Keresés

Részletes keresés

Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.29 -1 2 30854

hogy hát ehhez hozzájuk sem ért.

Előzmény: Gregor Samsa (30853)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.29 -1 3 30853

Nehéz eldönteni, hogy tragikomikus, vagy inkább siralmas az az esetlen jajveszékelés, amit Fiala és megmaradt, demenciába hajló pártos hallgatósága előad immár napok óta. Az biztos, hogy akár egyik, akár másik: borítékolható volt az a viselkedés, amit Karácsony Gergely előad. A semmit. Az eltűnést. A szóba nem állást. Amit akárki megjósolhatott, aki egy kicsit is hajlandó volt látni, nem csak bambán bámulni és nyálcsorgatva visszhangozni, hogy összefogááás-összefogááás... Mégis, mit várt Fiala János, aki saját bevallása szerint semmihez nem ért, de az emberekhez, a viselkedésükhöz igen? Az eredmény azt mutatja, hogy hát ehhez hozzájuk sem ért. Karácsony Gergely a legátlátszóbb, legnyersebb, legleplezetlenebb karrierpolitikus, aki felbukkant az elmúlt évtizedekben Magyarországon. Hozzá képest Rogán Tóni vagy Zuschlag János nyamvadt kis macskajancsik, a politika pancser pinokkiói. Most meg megy az ajvékolás, hogy így a Karácsony, úgy a Karácsony. Egy jellemtelen ember jellemtelen viselkedése borítékolható, Fiala Jánosnak, aki máskülönben szintén súlyosan jellemtelen és immorális, nincs oka megütközni ezen. Hompola Krisztinán mindazonáltal azért csodálkozom, mert az egy dolog, hogy a Fiala iránti ájult kábulata számos ok miatt tart egy ideje, de hogy ez összefüggésben legyen azzal, hogy a politika harcmezején eltévedve teljes kritikátlansággal leszavazzon egy Karácsonyra... Pont ő, aki körül rohad le a kerület, láthatja, tapasztalhatja..., és mégis. Szimpátiaszavazás, politikai szavazás a szakpolitika, a szakértelem preferálása, az érdemi koncepciók és víziók helyett. Kezet foghat a kisnyugdíjas nénikkel, akik szerint Karácsony biztosan igazat mond, hiszen olyan szép magas. Magyarország, Budapest, 2019.

Brrr.

_Pirx64_ Creative Commons License 2019.10.22 -2 3 30852

Szerintem már tudod, milyen galambbal sakkozni :) 

 

Szerintem Puzsér egy átlagnál rosszabb, műveletlenebb médiaszereplő. Olyan kocsmafilozófus, aki meghallgatja a többieket, aztán nagy hanggal kezdi harsogni azt, amivel a leginkább figyelmet érhet el. Most ugyan rossz lóra tett, de ez láthatóan nem zavarja azokat, akik istenként tekintenek rá.

De hát ugye az, hogy ki kiért rajong, az minősíti is egyben. Úgy általálban a rajongás. Persze mindenki átesik a rajongó életszakaaszon, de úgy általában 20-22 éves korra lassa elmúlik. 30 felett ritka, negyven felett pedig jelzi a személyiségfejlődési hiányosságokat :)

 

Szerintem amúgy most volt a politika szürke zónájában, most megy és újra felköp és alááll, nekilát celebkedni az általa annyira elítélt médiában. 

Előzmény: nonest88 (30850)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.22 -3 0 30851

Értem. Tehát az, ha bármiféle lelki vagy másmilyen hasonlóság tapintható ki esetleg Puzsér Róbert (vagy bárki más) és énköztem, az önmagában is minősítő körülmény, az rólam árul el többet a szükségesnél. Mondod ezt ismeretlenül-látatlanul. Tudod, a magadfajta csaholó csordalények voltak azok, akik pár száz éve még a máglyán égették volna el azokat, akik "feltehetően komoly pszichés kihívásokkal küzdő figurát" láttak a másikban, és mint ilyet, jobb esetben kirekesztették őket, rosszabb és gyakoribb esetben megsütötték.

Előítéletes és korlátolt vagy. Méltó a 2019-es KeljFelJancsi műsorához. Süllyedni fogsz te is.

Előzmény: nonest88 (30850)
nonest88 Creative Commons License 2019.10.21 -2 1 30850

Nincs titok, csupán jó elemző vagyok. Puzsér 44 éves, sok hasonló korú értelmiségit ismerek, akik, bár nem kívánnának "egy generáció büszkesége" lenni, több alappal pályázhatnának erre a címre, mint ő. Te tarthatod ezt a feltehetően komoly pszichés kihívásokkal küzdő figurát példaképnek, de ez csupán lelki hasonlóságot feltételez, ami rólad is többet mond el a szükségesnél. Miután a választás lezajlott, Puzsér visszatérhet a politikai szürke zónába, ahová való!

Előzmény: Gregor Samsa (30841)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.15 -2 1 30849

Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben.......

Előzmény: _Pirx64_ (30848)
_Pirx64_ Creative Commons License 2019.10.15 -3 0 30848

Nézd! Lehet, hogy te élvezed, hogy teleszemeteled a topikot az agymenéseddel. Lehet, művelt embernek gondolod magad, ezért nevezed el maga Kafka hőséről. Ezzel nincs is semmi baj, találunk itt hasonló neveket. Még az enyém is hasonló. 

Viszont sajnos meg kell állapítani, messze nem tudsz annyit a világról, mint amennyit elő akarsz adni magadról Képtelen vagy normális vitára, érvekre nem válaszolsz, illetve a válaszaid csak argumentum ad hominem érvelések, amikkel nem lehet mit kezdeni. 

Érveid nem léteznek, hosszú körmondatok, nulla tartalommal, beteges rajongással valaki irtánt. Annyi történt mindössze, hogy az egyik alanyról átirányítottad a feltétel nélküli rajongásodat egy másikra. 

Nem vagyok pszichiáter, de javaslom keress fel egyet, mert segítségre van szükséged. 

Még azt  is el kell ismernem, hogy az utolsó hozzászólásom után komolyan gondolkodtam azon, hogy elnézést kérjek érte. (Most már eszemben sincs) Végeredményben a földön fekvő mókust rugdosni nem elegáns. Gondolok itt Puzsérre. De sajnos megintcsak beigazolódott, hogy igazam volt abban, hogy a legnagyobb jóindulattal is hasznos idióta. Ezekután már csak az a kérdés merül fel, hogy ki a hülyébb? A hülye, vagy aki követi?

 

Az meg, hogy folyamatosan leöregemberezel - még ha az is lennék - szánalmas. Nem kell az öregeket tisztelni csak azért, mert öregek. Mindössze a véleményt kell nézni, és ha nem tetszik támadni. Erre vagy képtelen. 

 

Egyszer már írtam, nem foglalkozom veled tovább. Nem tartottam be. De ezután be fogom tartani. Told a hülyeségeidet ahova akarod, és majd láss neki Puzsér istenítésének öt év múlva. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. 

 

Előzmény: Gregor Samsa (30847)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.14 -1 2 30847

Hoppá! Most már értem. Maga az az idős bácsi kosárral a kezében a Lehel Piac mellett. HAGYD ABBA! HAGYD ABBA! HAGYD ABBA!

 

https://www.facebook.com/SetaloBudapest/videos/2390165444581270/

Előzmény: _Pirx64_ (30846)
_Pirx64_ Creative Commons License 2019.10.14 -3 0 30846

Ne ezt szajkózd öcsi! Mi lett az eredménye a nagy nekifszülésnek? Foltos nadrág? Majd gyönyörködj a kedvencedben a TV2 valamelyik förmedvényében, mikor a el nem végzett munkájáért megkapja  NER pénzt. 

Előzmény: Gregor Samsa (30844)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.14 -1 1 30845

A Civil Rádiót szívből sajnálom. A néhai Radio Bridge eltűnésének fájdalmához tudnám hasonlítani, ha eltűnik az éterből, mert pótolhatatlan kulturális értéket képvisel. Volt idő, amikor a KFJ eltűnése is ennyire fájt. Tettem érte akkor, hogy ki is fejezzem ezt a fájdalmam. Nem ma volt. Mára azonban a KFJ olyan, mint egy groteszk szörny, egy önmagát többszörösen túlélő ocsmány gólem, amely csak mélyíti a mételyt és árkokat gyógyítás és betemetés helyett. Hasznavehetetlen ballaszt. Karácsony sikere ahhoz a hullócsillaghoz hasonlítható, amely utoljára felfénylik még, mielőtt kialszik végleg. Ennek a hattyúdalnak a része a letűnő KFJ is. Tényleg nem siratni való esemény már. Sőt.

Előzmény: martinaxe7 (30843)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.14 -1 2 30844

Semmit nem értesz. A centrista politika immár a térképen van, létezik reális alternatíva, megképződött a reális ellenzék, ez az út csak most kezdődött. Te és a többi oktalan csordalény viszont süllyedni fogtok azzal az egyetlen politikai konglomerátummal, amelynek éppen úgy része Orbán, mint Gyurcsány vagy Karácsony. Nem tart már olyan sokáig, jó eséllyel még megélem, megéljük ezt a süllyedést. Karácsony Gergelynél inkompetensebb ember a főpolgármesteri posztra nem sok van az egész politikai színpadon, úgyhogy indul a visszaszámlálás. A következmények ma még beláthatatlanok, a fiaskó borítékolható. A vágyvezérelt gondolkodás, a törzsi gyűlölet, a régi reflexek működtek, a regresszió diadalmaskodott tegnap, a demokrácia ünnepeként aposztrofált választás intézménye tegnap sokadszorra bizonyította azt, hogy a kontraszelekció és a korlátolt többség fojtogató zsarnoksága kéz a kézben jár. De bizonyos történelmi szükségszerűségek működnek, és ahogy egy nap bukni fog Orbán és gyalázatos rendszere, úgy bukni fog az ehhez asszisztáló, ezt cinkos módon kiszolgáló, jólfélsült látványcirkusz, Karácsony Gergellyel az élén, aki - ne legyen kétség - Gyurcsány zsinegén a báb.

A jövő a fiataloké, a szekértáborokba ragadt ostoba többség viszont menthetetlenül el fog tűnni, végleg. Csakis a józanságnak, a mérsékelt belátásnak, a rációnak lehet tartós jövője. Sem a jelenlegi álellenzék, sem Orbánék nem rendelkeznek ezzel az erénnyel, Puzsérék ellenben birtokolják ezt a morális tőkét. Ez van. Előbb a habosító Keljfeljancsi fog eltűnni, utána meg szép lassan a rosszabbik énjüket újra és újra demonstráló álbaloldal, a harácsoló áljobboldallal.

Előzmény: _Pirx64_ (30842)
martinaxe7 Creative Commons License 2019.10.14 -1 3 30843

Kivel fog beszélgetni Fiala, ha esetleg +marad a CR ?

 

Gyorgyeviccsel ?

 

Minden nap ?

_Pirx64_ Creative Commons License 2019.10.14 -3 1 30842

Na? Puzsér leváltotta már az ellenzéket? Vagy a szőnyeg szélén áll a Lendvai utcában, mert nem sikerült a pártfeladat? Nem tudta széttrollkodni a választást? De szar lehet neki... Mehet vissza zsűrinek valami sztárkereső műsorba, hogy jusson buszjegyre?

Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.12 -1 2 30841

Huh, ez komoly (ellen)érv volt. Megsemmisülve érzem magam. Mi a titkod?

(Igen, csakis Puzsér Róbert. Ő a generációm büszkesége, az egyetlen hang a politikai térben, akiben érdemes hinni, aki miatt érdemes lelkesen figyelni a közéletet és támogatni a működését. Bárcsak Fiala tett volna fele annyit mondjuk 10 év alatt a szenny tisztítása érdekében, mint amennyit Puzsér tett az elmúlt 1 évben.

Ha jól értem, Fialát véded tőlem. Értem. Minden világos.)

Előzmény: nonest88 (30840)
nonest88 Creative Commons License 2019.10.12 -3 1 30840

Olvasom a kényszeres monológjaidat. Ráadásul Puzsért támogatod. Minden világos.

Előzmény: Gregor Samsa (30838)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.10 0 1 30839

Kampány standup az Örs vezér terén Várnai Lászlóval | 2019.10.10., Élő:

 

https://www.youtube.com/watch?v=XKVooWWrwEM

Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.10 0 3 30838

Fiala Jánost én azért hallgattam hosszú évekig, közel 18 éve, mert úgy hittem róla, igaz az, amit állít önmagáról. Hogy ő belga. Civil. Aki a dolgozó népet szolgálja. Kívülálló, független, morális és az igazság ügyében kérlelhetetlen. Mi tagadás, ez tényleg unikálisnak hatott sokáig. Mostanra azonban kiderült: csak maximum az egykori véresszájú Pannon Rádióhoz és a pártos, Klubrádiós Bolgár György-féle műsorokhoz képest volt ő független, kívülálló és egyedi. Mára egyértelművé vált, hogy szó sincs valódi kívülállóságról. Akkor, amikor megvallja - mint például ma is -, hogy a baloldali és jobboldali politika szennye egyetlen lavórban kavarog, így tehát szétválaszthatatlan a mocsok, s ő mégis Unicum mennyiségének függvényében szavaz Karácsonyra vagy Tarlósra (vagy senkire) - magáért beszélő tény. Nincs az az Unicum mennyiség Fiala János esetében, amely után ő Puzsérékra, a civilekre szavazna. Ó, nem. Miért? Elmérgesedett kapcsolat, mély sérelmek miatt. Emberileg érthető a dolog? Igen. Politikailag érthető az elutasítás? Határozottan nem. Mert a kör így zárul be, így marad minden ugyanaz, így éli túl a velejéig rothadt bal- és jobboldal. Az orrbefogás miatt. A kisebbik rossz választása miatt. A megköthetetlen, de legalábbis megkötni érdemtelen kompromisszumok miatt. Meg is lehet nézni, hova züllött a közélet. Mindennél van lejjebb. 2019 Fiala Jánosa ehhez a romlott, bűzlő közélethez asszisztál. Igen, habosít. Tetézi a ködöt és a mocskot. Karácsonyra vagy Tarlósra szavazásával mindenképp. A fialai attitűdből nyílegyenesen következik a puzséri attitűd. Fiala mégsem Puzsérra szavaz. Lelke hát rajta. Sajnálom, de igaz: a KeljFelJancsi pont akkor szűnik meg, amikor már az utolsó cseppig felélte minden maradék intellektuális és morális tartalékát. Léte a médiában indokolatlan immár.

Gregor Samsa Creative Commons License 2019.10.02 -2 3 30837

Keljfeljancsi.

Az egykor büszkén elitista jelzővel ellátott műsor, a zenei "A" hang ma 19 éves. Ez tényleg sok idő. Olyannyira sok, hogy a korábban tagadhatatlanul kritikus, kívülálló,  szellemgazdag, rengeteg okulásra és tűnődésre okot adó, egyedi zenékben bővelkedő, reflexív és önreflexív műsor mára egy kurzusokon átívelő, reflexióra és önreflexióra képtelenné vált rutinműsorrá lett. Jóindulatú megközelítésben ezt a körülményekre lehetne fogni, hiszen 19 év alatt a fél világ is megváltozhat. Ám reálisabban szemlélve, a különböző riportalanyok emberi, politikai és morális minőségei, közéleti tevékenységei és teljesítménye alapján inkább tűnik úgy, hogy bizony a KFJ a network része lett. Hogy milyen network?! Hát a NER/Fidesz-balliberális network. Az elmúlt 30 évnek a networkje: a két tábor halálos, szimbiotikus ölelésének a szövetsége a hatalomért, mely a hatalomba kapaszkodva él és túlél, a civilekből persze. Mert szemfényvesztő módon elhiteti a demokratikus többséggel, hogy ők a választókért vannak, értük dolgoznak. E többséget kiszipolyozva tartja fenn önnön hatalmát, a legkülönfélébb kurzus- és szerencselovagokkal, mindegyik oldalon. És ahogyan az lenni szokott, az évek során, suba alatt, az egykor kívülálló és kritikus Keljfeljancsi, Fiala János Péter bizony nyakig merült a mocsokba. Egzisztenciális kényszerből, a jó ízlést és a morális alapvetéseket sutba dobva parolázik hol ún. baloldali, hol ún. jobboldali politikusokkal, közéleti szereplőkkel. A valaha mélyen személyes hangvétele, egyedi világlátása okán friss, megkapó műsor egyre átpolitizáltabb, és ezzel párhuzamosan egyre áporodottabb, egyre nyúlósabb, egyre sárosabb erkölcsű, lápos vidék lett. Készítőjével, és egyre korlátoltabb betelefonálóival egyetemben. És hát ez metamorfózis az, amely miatt a KeljFelJancsi mégsem válhatott (talán mert nem is volt soha) "A" rádióműsorrá.

Nagy kár érte.

Gregor Samsa Creative Commons License 2019.09.27 -2 1 30836

...de legalább a Cure péntekenként tényleg nagyon jó. Az mindig jólesik.

Előzmény: Gregor Samsa (30835)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.09.27 -1 3 30835

Hát... Ebben az országban sajnos még sokáig nem fog változni semmi. Ha Fiala Jánoson múlik, biztosan nem. A mai műsor is ékes bizonyítéka volt annak, hogy a KeljFelJancsi morálisan fertőzött terep, bűzlő mocsárrá lett, amelyet még egy Filippov Gábor műsorba emelése sem tud megmenteni. A KFJ kerékkötője a valódi változásnak, ballasztként működik, miközben korábban hosszú évekig tényleg úgy tűnt, hogy az érdemi változások, közéleti tisztulás jegyében funkcionál a műsor, ennek kíván a katalizátora lenni. Optikai-akusztikai csalódás lett volna? Az a szerecsenmosdatás, ami ma is áradt a műsorból, a KeljFelJancsit a Bolgár György-féle műsor erkölcsi nívójára zülleszti (lásd: Őszödi-beszéd és ennek groteszk, immorális megvédése és interpretációja, Gyurcsány szerecsenmosdatása). Fialában mára totálisan lehetetlen meglátni a kurzusok feletti médiaszereplőt, az intakt, számonkérhető, elfogultságmentes, morálisan kikezdhetetlen riportert. Ahogy Szabó Lőrinc mondta, igaz, más kontextusban: "Hogy rettenetes, elhiszem, De így igaz."

Szégyen, na.

Gregor Samsa Creative Commons License 2019.09.23 -1 1 30834
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.09.21 -1 2 30833

Lezárva végleg a veled való diskurzust: teljességgel menthetetlen vagy. Ítélőerőd renyhe, emberismereted megbukott, pártosságod, korlátolt szemléleted átütő. A fától nem látod az erdőt. És ami igazán szomorú, hogy voltaképp Fiala János sem különb már. Ha valaha, egyáltalán független, különutas és pártatlan is volt, az biztos, hogy az elmúlt években egyre inkább elvesztette minden ebbéli erényét. A mostani peridódus Fiala hattyúdala. Mi tagadás, eléggé hamiskás, szánalmas egy hattyúdal ez, pedig lehetett volna valahogy nemesebb, a szó jó értelmében patetikus, emelkedett. Ehhez képest minden egyes újabb KeljFelJancsi Fiala egykori nimbuszát erodálja és Király Júlia állítását húzza alá. Mert minden jó ízlést nélkülöz például a Gyorgyevics Benedekkel folytatott beszélgetésiben feltáruló seggnyalása; erősen megforgatja a hallgató gyomrát a képmutató, a politikából kiválóan megélő Navracsics Tiborral való kvaterkázása és smúzolása (nem beszélve a minden alacsony emberi és politikusi minőséget is alulmúló karrierpolitikussal, Karácsony Gergellyel való PR-bájcsevejei), és amikor már a mazochista hallgató a kelletlen L. Simon Lászlót hallgatja, ahogyan a riporter megpróbál vele izzadságszagúan szóba elegyedni valahogy, az már tényleg sokk. Fókusz, alias Lakatos István betelefonálásaitól pedig legszívesebben sugárban hányni lenne kedvem. Ahogyan tőled is. Na hello.

 

(Puzsér Róbertet és Fiala Jánost nem szabad, és nem is érdemes egy mondatban említeni. Már nem. Az idő bizonyította: nem a tehetség, s nem is a lendület, hanem az erényes, elvszerű, következetes viselkedés, a morális attitűd és az empátia az, ami kettejük közé galaxisokat ékel.)

Előzmény: _Pirx64_ (30832)
_Pirx64_ Creative Commons License 2019.09.09 -2 0 30832

Tulajdonképpen semmi szükségem, hogy foglalkozzak veled, annyitr nem érsz, hiszen képtelen vagy normális vitára, csak ad hominem érvelésre futja tőled, az meg a 888-on is ciki már. A Puzsér iránti rajongásod meg már beteges. :) De hát természetesen zsák a foltját. Akitől ennyire telik, annak elegendő Puzsér hőbörgése.

Persze ha utánanéznél, akkor tudhatnád, kritikával is illettem Fialát. De neked minek magyrázkodjak? 

Puzsér meg már azzal a rádióműsorával leszerepelt, amit Fiala helyett csinált anno a Budapest rádióban. Igaz, kellett hozzá vagy két adás, hogy az ember felismerje mekkora nulla mind szakmailag, mind emberileg. 

Előzmény: Gregor Samsa (30831)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.09.07 -1 2 30831

Te tényleg egy retardált vagy.

 

Fiala, Karácsony és te, aki kiállsz mellettük - na, szép. Mint egy bagolyköpet.

 

Puzsér Róbert úgy jön ide, hogy Fiala eredendően ki nem állhatja, és miatta használt olyan hangot, ahogyan ember egy tömeggyilkossal sem beszél. Hordószónoknak, kígyónak és békának nevezte őt már akkor, amikor még távolról sem volt politikai tényező. "A" Rádióműsor, a zenei 'A' hang (vagyis a KeljFelJancsi) készítője részéről tőről metszett rosszindulat, önnön kompexusait és szakmai féltékenységét palástoló, minden érdemi érvet nélkülöző hitvány leszólásra tellett. Fiala János a gyarlóság, az elvtelenség, a következetlenség csimborasszóját mutatta meg az elmúlt pár évben. Szidja a rendszert, de közben meg is él belőle. Mint Karácsony Gergely. Aki szerint Puzsér a NER része. A Fidesz jelöltje. Fiala sem gondol(t) róla mást. Pedig hát:

 

https://www.youtube.com/watch?v=BYGembz7mJw&t=22s

 

Szégyellem egykori lelkesedésem és kiállásom Fiala János mellett.

Előzmény: _Pirx64_ (30830)
_Pirx64_ Creative Commons License 2019.09.02 -2 0 30830

"Orbán Viktor úgy konstruálta a választási törvényt, hogy hozzám hasonló rendszeren kívüliek elindulni se tudjanak."

Erről a korszakos zseniről beszélsz? 

 

Amúgy ez a topik Fialáról szól. Minek hozod ide szíved szerelmét? Ne itt kampányolj neki! :)

Előzmény: Gregor Samsa (30829)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.08.31 -1 1 30829

Érdemes végignézni az alábbi kampány-standupot, amelyet a Móricz Zsigmond körtéren Puzsér Róbert és Bodrog Zoltán tartott a minap:

 

https://www.youtube.com/watch?v=fIWzfEWBgqE

Előzmény: Gregor Samsa (30828)
Gregor Samsa Creative Commons License 2019.08.31 -1 2 30828

Fiala János fraternalizáló hangnemben idén tavasszal azt mondta Puzsér Róbertől Karácsony Gergelynek, hogy ő - mármint Puzsér Róbert - egy újabb "NER-kamasz" és egy troll. Ami annyit tesz, hogy ő, Puzsér Róbert a Fidesz ügynöke, a Fidesz embere, aki nyílegyenesen tör előre a NER-be. Puzsér Róbert egy troll - ez az álkérdésbe csomagolt állítás is Fiala részéről hangzott el (az ATV-ben).

 

Nagyobbat nem is tévedhetett volna.

 

Mármost két dolog lehetséges.

 

1. Fiala valóságérzékelése csődöt mondott, nem látja a fától az erdőt, és személyes antipátiája olyan kijelentésekre ragadtatja őt, ami köszönő viszonyban sincsen a valósággal. E torzul felfogott valóságkép része az, hogy egy politikai kaméleonhoz, egy moral insanityhez, Karácsony Gergelyhez fűzi félbaráti viszony, és ennek része az is, hogy Puzsér Róbertről hajmeresztő - mert valótlan - kijelentéseket tesz.

 

2. Fiala nem független riporter. Nem független, tehát politikailag elfogult, tehát függetlenül a valóságtól és a tagadhatatlan tényektől, ő a múltbéli tapasztalata és/vagy politikai és/vagy értékbeli és/vagy szubjektív, vagy teljesen más szempontok alapján preferálja az állítólagos baloldal jelöltjét, Karácsony Gergelyt.

 

Tertium non datur.

 

Ha ez így van és jól látom, akkor ebből viszont az következik, hogy Fiala János megszűnt annak lenni, aki a média terében volt, megszűnt FIALÁNAK lenni, megszűnt mindazt képviselni, amit a FIALASÁG jelent.

Mikrofonállvány lett.

 

Eljött az idő arra, hogy lelépjen.

martinaxe7 Creative Commons License 2019.05.24 -2 1 30827

https://kronika.civilradio.hu/archivum/

 

 Warning: Potential Security Risk Ahead

martinaxe7 Creative Commons License 2019.05.21 0 3 30826

Nemes Gábor a legjobb alany

 

Legalább nem politikus

 

De érdekes, hogy vele rúgta össze a port...

martinaxe7 Creative Commons License 2019.05.16 -1 0 30825

Nem túl érthető, amit beolvas a FB-ról

 

:((

 

Klubrádiót + mé ekézi ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!