Keresés

Részletes keresés

Gerhardt Creative Commons License 2015.05.04 0 0 9717

Sziasztok!

 

Én úgy hallottam, hogy a Vak Bottyán utca három részre lesz bontva. A Rákóczitól Erdőkertes felé is más néven fog futni, mint a Rákóczi és a lezárt vasúti átjáró, illetve a vasúti átjáró Vácrátót felé eső szakasza (Fekete/ Latabár). ?????

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.04 0 0 9716

A Rákóczi út egyik felén marad Vak Bottyán, a másikon megváltozik, a könnyebb tájékozódás végett.

De mintha azt hallottam volna, hogy a Gyár utca neve is változik. Na, annak mi értelme? Persze az amúgy sem olyan régi, Lenin utca volt, de nem látom sok értelmét még a régi téglagyár utolsó emlékét is kitörölni. Budapesten is számos utca hajdanvolt üzemek nevét viseli.

Előzmény: amico79 (9715)
amico79 Creative Commons License 2015.05.03 0 0 9715

Ez komoly?????

Kíváncsi lennék a miértre... akárhogy járatom az agyam, nem emlékszem a történelemből semmire, ami miatt "gond" lenne Vak Bottyánnal :-/

Előzmény: Törölt nick (9714)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.03 0 0 9714

Kaptam egy értesítést, hogy az utcát, melyben lakom, Vak Bottyánról átnevezik. Természetesen választhatok, Fekete István vagy Latabár Kálmán nevek között. Köpni-nyelni sem tudok.

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.02 0 0 9713

Szia!

Az igaz, bár nagyítóval kell keresni olyan utcát ami gumicsizma nélkül is járható. Mi az üdülő részen lakunk, itt egy- egy gazdagabb lakos aszfaltozta az utat, ezzel az a gondom, hogy közigazgatás szerint föld út-de a KRESZ szabályai szerint földes út, tehát nem igazán tartják be a jobb kéz szabályt, amíg nincs gond ez nem is igazán gond, de ha valaki tudja, hogy föld út, akkor lehet belőle akár nagy baj is.

Amúgy tökéletesen mindegy, hogy aszfaltos úton botorkálunk világítás nélkül este vagy sem.

Ehhez szemlélet váltás kellene, csupán az első Osztrák falút kell megnézni, sokat láttam és érdekes, hogy ott ez a gond fel sem merült vagy 300 éve? A mi mentalitásunk más, itt lényegesebb a pártok refinanszírozása, mint a közérdek, ez Magyarország. A település bevétele a fele az elvárható minimumnál, ebből fejleszteni nem igazán lehet, van Önkormányzatunk, de tehetetlen, mert a nulla szorzata az nulla.!!!

 

 

Bár engem már nem érint, mert az idő az véges, de sok sikert a következő nemzedéknek.

 

Doki

 

 

Előzmény: Törölt nick (9712)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.01 0 0 9712

Tisztelt Doki1000,

 

Azért a .. u. - ........ u. sarok nem a sárról híres.

Előzmény: Törölt nick (9711)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.30 0 0 9711

Szia!

 

2004 évben az OTP támogatta a csatornázás lebonyolítását. Azóta havonta kapok 2-3 levelet, hogy az alap összeghez képest hány százezer forinttal tartozom, már ügyvédhez kellett fordulnom, hogy hagyjanak már békében. Senkinek egy fillért sem szabad utalni a soha nem valósuló közmű fejlesztésre. Tegyék meg utána kérhetnek hozzájárulást 2200 után, rövid a jóslat, de adok nekik időt.  Még a tizedik leszármazottam sem fogja megélni, hogy ne sárban keljen járni ez viszont biztos.

 

Doki

Előzmény: TracerT (9710)
TracerT Creative Commons License 2015.04.30 0 0 9710

nem zúgolódtam, hanem tényeket közöltem, illetve igyekeztem felhívni azok figyelmét, akik a fórumot olvassák, hogy a két hölgy szavainak ne dőljenek be, és útépítési hozzájárulás céljából ne kössenek fundamentás szerződést.

Előzmény: Törölt nick (9708)
amico79 Creative Commons License 2015.04.29 0 0 9709

"Délelőtt rendkívüli elnökségi ülést és rendkívüli közgyűlést tartottunk a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. helyzetéről az Ökörtelek-völgyi Hulladékkezelő Központban, majd a sajtó képviselői előtt tájékoztattuk a dolgozókat a kialakult helyzetről. A tanácskozásokat követően az alábbi sajtónyilatkozatot tettük közzé:

SAJTÓKÖZLEMÉNY A ZÖLD HÍD RÉGIÓ NONPROFIT KFT. HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI KÖZSZOLGÁLTATÓ HELYZETÉRŐL

Előzmények
A 100%-ban köztulajdonban lévő, kötelező önkormányzati feladatot ellátó, non-profit módon működő közszolgáltatási rendszer működése veszélybe került. Az üzemeltető társaság törzstőkéjének összességében tizenkétszeresét elveszítette, második gazdasági évben mutat drámai veszteséget.
A helyzet kialakulásáért a közszolgáltatási díjak 2011-2012–es árszinten történt befagyasztása, számos új adó, járulék, díj bevezetése, valamint az ezek mellett végrehajtott hulladékgazdálkodási rezsidíj csökkentés a felelős. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy nem épült fel támogató, ösztönző módon működő termékdíj támogatási rendszer. A teljes régió szelektív hulladékgyűjtéséért kifizethető termékdíj-támogatás például kisebb bevételt eredményez, mint a befizetendő hulladéklerakási járulék, így újabb veszteséget képez.
A jelenlegi pénzügyi terhek fenntartása mellett a közszolgáltatási díjak befagyasztása folyamatosan újratermeli a szakmai és pénzügyi problémákat. Az önkormányzati rendszerben nincs olyan szabad pénzügyi forrás, amely biztosíthatná a további üzemeltetés támogatását. Az eddigi időszakban kényszerűen felhalmozott hiány lehetetlenné teszi a rendszer felújítását és a jövőbeni környezetvédelmi kötelezettségek teljesítését.
Az Észak-kelet Pest és Nógrád Megyei Önkormányzati Társulás, mint a közszolgáltató tulajdonosa megállapítja:
A Társulás - mint kizárólagos tulajdonos - a Zöld Híd Régió Nkft. tőkehelyzetével kapcsolatban sem a fiktív pénzügyi műveletekkel történő tőkehelyzet rendezést, sem a társaság végelszámolását és új társaság alapítását nem tartja megvalósíthatónak. Ezek az intézkedések egyrészt ellentétesek az önkormányzati vagyonnal való felelős, átlátható gazdálkodás elvével, másrészt csak elodáznák, de nem oldanák meg a problémát.
Kötelezően ellátandó önkormányzati alapfeladatról van szó, a közszolgáltatás szüneteltetése környezetvédelmi és közegészségügyi veszélyhelyzetet teremthet. A közszolgáltatást ezért üzemeltetni kell mindaddig, amíg ezt más, a tulajdonos önkormányzati közösségtől és üzemeltetőtől független, kényszerítő pénzügyi, közigazgatási, jogi intézkedés el nem lehetetleníti.
Sem a szolgáltató, sem a tagönkormányzatok nem felelősek a kialakult helyzetért, amelynek elkerülésére minden szóba jöhető intézkedést megtettek. A keletkezett problémát annak kötelessége megoldani, aki azt keletkeztette. Nincs szükség a katasztrófavédelem beavatkozására sem, mert hulladékgazdálkodási feladatait a Zöld Híd Régió Nkft. nemzetközi szinten elismert, magas színvonalon képes elvégezni, ha működési forrásait nem vonják el.
A Társulási Tanács azonnali megoldásként indítványozza a hulladékgazdálkodást ellehetetlenítő adók, díjak és járulékok (tranzakciós adó, e-útdíj, felügyeleti díj, lerakási járulék stb.) felfüggesztését, szükség szerinti megszüntetését. Indítványozza az érdemi, kormányzati és szakmai párbeszéd megkezdését.

 

Dr. Gémesi György az önkormányzati társulás elnöke
Gyenes Szilárd projektvezető"

 

forrás:

https://www.facebook.com/gemesigy/posts/933302130065473

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.29 0 0 9708

Szia!

 

Megközelítőleg 1000 év múlva lesznek az utak"pormentesítve"ezt se te sem más már nem igazán éli meg. Majd talán, ha a fővároshoz csatolják úgy 500 év múlva.

Sajnos nincs és soha nem is lesz rá pénz, kár zúgolódnod, de senkinek egy fillért se fizess, mert az mind átverés, becsapás. Ha az Önkormányzat valamit jelez az hivatalos, de ezek a senkik, csak a kicsi pénzedet veszik el, ellenszolgáltatásul Ja és semmit nem fognak adni!!!!!!!!!!!!!.

 

 

Doki

Előzmény: TracerT (9707)
TracerT Creative Commons License 2015.04.29 0 0 9707

közben megtudtam, hogy a sejtésem helytálló volt. a 2 hölgy Fundamenta alkalmazott, s természetesen nem a polgármester megbízásából járják a várost. bár a polgi is hallott már a tevékenységükről, de semmiféle hivatalos felhatalmazásuk nincs. magyarán hazudoznak össze-vissza, így próbálva meg kuncsaftokat szerezni a Fundamentának.

 

azt persze nem tudom, hogy ha valaki(k) szerződést köt(nek) velük, annak/azoknak miként fogják megmagyarázni 4-6-8 év múlva, hogy megtakarításuk ugyan van, de abból út nem lesz. jelenleg ugyanis nincs konkrét menetrendje a városi utak aszfaltozásának, de az várhatóan elég hosszú időt vesz majd igénybe. (ehhez képest ők azzal házalnak, hogy a munkálatok az ő "felmérésüket" követően, akár már az idén kezdődhetnek.) jelenértéken az utcák aszfaltozása - ha jól értettem - kb. 6-7 milliárdot kóstálna, a lakossági megtakarításokkal ennek kb. a 10%-át lehetne előteremteni.

 

egyébként sok településen az a módi, hogy aki nem tud, vagy kíván lakossági hozzájárulást fizetni az utak rendbehozataláért, annak az ingatlanára terhelik az önrész összegét. ennél már a lakáskassza is jobb lenne, csak itt még az sem "játszik".

 

sajnos az adónak pont az a sajátossága, hogy közvetlen ellentételezés nem jár érte. mi is fizetünk kommunálist is, a kocsi után is, és közben nyeljük a port, vagy dagasztjuk a sarat. s ahogy sejtem, még sok évig így is lesz ez.

Előzmény: Lajos78 (9705)
csapokarcsi Creative Commons License 2015.04.24 0 0 9706

Ping-pong hétvége :             péntek       18:30 Őrbottyán II - Gödöllő VII.
vasárnap 10 óra Őrbottyán I. - Vác III. ----- Hévízgyörk I. - Őrbottyán III.

Foci vasárnap: 16:30 Őrbottyán - Szilágy hétfő: Tura - Őrbottyán öregfiúk

Lajos78 Creative Commons License 2015.04.21 0 0 9705

Ha tényleg 150-200e forint, akkor szerintem teljesen esélytelen a dolog, ezt nem bírják az emberek kifizetni, de szerintem sokan inkább nem is akarják. Ráadásul ezt igenis szét kéne teríteni a településen mindenkire. Pontosan úgy, ahogy most is fizetem a gépjárműadót és előttem az úthoz soha nem nyúltak, ahogy a kocsik kitaposták úgy van itt, másrészt a kereszt utak, pl a Hunyadi borzalmas állapotban van, ahhoz sem nyúlt senki mióta ideterelték a forgalmat és tönkre tették. Egyszóval fizetem az adót, amit valahol máshol felhasználnak, ha egyáltalán az utakra fordítják.

 

Ha meg én aszfalt utat akarok, akkor fizessek azért is külön, ez így nagyon nem kerek történet valahogy.

Előzmény: TracerT (9702)
Csapó Károly Creative Commons License 2015.04.18 0 0 9704

Kíváncsi Őrbottyán sportéletére, a SPORTtelepre, annak lehetőségeire ?
Ma szombaton 9-17 és vasárnap 14-22 óráig megtalál a sporttelepen !
Az önkormányzat döntött a sportnak nyújtott pénzbeli támogatásáról,
készülnek a létesítményhasználatot is biztosító támogatási szerződések.

Az Őrbottyáni Csapatok SE a KSE-vel együttműködvebővíteni akarja az Őrbottyánban élők sportolási lehetőségeita szoba és szellemi sportoktól kezdve, atlétikán, mindenfélelabdasporton keresztül természetesen a pingpongig és fociig.

Ha bármilyen kérdése, ötlete, javaslata van
keressen hívjon bizalommal szinte bármikor20-230-0371 70-94-32-880 bkcsapokarcsi@gmail.comJónéhány lehetőséget azonnal ki is lehet próbálni.

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.10 0 0 9703

KÖSZÖNET!

 

Nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültem az elmúlt időben, ennivalóra sem tellett, fűtésre meg főleg semmi. Az Önkormányzat adott 12 00 Ft értékben fát, köszönöm nekik.

 

Továbbá a Baptista egyház részéről Kotán úr is támogatott. A Rozsály Telep dolgozói és vezetői szintén tüzelővel enyhítettek nehéz helyzetemen.

 

Köszönöm a kapott segítséget, bár már megszolgálni nem igazán tudom, mert sajnos nagyon beteg vagyok, de ezek a segítségek nélkül vagy megfagytam volna, vagy éhen halok.

 

Az emberség még nem halt ki az emberekből.

 

Doki

TracerT Creative Commons License 2015.04.10 0 0 9702

kedves őrbottyániak! tud valaki valami hivatalosat, konkrétat annak a két hölgynek a tevékenységéről, akik - saját állításuk szerint - a "polgármester megbízásából" járják a várost, s a útépítésekkel kapcsolatban... hát nem is tudom, mit csinálnak valójában.ők azt mondták, felmérik a hozzájárulási hajlandóságot, de nekem inkább úgy tűnt, hogy leginkább fundamentás megtakarítási szerződést szerettek volna kötni.

 

a következőket állították:

- a jelenleg szilárd burkolattal nem rendelkező utak aszfaltozva lesznek, rendes járda és árok kerül kialakításra mellettük, a téglagyár és tó közötti utcákban is;

- az útépítés akár az idén elkezdődhet, de legkésőbb akkor, amikor "ők a munkájukkal, a felméréssel végeztek";

- az önerő mértéke 150-200 eFt lesz;

 

egyrészt a fenti állításaikkal kapcsolatosan a város honlapján semmit sem találtam. másrészt gyanús, hogy minden második mondatuk arról szólt, hogy az önerő miként oldható meg Fundamenta lakásszámla szerződés megkötésével, s az ehhez kapcsolódó állami támogatás igénybevételével. semmiféle igazolványt nem mutattak, s a "felmérésük" eredményét nem dokumentálták írásban.

 

valóban hivatalos ügyben jártak? a polgármester megbízásából, vagy engedélyével? (ami ugye nem ugyanaz) született valamilyen hivatalos határozat az útépítések megkezdéséről, ütemezéséről, finanszírozásáról? ha igen, hol lehet ezt megtekinteni? (a honlapon sem a jegyzőkönyvek nem említik, sem a rendeletek között nem található ilyen tartalmú) 

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.26 0 0 9701

Szia!

 

Annyi van belük, hogy tucatjával lehet találni főleg az üdülő részen, itt minden második ingatlan eladó

Az árakat nem ismerem, de igen nagy betűkkel ki van írva, hogy eladó a sajátom is az lenne, ha nem jönne az unokám, így az egész ingatlan a nevére kerül születésekor, pedig szép kis házam van 860 négyzetméter telekkel és összkomfortos, a mai értéken 18 milliót ér.

 

Doki

Előzmény: nessaya (9699)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.24 0 0 9700

Kedves Barátom(

 

Köszönöm a segítséged néhány napig kihúz a nehéz helyzetemből.

 

Végleges megoldást csak az fogja jelenteni, ha az ingatlanomtól megszabadulok, így a hitelem is meg fog szűnni, ez május vége június elején várhó.

 

Igen nagy tisztelettel fogadtam a Baptista felekezet segítségét is, személyesen Kotán Béla úr volt aki legalább három napnyi élelemmel el látott, finom és igen jó minőségű ennivalót hozott

Kaptam tőle olvasni valót is, de ehhez idő kell. hogy ne csak olvassam, de meg is értsem.

 

Sajnos kevés hozzá a diploma, mert nehéz szöveg és értelmezni nehezen tudom még, de rajta vagyok.

 

Doki

 

 

 

 

Előzmény: csapokarcsi (9697)
nessaya Creative Commons License 2015.03.23 0 0 9699

Sziasztok!

felujitásra váró ingatlant,zártkertet,szántót keresek Örbottyán és közelében..

Ha tudnátok tippet adni,merre induljak el szóljatok..

lantos_zselyke@ freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.22 0 1 9698

Tisztelt társaim!

 

Létezik az életben segítő kész ember.

 

Kotán Béla a Baptista egyház helyi vezetője személyesen hozott számomra 3 napra való igen finom ételt és 5 évre valókönyvet. Azért tart sok évig, hogy tanulmányozzam, mert mint öreg ember mást tanultam, tehát át kell értékelnem az egész eddigi életem. Olvastam fiatal koromba a Bibliát, a Koránt, de a tudatomig nem jutott el egyik sem, talán változik a világ és újra kell értelmezni néhány dogot a társadalomról és annak felépítéséről.

 

Igen nagy tisztelettel fogadtam mind a két adományt, ha isten ad még rá időt megszolgálom

 

Egy öreg, de szellemileg fiatal ember a mosógépdoktor vagyok

 

 

Doki

csapokarcsi Creative Commons License 2015.03.20 0 0 9697

Labdarúgás és asztalitenisz meccsek a hétvégén :
20. péntek    18:30 Őrbottyán III. - Telki megye B pingpong
22. vasárnap 10:00 Vác IV. - Őrbottyán II. megye B pingpong
22. vasárnap 10:00 Őrbottyán I. - Dunaharaszti megye A pp
22. vasárnap 15:00 Szada - Őrbottyán megye III. foci felnőtt
23. hétfő       18:00 Gödöllő - Őrbottyán öregfiúk foci

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.15 0 0 9696

Sziasztok!

 

 

Kosznőm a gegsítő kész segítségeteket, majd igyekszem viszonozni!!!

 

Doki

Előzmény: Törölt nick (9695)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.13 0 0 9695

Sziasztok!

 

Nem igazán szokásos a kérésem, de lehet, hogy valaki meghallgat!

 

Lakunk itt vagy 8000 ember, magam nehéz helyzetbe kerültem, két három hónapon belül el kell adnom az ingatlanomat, mert eddig tart a jogi eljárás. Utána megyek "csövezni az Önkormányzat elé. De azt a három hónapot is át kellene vészelnem. Kérek mindenkit, hogy ha tud segítsen ezen időn átesni.

Minden adományt elfogadok, tűzifát vagy élelmet, anyagi támogatást, vagy bármit.

 

Csak én VOLTAM  A MOSÓGÉPDOKTOR ezen a területen. Sokat adtam és keveset kaptam, segítséget kérek, mert júniusban már nem lesz ingatlanom sem.

 

Ne vessen meg senki, hogy kérek, de aki kérni is képtelen megérdemli a sorsát.

 

Címem: 2162 Őrbottyán Tó u. 14

Tel: 06209539338

 

Természetesen a Banki számlám is nyilvános, ha valaki akár kevés összeggel is tud támogatni elküldöm.

 

Nem vagyok "hülye" csak nagyon szegény és igen beteg ember, a rákbetegségemből már felépülni nem fogok, csak idő kérdése az élet.

 

Nem akarom ismételni önmagam, mert már leírtam, hogy milyen nehéz helyzetben vagyok, csak a társadalom tud segíteni, sajnos én már nem önmagamon.

 

Ne sértegessetek egy haldokló beteg embert, mert az erkölcstelen!!

 

Doki

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 0 0 9694

Tiszteletem minden fórumozónak!

 

Igen mély tisztelettel köszönöm a helyi Önkormányzat illetékeseitől, hogy nehéz helyzetemre való tekintettel segítettek egy adag tűzifával. Köszönöm, mert mély szegénységbe vagyok, napi 10-20 deka párizsi az élelmem és fűteni már hetek óta nem volt mit.

 

Ha az ember megöregszik, megrokkan akkor még az Isten is elhagyja, segítséget meg szinte sehonnan nem várhatok.

 

Köszönöm a segítséget !!

 

Talán még élek 1-2 évet igen szegényen, de a segítség akkor is jól jön.

 

 

Doki

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.20 0 0 9693

Szia!

 

Bár kértem, hogy erre ne válaszolj, de megtetted

 

 

KÖSZÖNÖM,HOGY MEGHALLGATTÁL. 

 

Remélem így más szemmel nézed a hozzászólásaimat, tudván, hogy éhen fogok pusztulni, vagy megfagyok. De már semmi fizikai munkára nem vagyok képes. Szellemi munka végzésére meg már nem kérnek fel, mert öreg vagyok.

 

Doki

Előzmény: Törölt nick (9692)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.20 0 0 9692

Sajnálom,

 

Milyen kár, hogy azok akik hatalmon vannak, vagy befolyással lehetnek dolgokra, állam pénzén élnek, és lebukás veszélye nélkül üzletelhetnek, a szegény esetlen általában nehézhelyzetben lévő választó polgárok befizetett adóforintjai felett.

 

Ez a világ ilyen.  

Előzmény: Törölt nick (9691)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.19 0 0 9691

Ismét vagyok!

 

Nekem még a fűtésre sincs pénzem, napi 20 deka párizsi az élelmezésem. Nem panaszkodom, de hidd el nekem, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyok. Az Önkormányzat nem igazán kíván segíteni, közeli hozzátartozom is csak egy van a fiam, de az ő fizetésképessége is behatárolt. 2004 02 hónapban kölcsönt vettem fel, ezt már legalább 2 alkalommal ki is fizettem, de még mindig maradt 3.000 000 Forint a 61 500 Forintos nyugdíjam mellé a bankok piszkoskodása miatt.

 

Az állam nem segít a bankok meg direkt növelik a törlesztő részleteket.

 

Egészséges emberként megfelelő kereset mellett vállalható volt a havi 37 000 Ft törlesztő részlet, de most 120 000 Ft re emelkedett, közben éppen haldokló beteg vagyok, nem nagy a baj csak áttételes rosszindulatú rákbeteg lettem, az agyam még él, de a testem már megszűnt létezni.

 

Segítségre sehonnan nem számíthatok, mert az emberek közönyösek és a hatóság tehetetlen, mert nem érdekük, hogy még 1-2 évet éljek.

 

Most el kell adnom a lakásomat, fillérekért, hogy legalább a bank ne noszogasson, jó ez így szerinted?

 

Nincs olyan civil szervezet aki tudna segíteni, mert egyik sem akar, egy okos, mert annak tartom magam a XXI. században a saját lakásában kell, hogy megfagyjon, vagy éhen halljon  segíteni, na ez a helyzet

Majd szépen fognak írni a hírcsatornák, hogy az idős, beteg ember a lakásában hallt éhen és fagyott meg, remek lesz.

 

Tudom te ezen nem igazán tudsz változtatni, de ÉN leírtam.

 

Őrbottyán a világ legszebb települése, vagy 40 éve szerettem volna ide kerülni, ilyen nyomorultul meghalni nem.

 

Nem dicsekvés, de valaha én voltam Európa legjobb mosógép szerelője, nem dicsekvés, de ez az igazság, ma egy mozgásában gátolt beteg ember vagyok, akit a társadalom,  egésze magára hagyott. már nincsenek barátok, segítők, csak a mélységes nyomor. Sok ezer oldalt írtam le mindenféle újságba, de már a kutyafülét sem érdekli a létem.

 

NE VÁLASZOLJ, mert értelmetlen.

 

Doki

 

 

Előzmény: Törölt nick (9690)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.19 0 0 9690

Szia!

 

 

Nem vagyok ellene, bár értelme nem sok lesz.

Kis falunkban vagyunk vagy 100-200 fő akit érdekkel a település sorsa, a többiek csak hallgatnak, minit sün a bokorba.

Egy személy volt aki kiállt a település valamilyen népszerütéséért az Csapó Karcsi, meg én.

 

Szép és sokakkal többre érdemes kis falú ez, ki kellene használni az adott lehetőségeket. Ha az adott települést az értelmisége magára hagyja az kipusztul, vagy szegénységi küszöb alá kerül. Mi egyetemi végzettség mellett sem tudunk összefogni, akkor mire is várunk?

 

Na erre jó ez a fórum.

 

Doki

Előzmény: Törölt nick (9689)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.18 0 0 9689

Szia doki1000!

 

Sok kérdésben hasonlóan látjuk a dolgokat. Én azt mondom még, hagyni kell dolgozni őket.

 

Viszont összehozhatnánk egy civil szervezettet. Amely havonta összeűl és megbeszéli az újabb és újabb eseményeket ötleteket.

 

Mit gondolsz?

Előzmény: Törölt nick (9688)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.18 0 0 9688

Szia!

 

Több évtizede(egynél biztosan több) nem láttam érdemi változást a hivatalos honlapon, ez magáért beszél. Akkor minek?

 

Tudom, hogy a helyek leosztottak és nem igazán kerül közéjük fiatal és még agilis személy, de ez a vidéki élet rendje.

 

Magam már öreg vagyok, beleszólni sincs lehetőségem és jogom a testület működésébe, de azt látom, hogy a lakosság felé történő kommunikáció erősen hiányos.

 

Tiszteletem az új vezetésnek, de látni kellene azt 7583 embert is aki itt él.

 

Doki

Előzmény: Törölt nick (9687)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!