Keresés

Részletes keresés

67qwe32 Creative Commons License 2009.01.18 0 0 149
Látom nem értitek a lényeget.... Örüljetek h van munkátok manapság .... ne sajnálkozzatok :))))))))))))))))))))))))))))))) én azt mondom h nyugtánkkal dícsérd a napodat:) meg az álmodat:))

lófasz a vezetők seggébe :) by 1 pennys pénztáros:) csá balázs or kuksz
dolgozó n Creative Commons License 2009.01.18 0 0 148

Jézusom! Tényleg ne gondoljunk bele!  A non food-dal már nekem is nagyon tele van! Hetek óta ezt csináljuk. A ter.vez szerint csak mi vagyunk elmaradva vele a többi üzlet már rég megcsinálta, konferencián mégis mindig mást hallok! Az üzlet szalad, a cuccost nincs aki kipakolja! Undorító az üzletkép, a szabink meg csak halmozódik!!Csupa-csupa negatív dolog. Csoda hogy a vevőknek még van kedvük bejönni vásárolni!

Előzmény: szpenny (147)
szpenny Creative Commons License 2009.01.17 0 0 147

Sziasztok!

Már vagy négy szabadnapomat tologatjuk  a non food leárazás miatt, ami már majdnem kész erre kijön a legújabb lista ami üti az előzött.Persze mi már beárazuk az alapján és sokst el is adtunk de most kiderül hogy amit eladtunk 199-ért az 400Ft tehát turhatjuk megint fel az egészet ez úgy sz*r ahogy van.

Na de nem is ezt akartam. Ma valaki otthagyta a táskáját a boltban és mivel estig se jöttek érte belenéztem hátha kiderül ki-é, az egyik zsebbe szarvasbörbe csomagolt töltött pisztolyt találtunk úgyhogy kijött a rendőrség/kiderült "csak" riasztópisztoly/ így 10 után zártunk be. Az illető akié állandó vevőnk lehet minden nap a pisztolyal a táskájában sétálgatott nálunk jobb nem belegondolni.

 

orbea Creative Commons License 2009.01.17 0 0 146
sziasztok.szerintem talán nálunk is jót tenne egy pár napos sztájk.a vasutnál is bevállt.és miért ne csinálhatnánk meg?össze kéne fogni.csak igy tudnánk mi is érvényesülni.mit lépnének?országos elbocsájtás?ugyan már.hajrá magyarország,hajrá magyarok!
67qwe32 Creative Commons License 2009.01.17 0 0 145
Ez a non-food leárazás egy nagy sz+r!

KIlopják ,szétszedik és egy ember csinálja a 16 raklapnyit!Durva,de persze közben legyen feltöltve a bolt meg kirakva az aznapi árú,és ha nem tudod megoldani maradj bennt 10 ig!!!Meg a kis f....at.De még ennél is "szuperebb" az egész bolt tükrözése....LOL... a januári bérpapír meg egy hazugság ahogy van.És megtehetik.Kellene még egy tv-s dolog talán észbekapnának.A mi területvezetőnk is szarik ránk azt sem tudja milyen egy nap nálunk.Ha egyszer valaki kifakadna,hogy mi van lehet nézne egy nagyot de szerintem sza+rna rá mert ezért kapja a prémiumot.De követelni azt tud....meg pocskondiázni a konferencián......de ez őt minősíti....
bömbis Creative Commons License 2009.01.17 0 0 144
Sziasztok!!

Hát ez a kuksz őrült!

Valaki tudja hogy Kis Prumik elvtársat miért bocsájtották el? De komolyan. Én azt hallottam hogy a túlórák végett, meg hogy pellengérre állították a Pennyt a tv ügyvédjében - már megint. Persze megint nem képviseltették magukat. Csak egy levélre futotta. Gratulálok a két csajnak, nagyon bátrak, többünknek kéne így lenni, és nem mernék ezt megtenni velünk!!!
Szóval kérdőre vonta Kásler elvtárs és Gussek elvtárs a Kis Brumit, és az azt mondta hogy nem tudott a túlórákról semmit. Persze ez eléggé gyenge érv volt és búcsút intettek neki. Nekünk meg azt adják be hogy az üzlet képek miatt rúgták ki. Az a nagyon kemény doktorovics Kemény ügyvéd bajtárs pedig azt mondta, hogy 2008-as évben több mint 109.000!!! óra túlórát fizettek ki... de ki a k*rva anyjának??? Lehet hogy Horváth Helga sem lesz sokáig megbízott ért. vez.

Ja tudjátok hogy jön a Gussek főnöke megnézni az üzleteket és megnézni az új karcagi raktárat? Csak nehogy akkor jöjjön a munkaügyi ellenőr is amikor a nagyember egy üzletben van...pont abba az üzletbe. Mert nagyon elképzelhető, hogy így lesz!!! Hahahaha... Magyarázkodhatnának a fejesek hogy miért is van bent a délelőttös még délután öt-hat-hét órakkor is. A jelenléti ívbe meg nincs felvezetve.
Hát ennyi.

Még egy párszor kellene a nyilvánosság elé vinni ezeket a dolgokat (nem kifizetett túlórák, szabadnapon be KELL menni, kötelező túlórák), akkor lehet hogy észbe kapnának. És ez NEM uszítás csak mélységes elkeseredés íratja velem.
Én követem a két csaj példáját, és arról biztosan fogtok hallani. És lehet hogy éppen jókor jön a Gussek főnöke...lehet hogy ő megjelenne a tv ügyvédjében. Majd meglátjuk... Vajon mit fog válaszolni a ki nem fizetett és el nem könyvelt túlórákra!!!
aztmondtam Creative Commons License 2009.01.16 0 0 143
Noon-food-akciók leárazása? Na, ez meg a másik...Kiküldenek egy halom akciót hetente 2-szer, annyi mennyiséget amit sok üzlet el sem tud adni és csak halmozódik a raktárban az egérkék belakják az egészet. :) Aztán mikor már kilátástalan minden, a raktárban közlekedni alig tudsz, tetejébe még ŐK azt is tudják mennyi árú jöjjön (16-32) mire van szükséged (onnan fentről) nem is értem!
Ami már 1 éve áll a raktárban, mert nem tudtad eladni hátha most leárazva majd eltudod.:) Folyamatosan jönnek a kis listák mik ezek a termékek,és az egész napodat elveszi a válogatás. (ami az üzlet rovására megy) Biztatnak, jaj muszáj csinálni 2 fővel is akár túlórával (januárban :):) kicsit vicces ), hogy kiürüljön a raktár!
Hát nem lenne egyszerűbb az egészet leárazni, mert ami nem fogy el úgyis állni fog bent a raktárban, mert jönnek a következő akciók!!!! Vagy nem kellene akkora mennyiséget ráb***ni az üzletekre! Nagyon okosok dolgozhatnak ott fent, nem sok ésszel ruházta fel őket a jó isten!
aztmondtam Creative Commons License 2009.01.15 0 0 142
Halló! Hát igen, mindenhol ilyen a helyzet... kivétel a németek,mert ott 10-en dolgoznak,és biztonsági őrük is van és havonta még a munka mellett mosolyognak is 300ezer Ft-ért... Egyébként én is szeretem azt amit csinálok,de azért a bőr lenyúzásnak, hülyének nézem a másikat,kihasználásnak, is van egy felső határa! Az egésszel csak annyi a baj, hogy: van ez a fórum ide aztán boldog boldogtalan írhat amit akar,amit érez,csak semmi következménye nincs,rajtunk kívül kib****tul senkit nem érdekel ... mert, hogy minden nálunk csattan, mi vagyunk az utolsók akikhez elér minden és mindenhez vágjál jópofát.

Legyen feltöltve az üzlet, kevés létszám,jó órateljesítmény stb.. és azt meg sem kérdezi, hogy tudod megoldani (te marha pihentél, vagy pihenő nélkül dolgozol, esetleg elfáradtál-e) egész egyszerűen őt az érdekli, hogy minden kész legyen és jól menjen. Ja és ha épp valamire kér, hogy szabadidőben így meg úgy, ez meg az, és te nem érsz rá, még ő van megsértődve.

Igen, mi vagyunk a hülyék, hogy csináljuk, de valljuk be őszintén kénytelenek vagyunk, mert ha körülnézünk, semmi más nincs és ezzel az "okosok" is tisztában vannak és kurv*ra kihasználják.. Csak ők is belegondolhatnának abba, hogy nélkülünk ez az egész nem működne! Igen mindig a csapat munkáról hallgatunk, meg a kollektíváról és tulajdonképpen ez addig működik (nem mindenhol) míg üzleten belül segítesz a másiknak, mert tekintettel vagy rá, nem akarod cserben hagyni (emberiesség) és rájössz arra, hogy a cég ezt nem köszöni meg, mert minél nagyobb áldozatot hozol, annál jobban fog hajtani, és még többet követelni.

Sok-sok emberben, mint jelenlegi dolgozókban, vásárlókban, hozzátartózókban ez az egész helyzet rossz szájízt kelt, mindenki látja mi megy, esetleg valahol családokat is szét robbant......és ez még lehet sokáig így fog menni és semmi nem változik majd(esetleg a dolgozói arcok), pedig lehet jobban járnának ők is ha csak jót lehetne mondani róluk és pozitív hatásokkal az ember boldogan dolgozna, és még jól is működne ez az egész!
aztmondtam Creative Commons License 2009.01.15 0 0 141
..................
robot???? Creative Commons License 2009.01.15 0 0 140
PM IZAURA!

Jókat írsz nagyon!!! Szét röhögtem magam a soraidat olvasva!! Csak ÍGY tovább!!!!
dragon khan Creative Commons License 2009.01.15 0 0 139
PM Izaura!

Szét röhögtem a búrámat azon amit írtál! Nagyon tetszett!

Kukszika! Amit itt leírtál az nagyon "büdös"! Biztos, hogy nem vezető beosztásban dolgozol, mert akkor nem írnál ilyen baromságokat! Lennél 1napra vezető, mondjuk szombaton és megtudnád milyen amikor az embert szétszivatják. Egyedül csináld meg a szombati akcióváltást, közben cimkézd föl az egész tetves noon-f. készletet (hatalmas kacat akció!!!), rendezd át a boltot, mert valamelyik köcsög már megint nem bír magával odafönt, stb...


b.j.a. Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138
lol
dolgozó n Creative Commons License 2009.01.14 0 0 137

PM Izaura! Ez jó!

PM Izaura Creative Commons License 2009.01.14 0 0 136
Sziasztok!

Kuksz – ez nem az a fórum,ahol a popsikat kell fényesre…
Ha gondolod,akkor csinálunk külön Neked egy fórumot,és ott megbeszélheted magaddal,hogy mikor jár a munka hőse érdemrend…:D

Egyébként a hozzáállásod tipikus „penny-vezető”-re utal:
Ha nem tetszik,akkor el lehet menni…

Persze!A vezetőségnek ez a legegyszerűbb!
Pofa befog,és mindenki megírhatja a saját kilépő lapját…

Nevetséges!
Az a hozzáállás jobban tetszik,hogy inkább teszünk ellene!!!
Vagy attól már para van???

Inkább tanumányozzák az illetékesek a munka törvénykönyvét!!!

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99200022.tv

A vezetők csak azt tudják kihasználni,akit lehet!És ez tény!


De ha esetleg mégis úgy van ahogy leírtad,akkor természetesen szíved-joga:

-költözz be ingyen az üzletbe…
-vidd a családod is…
-nyaralni is csak a parkolóig menj…
-vállalj éjszakai önkéntes műszakot…
-néha korbácsold meg magad a rampán…
-jah,és azt is elárulhatod,hogy mit szívsz,mert tutira ütős cucc!!! xD

U.i.:Remélem a januári fizetésedhez nem nyúltál,és elküldted „végkielégítés-kiegészítésnek” az illetékes részére! :D
dolgozó n Creative Commons License 2009.01.14 0 0 135
Sziasztok! Kuksz szerintem kamuzik! Nálunk is van egy lány aki a dolgozók és a főnökség felé ugyanezt a dumát tolja, a vevőknek meg állandóan panaszkodik és traktálja őket a problémáival. Ha szóvá tesszük akkor csak hebeg-habog. Biztos nem mindegy milyen a társaság, de a jó társaságtól a Penny még nem válik álom munkahellyé! Ma is a rossz időjárásra hivatkozva csökkentsük az óraszámot. Akit lehet küldjünk haza. Aztán jön az oldalas lista, hogy mit kell megcsinálni a mai nap folyamán. Persze az áru pakoláson kívül! Kivel? Okosok! Már csak a műszakvezető van meg egy kasszás!
szpenny Creative Commons License 2009.01.14 0 0 134

Hali!Annyira nem fizet jól a penny máshol 5órásan kb83-85ezer az alapbér és minden hónapban van délutános potlék meg túlórapotlék mindegy hogy hogy dolgozik valaki akkár egész honapban de lehet meg  nem biztos hogy kell túloráznia.

Egy hónapig nem volt fütésünk 10 fokba kellet dolgozni most meg vegyük lejebb /jött a hir föntröl/ a gázt.

kacsacomb Creative Commons License 2009.01.14 0 0 133
1
kacsacomb Creative Commons License 2009.01.14 0 0 132
ja sajnos igazad van.de majd csak valaki megunja egyszer .megnézném azért hogy ha nekik bekéne ülni egy napra melózni estére mennyire beszélnének úgy ahogy most.pedig egy sem külömb nállunk.sőt!!!
kacsacomb Creative Commons License 2009.01.14 0 0 131
elég furi ez a PENY az tuti.nem tudom meddig mennek el de szerintem sokáig nem lehet bírni ezt a melót.aztmondják ne túllórázzunk de 5 emberrel nehéz túllóra nélkül vinni egy üzletet ahol még a forgalom is nagy.nekem az is  fura ahogy az emberek eltűrik a területvezető undortó lenéző szövegeit nemtudom mire jó az .ti hogy vagytok ezzel??én diplomával dolgozom itt de sose beszélek senkivel se trágárúl se lenézően,mondjuk szeretnek is az emberek alapba.
orbea Creative Commons License 2009.01.14 0 0 130
sajnos ez országos probléma.van ahol a dolgozok nyalásból bemennek a szabadnapjukon dolgozni,és tuloráznak is,pusztán összetartás miatt,máshol meg már alapbol is megkövetelik,és elvárják ugyanezt.ezért tart ott az ország,ahol tart.
kacsacomb Creative Commons License 2009.01.14 0 0 129

sziasztok

 

orbea Creative Commons License 2009.01.14 0 0 128
hali.ha a kuksz többet kap,mint 86 ezer,ahogy olvastam,akkor biztos nem egy mezei natur dolgozó.
robot???? Creative Commons License 2009.01.14 0 0 127
Szia! Megkérdezhetem hogy hány órás vagy??? 8vagy 6 órába dolgozol? Mert egy kicsit furi hogy én helyettes létemre 110e kaptam,és ebben van 8 ezer zöldség pénz is, bár a decemberi 20 óra túlórámat és a 1 elmaradt szabadnapot elfelejtették kifizetni.Persze bércédulát még nem küldték ki nektek megérkezett már???
Előzmény: Kuksz (126)
Kuksz Creative Commons License 2009.01.14 0 0 126
Nem vagyok hülye!!!!!Nálunk többnyire családosak vannak és ők is bejárnak segiteni ha kell kölcsönös segítség van nálunk!!Na de mind 1 többet inkább nem írok nem vitázok senkit én nem bántottam senkit még is én vagyok a nyaló a hülye stb...
Csak az én észrevételeimet akartam elmesélni de látom mindenkinek ellent mond.
Ég veletek inkább mennyetek el más hova melózni ha ilyen rossz véleményetek van!!!
UI:több mint 86..ft a fizetésem bocs!!
Üdv
romhilda Creative Commons License 2009.01.14 0 0 125
Szia Kuksz!! Hóót hűlye vagy, az már egyszer biztos is. :D Nem lehet normális az az ember aki szabad napján beül a Penny-be csak azért, h szívvel lélekkel dolgozzhasson a "jó " csapatjával. Mindig voltak, vannak és lesznek is se**nyalók, de hála istennek, nm ez a jellemző. Az ilyeneket két lábbal rúgnám ki, ha én lennék a főnöke. Nem úgy kell elérni vmit, h másnak "nyalunk", hanem saját erőből. Amúgy mióta dolgozol a Penny-nél?? A Kiss P úrat nem síratod vissza véletlenül?? :P
Marha nagy a fizetés is had ne mondjam, 4 vasárnappal 86 e Ft... hát ez tényleg qurva nagy pénz....
Ui:Isaura szívesen megismernélek !! :D
Kuksz Creative Commons License 2009.01.14 0 0 124
De van családom képzeljétek:)
Támogatnak mindenben:)
Ám Veszprém megyében lakom.
Igen én is észre vettem hogy nem tetszik sok mindenkinek hogy irtam főként hogy pozitív dolgokat!!Kaptam én is prémiumot bár nem sokat de jól jött karácsony elött meg a plusz kajcsi jegy is!
Ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!
Mondjatok olyan üzlet hálózatot ahol a leltár híányt nem kell fizetni vagy egyáltalán kap az ember prémiumot vagy ilyen magas az alapbére!
Én ilyenről nem tudok!
Mint emlitettem dolgoztam más hálózatnál ahol kemény hiányt kellett perkálnom!Abból a kis fizetésből amit ott kaptam:(:(
Szóval én így látom a dolgokat.
Üdv:Kuksz.
Wormie Creative Commons License 2009.01.14 0 0 123
Szerintem ez a nick a Penny HR-es főnöke. VAgy a cég vezetése által megbízott, pozitiv cégimázsért felelős valaki. :-DDDDDDDDD
Előzmény: romhilda (116)
orbea Creative Commons License 2009.01.14 0 0 122
szia kuksz.melyik megyében tevékenykedsz?látom nem sokan kedvelnek.biztos nincs családod,hogy szabadnapodon is bemész.ha müködne rendesen a prémium rendszer,lehet még én is bemennék.
Kuksz Creative Commons License 2009.01.14 0 0 121
Hali!!
Nem értem mért kell rossz indulatunak lenni nem kötelező a Pennynél dolgozni aki utálja és nem érzi jól magát az ne dolgozzon ott! Ennyi!Nem vagyok se nyaló se vezető se provokátor.Egy egyszerű eladó pénztáros vagyok aki szereti a munka helyét mi van ebben szörnyű és hihetetlen dolog?Nem lehet ezt elképzelni?Mi abban a hihetetlen hogy van akit megbecsülnek és megdicsérnek ha jól végzi a munkáját vagy segít a szabadnapján??Én is szoktam fő pénztáros lenni meg minden szeretem az embereket és segítő kész vagyok bármiről legyen szó az az előtti boltokban ahol dolgoztam nem PENNYBE!!Ott is mindig kedves és szorgos voltam.Sajnálom ha rossz élményetek van de van akinek jó is van!!
Üdv!!!
67qwe32 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 120
Sima ügy.Kuksz provokátor.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!