Keresés

Részletes keresés

Switcher Creative Commons License 2009.02.11 0 0 269
Egyet kell veled értenem, vesszen az a tv, üzletből jött és már elfelejtette, vagy épp az őt anno ért sérelmeket akarja most a boltjain megtorolni. Ehhez már tényleg agyilag zokninak kell lenni, mert nem tudja felfogni, hogy neki akkor lesz jobb, ha az üzletei jók és ehhez az kell, hogy segítse őket, ne pedig húzza. Fel kellene fognia, hogy egymásért vagyunk. Mindkét félnek csak akkor lesz jobb. Sokszor elég nehéz az Ő butaságaik nélkül is...... Köszi az optimista jelzőt!   
Előzmény: lasszko (267)
lasszko Creative Commons License 2009.02.11 0 0 268

szerinted,hogy valaki ilyen infót tudjon ehhez régió vezetőnek kell lennie?????? NEVETSÉGES....te hol dolgozol?

Előzmény: cutty sark (256)
lasszko Creative Commons License 2009.02.11 0 0 267
egyébként lehet,hogy igazatok van,mióta nincs prumik úr,mintha egy kicsit más lenne a helyzet,viszont az is biztos,hogy idáig sem voltak piskóták a ter.vezek,de mióta nincs a számukra jelentő biztonság...azóta érezhetően tiszta idegbetegek......sokan az üzletből kerültek ki,amit ugye elfelejtettek,és az ahogy éreztetik,hogy kik ők,sokszor kritikán aluli!!!!!!!!!!!!!!!!!én ha tehetném,közöttük is tisztogatnék egy kicsit,hátha utána észbe kapna a többi is!!!!!!!!!!!!SWITCHER TE NAGYON JÓ FEJ LEHETSZ!!!!!!!!!!!
ex pennys Creative Commons License 2009.02.11 0 0 266
Igen, aki még a boltban vezető...elképzelhető hogy van egy réteg normális,de a nagyobb része az már tudja mitől döglik a légy...:))))és akkor aki érti az tudja mire gondolok(a beolvadt lábtörlők).De a legnagyobb probléma mégis ott van és attól feljebb.ÉS igen,jól mondod, asztalosék kitalálnak valamit és az ellenekzőjét küldi ki.Tehát kár belekezdeni vagy pedig mindig pont az ellentétjét csinálod:DMert ez a lényeg, a logikátlanáság, és érthetetlenség.Nehogy unatkozz.Ez is jól ki van találva.:D
Előzmény: Switcher (264)
Wormie Creative Commons License 2009.02.11 0 0 265

Öööö.... írjátok a kéménybe korommal: pozitív Homár poszt! :-)))

 

http://homar.blog.hu/2009/02/11/a_penny_hibazik_a_penny_visszafizet#more936872

Switcher Creative Commons License 2009.02.11 0 0 264

Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval, bármennyire is túl vannak terhelve a tv-k pl. a sok hülye táblázattal, némelyiknek komolyan el kellene gondolkodnia azon, hogy hogyan beszél a dolgozókkal. Milyen válasz nyegle, arrogáns stílusban, hogy "örüljön, hogy van még munkahelye!" Gáz a helyzet, de nem ennyire. Valószínűleg azért van még ott az a dolgozó vagy vezető , mert már letett annyit az asztalra, hogy megbecsüljék őt. Ha hűlye lenne és nem végezné el jól a munkáját már rég kitették volna, mert itt az nagyon könnyen megy! De még itt van és gondolom jutalmas leltárt csinált és olyanok az eredményei, hogy joggal kérdezheti, hogy mi van a jutalmával. Ő és a csapata azért megdolgozott!!!! És nem kell mindenkit, aki eredményesen dolgozik, azok közé sorolni akik, csak úgy érnek el vmit, hogy nyalnak felfelé. 

 Az akciókról pedig csak annyit.: Az biztos, hogy felsőbb körökben még minden ötlet baromi jónak és könnyen kivitelezhetőnek tűnik, csak sajnos tényleg nincsenek tisztában a boltokban uralkodó állapotokkal. Gondolok itt a kis létszámra (a 2 fő nem számít létszámnak!!!),a forgalomra. Ezt szedd be, tedd ki, korongozd fel, leltározd fel, vezesd fel a táblázatba baromságot ....... így nem lehet. És ez ott fennt senkit nem érdekel. Amit hétfőn kitalálnak a központban a boltok többségében csak péntekre tudják megcsinálni, de addigra már újabb ötlettel sokkolnak minket. Jó példa erre: tegnapi utasítás- csak üres dobozok lehetnek a zárható non-food asztalban, erre ma leküldenek egy képet, hogy hogyan töltsük fel áruval (doboz nélkül)az asztalt!!! Na most? Na és a nyuszik...........

 

Tényleg nagy a fejetlenség és sok esetben nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb!!!

De úgy gondolom, hogy bármennyire is gáz a helyzet központi szinten, vagy az alatt, az, hogy hogyan teljesít a bolt csak a dolgozókon múlik!!!! 

ex pennys Creative Commons License 2009.02.11 0 0 263
Kedves NIKA.Hát akkor örülök h ismerjük egymást...:)Sajnos súlyosabb a helyzet még ennél is..csak sokan becsukják a szemüket:DLehet h "jobb" lesz a helyzet..de kutyából nem lesz szalonna:Dezt te is tudod.Puli elment jöhet egy még "nagyobb"ember.pontosabban a TRIÓS keksz team.:DHogy mi van a "hősökkel" a Barossban?:D Köszönik szépen,jól vannak.hmmm....nem is tudom ki beszél itt a dolgozók jogairól???:)))Erősen hátszeles vagy a még értelmesebb???:)))Aki előtte azon ügyködött h hány kasszást rugasson ki mert jobb lábon kényelmesebb egész nap állni mint a balon.A rögtön boltvezetői pozició a jutalom,ahol nem a rendelőgép használatot tanulta hanem magánakció a nem szimpatikus dolgozók ellen.ÉS utána még odamakog a jogokról:D HÁt ez ő.A nagy "HŐS",az év PENNY MARKET csillaga.Az egész egy nagy színjáték volt,hidd csak el!!!!távlati célok vannak..
Előzmény: nika33 (262)
nika33 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 262
Tényleg, valaki tudja,hogy a tv ügyvédjében szereplő pennys üzletvezetők, akik ott panaszkodtak, (nem túl értelmesen,) azok miért nem jelentek meg az adásban??? és mi történt velük azóta?élnek még??? :)))
nika33 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 261
Ex pennys! Dumáltunk párszor, majdnem hogy ismerlek...:) de ez már egy kicsit durva,amiket írsz, vannak problémák, de ennyire azért nem vészes ám a helyzet! Nem tudom,mostanában mennyire vagy képben, vannak-e jelenleg is dolgozó kollégák, régióvez.,ter.vezetők,üzl.vezetők,akik tájékoztatnak, de mióta prumi kikerült (így vagy úgy) nyugodtabb a helyzet hálisten,talán rájönnek fent,hogy a fejetlenség sehova se vezet,reméljük,megpróbálnak átgondoltabban döntéseket hozni,és talán elmaradnak az idióta,sehova se vezető,felesleges feladatok, amik csak a túlórákat eredményezik,de semmi értelme!
A ter.vez.reakciója viszont tényleg nevetséges,de ez is egyesek szellemi színvonalát tükrözi,aki üzletvezetőnek nem vált be,azt kinevezték ter.vez.nek,mert kritizálni,kötekedni a hülye is tud...
Előzmény: ex pennys (260)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.10 0 0 260

Nagyon mulatságos vagy ezzel a jutalom reményeddel és a tv-s szöveg meg aztán csúcs.Talán te lehet h a kivételesek közé tartozol, hogy jutalmat kaptál vagy h egyáltalán azt mered gondolni h kapni fogsz.:DDD

Nemhogy jutalmat,nagy kitolást kapsz:DHát igazuk van,nem??:))Örüljél h ingyen dolgozhatsz és túlórázhatsz,majd aztán bemegy a területi képviselő kolléga aki jelképesen pár tollvonást odafirkant a neved mellé h van 100.000 óra túlórád majd kifelé menet bedobja az "üres kartonok" gyüjtőhelyére.Te melyik területen vagy?A Penny Market Holdon vagy a Öskövület maradványairól szeded le a szemetet???Soha az életbe nem leszel kifizetve rendesen, ha csak nem társulsz az új TRIÓ-hoz.:)A tv-s kisérlet a Baross-ból.....ejjhajjj, remélem olvassa az is, szép nagy képmutatás volt kedves dolgozók.Hihetetlen, de azért még sincs annyira jó színészi tehetséggel megáldva egyik sem.Mert még mindig van ember aki ellát a távlati célokig is:DA jogi dolgokba meg befulladás lesz,tul sok a pénzéhes automata.és ne felejtsük el "gazdasági válság" van.De kérdezem én hogy kinek?hát nem nekik,az is biztos.:DDDD

Előzmény: lasszko (259)
lasszko Creative Commons License 2009.02.10 0 0 259
visszatérve a jutalomra..megkérdeztük az illetékes tv-t,hogy mi ujság a jutalommal,mire ő:örüljünk,hogy munkahelyünk van...szerintetek ezekkel a frappáns válaszokkal ott fönt is tisztában vannak?????apropó leltár! nekem az tetszik,hogy még mielött elkezdünk leltározni,már elötte fel kell vezetni abba a bizonyos táblázatba,mert táblázat nélkül mit sem ér az egész,hogy mikor leltározunk legközelebb,mert ugye tuti rossz lesz az eredmény...táblázat,konferencia,szedd be,rakd ki,számold meg,irányitsd át,korongozd fel....
lasszko Creative Commons License 2009.02.10 0 0 258
sziasztok!!!
penny-s Creative Commons License 2009.02.09 0 0 257
A karcagi raktárban is fejetlenség van... ez a nagy helyzet...
Előzmény: Egykori (249)
cutty sark Creative Commons License 2009.02.09 0 0 256
Csak nem a keleti értékesitési vezető voltál?
Előzmény: Egykori (249)
robot???? Creative Commons License 2009.02.09 0 0 255
Primitív és közönséges vagy és a témát lezártam!!!!!CSÁ!!!!
Előzmény: Dr. Ruins (248)
thomas8408 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 254

Sziasztok csatlakozom hozzátok

nika33 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 253
Az ügyvezetőkkel meg lassan úgy járunk, mint az üzletekben,több vezető van már,mint dolgozóóóóóóóóóó! Röhej!
nika33 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 252
Ex pennys! Neked aztán vannak sérelmeid,és elég sokat is tudsz, távozásod okáról,és módjáról is mintha lenne már homályos képem... :) Feltételezem,te sem a pénztárban töltötted a munkaidőd nagy részét.... (és nem is a rampán,dohányozva! Fúj,dohányosok... ) Esetleg nem fordultál munkaügyi bírósághoz az eset után? Mert állítólag ott szinte mindig a munkavállaló nyer, bár próbálnak mindenféle intézkedéssel kiskapukat keresni,és a felelősséget hárítani magukról,ehhez a T.jogi guru nagyon ért!
Előzmény: ex pennys (246)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.09 0 0 251

3 ügyvezető:DDDDD-vicces pozíció név:)Nah de hát persze,nem is csodálkozom a Penny Market hihetelen fantáziával rendelkezik.HAJRÁÁÁ PENNNY, legközelebb már 6 ÜGYVEZETŐ lesz:D és azok lábtörlői.Lehet rá már most jelentkezni,előny a már jól megszokott erős gyomor és vastag bőr.

Előzmény: Egykori (249)
Egykori Creative Commons License 2009.02.09 0 0 250
Spárnál is lehúztam1,5 évet, szerintem szarabb a helyzet, mint a pennynél.
Egykori Creative Commons License 2009.02.09 0 0 249

Sziasztok!

 

Infóim szerint Prumi helyett nem lesz értékesítési vezető, hanem 3 ügyvezető lesz, keresik már a 3.-at. Semmivel nem lesz jobb - szerintem. A karcagi raktárban mi a helyzet?

 

 

Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 248
Robot???? Hogy egy kicsit a személyeskedésen is túl tudjunk lépni.... A régióvezetőket sem az eszük miatt tartják a cégnél , hanem annak idején ahogy mondani szokták: "jókor voltak jó helyen". Jelenleg is ebből élnek , de egyszer csak eljön az igazi szemléletváltás.... Különben az utolsó egy hónapban mintha pozitív változások alakulgatnának .....(kevesebb leosztás , kiárusítás , vasárnapi nyitva tartás stb..) Nem tudom ehhez mennyi köze volt KPI távozásának.
Előzmény: robot???? (242)
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 247
Robot??? Hát igen....mindenkivel a maga szintjén kell beszélni, igaz te kis köcsög???? Mellesleg téged sem a helyesírásodért fognak elrabolni, de gondolom ezt már hallottad másoktól is. Egyébként te tudsz értelmesen is kommunikálni , vagy csak a trágárság megy??? Ui:Próbáltam egyszerű mondatokban fogalmazni, így nagyobb az esélye , hogy többet értesz belőle.
Előzmény: robot???? (238)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.08 0 0 246

Úgy látom kedves Nika, hogy te neked se a rámpás dohányzásért adják a fizetésed mint azoknak akiknek messzire pödrődik a nyelve.Bizony a főnökség legfőbb éke az, hogy még ők Úraknak tetteik maguknak,ő mellettük te egy "senki" vagy.ÉS persze ha ezt mégis elfelejtenéd,ne izgulj hamarosan éreztetik majd veled megint:P:)A pulikát máshol látogattam meg, és hát ő bizony az ÚR a háznál:)meg a csodálatos dizsmadarai.csak azóta néhány tolluk hiányzik:)Ők azt is megtehették h megfenyegettek embereket,és kényszeritették felmondásra vagy a más nagyon népszerű "közös megegyezéses" takarodj!Még biztos nem tudod,de azért is kirugnak ha a keresztajtót kinyitod,mert azt csak őrrel lehet.bizony ám.és tudod a jól bevált papucsoknak még zárás után az üzletben is rá lehet gyujtani.Persze másnap már csak te vagy a bünbakk,jah és ne feledd!ha KÓLÁT veszel,menj el egy másik üzletbe visszaváltani  a göngyöleget,mert ha netán merészelsz a Penny-nek jövedelmet hozni és egy társad visszaváltja akkor is bűnt követsz el!és keresni fogják a cinkostársadat is:)

Előzmény: nika33 (245)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 245
...és most nem azokra a "dolgozókra" gondoltam,akik szétlopják az agyukat,tudom,hogy van belőlük bőven,ezért nem lehet már senkiben bízni sajnos, miattuk szív a többi ártatlan ember!
Előzmény: nika33 (244)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 244
Ex pennys! Erre az IQ samantára :) írtam,hogy jöhetnének tanult emberek is,hátha nekik tanítottak olyat az iskolában, hogyan kell az emberekkel bánni,és hogy kell megbecsülni annak a pár szerencsétlennek a munkáját, akik évek óta szeretnének a szarból várat építeni, mindenféle külső segítség hiányában is!
Előzmény: ex pennys (241)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 243
Szia! Láttam már a pumit,nem egyszer,mondjuk szóba nem állt velem, sőt, köszönni sem köszönt, tudod, ők nem alacsonyodnak le addig,hogy ha bemennek, mit bemennek??? bevonulnak (!) egy boltba, a szerencsétlen kis munkásoknak, (akik a fizetését csinálják neki), köszönjenek... Á,dehogy, azt nem tanították nekik,csak tőlünk várják el! Végigvonult a boltban,belekötött az élő fába is,és a területvezetővel megüzente az üzletvezetőnek a problémáit,hát nem alattomos? Azért szóba állhatott volna a vezetővel,és a pocskondiázás helyett mondhatott volna egy ilyet: Köszönjük az igyekezetet, látom,kevesen vagytok, sok a vásárló, nincsenek meg a feltételek a kulturált munkához... stb. Szerintem,utálta mindenki,de ez csak az én véleményem. Köszi a magyarázatot,értem már a "mirelitet",és el is tudom képzelni róluk!
Előzmény: ex pennys (241)
robot???? Creative Commons License 2009.02.08 0 0 242
DR RuINS!! csak még annyit hogy a boltunkból pár bércédulát maga a régióvezető nézte meg és ő is csak rázta a fejét hogy prémium és zöldségpénzzel miért ilyen kevés a fizunk!!!Ha meg a munkaügyet hívtuk azt a választ kaptuk hogy már pedig ez így jó!!!!! Na akkor miről beszélsz??????Okoskám!!!!
Előzmény: Dr. Ruins (230)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.08 0 0 241

Szia Nika.

Nos ami a mirelites olvadozást illeti:) szóval akik a legnagyobb szarkák azoknak tele a fagyasztója és hűtője penny-s termékekkel otthon.De vásárolni sose látod őket.Én ezt mind magam is láttam,és ne mondja nekem h ha Penny mellett lakik 3 percre akkor át fog menni egy másikba vásárolni.A K-P.I meg egy nagy nudli, az olvadozást pedig a beleolvadás a szarka-bandába értettem.Én sajnos személyesen is beszéltem vele...de tudod ez a finomabbik megfogalmazása hogy beszéltem:DNEm tom h te láttad-e vagy beszéltél-e vele,de h ekkora tuskót a Világ nem döntött még.ÉS mellé nem egy IQ Samanta.

Előzmény: nika33 (240)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 240
Szia! Nagyon sok érdekeset írtál, mindenesetre elgondolkodtató! Nem vagyok egy hülye gyerek,de azt a mireliteset kifejtenéd bővebben? (ahol a KPI olvadozik? ) :)
Előzmény: ex pennys (236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!