Keresés

Részletes keresés

Whiskys(WR) Creative Commons License 2000.01.06 0 0 435
Szeva Előd!

Na mizu, cimbora?

Várunk ám már itt nagyon a Gyorskocsi utcában. Naja...képzeld ma minden rab kitakarította a celláját......Aha..ez nagy szó ám,... errefelé.Persze,.... még a b"rt"nőr"k is kimostáka ruháikat, ez is ritka,.... karácsony gyakrabban van. Most itt feszengenek, és szokják az "blítő illatát...hehehe
Ez van pajtás, ünnepi a hangulat.Voltak ám erre rendőr"k is..persze..magasrangú...zsaruk. Mondta..is az egyik...mellette ültem..a BMW-ben...megnézem...milyen helye lesz....ennyivel tartozom neki.
Neked még jobb..kapcsolataid..vannak...mint nekem...nemsemmi...na de majd itt énekelhetsz..habár ..valami csicskáról..beszéltek...veled..kapcsolatban..hoppáá..még nem is..mondtam..neked a Homit..a 24-es..cellából...nagy ..egy..tetovált..állat...bizony!..már készíti a Vazelint...téged meg kíkészíteni..akar..hehehe

na ennyi..mert mennem..kell..vissza..a cellámba...

szóval várunk..pár évre..hehehe

üdv"z"l szakmabelid (..mindketten szívrablók..vagyunk..hehe..na megmég ..rabló is..heheh)

"Whiskys"

taxa Creative Commons License 2000.01.06 0 0 434
Biztos kocsival jön, és megint nem jott ossze 120-al a kanyar,.......
Janibacsi Creative Commons License 2000.01.06 0 0 433
Hát ez elég gyenge eresztés volt :o))

Pont mint a "riportalany"

JAno

V43 1236 Creative Commons License 2000.01.06 0 0 432
-
Császár Előd Creative Commons License 2000.01.06 0 0 431
MaCS (4)

Nem egyszerű ezzel együtt élni, de kell. És ez ellen semmit nem tehetek, mindenki azt mond rám és rólam, amit csak akar, akár rossz, akár jó. Ha ez engem tönkretesz lelkileg, vagy akárhogy, arra már senki sem kíváncsi.

John Zero (5)

Ez a kérdés másban is megfogalmazódott.

PunkCsiga
1. Erre már korábban válaszoltam.

2. Hogy kinek mennyiben volt része a balesetben, ez a mai napig nem tisztázott. Megkérdeztem a kihallgatásokon, egy ilyen baleset esetében nem szokás előzetes letartóztatásba helyezni senkit. Ennek semmi köze az én nevemhez, vagy foglalkozásomhoz.

Disp:

1. Amikor a dalt embrió formában meghallottam még évekkel ezelőtt, amikor az eredeti készült, már akkor irigykedtem és lebeszéltem a dal szerzőivel, akik régi barátaim, hogy egyszer újra felvesszük és akkor végre én is elénekelhetem. Ennek most jött el az ideje, és mondhatom, nagyon élveztük a felvételt.

2. Már régen nem vagyok az a buzgó rajongó, aki tíz évvel ezelőtt voltam és valahányszor arra járok, úgy érzem, már senkit nem ismerek és ez rádöbbent arra, hogy elmúlt DM-os korszakom felett az idő.

AsYouLikeIt Creative Commons License 2000.01.06 0 0 430
Emberek!

Ki ez az Császár Előd?
Miben releváns?
Valaki figlalja össze nekem/Nekünk!

As You Like It

nandu Creative Commons License 2000.01.06 0 0 429
Hol a fenébe vagy Előd, már majdnem két óra!
Előzmény: rossz (419)
Cujo Creative Commons License 2000.01.06 0 0 428
Itt csak egy mindenható van...
TuneFish Creative Commons License 2000.01.06 0 0 427
már megint egy fikagép, mikor döglötök már meg? és ennek mi köze az elődhöz?
Előzmény: raba (410)
Dick Creative Commons License 2000.01.06 0 0 426
Bocs,

Ezzel abszolút egyetértek.

Dj. Maci és Tsai

Előzmény: raba (410)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.06 0 0 425
.

p.s.: Aki csak mocskolodni tud, az menjen mashova.
Ha valami bajod van, akkor azt fogalmazd meg emberi nyelven!

Takács Viktor Creative Commons License 2000.01.06 0 0 424
Mamahal: természetesen képtelenség az összes kérdésre válaszolni. Előd elolvasta mindegyik hozzászolást - a szomszédos topicokban is! -, a kérdéseket mi válogatjuk most, nem ő. Most épp a korábbi, rázósabb kérdésekből teszünk fel néhányat.

Azért a frissekkel kezdtünk, hogy lássátok, kapásból válaszol, s nem egy nap alatt, ügyvédi jóváhagyással születnek ezek. Nem kertelek: gondolkozik a válaszokon, de nem azért, mert mindig a BTK rohangászik a fejében.

Néhány korábbi kérdés, a topic elejéről:

MaCS: Kérdésem: hogyan lehet elviselni a lentebbihez hasonló, nem éppen tárgyilagos megnyilvánulásokat, különös tekintettel a legtöbbjükből áradó kendőzetlen rosszakaratra és nyilvánvaló hazugságra?
John Zero: Hogy lehet, hogy mindket auto (elod es a rendor) 50 km/h-val hajtott, es ennyire sulyos lett a baleset kimenetele?

PunkCsiga: 1.) Nem erzed bunosnek magad, Elod? Belegondoltal mar abba, hogy egy csomo ember ennel sokkal kisebb vetekert ul ma bortonben???

2.) Miert van az, hogy Te - egyertelmuen a Te hibadbol - kioltasz egy eletet, egy fiatal csaladapa eletet es ahelyett hogy most a sitten lennel, ahogy az barki mas eseten igy is lenne, Te a TVben enekelsz, lemezd adsz ki, koncertezel... Nem eg le az arcodrol a bor????

Disp: Zenei kérdéseim lennének!
1 : Mi vitt rá hogy felénekeld a szépemlékü Populär Víz alá merülni c.dalát?
2. Az utóbbi időben igen ritkán fordulsz meg a HDMFC-ben (utoljára a NEO koncerten láttalak) Mi ennek az oka?

Ezekhez én magam csak egyet fűznék hozzá, látszik, hogy sokféle híresztelés kering, hiszen a tények szerint a meghalt rendőr nem volt családapa – természetesen, ez csak egy apró tény, a lényegen nem változtat.

raba Creative Commons License 2000.01.06 0 0 423
Előd, hogy te is szóhoz juss, mi a terved 2000-ben?
Mit vársz az új évtől?
Jesus Creative Commons License 2000.01.06 0 0 422
Ismet vagyok es figyelve tiltakozom.

Jesus

Kennedy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 421
Valaki azt kérdezné, ha ideférne, hogy:
"Hol lehet ilyen vastag bőrt szerezni az arcomra?"
pöccös Creative Commons License 2000.01.06 0 0 420
Borka

Persze jogodban áll szeretni Előd zenéjét. Ahogyan nekem is jogomban áll nem szeretni. Hidd el nekem, bár nem végeztem zeneakadémiát (azok között ilyesmi szó sem esik, nem hinném, hogy előd zenéjét minősítenék) állítom, hogy Előd zenéje nem mérföldkő még csak a magyar könnyűzenében sem.
Pöccös

rossz Creative Commons License 2000.01.06 0 0 419
Ó igen, tuttam, Elődöt sajnálni kell. Sajnálni, mert összetört a karrierje.. Éljenek a tizenéves bugyidobálók, akik egy ilyenből sztárt csinlnak!!!! Bravó

ps:
és ha az apád lett volna?

Cujo Creative Commons License 2000.01.06 0 0 418
..
KOBOLD Creative Commons License 2000.01.06 0 0 417
MyBB,
hat ize, mar mindenbe bele kell kotni barmit csinal?
Ha elfogadja az iteletet az a baj, a szokik elole az a baj?

Itt most megintcsak egy pellengerszeru dolgot latok es csomo orult embert aki vegre megtalalta a helyet ahol kianyazhatja magat...

Es mint hogy ember nem tudhatja az igazsagot,
nincs mi alapjan itelkeznie.

Egy biztos: ha valaki halalra gazolna baratnomet, azt valoszinuleg en is elevenen akarnam megnyuzni, fuggetlenul attol, hogy hibas-e vagy sem.

FLM rulez ;)

Előzmény: MyBB (393)
lyly Creative Commons License 2000.01.06 0 0 416
Sziasztok,
én nem ismerem az Elődöt, a zenéjét sem, az ügyet igen, azt mindenki. Hallottam durvábbakról is, nem popsztár, egyszerű emberek követték el, s tényleg nem kaptak szabadságvesztést.
A fűről meg ha - offtopic is - tudjuk, hogy 1 hét után is ki lehet mutatni, de akkor már rég nem vagy betépve, azaz nem lehet baleset okozója.
De a mocskolódást, "akasszukfel" stílust utálom, ha yo stresszlevezető is.
Szerintem az Előd válaszolt a kérdésekre, akkor is, ha sokan azt várják, ezt írja:"Én felakasztatnám magam"
Te ezt írnád, az ő helyébe magadról????
csók
lyly

Ps. bár az azért jelent vmit, hogy a rendszer túlterhelt:-)))

Cujo Creative Commons License 2000.01.06 0 0 415
.
djgotsi Creative Commons License 2000.01.06 0 0 413
Igazad van!
Ha ugyanezt a balesetet egy kazánkovács csinálta volna már réges rég elfelejtenénk. Mivel Előd a nyilvánosság egyik fő szerepelője ezér kénytelen eltűrni ezt a hercehurcát.Ezért félő , hogy példát akarnak mutatni és ennek egy ismert sztár lesz a bűnbakja.
De a lényeg az , hogy csak azért tart itt az ügy mert ezt az Előd csinálta. Mással nem lenne ilyen gond.
Előzmény: Oracle (408)
Vaszics Creative Commons License 2000.01.06 0 0 412
Az hogy mi lesz az ítélet, igen negyban függ a közhangulattól. A közhangulat a médiától. Arra meg vavahogyan mi hatással volnánk. Higgyük...
Jogállamban elvileg mindenkire egyenlően vonatkoznának a törvények. csakhogy mindenki egyenlő, vannak azonban akik egyenlőbbek. Pénz, kapcsolatok, stb.
Az ismert személyek (sztárok?) nagy hatással vannak egy csomó emberre (lányok nedvesedő bugyija, stb.), ez nyilván fokozott felelősséget jelent. Ebben az országban ez csak erkölcsi, mindenki ítélje meg maga az illetőt. Vannak azonban olyan országok, ahol tételesen a törvények is másként vonatkoznak rájuk az ismertség és ennek hatása miatt.
Bubik István is elkövetett egy hibát, igaz messze nem ekkorát. Szimpatikus volt ahogy utána "vezekelt". Most meg itt van megint és nyugodt lélekkel folytatja, nem is rosszul. Így is lehet...
:-)))
raba Creative Commons License 2000.01.06 0 0 410
Kedves Dick!
Olvasd el figyelmesebben, mit írtam!
Nekem nincs semmi bajom Előd zenéjével. Zeneileg elmegy.
Én csak arról a "zenének" nevezett okádékról beszélek, amit house v. techno zene néven dobnak a piacra, befertőzve vele a mai gyerekeket!
Előzmény: Dick (378)
mortals Creative Commons License 2000.01.06 0 0 409
.

Szia Előd!
Én igazából csak sajnálni tudlak, szerintem te sokkal többet kaptál a médiától és az emberektől, mint egy ugyanilyen vétket elkövetett ember...

Amikor megtörtént a baleseted, én is azt gondoltam, hogy a te karrierednek vége. Ezek után én nem adtam volna ki semmilyen lemezt, főleg nem a "saját örömömre". Legalább vártad volna meg az ítéletet, a lemezkiadásba mennyire szólt bele a pénz???

Azt hiszem az teljes igazságot sohasem fogjuk megtudni, mert mindig lesznek kételkedők, és pletykálkodók, mostanság már neked sem hisz senki...

Oracle Creative Commons License 2000.01.06 0 0 408
Nehogy már valakinek le kelljen mondania a foglalkozásáról, még akkor is, ha börtönben volt. Az éneklés nyílvánossággal jár. A taxizás vezetéssel, a bányászat meg kosszal.
Attól, hogy valakit bűnösnek mondanak ki, még nem kell foglalkozást változtatnia. Különösen, ha még nincs is döntés.
Ugyanmár Creative Commons License 2000.01.06 0 0 407
Miért érzem úgy,hogy meg fogod úszni?Nem hiszem,hogy ne lennél ludas a dologban.Akármit is mondasz...
rossz Creative Commons License 2000.01.06 0 0 406
Elődke!

Egyet szeretnék megtudni. A Te, vagy a menedzsered ötlete volt az, hogy ezek után még "énekelj"???????
csók

Pokat Creative Commons License 2000.01.06 0 0 405
.
sófelhasználó Creative Commons License 2000.01.06 0 0 404
Kérdésem cs e -hez:
Szeretnél-e gyereket?
Ha igen, beülteted-e majd az autódba?
Előzmény: Császár Előd (385)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!