Keresés

Részletes keresés

torban Creative Commons License 2001.06.04 0 0 39
Kedves Rogán polgártárs !

Legyenkedves sorolja fel eddigi munkahelyeit!

köszi

qwer1234 Creative Commons License 2001.06.04 0 0 38
T. Rogán Antal !
Neked vannak szüleid, nagyszüleid ? Velük is így szoktál beszélni, ahogy te velünk - állampolgárokkal - beszélsz ? Kicsit több tiszteletet adjál meg másoknak légyszíves !!! Akkor talán hitelesebb leszel...
qwer1234
morningnews Creative Commons License 2001.06.04 0 0 37
Tónikám, Tónikám!

Remélem megbocsájtod, hiszen nagyjából egyidôsek vagyunk. Nem gondolod, hogy egyre inkább kezdesz nevetségessé válni? Hajrázzál, talán van még egy jó éved!

Mellesleg ne várja senki sem, hogy Tónikánk elismerje, hogy bármiben is hibázott akár ô, a Kormány pedig végleg nem. Még azt sem vallaná be, hogy tegnap nem a zebrán ment át. A megbocsjátás a Fidesz-MDF, akarom montani -MPP körökben úgy is ismeretlen fogalom, pedig legkésôbb 4 éves korunkban ezzel tisztában szoktunk lenni.

Fogadni mernék, hogy ha 15 évvel ezelôtt lennénk, Tóni minimum KISZ titkár lenne. Ez ugye az a szemét Kádár rendszer, amikor VIktorunk külföldön tanult.

Ami kedden várhaó: Fidesz PR és demagógia, mellébesszélés, és az "ez így, ebben a formában nem igaz", vagy ezzel szinonim frázisok. Sajnos itt tartunk. Remélem már nem sokáig!

Amit még nem értek, hogy a tisztelt jobbközépkereszténynépnemzeti oldal miért bolsizza le az MSZP-t? (A Kádár rendszer panoptikuma.) Némi történelmi rálátással mindenkinek világossá válhat, hogy a 45-89-ig tartó idôszak történelmi szükségszerűség volt. Vajon 56-ban miért nem segített a nyugat? Mert be voltak tojva a SZU-tól, és nem akartak egy újabb fegyverres konfliktust 10 évvel a II. világháború után. Az akkori Magyar szintén tojt a SZU-tól, ezért szó nélkül betartották és betartták a parancsokat. De ez már történelem! Vagy akkor most utáljuk a törököket, meg a Habsurgokat is? Nem értem tisztelt Fidesz, de fôleg nem értelek téged, kedves Tóni, aki a bűnös Kádár rendszert maximum kisdobos nyakkendôben láthattad, akárcsak én, és még sokan mások.

Üdv.
___
MN

mindigmorc Creative Commons License 2001.06.04 0 0 36
Tisztelt Rogan ur!

On szerint a hatalom torzitja a szemelyiseget?

loretta Creative Commons License 2001.06.04 0 0 35
Tisztelt Rogán úr!

Kérdésem az lenne, hogy gyakran megverték -e Önt az iskolában és ha igen akkor amiatt ilyen arrogáns kis törtető -e mint amilyen, hogy most megmutassa az akkor nem létező erejét?

dakota Creative Commons License 2001.06.04 0 0 34
T.Rogán polgár Úr!

érdeklődnék, hogy jövőre a szavazófülkékben FIDESZ tagok fognak segíteni a választóknak, hogy hova is tegyék az X-et? Elvégre Önök mindent JOBBAN tudnak mint mások és természetesen így demokratikus. Fidesz-demokratikus.
Ja és szüleim nagyon megbántódtak, hogy múmiának nevezte őket. (Igen csúnya szavakkal illeték Önt, pedig nem szokásuk). Még nem érzik magukat annak és tisztességes munkával még szeretnének egy kicsit élni. Szabad még nekik?

Robin X Creative Commons License 2001.06.04 0 0 33
Szombathelyinek már annyira természetes, hogy majdnem elfelejti megkérdezi:

Ugye tudja, hogy az "arROGANs" által említett Raszter - Alp Kft, az évszázad adócsalásával gyanusított cég ügyében már jó ideje nyomoz az Adórendőrség?

Azzal is tisztában van, hogy a listáján szereplő egyik, egyébként meg is választott szombathelyi Fidesz vezető ennek a cégnek az egyik tulajdonosa?

Véletlenül nem keverte össze a listákat?

Nem azokat akarták kizárni a Fideszből, akiket megválasztatott?

gringo Creative Commons License 2001.06.04 0 0 32
Tisztelt Rogán Antal!

A továbbiakban is a szombathelyi ügy érdekel a legjobban, de úgy látom, hogy nem csak engem. A dolog azért ilyen érdekes számomra mert én tényleg örülük, hogy 29 évesen valaki odáig eljut, hogy a vezető kormánypárt alelnöke legyen és ebben semmi kivetni valót nem találok sőt.
Másrészt egyértelmű volt, hogy ami Szombathelyen a "tisztújítás" előtt folyt az tarthatatlan volt nem is beszélve arról, hogy erről szinte az egész város tudott. DE MIÉRT ÍGY KELLETT ELINTÉZNI?
Mélységesen meg vagyok döbbenve, és ezzel nem vagyok egyedül. Én tényleg bíztam benne, hogy valaki lemegy oda, tájékozódik és intelligensen segít a helyieknek megoldani a szerintem is létező problémákat. A probléma és az oda nem való emberek maradtak, és Ön nyakig benne van, nem is beszélve a fideszről, amelynek eddig egyik zászlóshajója volt Szombathely.

arROGANs Creative Commons License 2001.06.03 0 0 30
Tisztelt Rogán Úr!
Rendszeresen internetezem, először a nyugat honlapján találkoztam az Ön szombathelyi ámokfutásának történetével. Első olvasásra meglepődtem, mert eddig elég szimpatikusnak találtam, bár ha Ön Kövér nevelése, akkor ez mindent megmagyaráz...
Kérdéseim a következők:
1. Miért avatkozott bele a szombathelyi tisztújításba?
2. Sikerként értékeli a szombathelyi tisztújítás eredményeit?
3. Tudja-e, hogy Gyimesi József országgyűlési képviselő tanácstag volt?
4. Tudja-e, hogy Gyimesi József vezető szombathelyi MSZP-sekkel közös telekspekulációs ügyekben és privatizációs visszaélésekben érintett?
5. Tudja-e, hogy a várost gyakorlatilag a Raszter Kft (Sákovics, Kövesdi fideszes képviselőkkel az élen) irányítja?
6. Tudja-e, hogy ez a cég részesült-e valamilyen módon az önkormányzati megrendelésekből, ha igen, történt-e valamilyen visszaélés?
7. Tudja-e, hogy egyes hírek szerint a Raszter 3-4 millió forintért már több fideszes önkormányzati képviselőt (Bukits Miklós, Horváth Zsolt, Rettegi Attila)a hűbéresévé tett?
8. Tudja-e, hogy az új városi Fidesz elnök, Rettegi Attila által vezetett iskolában súlyos pénzügyi visszaélések történtek?
9. Tudja-e, hogy Retteginé férje középiskolájában általános iskolai tanárként, tehát a megfelelő képesítés hiányában tanít?
10. Tudja-e, hogy nemrég még a Fidesz volt a legnépszerűbb párt Szombathelyen?

A szombathelyiek tudják mindezeket.

Robin X Creative Commons License 2001.06.03 0 0 29
A kis kockás füzetbe bekerült-e a szombathelyi tisztújításban végzett munkássága?

Nem gondolja, hogy most a szombathelyi tisztújítási ügyekben lőnek már annyian, hogy kunszt lenne kiállni?

(De mégnagyobb kunszt lenne a tévedést elismerni, és még ennél is nagyobb kunszt lenne bocsánatot kérni az országtól, a szavazópolgároktól, a Szombathelyiektől, a Fidesz szimpatizánsoktól, a Fidesz tagoktól, és azoktól, akik helyett szavazott?)

A gerince rendben van és egyenes mióta Szombathelyen járt?

Csökönyös Vadszamár Creative Commons License 2001.06.03 0 0 26
Tisztelt Rogán Úr!
Úgy tudom, a Fidesz országos vezetői mindenhol az itt már többször emlegett szombathelyi esethez hasonló módon vezényelték és vezénylik le a tisztújítást, ahol attól lehet tartani, hogy a választásokon esetleg nem mutatna tökéletes egységet a helyi szervezet. Jó példa erre Budapest, ahol a két erős ember, Tirts Tamás és Mitnyan György (mindkettő volt már elnök) helyett egy harmadikat, történetesen Deutsch Tamást kényszerítették a helyiekre elnökként.
Az egészben a legsúlyosabbnak azt tartom, hogy az egyik ma is, és várhatóan hosszabb távon is legnagyobb magyar párt elkezdte felszámolni a maga demokratikus hagyományait, demokratikus működési rendjét. Ennek egyenes következménye, hogy idővel a párton belül antidemokratikus eszközökkel megválasztott politikusok kerülnek olyan helyzetbe, hogy az ő feladatuk lenne védelmezni és fejleszteni az ország demokratikus berendezkedését, intézményrendszerét. Ez természetesen nem fog menni, hiszen addigra már ezeknek az embereknek a vérében lesznek a dicső és számukra mindaddig működőképesnek és hatékonynak bizonyult antidemokratikus munkamódszerek. Azok a jelenségek tehát, amiket most Szombathelyen és másutt is láthattunk a Fidesz háza táján, egy egész kicsit továbbgondolva ALAPJAIBAN VESZÉLYEZTETIK A MAGYAR DEMOKRÁCIÁT.

A kérdésem egészen egyszerű: Mi a véleménye Önnek minderről? Mit szól mindehhez olyan emberként, akinek politikai érdeklődése éppen a rendszerváltozáskor, hazánk szuverenitásának visszanyerésekor, a demokratikus szabadságjogok újbóli intézményesülésének hajnalán nyiladozott? Mit szól mindehhez az egyik legradikálisabb rendszerváltó párt, a Fidesz alelnökeként? Hogyan éli meg Ön azt, hogy Önök most rövid távú önös érdekeiktől vezérelve tudatosan szorítják háttérbe azokat az értékeket, amelyekért Orbán Viktor, Kövér László és még sokan mások haláltmegvető bátorsággal küzdöttek?

Válaszát előre is köszönöm. Mindannyiunk nagy okulására szolgálhat.

X polgártárs Creative Commons License 2001.06.03 0 0 25
rogán polgártárs,

mire volt jó ez a múmiázás?
- ha saját +győződésből követted el, akkor tényleg érdemes körülnézni a családban/pártban (a hülyék, há nem eltörölték a 35 éves limitet?)...
- ha nem: jó az, ha pártérdekek ("jóvan üssétek a rogánt, majd kap érte tőlünk fagyit/autót/házat/céget/pirospacsit") miatt egy kis [hmmm szal ez ki lenne modulálva, de olyasmi mint baranya megye székhelye]-nek nézik a népek a képviselő urat?

"...Orbán Viktortól, Kövér Lászlótól és Szájer Józseftől, de esze ágában sincs meghaladni őket." - tényleg ennyire ambíciózus vagy? vagy csak aranyér nőtt a nyelvedre?

mi lesz így belőled? se bajusz, se szakáll, se foci?:))

[utóbbira nem kérek választ]
xpt

Bocicsoki Creative Commons License 2001.06.03 0 0 24
"Ha hibát vét, azt egy külön erre a célra rendszeresített kis kockás füzetbe jegyzi fel."

Csak azt szeretném kérdezni a képviselő úrtól, hogy hol lehet ennyire olcsón kockás füzetet venni? Gondolom naponta akár két-három füzet is betelhet :-))))

cogito-ergo-sum Creative Commons License 2001.06.03 0 0 22
Csak érdekességképpen az Ön honlapjáról (www.roganantal.hu) egy kérdés és az Ön által adott válasz.

"Ön szerint megfelelő-e egy közgazdász az informatikai bizottság vezetésére? Nem volna-e jobb egy olyan ember, aki jártas az informatikában? (Blaze1st)
Rogán Antal: Kíváncsi lennék, hogy a kérdező szerint mit takar az informatika mint szakterület. Az információs társadalommal összefüggő kérdések szerintem számos vonatkozásban inkább társadalmi, jogi és gazdasági természetű kérdések és kevéssé technikai természetű problémák. Így, bár nem vitatom, van még mit tanulnom ezen a területen, de talán a szűken vett szakmai képesítésem nem jelenti akadályát ennek."

Kérdésem: milyen tanulmányokat folytat jelenleg, hogy jobban megismerje ezt a területet?

G. W. Bush Creative Commons License 2001.06.03 0 0 20
Nem gáz-e az, hogy az ember azért jut el magas poziciokba, mert a pártja benyomja, és nem azért, mert a személyes képességei ezt indokolnák (lásd informatikai bizottság) Tehát, lehet, hogy a Maga példaképe Kövér László (mint az Origóban nyilatkozta), de az informatikához kapcsolodó dolgokhoz nem ért.
G. W. Bush Creative Commons License 2001.06.03 0 0 19
Tisztelt Rogán Antal,
Mint önről tudvalevő nem cssk kiprobálta a fűvet, hanem mint 97-ben a Fidelitas alelnokekent a Magyar Narancsnak nyilatkozta még most is előfordul, hogy fűves cigit szív. Kérdés: milyen volt igy támogatni pártja drogtörvényét? Illetve még most is szív-e?
FatMo Creative Commons License 2001.06.03 0 0 16
Rogán!

Az ön szülei múmiák? Hogy meri ezt?

Szevasztopol Creative Commons License 2001.06.02 0 0 14
Szombathelyi polgárként tenném fel Rogán Antal Úrnak a következő kérdéseimet:

1. Hogy merte Ön megtenni azt, hogy néhány Fidesz-tag kezéből kivette a szavazólapot és helyettük leszavazott a szombathelyi Fidesz tisztújításon?
2. Ez mindennapos-e a Fideszben, ha nem, akkor milyen szankciókra számít?
3. Ön szerint mi a demokrácia, és hogyan gyakorolhatják a Fidesz tagok?

Aki nem ismerné alaposan a történetet, bővebb információt talál a www.nyugat.hu honlapon. A cikk címe: Rogán X-elt – Botrányos tisztújítás a Fideszben

Horus Creative Commons License 2001.06.02 0 0 13
Tisztelt Rogán Úr!

1. Kérem vázolja fel szakmai múltjának azon fontos állomásait, amelyek alkalmassá teszik Önt az Informatikai és Távközlési Bizottság elnöki posztjának betöltésére.

2. A petárda-puffogtatáson túl, van-e valamilyen koncepciójuk a "gyarmati lét" felszámolására? Miért olyan fontos most a Győri Keksz, miközben évek óta semmire nem használja az állam az aranyrészvényeit az eladott közszolgáltatókban?

3. Én sem vagyok kimondott szakszervezet rajongó, de Ön szerint dolgozói érdekképviselet nélkül - ilyen ócska törvények mellett - mi védi a munkavállalót a tulajdonosok/menedzsment túlkapásaitól?

Javaslat:
Kis kockásba beírni: Rossz példaképeket választottam; és megint olyanról beszéltem, amihez nem értek.

hc Creative Commons License 2001.06.02 0 0 12
Mint mindenkitől, aki a Kossuth téri bolondokházából érkezett, megkérdezném:
A képviselők megbízatása négy évre szól, ami újraválasztással meghosszabítható. Ha valakit nem választanak újra, az azt is jelenti, hogy munkájával nem voltak elégedettek, azaz nem jól dolgozott. Ráadásul lejárt a megbizatási ideje is. Akkor miért kapnak végkielégítést???
Szerinted jogos és etikus ez?
Te mit csinálsz majd azzal a kalap meg nem érdemelt pénzzel a jövő nyáron?

hc

Kinga Baba Creative Commons License 2001.06.02 0 0 10
Kedves Rogán Úr!

Koromnál fogva mindig is a Fideszhez húztam, bár eddig még nem szavazhattam. Amiért írok, az a 2-3 héttel ezelőtti Aktuális-beli szereplése a népszavazással kapcsolatban. Mit mondjak, legnagyobb sajnálatomra Lendvai Ildikó fasirtot csinált Önből, bár Ön ezzel a megállapítással aligha ért egyet.

Szeretném tudni, hogy Ön hogy élte meg ezt a kudarcot? Ha eddigi ismereteim alapján helyesen következtetek, Ön nyilvánvalóan a vita gyöztesének érzi magát. Ez esetben szívesen fölajánlom az általam még azóta is őrzött felvételt, nem mintha a tények megváltoztatnák az Ön véleményét, de hátha még nem nézte meg.

Mindez azért érdekel, mert szerintem Ön és az Önhöz hasonlóan öntelt "ifjú titánok" ártanak legtöbbet a mi Fideszünknek!

VILÁGOS Creative Commons License 2001.06.02 0 0 9
T. Rogán Antal!

Az általam eddig hallott megnyilatkozásai alapján a következő megállapításokra jutottam:

- Ön sértett ember lehet, a megbocsátást csak szóként ismeri.
- Bölcsesség, megfontoltság, politikai kultúra, kommunikációs kultúra hiányában és sértettségéből fakadóan agresszíven reagál.
- Fiatalsága, a valós hétköznapi magyar társadalom életének ismerete, a nagy betűs ÉLET és az emberek ismerete nélkül, emberek százezreinek a lelkivilágába gázol bele.

Üdv:
Egy 33 éves fiatal demokrata

cogito-ergo-sum Creative Commons License 2001.06.01 0 0 8
Rogán Úr!

Amennyiben Szombathelyen az egymást marcangoló helyi fideszesek nem fognak tudni ogy képviselőt kiállítani, akkor várható, hogy egy "országos nagy ember" fog elindulni helyben?

gringo Creative Commons License 2001.06.01 0 0 7
T. Rogán Antal!

Mi történt május 25-én Szombathelyen?

Youwine Creative Commons License 2001.06.01 0 0 6
Képviselő úr!

Csak pár rövid kérdés:

Mit szól ahhoz, hogy Kövér László epigonjaként emlegetik?
Volt-e valaha munkaviszonya?
Mi a véleménye a homoszexuálisokról?

kabala Creative Commons License 2001.06.01 0 0 4
T.Rogán úr!

-Ön természetesen tagadja ,hogy tudott volna a Torgyán Attila megvesztegetését bizonyító kazettáról.
Ön szerint (mint Torgyán is mondja) a Deésy kazetta hamis és statiszták készítették?
Mit szólna arról ,hogy ha nekem (ad abszurdum) lenne egy felvételem arról a találkozó(k)ról amikor Désy beszámol önnek az esetről ,de ön "nem kíván" vele foglalkozni?=;-D
(hagggyámá Géza... még ez hiányozna most a Vikinek!)

Tehát ha kínos lenne egy koaliciós politikus korruptságának leleplezése ,akkor nem fordul bírósághoz ,ha viszont ellenzéki politikusról kapna egy ilyen információt ,akkor pipbull módjára vetné magát az áldozatára?

Vajon ezt a gerinces taktikát tanulta el Orbán Viktortól?

-Nagyon érdekelne ,hogy hosszú élete során (29) milyen személyes élmények befolyásolták mély és meggyöződéses antikommunista lelkületének kialakulásában?
Gondolok itt a kisdobos ,uttörő korszaka alatt ért meghurcoltatásaira ,azokra a fránya középiskolai honvédelmi napokra (még fegyver fogásra is kényszeríthették a lövészeten).
Brrrr!
Szörnyű lehetett?=;-)

-Ön is átesett a nagy Fidesz ideológiai-átvedlésen?
Tehát a kezdeti jobban kifizetödő libeláris elkötelezettség után Viktori utat követve folyamatosan a nép-nemzeti-keresztény-(jó értelembe vett)nacionalista elkötelezettség következett.Ki tudja mi lesz ennek a folytatása?De Csurka István már dörzsöli a tenyerét!!!

Várom válaszát!

myprint Creative Commons License 2001.06.01 0 0 3
Képviselő Úr!

Mi a véleménye a miniszterelnök és a pénzügyminiszter multikat méltató és csalogató beszédéről?
Baj-e az, ha egy multinak a szocik adnak tanácsot és nem a polgárság jeles képviselője, mondjuk Ön?
Mi a véleménye arról, ha egy elvbarátját, esetleg Önt, a nagy nyilvánosság előtt kinevetik parlamenti beszéde közben?

mindentbele Creative Commons License 2001.06.01 0 0 2
Tisztelt Rogán Ur!
Errol a fuvezes stb dologrol en is hallottam bar eppenseggel Szajer urrol, a kerdeseim nem ehhez kapcsolodnanak, hanem a kovetkezok:

1. Igaz e az a hir hogy Onnek a Batthyany alapitvany vette azt a hazat ahol lakik, es politikai okokbol nem iratta a sajat nevere (rokone az ingatlan)?

2. Mit gondol On arrol az ifjurol aki nem akarja meghaladni a mestereit? Nevezheto az ifju titannak? Megfogunk allni ezen a szinten, azaz nem lesz tovabbi fejlodes?

3. A politikai okon kivul indokolta e barmi is hogy On legyen az informatikai bizottsag tagja, mitobb vezetoje? ert egyaltalan valamit a temahoz azon kivul amit ment kozben felszedett es a puszta nyilatkozatokhoz elegendo? Van valamilyen ilyen iranyu elokepzettsege?

4. On mindig eles hangon beszel a jelenlegi ellenzekrol, kit tart az MSZP-bol illetve az SZDSZ-bol melto ellenfelenek? Van akinek a kvalitasait meg On is elismeri?

5. Volt Onnek valaha tisztesseges munkahelye ahova nem a partja rakta be?

Koszonom

apafej Creative Commons License 2001.06.01 0 0 1
Rogan Ur, On fogyasztott-e valaha marihuanat?

koszonettel,

apaHead

steiner Creative Commons License 2001.06.01 0 0 0
Tisztelt Rogán Úr!

Vagyonnyilatkozatában nem szerepel, mégis mindig egy A4-es Audival tűník fel a különféle fórumokon. Nyilván azért nem szerepelteti vagynbevallásában ezt a kocsit, mert nem az Öné. De akkor kié? Netán valamely cégé, melynek érdekében lobbizott?

Nem tartja-e visszásnak, hogy miközben több vezető fideszes politikusról nyilt titok, hogy maguk is élnek drogokkal és őket nem vonja felelősségre senki, miközben a a gimnazistákat pedig bíróság elé citálják? Legutóbb Siófokon tartóztattak le 10 gimnazistát pár füves cigi miatt.

Nem gondolja-e, hogy a fűszívásért kiszabható bűntetés aránytalanul magas a dolog társadalmi veszélyességéhez képest? Hisz arról még nem olvashatott soha sehol, hogy valaki beszívva mondjuk brutálisan leszúrta a feleségét...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!