teológiai akadémia magas rangú tagját? Talán királyi bíborba öltözött, gazdag embert láttatok, aki jártas a világi tudományokban? Nem? Kit hallottatok tehát, amikor elmentetek, hogy meghallgassátok őt? Tekintélyt viselő embert? Ó nem! Mert azok, akik magas helyekre ülnek, és felettetek uralkodnak, nincsenek felkenve a prófétaság olajával. Tehát kit hallgattatok az elmúlt években? Egy szívet? Igen! Ti egy szív miatt jöttetek, hogy lássátok és hallgassátok. Az én Szavaimból formált szívet, amely legyőzi a gonosz hatalmakat és az ördög uralmát, dicséretben és dicsőségben emeli fel Nevemet, amely megvigasztalja a csüggedőt és a bajba jutott embert, és amely az én Szavammal táplálja az éhezőt.
Azért jöttetek, hogy bűnbánó szívet lássatok, amelyet én formáltam Szavammal.

Igen, szolgáimat az én Szavam neveli, és én mind a mai napig trónusomon ülve igazgatom azt a várost, és hívom a járókelőket:
"Ki határozta el, hogy bennem rendezi életét? Ki készült fel arra, hogy megváltozik, eljön hozzám és bennem lakozik? Jaj a gyáva szíveknek, jaj a közömbös szívnek, jaj a büszke, a konok szívnek! Bűneiknek súlya a pokolra juttatja őket!

Ma újból eljövök hozzád, nemzedék, megmentő Szavaimmal nevellek és felkenlek, hogy képes légy a jóra. Ne légy olyan, mint a kiszáradt fa! Jöjj hozzám, én felvirágoztatlak, és jó lesz a gyümölcsöd. Jöjj hozzám, megérintem az ajkad, és jóság csordul róla, te pedig megszabadulsz a haláltól
."

 

És így is van. Ne kérdezzétek ezért: "Kinek a megbízásából jött, hogy nekünk beszéljen?" Én magam vagyok az ő megbízója, és azért jött, hogy megmondja a gúnyolódóknak: "El foglak űzni benneteket székeitekből, és fel fogom emelni az alázatosakat, hogy elküldjem őket e kereszténységét vesztett nép evangelizálására! Fájdalmasan felsóhajtottam, míg elhaladtam e gúnyolódók előtt. Lelküket teljesen elborította a csalán.

Amikor ránéztem szőlőskertemre, amelynek gondozását Fiam, Jézus Krisztus rájuk bízta, újból hosszan felsóhajtottam.
"Hol van a finom borok lakomája? Hol van a gazdag és ízes ételek, a finom, szűrt borok lakomája? Ez lenne az a hely, ahol egykor ezernyi szőlőtő virult?

Ó nemzedék! Mily nagyon sajnállak! A szegénység csak karnyújtásra van tőled, és utána koldusként jön a szükség.
Egyél mézet, mivel az jó. Mondottam: A kaptárból csorduló méz édes és megment téged!" Azonban senki sem figyel igazán, csak egy maradék hallgatja buzgón. Házat épített a Bölcsesség, és drágalátos Vérrel fizetett meg érte.

Hirtelen feltámadt azonban a Sátán bosszúja, hogy lerombolja a házat: "Kit küldjek e romboló munkára? - kérdezte. Elküldöm a vadállatot, hogy döntse romba és ossza meg, gyalázza meg és törölje el azt, ami szent…"
Amikor feltűnt az ellenfél, én házam segítségére siettem, de az Egyház tisztségviselői közül senki sem hallgatott meg igazán.

"Ez csak magánkinyilatkoztatás, nem kell figyelmet szentelni neki!" - mondták. Pedig az én hangomat eltitkolni halálos bűnt jelent! Újból és újból megszűrni és átvizsgálni engem, elrettentő bűn a szememben! Egy napon majd így szóltok hitetlenségeteket mentegetve:
"De lásd, mi ezt nem tudtuk. Nem tudtuk, hogy megbántjuk irgalmasságodat."

Ti valóban megbántottátok irgalmasságomat! És nemcsak irgalmasságomat bántottátok meg, hanem lehetővé tettétek hitetlenségetekkel a gonosz hatalmaknak, hogy tért hódítsanak és kifosszák azt a házat, amelyet Fiam drágalátos Vére árán vásárolt meg.
És mily módon, mily leleményességgel jártátok körül Szavaimat azért, hogy magyarázatot adjatok saját hitetlenségetekre! Nem veszitek észre, hogy az én székemet foglaljátok el? Nem látjátok, hogy ezzel az egész emberiség ellenségévé váltok?

Mert ha lebecsülitek prófétáim által adott Szavam értékét és hátráltatjátok őket, azzal megakadályozzátok, hogy akaratomat kihirdessék népemnek. Megakadályozzátok, hogy egybegyűjtsék és egyesítsék Fiam házát. Nem hallottátok?

Látomás nélkül elvadul a nép,
de boldogság a sorsa, ha az előírást tartja

Mondom neki: "Nem küszködtél eredménytelenül. Nincs tetszésemre ez a megosztottság, mert súlyos bűn, de az egység nem elérhetetlen."
Sok szívből fakadnak elferdített szavak, de nem szólok-e én is hozzátok? Forduljatok hozzám, ha elcsüggedtek!…. "Szolgáidat a Te Szavad neveli", mondta Dávidnak az én Lelkem, ti pedig felismeritek őket mondanivalójukról és arról, hogy mi mellett szólnak. Ez a nemzedék sorvadóban van, ezért miért ne lépnék közbe ekkora hitehagyásban? A pusztító feldúlja szőlőskertjeinket, kifosztja a Szentírást, és ti tudjátok ezt. Ne lépnék tehát közbe? Nézzétek, miként zokognak ábeleim a pusztaságban! Békeköveteim éppoly keservesen sírnak szívetek keménysége miatt, miként Fiam sírt Jeruzsálem felett, amely üldözte a prófétákat…


Míg meg nem tanulják, miként kiáltsák:

                                   "Áldott, aki az Úr nevében jön!"

Neked pedig ezt mondom, ….. : Gyönyörűségemet lelem benned, ha figyelemmel kíséred és nem felejted el Szavaimat, melyek neveltek téged és rajtad keresztül másokat is.
Tartsd nyitva a szemed, és szemléld Szavaim felmérhetetlen kincsét és csodáját!
Mondottam, ….. , hogy dicsőségem világosságának szemlélése felülmúl minden teológiát. Van-e nagyszerűbb dolog a világon, mint elmerülni Istenedben és örvendezni az Ő jelenlétében? Mi nagyszerűbb annál, mint látni engem, az Istent? Az beszél veled, aki fenségbe és hatalomba van öltözve. Én felülmúlom a dicsőséges magasságokat, felettük uralkodom, ezért szüntelenül oda kellene emelned tekintetedet, hogy megmenekülj. Erre kellene megtanítanod ezt a nemzedéket!

Menj és mondd el tetteimet, hogy e nemzedék megnyissa felém a szívét, én pedig megnyissam számára az erények kapuját. Kiálts az Egyházat őrző pásztoroknak és kérdezd meg tőlük:
"Megízlelte-e valaki ott a mi Urunk édességét és jóságát? Van-e valaki itt, aki tudásban felülmúlja Istent?" Ha "igennel" válaszoltok első kérdésemre és "nemmel" a másodikra, akkor miért üldöztök engem? Én könyörögtem, ti pedig ítélkeztetek. Én felragyogtattam felettetek jóakaratomat, de ti gőgöt és ellenségességet kínáltatok nekem. Zörgettem ajtótokon, de nem engedtetek be, és láttam, amint meggyőződtetek arról, hogy ablakaitok is zárva vannak. Nem adtatok helyet Uratoknak.

Dicsérjem-e most beszédeteket és azt a szóáradatot, amit gyülekezeteimben mondotok nekem? Hiszen ezek a szavak konganak az ürességtől! Milyen szándéknak szolgáltok? Alázzátok meg magatokat, még mielőtt megbetegedtek! Az én Szavam legyen a ti nevelőtök, tanácsadótok és gyönyörűségetek! Akkor élni fogtok…”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.10.05 0 0 9571

 „Megengedem Egyházamnak, hogy ábrázoljon engem.  Ne fosszátok meg ruháimtól Testemet, ékesítsétek, szépítsétek, hagyjátok meg olyannak, amilyen.

Figyelj ….. , én vagyok az Egyház - bízzál bennem. Kedves, én vagyok Jahve.
 Írd leányom: Ó teremtés, nem támasztottam-e szenteket és prófétákat, hogy figyelmeztesselek az idők végére? Nem jövendöltem- e meg, hogy mennyei csarnokomból angyalt küldök nektek titkos szándékom kihirdetésére, hogy beteljesülhessen?  Szavam változatlansága újból be fog igazolódni.  Nem mondtam-e meg nektek előre, hogy az lesz hírvivőm küldetése, hogy közvetítse kinyilatkoztatásomat? Az én tanúságtételem a prófétaság lelke.  Örüljetek és vigadjatok mindannyian, akik hűségesek vagytok hozzám! Jaj a hűtleneknek, mert Szavam úgy éri utol őket, mint a kard, lesújt rájuk, megsemmisíti hamis bölcsességüket, ami teremtésemnek azt sugallja, hogy a Sátán hálójába essen, bárányaimat pedig istentelen, félelmet nem ismerő, erkölcstelen néppé alakítsa.  Látomást adtam neked …..  a figyelmeztetésről, utaltam arra, hogy mit tettem Szodomával és Gomorrával. Vegyék komolyan figyelmeztetésemet, mert én, az Úr jövendöltem meg teremtésemnek, hogy ha meg nem tér és el nem fogad Teremtőjének, kardom lesújt rá.  Végtelen irgalmamból szállok le a Földre, hogy figyelmeztesselek benneteket.  Én beszélek, az Igazság Lelke, figyeljetek, mit mondok egyházaimnak! Teremtés, ne maradj tétlen, add tovább figyelmeztetésemet!  Én, az Úr, az ajtóban állok és zörgetek. Aki meghallja hangomat és kinyitja az ajtót, ahhoz bemegyek, és vele étkezem, ő meg velem.  Ne féljetek, én beteljesítem Szavam.  Előtted állok. 

Engedd, hogy beléd véssem, tőled mindössze szeretetet kérek, már kiválasztottam azokat, akik továbbadják üzenetemet.  Jöjj, veled vagyok, érezz engem, érezd jelenlétemet, igen!  Szeress! 

 Én vagyok!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.10.04 0 0 9570

„Én vagyok, ne okozz nekem csalódást! Erősebben vágyódj utánam, mint valaha! Növekedj megpróbáltatásaid közepette! Tanítsd meg őket, hogy szeressenek engem, az ő Istenüket! Tanítsd meg őket, hogy boruljanak földre és imádjanak engem, Szent Istenüket! Mi haszna van előttem az ajakimának? Szeretetre és imádásra van szükségem!  Imádkozz Lelkem kedvese, papjaimért, püspökeimért, bíborosaimért, hogy felismerjék akaratomat: nekem, az Úrnak SZERETETRE, IMÁDÁSRA és EGYSÉGRE van szükségem. Gyülekezzenek mindannyian együtt egyetlen tabernákulum  köré! Ha az én érdekeimet keresnék, megértenék, hogy Szentséges Szívem mennyire kívánja ezt az egységet Péter fősége alatt, akinek magam adtam a mennyország kulcsait. Forrón imádkozzatok tehát mindannyian, hogy megértsék, én, az Úr szólítom őket egységre. Mindazokat hívom, akik Nevemet viselik, hogy térjenek vissza az igazi egységbe bárányaim Péterének vezetése alatt. Hívni fogok minden nemzetet, hogy fogadják el Nevemet, a Fölkent nevét. Szívükhöz  fogok szólni.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.10.03 0 0 9569

„Én, Jézus az én békémet adom neked. Jöjj és imádkozz velem! Mondd:

 

Hallgasd meg imámat, Istenem,
ki kezdettől fogva uralkodsz mindenek felett!
Rád szomjazik
lelkem és szívem.
Tekintetem Téged kíván látni.
Nem nézek senki másra,
mert nincs isten,
ki olyan lenne, mint Te.
Semmi sem nagyobb Nálad,
mert egyedül Te vagy
csodálatosan nagy.
Gyűjtsd ezért egybe a nemzeteket,
hogy hálát adjanak Neked,
és egyetlen tabernákulum körül
dicsérjék Szent Nevedet,
és egy hangon
és ugyanabban a Lélekben,
együtt mutassák be áldozatodat
mennyei Atyánknak!
Lelkünk őrzője,

Te csodálatosan erős és legyőzhetetlen,
egész teremtésed szolgáljon Téged
a Szentháromságban!
Add meg nekünk ezt az áldást! Amen.


Jöjj most! Lelkem hatalmával elküldöm neked őrzőangyalodat,
 Dánielt. IC


Én, Dániel, megáldalak téged.
Egység jele maradj hűséges az Úrhoz! Benne növekedj és senki másban! Egyedül Jahve jó. Imádkozz, hogy erőt kapj és megerősödj az Úrban, hogy újból életre keltsd házát és teljesítsd küldetésedet! Mindig őrizlek és mindenkor vezetni foglak.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.10.02 0 0 9568

„Én vagyok a te Szabadítód, a te Mindened, a te Mennyországod! Áldott, aki befogad engem! Az én békémet adom neked! Ś Én, Jézus, megáldalak téged. Csodálatos dolog azt látnom, hagy teljesen rábízod magad az én hatalmamra, de gyűlöletes lenne szememben, ha ezt megszokásból tennéd és nem a kegyelemben bíznál. Látod, mennyire felismerhető isteni jelenlétem, amikor veled beszélek?

….. ! Hallgasd meg és írd: "A ti megmenekülésetek a megtérésben és a békességben van." Ez volt egyik mondanivalóm, amit közölni akartam veletek az elmúlt években. Csakhogy annak viszonzásaképpen, amit a Vőlegény felkínált nektek, Ő még mindig ellenségességet és megvetést kap. Ezért kiált így:
"Eljövetelem a küszöbön áll! Készüljetek fel arra, hogy kegyelemben fogadjatok engem, amíg a kegyelem még az ajtótok előtt áll! "

Közömbösségedben azonban, nemzedék, megnövekszik és egyre gőgösebb lesz benned a sötétség.
Az én világosságom fényesen ragyog, de a te sötétségedben, nemzedék, senki sem látja. Íme eljövök, hogy megvilágosítsam félelmetes éjszakádat, de Szentlelkemet te mind a mai napig sem tiszteled. Mindazzal töltekezel, nemzedék, ami nem szent, és ez utálatos szememben. Hallasz követekről, akiket én küldök, és hálád jeléül a magasba emeled kezedet, dicséreteket mondasz nekem azért, mert elküldtem őket hozzád mint a "Magasságbeli követeit", hogy nálad legyenek. Ahelyett azonban, hogy megfontolnád Szavaimat, hagyod, hogy szenzációéhséged győzzön állhatatosságod felett. A Szentírás szerint ilyen az álmából felriasztott ember, aki még félig alszik, amikor ébresztgeted, és hiába szólsz hozzá, mert nem érti, miről beszélsz. Szíve olyan, mint a törött korsó, nem fogadja be, amit mondok, majd balgán hagyja, hogy félrevezessék. Ezért támasztott a Sátán oly sok hamis prófétát, akik majmolják tanításomat és isteni tetteimet. Közületek sokan olvasnak olyan írásokat, amelyek nem tőlem, hanem az emberektől valók, és az ördög hamisítványai. Ítéletet fogok mondani azonban minden rejtett cselekedetről, a jókról és a rosszakról.

Kezdettől fogva hirdetem: "Jöjjetek hozzám, akik ebben a pusztaságban vándoroltok és fedezzetek fel engem, a ti Háromságos Isteneteket!" Látjátok, hogy nem zárom be az ajtómat, felszólításaimat mégsem veszitek figyelembe, és nem tisztelitek. Nem hoztak gyümölcsöt gyakori látogatásaim, melyeket választottammal együtt tettem nálatok, hogy közvetlenül lábatok elé tegyem megmentő szeretet-himnuszomat, megújítsak benneteket és helyreállítsam düledező házamat.

Így szóltam egyesekhez közületek: "Megvonom tőletek látogatásaimat, mivel úgy tűnik, közömbösen fogadjátok kérésemet, és ti magatok nem sokasítjátok meg választottam fáradozásának gyümölcsét az evangelizáció révén. " És így is tettem. Ez a megvonás egyébként a ti megerősödésetekhez szükséges. Ez az az óra, amikor meg kell fogni a sarlót, és buzgón kell aratni! Arassátok le annak termését, amit nem ti vetettetek el, és megáldalak benneteket.

….. , fogadott gyermekem! Tudd, hogy mi állandóan melletted vagyunk, és szeretetteljes egységünkben formálunk téged. Én merítettelek bele a szájamból fakadó tiszta forrásomba, hogy az bölcsességet tanítson neked, itasson át velünk, hogy jobban megismerd Háromságos istenségünket.

Egyébként ki adhatta volna meg ezt a nyugalmat, a léleknek ezt a szabadságát neked? Ki boríthatott volna be zafírokkal téged? És elvonva téged a teremtményektől most ki pihentet meg karjaiban? Én küldtelek kezdettől fogva, királyi bőkezűséggel, mielőtt tiszta forrásom vize megszáradt volna rajtad, hogy légy a nyomorúságosok és a szegények között. Az én forrásomban keltek életre hajtásaid, és Mózeshez hasonlóan, akit felhőbe takartam téged két karomban tartva szent szemlélődésbe takartalak, mialatt lelkedet és elmédet isteni magasságokba emeltem.

Jóakaratomban és szeretetem kimondhatatlan leereszkedésében olykor megadtam, hogy pillantást vethess a boldogító látomásra.
Hogy örömet szerezzek neked, láthatóvá tettem magam rajtad, egyszer áttetsző fátyolként, máskor meg teljesen betakartalak, ezzel is megmutatva, hogy te az én tiszta forrásomból jössz. Bátorításodra jeleket adtam gyűléseiteken. Csodákat műveltem, hogy kísérjenek téged és a küldetést, amit én adtam neked.
E nemzedék káprázatos csodákat látott. Ó! Ha legalább néhányan jobban értékelnék a kincseket, amelyékkel mi elárasztottuk őket!

A Szentlélek:
Én vagyok a te lelked éltető lényege. Én indítottalak gyermeki szeretetre istenségünk iránt, hogy isteni életet élj, és örökbefogadottan az Atya újabb gyermeke légy. Én vagyok lelked egyedüli Mestere, de a Barátod is. Megadtam neked a beszéd képességét, lehetővé tettem, hogy kifejezhesd véleményedet, gondolataidat és gyakorolhasd szabad akaratodat, amit helyreállítottam benned. Így tehát látod, ….. , milyen az, ha valaki a kegyelem által válik Isten leányává, amint az Ige pedig természete szerint Fiú. Te meghívást kaptál arra, hogy részesedj ebben az isteni megmentő tervben, de arra is, hogy betérj a Háromságos életbe. Jöjj, és töltsd meg lelkedet isteni szeretetünkkel! Ez az isteni szeretet hoz téged a velünk való tökéletes egységre.

Hallgass meg, választottam! Jól tudom, mily szorgalmas vagy, amikor az én érdekemről és az én dicsőségemről van szó. Azt is tudom, mily sok áldozatot hozol a világ megtéréséért, és mily őszintén és buzgón vigasztalsz, amikor látod, hogy könyörögve és kérlelve nyújtom kezemet házam felé, hogy egyesüljenek kiengesztelődve és békét kötve, és azt is tudom, mit érzel olyankor, amikor könnyezni látsz a visszautasítások miatt, amelyeket én kapok. Ezért szeretnélek most újból biztosítani kegyeimről, melyeket én adtam neked, és biztosítani szeretnélek irántad érzett szeretetemről. Igen, azt is tudom, milyen fájdalmas neked távollétem, bár nem tart sokáig és csak időnként fordul elő.


Pedig én ígéretet tettem, amit nem fogok soha visszavonni, hogy mi ketten együtt fejezzük be küldetésedet, és hogy sohasem hagylak el téged.

A győzelem már közel van, mert szeretetem hatalma, sokkal nagyobb, mint az ördögnek és az egész pokolnak hatalma együttvéve. Ezért örvendezz, és engedd meg nekem, hogy szolgálatomban tartsalak! Füledet tartsd nyitva a Szent Bölcsesség hangjára!

Hő vágyam az, hogy tanítsalak téged, és teljessé tegyem benned az elkezdett isteni művet. Azt szeretném, ha a folytonos szemlélődés állapotában a Szívembe rejtőznél, ahol nyugalomban és édességemtől mámorosan pihenne a lelked. Az én Szívemből lélegezd be kinyilatkoztatásaimat és tanításaimat, és add tovább e nemzedék és az utána következők számára! A Szentlélek továbbra is kedvezni fog neked értelmedbe öntött magasztos világosságával, te pedig e világossággal teszed majd széppé Egyházamat.

Maradj kicsiny, valóban kicsiny! Engedd meg, hogy egyre hatékonyabb legyen benned az Ő eleven hatalma! Szeretettel imádkozd a Hiszekegyet, haladja mi világosságunkban, és soha ne kételkedj gazdagságunkban, irgalmunkban és irántad tanúsított gyengédségünkben!

Az én Atyám nyitotta meg szívedet egyetlen pillantásával, mint erős, átható fénysugárral. Ő nyitotta meg szívedet és töltötte meg ragyogó és isteni világosságunkkal, amely felfedte a mi képmásunkat benned, forrássá alakította szívedet, és az erények áradatával újított meg téged, a mi szentélyünket, a mi birtokunkat, hogy te légy az igaz hírnök, aki megengedi, hogy rávéssük végtelen misztikus tudásban és megértésben gazdag szeretet-himnuszunkat.

Jöjj! Isteni tervemet gyengéden fogom véghezvinni benned, nem kíméletlenül. Fogadd áldásaimat, és ne félj! Én jelöltelek ki erre az egység-apostolságra, megtisztelve téged azzal, hogy keresztemre is kijelöltelek, hogy így átélhesd keresztutam minden állomását. Öleld át keresztemet szeretettel, és ne feledkezz meg győzelméről! Én, Jézus, aki közel vagyok hozzád, megáldalak

IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.10.01 0 0 9567

„Leányom, légy békében! Szeretet vagyok. Kicsim, veled vagyok, hogy segítsek neked megszentelni életedet. Ezeken az üzeneteken és rajtad  keresztül szólok minden lélekhez. Kenyeremmel tápláltalak, felneveltelek és enyémmé tettelek. Voltam-e szigorú hozzád ez idő alatt? Megbüntettelek-e? Ezért soha ne kételkedj szeretetemben! Hajtsd rám a fejedet, és pihenj meg! Pihentesd meg bennem elmédet! Ne gondolj semmi másra, csak énrám! Én szeretlek téged a legjobban. Mindössze szeretetet kérek tőled!


 Szeress, imádj, gondolj rám! Engedd meg, hogy mindenkor jelen legyek szívedben és lelkedben. Felkeltettelek álmodból, hogy meglásd szépségemet, és velem élj! Vérem minden cseppje enyémmé tett téged. Drága Véremet ontottam üdvösségedért, fizetségül adtam lelkedért. Szeretettel szenvedtem el érted minden kínt, mert tudtam, hogy áldozatom megment téged.


  Mindent, amit tettem, a te üdvösségedért tettem. Leányom, váljék ez világossá előtted!
Szeretet vagyok, és a Szeretet folytatja megváltó munkáját, amelyet nem hagytam abba keresztemen, továbbra is hívlak titeket az üdvösségre. Továbbra is követem a bűnöst. Ezért legyetek készen, mert hamarosan eljövök, és magammal viszlek benneteket. Én, az Úr, szenvedélyesen szeretlek benneteket!


  Szeress és dicsérj engem! Légy szent! Érezz engem! Ne feledkezz meg jelenlétemről! Jöjj!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.30 0 0 9566

„Szent Mihály:

Isten az egész Föld és a menny Királya. Senki sem olyan, mint ő! Ő a ti üdvösségetek, erőtök és békétek.  Szorongattatásaitokban ki fogja nyújtani kezét, hogy felemeljen és megmentsen benneteket.  Isten a menny és a Föld Ura, és senki sem olyan, mint ő. Senkit sem lehet Hozzá hasonlítani.

Mondom nektek: maradjatok ébren, mert senki sem ismeri azt a napot, amikor Uratok eljön hozzátok! A Mindenható nem vár tovább elhatározásával. Tűzoszlopként jön el hozzátok, népének világossága tűzzé lesz, és Szent Istenetek égő lángként fogja felemészteni a gonoszság álnokságát. Világossága be fog hatolni a sötétségbe, áthatol rajta, és látni fognak akik nem láttak. El fogja pusztítani a jelenlegi világ kevélyeit. A fennmaradó maradék az övé lesz. Ez a maradék olyan kevés lesz, hogy még egy gyermek is meg tudná számolni, hacsak nem hall bűnbánó kiáltást a Földről a Mindenható. Az Ő ítélete igazságos. Maradj az Úrban, ….. , és Ő erőt ad neked. Meg foglak védeni!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.29 0 0 9565

„Én vagyok az ….. . Oly sok misztériumom van elrejtve előletek! Azt a keveset, amit felfedtem előttetek, sokan csak emberi szemmel nézik és így nem fogják fel. Vagy félreteszik, vagy tévesen magyarázzák. Miképpen tudjátok az én műveimet emberi művekkel összehasonlítani?  A tudományt nem lehet isteni művekkel összehasonlítani. Az olyan lenne, mintha engem akarnátok összehasonlítani az emberekkel! Igaz, hogy az én műveim szokatlannak tűnnek előttetek. Nagyon fáj nekem azt látni, hogy még papi lelkeim is kételkednek műveimben, vonakodnak hinni benne. Így ahelyett, hogy segítenének, hátráltatnak engem. Teremtésem pusztasággá változott. Száraz, terméketlen, és szeretetre szomjazik. Mivel fognak bárányaim táplálkozni, ha nincs semmijük, amivel megkínálhatnák őket?” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.28 0 0 9564

„….. , Testem balzsama!

 

Igen. Testem tele van a tüskék minden fajtájával. A fájdalom és a szenvedés nyomorúságossá tették a testemet, ami az Egyházam. Most már bármikor felállhat Szent Mihály, és minden nemzet megízlelheti azt, amit elvetett. Az erkölcstelenek meg fognak rendülni gyötrelmükben, amikor majd felismerik, hogy hová juttatta a lelküket a magatartásuk. A szenvedés átható sikolya fogja megrázni a föld alapjait, a hűségesek és a tiszták azonban sértetlenek maradnak.

 

Szomorúan szemlélem ma Egyházamat, mely még mindig szétszórva hever, mint a száraz csontok Ezekiel látomásában, Lélektől elhagyottan, élettelenül. Éhínséget küldtem a nemzetekre, hogy arra emlékeztesselek benneteket, nélkülem, Tőlem eltávolodva, elhagyatott és szegény marad az életetek. Zavargást szítottam a nemzetek között, hogy igazi alapjaitokra emlékeztesselek benneteket. Hamarosan tűz és kénkő hatására be fogjátok ismerni a bűnösségeteket.  Ha beismeritek, megtartalak benneteket Magamnak.

 

Tudjátok mit tettek Testemmel azok a tüskék? Oly módon fészkelték be magukat a Testembe, hogy gyökeret tudjanak verni benne. Meg is gyökeresedtek, és gyökereik most mérges bogáncsokat teremnek. Ezek a bogáncsok Szodomáéhoz hasonló bűnöket okoznak Testemben, úgy, mint a perverzitás, a gőg, a falánkság, a fennhéjázás, az önteltség, a házasságtörés és további ocsmány tettek.

 

Ó, ….. , te nem hagytál cserben Engem, mindig is láttam fáradozásodat, hogy kihúzd Testemből azokat a tüskéket.

 

Nem, ….. , te valóban megvigasztaltál Engem, nem volt hiábavaló a sok fáradozásod! Egyetlen pillanatra sem hagyta kezed abba a tüskék kihúzgálását. Néhányat sikerült gyökerestől kitépned, mások viszont Testemben maradtak, mert ezek sötét sarkokban rejtőztek, míg végül mérgező fákká terebélyesedtek. Emberi erővel nem lehet ezeket gyökerestől kiirtani.

 

Csak saját Kezemmel tudom ezeket gyökerestől kiszedni. El kell égetnem a gyökerüket, le kell törnöm az ágaikat, és helyükbe szőlőskertet fogok ültetni, mely gyümölcsöt fog teremni.

 

Kedves tanítványom! Nézz körül, és meg tudod mondani, hogy van-e olyan nemzet, amely nem terrorizálja az embereket? A te korszakod valóban a sötétség korszaka, a horror víziója! A gyötrelem és a megpróbáltatás lett mindennapi kenyeretek, nemzedék, ami megrövidíti az életetek hosszát, pedig Én itt vagyok, folyamatosan jeleket adok arról, hogy köztetek vagyok. Ó, de ti mennyire közömbösek vagytok! Felétek nyújtom Kezemet, hogy megmentselek és megszabadítsalak benneteket nyomorúságotoktól. Ennyire észrevétlenné váltam számodra, nemzedék? Vajon szigorúságot tapasztalsz a Jelenlétemben? Vagy a közeledésemben? Ki mondja azt neked, hogy nehezen bocsátom meg a bűneidet, ha bűnbánatot tartasz? Hiszen ha megbánod bűneidet, Én a kegyelemhez mérten megbocsátok neked és elfelejtem azokat.

 

A ti korszakotokban, nemzedék, állhatatosan és sürgetően küldöm hozzátok Szentlelkemet, hogy megújítson benneteket. Apostolokat, prófétákat támasztok, hogy új életre keltsék Egyházamat, mivel pásztoraim önteltsége miatt a hanyatlás bűze már az égig hatol. Emlékszel, mit mondtam neked egyszer az asztalodnál?

Igen, a szeretet az, ami hiányzik. Változtassátok át a Testemben lévő tüskéket a szeretet erényére! Hadd gyökerezzen meg mélyen a Testemben! Öntözzétek imával, hűséggel és reménnyel, és Én majd elárasztom Fényemmel, hogy növekedjen, és figyelemmel kísérem, amíg szentté nem válik. Akik meggyökereznek Testemben, azok között jelen leszek. És ezt fogják tőlük hallani az emberek: „Nézzétek, az Isten itt él velünk, emberek között!” És Én majd megerősítem, amit korábban már mondtam nektek: „Nézzétek, most az egész teremtésemet megújítom!” Igen, új életre keltem teremtésemet, mérhetetlenül kiárasztom Szentlelkemet a ti halott korszakotokra, hogy megváltsalak benneteket az ellenségetektől. Elmétekbe árasztom Fényemet, és felemelem a szemeteket borító fátylat, és eszetekbe juttatom, hogy ki Vagyok. És ti vissza fogtok térni hozzám.

 

És azokban a napokban majd minden térd mélyen meg fog hajolni Előttem, és akik a romlás útjára léptek, azok meg fogják alázni magukat, és tisztelni fognak Engem. Végül minden eljövendő nemzedék hirdetni fogja Nevemet, és beszélni fog megmentő segítségemről.

 

Királynak leánya, a boldogság olajával udvarolok neked úgy, mint senki másnak a nemzedékedből. Csuklódra helyezem királyi jogaromat, a kedvesség és az irgalom jogarát, hogy le tudd írni Szavaimat e nemes műben, melyet Költemény, Óda formájában intézek hozzátok.  

 

….. , erőm továbbra is fenntart téged, hogy mindvégig hirdetni tudd az Én kifogyhatatlan szeretetemet az egyházaknak. Örömömet lelem benned, Szívem virága, Vőlegényed mindig közel van hozzád. Légy áldott! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.27 0 0 9563

„Béke legyen veled! Akarj engem! Én vagyok életed Forrása, Én vagyok örömöd Forrása. Akarj engem, miként a levegőt, amit belélegzel! Szeretnél velem ma munkához látni?

Leányom, azok közül, akit Én támasztottam fel és Én neveltem, olyan kevesen figyelnek rám. Szívükben még bűn él, és a kevélység uralkodik bennük. Vérfürdő felé tart nemzedéketek. Nem maradok tovább rejtve. Igazságosságom fog felülkerekedni. Nem hagytam fel sohasem azzal, hogy szócsöveimet küldjem hozzátok és figyelmeztesselek. Küldötteimet mégis mind a mai napig visszautasítottátok, megtagadtátok és haragra gerjedtek ellenük. Papi lelkeim közül sokan, akik magas székekben uralkodnak, megesküdtek, hogy eltapossák őket. Minden eszközt megragadtam, hogy elérjem a hűtlen nemzedéket, hogy megmentsem és józan gondolatokat suttogjak szívükbe, de lelkük üldözi Lelkemet. Visszataszítóak azok, akikben megromlott a hűség. Újból és újból jelét adtam szeretetemnek, de lábuk alá vetették szeretetemet. Ezért fogok eljönni, hogy megtörjem a gonosz hatalmát, és Én fogom üldözni a gonoszokat, amíg egy sem lesz belőlük!

Elfordítom tekintetemet a világról, hogy ne lássam többé gonoszságát és azokat, akik ezt mondják:

 

"Nyelvünkben az erőnk,
ajkunk a segítőnk,
ki lehet úrrá felettünk?"

 

A rosszakarat, az önzés és a bűn ma igen előkelő helyre került az emberek fiai és lányai körében... Szentjeim gyülekezete gyászol a mennyben az eléjük táruló látvány miatt... Képmásunkat, amelyet mi adtunk nekik, és amely által a Magasságbeli fiai és leányai lettek, a vadállat képmására cserélték... Minél inkább hívom őket ma szócsöveimen keresztül, annál messzebb kerülnek tőlem.

Róma, gyönyörűségem kertje, egykor te voltál az Én Édenem! Még angyalaimat is csodálkozásra késztette tökéletes szépséged, és te szentségben és igazságosságban kormányoztad házamat. Becsületesség és szeretet volt házam lelke. Te valóban örök Világosságom tükörképe voltál. Örökös emléket hagytál angyalaimban és szentjeimben. Gazdagságod és kincsed mennyei volt akkor. Lelked mára a vadállat tükörképévé vált.

Róma, átvetted az őr szerepét területemen, és nem engeded belépni Szentlelkemet és a prófétákat, akik Nevemben prófétálnak, és bűnbánatra szólítanak benneteket, hogy térjetek le gonosz útjaitokról. Azért jövök én magam most ajtódhoz, hogy megszólítsalak és megmentselek. Nem olvastad?

 

"Aki Istentől van, hallgat Isten igéire."

 

De mindeddig nem hatolt beléd egyetlen szó sem, amit kiejtettem. Szavaim számodra közömbösek és semmit sem jelentenek. Visszautasítottad kegyelmemet, és kétségbe vontad megmentő tervemet. Rendkívül lázadó és öntelt vagy, amikor az igazságról van szó. Azért állítod, hogy ismered és meg tudod ítélni mennyei műveimet, hogy rossz hírét keltsd szócsöveimnek, akik a világ elé állítják sötétségedet.

És te, leányom, soha ne védelmezd magad! Sok tanú van, aki támogathat téged, de közülük Szentlelkem
a legnagyobb. Helyezd belém bizalmadat! Hatalmam van arra, hogy megvédjelek. Ha továbbra is igazságtalanul bántanak, légy nagyon alázatos, mert tűz lesz büntetésük, melyet számukra készítek. Számíthatsz visszautasításukra és akadályozásukra, mert a bűn tartja fogva őket... Továbbra is hirdesd Nevem nagyságát minden nemzetnek! Én küldelek, ezért "lo tedhal!"Igen, ne félj!

 

Továbbra is ki fogom árasztani rátok Szentlelkemet és kinyilvánítom szeretetem nagyságát.

Nem olvastátok?

"Amikor már must található a szőlőfürtben,
azt szokták mondani:
Ne törjétek össze,
mert áldás van benne!"

 

Ezt fogom tenni én is azok kedvéért, akik becsülettel szolgálnak engem és engedelmeskednek annak, aki még visszatartja a lázadást házamban. Nem akarom az egészet összetörni. De jaj a vérfoltos kezeknek! És hozzád, aki az őr szerepét vetted át, és aki megtiltod Szentlelkemnek, hogy saját területére lépjen, a legbarbárabb nemzetet küldöm, hogy körülzárjon téged. Sivatagodba dühöngő tüzet küldök olyan felhővel, mely be fogja takarni városaidat. Így fog véget érni sötét korszakotok..."

Hogyan fog megtörténni? Megvalósul

Ígéretem:
 

Az Új Ég és az Új Föld...

Róma! Ki mutatott valaha is olyan elszántságot, mint Én, hogy megmentsen téged? Föléd emelkedik dicsőségem, bár még betakar téged az éjszaka. Megjelenik feletted ragyogásom. Hogyan lehetséges, hogy nem tudod felismerni az időket és a jeleket? Még nem hallottam házamból bűnbánatuk kiáltását. Még most sem figyelnek, hanem kelepcéket állítanak szócsöveimnek. Ha figyelnének és bűnbánatot tartanának, sokakat rá tudnának venni, hogy hagyják el gonosz útjukat és gonosz tetteiket, amelyek hitehagyásukat okozták. Sohasem állnak meg, hogy megfontolják: tudok minden gonoszságukról. Amíg meg nem gyónják bűneiket és nem keresik Szentlelkemet, addig nem engesztelődöm meg.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.26 0 0 9562

„Veled vagyok, gyermek. Kövesd azt a tervet, amelyet számodra készítek! Imádkozz, hogy mindig leszálljon rád a felismerés és az igazság Lelke! Légy állhatatos még akkor is, ha üldöznek! Hívj segítségül engem és Szent Édesanyádat! ….. , ragaszkodj mindahhoz, amit neked adtam! Nem te vagy az első próféta, akit enyéim elítélnek és akivel igazságtalanul bánnak. Legjobb barátaim ütik rajtam a legmélyebb sebeket. Nem tudják, hogy mit cselekszenek. Nyugtalan a szívük. Az a tény nyugtalanítja őket, hogy téged választottalak, gyermekem. Amiatt nyugtalanok, hogy leszállok a nyomorúsághoz, és még szeretem is. Nem értették meg Szívemet, amely tele van irgalommal. Sokan bosszúállók közülük. Amikor mindennapi imájukat mondják az Atyához, vajon tiszta lelkiismerettel fordulnak-e Hozzá, kérve Őt, hogy úgy bocsásson meg nekik, ahogyan ők megbocsátanak másoknak? Hogyan kérhetik az Atyától, hogy bocsásson meg nekik, ha ők még mindig nem bocsátottak meg neked, és nyugodtan elítélnek téged? Békéért kiáltanak, de nincs béke. Egyikük sem bánja meg gonoszságát. Hol van béke iránti lelkesedésetek, hol van egység utáni vágyatok? Azért vagytok megosztottak, mert gonoszok vagytok és lelketek nem tud megbocsátani.  Hol van szeretet? Maradt-e benned még egy kis szeretet, teremtés? Maradt-e benned némi bölcsesség? Én, az Úr, azt mondtam, hogy még az utolsónak is adok, és hogy más nyelven beszélő emberek és idegenek ajka által fogok szólni azokhoz a nemzetekhez, akik továbbra sem akarnak engem  meghallgatni. ….. , ne nyugtalankodj! Mindig lesznek üldözések. Kedvesem, kapaszkodj abba, amit adtam neked! Te most az én leányom vagy, mert az én Szentlelkem lelkesít téged. Kapaszkodj tehát belém! Légy erős! Sohasem hagylak el. 


Legyen bizalmad, Abbád karjaiban  vagy! Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.25 0 0 9561

„Béke legyen veled, kedvesem. Engedd meg, hogy ily módon szóljak hozzád. Töltsd be lelkedet az Én Lelkemmel. Örvendezz! Mert Én vagyok, aki veled van. Ne feledd, hogyan töltöm el lelkedet bölcsességgel.  Csupán szeretetet kérek tőled, állhatatosságot és alázatot, hogy véghez vidd művemet és a küldetést, amellyel megbíztalak.

 

Új fényességbe öltöztetem Egyházamat, várj és meglátod! Gondoskodom Egyházamról, hatalommal ruházom fel, és gyógyítom. Leányom, ó kedvesem, ha csak tudnád, mily végtelen irántad való szeretetem, és mit érzek, amikor belépek szívedbe! Zene szívemnek, amikor érzem Irántam való szeretetedet, egy állandó dallam. Növeli a köztünk lévő barátságot. Városom, megvigasztalódom és boldogság tölt el… halljad, sok megpróbáltatáson, áldozathozatalon és csatán mentél keresztül még azokkal szemben is, akiket melléd rendeltem. Tanuld meg, hogy az egyetlen segítség Tőlem jön, és ez az égi segítség felemeli lelkedet megpróbáltatásaid idején. Vigasztalást nyújt, megújít a te időd tüzes csatái ellen vívott küzdelmeidben, és minden hamis váddal szemben, melyet Üzeneteim ellen felhoznak. Azokkal szemben, akik tudásukkal és eszükkel kérkednek.

 

Mondom neked, hagyd Rám azokat, akik a világból valók, te pedig élj szentül, békében, parancsaim szerint. És emlékezz: minden egyes napon felkenlek téged – nem olvastad: „Az ilyen áldást nyer az Úrtól, s irgalmat Istentől, oltalmazójától. Ez azok nemzedéke, akik Őt keresik, akik Jákob Istenének arcát keresik.”

 

Sanyargat az ellenség? Hála nekik, ….. , elnyered a Mennyei Királyságot. Örvendezz tehát, és légy boldog, mert nagy lesz jutalmad a Mennyben! Járd utadat, melyet kijelöltem számodra. Járd a becsületesség és hűség ösvényét, és ha ellenségeid gonosz tetteikkel fenyegetnek, jöjj Hozzám, és élvezd édességemet, mert úgy ismernek Engem, hogy megvigasztalom a lelketeket a bajok idején.

 

Légy az Én követem, mert minden, amit a Nevemben teszel, olyan mintha Én kérném rajtad keresztül. És a kérés, melyért a Nevemben teszel, a Velem, vagyis az Istenetekkel való kiengesztelődés. Ez a te feladatod, hogy megdicsőíts Engem. Értem, a te Istenedért való munkálkodásod vezet téged megszentelődésedre. Maradj Mellettem, dolgozz a szentség szellemében, és ezáltal, istenfélelemmel eltelve, szolgálatod gyökeret ereszt Bennem, és embereket nyer meg Számomra, akiknek elméjét a világ istene elvakította. Arra figyelj, amit rád bíztam. Ne távolodj el Tőlem.

 

Hallgass Rám. A legfontosabb eleme annak, ami megalapozza a kegyelmet, az isteninek kifejlődése, ami Szentlelkem érintése által történik, nemzedék. Mondd meg nekik, hogy Szentlelkem elmenekül a hazug nyelvűektől, a kezektől, melyek ártatlan vért ontanak, a szívtől, mely gonosz terveket sző, azoktól, akik arra éreznek késztetést, hogy gonoszat cselekedjenek, a hamis tanúságtevőktől, kik szüntelenül hazudnak. Azoktól, akik széthúzást szítanak a testvérek között, és hozzáteszem, azoktól, akiknek örömet okoz, ha rosszat művelnek. Valóban, aki igazságtalanul cselekszik, sohasem lesz észrevétlen Előttem. Ezért nemzedék, ne jöjj Elém, Teremtőd elé az Ítélet Napján vétkekkel. Imádkozz, imádkozz, imádkozz, és szabadulj meg bűneidtől! Ne gonosz cselekedetekre pazarold minden erődet. Most kész vagyok lemosni bűneidet!

 

….. , ne feledd, hogy szavaid anyagias, korrupt világ előtt hangzanak el, és Szavam gyakran el lesz nyomva az érzékiség által, amely a világ szenvedélyeiből ered és valójában sötétség.

 

Áldott, aki átölel Engem, megváltozik majd, és lelke megismeri a boldogságot.

 

Figyelmesen járj Velem! A Szeretet szeret téged és megáld. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.22 0 0 9560

„Kedvesem, mindenkor veled vagyok... Szívem sohasem tudna elhagyni téged, mert megejt nyomorúságod… Te a mi isteni szeretetünk gyermeke lettél. Szükséged volt valakire, aki nemcsak törvényem és kegyelmem alapvető elveire tanít meg téged, hanem Isten üzenetére is annak teljességében, amit azért adtam Egyházamnak, hogy összekössön benneteket a szeretetben, és így értelmetekkel megismerhessetek minket Háromságos Szentségünkben. Ezt a tanítást a Bölcsesség adta az egyszerű gyermekeknek, de elrejtette a bölcsek és az okosak elől. Lelkedet zárd az én Lelkembe, és gyarapodj belőle, kedvesem!  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.21 0 0 9559

„….. , maradj szilárd abban, amit értelmednek átadtam, és hajolj a Szívemre! Én vagyok a te Sziklád. Igen... Magamnak akarlak téged! Azt akarom, hagy ebben az évben add át magadat, kedvesem, a szemlélődés édes nyugalmának, ami kiszakít a világ forgatagából, hogy eljuss mennyei ölelésembe. Nem lenne tetszésemre, ha ellenkeznél akaratommal. Azt akarom, hogy pihenj meg az én dicsőségemre, de Egyházam javára is! Jöjj hozzám gyakran, hogy leírd mondanivalómat! Igénybe veszlek azért, hogy Egyházam megújuljon, és kiterjedve megerősödjön a kegyelemben.
Kezdetben megmutattam neked fáradtságomat, és megkérdeztem, hogy kész volnál-e engem megpihentetni. Most pedig kijelentem:

 

"Az én kedvesem az én mennyországom.
Ő a házamban lévő édes illat,
aki az én jóindulatomat élvezi.
Ő az én angyalaim éneke.
Ó, mit meg nem tennék érte!"


Én, Jézus, elég vagyok ahhoz, hogy mindenkit ráébresszek hatalmamra és végtelen irgalmamra... Ha eltávolodtok ettől a tűztől, ami Szívemből fakad, akkor kialszik bennetek a láng. Én lángolva és égve tarthatlak, életre kelthetlek titeket, hogy izzó szeretetet érezzetek irántam, házam és házam népe iránt. Én mindenkit visszahozhatok az életbe és tökéletesíthetek a szeretet kötelékeivel...

Lásd, ez a Szív választott ki téged. Ez az a Szív. amelyet keresztülszúrtak... E Szívet te megízlelted, érezted, hallottad. Csakhogy, én tulajdonom és én gyermekem, a mi munkánk még nincs befejezve, mert Vérem továbbra is folyóként ömlik Szívemből.

Figyelj és írd: szolgáim közül sokan pusztítják szőlőskertemet, és juhaim szétszóródnak. Közülük sokan romhalmazzá, elhagyottá teszik házamat... és ők tudják ezt. Nincs béke közöttük, és ők tudják ezt. Nem vagyok megelégedve velük, és ezért nem akarnak meghallgatni engem. Vajon fogadalmuk megszabadíthatja-e bűneik terhétől őket?

Az én utamon kellene járniuk, és bűnbánatot kellene tartaniuk! Akkor mirhaként száll fel majd illatuk és tölti be házamat. Akkor majd megmunkálom fiaimat, és örömmel várom jó aratásukat. Rád bízom szolgáimat... Alkotód meg fogja hallgatni imáidat. Járj közben érettük! Imádkozz és kérd az Atyát, akinek igen nagy a türelme, hogy bocsásson meg nekik!
Ne késlekedj! ... Nem tudod, hogy még a te gyermekes gügyögésedet is meghallja az Atya, és jóságosan válaszol is rá? Oly sok kegyet adott neked! Lassú haladásod és nagy nyomorúságosságod láttán leszáll trónjáról.


Gyönyörűségünket leljük abban, ha táplálékot adsz a szegényeknek. Maradj szoros egységben Szívemmel és figyelj dobbanásaira! IC”

polária Creative Commons License 2023.09.20 0 0 9558

Izajás 54,5. vers

"Mert maga Teremtőd lesz a hitvesed,  a Seregek Ura a neve." 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.19 0 0 9557

„Mondd meg nekik, hogy megáldom őket ma éppúgy, mint tegnap és mindenkor. Nyissák ki fülüket és figyeljenek! Nyíljék meg minden szív, hogy befogadja Szavamat: mindössze szeretetet, hűséget és folytonos imát kérek tőlük. Hamarosan veletek leszek. Jöjjetek! 

Béke legyen veletek! Legyen ez a nap az öröm napja! Hamarosan megszabadítalak benneteket. Készüljetek fel fogadásomra! Rajtatok kívül, akiket már összegyűjtöttem Nevemben, vannak mások is, akiket össze fogok gyűjteni. Kérd meg gyermekeimet, hogy elmélkedjenek Izajás 54,5. versén!

"Mert maga Teremtőd lesz a hitvesed,
a Seregek Ura a neve." 

Mindenki nevezzen engem ma Vőlegénynek! Imádkozz a világ békéjéért! Imádkozz szándékainkért! 

"Elküldtem hozzád barátaimat."


Támaszkodjatok rám! Adjátok át nekem minden gondotokat, tegyétek Szívembe és megsemmisítem őket. Úgy áldjatok engem, ahogyan én áldalak benneteket. Úgy szeressetek engem, ahogyan én szeretlek benneteket.
  Teremtés! Fontold meg, hogy mindössze a szeretet viszonzását kérem tőled!
  Örökké tartó áldást adok nektek. Ezért ma is és minden nap bízzatok bennem!
Merítsetek Szívem forrásából, és eltöltelek, az én ragyogásomba öltöztetlek benneteket. Ismerem bajaitokat és végtelen szegénységeteket, ezért ne féljetek, jöjjetek hozzám úgy, amilyenek vagytok.

A szegénység elbűvöl engem.

Úgy fogadjatok engem, ahogy én fogadlak titeket! Menjetek békével és legyetek tanúim, mert jobban szeretlek benneteket, mint az emberek. Legyetek tanúi annak, aki felkínálta nektek Szentséges Szívét. 

Béke legyen veletek! Állítsátok helyre házamat! Úgy küldelek benneteket, mint bárányokat a farkasok közé, de ne féljetek! Én vagyok veletek van.
  Tegyétek széppé házamat Szentséges Szívem és Édesanyám
 Szeplőtelen Szíve iránti tisztelettel!
  Megáldalak benneteket és szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon.” 

Grodzicki Andrzej Creative Commons License 2023.09.18 0 0 9556

Üdvözlök mindenkit! 2023. augusztus 25-én szeretnék köszönetet mondani Lerynne West asszonynak, hogy segített nekem egy adományával, amelyet városom legtöbb szegényének megsegítésére használok fel Spanyolországból, és azért vagyok itt, hogy elmondhassam az egész világnak, milyen nagylelkű volt ez a hölgy és ő is. készen áll arra, hogy a lehető legtöbb családnak segítsen, ezért bátran forduljon hozzá az elérhetőségeiért.

E-mail: lerynnewestt2022@gmail.com

Whatsapp: +1 (720) 864-9121

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.18 0 0 9555

„Nem bántasz meg. Örülök ennek.  ….. , ó ….. , mennyi időbe telik, mire megértesz engem? Szeretetem végtelen!... Gyermekem, mindaz dicsőségemre van, amit érdekemben teszel. Tégy meg mindent, amit meg tudsz tenni, a többit én teszem meg. Soha ne félj! Én tudom, hogy te mennyit tudsz adni, ezért ami hiányzik, azt én adom meg és betöltöm a hiányt. Én és te, mi ketten, emlékszel? Légy hát békében! Veled  van a Szeretet. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.17 0 0 9554

„Dicsértessék az Úr!
Dicsőség Istennek!  


Virágom, higgy bennem! Imádkozz, ….. ! Imádkozz, …..  azért, hogy a világ lásson szemével és halljon fülével. Az igazságosság fog uralkodni. Megromlott teremtés! Még Szodoma bűne is kisebb mint a tied. Nagy volt az ő bűnük, de a tied az egekig hatol. Garabandalt nem fogják eltemetni, Garabandal kegyelmei újraélednek!

Jöjj, én, Jézus, sohasem hagytalak el téged. Fogadd el ezeket a megpróbáltatásokat! Mindez tőlem
 származik. Dávid és X, legyetek erősek, amikor megpróbáltatások jönnek. Nem hagylak el benneteket. Nem azért vezettelek titeket idáig, hogy elhagyjalak.  ….. , a Sátán üldöz téged, ne aludj hát! Az alvás kísértéshez vezet. Könnyű zsákmánya leszel a Sátánnak, ha ennek nem vagy tudatában. Légy tehát éber, és őrködj! Ha ezt tudod, megérzed jelenlétemet. Ne feledkezz meg jelenlétemről!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.16 0 0 9553

„Én vagyok.

Gyermekem, kiálts hangosan a nemzeteknek!
Kiálts! hogy mindenki meghallja: "Itt van a mi Istenünk! Velünk van a mi Istenünk. Sohasem hagyott el bennünket, úgy jött, mint a pásztor, hogy táplálja nyáját és karjába gyűjtse bárányait, mert országa közel van." Kis nyájamat nagy szeretettel egybegyűjtöm karjaimba, és táplálni fogom.

Nem szükséges, hogy bárki is tanácsot adjon nekem, nincs szükségem ezekre a tanácsadókra, mert bölcsességük szégyen. Nem tudom talán, hogy hogyan kell megmérni és hogyan kell táplálni benneteket? Jaj! Csupán egy kis maradék várja Lelkemet. Nem értették meg, hogy cserbenhagynak, ha az ellenség szellemét követik? És ha cserbenhagynak engem, akkor már nem látják az Igazságot
 sem.


Mondja-e az agyag a fazekasnak: "Mit csinálsz?" Fogadjátok alázattal, amit a Lélektől kaptok, fogadjátok el műveimet és misztériumaimat! Én akartam jeleimet megsokasítani napjaitokban. Fogadd tehát örömmel, amit a Lélektől kapsz, örvendezz és fogadj engem, légy boldog és ne fordíts hátat nekem! Nézz rám és ismerj fel! Ne fojtsd el Lelkemet; fogadj szívesen engem! Jaj nektek, akik elfojtjátok Lelkemet! Jaj nektek, vak vezetők, akik hiúságtól dagadoztok, ti változtattátok pusztasággá Szent Egyházamat! Előbb magatokat vizsgáljátok meg, ha az igazságot keresitek, és úgy bizonyosodjatok meg arról, hogy ti az igaz hitben vagytok-e? Oltár, én, az Úr mindvégig égve tartom lángodat, műveim még nincsenek befejezve. Jöjj most, mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.15 0 0 9552

„….. , többet imádkozz! Soha ne kételkedj szeretetemben! Mindig tiszteld törvényemet! Készíts helyet Édesanyám részére, vedd karjaidba őt! Édesanyám házában várok rád, abban a szobában, ahol engem  fogant. Lankadatlan erővel és határozott lélekkel dolgozz értem! Szeretettel dolgozz a Szeretetnek! Engem imádj, a te Istenedet, és engedd, hogy akkor is neveljelek, ha ez szenvedést jelent. Felkínálom neked szenvedésemet. Ajkadnak csak szentséget és igazságot szabad szólnia! Kedvesem, az én kedvemért ékesíts engem szívből jövő szavakkal! Díszítsd keresztemet a szeretet koszorúival, az én keresztemet díszítsd minden csepp szereteteddel!  Igyekezz, és légy tetszésemre, oly sokat adtam neked! Én legyek számodra az első!  Hadd érezzem lelkesedésedet és buzgóságodat, mert az örömet szerez nekem! Én vagyok Tanítód, és tőlem fogsz tanulni.  ….. , imádkozz és kérd erőmet! Ne hagyd, hogy a Sátán kihasználja gyengeségedet és megkísértsen ! Ne fáradj bele az írásba, ne feledkezz meg tanításaimról, hanem kövesd! Jöjj, megvilágosítalak nehézségeidben, amelyek lelkedet nyugtalanítják. Hiszen én vagyok lelki vezetőd. Higgy bennem! Még félelmetes gyengeséged ellenére is be tudom fejezni ezt a kinyilatkoztatást . Értsd meg, gyermekem, hogy Szent Nevem még jobban megdicsőül azáltal, hogy szegénységedben és gyengeségedben téged választottalak.


 Megáldalak. Jöjj, szeress engem !

Én vagyok. Angyalom, ne félj, csak várj, és nézd, miképpen munkálkodom! Én, Jézus szeretlek.  

Virágom, fogadd békémet!  Imádkozz ….. , nehogy alva találjon a gonosz lélek! Szüntelenül imádkozz!

Mennyire sajnállak... Engem szeretni annyit jelent, hogy mindent nekem adsz. Mindent szeretnék megkapni, ami a tiéd.

Készen vagy-e több áldozatot hozni értem?

Ó ….. , azt akarom, hogy önként cselekedj! Szeretlek.

Engedd meg akkor... ne szegülj ellenem, add át magad nekem, és ne félj! Béke, gyermekem! A gonosz lélek gyűlöl, és kitartóan támad téged. Ne engedj el engem, kapaszkodj belém!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.14 0 0 9551

„Oly sokszor nyújtottam felétek királyi jogaromat, hogy elérjelek titeket, és olyan sokszor jöttem el hozzátok, hogy megillatosítsam fejeteket.
Királyi bőkezűséggel udvaroltam neked, és költeményekben szóltam hozzád. Gyengéden beszéltem veled életed minden napján a vallásról és az erkölcsről.
Az elmúlt évek alatt rajtad nyugtattam fejemet, és gyönyörűségemet leltem benned. Az én Szívem mondta rólad: "Alakítsd őt élő oltárrá Titokzatos Testünk számára! Tanítsd meg arra, hagy visszautasítsa mindazt, ami nem Tőled való! Rejtsd el őt mibennünk, hogy ujjongó áldozattá váljon, aki kész arra, hagy váltságdíjul legyen eladva a világért, és boldogan szolgáljon!" Gyengéd vonzalmamban és kimondhatatlan szeretetemben bölcsességet adtam neked, hogy oktassalak és megvalósíthassam általad Egyházamra vonatkozó terveimet.

Látod, kedvesem, mily buzgó szándékkal szálltam gyengeséged fölé, hogy megváltoztassalak téged és általad másokat is, hogy Egyházam szilárd oszlopaivá váljatok? Teljes Szívemből megáldalak téged és azokat, akik az isteni tűz oszlopai lettek, és készek átadni szavaimat ezekben a sürgető üzenetekben. Megáldom azokat, akik önként és szeretettel megtették mindazt, amire képesek voltak, akik szeretettel és lelkesedéssel készek voltak az igazság megismertetésére, hogy kereszténnyé tegyék ezt a kereszténységét vesztett népet. Veled vagyok, és megígérem, hogy százszorosan megfizetek neked és a többieknek is. Látod, miként támasztok béke-követeket? Látod, miként sietek házam megmentésére? Tudod, ….. , az én szemem túl tiszta ahhoz, hogy a lázadáson nyugtassam.

Művem dicsősége, hogy minden lelket Szentséges Szívembe hoz. Ha nem sietek jogarommal tanítványokat támasztani, nem borul virágba a fügefa, nem marad gyümölcs a szőlőtőn, és juhaim még jobban szétszóródnak, míg végül egy sem marad a nyájban. A Jóság és az Irgalom nem tudja elviselni, hogy oly sok lélek tart az örök tűz felé. Kezemben a Szívemmel továbbra is szüntelenül és fáradhatatlanul betekintek minden szív ablakán, hogy felébresszem és istenségem izzó szeretetébe vigyem ezeket a lelkeket. Akkor a rendkívüli és megszentelt kegyelmek áradatával szívük oltárára helyezem a szükséges erényeket, hogy teljes egységben legyenek az Atyával, énvelem és a Szentlélekkel, és belemerítem őket a menny örökkévaló boldogságába és a mi gyönyörűségeinkbe.

Mondom neked, hogy ott, ahol te vagy, minden elmúlik, mint az árnyék, de az én Szavaim örökre fennmaradnak.

"Megnövelem benned a házamért való buzgóságot, és az a tűz, amit beléd helyezek, lefegyverzi a nagyokat. Ne engedd, hogy ez a benned lévő forrás kiszáradjon! Továbbra is igyekezz lelkesen védelmezni az igazságot és Egyházamat, melyet saját Vérem árán vásároltam meg! Ne hagyd, hogy üldözőid ostora elvegye bátorságodat vagy elfárasszon téged! Inkább tegyen erősebbé az ellened elkövetett gonosztett azáltal, hogy lelked megnyugtatására és békéjére belélegzed szájamból a kegyelmeket!" Ó nemzedék, nem kaphattál volna nagyobb segítséget e könyvnél erre a nyomorúságos időre! Egyházam nem kaphatott volna ennél nagyobb adományt megújulásához, de Egyházam újból hibát követett el, mert nem értette meg szándékaimat...
Jöjj, ….. , a Felkent oltalmat akar adni neked Szentséges Szívében. Szeress úgy, ahogy én szeretlek téged! Jöjj, én birtokom, és illatosítsd meg Szívemet! Megígérem, hogy egy napon elviszlek, hogy lásd munkálkodásod édes gyümölcseit, és örvendeni fogsz... Most jöjj hozzám, mondd el imáidat! A te imáid mindig megindítanak engem. Jöjj, és tégy mámorossá imáiddal!


Jogaroknál és trónoknál is többre becsülöm az ártatlan lelket, bármilyen nyomorúságos is! Nem mondtad-e nekem e napokban, hogy anyaként gondolsz rám? Mint az az anya, aki mindent kész megtenni gyermekéért, hogy megvédje az állandó bántalmaktól, a gúnytól és a világ sértéseitől. Meghatott irántam való szereteted, felülemelkedett nyomorúságosságodon...


Ó „, örülök, ha tisztában vagy törékenységeddel és nyomorúságosságoddal, és ha tudod, hogy csak tőlem kaphatsz életet. Én csak akkor haladhatok benned, és akaratom csak akkor valósulhat meg benned, ha te elismered bűnösségedet, és elfogadod, hogy csak teljes rám hagyatkozásoddal kaphatsz tőlem kegyelmeket. Az én szándékaimat csak akkor valósíthatom meg benned igazán, ha átalakulsz Szentlelkem leheletének kegyelmétől.

Én, Jézus, megáldalak benneteket, legyetek egyek! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.13 0 0 9550

„Választott Leányom, az Én Békémet adom neked. Ne zavarjanak meg ezek a kis lelkek. Imádkozz értük! Emlékeztetlek arra, hogy bárki, aki elszánta magát a követésemre, és Nekem szentelt életet próbál élni, ki van téve a támadásnak! Ha ezek a kis lelkek nem akarnak figyelni, soha nem fognak tanulni. Légy türelmes az imában, légy állhatatos, és mutass hajlandóságot a Bölcsességtől való folyamatos tanulásra. Óvakodj a pletykától! Óvakodj azoktól, akik megbélyegzik és elítélik a Pápát, ők csak fecsegők, akik maguknak és másoknak kívánnak szerencsét, miközben a Pápa ellen beszélnek. Beragadtak a saját csapdájukba, elragadtatásukban helytelenül cselekszenek. Egyházam mindig kiáll az igazság mellett, és biztonságban tartja azt, tehát mindaz, aki elutasítja az Egyházam Helytartóját, nem lehet a tanítványom; hiányzik belőlük az alázat!

 

A te feladatod ….. , hogy megvigasztald az Embereimet, és beszélj nekik arról a csodálatos Műről, amelyet ennek a hitehagyott generációnak készítettem… Az Üzeneteim a szívükhöz szólnak, fényt adnak az útjukon, a Bölcsesség belép az ő szívükbe, és az Istenismeret megörvendezteti az életüket! Az Új Énekem, melyet a te Teremtőd és Királyod írt és énekelt, győzelmet hoz a Teremtésemre. Mindazok, akik örvendezve megízlelik Új Dalomat, dicsőítve hirdetnek majd Engem ajkukkal, áldják Nevemet. Meg fogják tanulni, hogy az Én Kegyelemteljes Művem Hatalom, örök Hatalom, ami időről időre megmarad. Legyenek olyanok a fiaitok, a nemzedék, mint a mennyei magok, melyek termékeny talajba hullanak, és a lányaitok legyenek olyanok, mint Egyházam négy sarkának kariatida (tartó)oszlopai, fenséggel és méltósággal telve.

 

Légy most csendben és hallgass Engem: az az ajándék, amit Szentlelkem adott neked, hogy elviseld az összes megpróbáltatást és nehézséget Értem, szentségre hív, és arra ösztönöz, hogy légy te az egyik pillér, az egyik a kariatida oszlopok közül, melyek az Egyházamat tartják. Légy az Én támaszom, és sok nemzetnek erővel tanúskodj. Az Én közelségem tart téged elevenen és bátran, hogy szembe tudj nézni mindazokkal, akik ellenállnak és üldöznek téged. Mivel te jogosan nem félsz a fenyegetéseiktől és nem legyőzni akarod őket. Amint eléd megyek, Én vagyok a te Pajzsod, amely megvéd téged az ő mérges nyilaiktól.

 

Régen sem rejtettem el előled azt, hogy ha Engem követsz, akkor vadásszá vált férfiak prédájává válsz. Te leszel a célpontjuk, te leszel a játékuk. Megmondtam, hogy olyan leszel ebben a zavaros világban, mint a hegyen felállított jelzőtorony, de te mint egy galamb, az Én szárnyaimon fogsz repülni felettük sértetlenül… és fájdalmasan fogod szemlélni a világot, bánattal és keserűséggel tekintve gonosz tetteikre. Egy bűnbánó szívre van szükségem, egy lélekre, aki hajlandó áldozattá és célponttá válni Értem. Mondtam volna akkor, hogy kiteszlek ezeknek, akik mint vadászok puskáikkal üldöznek téged, magas vérdíjat tűzve ki fejedre annak, aki először elpusztít téged az Üzenetekkel együtt. Mindhiába! Mondom neked, mindhiába! Hiábavalóak az ő fenyegetéseik és a fegyvereik, minden hiábavaló! Megfakult már a szemük csillogása, a Halál árnyéka a küszöbükre vetül, és bezárja őket, semmi nem maradt már bennük. Egymás után mennek majd a Halál Völgyébe, és eljön számukra a vég, ahogy kívánják.

 

Tehát ne felejtsd el, hogy ha Szent Nevem Pecsétjével birtokba veszem egész valódat, az azt is jelenti, hogy birtokában vagy Lelkemnek, aki benned nyugszik. Habár a kis lelkek rágalmaznak téged, menj, és tégy jót, élj Bennem igaz életet, végül a vádlóid hamisnak bizonyulnak majd… légy türelmes, soha ne kételkedj a Szeretetemben… IC” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.12 0 0 9549

„….. , soha ne veszítsd el bátorságodat, mert előtted állok. Kivel tudnál engem összehasonlítani? Én vagyok a Kezdet és a Vég, az örök Egy, mert én vagyok, voltam és mindörökkön örökké  leszek. Szavamat meg fogják ismerni mindenütt az égbolt alatt. Akik Szavam ellen lázadnak, meg fogják tapasztalni, hogy az ösztöke  ellen rugdalóznak. Még sok üldöző támad a világ minden sarkában. Mint óriási gránitsziklák, kerítést alakítanak, hogy eltorlaszolják utamat az egész emberiség felé. Kezdettől fogva ismerem szívtelenségüket! Tele vannak kérkedéssel és csalással, letarolt pusztaság. Hiába kelnek fel seregeik, egyetlen leheletemmel legyőzöm, elsöpröm őket. Én vagyok az Úr, a Szent és engem úgy ismernek, mint aki legyőzte a királyokat és a királyságokat, hogy megismerjék Szavamat. Hatalmammal trónokat borítottam fel és megszégyenítettem azokat, akik magukat "tekintélynek"tartották. És most is így lesz. Megfosztom őket ruháiktól mindenki szeme láttára.

Elég sokáig késleltettem haragomat. Én, az Úr, ma ünnepélyesen felszólítom őket, hogy szálljanak le trónjaikról, és tartsanak bűnbánatot! Lelkem továbbra is kiárad az egész emberiségre. Nem lesz olyan ember - bármennyire is erőlködik -, aki meg tudná gátolni Lelkem kiáradását! Jaj azoknak, akik rátaposnak Lelkemre! A hűtleneket és a képmutatókat elsodrom leheletemmel.  Ha tudnák, mennyire visszatartom igazságosságomat, hogy rájuk ne sújtson, nem hagynák abba az imádkozást, és bűnbánatot tartanának. Ha tudnák, hogy mit kínálok fel nekik, és ki az, aki azt mondja nekik: "Egyesüljetek! Egyesüljetek! Legyetek eggyé, miként az Atya és én, Egy és ugyanaz vagyunk!"De ők nem akarnak meghallani, mert nem értettek meg. Figyelmeztettem őket, de nem figyeltek, és nem is hitték el. Teljes komolysággal mondom, hogy az óra közel, egyre jobban fenyeget! Itt van a leszámolás ideje! Egyetlen ember sem mondhatja, hogy nem figyelmeztettelek benneteket erre az órára. Még a halottak is megmozdultak kiáltásomat hallva... még ők is. Én az Úr, életre keltem a halottakat is, igen! Életre fogom kelteni azokat a holttesteket, amelyek meghallották kiáltásomat. Élő fényoszloppá alakítom őket. Egyeseket Egyházam szilárd pillérévé teszek, és mindegyikük jobb kezébe adom tekercsemet, bal kezébe pedig lámpásomat, hogy vezetőjük  legyen. A tanítvány szavát adom nekik, és előttetek  fogom szolgálatukat fogadni. Minden nemzetnek bemutatom hűségüket, és a Föld egyik végéből a másikig fogják hirdetni az igazságot. Megígérem nektek, hogy miként a föld új növényt terem, és a kert rügyet fakaszt, úgy fogom én, az Úr felébreszteni ezeket a holttesteket, és magam mondom meg nekik új Nevemet . Jöjj, légy velem gyermek, maradj Atyád karjaiban!  Mi ketten?

Rajzold le Nevemet!

  


….. , sokuknak válaszoltam már. Rátalálhatnak a válaszra a Szentírásban és ebben az üzenetben.

Nyugodtan sorold! 

Jegyesem, olyan kérdésekre nem felelek, amelyek nem méltóak Szentségemhez.  Hívom azt, aki alázatos, feltámasztom a halottakat, bátorítom a gyengét, megkeresem a bűnöst. Számtalanszor hívom az istentelent . Mostantól kezdve ezek lesznek a személyes üzenetek, ahogyan ti nevezitek. Soha ne fáradj bele az írásba! Légy olyan okos, mint most! Jöjj mindig, és először engem kérdezz meg!

Én fogok választani és dönteni. Én vezetlek téged, füledbe súgom, amit mondani  akarok. Jöjj, mi ketten!

 Én vagyok. Kedvesem, kövesd programomat! Egész idő alatt veletek vagyok. Jöjj, együtt fogunk munkálkodni. Mi ketten.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.11 0 0 9548

„Ó ….. , az egész menny örvendez, amikor az egyszerű teremtmény hangját meghalljuk mennyei udvarunkban... Én tettelek a salakból ezüstté, és ezüstből a legdrágább kinccsé. Gyermekem, előre nézz! Légy olyan fejemen, mint az illatos koszorú, és töltsd el Szívemet annak örömével, hogy kedvemért csendben elviseled a megpróbáltatásokat! Az emberek gyakran meg fognak támadni, de nem fognak legyőzni téged. Érdekemben vállalt fáradozásod nem lesz hiábavaló, mert ez által tanítást és felvilágosítást kapnak a nemzedékek.

 

Kegyelmem van rajtad és megkaptad áldásaimat.
Ó gyermekem! A gyűlölet szavai repkednek körülöttem, bár nem adtam okot ellenségeskedésre. Hűségem viszonzásaképpen elítélnek engem.


Senki... senki sem állt ellen karom erejének. Nem mutattam-e meg erőmet, amikor az emberek gyaláztak engem? Arról ismernek engem, hogy hatalmas erőmmel zavarba hozom a gőgösöket.

Imádkozz azért az emberért, aki tüzet fújt a másik lelkére... , de annak szíve erre még jobban megkeményedett.


Virágozzék fel igazságosságban az a nemzet, amelyet oly nagyon szerettem! Maradjon meg szeretetemben és tartsa meg parancsolataimat! Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet.

Halld Izrael! Aki egykor megvert, az gyűjt egybe most téged, és én úgy fogok vigyázni rád, mint szemem világára, Izrael! Te az én drága fiam vagy, Izrael, te valóban elfogadtál engem Szentlelkem hatalma által. Virágozz fel az én istenségemben és az én szeretetemben! Úgy szeress engem, ahogyan én szeretlek téged!

Mondom neked, magamhoz fogok vonni minden embert, mert bennem van az örök élet és a dicsőség. Legyetek egyek az én Nevemben és kövessetek vértől ázott lábnyomaimban!  IC

….. ! Én, Jézus, veled vagyok! A te Alkotód és Megváltód, aki téged megformázott, van veled és melletted.  Engedd meg, hogy beléd véssem szeretet-himnuszom további részét! Pihenj meg bennem, én meg benned fogok megpihenni, szeretett gyermekem.
Én, Jézus, megáldalak téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.10 0 0 9547

„Béke legyen veletek ! Csupán szeretetet kérek tőletek!

Szeretett gyermekeim, én vagyok az, a ti Jézusotok, aki oly sok üzenetet adott nektek, hogy törvényemre és arra emlékeztesselek benneteket, hogy ki vagyok én. Ha Szavam lesz otthonotok, akkor lelketek hozzám emelkedik, és elér engem. Jöjjetek hozzám, mielőtt csalódnátok lelketekben! Jöjjetek, és gondolkozzatok mindazon, amit nektek adok. Jöjjetek, és fontoljátok meg kívánságaimat! Keressetek engem, szomjazzatok rám! Jöjjetek, és elmélkedjetek mindazon, amit nektek adtam, és fogadjátok szívetekbe Szavaimat! Azt akarom, hogy mindazt lendületesen megvalósítsátok és megbecsüljétek, amit nektek adtam. 


Ó, szeretett gyermekeim... ha tudnátok, mennyire megsebzi Szentséges Szívemet, ha valaki közületek halogatja kérésem teljesítését... ha tudnátok, hogy mit kínáltam fel nektek, és most mit kínálok, örömötök teljes lenne. Dicsérjetek engem, Szabadítótokat egész nap és egész éjjel! Dicsérjetek engem, mivel saját kezemből tápláltalak benneteket. Meghallottalak benneteket a magasból, és segítségetekre jöttem. Nem hallgatnátok rám?

Engedelmesen fogadjátok el tanításomat és kívánságaimat, amelyeket mint magokat belétek ültettem. Tegyétek meg, amit én, a ti Szabadítótok kérek, és ne csupán hallgassátok üzeneteimet, mert ezzel becsapjátok magatokat.

Szeretteim, akiket Szívem szeret, bizony mondom, hogy szívből fakadó imát kérek tőletek. Azt kérem, hogy imádkozzatok minden püspökért és papért. Azt kérem, hogy figyeljetek mindazok tanítására, akik engem képviselnek!

Azt kérem, hogy böjtöljetek, és tartsatok bűnbánatot! Azt kívánom, hogy olyan gyakran vegyétek magatokhoz Oltáriszentségemet, amilyen gyakran csak tudjátok! Azt kérem, hogy havonta legalább egyszer gyónjatok! Azt kérem, hogy mindennap olvassatok el egy részt a Szentírásból! Azt kérem, hogy áldozatot hozva nyújtsatok elégtételt másokért! Azt kérem, hogy imádkozzák a rózsafüzért, ha lehetséges mind a három titkot. Az a célom, hogy visszavezesselek benneteket az istenségre, hogy szentül éljetek, mivel én Szent vagyok. Ezek az én alapigazságaim
. Azt kívánom, hogy naponta adjátok át magatokat nekem! A szeretet Forrása vagyok, és mindannyian meríthettek Szívemből, hogy továbbadjátok ezt a szeretetet. Azt is kérem, hogy tanuljátok meg, hogyan kell engem imádni, és állandóan jelenlétemben élni. Jelenlétem is misztérium. Mindenkor emlékeznetek kellene arra, hogy SOHASEM vagytok egyedül, mindig veletek vagyok.

Jussatok el a tökéletességre... hadd virágozzék ki újból ez a kiszáradt föld! Nem kérek tőletek olyan dolgokat, amit nem ismertek, olyat sem, ami meghaladja képességeteket. Azt kérem tőletek, ami szent. Ami az enyém, az szent, a Testem Szent. Ezért jöjjetek, és egyétek Testemet, és igyátok Véremet, mert nem fordulok el attól, aki hozzám jön. Én vagyok az élet Kenyere.

Imádkozzatok, hogy az ördög meg ne tévesszen titeket! Ne engedjétek, hogy szemem könnybe lábadjon a szomorúságtól. Hirdessétek szeretetemet házatok
 tetejéről! Hirdessétek, hogy szeretetem ízletesebb a bornál. Emlékeztetni foglak arra, hogy mindannyiotoknak van Atyja a mennyben, aki végtelenül szeret benneteket, és Neve olyan, mint a Belőle csorduló mirha, amellyel felken és megáld benneteket. Az Ő Neve: Szeretet .

Megáldalak benneteket. Homlokotokon hagyom szeretetem leheletét. A Szeretet szeret benneteket, és mindennap veletek van. Legyetek egy
!



Béke legyen veletek!  Szeretett gyermekeim! Tegyetek úgy, ahogy az Úr kéri. Imádkozzatok azokért a fiaimért és leányaimért, akik messze vannak tőlünk! Imádkozzatok megtérésükért! Mindig azt keressétek, ami szent! Legyetek olyanok, mint a napraforgók, amelyek a Napot keresik, a Nap felé fordulnak, és fényét követik. Törekedjetek arra, amit az Úr kínál fel nektek, és dicsérjétek Szent Nevét!

Közeledjetek Hozzá mind, akik közelében akartatok lenni, és lakjatok jól gyümölcseiből! Isten a ti Teremtőtök, és Nevelőtök is Ő lehet. Ne hagyjátok abba az imádkozást, amikor minden rendben van körülöttetek! Még örömötökben is imádkozzatok! Jöjjetek és dicsérjétek Őt, jöjjetek és magasztaljátok! Isten a ti Őrzőtök is. Bízzatok Benne, és Ő sohasem okoz nektek csalódást, mert az Ő világossága vezet benneteket a sötétségben. Tartsátok meg parancsolatait, szeretteim! Legyetek készségesek Atyátok kezében! Buzgón igyekezzetek elfogadni a Bölcsességet, hogy Nevelőtök és Tanítótok legyen! Növekedjetek a bölcsességben, növekedjetek az Úr Lelkében, hogy békében és teljes egységben legyetek az Úrral.

Még egy tanács a mai napra: járjatok a hit útján, és tartsátok meg a törvényt! Kérlek benneteket, éljetek üzeneteink szerint, elmélkedjetek üzeneteinken! Értsétek meg, hogy Jézussal együtt milyen nagy örömmel tanítunk benneteket, de örömünk csak akkor lesz teljes, ha teljesen legyőzitek közömbösségeteket, ha egészen átadjátok magatokat Istennek, és Őbenne bíztok.

Mindegyikőtöket megáldom.
 Ne feledkezzetek meg szent jelenlétünkről! Ne hagyjatok itt minket!... Imádkozzatok szeretett gyermekeim! Töltsétek ki napjaitokat a Szeretet jelenlétével!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.09 0 0 9546

„Szent Mihály:
Dicsőség Istennek!

Szűz Mánia:
Dicsőség Istennek!



 Én vagyok, várva vártam erre a pillanatra.

Hallgass meg ….. , jöjj, és érintsd meg Szentséges Szívemet, érezd Sebeit! Szentséges Szívemet fájdalom gyötri, és már nem lehet felismerni a sok seb miatt. A lelkek nem hallanak engem... százával esnek a Sátán hálójába..:

Nem hagylak el téged, kicsim.
 Figyelj és írd: A nagy megpróbáltatás után, amelyen Egyházam átesik, nagy jelet fogtok látni az égen, és mindazok, akik szeretnek engem, örülni fognak és dicsérni fognak engem, de akik bemocskolták Szent Nevemet, még mélyebb sötétségbe és teljes tudatlanságba merülnek. Jelem áldás lesz mindazok számára, akik megtartották parancsolataimat. Mivel megtartották Szavamat, tiszteltek és dicsőítettek, ők voltak, és ma is ők Egyházam arany oszlopai, ők a szilárd alap és az Egyház testének erős építménye. Belsejében ők a tisztító tömjén. Ezeket a lelkeket, én, az Úr fogom felmagasztalni és mindörökre  új Jeruzsálemembe helyezem őket. Föntről kapnak új lakóhelyet, mert föntről kapják meg új Nevemet, ők és én egy leszünk. Én népem, az én új Nevemmel már nem fognak téged istentelennek nevezni, mert visszaadom neked Nevemet. Amikor az én napom eljön, minden gonoszt elviszek és bezárok.  Én, a Szeretet Ura, a Szeretet magjait fogom szárba szökkenteni ezen a Földön. Megnyitom a földet, és még a sziklákból is új forrásokat fakasztok. Virágba borítom kertemet . A ti kedvetekért megengedem szent angyalaimnak, hogy leszálljanak hozzátok, és tápláljanak benneteket. Megengedem szentjeimnek, hogy ők legyenek a ti tanítóitok, az én szent Szavamra tanítsanak, és barátként vezessenek benneteket. Szeretet fog uralkodni minden szívben, és az erényt koronaként fogják viselni népeim az én új Földemen. Már régesrég megígértem nektek ezt az új Földet, és én megtartom ígéretemet. Mindez hamarosan be fog teljesedni. Előbb azonban még eljövök, hogy megtisztítsalak benneteket. Úgy tisztítalak meg, miként tűzben az aranyat. Ebben a tűzben minden tisztátalanság felemésztődik. Mindezt meg kell tennem, hogy lemossak minden tisztátalanságot, amely kéregként takarja be ezt a Földet. Bizony mondom nektek, hogy mindaz, ami már megtörtént és ami meg fog történni, szó szerint le van írva tekercsemben, abban a tekercsben, amelyet fel fognak nyitni, el fognak olvasni és le fognak nyelni. Én, az Úr saját Véremmel tisztítottam meg tekercsemet, tehát fogyasszátok el; olvassatok engem!

 Imádkozz, teremtés, hogy leszálljon rátok a Bölcsesség, hogy tápláljon benneteket, és tegyen képessé arra, hogy felfedjétek azokat az igazságokat és misztériumokat, amelyek még el vannak rejtve Bölcsességem könyvében! Imádkozz a felismerésért! Tarts gyakran bűnbánatot, és én mindig megbocsátok neked.  Leányom, fogadd békémet, szeretlek, mert megengeded nekem, hogy használjam kis kezedet. Mai üzenetemet így fejezem be: "Akinek füle van, hallja meg!" Jöjj, megáldalak. Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.08 0 0 9545

„….. , béke legyen veled! Figyelj Rám: a te oldaladon állok. Mielőtt Egyházam töviseket és tüskebokrokat hajt, és megfullad, be fogok avatkozni. Az elmúlt években figyelmeztettelek benneteket, gyermekem, hogy a testem tövissel van tele. Tövisekkel, amelyeket a Házamban ültettek el. Aztán kértelek benneteket, hogy húzzátok ki azokat! Ne félj, mert segíteni foglak fentről a Házamban. És azt mondom neked, hogy a Házamba nem engedek be álszenteket, egyikük sem fogja megtartani tisztségét.

 

A mennyország dolgozik, és az egység felé hajlik, a Megosztót pedig őrületbe kergeti. Az ellenséget, aki sokakat megtévesztett, mert ő szétszórt, amíg én összegyűjtöttem. Megtévesztve önhitt ’igazságukban’ ellenszegülnek parancsaimnak és megvetik figyelmeztetéseimet, amelyeket nekik adtam.

 

Hordozóm, ne legyél csalódott, mert a Szentlélek működik a Házamban, őrködik felette és benne. Mindazonáltal a Házam sok tagja tesz boldogtalanná, mert nem hajlandóak meghallani a Lélek sóhajtásait, azonban Én megtartottam Magamnak a maradékot, csak a kegyelem által kiválasztott maradékot, aki az Egyházamat eggyé teszi…

 

Ezekben az években nem beszéltem sem titokban, sem talányokban, leányom. Amint a malomkövek őrlik a búzát és finomítják azt, ugyanúgy finomítottam szavaimat, hogy minden lélek könnyen megértse azokat.

 

Figyelj Rám: szelíden szólítottalak meg téged, és kértelek, hogy menj el a nemzetekhez, és hirdesd nekik Szavamat, figyelmeztesd mindnyájukat - a legnagyobbtól a legkisebbig - hogy tartsanak bűnbánatot, imádkozzanak és böjtöljenek, mert ezek a korszakotok utolsó napjai, és hogy mindenki hagyja el a gonosz útjait. Szóltam az Egyházamhoz is, hogy ha nem egyeznek meg, nem állapodnak meg és nem egyesülnek, az ég és a föld megremeg, a tenger kiárad a medréből. Hűtlenségük és ellenszegülő szívük lakatlanná tette Házamat. Közel van a nap, amikor pánikba estek és szétszéledtek, sírni fogtok, amikor látjátok a kénköves tűzesőt, mely feléget benneteket... Nemzedék, megmutattam jóindulatomat, türelmemet, gyengédségemet és atyai szeretetemet, és azt, hogy Én vagyok a Megváltótok. Vártam és továbbra is várom, hogy a Házam meghallja figyelmeztető kiáltásomat. Azért kiáltok, hogy ti, akik Nevemet hordozzátok, békét teremtsetek egymás között, és egyesítsétek a húsvét dátumát. De mind a mai napig tudomást sem vesztek erről, és nincs ínyetekre a megbékélés. Nem csak egyszer, hanem többször is figyelmeztettelek benneteket. A Menny gyászol, mert ugyanúgy, mint ahogy a teremtésem kezdetén kimondott Szavam, hasonlóképpen hangzik majd a földet megtisztító, Tüzet hozó Szavam is. Leányom, mindenben, amit teszel, gondolj Rám, mi együtt?

 

Jó, teljes lelkeddel őrizz Engem a szívedben! Légy biztos az én szeretetemben, amelyet irántad és mindazok iránt érzek, akiket meghívtam, hogy közel legyenek hozzád. Megtartalak benneteket erőfeszítéseikben, melyeket Házam egységének érdekében tesztek! A Szeretet szeret téged… IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.07 0 0 9544

„ÉN VAGYOK. Elégedett vagyok, mert megértettél.
  Gyermekem, értsd meg, mennyire boldoggá tesz, amikor mindannyian egy hangon imádkoztok hozzám, felajánlva nekem időtöket.
Értsd meg, mennyire boldog vagyok, amikor te meg én mindent megosztunk egymással. Csupán szeretetet kérek. Drága lelkek, őrizzetek mindig lelketekben, ily módon megdicsőülök. Ne feledjétek, hogy a kis dolgok örömet szereznek nekem és naggyá válnak szememben. Érezzétek tehát, hogy szeretlek benneteket! Én és ti, ti és én, egyesülve a szeretetben. Én, Jézus, megáldalak benneteket azért az óráért, amelyet imádásban velem töltöttetek.
Fogadjátok békémet! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.09.06 0 0 9543

„Úgy láttam látomásomban, hogy egy ablakot nézek kívülről. Nappal volt. Lábam alatt hirtelen erősen rázkódni kezdett a föld, a talaj le s fel járt, a földrengés 8-as erősségű volt, és nem akart megszűnni. Az ablakból felnéztem az égre, mert veszített világosságából. Amíg néztem az eget, pillanatok alatt besötétedett, majd ránk borult az éj. Akkor láttam, hogy leesnek a csillagok, illetve, mintha a keleti láthatárról a nyugatira siettek volna. Úgy tűnt, hogy lefutnak az égről. Majd megszűnt a rengés, és ijesztő sötétség vett körül. Észrevettem, hogy a szobámban gyenge fény dereng. Kitekintettem az ablakon, de az egész városban csak három-négy házban láttam fényt.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!