Keresés

Részletes keresés

nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 239
Szia! 2001-től dolgozok a pennynél, és nekem elhiheted,egyre rosszabb a helyzet! 42 ezres órateljesítmény,az sok??? Most min.56 ezer, de ha fizetést is akarsz érte, akkor 65 ezer! Az tudod,mit jelent? Régen volt időnk normálisan kipakolni, leszemetezni, délben felmosni, és egyebek, hogy kulturáltnak nézzünk ki! Most???? Még kipakolni sincs idő normálisan, a vezető is gályázik egész nap,nincs is ideje,hogy az saját egyre hatalmasodó papírmunkáját elvégezze 12 óra alatt sem, és jön ám a dorgálás,fenyegetés, jutalom megvonás,ha a sok felesleges lista és egyéb nincs kész időre,gyűjtögetni hónapokra visszamenőleg olyan adatokat,amit a központ egy perc alatt kinyomtathatna!!! De őket nem terhelhetik,a végén elfáradnának két kávéfőzés közepette,de hibázni,azt tudnak (pl.számtech),és ha szóvá tesszük, az a válasz, mi ne foglalkozzunk velük,nem a mi dolgunk! Jó,mi? De a vevők elégedetlensége a miénk??? Érdekes!!! Az hogy kedves KPI távozott, szerintem megkönnyebbülés az egész országnak, de tényleg, a többi is mehetne, és normális,tanult,kulturált,emberközpontú főnökség jöhetne helyettük,és már nem is lenne itt gond,egy szál se! :)
Előzmény: Egykori (237)
robot???? Creative Commons License 2009.02.08 0 0 238
Szia kedves segfej!!!!

Az ilyen primitiv embereken csak mosolygok mint TE VAGY!!!!!!!
Ne félj nem nyúlok magamhoz de te a fejedhez kaphatnál nem -e vagy lázas 1 kicsit lehet hogy azért FŐT fel az AGYVÍÍÍÍÍÍZED!!!!! Ha persze van agyvized!!!!
Előzmény: Dr. Ruins (228)
Egykori Creative Commons License 2009.02.08 0 0 237

96-tól2002-ig nyomtam, sok mindent átéltem. sok rosszat, néhány jót. Az üzletekben dolgozók élete valóban nem leányálom, szomorú, hogy az elvárások köszönő viszonyban sincsenek sem a teljesítményekkel, sem a fizetésekkel. manapság hol állnak az elvárt órateljesítmények?

egykoron a 42 ezer már nagyon jónak számított.

ex pennys Creative Commons License 2009.02.08 0 0 236

Kedves Penny Market dolgozók!-vagy ahogy tetszik kényszer rabszolgák.

Nagyjából végig olvasgattam én is a fórum hozzászólásokat.Az hogy nem kaptok normálisan és rendszeresen a szerződésben foglalt fizetést és jutalákokat az ebben a üzlethálózatban teljesen természetes dolog.Ahogy ezt  már mondta is egy két ember "akinek nem tetszik"az mehet...:DDDD

Sajnos mindenre megvan a megfelelő válasz és minden egyes elvárt dolognak megvan az oka.Az hogy érthetően,logikusan átláthatóan tudj vezetni mondjuk egy üzletet vagy egy nagyon népszerű "non-food"-részleget kialakitani, abba nincs semmi fantázia:)Akkor jó ha kusza és érthetetlen hisz ebben van a legtöbb kiskapu és lehetőség arra hogy szépen finoman a nem kivánatos embereket eltávolitsák ilyen-olyan módszereket.De tudjátok meg kedves "rabszolgák" ha rágalmazásokkal és megaláztatásokkal nem sikerül eltüntetni benneteket akkor jön a kényszerítős módszer:D a kényszerítés végrehajtása nagyon népszerű helyszine az Alsónémedi "központ" és a terület vezető csalafinta szövege amivel odacsalnak.Biztonsági őr????Ugyanmárrrrr..ugye nem vagytok ennyire naivak??:)))ha lenne kamerarendszer és "normális,képzett,fizikailag is alkalmas"valóban biztonsági őr,akkor nem tudnák kifosztani a boltot sem a belső dolgozok némelyike sem pedig az ők hozzátartozói sem.ne vicceljetek már:)Az meg hogy mekkora hiány van leltárkor:DDD.Röhej.Nos igen..milliós tételek melyek elpárolognak innen-onnan,nem válogat az iroda vagy a raktár vagy üzlet között,telikocsis nulla kijelző/törlőkulcs,vagy a leesett a kamionról..egy kutya.És ha meglátod vagy megszöksz vagy azonosulsz,aztán egy rossz szó és mehetsz a rendőrségre,és persze h te vitted el az egész leltárhiányt.Mert bizony van ám ilyen üzelt is ahol ez megy.ÉS az ugat a legjobban aki a feje mindennek..ahogy mondtátok is már fejétől büzlik a hal.Van viszonlag rendezett üzlet is de igy vagy úgy de lopnak.Készpénz vagy termék,teljesen mindegy nekik.Vagy a már jól ismert trezor rablás, ami neki milyen jó üzlet.kivesz és kamatmenetes 4-ed részt fizet vissza:D Gratula azoknak akik ezt birják gyomorral.Nem tudom hogy támad-e valamiféle érzése azokak,mikor belenéz a teli fagyasztójába és hűtőjébe.K-P.I. elvtárs csak egy az olvadósoknak.Kár hogy még mindig a java ott van,és bizonyn nagyon okosak ám a jogi téren is.csak nem eléggé.Kellene továbbképzésre járnia bizonyos embereknek.Jah és ne felejtsék el kirakni a "kamerával védett terület" feliratot a két kamerás üzletbe.Ami mint tudjuk nem ér semmit és nem használható fel senki ellen ha ez a kis apróság nincs kirakva.és ehhez még diploma se kell hogy valaki tudja.

 

nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 235
http://www.origo.hu/itthon/20090207-tesco-lopassorozat-sarkadon-a-biztonsagi-oroket-vadoljak-a-helyi-fiatalok.html
penny-s Creative Commons License 2009.02.08 0 0 234
Egyetértek! Bár sajnos, valószínű, hogy nem fog történni semmi, de a remény hal meg utoljára...
Én is meglepődtem, amikor most megkaptam a fizupapíromat. Hát köszönöm szépen! Ja és a kajajegyemet is várom már több mint egy hónapja.
Előzmény: nika33 (233)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 233
Én is csak egy "kis segédmunkás" vagyok, de a doktorúrnak abban igaza van,hogy csak egy kérdést kellett volna feltenni,vagy megnézni a fizetéspapírt, mielőtt anyáztok! Felesleges itt is egymásnak ugranotok,épp elég bent a boltban a sok barom vásárló,nem igaz? Inkább arra használjuk ezt az oldalt,hogy felhívjuk a valós problémákra a figyelmet,hogy el tudják olvasni a nap mint nap ide látogató "nagykutyák" milyen rosszul dolgoznak ŐK!!! De legalább,ha látnánk,hogy javul a helyzet... (lopás,árak,létszám,körülmények,akciók,összevissza pakoltatás,idióta feladatok,fejetlenség) ilyesmiket boncolgassunk.... de szóljatok nyugodtan,ha nincs igazam...
Előzmény: dolgozó n (232)
dolgozó n Creative Commons License 2009.02.08 0 0 232
Mondjuk éppen Te is nekiugrottál Robotnak! Ezt se felejtsük el!!
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 231
Ja, mellesleg nem biztos ,hogy infó volt, csak nekünk elmondták , mert kérdeztük. Mármint a fizut.
Előzmény: dolgozó n (229)
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 230
Kedves dolgozó n ! Örülök, hogy ilyen indulatokat vált ki benned is a téma...Azonban szeretném a te figyelmedet is felhívni , hogy a decemberben is késett a jutalom kifizetése , akkor is mindenki vért akart látni... Pedig szegény munkaügyesek is csak dolgozók ( a maguk hibáival). Egyébként , ha már egy ideje dolgozol, körülbelül tudod mennyi a fizud, és ilyen csúszás sem először fordul elő... magyarul, nem kell rögtön a másik torkának esni . De hát ilyen a magyar mentalitás , meg megmutatjuk ilyenkor mindenféle ál/nick nevek mögül milyen erősek is vagyunk.... de a boltban meg kuss van. Nem lehetett volna ott először rákérdezni, miért ilyen kevés?????????? Egyébként nem vagyok egy Penny fan , csak az igazsághoz ez is hozzátartozik...
Előzmény: dolgozó n (229)
dolgozó n Creative Commons License 2009.02.07 0 0 229
Dr Ruins! Hogy te nem egy szimpla dolgozó vagy az biztos! Azt a tetü infót lehet hogy elfelejtették kinyomtatni a "bolondokházában"!! Ez nem jutott eszedbe még, ugye!!!De ha te "VALAKI" vagy akkor olvasd el az összes rohadt oldalt, aztán állíts fel egy fontossági sorrendet, majd a drága kollégáiddal old meg a problémákat és utána ugass le minket!!!
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.07 0 0 228
Szeva Robot! Mielőtt végképp magadhoz nyúlnál a fizetésed miatt ,először tájékozódj. Látom te sem vagy különb, mint a "hülye" vevők , azt sem tudod mi van , csak a hőzöngés rögtön. Olvassátok el, vagy ha nem tudjátok , olvastassátok fel az idióta főnököddel az infót , hogy a jutalom hóközi utalással lesz kifizetve! Ne csak a morgást...
Előzmény: robot???? (223)
orbea Creative Commons License 2009.02.07 0 0 227

sziasztok.hát a fizetés az tényleg nem semmi!!!!!!!!sokat nem kellett rajta számolnom.csak tudnám meddig süllyed még.a köcsögök megint megoldották,hogy ne legyen jo ismét a leltár.bár ezek akármit megtehetnek,és sajnos meg is teszik.mert ez egy ilyen világ.

nika33 Creative Commons License 2009.02.07 0 0 226
Szia Egykori!
Nem tudom,mikori vagy, de a helyzet minden téren egyre rosszabb, ehhez már valóban BÁTORSÁG kell,ahogy írod! Nem mindenki rosszindulatú, csak majdnem mindenki! Nem nagy a különbség!
A főnököknek is azt ajánlanám,ha akarják tudni,mi a helyzet,csak egy hetet töltsenek egy üzletben,mint DOLGOZÓ,vagy mint vevőreklamáció kezelő!!! Ledöbbennének, mik vannak!!!!!!!!!!!! Fogalmuk sincs,miket élünk át az "intelligens" vevők miatt, legalább valaki őket is elküldené naponta többször a ...ába,olyan dolgok miatt, amiről nem is tehetnek! :(
Előzmény: Egykori (224)
6órás Creative Commons License 2009.02.06 0 0 225

 

cikktörzs

- hosszúkod vagy

  rövidkód  

 esetleg név    / pl.:  %golden%  /

   F2   megmutatja ha talál valamit  és kiirja

  - akkor nyomsz egy entert minden féle megjenekik a cikkről az árat is itt találod F3 visszalépsz

- Ja ha a vonalkód nem 13 jegyű hanem pl 8 akkor annyi 0-át irj elé hogy 13 jegyű legyen

 

Szerintem jobb mert könnyebb rövidkódot keresni

Előzmény: Finomliszt (210)
Egykori Creative Commons License 2009.02.06 0 0 224

Sziasztok!

 

Egykori vagyok, érdeklődve olvasom hozzászólásaitokat. Az én időmben is voltak hasonló dolgok.

 

Csak bátorság, nem mindenkit vezet feltétlenül a rosszindulat

robot???? Creative Commons License 2009.02.06 0 0 223
HURRÁ megint megkaptuk az alapfizetésnek az alapjának az alapját!!!!!Leltár prémium+zöldség prémium is benne van!!!! Tavaly leltár-zöldség prémiummal együtt +25000.ft al többet kaptam! Akkor most miért nincs meg az az összeg???Remek csak tudnám hogy hogyan számolnak oda fent!!!!Ez röhej!!!!
Finomliszt Creative Commons License 2009.02.04 0 0 222

Lopások?

 

Beszéltük a kollégákkal, hogy összedobunk vagy három álkamerára, ami elemmel megy. Igaz hogy csak villog, de a kisebbség ellen már ennek is lenne valami eredménye. (nem lehetett kirakni) Őrünk van, kivéve ha nincs. De ha van, akkor is minek, mert ha dolga lenne, 20-30-fős csoportokkal ő se bír el. Volt hogy egyszerűen kitolták a beléptetőt, és kartonostúl vitték a csokikat. Persze műszakosok ketten, mind a kettő nő. A tisztességes vásárló pedig csak néz, és mukkani sem mer. No akkor most kinek is áll a világ? Aki dolgozik becsülettel, vagy a kisebbségnek .

 

 

KÉREM A TISZTELT VEZETŐSÉGET, HOGY LEGALÁBB PÁR KAMERÁT TEGYENEK AZ ÜZLETEKBE.  MERT ELŐSZÖR CSAK MINKET, DE HAMAROSAN A CSALÁDUNKAT SE FOGJÁK BÉKÉN HAGYNI.

Finomliszt Creative Commons License 2009.02.04 0 0 221

sziasztok!

 

Fogy. védelmi ellenőrzésekhez mit szóltok? Nálunk még nem voltak, de sokfelé már igen. Nagyon gázos a helyzet?

penny-s Creative Commons License 2009.02.04 0 0 220
Elnézést, kicsit sok a szóismétlés... :)
penny-s Creative Commons License 2009.02.04 0 0 219
Hát kemény dologok ezek, amiket olvasok, pedig én is pennys vagyok.
Különben tényleg hová tűntek a biztonsági őrök? :O Mintha pár éve lettek volna még a pennykben... hm... érdekes...
Ma is tapasztaltam hogy milyen fejetlenség van a pennyben... had ne részletezzem...
nika33 Creative Commons License 2009.02.04 0 0 218
Elolvastam,és mindig ledöbbenek, milyen országban élünk!
Már csak azt remélem, a penny vezetőjét nem vonják felelősségre tisztelt főnökeink, hogy el mert menni a megbeszélésre...:)
A tescóban legalább őr van,persze, mint tudjuk, ki megy el őrnek??? akit máshova nem veszik fel,és pénzért hajlandó elácsorogni egy üzletben,esetleg elbeszélgetni,feltartani a dolgozókat,és ha véletlen valami gyanúsat észlel, gyorsan átsiet a másik sorba,ne is lássa,mert akkor dolga lenne...
Persze,tisztelet a kivételnek, láttam már nagyon jó,ügyes őrt is,de sajnos ezért a pénzért,kevés van belőlük,mint a fehér holló :)
Előzmény: Wormie (217)
Wormie Creative Commons License 2009.02.04 0 0 217

Rövid részlet a cikk közepéről: (hogy azok is olvassák, akik lusták a linkre kattintani :-) )

 

 

A Tesco levelét megírta

 

 


„.... Az elmúlt év végén olyan negatív folyamatok indultak el az üzletben, amelyek károsak mind vásárlóink, mind az ott dolgozó munkatársaink számára. Egy bizonyos jól körülhatárolható helyi csoport (kb. 40-50 fő) napról napra olyan szándékkal keresi fel áruházunkat, hogy:

— eltulajdonítson fizetés nélkül árucikkeket,
— kárt okozzon,
— zavarja a tisztességes szándékkal érkező vásárlóinkat,
— inzultálja, több esetben tettlegesen is bántalmazza munkatársainkat.
... Meg kell említenünk, hogy a helyi rendőrkapitányság szakemberei korrekt módon, a lehetőségeket maximálisan kihasználva nyújtanak segítséget az esetek kezelésében, feltárásában, a dolgozóink védelmében.
Sajnos ma már ott tartunk, hogy:
— az állandó vásárlóink egy része félelemmel vagy egyáltalán nem keresi fel az üzletet,
— nem tudjuk az állományi létszámot feltölteni az extrém munkakörülmények miatt,
— a bolti vezetőink, dolgozóink nem képesek azokat a sztenderdeket fenntartani, amelyeket minden Tesco üzletben a vásárlóink részére biztosítanunk kell.

Az önkormányzat és a rendőrkapitányság vezetőivel 2009. január 16-án lefolytatott megbeszélésünkön meggyőződtünk arról, hogy önöknek is fontos ennek a helyzetnek a hosszútávú megoldása.

Továbbra is szeretnénk minden tisztességes szándékú vásárlónk számára nagyszerű üzleti környezetet, a Tescótól megszokott szolgáltatásokat nyújtani. Ezt viszont csak abban az esetben tehetjük meg, ha biztosítható dolgozóink, vásárlóink és tárgyi eszközeink megfelelő védelme és biztonsága. Ellenkező esetben döntést kell hoznunk az egység bezárásáról, felszámolásáról...”

 

 

Hoppá!!! Van itt ONTOPIK vonatkozású részlet is:

 

Törpe minoritás


— Az nem lehet, hogy egy település életében egy kisebbség törpe minoritása megverjen vagy ezzel fenyegessen dolgozókat, megbotránkoztassa a lakosságot, a többséget — hangsúlyozta a több mint két és fél órás tanácskozás előtti expozéjában Tóth Imre polgármester.

Az ülésen a Tesco helyi vezetője mellett a sarkadi Penny Market és a Reál Élelmiszerbolt (Nagy ABC) vezetője, képviselője is részt vett. Szabó Béláné, a Penny Market képviselője úgy nyilatkozott, hogy náluk is előfordulnak sajnos hasonló esetek. Krajcsikné Fehér Erzsébet, a Nagy ABC vezetője a határozott fellépés fontosságát hangsúlyozta.

Előzmény: Wormie (216)
Wormie Creative Commons License 2009.02.04 0 0 216

Ha van három perced, olvasd el a helyi online újság cikkét:

 

http://www.beol.hu/cikk/207883

 

Már nem csak a helyi vezetőség ismerte fel a helyzet tarthatatlanságát, a bp-i főnökség is állást foglalt.

Már várom, mikor rasszistázzák le őket! :-DDDD

 

Jó nagy dilemmában lehetnek a liberálisok, hogy a "nagytiszteletű" multiba rúgjanak bele, vagy hagyják, hogy elharapózzon ez a borzalmas trend. Mert biztos vagyok benne, hogy ez nem csak sarkadi probléma, csak esetleg máshol még nem mertek így szókimondóan a nyilvánosságra lépni.

Hogy aktuális példát hozzak, pl. a miskolci Avas környékén is biztos van teszkó, vajon ott milyen lehet a helyzet...??? A minapi történések fényében...

Előzmény: nika33 (215)
nika33 Creative Commons License 2009.02.04 0 0 215
Nem olvastam,de sajnos,ezek szomorú tények! Persze,megmondják a szemünkbe is, minek menjenek el dolgozni,mikor egy óra alatt annyit keresnek,mint mi egy hónap alatt!!! Biztos lehetne tenni ellene,csak akarni kell! Amíg ez a probléma a szőnyeg alá van söpörve, nem tehetünk mást, mint viperával a zsebünkbe,esetleg gáz sprayvel,vagy pisztollyal ( :) ) védjük az életünket.....
Előzmény: Wormie (214)
Wormie Creative Commons License 2009.02.04 0 0 214

Olvastad, hogy az általad nevezett probléma miatt a Tesco be akarja zárni a sarkadi üzletét?

A Penny még nem ismerte fel ezt a problémát???? Mármint a vezetőség...

Előzmény: nika33 (212)
romhilda Creative Commons License 2009.02.04 0 0 213
Nikka33 gratula neked!Jó fej vagy,minden jót:
nika33 Creative Commons License 2009.02.04 0 0 212
Sziasztok!
Mint tudjuk,ezt az oldalt főnökeink is rendszeresen olvassák, úgyhogy tőlük kérdezem, ha annyira majmoljuk a tescót,és a lidlet, (bár,jó,hogy a földre nem kell pakolnunk az árut,mert akkor tényleg egy nagy szemétdomb lenne az egész) akkor miért nem gondoskodtok biztonsági őrökről,és kamerákról is, hogy megvédjétek szegény szerencsétlen dolgozókat, akik nap mint nap ki vannak téve a lopók seregének,a sok nem idén barnult,kigyúrt állatnak, akik pofátlan módon szétlopják a boltokat,hisz ők is látják, nálunk szabad a pálya, nem figyeli őket a kutya se,minden dolgozó (műszakonként kb.1-2),és vezető kasszázik,ha pedig merészelnek szólni nekik,még meg is vannak fenyegetve halálosan! Minket ki véd meg ezektől??? Többet kéne foglalkozni az amúgy teljesen "kizsákmányolt" dolgozóitok védelmével, akik mellesleg kevesebbet keresnek mostanság,mint pár évvel ezelőtt,és nem kéne csodálkozni a leltárhiányon sem! Vegyétek már észre, nem a dolgozói lopás a sok, hanem el vannak szaporodva a lopó brigádok,hisz meg van engedve nekik a lopás!!! Csak arra leszek kíváncsi,ha majd megölnek ezek egy kasszást a pénzért, akkor észhez tértek-e!!! Mert úgy látszik,ezt meg kell várnunk! Első az ÓRATELJESÍTMÉNY!!!
Finomliszt Creative Commons License 2009.02.04 0 0 211

Ismét sziasztok!

 

 

Kérdés: Mindenkinek olyen lehhetetlenül ki...szott nagy a leltárhiánya? Vagy csak mi vagyunk ezzel megtisztelve?

 

kérdem én, min a fészkes fenét csinálnak a központba???? kihoztak valami bődületes leltárhiányt. utánanéztünk. csupán 10 misit megtaláltunk. ( pl.:egy napra 72 raklapot terheltek ránk.)

 

Miért van az, ha mi valamit elütünk, csinálunk egy pár forintos bakit, rögtön a fejünket akarják venni. De ezeknek a milliós bakik miatt senki nem lép a tökükre????

Finomliszt Creative Commons License 2009.02.04 0 0 210
Ennek az új rendszernek csak a plakát és etikett gyártás gyorsasága az egyetlen előnye. Amúgy úgy szar az egész ahogy van. Minden logikát nélkülöz, a cikktörzsben minden szar megjelenik arról a cikkről, csaka kib..szott ára nem.  Ilyet.?.?.?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!