Keresés

Részletes keresés

Tóthika Creative Commons License 2003.11.11 0 0 287
Sziasztok!
A S4 elejéről lemaradtam, valaki elárulná, mitől futott zátonyra Jen és Henry kapcsolata? Köszi!
bettina Creative Commons License 2003.11.09 0 0 286
Nem tudja valaki, hogy szombaton melyik rész volt a Pro7-en?
creekgirl Creative Commons License 2003.11.02 0 0 285
:))))szexéhes fiatalok. Meg tudnám számolni 1 kezemen hányszor van szex a 6 szezon alatt ;))
Előzmény: FFeri (284)
FFeri Creative Commons License 2003.11.02 0 0 284
Nagyon poén: Most megy egy műsor a Spektrumon (Trendőrök a címe), amiben a fiatalokról, viselkedésről, tv-műsorokról van szó, és egy komplett blokk foglalkozik a Dawson's Creek című sorozattal!!! A narrátor szerint a sorozatban "szexéhes fiatalok szerepelnek". Persze, mert eddig olyan sokszor volt szex benne... Szvsz egyáltalán nem a szex körül forog a sorozat, de mindegy.
Egyébként sok érdekes dolgot mutattak: egy kis részlet a forgatásról, egy stábértekezletet, ahol megbeszélték a sztorit, stb.
Részlet is volt a sorozatból, és Dawson hangja Pacey-é volt :)))
Majd még biztos lesz a Spektrumon, figyelni kell a műsort.
creekgirl Creative Commons License 2003.10.14 0 0 283
A hülyeségek elképesztően jól megragadnak ;))) Komolyra fordítva a szót van kb 4-5 még a mélynél is mélyebb pont a sorozatban amiket megjegyeztem mondván, hogy azokat a részeket soha az életben nem akarom újra látni. S6nál ez nagyjából 1-20ig igaz ;)

És a Downtown Crossingos full-Joey epizódra ki ne emlékezne? (ki olyan szerencsés magyarán ;) ) amikor ha jól emlékszem vmi ilyesmivel hírdették az Emmy gála előtt "for your consideration" Outstanding writing kategóriában :))) mu-ha-haha

Igaz szegény többiek. Emlékszem amikor 3 éven át úgy vártam az új szezont "ez most jobb lesz mint az előző" aztán...

Azért a s2 dvdre még feltétlen beruházok. :)

Előzmény: vega (282)
vega Creative Commons License 2003.10.13 0 0 282
Nem kétlem, hogy így van, csak gondoltam mondom, hogy nem ez a jellemző.
Speciel arra konkrétan emlékszem, hogy az eredeti tervek szerint másfél hónappal korábban lett volna az r2 megjelenés mint az r1. De ez már egy éve volt.
Valami gáz volt/van szerintem, azért fordult meg minden. Mind1.

Elismerésre méltó, hogy emlékszel az epizódok címeire, én egy idő után már nemcsak azt, de a gyagyás sztorit sem igen bírtam fejben tartani.
No, nem veszem el a többiek kedvét, előttük még sok jó rész áll. :)

Előzmény: creekgirl (280)
creekgirl Creative Commons License 2003.10.13 0 0 281
S6 egy nagy rakás....de a s5 is elég borzalmas.

S6 mélypontja az általam annyira várt karácsonyi epizód ahol az összes mellékszereplő összegyült Capesideon egy közös karácsony erejéig. Ennek ellenére az egyik legborzalmasabb epizód volt.

Joey assholenak vagy vmi hasonlónak szólította apját a vacsoraasztalnál. És egyáltalán nem mutatták amikor eme 2 ily jóban lett( mármint hogy együtt karácsonyozzanak, nem hogy beszóljanak) csak annyi utalás volt s5 végén, hogy Joey elmegy meglátogatni az öreget, mert az kijött a dutyiból.

-Audrey részegen behajtott D-ék házába és a rendező-haverja D-nak is alaposan berúgott

Ez a rész úgy általában jellemzi a 6. szezont. Csakúgy mint a rettenetes Downtown Crossing a s5öt :))

Igaz nekem már a 4. széria sem tetszett. Kivéve az utolsó 3-4 rész Promicide epizódtól kezdődően :)) Az előzőekben talán csak a You had me at Goodbye tetszett.

Előzmény: Shalina (278)
creekgirl Creative Commons License 2003.10.13 0 0 280
DVDről:

A DC először az USAban jön ki és csak utána Európában, Ausztráliában stb. És még 2 hete semmi hír nem volt Amerikán kívüli megjelenésről :( Még a Series Finale sem jött ki DVDn R2vel USAban viszont szept 30án megjelent :(

Előzmény: vega (277)
vega Creative Commons License 2003.10.13 0 0 279
Van úgy 8-10 ezer képem ami ide való? Screenshotoktól a 3 megás sajtófotókig. Rakjam?
;/

Ha számolsz, a s6-ra már messze nem tinik, és a nézőközönség is velük nő fel.

Ettől teljesen függetlenül nagyon rossz a s5 jórésze és a s6 teljes, a series finalet leszámítva.

Előzmény: Shalina (278)
Shalina Creative Commons License 2003.10.13 0 0 278
Mondjuk, ezek a képek pont ide valók, és nem is túl nagyok. Relax. :)

A hülye RTL meg nem árasztotta magából az infókat, én is elnyomozgattam egy darabig, mire kiderült, hogy a 4. szériát fogják elkezdeni, már ha tényleg igaz, mert én már csak azt hiszem, amit látok.

Egyébként lehet, hogy kár volt beleolvasnom a 6. széria tartalmába, teljesen el is ment a kedvem az egésztől. Ez egy tinisorozat, könyörgök, mik történnek már benne??? És egyáltalán. Szinte semmi sem tetszik a végeredményekből. Na mindegy, a 6. még messze van, lehet, hogy ide el se jut, szóval addig megpróbálom még élvezni azt, ami most lesz. :)

Shal

Előzmény: vega (276)
vega Creative Commons License 2003.10.12 0 0 277
Amerikában a s2 DVD novemberben jön ki tehát a Regio 2re rá kell számolni maximum 2 -3 hónapot :) Szívesen betenném a karácsonyfa alá pedig :)

Szinte mindig, minden sorozat DVD előbb jelenig meg Európában mint Amerikában. A kezdetek óta így van, mert a brit, német piac rendkívül jól reagál rájuk.

A legtöbbször néhány hét, néhány hónap csak az előny, de pl szegény Buffy R1 DVD megjelenései elképszetően el vannak csúszva, meg mással is hasonló a helyzet.

Végre valami amiben az Amerikaiak a másodikak. :)

Előzmény: creekgirl (275)
vega Creative Commons License 2003.10.12 0 0 276
Nem a címeket kevertem össze, csak fogalmam nem volt a magyar tv hol tart a sorozatban. :)
Csak annyit tudtam, hogy az RTL folytatja.

A Kedvencek arra való, hogy az engem érdeklő topikok elől legyenek ha mozgás van bennük, gondolom ezzel a legtöbb fórumlakó így van.

A leveledre talán kicsit agresszívan reagáltam, elnézést, de ha az ember napi több száz spammet kap, egy idő után minden kéretlen levél igencsak idegesíti. (Főleg erre a címemre, mert három helyre továbbítódik, valamint SMS értesítőt kapok róla...)
Ha igazán kibukva akarsz látni, küldjél valami hülye lánclevelet, attól tudok még nagyon kiborulni. :))
De egy biztos, egyetlen ismerősöm nem küldött még 1x semmilyen lánclevelet tovább azt követően, hogy kaptam tőle egyet és reagáltam rá. ;)

Képek... utálom, erre való a linkelés. Akit érdekel rákattint, megnézi, akit nem azt meg minek terhelni vele.

Minnél régebben netezik az ember annál több rigolya ragad rá. Te meg eltaláltad a két legnagyobbat, ezért reagáltam kicsit túl...

Előzmény: slaughter (274)
creekgirl Creative Commons License 2003.10.12 0 0 275
Már akartam írni ebbe a topicba láttam, hogy jövő szombaton 15:20 (vagy hasonló) időponttól s4 lesz az RTL Klubon. Sztem marad a szinkron (nem bánnám a változtatást, de mivel úgysem magyarul tartom meg a részeket mindegy)Biztos leadják már mind a 6 szezont. Nagyon belelendültek. Legalább mindenki látja majd mennyire rossz is lett szegény sorozat :(

Amerikában a s2 DVD novemberben jön ki tehát a Regio 2re rá kell számolni maximum 2 -3 hónapot :) Szívesen betenném a karácsonyfa alá pedig :)

slaughter Creative Commons License 2003.10.12 0 0 274
1. Mindketten tévedtünk,
Dawson és a haverok 4.
1. rész
Hazatérés

Most látom csak, hogy a negyedik szezon, szóval folytatják . . .

Számodra az lehetett a megtévesztő, hogy a 302 címe Homecoming; a 401é pedig Coming Home.

2. Jogos, csak így gyorsabb volt, + mivel már régebben járt erre valaki, azt gondoltam erre benéznek.

3. Nem muszáj, nem szúrok be mindenhová (te magad is láthatod, hogy nem sok topikba írogatok, így nem is sok helyre szúrok be). Cél és tartalom nélkül? Cél: figyelemfelkeltés /és most nem magamra, hanem a DVDre gondolok/; tartalom: maga az, hogy létezik.

Úgy látom valamiért nagyon a bögyödben vagyok, a mailért elnézést kérek, de szerintem enélkül is pikkelsz rám. Hm, ismét beigazolódott, milyen nagy "öröm" az emberi fajhoz tartozni . . .

Előzmény: vega (273)
vega Creative Commons License 2003.10.12 0 0 273
1. Az RTL a harmadik szezont kezdi el vetíteni ha minden igaz.
2. Ne merészelj még egyszer körmailben topikot reklámozni, mert esetleg van aki rosszul reagál rá. Mint minden spamre. (Ha nem te voltál, elnézést kérek, bár meglepne.)
3. Muszáj, mindig, mindenhova képeket beszúrnod, cél és tartalom nélkül?!!
Előzmény: slaughter (272)
slaughter Creative Commons License 2003.10.12 0 0 272
Nos bizonyára már észrevetted, hogy a tv2-n (egy időre, vagy talán végleg) vége a DC-nek.

"Kissé" röhejes, hogy az RTL Klub megvette a jogokat, mert bizonyára ez történt, ha már jövő héttől elkezdik vetíteni az első szezont. Ebből következően a tv2 mostanában biztos nem folytatja, lehet már nem is tehetné, nem tudom.

Szóval újra az elejétől . . . Lemegy a harmadik szezon is majd, ugye, addigra talán szinkronizálják a többit, de az is több mint egy év (már amíg eljutnak a harmadik szezon végéig az RTL Klubon :-(.

Úgy cirka egy hónapja megvan az első szezon DVDn, 10 részt már megnéztem, amúgy a Detention c. rész különösen tetszett. A második szezon december 5-én jön ki, ha jól emlékszem, legalábbis valamikor december elején.

((Elugorva picit a témától: jellemzően akkor keresek (v. találok) meg egy fórumot, mikor az már lassan haldoklik.))

Ha jól számolom előbb lesz meg a sorozat DVDn, minthogy valamalyik adón itthon lefutna. (Mellesleg jelenleg mely külföldi adón fut, főleg a német érdekelne, nem mintha annyira sokat értenék németül, inkább az angol az erősségem, de több német adót fogok; szóval ki tudja hol fut most, és kb. hol tartanak? /persze, ha adják valahol egyáltalán/)

Megelőzendő pár reagálást; DVDn azért vettem meg, mert a letöltögetésbe belehülyülök, modemmel nem csoda, az ADSL bővítést meg még nem kezdték meg itt, szóval . . . + mivel úgyis apránként jön ki, nem nagy áldozat. Amúgy is "gyűjtögető" vagyok, igy tárgyak terén, ha valamit kiszemelek, és befészkeli magát a gondolat, akkor . . .

Most, hogy már magamról már ennyit írtam, vissza a témához.

Pár képet még beszúrok, ha engedik.



Előzmény: bLk (271)
bLk Creative Commons License 2003.09.13 0 0 271
most hogy mar csak 4 resz van hatra a 3. evadbol (bar ez a 4 minden ketseget kizaroan a legjobb 4 ebbol az evadbol) nagyon kivancsi vagyok hogy vajon a tv2 megvette a 4 vagy esetleg az 5. evadot is (en nagyon remelem!)
a 6. evadbol most eleg sok resz elerheto a kazaa-n halaistennek de ugyanez mar nem mondhato el a 4.5.-rol szoval nagyon jo lenne ha leadnak
a befejezo 2 epizod nekem nagyon tetszett es elegge megfogott .. talan kicsit hasonlitott az erzes arra amit a pilot episode okozott bennem ;p
rengeteg nagyon jol eltalalt jelenet volt benne meg ha maga a lenyeg a befejezes nem is volt nagyon kedvemre valo (jen halal sux..dawson-al egyutt a kedvenceim).. de pl a sorozat utolso jelenete nagyon bejott (a telefonos), aztan tetszett a jack szal lezarasa, es jol elvagtak a dawson-joey szalat is, talan ezek mind mind visszaadtak valamit a regi feelingbol ami atalakult elegge foleg a 3. evadtol
na most bye es izgatottan varom lesz-e 4-5 a magyar tv-n oktobertol!
creekgirl Creative Commons License 2003.09.05 0 0 270
Ma este HBO-n Texas Rangers- James Van Der Beek-kel (többek között)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.07 0 0 269
Wittergirl- Mintha ismerős lennél valahonnan;))))))) Hát a Doug/Jack szál szerintem annyiban volt hülyeség, hogy a végére tartogatták az egsézet amúgy sztem elég jól lett megoldva. :) Így volt még egy coming out a sorozatban, Dougé

Joey tényleg önző bitch :) Erre csak ámenezni tudok. Szegényt a s4ben állatira megutáltam. :)

Young Americans: Will és a Haverok ez a cím! Minő kreativitásra vall.

Mire rájöttem hogy a Gilmore girlst kezdték m1en szivek szállodája címmel! ;)

Thala- S4ig jó sztem a DC s5-6 összességében rettenetes bár ott is van 1-1 egész jó epizód :)
Igazi P/A fan! Mégse vagyok egyedül :)) Bár ismerőseim többsége P/As :)

nekem a P/J nagyon tetszett volna ha pl: s1ben a Modern Romanceben jönnek össze. Vagy esetleg s3ban és 4ben Joey korrektebb és nem arra utaznak az írók hogy dawsont hogyan lehet jobban megutáltatni. Vagy még a s6ban se lett volna semmi bajom velük, ha Joey nem rúgja ki Paceyt mert Eddie hazajött :(((

Előzmény: Wittergirl (268)
Wittergirl Creative Commons License 2003.08.04 0 0 268
Hahó!

Reagálás a s6 SPOILERre:

Nekem is leginkább Jen meghalasztásával van gondom, ez kb. olyan rossz húzás, mint Ebi kinyírása és Endi elküldése. Bár én inkább P/J párti voltam mindíg is (ugye Creekgirl ;) ) de semmi kifogásom nem lett volna egy P/A reunion ellen a végén, kár, hogy Miss Mekfít nem hozták vissza, szinte a poénok nagy részét ő hozta a viselkedésével. Joey-ból sajnos egy stupid önző bitchet csináltak, pedig nem indult rosszul tényleg a románca P-vel, de sikerült a telhetetlen impotens íróknak elrontani a dolgokat.

De a legnagyobb baromságnak a Jack/Doug szálat tartom. Lehet, hogy amcsiknak poén, hogy 5 szezonon át tagadta, hogy gay (mármint Doug) és P állandó poénkodása ezen az első szezon után egyáltalán nem poénos hanem idegesítő volt, most meg kiderül, hogy mégis. Nehogy már Jack legyen az egyetlen gay Capeside-on!És mért nem talált magának vkit máshol....? Igaz annak ellenére, hogy Doug végig tagadott végülis nem emlékszem, hogy láttuk volna nővel vagy ilyesmi.

Vonzás szabályai tényleg könyvben ajánlott, de ha vki elolvasná előbb inkább a filmet nézze, aztán olvasson, úgy talán kevésbé csalódik. Szerintem a könyvből azért elég sokat kihoztak, jól. Színészek nagyon jók!!!!James végre megmutathatta, hogy színész is tud lenni, Ian S. pedig sokkal szimpatikusabb gayként, mint a Young Americans szívtiprójaként (nemtom már mi volt a sorozat magyar címe....help!)

Szia creekgirl!!!:)

thala Creative Commons License 2003.08.04 0 0 267
Hát igen.., még nem tudom megítélni ugye, hogy mennyire lett sz..r a Dószon sorozat később, mert ugye még nem láttam, de akkor ezek szerint 1-4 ami nézhető...

Nahááát.., hogy valaki másnak is Pacey/Andie volt a kedvenc pár!:-)) Csak osztani tudom a leírt véleményt, függetlenül attól, hogy P/J-ról nem tudok nyilatkozni még. Persze tudjuk, h tiniszerelem meg első szerelem, de mégis annnyira aranyosak voltak!:-)Nekem sincs fogalmam, mért kellett ezeket összeveszíteni (naná, h Joey-val összejöhessen)vagy ha már igen mér nem jöttek össze újra. Sztem már az is mutat vmit, h mennyire jól lereagálták szakítás után a dolgot, tök jó barátok maradtak (most volt a Mezítláb a parkban rész a Tv2-n, erre gondolok pl.)
Mondjuk nekem nem volt gondom a megcsalással meg a tesztlopással, sőt, tetszett, hogy kicsit ilyen rosszlányos figurába ment át, amellett hogy ilyen kis "pörgős idióta" (kedves értelemben..) Inkább valahogy Pészi rosszfiús jelleméhez nem illet ez a nem-megbocsátás a megcsalásér.

Igen, Dószonban igazán akkor csalódtam, amikor ott volt ez a telivér Eve és nem kezdett vele semmit.., hát ez röhej...(de azért szeretjük Dószont..;-))D/J pár huzivoniját már a 2. szezonban nagyon untam, az egészben akkor a McPhee család szövevényes élete volt a legérdekesebb ( ha nem az egyetlen..)

Köszönjük a képet, a napunk el van rontva...;)))
No ez volt a vicc, tényleg egy kis színesítés.:))
Ja, a másik kedvencem a Jen-jack barátságpár, szerintem kvaa jó.:-)

Thala

Előzmény: creekgirl (266)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 266

Hogy kicsit szinesítsem a topicot ;))

creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 265
S5 annak ellenére hogy egész jól kezdődött nem hagyott bennem maradandó nyomott s6tal hasonló a helyzet bár ott az utolós 3-4 rész már kezdett hasonlítani arra amit valaha DCnek hívtak ;)
Előzmény: creekgirl (264)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 264
Miért nem szeretem a s3at? Hum annak több oka is van.

1. Kevin Williamson távozása után a show új írókat szerzett akik vmi drog hatása alatt állhattak a sorozat elején, mert a Like a Virgin a legrosszabb epizód volt (addig amig nem láttam a s5-6ot)

2. Mivel én amolyan Die-hard Pacey/Andie fan lennék vagy mi a szösz. ;)) Imádtam őket s2ben és ők voltak nekem a PÁR. Dawson és Joey amolyan gyerekes kerülgetjük egymást a felnőttkor küszöbén jellegű aranyos kis limonádé volt. Andie megcsalós izéje absz off-karakter volt és az elején ezek a teszt lopás stb Duh!

3. Eve karakteréről no comment. Minek jött ha nem kezdtek vele semmit. a Jen-mama konfliktuson kívül amit máshogy is me lehetett volna oldani. Ráadásul a slutty-girlből anyját kereső szegény adoptált "lám neki is nehéz gyerekkora volt" sztorit csinálni a végére absz felesleges volt.

Pacey-Joey sztorija ugyan egész jól lett felépítve de ahányszor kicsit kezdtem volna őket megkedvelni eszembe jutott P+Andie mennyire jók voltak. És a s4ben nekem nagyon úgy tűnt hogy ez egy olyan kapcsolat (P/J) ahol Pacey csak ad, ad és ad, Joey meg elvesz nyavalyog sajnálja magát és (szüzességén kívül) semmit nem ad a kapcsolatba. Ráadásul annyira nem veszi emberszámba Paceyt és nem ad jövőt a kapcsolatuknak, hogy a Longest Dayben is előbb buknak le minthogy felvállalja.

S6 finale:

-Jen meghalasztása nekem se tetszik. Joey halála több problémát oldott volna meg IMO ;))))) Na de viccet félretéve, végülis sztem szépen volt megírva és Michelle fantasztikusan játszott. :)
-Nekem a válsztással volt némi gondom (P/J) ugyanis a s6ban Joey megint már-már összejönne Pvel (Castaways s6/14) de végül dobja egy bálon (mily váratlan fordulat) mert akkori hapsija épp visszajött a városba. Szal Paceyt megint elküldi, ezek után higyjem el hogy neki ő az igazi és viszont. Ugyan kérem!
- Az hogy Dawson nem jön össze Joeyval én már a sorozat elején sejtettem, hogy Kevin a soulmate dologból mást akar kihozni, épp ezért nekem vmi olyan befejezés kellett volna hogy senki-senkivel.

Előzmény: thala (263)
thala Creative Commons License 2003.08.01 0 0 263
Véééégre valaki megírtaa!!! Köszi az infót, már tényleg nagyon érdekelt a vége.
Dehát hogy ez lett a vége....ááááá
2 dologgal is elégedetlen vagyok:
Hát ugye Pacey-Joey...szép páros meg minden, de nemáááá, hát ezért görcsöltek végig 6 sorozaton, hogy aztán ne jöjjenek össze Dawsonnal?!?! (Bár biztos sokan örülnek ennek a párosításnak)
2. Ezt a szegény Jent mért kellett meghalasztani??Kinek jutott ez az eszébe és mért?!Eh. Amúgy egyik kedvenc szereplőm volt, meg Andie is, dehát ő már a 4-ben lelépett.
Én még csak a 3-ikszezont láttam, ill. nézem, néha a németen néztem az 5-et, bár nem tudok németül, de néha tényleg elég langyosnak tűnt.

Creekgirl, te mért nem szeretted már a 3at?

Amúgy a Rules of A-t még mindig nem sikerült megnéznem, de tán jövő héten...(még jó, h ilyen sokáig játsszák.:)))

Előzmény: creekgirl (260)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 262
A series finalénak amúgy az írása sikerült a legjobbra meg a színészi munka, mivel a leírtakból kiderül, hogy a sztori egyébként elég gyér lett, bár én viszonylag elégedett voltam vele annak ellenére hogy abszolút nem vagyok Pacey -Joey párti :)
Előzmény: creekgirl (260)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 261
Rules Of Attraction-Vonzás Szabályai könyvben jobb, de James és Ian Somelhalder miatt mindenképpen megéri. :D

Előzmény: thala (259)
creekgirl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 260
Én láttam a sorozat összes epizódját s6 végéig. Sokszor akartam ide írni de én a s2 után már nem értékelem annyira a sorozatot.

Szóval akit érdekel s6 vége

SPOILER:

Jen meghal vmi szívbetegségben, de van egy 1éves kislánya Amy, akit Jack és Doug (igen Pacey bátyja) nevelnek fel. Gyerek apjáról csak annyi derül ki hogy elhagyta Jent

Pacey vezeti Joeyék Icehouse-át és kettyintgeti a helyi macsó középkorú nejét amíg hősnőnk (Joey) hosszas New York-i kitérő után haza nem látogat.

Joey NYban nézi D sorozatát Tvn és a helyi writer-wannabe nyállal jár.


A legvégén:
Joey összejön Paceyvel
Dawson egyedül marad és sikerre viszi tv sorozatát amelynek végén Dawson gets the girl. Szóval Fictionben Dawson-Joey valóságban Pacey-Joey

Dawson anyja férjhez megy vmi pasihoz a series finaleban. (mert uyge D apja s5/4 epizódjában meghal.

Kb ennyi nagyon jól megírt volt a series finale Kazaan és hasonló helyekről már hozzáférhető akit érdekel sztem érdemes. Különösebb s6 és egyébb tudás nem kell hozzá s6 amúgy is egy kalap sz..

Előzmény: Dalí (256)
thala Creative Commons License 2003.07.15 0 0 259
Hja, igen, jövő héten terv szerint megnézem, tényleg érdekel, milyen. Jónak tűnik.. Nem tudja valaki, mi lett az egész, a 6. sorozat vége???annyira kíváncsi vagyok!
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (258)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2003.07.10 0 0 258
Ez a Dawson gyerek játszik egy filmben mostanság, a címe az, hogy A vonzás szabályai.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!