Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Az Utolsó Európai Creative Commons License 2002.05.22 0 0 5
Hát szerintem ha le van előlegezve, akkor már reszeltek a kedvezménynek. Azzal lehetne a kereskedőt az árrés csökkentésére szorítani, hogy máshová mégy ásárolni, ha nem ad kedvezményt, de nyilvánvaló, hogy nem fogsz máshová menni - veszne a foglalód -, tehát miért adna bármit is?
Szvsz ezt korábban kellett volna átgondolni, elmenni néhány vidéki szalonba is lehetőség szerint, tájékozódni orrvérzésig.
Én is Miskolcon vettem a 307-esemet, mert ott adták a legtöbbet kedvezményt rá.
Előzmény: diarp (4)
diarp Creative Commons License 2002.05.22 0 0 4
Nekem még kb 20 -at kell aludni , de legalább van időm építeni neki egy garázst megérdemli őkelme .
Szerintetek , ha még csak leelőlegezve van a verda , a hátralévő rész kifizetésekor lehetne kunyerálni bele valamit , tetőcsomagtartó , szőnyeg vagy ilyesmi ,bár az lenne az igazi ha a két + ülést adnák bele ingyen . az a 150 000 ft még mindig csak 3%-ék . Szerintem elegáns szín a sötétkék , amúgy világosat akartam , de akkor én is aludhatnék még vagy 70-et . Nem bírnám ki ez életem első autója .
monyesz Creative Commons License 2002.05.22 0 0 3
Sziasztok !
Diarp: mivel kevés SW van (gyakorlatilag alig van az országban eladható autó), a kereskedő nyilván nem nagyon ajánlgatja a kedvezményt. A gyártásba rendelt autókat sem mind igazolta vissza a gyár, kapacitáshiányra hivatkozva. Gondolom a hazai és a német piac sokkal fontosabb nekik, a presztizs...
Neked kellet volna kérni, kialkudni az extrát (legalább egy metálfényt) !

Sok sikert !
Monyesz

Előzmény: diarp (-)
Nagydarab Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2
Üdvözlök mindenkit!Jómagam még a nyilt nap elött sikerült megrendelnem egy 307SW-t.Kina kék,HDI 110 prémium de miután az extrák tekintetében nagyon bőkezü voltam magamhoz (gyakorlatilag mindent kértem bele)augusztus elejére igérték az autót.Fábiánéknál történt a dolog,és kérés nélkül adtak 4%-ot.Már nagyon várom,kb 70-et kell még aludni.
Üdv nagydarab
Georg Creative Commons License 2002.05.21 0 0 1
Ehhh, Bálna...

Egyébként gratulálok a kocsihoz a topicnyitónak remélem jól kiszolgál, csak az a szín ne lenne :-) A motor talán a legjobb dízelmotor a kategóriában, a többit meg majd meglátod a használatkor. Kedvezményt érdekes, hogy nem adtak, legalább riasztót (ha nem gyári), vagy valami mást kierőszakolhattál volna. Mikor kapod meg? Képeket majd linkelj!

Üdv, Georg

Előzmény: E30M40 (0)
E30M40 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 0
0 db-ot rendeltem és igy 0 % kedvezményt kaptam;)
Előzmény: diarp (-)
diarp Creative Commons License 2002.05.21 0 0 topiknyitó
Helló minden SW tulajdonosnak és leendő tulajnak !
Nekem volt szerencsém lefoglalózni a nyílt napon egy 307 Sw Premiumot 110 Le Hdi motorral + Téli csomag +Metál fény (Kínai kék metál )+ 2 ülés .
Nem volt raktáron de nem is kellet legyártatni , mert már úton van lalahol Franciaország és Magyarország között . 1 hónapot ígértek , hogy át tudom venni .
A Gablini M3 nál rendeltem nagyon készségesek voltak , kedvezményt nem ajánlottak fel , pedig az autó végössuege több mint 5,5 milla , ez egy kicsit meglepett !
Rendelt valaki még a nyílt napon valahol Sw-t és kapott kedvezményt ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!