Keresés

Részletes keresés

anca37 Creative Commons License 2012.03.25 0 0 2467

17000.-? Az rengeteg! 10-12 körül már új egylaposat lehet kapni, igaz az nem zepter. Na és milyen szöveg már ez a "alkatrész utánpótlásról szóló rendeletet hatályon kívül helyezték." ??? Hmmm? Érdekes. nem lehet, hogy csak így akartak lerázni? Próbálkozz még szerintem, kérj másik főzőlapot, ha ezt nem tudják javítani! Hivatkozz fogyasztóvédelemre és mindenféle felügyeleti szervre!

Előzmény: klepi (2464)
klepi Creative Commons License 2012.03.25 0 0 2466

Hát ez tényleg így van. De humorral fogom fel, van egy szép konyhai díszem.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2465)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2012.03.25 0 0 2465

Ennyit az "örök garanciáról".....

 

Mert ugye amíg meg nem veszed, addig ez a mézesmadzag, hogy a Zepter örök garanciát vállal a termékeire.

 

Aztán mikor már lehúztak, utána más lesz a leányzó fekvése.

 

 

Előzmény: klepi (2464)
klepi Creative Commons License 2012.03.25 0 0 2464

Sziasztok!

Úgy látom, hogy itt gyűltek össze azok a fórumozók, akiknek valamilyen bajuk van a Zepterrel, ugyanúgy, mint nekem.

2007-ben kapcsolt termékként (egy nyeles sütál készlethez) "kaptunk" egy indukciós főzőlapot. A főzőlap januárban elromlott, ezért úgy gondoltuk, hogy elvisszük Bp-re megjavíttani.

Az átvételkor ráírták a papírra, hogy kb. 17 000 Ft-ba fog a javítás kerülni, hát egye kutya, beleegyeztünk, otthagytuk,

Majd 3 hét múlva közölték, hogy nem javíthatják meg, mert az alkatrészt a gyártó nem forgalmazza.

Nem hagytuk annyiba, írtunk egy panaszlevelet a cég központjába, akik "illetékességből" áttették a javítószolgálathoz.

A tegnapi nap megjött a válasz, hogy tényleg nagyon sajnálják, de nem áll módjukba megjavítani és egyébként is az alkatrész utánpótlásról szóló rendeletet hatályon kívül helyezték.

HÁt éppen csak azt nem mondták, hogy mehetünk a fenébe.

A levél vége tetszett a legjobban, ugyanis leírták, hogy ők is nagyon sajnálják az esetet és lehet, hogy ezáltal a "kis" incidens miatt megrendel a bizalmunka a Zepterbe, de azért remélik, hogy továbbra is jó vevőik leszünk.

 

Szép nem?

b_k Creative Commons License 2012.03.23 0 0 2463

Milyen vízfelhasználás van a leírásban? Mert ha jelentősen kevesebb, mint amit ténylegesen fogyaszt, akkor el lehet vinni a készüléket fogyasztóvédelemhez bevizsgáltatásra, hogy nem úgy működik, mint amit a leírásban írnak. A szakvélemény birtokában pedig már vissza lehet perelni az árát.

Mi 4 évig pereskedtünk velük (az egy porszívó volt, amit mi is ajándékba kaptunk), a végén megnyertük, mindent visszafizettek kamatostul. Igaz hogy hosszú ideig tart meg fárasztó, de még mindig jobb, mint évekig nézni a lakásban egy hasznavehetetlen kacatot.

Mi Anyukámtól kaptuk a porszívót, aztán a visszaperelt pénzből elmentünk egy wellness hétvégére (párommal meg a szüleimmel), úgyhogy nagyon nem sértődött meg senki, hogy a drága jó porszívótól megszabadultunk. :-)

Előzmény: DaniAl 2 (2461)
Hepci Creative Commons License 2012.03.16 0 0 2462

Erre jók a "barátok".

Állítólag fantasztikus értékesítési eredményeket ér(t) el a Zepter Magyarországon.

Lehet, hogy ez itt a hülyék országa?

Előzmény: DaniAl 2 (2461)
DaniAl 2 Creative Commons License 2012.03.09 0 0 2461

Tisztelt Tücsa!

Most kaptunk mi is édesapámtól egy ilyen ZEPTER PWC 670-es víztisztítót. Én már akkor sem akartam mikor jelezte, hogy megvenné nekünk, hogy tiszta vízet igyunk, főleg a gyerekek. Azt mondta akkor nem nekünk veszi, hanem a gyerekeknek! Kedden (02.06) volt itt a szerelő bekötni! Mondtam neki mielőtt nekiáll, mondja már el, hogy mit fog csinálni, meg egyáltalán mi ez a gép, mert én furni-faragni, csempét leverni nem engedek. Rendes volt különben. Elmondta, hogy a csapra és a csatornára kell kötni, és 1liter tiszta vízhez kifolyik 2liter "koszosvíz"(ennyit apu is mondott). Én már ezen fennakadtam, hogy mennyi víz elfolyik a semmibe!!!! Arról nem is beszélve, hogy nálunk még nincs is kiépítve csatorna, csak emésztőgödrünk van!!!Nem nagyon szerettem volna beköttetni! Mivel nem engettem a mosogatót kifúrni egy vékony csővett vezetett a lefolyóhoz. És ez volt a szerencse! De mi van azzal akinek rákötik a kifolyóra,csak a vízszámla lesz gyanus! Mikor elment a szerelő, gondoltam megnézem mennyi víz folyik ki a lefolyóba, edénybe engedtem. A 20.liternél felhívtam aput, hogy mi van. Mondtam neki, hogy mi ezt így nem fogjuk használni, mert én ennyi vízet nem fogok kiburogatni!!! Azt mondta felhívja a barátját (ő az ügynök), mert hát ezt neki sem mondták a bemutatón sem. Ezután jött a leves!!! Este jön aputól az SMS, hogy használjuk csak a gépet, mert ez egy kincs, és csak havi 500-1000 Ft többlet költség, az a fontos, hogy tisztavízet igyunk vagy legalább a gyerkek!! Olyan ideges lettem, hogy a vérnyomásmérő eldurrant volna rajtam!!! Széttudnám verni ezt a sz*rt! Mire megtelt a gép: 4 liter tisztavíz=közel 30 liter "koszosvíz"!!!!! :( Aztán még annyit szántam rá, hogy kiengdtem 1liter vízet belőle, hogy mire vissza tölti mennyi víz folyik el. 1liter tisztavíz = 6.5-7 liter "koszosvíz!!!!!!! Hát a 2 liter kicsit több lett! A csapját el is zártam, ne töltse magát!! Az ember már azt sem tudja hol-min sporoljon, én meg öntsek ki ennyi vízet!!!! Megkostoltuk azért azt a tisztavízet, fémes íze volt, gondolom attól az ezüst-kolloidos rúdtól ami belelóg. Ezt is a szerelő mondta, hogy az van benne.

Másnap felhívtam aput, hogy megbeszéljük mi ezt nem fogjuk használni. Nem értettünk egyet! Nem tudom miket mondtak neki erről a sz*rról, neki az a lényeg, hogy tisztavízet igyunk, de én meg nem fogom a sok vízet kiönteni!!! :( 

És most én érzem magam rosszul, hogy ilyen drága gépet nem tudok értékelni, mikor még ráadásul ajándék is volt!!! Ja, és ez még nem minden! Mert megvette mellé a légterápíát és a vízkőoldót (vezetékesvízcsőre kell rátekerni)!!! Szóval nem kis pénzt hagy ott a kedves ZEPTERnek! 

Talán az a vízkőoldó való valamira! De megnézem az is mennyit fogyaszt, mert állítólag havi 350Ft - ot.

Elvagyok keseredve!!!!

Előzmény: tücsa (2454)
Anstream Creative Commons License 2012.02.14 0 0 2460

Hehe, bocsi.. éppen ezért egy  ( nem tudom megállni)

 

-épületgépészeti boltban vettünk RO víztisztítót 55.000Ft-ért 2 éve!!!

 

Ugyanaz, mint amiket a nagy MLM rendszerekk forgalmaznak arany áron!

 

A venturi Kft szereli össze Gönyűn!! :D  egyedi címkével ellátják valahol, aztán mehet, vegye a nép, stb.

 

Németországból még olcsóbban, 90 -100 €uróért is tudok, -csak körül kell nézni az eBay-en.

Autóalkatrészt is onnan veszek, fél, és negyed áron, ide szálllítva! Vazz :D

Gáz ez az ország, sajna. :(

 

Előzmény: tücsa (2454)
robag23 Creative Commons License 2012.02.09 0 0 2459

Kedves Mindenki!

 

Egy néhány gondolatot engedjetek meg a Zepterről. Az elmúlt néhány hetes tapasztalatomat írnám ide. Munkát keresek ezerrel és ugye vannak ezek az irodai asszisztensi állások, és minden ami ehhez kapcsolódik, szintén hasonló névvel. Na most, 10 ből 10 zepteres volt! Amit messziről ajánlok mindenkinek elkerülni aki nem akar hasonló helyzetbe kerülni, a következő címek: Bp. Váci út 187-től 191-ig, továbbá BP. XI.kerület Etele út 67. Bejárat az utca felől és Érd, Bajcsy Zsilinszky út 121. Mindenhol Bioptron lámpák minden mennyiségben, sehol semmi irodai munka!!! Nem is csoda hogy a hirdetésben nem tüntetik fel a cég nevét, ugyanis senki nem menne akkor. Csak azt nem tudom miért jó nekik ha odacsábítanak kamu szöveggel, aztán elküldöm őket az *nyjukba és sarkon fordulok, eljövök. Köszönöm Zepter hogy pénzembe, energiámba, és nem kevés időmbe került a NAGY SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!

Hepci Creative Commons License 2012.01.27 0 0 2458

Rendezz be benne egy macskavécét, az majd elnyomja a szagát.

Előzmény: gasparv (2449)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.26 0 0 2457

szervusztok!

 

Keresek egy Zepteres kollégát, kérem jelentkezzen nálam, a nyilvános email címemen. Szükségem lenne egy bizonyos termékre, de nem akarok termékbemutatóra menni.....

köszönöm  vscotina

encián Creative Commons License 2012.01.25 0 0 2456

Ezekről, a termékbemutatókon miért nem esik szó?

Azért, mert ezeken a termékbemutatókon nem az a fontos, hogy környzetbarát, gazdaságos és pénztárcakímélő legyen a használójának, hanem hogy minél többen megvegyék a gagyi, bóvli sz@rokat - ilyen egyszerű!

Ezekre el sem lenne szabad mennie senkinek, de hát mondhatod ezt hajnaltól napestig, akkor is lesznek olyanok, akik bedőlnek a hangzatos ámításnak.

Előzmény: tücsa (2454)
joy Creative Commons License 2012.01.25 0 0 2455

Gratulálok a szerencsédhez!

:o)

Előzmény: barbara38 (2453)
tücsa Creative Commons License 2012.01.25 0 0 2454

ZEPTER PWC 670 –es víztisztító:

E termék tulajdonosai tudják – e mennyi vizet enged le a lefolyóba a készülékük?

Szerintem nem!

Lemértem: mire 1,2 l tiszta vizet elkészít, akkorra 10l vizet enged le a lefolyóba. (jó arány?)

A készülék nem mondható környezetbarátnak, gazdaságosnak, a pénztárcánkat viszont nem kíméli!

Ezekről, a termékbemutatókon miért nem esik szó?

Aranyos a víztisztaság mérése is! E készülék által készített vízhez hozzáadtuk a hozzávaló keveréket,

utána megvizsgálták a vizet, érdekes módon ugyanúgy elszíneződött, mint az ásványvízé! Igaz, erről Ők nem tudtak, mivel nem lett elmondva honnét származik a vizsgált víz.

Érdemes a színfalak mögé is nézni egy kicsit!

barbara38 Creative Commons License 2012.01.22 0 0 2453

Nem tudom emlékeztek még a történetemre? A pert én nyertem. Hiába fenyegetett az ügynök, hogy a zepter ellen még soha és senki. Minimálpénzt még nekem kell kapnom ettől a .....

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2012.01.09 0 0 2452

A "nagyvonalú" Zepter cég... :-DDD

 

 

http://hzias2.blogspot.com/2012/01/zepter.html#axzz1iycodEC1

 

Uramisten, egy csészéért így lealázódni....!

:(

 

joy Creative Commons License 2011.12.07 0 0 2451
joy Creative Commons License 2011.12.07 0 0 2450

Azért, ha segítséget kész, legalább úgy írj, hogy el tudjuk olvasni!

Előzmény: Sylvieee (2448)
gasparv Creative Commons License 2011.12.04 0 0 2449

Sziasztok!

 

Segítséget szerenék kérni TherapyAir készülékkel kapcsolatban.

 

Minap vásároltam használtan, abból a célból hogy a dohányfüstöt semlegesítse.

Úgy látom minden része működik, de ha huzamosabb ideig használom 3-as fokozatban fura (semmihez nem tudnám hasonlítani) büdös szaga van.

Ez normális???

A másik az illatosítás funkciója mi elég gyenge. Hol lehet venni "gyári zselét"? A neten nem találtam.

Most Ambi pur zselét gyönöszöltem bele... hátha elnyomja a "gép szagát" - eddig nem sikerült neki.

 

Előre is köszönöm válaszotok.

 

Üdv.: V.

Sylvieee Creative Commons License 2011.11.26 0 0 2448

Először is nem kell becézned, köszi. Nem kell elolvasnod sztem nem azért vagyunk itt hogy egymásnak beszóljunk. Segíteni kellene a másikat és elmesélni a saját élményeket, hogy aki el is megy egy ilyenre mire figyeljen. Lehúzni sem kell másokat, kikérem magamnak h én oda illenék nem vagyok gerinctelen, sem egy átverős pénzéhes ember.

Előzmény: encián (2447)
encián Creative Commons License 2011.11.26 0 0 2447

Szilvike! Olyan szívesen végig olvastam volna, de az első három sor után feladtam.

Se tagolás, se helyesírás, se lényeglátás - szerintem Te tökéletesen megfelelnél nekik.

Előzmény: Sylvieee (2446)
Sylvieee Creative Commons License 2011.11.26 0 0 2446

Sziasztok! Ma nekiálltam utána olvasni a zepteres munkának, mivel jelentkeztem egy összetett irodai munkára..később kiderült h zepterről van szó. El is mentem másnap mivel behívtak, örültem h végre valaki válaszolt mivel ezt sem teszik meg sehol sem szinte. Meglepetésemre a teremben ahova mentem rajtam kívül még ültek vagy 30an, leültem.  A tájékoztatót egy nagyon sikeres hölgy tartotta elismert a cégnél ( nevet nem említek) de 1óra alatt sem derült ki számomra a pontos munkakör. Láttam h kint telefonálgatnak meg ienek meg h sok a papír munka ( ezt mondták). Ja és persze amennyit dolgozunk annyit fizetnek, rugalmasak és kemény munka de mindezt egy boldog irodába teszik és mindenüket a cégnek köszönhetik. Ennek a betűnek: "Z". Akikkel találkoztam 14 éve vannak a cégnél és az egész család ott dolgozik. Annyit mondtak, hogy megadott regisztrált vevőkörből kell behívni a népet, fogadni papírokat kitöltetni velük majd a vevők belnek egy előadásra vagy nem is tudom mire ( termékbemutató) amit persze nem mi tartunk hanem erre felkészültek. Kérdem én ebből hogy lesz nekem pénzem? vagy mi az én szerepem h ne 100.000Ft-ot keressek hanem 200.000Ft-ot? Azt is mondták h az átlagkereset a cégnél 190.000-400.000Ft.  Vállalkozói igazolvány nem kell. És az  utolsó 5percben jött h van egy 3 napos tanfolyam akit komolyan érdekel a munka az jöjjön el. Hát mondom mit veszthetek kell a pénz és hátha kiderül a 3 nap alatt a pontos munkavégzés. Meg volt az elsőnap mondták h erről i bezsélnek... hát bemutatták a termékeket (konyhai felszerelésekkel foglalkozó részleg) ezt mind 5órán keresztül, ismét nem lettem okosabb. ment a csalogatás telefon csomag flottán belüli hívásokra meg 1év után kedvezmnye skocsi vásárlás meg h nagy értékü ajándékokat kapunk a cégtől meg 13 havi fizetés meg stb... Egyre szebb de még mindig nem tudom mit is kérnek érte.. mert nem ügynöki azt el is ítélik hiszem csak irodába vagyunk, de mit kell csinálni?? Maradék 5000Ft-om kb el is ment erre h beutazgattam az irodába mivel vidékről járok és semmit s etudok az se biztos h felvesznek és azt s etudom mire.  Ma utána olvasgattam a cégnek mint dolgozói vagy pályázó szemszögéből így kerültem ide is. Sztem a hétfői napon már nem megyek be a tanfolyamra ilyenekre nincs pénzem. Átolvastam a felnőttképzési szerződést amit a tanfolyam elején írtunk alá nem láttam olyan h bármi kötelezettségem lenne a cég felé, de ha ti mást tudtok érdekelne. Szeretném lezárni ezt a dolgot, vizsgám szerdán lenne. Nem akarok még 2x felmenni ami kb 4000Ft-om lenne amit perze kölcsön kellene kérnem. Ilyen pénztelen embereket húznak csőbe, szomorú. :( Azok tették jól akik az elején felálltak és elköszöntek az egésztől.. 

joy Creative Commons License 2011.11.24 0 0 2445

Sajnos nem.

Előzmény: Törölt nick (2442)
Györgyi65 Creative Commons License 2011.11.24 0 0 2444

Olyan világot élünk, hogy Zepteréknek örülni kellene, ha valaki javításra váró edény visz be. Ők az örökgarancia ellenére csak sértésekkel illettek. Húsz éve használjuk az edényeiket majdnem félévi fizetésünk van az edényeikben. Ezek után vásároljak még tölük?

klári1973 Creative Commons License 2011.11.11 0 0 2443

Szia!Amennyiben érdekel még a takarítógép jelezd,mert nekem van egy nem egészen 1 éves.Nagyon szeretem,de szükségem lenne a pénzre,mert nem gondoltam,hogy a lányom egyetemista tanulmányai ennyire leterhelnek anyagilag!

Előzmény: Dior03 (2432)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2442

Köszönöm a segítségeket!

Esetleg tudnál mondani olyan portált?

(mert gondolom ez alatt nem a vaterára gondoltál:) )

Előzmény: joy (2440)
joy Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2441

Bocsi!!!!!!!

Előzmény: joy (2440)
joy Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2440

Hirdesd meg valamelyik normális oldalon, ahol nem tud más hozzászólni, csak neked emilt küldve társalogni, mert itt csak csúfolkodást kapsz!

Megpróbáltam rákeresni, de nem sikerült.

Vajh, annyira szégyelik áraikat, hogy alig találni valamit a Zepterről?

Előzmény: Törölt nick (2435)
joy Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2439

Hirdesd meg valamelyik normális oldalon, ahol nem tud más hozzászólni, csak neked emilt küldve társalogni, mert itt csak csúfolkodást kapsz!

Megpróbáltam rákeresni, de nem sikerült.

Vajh, annyira szégyelik áraikat, hogy alig találni valamit a Zepterről?

Előzmény: Törölt nick (2435)
joy Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2438

Eleddig egyetlen vírusbetegséget gyógyító hatásáról nem szól a csodalámpa-fáma!

 

Nem smárolni herpeszes személlyel, t.konykóros időben kerülni a trüsszögő-köhögő tömeget, körzet/házi orvoshoz elmenni...

/Ez utóbbi fölismerés széles körű statisztikai fölmérésen alapul ismerettségi körömben, ahol a csodalámpa van, de nem tömegjelenség jelenség. Eddig minden vírusbetegséget orvosok ismertek föl, és gyógyítottak meg.

 

A "csodalámpa", és más hasonló "Zepter" bűvölmények frászt sem érnek!

Már írtam a csodalámpa vs arc-homlok üreggyulladás 0:1 eredményéről.

Alig egy hónapja megint összeszedtem, de mos nem sz.rakodtam lámpával, hanem símán magamra olvasással meggyógyítottam: forró kamillateás inhalálás, vastag dunna alatti izzadás napi 3 szor, majd másnap a rég elveszettnek hitt "Bíborban született" olvasása, vagy 50 papírzsebkendő elhasználása.

 

Hinni lehet a bűvölőkben, de azt olcsóbban is megúszhatja a gondolkodó ember!

Előzmény: panxer (2433)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!