Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.25 0 1 966

Emlékek a tegnapi részből:

 

Bettike hosszan hezitál, aztán természetesen nem adja fel... hú de meglepődtem.

 

Megtudhatjuk, hogy Bettike olyan ember, akinek kell a "fiziköltaccs"....Eszter pedig összepakol, nehogy azt higyje valaki, hogy ez egy "cseriti"....Péter egy kis "stenket" (?) akkar belevinni Bettibe, Ráhelrécsöl meg nem szeretne "partipúper" (???) lenni.... 

 

Bevezetnék egy olyan szabályt, hogy aki indokolatlanul kimond egy nem magyar szót, attól levonnak 100 eurot - ide értendő az ofisz is, és a szabály vonatkozik a segítőkre is.....

 

 

Arra kíváncsi lennék, hogy Bettiék miből adnak 25% kedvezményt, a kínai áruház áraiból, vagy azt megszorozták öttel és abból?

 

Nem tudom miért, de nekem ezeknek a feladatoknak a kapcsán (lsd. még a hirtelen 1000 Ft-ossá váló palacsinta) a vásárlók megvezetése jut eszembe, de nyilván én látom rosszul, mert mindenkinek joga van drágábban megvenni azt, amit a közelben lévő kínai boltban olcsóbban is megvehetne.....(pl. ugyanazt a bort, sőt a Szentkirályi ásványvizet is a kajáldában is meg lehet venni ötször annyiért, mint a közelben lévő Tescoban, szabad árak vannak).

 

Megjegyzem, ha én sétálok egy tengerparti sétányon és ordibálva, gesztikulálva elémugorna egy kékzakós ürge hogy menjek vele ide, meg oda vásárolni, én megíjednék.

 

 

A kétnapi értékelést nem teljesen értem (pláne úgy, hogy ezt előzetesen nem mondták meg a jelölteknek csak az első nap végén, mert ha megmondják, nyilván mindenki annyi árut vesz az elején, hogy másnap ne kelljen árut beszereznie), mert aki a második napon a fél napját árubeszerzéssel töltötte, az nem tud annyit kiárulni, mint az, aki nem ment aznap árut beszerezni (mint szintén írta valaki, Bettiéknek meg a harmadik napon kellene majd menni árut beszerezni), de nyilvén én nem értek hozzá az ezredrészét sem, mint a Zelnökúr.

 

 

És igen, megvolt a Nagy Ráhelrécsöl Hisztishow, de mivel erről már a topicban is többen megemlékeztek, csak annyi, hogy no comment (ha már az idegen kifejezések indokolatlan használata miatt morogtam).

 

Azt nem tudom, hogy Eszter miért érdemelné meg a kiesést, mert Ráhelrécsöl munka helyett ordibál, hisztizik, bőg és nem akar együtt dolgozni Eszterrel, és hogy Esztert miért tolja le a Zelnökúr Ráhelrécsöl viselkedése miatt. 

 

Bennem is felmerül, hogy Ráhelrécsölt azért tették össze Eszterrel, hogy teszteljék a stressztűrő képességét.

 

Kiderül az is, hogy Ráhelrécsöl hatalmas ötletének, a mozgókocsi bérlésének nem volt semmi értelme, úgyhogy 50 eurot fölöslegesen dobtak ki az ablakon.

 

 

Márió csodálkozik, hogy a kínai kacatokkal púpozásig megpakolt kocsijukkal nem akarják előreengedni őket (illetve az otthagyott kocsijukat nem tekintette senki "sorbanállónak").

 

Az eredmény:

 

Márióék: 156 euro

Bettiék: 154, 48 euro

Eszterék: 181,2 euro, úgyhogy a kocsibérlés és a hisztishow ellenére magasan ők nyertek, jutalmul holnap együtt töltheti ez egész napot....

 

Vicces csávó ez a Zelnökúr.....

 

 

 

zo73 Creative Commons License 2024.04.25 0 1 965

Még 2 gondolat:

- A második? napon kivágott Balu a bennlevő 6-os bármely tagjánál alkalmasabb lett volna a pozícióra.

- Vajon ha a két fiú ért volna el kb másfél eurónyival rosszabb eredményt, akkor is lett volna +1 kör, vagy akkor ők már este úton lettek volna hazafelé?

zo73 Creative Commons License 2024.04.24 0 2 964

Mivel szokás szerint nem "élőben" néztem, így ma már én is szabadultam az idegbajos tyúktól oly módon, hogy mikor megláttam, akkor jött a 10mp beletekerés. Volt mikor rádolgoztam rendesen :)

Előzmény: shadoe (962)
zo73 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 963

Ha a feltételek nem változnak (nagyon), akkor a két fiú rohadt nagy előnyben van holnapra, hisz nekik nagy halom portékájuk van, míg Bettiéknek szinte biztosan el kell menniük beszerző körútra, mivel ma nem voltak.

shadoe Creative Commons License 2024.04.24 -1 2 962

Ma megvolt az első nap, amikor kb. tíz percre el kellett kapcsolnom az adásról. Nagyjából ennyi idő telt el, amíg ennek a rikácsolós ...vának a hisztériáját mutatták.

Pár percenként visszakapcsoltam, és még mindig az ugatását mutatták, úgyhogy ez erősen mélypont volt a számomra.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én ha tévét nézek, akkor vagy szórakozni akarok, vagy információkat (neadjisten) tudást szerezni, de erre végképp nem vagyok kíváncsi.

Ez nem az Izaura tévé, a Valóvilág vagy a Mónika show, ahol egy hisztis ...vát kell végignéznem bő tíz percig. 

Szerintem ha valaki egy üzleti témájú műsort ill. versenyt néz, akkor azzal a "hittel" kapcsol oda, hogy pont nem ezt látja, nem egy hétfelvonásos tragédiát, hanem értelmes vetélkedést, legalábbis erre számít. 

Én elhiszem, hogy a nézettségnövelés érdekében ennek a szennycsatornának semmi se szent, de ezzel a saját nézőiket is megalázzák, és a műsort is totálisan komolytalanná teszik. Ha pedig valami történt, úgy kéne összevágni, hogy a hat emberből nem ez a hisztéria császárnő kap 15 percet, a többi meg másfelet, hanem el kéne találni a még elviselhető arányokat.

 

triola2 Creative Commons License 2024.04.24 0 4 961

Beépített ember, ki tudja? Vagy "csak" kisebbségi érzése van en bloc. Vagy lételeme a kötözködés? Lásd a szitut az autóban, amikor Eszter nevetett.

Az biztos, hogy egy munkahelyen nem helyes, ha elragadják az embert az indulatok. Egy elnöki asszisztenstől elvárható, hogy intelligensen reagáljon egy-egy rázós szituációra. Elnök úrral nyájasan tud beszélgetni, de vannak/lesznek még munkatársak is. Velük is így beszélne, ha nem tetszene valami? Ilyen vehemenciával Ráhel teljesen alkalmatlan a pozícióra. Lehet, hogy tényleg a show miatt tartották bent eddig.

Előzmény: Gerry76 (957)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.24 -1 0 960

azért Viktória az más  ❤️      ❤️Viki ❤️       

Előzmény: Gerry76 (957)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.24 0 4 959

Ennek a nőnek az érzelmi intelligenciája egy 5 éves szintjén ragadt. Valószínűleg ezt a viselkedést gyerekkorából hozhatta magával. Azért itt nagyon mély problémák vannak. Eszter nagyon intelligensen kezelte  hogy nem hagyta, hogy behúzza őt a negatív spiráljába. Sem akkor amikor veszekedett vele, sem akkor amikor nekiállt picsogni. És amikor látta hogy Eszterről ez lepereg, csak mégjobban összeomlott. 

Csak az rémisztő hogy egy ilyen ember dolgozik HR -esként, sőt recruiterként egy nagynevű multinál... Gondolj bele hogy jelentkezel és egy ilyen Ráhel interjúztat...

Előzmény: Gerry76 (957)
triola2 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 958

Borzasztó volt...

Előzmény: siófoki35 (956)
Gerry76 Creative Commons License 2024.04.24 0 3 957

Kövezzetek meg, de Récsöl mai hisztije kapcsán az jutott eszembe, hogy talán beépített ember... A polcok között visítozva van egy pillanat, amikor ránéz Eszterre, kizárólag a szavainak hatását vizsgálva. Az egész hiszti vihar egy kanál vízben, mert nem vehetett konfettit. Semmi okot nem adott rá Eszter, ami miatt így kéne üvöltöznie vele. Utána, amikor a parton mellé ült Larissza, az jutott eszembe, ugyanígy pátyolgatták Vikit az előző évadban. Na, most ugatta le Esztert a kocsiban, hogy hogy mer nevetni... katasztrófa. 

siófoki35 Creative Commons License 2024.04.24 0 5 956

Elképesztő, micsoda hisztit nyom le ez a Récsöl... 

Előzmény: DömiMami (955)
DömiMami Creative Commons License 2024.04.24 0 0 955

Eszter úrinő volt ezzel a jelzővel.

Előzmény: Ilhilla (953)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.24 0 2 953

Eszter arra mondta szerintem,  hogy "önállótlan", mert el akarta venni tőle a telefont, holott Récsölnek is van "céges telefonja" (igaz, azon ki kellett volna keresni, amit Esztertől el tudott volna lesni). 

Ha erre mondta, hogy önállótlan, akkor helytálló a kifejezés! 

Előzmény: DömiMami (952)
DömiMami Creative Commons License 2024.04.24 0 2 952

Hasonló a véleményem. A másik két jelöltről az a benyomásom, hogy nagy-nagy önértéklésí problémáik vannak .

 

Gergő el akarja hitetni magáról, hogy komoly, megfontolt üzletember. Bennem pedig egy magában kételkedő, bizonytalan ember benyomását kelti. Mindig "tudja", hogy mi nem jó, de igazán a feladatokat nem viszi előre. Az angol tudása, hát, erről más elképzelésem van. Olyan jellemző volt a zászló kirakása, messziről látszott, hogy valami nem stimmel. A vásárlásnál sem volt semmi igazán hasznos ötlete, az eladásnál sem aktivizálta magát. Egy a javára írandó, hogy nem mószerolja az aktuális társát.

 

Rahel/Récsöl egy nagyon szép nő, aki ezt tudja is magáról. Nagyon jól tudja magát adminisztrálni és úgy tenni mint aki nagyon előreviszi a feladatokat. Az önállótlan kifejezés félig-meddig helytálló, de pontatlan. Sajnos én sem találok rá egy kifejező szót. A feladatokat elnézve, inkább volt hátráltató tényező, mint tényleges résztvevő. Az a mindent meg akarok érteni szép mondat, de az időre menő játékban ez kissé hátráltató. Szereti másokkal elvégeztetni a feladatot és megdicsőülni. Nem lehet véletlen, hogy senki nem szeret vele együtt dolgozni.

Magát fényezni azt tudja.

Előzmény: Sportsfan (940)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.24 0 0 951

A töménytelen mennyiségű kávénak általában az a hátránya, hogy:

 

1. Ha valaki rendszeres koffeinfogyasztó, akkor gyakorlatilag már nem sok hatása van.

 

2. Ha valaki egyáltalán nem fogyaszt koffeint, csak néha, azt meg túlpörgeti.

 

De minél több kávét vedelsz, annál fáradtabb leszel, mivel amikor lecseng a túlpörgetés, akkor jön a zombi mód, amin a koffeinmennyiség növelése nemhogy nem segít, de még ront is. :DD

 

a nem magyar anyanyelvű magyarul tanulóknak kb. a lehetetlen kategória megtanulni ezt a "magázás-tegezést".

 

Pedig volt már egy-két Deutschlandból származó ismerősöm, akik évek óta itt élnek, náluk ez nem annyira volt probléma.

Előzmény: Mazsola0070 (945)
triola2 Creative Commons License 2024.04.24 -1 0 950

😯 😀

Előzmény: the_godfather (947)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.24 0 0 949

Most lebukott, valójában a konkurencia ügynöke :)

Egyébként gratula hogy kiszúrtad, jó szemed van!

Előzmény: the_godfather (947)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.24 0 1 948

Arra gondoltam, hogy ha én mint túrista sétálgatnék azon a korzón, naná hogy én is inkább ahhoz a standhoz mennék ahol 2 ilyen mosolygós fiatal csaj van :)

Előzmény: triola2 (946)
the_godfather Creative Commons License 2024.04.24 0 1 947

Bettinek mennie kell, Zafír vizet iszik. :-)

 

triola2 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 946

Már tegnap úgy gondoltam, hogy  nem adja fel Bettike, nem az a fajta. Sajnálnám, ha Récsel kiejtené magukat, mert a vitáik ellenére a legügyesebben értékesítettek. De az tényleg fura, hogy Récsellel senki nem tud együtt dolgozni. (Ezt azt hiszem, hogy említettem korábban.) Eszter szerintem ott "nyerte meg" az elnök urat, amikor magas áron értékesítette az ásványvizet. Remélem, ma azt fogjuk látni, hogy össze tudnak fogni a cél érdekében! 

Előzmény: Mazsola0070 (945)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.24 0 2 945

Azt már az előző évadban sem értettem, hogy a szereplőknek/jelölteknek miért kell ridegtartásban lennie, már akkor is feltűnt, hogy kajának fóliába csomagolt zsömléket kaptak (na meg kávét töménytelen mennyiségben), egyszer volt amikor két csávó elment Elnökúrral egy menő étterembe tárgyalásra, na ott ehettek egy jót (de gondolom, azt is Elnökúr mondta meg, hogy mit).

 

Miért kell a vállalkozásalapításra adott pénzből levonni a kajaköltséget is, és miért nem ehetnek itt a jelentkezők normálisan? 

 

Szerintem minden ilyen valóságsó forgatásán van catering, itt miért nem futja erre az RTL-nek?

 

Vagy ez is egy próba, hogy aki Elnökúr asszisztense akar lenne, az készüljön fel, hogy napközben csak párizsis zsömlét ehet menet közben "köröm közül"? (Mert hogy ebédidő az nincs, 0-24-ben Elnökurat kell szolgálni.)

 

Ez is mutatja, hogy nem csak Bettike mazochista, hanem az összes, aki ide jelentkezik, és nem lép le rövid úton, amikor szembesül azzal, hogy mivel is jár ez az "álommeló", szerintem Elnökúr elnöki asszisztensének kell egy kis mazochista véna.

 

Krasznai szerintem röhög az egészen, de gondolom ők nem vállalnak sorsközösséget a jelöltekkel és menő helyen laknak, jókat zabálnak (csak azt nem mutatják.)

 

Krasznai egyébként jól mutatott a bírósági tárgyalásra való sötét öltényében a tengerparton, valaki szólhatott volna neki, lehet, hogy a helyhez illően kellene öltöznie (de Larisszának is)

 

Krasznai már az első évadban is magázta a jelölteket, Larissza pedig tegezte, gondolom ez azért van, mert Larissza ukrán származású (azaz szerintem nem anyanyelve a magyar), és a nem magyar anyanyelvű magyarul tanulóknak kb. a lehetetlen kategória megtanulni ezt a "magázás-tegezést". (Sokuk nem is érti.)

 

Nekem is volt orosz származású kolléganőm, ő mondta, hogy ő a magyarnak csak a "tegezős verzióját" tudja (Larisszához hasonló akcentussal beszélt), így ő is tegezett mindenkit. 

 

Az előzetes alapján gondolom Bettike arra jut, hogy nem adja fel (eddigi viselkedése alapján nagyon csodálkoznék, ha beintene Elnökúrnak), és kíváncsi vagyok, hogy Ráhelrécsölnek a nagy egójával és hisztizésével sikerül-e kiejteni mind a kettőjüket.

Előzmény: dojcstomi (944)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.24 0 2 944

22. rész:

 

Azokból az óriásbagettekből én még életemben nem ettem frisset. Szerintem azt hűlés után közvetlenül célszerű elfogyasztani, mert azt követően önvédelmi eszköznek is kiváló.

 

Mondom én, hogy Bettike mazochista. Hát milyen lelkesen mosolyog miközben azt ecseteli mennyire fáztak. De kétlem, hogy a pénzbedobós baromságba 20 percenként kéne érméket dobni. Hát vélhetően egyben is meg lehet venni több órát. Mondjuk akkor 1 éjszaka 24 euró.

 

Bettike egy fejjel alacsonyabb Péternél, tehát simán aludhatott volna a konyhai kanapén, mivel feltehetően el is fért volna rajta. 5.74 EUR-et költöttek kajára? LOL

Ezek komolyan 566 Ft-ot költöttek egy étkezésre /fő? LOL Ilyen olcsó ez a Spanyolország? LOL

 

Krasznai mekkora troll: "Fő, hogy itt van a száraz kenyér, galamboknak lehet dobálni belőle!" LOL

 

Gergő "tud" számolni: 146+9+7 szerinte 172 ROFL (10 eurót lenyúltak)

 

Ja tényleg... az feltűnt valakinek, hogy Krasznai úr magázza a jelölteket, míg Larissza tegezi őket? :D Ez kicsit a Ráhel-Réjcsöl problematikához hasonló.

 

Idézet Pétertől: "because we are in Spanish." LOL nem ám in Spain :D

 

Gergő: "Azért csak elnöki asszisztensjelöltet keresünk... de azért bohócot nem kell az embernek magából csinálnia!"

 

De hát az egész műsorban bohócot csinálnak a jelöltekből folyamatosan. :DDD Most mit számít, hogy beöltöznek-e ostobának vagy sem? Mikor Krasznai úr is trollkodik velük. :D

 

Márió: "Did you buy everything?" LOL

 

A narrátor szerint az a legfontosabb, hogy a vevő boldog legyen. Hát nem az, hogy át legyen verve? LOL

 

Bubble-ig eljutottak Péterék, de a blowert már nehéz lett volna mögé tenni. LOL

 

Beindult a cicaharc? :D Ez az Eszter olyan tökéletesnek érzi magát, hogy ő mindig szerecsenmosdatja magát. LOL

 

"Nem azért, mert fel akartam adni a versenyt, hanem mert olyan rosszul vagyok." - mondja Eszter miközben sír. LOL Marha hiteles. Láthatóan akkora fizikai fájdalma nincs, hogy sírjon emiatt, tehát gyanús, hogy miért sír.

 

Na Krasznai úrnak teljesen igaza van, hogy ha a körülmények nem felelnek meg Bettikének, akkor választhatták volna a luxusszállodát is. Érdekes mindenesetre, hogy Bettike elkezd amiatt panaszkodni, hogy nem szeretne megfázni, miközben pár órával korábban egy fázós éjszaka után fülig érő szájjal magyarázta, hogy ő bizony juszt se fog 24 eurót költeni fűtésre éjszakánként. LOL

 

Nem kell öri bariknak lennetek, akik bégetnek a gyepen. :DD Lesz abból az öri bariságból még öri hari is úgy látom! :DD

 

Hát aztán egy emelvényre nem tudott volna Bettike felállni? LOL A soxart árusító boltban nem volt egy kis fellépő vagy emelvény? Épp Bettike mondta az előző adásban, hogy kéne valami hasznosat is venni. Ez bezzeg nem jutott eszükbe! :DDD

 

Nocsak, Bettike hirtelen már nem határozott, nem talpraesett, pedig ez még csak nem is Észak-Korea! LOL

zo73 Creative Commons License 2024.04.23 0 0 943

Akármennyire is rühellem az idegbeteg hajsímogatót, az ő tenyerére írt 42-43%-os haszonkulcs volt a helyes akárhogyan is került oda (és akárki is számította ki), nem pedig az Eszter által mondott 50% (már ha a bemondott többi szám helyes volt).

zo73 Creative Commons License 2024.04.23 0 3 942

Nem akarok én rosszat a zelnökúrnak, csak annyit hogy ha már eddig eljuttatta, akkor Récsöl legyen az asszisztense :D

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.23 0 0 941

Esztert illetve Pétert most nagyon sajnáltam a mai műsor után... meg abból amit a holnapiból mutattak.

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.23 -1 3 940

Azok alapján amiket eddig láttam, nekem most a top4: Eszter, Betti, Péter, Márió

Előzmény: Törölt nick (936)
Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.04.23 0 3 939

Levinél ez a vállalkozósdi valami becsípődés lehet, mert már sokadik alkalommal alázza ilyen feladatokkal ezeket a szerencsétleneket...

 

Igen, tudjuk, neki sikerült, ügyesen bepalackozta a vizet, de a szarért kell elbábozni ezredszerre is ebben az évadban ugyanazt a forgatókönyvet: "legyen minél nagyobb a profit"...

 

Nem mellesleg, szólni kellene a pr-os csapatának, hogy amit a cápás műsorral felépített (mint személyes brand), ezzel sikeresen lenullázza: ott hozta a kíméletlen vállalkozó karaktert, itt egyre inkább kőparaszt szerepben tetszeleg, akinek 0 humorérzéke van.

 

A műsor kedvéért legalább tegye már próbára ezeket a szerencsétleneket: pld. szervezzék meg a elnökúr napját, intézzenek el dolgokat (ebből talán ha egy volt), foglaljanak szállodát, intézzék repjegyet, stb..

 

Akinek volt már köze az életben bármilyen vállalkozáshoz tudhatja, hogy ennek a bohóckodásnak semmi köze hozzá, ha pedig emberileg teszteli őket, a fenti feladatok talán életszerűbbek lennének szerintem...

 

 

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.23 0 1 938

Szösszenetek a tegnapi részből:

 

Ez elején Zsuzsa lapát, Gergő már többedszer megússza.

 

A hat megmaradtnak utazás Benidormba, vállalkozást alapítani öt nap alatt három két fős csapatban...hát ja.

 

A vállalkozásalapítás úgy tűnik együtt jár a ridegtartással, a jelölteknek utazás fapadoson (a Zelnökúr és a segítők nem velük mennek, vajh miért? - az persze nem derül ki hogy ők mivel mentek és milyen osztályon utaztak), szállás - Bettiéknek és Márióéknak emeletes ágyas helyen, mert hogy az ócsóbb. Persze Ráhelrécsöléknak meg több pénzért, jobbnak mondott helyen büdös van, és nekem nem is tűnik sokkal jobbnak a szállásuk, ez megérte......

 

Én biztos a luxusszállodát választottam volna (ha már a Zelnökúr fizeti) és elzabáltam volna a keretet, nem is leszek a Zelnökúr elnökiasszisztense....:) 

 

Na persze a jelölteknek a ridegtartás jegyében zabálás sincs, Betti kiadja az irányt Petinek: naponta egy szendró....szerintem Bettinek valami fogyókúra vállalkozást kellett volna inkább alapítania...

 

Betti egy mondaton belül Ráhelrécsölt először Ráhelnek, aztán Récsölnek mondja, ezek szerint még mindíg nem dőlt el, hogy hívják a csajt, úgyhogy maradok a Ráhelrécsölnél.....

 

Bettitől továbbá megtudhatjuk, hogy a "britt nyugdíjasok bohókásak", hát ja, a brittek (nem elírás, így mondták, úgyhogy én sem írom azt azért sem, hogy brit) már csak arról híresültek el, hogy bohókásak...

 

Megtudhatjuk a vállalkozásalapítás receptjét is: egy - a parttól egyébként nem is túl messze lévő (megnéztem Benidorm térképén) - kínai áruházban össze kell vásárolni minden szart, és azt a parton sétálgató (lehetőleg bohókás britt nyugdíjas) ütődött turistákra rásózni drágábbért...

 

Ebben az sem okozhat problémát, hogy a tenger 16 fokos, így nem fürdik benne - egy két jegesmedvén és rozmáron kívül - senki, továbbá (szintén Benidorm térképe szerint) a benidormi tengerparton rendelkezésre állnak további, ugyancsak kínai termékeket árusító boltok (azaz ezt a vállalkozásformát a Zelnökúr és a jelöltek előtt már kínai testvéreink is feltalálták), így a bohókos britt nyugdíjasok a kínai ipar remekei iránti olthatatlan vágyukat itt is kielégíthetik - de majd biztos a Zelnökúr jelöltjeihez mennek kínai kacatokat venni, mint spanyol szuvenírt....

 

Ilyen feladat mintha a tavalyi évadban is lett volna néhányszor, az is igaz, hogy akkor emiatt nem mentek Spanyolországig, az elcsigázott magyarokra kellett rásózni a nekik egyébként nem is kellő kacatokat...

 

A végén látható előzetes szerint Ráhelrécsölnek tele a töke csapattársával, Eszterrek, és viszont, Eszter pedig raporton a Zelnökúrnál, mert hogy állítólag fel akarta adni.....jujjj-jujjj, mi lesz itt? 

 

 

 

 

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.23 -1 1 937

Hát halljátok, ennyit már régen röhögtem, mint amennyit a mostani adáson!

 

Bettike: "Nemcsak hazai terepen vagyok határozott, talpraesett és jó irányító, hanem ez bárhol a világban ugyanígy igaz rám."

 

Hadd kérdezzem már meg, hogy Észak-Koreában is? :DDD Vagy mondjuk Jemenben? Esetleg valamelyik indonéz szigetországban?

 

Narrátor: "hogy kiélvezzék az off-season lehetőségeit" :D Ha esetleg nem lett volna elég a múltkori angoladagból. :D

 

Kajak kínai kacatokat kell árulni a spanyol tengerparton? LOL

 

Hogy mi van?! 1200 euróból vásároljanak be, 4 éjszaka, aszonta 100-200 euró/éj vagyis ha átlagban 150-nel számolunk kapásból lejön 600 euró, mondjuk kaja 200 a 4 napra 2 főre és ugye jó esetben legalább 3-szor kéne valamit enni, hogy ne dőljenek ki, hát akkor sok pénz nem marad a soxarra, amit a kínai tré áruházból venniük kell. :DD Vagy lehet, hogy pont az lesz a probléma, hogy rengeteg lóxart halmoznak fel? Cserébe viszont éhezhetnek 4 napig! LOL

 

És biztos, hogy a legolcsóbb kaja az, amivel pörögni fog Márió agya? :D Hulahoppkarika? :DD

 

"Vigyünk hasznos dolgot" - mondja Bettike.. De hát a soxart áruló kínai áruházak nem a hasznos dolgokról híresek. Meg egy tengerparton mit hasznosítasz azokból? Napernyő, nyugágy, papucs, törülköző, fürdőruha, napszemüveg, matracok stb.. Tehát kb. a ruhán kívül mind nagy térfogatú.

 

Bettike plázaribanc nyelve: "napi egy szendó." És 50 euróból akarnak enni ketten 4 napig. Taps! És mit akarnak enni ennyiből macskakaját? :DD

 

Péter: "Bettivel olyan vásárolni, mint egy igazi nővel..." Miért egy műnővel milyen vásárolni? :DD

 

Ja értem, tehát Bettikéjéknél az a koncepció, hogy a soxarról azt hazudják majd, hogy mennyire sokat ér és hogy milyen eredeti. Mert a hülye turista úgy se tudja, tehát átbaxható. Taps! :DD

 

Dramaturgiailag se semmi. Narrátor: "Leginkább az olyan hasznos termékeket keresik, amik jól jöhetnek a nyaralás alatt" és miközben ezt hallod mutatnak valami kicsi végtelenül idétlenül kinéző színes műanyag figurákat, amivel felszívathatod meg kiköpetheted a slájmot. :DDD

Meg is találtam, hát nem "gyönyörűek"?

 

https://www.foluck.com/wp-content/uploads/2019/01/F5108-1RCCD_2.jpg

 

Márió kajak egy műanyag csatabárdot tett a kocsiba? :DDD

 

Ami a szállást illeti, mondjuk szerintem hajszárító és mosogatógép nélkül lehet élni, de hogy még törülköző sincs az gáz. Mikró hiánya meg attól függ, hogy van-e helyette más... tűzhely, sütő bármi. A meleg víz hiánya is gáz. Jó, hogy nem már egy (össz)komfort nélküli putriban kell 4 napig vegetálniuk.

 

Krasznai úr arcára van írva, hogy legszívesebben nagyokat hahotázna a jelöltek által vásárolt marhaságok láttán meg azon, hogy milyen indokokat hoznak fel, hogy miért éppen azokat vásárolták. :D

 

Eszter: "A reptéren elkezdett fájni a torkom." Hát ilyenek ezek a légúti fertőzések, nem kellett volna Levikének lefertőznie a díszes társaságot, most már mindegy. :DD

 

Aludt már kabátban. Itt mindenki mazochista? Élvezik, ha hideg víz van, nincs törölköző stb..? Emeletes ágy: legrosszabb.

 

Aha értem, tehát fűtés nincsre az a nagy ötlet, hogy majd betakaróznak. LOL Az mindegy ám, hogy közben ha az egész helyiség hideg, akkor max. addig érzi jól magát, amíg be van takarózva. :DD Ha fázol semmi máson nem jár az eszed csak, hogy hideg van. :D

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.23 0 0 936

Top4 tipp valaki? 

 

Eszti, Betti, Récsel, Péter. Majd Péter lesz a Viki, Récsel lesz a Marcell, Betti lesz a Detti, Eszti lesz a Balázs.  

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!