Keresés

Részletes keresés

w.ullrichfun Creative Commons License 2008.08.26 0 0 1099

 Nem olasz, az Boney M-től a Holiday :)

A teljes címe asszem: "Hooray, hooray, it's a holi-holiday" - és ez a refrén is.

Hogy melyik lemezükön volt, azt ne kérdezd, de a Belfast és a Ma baker után volt ez sláger, úgy 26-27 éve, kb. :)

Előzmény: Milandyka (1093)
Patricia70 Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1098
Sziasztok!

Hol lehet ezt a videót megnézni?
Előzmény: R.Bea (1097)
R.Bea Creative Commons License 2008.08.22 0 0 1097

Szia!

 

Már néztem a tunéziai élmények topicban, hogy mi egyszerre voltunk ebben a szállodában :) figyeltem magunkat a videón, amit feltettél,de nem láttam. :)

Igen a mi gépünkről többen voltunk, tele lett egy busz, akik csak ebbe a szállodába voltunk (igaz egy bp.i és egy debreceni gép is jött).

Nem tudom mitől lettünk betegek. A fiúk söröztek, aztán amikor érezték, hohy gáz van (hasmenés) boukhával sikerült helyrehozniuk a dolgot. Én sokkal betegebb lettem az utolsó előtti napon (hánytam, sokszor): Egyáltalán nem ittam a vízből (jégkockás italt sem), és a kajákkal is odafigyeltem.

ÉN megértem, hogy főszezon van (anno is ekkor voltunk) de szerintem ennyi embernek kicsi már ez a terület.

MI is sokszor voltunk lenn a tengernél, legtöbbször homokozni, fürdeni sajnos csak az első napokban tudtunk. A hátsó medence nekünk messze volt.

kékszemű Creative Commons License 2008.08.21 0 0 1096

Ja igen, még annyi, hogy mi egyszer sem heveredtünk le a nagymedencénél. Az tényleg tömegnyomor volt, de nem feledd, hogy most van az abszolút főszezon, most tényleg 101 %-ra töltik a szállodát.

 

A tengerpartra mentünk le (ott mindig volt szabad napernyő és ágy), vagy elvonultunk a hátsó medencéhez, az sokkal nyugisabb volt.

Előzmény: R.Bea (1094)
kékszemű Creative Commons License 2008.08.21 0 0 1095

Szia!

 

Mi is most kedden jöttünk vissza a Skanes Beach szállóból. Valószínűleg nem ugyanazzal a géppel repültünk, mert a mi gépünkön mi voltunk az egyetlenek, akik a Skanes Beachben voltunk.

 

Mitől lettetek betegek? Mi eleinte paráztunk, mert érezhető volt, hogy mikor csinálják csapvízből a jégkockát (klóros mellékíze volt), de dupla adag boukhát kértünk rá és így a szesz fertőtlenített :-)

 

A kaján sosem éreztük, hogy bármi baja lenne, pedig ugye többször előfordult, hogy az ebédről megmaradt kaját este még kitették.

Előzmény: R.Bea (1094)
R.Bea Creative Commons License 2008.08.21 0 0 1094

Sziasztok!

 

Kedden érkeztünk meg, egy hetet töltöttünk a Skanes beach-ben.

Nem is tudom hogy kezdjem, de meg kell, hogy valljam nekünk csalódás volt a hotel.

Mielőtt elkezdeném, le kell szögeznem, hogy mint "Dinoclub" a szálloda teljesen rendben van. Tényleg mindent megtesznek a gyerekekért, a programok, az animátorok, le a kalappal előttük, a kaja, mindig van pizza, spagetti, sütik fagyi, stb.

Az esti disco, nagyon jól ki van találva.

DE.

A szálloda szerintem nagyon le van "lakva". Mi 9 évvel ezelőtt jártunk itt (tudom a 9 év nagyon sok). Akkor nagyon meg voltunk elégedve. Azóta építettek egy új szárnyat, ami nagyon rosszat tett a szállodával. Túl sok már a vendég, a tengerparti rész egyre kisebb, ahol régen még füvön lehetett napozni, ott mindenhol beton van már, napágy napágy hátán, és hát ennyi ember után nem is lehet akkora tisztaságot tartani. Túlságosan zsúfolt, és minden be van építve, szerintem ez már túlságosan természetellenes. Régen sokkal zöldebb és nyugisabb volt. Ráadásul éjjel nappal jönnek a buszok. Tudom, ha nyugisabb helyre akartunk volna menni, miért nem választottunk másik szállodát...

Egyébként nekünk az útlevélbe adott pénz sem jött be, betegek is lettünk (szerencére egyedül a kisfiam nem).

Azért jókat is ettünk, meg jókat kávéztunk, és a medencék is teljesen rendben vannak.

Milandyka Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1093
nagyon szép skanes beach én már másodszor jártam ott, minden nagyon tutti volt. Valaki esetleg nem tudja annak a zenének a cimét amin a mini club elején vonatozni szoktak? Azt hiszem talán olasz és valami suku-suku? köszi a választ elöre is.
micamica Creative Commons License 2008.08.12 0 0 1092
szia, biztos jó lesz. a tenger állítólag fortyog, az idővel sem szokott gond lenni. szeptemberbe előfordulhat 1-1 borúsabb nap , de az sem azt jelenti, hogy nem lehet strandolni...  nem 35 fok van, hanem csak 30. tehát akkor ti hammamet helyett monastirba mentek ha jól értem ? mi is szeptember első hetén szeretnénk menni, de minden jobb szálloda fogalt. A skanes beach egy frankó szálloda , de fullon van.. a chirazba gondolom lenne, dehát... azt nem erőltetjük. lehet a Marhabát fogjuk megrpóbálni, arról jókat zenélnek.
Előzmény: Lasse001 (1091)
Lasse001 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 1091
A Hammamet Garden szombaton foglaltuk oké volt minden még ma reggel is .12kor már nem.ezt ajánlották ajánlották helyette.mi augusztus 26,27 mennénk. vajon az idő és a tenger hány fokos lehet akkor?
Előzmény: micamica (1090)
micamica Creative Commons License 2008.08.11 0 0 1090

szia,

mi  volt az eredeti szállásotok ? és miért kell cserélni ?

Előzmény: Lasse001 (1089)
Lasse001 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 1089
Sziasztok!ma mondták vissza az eredeti szállásunkat ezt a szállodát ajánlották helyette szerintetek nem fogunk csalódni?milyen a kaja?az árak vízi sportok stb?
domokosz Creative Commons License 2008.08.10 0 0 1088

Sziasztok!

Készül valaki pénteken, 15-én 12 napos nyaralásra?

Írjatok!

Továbbra is várjuk a frissen megérkezettek tapasztalatait!

Üdv

Andrea

serfike Creative Commons License 2008.08.08 0 0 1087

Sziasztok,

aki nemrég érkezett haza a Skanes Beachből , legyen oly' kedves és írjon pár sort, hogy mik az újdonságok az idén a szálloda és Monastir, Sousse körül... úgyis biztosan kipihentétek magatokat... :) és van időtök írni szép hosszú levelet. az elmúlt 3 évben ott nyaraltunk és úgy tűnik, hogy idén szeptemberbe is ott landolunk. van esetleg új programlehetőség, új animátor ( bár a régiek is igen igen jók :) ) , új menü esetleg netalán tán , megkockáztatom új bolt a sok bazár mellett :) ??

Panpeti Creative Commons License 2008.08.07 0 0 1086

Sziasztok!

 

Mi múlt hét végén jöttünk haza. Alapvetően jól éreztük magunkat, bár voltak hiányosságok. A tengerpart viszont elég nagy csalódás volt, végig a parton kb. az első  1/2 méter tiszta hináros (én nem láttam, hogy takaritották volna). Miután beküzdöttük magunkat a vizbe, már jó volt - iszonyú meleg a viz! Medúzával szerencsére nem találkoztunk. A medencék szép tiszták. Mi sokat voltunk a hátsónál, az csendesebb, mindig van szabad napágy, és a gyerekek is jobban tudtak úszkálni. Bár én a vizitornára mindig előre mentem! :) A szobánk is az új szárnyban volt, (10 Euroba került hajnal 3-kor - ekkor értünk a szállodába.. ami először akartak adni, az a régi szárnyban volt, és össze se lehet hasonlitani a másikkal..). Nem is volt vele semmi gond, a takaritónőnek időnként hagytunk 1 dinárt, széfet nem béreltünk, semmi nem tűnt el a szobából..  Amit viszont nagyon tudok ajánlani az a 2 napos szafari túra! Mi két gyerekkel voltunk (5,5 és 8,5 évesek) és ők is birták az utazást. A tevegelés a sivatagban és a jeep-es túra pedig örök élmény marad!! Az idegenvezető is szuper volt, rengeteg információval látott el minket..

 

Most hirtelen ennyi, ha valakinek kérdése van, szivesen válaszolok.

 

Üdv.

 

Előzmény: domokosz (1082)
domokosz Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1085

Szia!

Az első nyaralásunk júliusban volt, majd háromszor kb. aug. közepétől, 11 ill. 12 naposak. A 12 naposra a legérdemesebb menni. Én még azután is maradtam volna.

A "tömeg" megoszlik. Zajlik az élet, mindenki vidám, zene, tánc, sport, kaja-pia, buli az egész. Nem véletlenül térünk vissza újra és újra. A kérdésedre, aug.20. mindig beleesett, amikor ott voltunk, jól esett, hogy megemlékeznek róla, sőt, aug. 15. az olaszok nemzeti ünnepe, arról is. A szálloda 1500 fős. Az emberek egy része fakultatív programon van, vagy a medencéknél, vagy a városok valamelyikében, vagy a tengerparton, vagy éppen az egyik bárban.

Korábbi években is sok képet raktunk fel, de a www.dinoclub.hu oldalon, fotópályázatokon is láthatod, mint Domokos család képei.

Nem volt soha semmi bajunk. Minden szálloda más, és óriási különbség van a "csillagok" között.

Mi az új szárny, családi szobái közül voltunk többször ugyanabba. Annyi séta kell a főépületig. Nekünk ez vált be.

Imádjuk a garantált forróságot, a szél általában fúj, ezért nem érzed annyinak, mint amennyi. Két évben is mértünk napernyő alatt mobillal 54 fokot, de semmi bajunk nem volt. Először személyesen tavaly találkoztunk medúzával, nem volt öröm, kicsit kellemetlen volt, de nem haltam bele. Persze annyira sokat, nem is a tengerben voltam, inkább a medencéknél, ahol zajlik az élet, buli van. Mi mindenben szeretünk részt venni, olyan igazi aktív pihenés.

Ha van kérdésed, kérdezzél.

Ha valaki friss élményekkel bír, várjuk izgalommal!

Üdv:

Andrea

Itt látható, hogy engem rendesen "elért" szegény medúza, aki amikor úsztam, nem is láttam, valószínű éppen rosszkor, rossz helyen voltam. Szóval másoknak nem volt ennyire csúnya, nem elrettentésként küldöm a képet. Friss hideg paradicsommal dörzsölgette be nekem Hamouda, ill. a hideg víz jó volt rá, és egy - két óra múlva elmúlt.

A kis müanyag pohárba így néz ki a "szegény állat", épp fogságban, szomorkodva.

Üdv:Andrea

Előzmény: R.Bea (1084)
R.Bea Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1084

nagyon szép képeket hoztál!

Tavaly aug.ban mikor voltatok? Nagy tömeg volt? Elviselhető volt azért a meleg? Medúzák voltak?

Előzmény: domokosz (1082)
R.Bea Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1083

Sziasztok!

 

A másik dinós szállodából (Chiraz) nemrég hazaérkezők nagyon panaszkodtak, szinte mindenki megbetegedett, és nem szimpla gyomorrontás volt. Valami gáz lehet abban a hotelben.

Tud valaki arról valamit, hogy lehet-e esetleg átjárás a két szálló között? Úgy értem az animátorok esetleg ugyanazok, vagy cserélődnek a szállodák között?

Ha ez valami vírus, és bekerül a skanes-be is mire odaérünk nagyon szomorú leszek :(

domokosz Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1082

Sziasztok!

Tavaly augusztusban voltunk utoljára. /negyedszer/

Szeretném kérdezni a legfrissebb tapasztalatokat, esetleg változásokat a korábbi évekhez képest!

Medúzákkal mi a helyzet?

Várunk friss infokat, biztosan van, aki mostanában érkezett haza!

Üdv:

Andrea

 

R.Bea Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1081
Aki már járt a szálladában attól kérdezném, hogy van lehetőség ilyen vizi "alkalmatosságok" felpumpálására ott a hotelben? illetve van valami tárolóhelység, ahova be lehet pakolni, hogy ne kelljen felcipelni a szobába?
R.Bea Creative Commons License 2008.07.27 0 0 1080
Moni!

Bocs, most látom, hogy már írtál ide is. Szerintem olvass vissza, ha van időd.
Voltatok már Tunéziában? Mi voltunk már ebben a szállodában, de az 9 évvel ezelőtt volt. Akkorról nagyon jó élményeim vannak. Jó volt a kaja nagyon. Azóta sokminden változott, ahogy olvasgattam a beszámolókat.
moni_907 Creative Commons License 2008.07.27 0 0 1079
Sziasztok ! Meg szeretnem kerdezni ha valaki kozletek volt mostanaban a Mouradi Skanes Beach 4* szalodaban ??? Milyenek a korulmenyek ??? Mi AI -val vagyunk a paromal. Milyen a kaja ? Milyen a szaloda ???? Milyenek a szobak ????? Koszonom elore is.
R.Bea Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1078

Sziasztok!

 

A tunéziai élmények topicban valaki most jött haza, a chirazból (ez a "miénktől ugye csak pár hotellal van odébb) és nagyon panaszkodott többek között a tengerre, hogy zöld, meg koszos :( kíváncsi vagyok az el mouradi strandja most milyen lehet. Ha van valakinek friss tapasztalata, ne habozzon megírni!! :)

szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.07.21 0 0 1077
Szia! :)

Idén is voltatok a Skanes Beachen? :)
Előzmény: domokosz (1076)
domokosz Creative Commons License 2008.07.20 0 0 1076
R.Bea Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1075
Sziasztok!

No senki nem készül mostanában, vagy nem jött haza a szállodából????

Viki,
azt hiszem írták, hogy elment, de lehet, hogy összekevertem valakivel. Olvass vissza, nemrég írt róla valaki.
viki70 Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1074
Sziasztok!

A Skanes Beach szállodában nyaralóktól szeretném kérdezni, hogy az animátorok közül Walid ott dolgozik-e még a szállodában? Esetleg, ha van róla kép feltennétek ?? :-)

Nebáncs!virág Creative Commons License 2008.07.17 0 0 1073
A veszekedést töröltem, nem ide való. Felhívom az olvtársak figyelmét az MM 8/b-re.
Amit az olvtárs nem írt le saját magáról itt a fórumon az IRL kiadásnak minősül. Innentől szankcionálni is fogom.


Moderátor
herrbeno Creative Commons License 2008.07.16 0 0 1072
Szia..
Nem lehet eltévedni...a Rabat és a Medina, no meg a múzeumok mind egy helyen vannak...a taxissal a Medinához kell vitetni magad...ne menjetek a külvárosba..az erőd alatt van egy partszakasz, ahol nagyon szép a tenger..mi fürödtünk ott, de egyedüli fehér emberek voltunk.Ajánlom mindenkinek, aki nem félős...szinte UFO-nak éreztük ott magunkat...
Előzmény: R.Bea (1071)
R.Bea Creative Commons License 2008.07.15 0 0 1071
Ja, Monastírt a google earth-ben néztem, és olyan nagy városnak tűnt, de ha azt mondjátok nem olyan vészes, mármint nem olyan nagy, akkor talán nem kavarodunk el.
R.Bea Creative Commons License 2008.07.15 0 0 1070
Sziasztok!
köszi a ávlaszokat.

Benő, Jó, hogy írtad a medencéket! Kár, hogy bezárják, de hát logikus, hogy valamikor tisztítani is kell. Ha már ilyen szép tiszta medencében akarunk fürdeni.

Azt akartam még írni, hogy mi a Best-tel megyünk, és a rendelés visszaigazolásban nekünk már megírták a járatszámot, és a pontos indulási időpontokat is.
Keddi napon megyünk, megnéztem a mai gépindulásokat, már azokon a járatokon is vannak késések. Gondolom kezdődik a csúcsszezon, és már mindig lesznek csúszások.
Mi 14:40-kor fogunk indulni, így az a nap nekünk is ki fog esni. A vacsoráról, és az esti programról azért nem maradunk le remélem :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!