Keresés

Részletes keresés

Switcher Creative Commons License 2009.02.15 0 0 289
Erre kéne törekedni! De sajnos amilyen tv-k vannak (tisztelet a kivételnek) soknak még az ajtót sem mutatnám meg..... Még akkor sem számíthatsz rájuk, ha tényleg rájuk vagy szorulva. Ahol én dolgozom ott a tv egy külön ál....t faj. Remélem kihalófélben!!!! De gyere nyugodtan, mi szívesen látunk.....
Előzmény: lasszko (288)
lasszko Creative Commons License 2009.02.15 0 0 288
Te hallottál esetleg arról,hogy a főnökök melyik részen jártak,és mi volt a véleményük?Vagy egyáltalán voltak??Csapatmunka ter vezetővel???????????????Nálatok ez működik talán? Komolyan elmegyek hozzátok dolgozni,persze ha elárulod hol vagy???
Előzmény: Switcher (285)
lasszko Creative Commons License 2009.02.15 0 0 287

Ha szerettél a pennyben dolgozni,akkor miért váltottál???Talán valamelyik multinál többet fizetnek,és kevesebbet dolgozoL??? Egyébként szerintem a mai meglévő munkahelyeken sehol nem számit a magánéleted,gondjaid,bajaid,családod. Akik pedig a reptéren leszálltak biztos,hogy nem a dolgozók véleményére voltak kiváncsiak. Egyébként nekem az a véleményem,hogy vannak a pennynél is jó üzletek,de mivel a többség olyan amilyen...ezért általánositanak!!!

Előzmény: derbycsoki (286)
derbycsoki Creative Commons License 2009.02.15 0 0 286
Remélem azok akik leszálltak a magyar reptéren és a boltokba indultak helyzetfelméresre,az üzlet dolgozóit is megkérdezik!!mert véleményük azoknak is van!!sajnos itt nálunk az iskola nem fontos bárki lehet ter.vezető!!más hiába tanult éveken át és dolgozik a boltokba szinte éjt-nappal azt csak kihasználják, mikor beteg véletlenül mert a sok munkától emelgetéstől kikészült a keze, a dereka azt fogják és kidobják, mert már nem jó munkaerő,mert már nem tudják tovább ingyen kihasználni!dobálják ki a vezetőket a nagy leltárhiány miatt,pedig lehet az áru nem ott tünt el hanem ki se érkezett a boltba!!hiába van mennyiségi reklamációd mit érsz vele hisz jóváírást nem kapsz!!!!a tévében a két hölgynek teljesen igazat adok! jól tették amit tettek! másoknak is ezt kéne tennie,hogy lássák is milyen cég ez!!sajnos én már mitse tehetek én már találtam jobb munkahelyet,mert a pennynél csak jobb lehet!!!!!!!!!!!!!!!!szerettem ott dolgozni de minden megváltozott!valaki már észhez téríthetné őket,,hogy emberek dolgoznak a boltokba is kiknek családja,magánélete van!!!
Switcher Creative Commons License 2009.02.14 0 0 285

Én csak anyit hallottam, hogy pénteken (tegnap) leszáll a gépük és azonnal boltokba mennek ellenőrizni. Tehát gondolom német "illetékesek".

Igazat adok abban is, hogy sok olyan dologba is beleszólnak a tv-k, amibe nincsenenek benne napi szinten és ebből adódnak a bajok, sok esetben.

Úgy gondolom megvannak azok a feladatok, amiket a tv-knek el kell látni és toppon kell benne lenniük és vannak olyan dolgok, feladatok, amikben szerintem nyugodtan szabad kezet lehet adni az üv-nek (főleg ha már régóta vezeti a boltot), mert ő ismeri a bolt napi dolgait. Persze az nem baj, ha kikéri az a tv. véleményét, vagy akár együtt döntenek vmiben, de az már nem jó, ha a felsőbb hatalom laikus létére rá erőlteti az akaratát a boltra.(Pl. akkor is le kell rendelned 10# vmiből, ha neked akciósan is csak 3# fogy el. A többivel mi lesz? El nem viszik tőled, csak lejár vagy a selejted nő tőle. Tudom ez csak egy apró példa, de mindennapos eset. Gondolom más üzletben is előfordult már ilyesmi.....) Ezt hívják csapatmunkának. Mert tetszik vagy nem de a saját tv-nkel is egy csapatot kell alkotnunk! Legalábbis erre kell törekedni!

Előzmény: kacsacomb (284)
kacsacomb Creative Commons License 2009.02.14 0 0 284
visszatérve a tv.höz sok azt sem tudja mi a dolga.fogyassza a sok benzint naponta jön és lefikáz mindent ,még az olyan dolgokat is amikhez nem is ért.azt sem értem hogy lehet valaki 8 álltalánossal tv.nem aztmondom hogy mindenki az iskolától függ.tudja valaki ki jön jövőhéten a boltokba??mert valami ellenőrzéseket hallottam?
Switcher Creative Commons License 2009.02.14 0 0 283
Szia. Igen jól tudod, a központ parkolójábában álló autók közel 90%-a ford. Ami nem gyenge minőség. Nem is olyan régen néztem utánna- ennél a márkánál is- az autóáraknak. Hát sajnos én még részletre sem engedhettem meg magamnak egy ford focus-t (nem kombit). Mondjuk az is biztos, hogy sokkal kedvezményesebben kapják az autókat a ford-tól mint egy magán ember. Gondolom valamilyen "márkahűség-szerződésük" lehet. De az is biztos, hogy rengeteget furikáznak feleslegesen! A megszorításokat ott fent kellene kezdeni! De sajnos ez is már logisztika, ami nem az erőssége ennek a cégnek!
Előzmény: nika33 (282)
nika33 Creative Commons License 2009.02.14 0 0 282
Szia! Igen, észrevettük, erre úgy látszik van pénze a pennynek, meg a rengeteg benzinre,gázolajra, amit elfurikáznak, össze-vissza az ország minden részére "rendetcsinálni" !!! Nekünk viszont egy radírnál és két tollnál nem lehetett több az irodában,mert prumi fegyelmit adott érte, felmosó nyél a 100 forintos boltból,saját zsebből, ragasztó szintén, felmosóvödör IS! Érdekes dolgok ezek! Reméljük,hogy elment ez az ember,talán normalizálódik a helyzet! Nem elég,hogy állandóan új autójuk van,még színt is választhatnak,de még így is csak irigykedhetnek szegénykék, ha meglátják a központ parkolójában álló rengeteg ford mondeót,vagy ki tudja,már milyen új autójuk van,a sok osztályvezetőnek,akik csak az irodában ülnek, nem is értem,minek kell nekik egyáltalán autó a seggük alá!!!!!!!!
Előzmény: pennyellenes (281)
pennyellenes Creative Commons License 2009.02.14 0 0 281
Sziasztok! Ti is észrevettétek, hogy a területvezetőknek folyton új autójuk van? Érdekes, erre van pénz, arra nincs, hogy a dolgozókat rendesen kifizessék. Lehet én vagyok a buta, de nem értem, miért kell nekik állandóan autót váltani. Én sem cserélem minden évben, de a pennys fizetésből szerintem nem is fogom!
használónév Creative Commons License 2009.02.14 0 0 280
te is rá jössz,hogy ez csak egy álom.pennynél ilyen nem lesz.főleg ilyen terület képviselőkkel akik vannak.semmit nem érnek.főleg a szőke hajú démon!!!!!!és még egy-kettő
Előzmény: lasszko (278)
Switcher Creative Commons License 2009.02.12 0 0 279
De igen, sajnos vannak olyan üzletek, ahol mindenkinek maga felé nyúlik a keze, legyen az vezető, vagy dolgozó! Csak az ilyenek nem gondolnak a jövőre, csak a mának éljen. Pedig, ha előrelátó lenne és nem csak a "mának" élne, rájönne, hogy saját magát lopja meg. Persze az ilyenek nem terveznek hosszú távra...... pedig a mai világban.... 
Előzmény: használónév (277)
lasszko Creative Commons License 2009.02.12 0 0 278

 de sajnos a vezetők is lophatnak,sőt!!! tisztelet a kivételnek,akinek nem inge nem veszi magára. Egyébként ez konkrét dolog volt,itt most nem a vezető volt a hunyó,inkább no kommen!Mikor fogunk eljutni oda,hogy egy hajóban evez mindenki,a penny market fellendül,tiszta feltöltött üzletek lesznek,megfelelő létszámmal,elégedett fizetéssel,elégedett vezetökkel....ez vicc volt,ilyen nem lesz! (sajnos)

Előzmény: használónév (277)
használónév Creative Commons License 2009.02.12 0 0 277
szia szerinted csak a dolgozók lophatnak.a vezetők nem????
Előzmény: lasszko (276)
lasszko Creative Commons License 2009.02.12 0 0 276
 Nagyon jól látod a dolgokat,gyomorforgató valóban sok dolog,viszont most emberére talált prumik úr is,ami szerintem a mai napig hihetetlen....A tv-kel kapcsolatban hallottam már olyat is,hogy az üzlet megcsinálta az általa kért dolgot,felhivta,hogy kész,mire ő nem nekem csinálták!Aztán van olyan is.hogy szerencsétlen üv kidolgozza a belét,jelenti,hogy segitséget kér a ter.veztől,mert az üzlet dolgozói bizonyitottan szétlopják az agyukat,erre nemhogy segitséget kap,hanem a ter.vez kibeszéli a dolgozóval,hogy mennyire utálja az üvt!!!!!!!!!!!!Persze tisztelet a kivételnek,mert ha elvétve is,de vannak még becsületes,emberséges dolgozók,vezetők,emberek,felsöbb vezetők is ennél a cégnéL!!!!!
Előzmény: nika33 (271)
Switcher Creative Commons License 2009.02.12 0 0 275

Sajnos szerintem ez a tv műsor csak egy apró csepp volt a tengerben és végképp 0, ahhoz, hogy bárkinek is felkeltse a figyelmét arra a sok csalásra és sz....ra ami az üzletekben folyik nap mint nap. Főleg így nem ér semmit, hogy a kedves "szaksz." azt állítja már javult a helyzet a korábbihoz képest és napra készek a problémák terén. Nem ma kezdtem, de olyan feltünően semmi nem változott nekik köszönhetően. Sokáig nem is hallottam róluk.  Ami javult azt mi, csapatmunkával, sok erőfeszítéssel és sok áldozattal értük el. Ezért most már könnyebb. Ezt csak így lehet! Amíg valami olyan nagy dolog nem robban ami országos botrányt kavar, addig minden nyugodtan folyik tovább a saját medrében. (A szaksz. "véd" és "mindent megtesz" értünk, a cég meg ott húz rajtunk ahol tud (pénztárca)).

Előzmény: Dr. Ruins (273)
nika33 Creative Commons License 2009.02.12 0 0 274
Jaaaaaaaaa??? Bocsi,talán egy parány maradt még belőle, de ezt az oldalt tényleg inkább kihagyom legközelebb... :))))
Előzmény: Wormie (272)
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.11 0 0 273
Táblázatok , konferenciák , infócskák, feladattervezők , .... sajnos a tervezek lehet hogy le vannak terhelve, de nem azzal ,amivel igazán SEGÍTHETNÉK( a szó nagyon fontos!!!) az üzletek munkáját. Nem töltik be a szerepüket , mert ők lennének akiknek közvetíteniük kellene az üzletek és a cégvezetés között. Úgy gondolom , csak akkor tudjuk megérteni a célokat , és az odavezető utat , ha NORMÁLISAN közlik velünk. Nem félválról, gúnyolódva, sértegetve. A legnagyobb probléma az, hogy ehhez már szükség van bizonyos fokú általános műveltségre is.... Nem minden az iskola, de azért segít ebben a pozícióban akár már a megszólalásban is.... sajnos az üzletek gondjai sem jutnak el a megfelelő szintre -azért mert nem beszélünk róla, attól még létezik - és szomorú hogy egy tv műsorra van szükség , hogy meghalgattassanak.... ami egyben szomorú bizonyítvány is a munkahelyünkről.
Előzmény: Switcher (264)
Wormie Creative Commons License 2009.02.11 0 0 272

Jajj, harmatos széplelkem, hát mondtam én neked, hogy a kommenteket is olvasd el? :-))))))

 

Ha nem ismered a homáros kommentelők pikírt stílusát, rá ne kattints legközelebb arra az oldalra.... :-D

 

A humorérzékedet is be kellett fizetni leltárhiányba a pennyben? :-)))))

Előzmény: nika33 (270)
nika33 Creative Commons License 2009.02.11 0 0 271
Prumi, mint biztonság a ter.vezetőknek??? Ez vicces, egyszer bulizni járnak együtt, másnap meg kirúgja őket!!! Voltak ilyenek is, és ez az igazán gyomorfordító! Tudjátok, akinek esze nem sok, az a hatalma fitogtatásával próbál érvényesülni,pedig ha tudnák,hogy az ő "munkájuk" (tisztelet a kiv.) semmit nem ér,ha nincsenek JÓ ÜZLETVEZETŐIK! EZT KÉNE MEGBECSÜLNI,ÉS NEM MINDIG AZT A LOVAT ÜTNI, AMELYIK HÚÚÚÚÚZ!!!!! MERT EGYSZER ELFOGY A TÜRELEM,AZTÁN KÍNLÓDHATNAK ÚJAKKAL,és mint tudjuk,jókat találni,ez az igazán kihívás!!!
És azt tudják,hogy az aldiban,lidlben sokkal többet keresnek a dolgozók??
Ja, és a ter.vez.ek le vannak terhelve a sok táblázattal????????? Na,ez meg főleg vicces,ki találja ki nekik ezeket az értelmetlen feladatokat???????????????????? Mert az nagyon unatkozhat,neki kéne valami munkát találni... Inkább barátkozzanak össze a szám.teches dogozókkal, higgyék el, percek alatt csinálnak olyan listákat,amin a rengeteg vezető órákig dolgozik, feleslegesen!
Előzmény: lasszko (267)
nika33 Creative Commons License 2009.02.11 0 0 270
Wormie! Elolvastam a linket, el tudom képzelni a történetet, nem úgy,mint a sok hozzászóló, a rosszindulatú megjegyzéseivel! Fogalmuk sincs a munkánkról,csak beledumálni tudnak, okoskodni,és rosszindulatoskodni! FÚJJJJJJ !!!!!!!
Előzmény: Wormie (265)
Switcher Creative Commons License 2009.02.11 0 0 269
Egyet kell veled értenem, vesszen az a tv, üzletből jött és már elfelejtette, vagy épp az őt anno ért sérelmeket akarja most a boltjain megtorolni. Ehhez már tényleg agyilag zokninak kell lenni, mert nem tudja felfogni, hogy neki akkor lesz jobb, ha az üzletei jók és ehhez az kell, hogy segítse őket, ne pedig húzza. Fel kellene fognia, hogy egymásért vagyunk. Mindkét félnek csak akkor lesz jobb. Sokszor elég nehéz az Ő butaságaik nélkül is...... Köszi az optimista jelzőt!   
Előzmény: lasszko (267)
lasszko Creative Commons License 2009.02.11 0 0 268

szerinted,hogy valaki ilyen infót tudjon ehhez régió vezetőnek kell lennie?????? NEVETSÉGES....te hol dolgozol?

Előzmény: cutty sark (256)
lasszko Creative Commons License 2009.02.11 0 0 267
egyébként lehet,hogy igazatok van,mióta nincs prumik úr,mintha egy kicsit más lenne a helyzet,viszont az is biztos,hogy idáig sem voltak piskóták a ter.vezek,de mióta nincs a számukra jelentő biztonság...azóta érezhetően tiszta idegbetegek......sokan az üzletből kerültek ki,amit ugye elfelejtettek,és az ahogy éreztetik,hogy kik ők,sokszor kritikán aluli!!!!!!!!!!!!!!!!!én ha tehetném,közöttük is tisztogatnék egy kicsit,hátha utána észbe kapna a többi is!!!!!!!!!!!!SWITCHER TE NAGYON JÓ FEJ LEHETSZ!!!!!!!!!!!
ex pennys Creative Commons License 2009.02.11 0 0 266
Igen, aki még a boltban vezető...elképzelhető hogy van egy réteg normális,de a nagyobb része az már tudja mitől döglik a légy...:))))és akkor aki érti az tudja mire gondolok(a beolvadt lábtörlők).De a legnagyobb probléma mégis ott van és attól feljebb.ÉS igen,jól mondod, asztalosék kitalálnak valamit és az ellenekzőjét küldi ki.Tehát kár belekezdeni vagy pedig mindig pont az ellentétjét csinálod:DMert ez a lényeg, a logikátlanáság, és érthetetlenség.Nehogy unatkozz.Ez is jól ki van találva.:D
Előzmény: Switcher (264)
Wormie Creative Commons License 2009.02.11 0 0 265

Öööö.... írjátok a kéménybe korommal: pozitív Homár poszt! :-)))

 

http://homar.blog.hu/2009/02/11/a_penny_hibazik_a_penny_visszafizet#more936872

Switcher Creative Commons License 2009.02.11 0 0 264

Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval, bármennyire is túl vannak terhelve a tv-k pl. a sok hülye táblázattal, némelyiknek komolyan el kellene gondolkodnia azon, hogy hogyan beszél a dolgozókkal. Milyen válasz nyegle, arrogáns stílusban, hogy "örüljön, hogy van még munkahelye!" Gáz a helyzet, de nem ennyire. Valószínűleg azért van még ott az a dolgozó vagy vezető , mert már letett annyit az asztalra, hogy megbecsüljék őt. Ha hűlye lenne és nem végezné el jól a munkáját már rég kitették volna, mert itt az nagyon könnyen megy! De még itt van és gondolom jutalmas leltárt csinált és olyanok az eredményei, hogy joggal kérdezheti, hogy mi van a jutalmával. Ő és a csapata azért megdolgozott!!!! És nem kell mindenkit, aki eredményesen dolgozik, azok közé sorolni akik, csak úgy érnek el vmit, hogy nyalnak felfelé. 

 Az akciókról pedig csak annyit.: Az biztos, hogy felsőbb körökben még minden ötlet baromi jónak és könnyen kivitelezhetőnek tűnik, csak sajnos tényleg nincsenek tisztában a boltokban uralkodó állapotokkal. Gondolok itt a kis létszámra (a 2 fő nem számít létszámnak!!!),a forgalomra. Ezt szedd be, tedd ki, korongozd fel, leltározd fel, vezesd fel a táblázatba baromságot ....... így nem lehet. És ez ott fennt senkit nem érdekel. Amit hétfőn kitalálnak a központban a boltok többségében csak péntekre tudják megcsinálni, de addigra már újabb ötlettel sokkolnak minket. Jó példa erre: tegnapi utasítás- csak üres dobozok lehetnek a zárható non-food asztalban, erre ma leküldenek egy képet, hogy hogyan töltsük fel áruval (doboz nélkül)az asztalt!!! Na most? Na és a nyuszik...........

 

Tényleg nagy a fejetlenség és sok esetben nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb!!!

De úgy gondolom, hogy bármennyire is gáz a helyzet központi szinten, vagy az alatt, az, hogy hogyan teljesít a bolt csak a dolgozókon múlik!!!! 

ex pennys Creative Commons License 2009.02.11 0 0 263
Kedves NIKA.Hát akkor örülök h ismerjük egymást...:)Sajnos súlyosabb a helyzet még ennél is..csak sokan becsukják a szemüket:DLehet h "jobb" lesz a helyzet..de kutyából nem lesz szalonna:Dezt te is tudod.Puli elment jöhet egy még "nagyobb"ember.pontosabban a TRIÓS keksz team.:DHogy mi van a "hősökkel" a Barossban?:D Köszönik szépen,jól vannak.hmmm....nem is tudom ki beszél itt a dolgozók jogairól???:)))Erősen hátszeles vagy a még értelmesebb???:)))Aki előtte azon ügyködött h hány kasszást rugasson ki mert jobb lábon kényelmesebb egész nap állni mint a balon.A rögtön boltvezetői pozició a jutalom,ahol nem a rendelőgép használatot tanulta hanem magánakció a nem szimpatikus dolgozók ellen.ÉS utána még odamakog a jogokról:D HÁt ez ő.A nagy "HŐS",az év PENNY MARKET csillaga.Az egész egy nagy színjáték volt,hidd csak el!!!!távlati célok vannak..
Előzmény: nika33 (262)
nika33 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 262
Tényleg, valaki tudja,hogy a tv ügyvédjében szereplő pennys üzletvezetők, akik ott panaszkodtak, (nem túl értelmesen,) azok miért nem jelentek meg az adásban??? és mi történt velük azóta?élnek még??? :)))
nika33 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 261
Ex pennys! Dumáltunk párszor, majdnem hogy ismerlek...:) de ez már egy kicsit durva,amiket írsz, vannak problémák, de ennyire azért nem vészes ám a helyzet! Nem tudom,mostanában mennyire vagy képben, vannak-e jelenleg is dolgozó kollégák, régióvez.,ter.vezetők,üzl.vezetők,akik tájékoztatnak, de mióta prumi kikerült (így vagy úgy) nyugodtabb a helyzet hálisten,talán rájönnek fent,hogy a fejetlenség sehova se vezet,reméljük,megpróbálnak átgondoltabban döntéseket hozni,és talán elmaradnak az idióta,sehova se vezető,felesleges feladatok, amik csak a túlórákat eredményezik,de semmi értelme!
A ter.vez.reakciója viszont tényleg nevetséges,de ez is egyesek szellemi színvonalát tükrözi,aki üzletvezetőnek nem vált be,azt kinevezték ter.vez.nek,mert kritizálni,kötekedni a hülye is tud...
Előzmény: ex pennys (260)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.10 0 0 260

Nagyon mulatságos vagy ezzel a jutalom reményeddel és a tv-s szöveg meg aztán csúcs.Talán te lehet h a kivételesek közé tartozol, hogy jutalmat kaptál vagy h egyáltalán azt mered gondolni h kapni fogsz.:DDD

Nemhogy jutalmat,nagy kitolást kapsz:DHát igazuk van,nem??:))Örüljél h ingyen dolgozhatsz és túlórázhatsz,majd aztán bemegy a területi képviselő kolléga aki jelképesen pár tollvonást odafirkant a neved mellé h van 100.000 óra túlórád majd kifelé menet bedobja az "üres kartonok" gyüjtőhelyére.Te melyik területen vagy?A Penny Market Holdon vagy a Öskövület maradványairól szeded le a szemetet???Soha az életbe nem leszel kifizetve rendesen, ha csak nem társulsz az új TRIÓ-hoz.:)A tv-s kisérlet a Baross-ból.....ejjhajjj, remélem olvassa az is, szép nagy képmutatás volt kedves dolgozók.Hihetetlen, de azért még sincs annyira jó színészi tehetséggel megáldva egyik sem.Mert még mindig van ember aki ellát a távlati célokig is:DA jogi dolgokba meg befulladás lesz,tul sok a pénzéhes automata.és ne felejtsük el "gazdasági válság" van.De kérdezem én hogy kinek?hát nem nekik,az is biztos.:DDDD

Előzmény: lasszko (259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!