Keresés

Részletes keresés

barby03 Creative Commons License 2022.11.18 0 3 1681

Mohnak sose volt nagy szerelme a Merci, mondta is mindig neki hogy csak barátság, a csaj meg mászott rá és könyörgött neki,hogy tegye be.... Ez szó szerint elhangzott 😀

Előzmény: Mazsola0070 (1679)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.18 -4 0 1680

Szerintem jól tolták a csajok és -mert Csekka eléggé bizonytalan és befolyásolható- sokszor kellett Kata határozottsága, különben már a legelső nap után kieshettek volna (ahogy a bőröndöket hordták oda-vissza Csekka ötletére, nem volt semmi). 

 

Így kiesni a lehető legrosszabb, hiszen több játékban is azért maradtak alul, mert két fizikailag jóval erősebb férfi ellen kellett játszaniuk. Ami pedig a legutolsó játékot illeti, egy hajszál híján birka híján nyertek csak Fanniék, egy másodpercnyi előnnyel 1 millió forintot és most még elképzelhető, hogy esélyesek a fődíjra is. 

 

A Tények utáni műsorban (nem szoktam nézni, ezért a címét sem tudom, hogy "plusz, vagy extra" :D) fogják mutatni Csekka problémáját. (Ezt is Édesanyámtól tudom, mert ő nézi a TV2-t).

Előzmény: ChrisRudi (1677)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.18 0 2 1679

A fene tudja, nekem olyan érzésem van, azért mutatták meg Csekka rosszullétét, hogy nézettséget generáljanak, aztán majd ők fognak versenyezni – bár, ahogy elnéztem a képeket róla, nem volt igazán „hajszázásra” alkalmas állapotban. Kérdés persze az is, mik lesznek a döntő feladatai, illetve, hogy mi volt a baja. (Timi is baromi gyorsan gyógyult a rosszulléte után.)

 

Nem tudom mennyire van benne a rendszerben, de az például kizárt, hogy tartsanak egy nap pihenőt? Vagy a repülőgép foglalások már megvoltak a döntő napjának estéjére?

 

Ha visszahoznak valakit, azok csak Armand és a túlvezérelt nője lehetnek, végül is az előzmények alapján simán belefér az is, hogy végül egy szabályszerűen kiesett pár nyerje meg……

 

Sajnos én az utolsó négy párból senkinek nem tudtam igazán drukkolni, úgyhogy különösebben nem ráz meg, ki nyeri.

 

A Gáspárokat és Méraiékat nem ragozom, ezerszer le lett írva a topicban.

 

Armandék párosából a csaj baromi idegesítő és fárasztó a defektjeivel, Armand itt nagyon szimpatikus volt, de emlékszem rá "VV Moh" korából, akkor meg baromira irritált a stílusa, kérdés, melyik az igazi énje.

Illetve akkor VV Merci ugyanilyen nagy szerelem volt, aztán abból is mi lett. Vajon a túlvezérelt énekeslánnyal meddig bírja?

 

Darinka szintén elviselhetetlen, még Ernő volt szimpatikus, de az meg amit leművelt a gyerekekkel Törökországban is, meg itt is....

 

Tegnap is: üvölt szerencsétlen üzbég kisgyereknek magyarul, meg hogy "bátya" így, meg "bátya" úgy, szerinte mit értett abból a zagyvaságból a gyerek?

 

Mit a gyerekkel üvöltözött, miért nem ment előre, fogta meg és vezette a szamarat, amerre kell?

 

 

Előzmény: Ilhilla (1676)
mammamia28 Creative Commons License 2022.11.18 -2 2 1678

Kata viselkedése nekem is nagyon ellenszenves volt, ahogy megpróbálta teljesen leuralni Csekkát. lehet, hogy szóltak neki emiatt, de kb. azóta láthatóan visszavett, mióta egyedül kellett teljesíteniük a pároknak. 

Előzmény: szévike (1675)
ChrisRudi Creative Commons License 2022.11.18 -5 3 1677

Nagyon  lezsírozott szaga van ennek az egész évadnak.Csak kijött a végére a Jóban rosszban vs. Barátok közt párharc.Ki is nyerhetne ebbe a formációban?

De aztán ki tuja mi lesz a Csekka sztori vége.Ha visszahívják Fanniékat az kb. olyan mintha a sors Xre játszana.Mert ugye Fanniék elvittek helyettük egy hajszát ,cserébe meg jól leszarták őket mikor hozni lehetett valakit a döntő hétre.Amúgy lehet itt sem lennének.Armand szerintem ott pont emiatt kelt ki kicsit magából.Gyáva népnek nincs hazája .Csekka nem érdemli meg hogy nem volt jól,de Kata a döntéseiért megérdemelné ,hogy bukja a finálét.

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.18 -3 3 1676

https://nlc.hu/sztarok/20221118/azsia-expressz-finale-mento-gyebnar-csekka/

 

A "más megoldás" valószínűleg egy kiesett pár játékba hozatala lesz.

Remélem Győzőék már a repülőgépen ültek, így Fanniék játszanak (a srác meg is érdemli, mert sokszor kettőjük helyett teljesített).

Valamennyire igazságos is lenne ez a megoldás, hiszen a feladatokat -úgy-ahogy teljesítették és csak a "véletlen" (bal)szerencse döntött a kárukra!

 

Ha Csekka napok óta rosszul volt, ez a "váratlan fordulat" már a levegőben lóghatott! (A TV2 bármilyen megoldásra képes, ezt győzőék szerepeltetése során megtapasztaltam).

 

Sajnálom a két nőt, mert mindent megtettek, sokszor erejükön felül és legalább egy lámpást nyerhettek volna (a millió mellé). 

szévike Creative Commons License 2022.11.18 -1 3 1675

Én se vagyok oda Darinkáért, mégis valamiért jobban el tudom fogadni őket a hibáikkal együtt, mint Katát.

 

De hát nem vagyunk egyformák, nem is kell, hogy mindegyikünknek ugyanaz az ember, ugyanaz a magatartás

tetsszen. Leirhatjuk a véleményünket, de elfogadjuk, ha más nem igy gondolja.

Itt legalábbis. Ezért nem a fb-on olvasgatok.

Előzmény: mammamia28 (1674)
mammamia28 Creative Commons License 2022.11.18 -4 2 1674

Darinka se sokkal jobb az örökös veszekedésével, a "jólvagyok hattyúhalálával". 

Előzmény: szévike (1673)
szévike Creative Commons License 2022.11.18 -3 3 1673

Őszintén szólva nem bánnám, ha ez a szcenárió jönne be.

Fannitól ugyan kiütéseim vannak az állandó nyavajgása miatt, de már megszoktam, hogy nála ez az alap.

Kimorogja magát, majd beleáll a feladatba. Kicsit magamra is ismertem benne. Armand megérdemelne

még egy versenyre lehetőséget.

 

Nekem Csekkával semmi bajom. Megy, hajt, olyan feladatokba is teljesen beleveti magát, ami induláskor

reménytelennek tünik. Viszont Kata viselkedése nekem nagyon nem jön be. Ennyire görcsösen hajt a nyerésre,

ahogy mondják nem ismer se istent se embert. Nem szimpatikus. Nagyon nem.

 

Végül, ha Fanniék, Darinkáék lennének a döntőben, számomra mindegy lenne melyik nyerne. Győzzön a 

pillanatnyilag jobb.

Előzmény: Lamner (1670)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.18 -2 1 1672

Éppen erre gondoltam én is! 

Egyébként is: milyen győzelem lesz az, ha Darinkáék az ellen a Csekka ellen nyernek, aki előzőleg mentős ellátásra szorult? Nyertek már ellenük éppen eleget, amikor a "férfierő" állt szemben a "gyenge nővel"! 

Előzmény: Lamner (1670)
Lamner Creative Commons License 2022.11.18 0 3 1671

"Aztán jött egy "halszállítós kihívás", na amit ott leműveltek, az nekem kimerítette az állatkínzás fogalmát, de a lényeg hogy a sok ráérős üzbég baromi jól szórakozott rajta (én nem)."

 

Kb 10 perces mutatvány lett volna az egész de annyi eszük nem volt hogy a halakat a szájuk szélénél fogva kettesével elcipeljék.

 

"A végén meg aranyfogakat kellett keresni, 10 darabot, tiszta szerencse, hogy a kreatívok nem azt találták ki, hogy szedjék ki az aranyfogakat a tulajdonosaik szájából, odavihették a tulajjal együtt is."

 

Ennél már csak 10 darab aranyeres begyűjtése lett volna látványosabb. ;-)

Előzmény: Mazsola0070 (1668)
Lamner Creative Commons License 2022.11.18 0 1 1670

Csak nehogy az legyen, hogy Csekka rosszúlléte miatt feladják és emiatt visszakerüljön a rinyáló Fanni a párjával.

Előzmény: Mazsola0070 (1668)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.18 -3 1 1669

Ahogy tudom (bár náluk soha nem tudni, mikor mondanak igazat) nem mindig volt "angol vécé" a lakásukban. Egyébként a "sz@rpucolást Bejja esetében képletesen értettem, bár győző után inkább a "hányást" kellett takarítani, mert amit megevett (ezt is tőlük tudom) szaladt és kihányta, nehogy újra elhízzon (ezt egyik feladatnál itt Ázsiában is bemutatta nekünk is). 

Előzmény: Lamner (1667)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.18 -1 2 1668

Látom, a mai elődöntő nem csigázott fel senkit annyira, hogy írjon róla....:)

 

Először volt az óriáskerekes kihívás, amelynél azok jártak a legjobban, akik azonnal hagyták a francba (a nyitó feladatban megint egy kisgyerekkel ordibáló Ernőék), a legrosszabbul meg akik megcsinálták.

 

Aztán jött egy "halszállítós kihívás", na amit ott leműveltek, az nekem kimerítette az állatkínzás fogalmát, de a lényeg hogy a sok ráérős üzbég baromi jól szórakozott rajta (én nem).

 

A végén meg aranyfogakat kellett keresni, 10 darabot, tiszta szerencse, hogy a kreatívok nem azt találták ki, hogy szedjék ki az aranyfogakat a tulajdonosaik szájából, odavihették a tulajjal együtt is.

 

Szlépka és a túlvezérelt nője először veszekedtek kicsit, aztán meg félreértették a feladatot, mert ők nem 10 aranyfogat kerestek (azaz a feladat megoldható volt úgy is, hogy egy embert vittek oda, akinek volt 10 aranyfoga), hanem 10 embert, akinek aranyfoga van....így kicsit nehezebben ment.

 

Na a végére a 3-3-3 fekete borítkból (melyből az egyik tartalmazta, hogy a borítékot birtokló páros 10 percen belül hagyja el Ázsiát, hogy az egykor elhíresült mondással éljek), 1 maradt Szlépkáéknál és 4-4 került a másik két pároshoz.

 

Ahogy az várható volt, az elbocsájtó boríték pont az az egy volt, amelyik Szlépkáéknál maradt, így nekik húzás, előtte persze sírós-rívós búcsúzkodás, továbbá megtudhattuk, hogy Halastyák megint rossz viszonyba került Istennel.

 

Pénteken döntő, bár az előzetes szerint Gyebnár rosszul lett és a mentők vitték el (azt nem tudom, mindezt minek kell mutatni), de biztos majd jobban lesz, így nem ússzuk meg a döntőt.   

Lamner Creative Commons License 2022.11.17 0 7 1667

"(Egyébként a nacs-asszony nagyon el van kényeztetve, már a Győzike show alatt is bejárónője volt, nem kellett a "saját sz@rt" sem takarítania, ezért lehetett annyira furcsa számára az "idegen sz@r". :D "

 

Ha nem lett volna bejárónője akkor se kellett volna a WC mellöl sz@rt takarítania. Ne keverd már össze az angol WC-t azzal a céllövöldével ahol a fele lövés kilencesre vagy nyolcasra sikeredik.

Szerintem nálatok sem a WC mellől kell felmosni a végterméket. Vagy ... ?

 

Ilyen a világ. Valakiknek megadatik, hogy a semmivel is sokkal könnyebben és sokkal többet érjenek el mint mások akik kidolgozzák a belüket.

Ez nem jó de ez van. Lehetne ezen változtatni, hogy ne így legyen de úgy látszik az embereknek nincs erre kellő igénye.

Előzmény: Ilhilla (1665)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.17 -4 3 1666

...és a sors  a forgatókönyv ismétli magát? Ugyanúgy maradtak játékban, ahogy Zsoltiék (kiesésükkor lemondtak javukra) és ugyanúgy negyedikek lettek Győzőék! ...de legalább a végére megszerette "ezeket"! 

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.16 -5 1 1665

Szerintem az túl egyszerű lenne. Lásd: Győző "hibái" miatt is Bea szívott a vécé takarítással. Mekkora lesz, ha Győzőék "megmentik" a két BK-s macát -mint őket Maricsék- és vállalják helyettük a kiesést! ...vagy ekkora nagylelkűségre ők nem képesek? :D

 

(Egyébként a nacs-asszony nagyon el van kényeztetve, már a Győzike show alatt is bejárónője volt, nem kellett a "saját sz@rt" sem takarítania, ezért lehetett annyira furcsa számára az "idegen sz@r". :D ...és el van tévedve: az üzbégek nem esznek sem macskát, sem "dögöt"! :D).

Előzmény: Elhaym1 (1664)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.16 0 0 1664

Ha Darinkát megbüntetik amiatt, hogy ráírta a képekre a helyek neveit, akkor kieshet ő is.

Előzmény: Ilhilla (1660)
Amaribp Creative Commons License 2022.11.16 -2 0 1663

Megvárom mi lesz :)

Előzmény: Ilhilla (1660)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.16 -2 0 1662

https://www.youtube.com/watch?v=3w9XZZKmQts

 

Igen, ez az útifilm (...és még mennyi van ezen kívül!) pedig majdnem olyan hosszú, mint a műsor csak sajnos a narrátor hangja legalább annyira idegesítő, mint Győző személye! :-)

Előzmény: Amaribp (1658)
Amaribp Creative Commons License 2022.11.16 -2 0 1661

Nem erről volt szó? Viszik, aki esélytelen?

Előzmény: Ilhilla (1660)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.16 -1 0 1660

A TV2 újabb "csavart" tett be és éppen azokat ejtik ki Győzőék, akiknek köszönhetik üzbegisztáni jelenlétüket? :D

Amaribp Creative Commons License 2022.11.16 -2 1 1659

Hát Győző első gyerek  tele sérelemmel, Zsolti meg vicces körítés, bár a Farm-ban, sem Ő a fontos, csak, körítés a tálon :)

 

Előzmény: Yaara (1617)
Amaribp Creative Commons License 2022.11.16 -2 1 1658

Minden ország érdekes volt, gondoltátok volna? Ott is élnek, nem csak Róma, Párizs, London....stb.

Előzmény: shu14 (1655)
Amaribp Creative Commons License 2022.11.16 -2 1 1657

Győző megmondta :D igen, vannak akiknek ez jó, ezért veszik bele ezeket az embereket a műsorba, Őket meg nem nagyon érdekli, pénz legyen és kész, lehetek hülye is :D :D :D ennyi pénzért ::D

Előzmény: csiri bá (1656)
csiri bá Creative Commons License 2022.11.15 -1 3 1656

 

Élő idegen sz*r. Mit esznek ezek. 

 

Győző azt mondta hogy jó ez igy!

shu14 Creative Commons License 2022.11.15 -2 4 1655

Csak szórványosan nézem már, mert mindenki ellenszenves, és csak Üzbegisztán érdekel, de:

 

Nemazalány komolyan képtelen volt három képhez három nevet társítani?

csiri bá Creative Commons License 2022.11.15 -1 5 1654

Igazi döntős, macho, szuperférj teljesítményt nyújtott. Én mondjuk ott szégyelltem volna össze magam, ha egy 40 kilóval könnyebb nő rámver bő 20 percet a korsóval, de hát én szerencsére nem is vagyok egy Gáspárgyőző.

 

More a rakli jobban bírta mint te.

 

Még jó hogy megérdemlitek hogy itt vagytok meg kűzdőttél végig !!Szegény Bea!

Bozócsek Creative Commons License 2022.11.15 -2 2 1653

Természetesen nem biztos... De nem is állítottam ilyet és nem is töltöm FB-on az időm, hogy ezt igazoljam vagy cáfoljam.

Én csak beidéztem Csiri bá-t, mert irtó mulatságosnak és találónak találtam a hozzászólását. :)

De ha megszondázom a környezetemben azokat, akik egyáltalán nézik ezt a műsort és egy gyors statisztikát végzek, akkor is az jön ki, hogy a férfiak még véletlenül sem köpködnek Timire, sőt! :) De még a nőknek sincs különösebb bajuk vele. Valószínűleg olyan környezetben vagyok, ahol ez a - többnyire indokolatlan - gyűlölködő fröcsögés nem szokás, ezért nem állítom, hogy a mintavételezésem kellően reprezentatív lett volna. :)

Előzmény: tuktikka (1651)
csiri bá Creative Commons License 2022.11.15 -5 3 1652

A hozzászólók nevei alapján a 95%-uk az, ilyen otthonkás, cekkeres, az életével megkeseredett és irigy nőszemély...

Nem tisztem a Gelencsért védeni, nem is akarom, de csak azért gyűlölni valakit, mert a kanális döntése, hogy visszarakta a műsorba, az 50 alatti IQ-ra és fertelmes irigységre vall...

Nem fura, hogy a Rozs Gerit meg nem ugatták meg emiatt ugyanezek?

Ez olyan tipikus magyar, hogy valakit ki kell pécéznie a drága(látos) nézőnek és kommentelni a gyűlöletét ezerrel, minden egyes feltett videó alá...

 

Előzmény: tuktikka (1651)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!