Keresés

Részletes keresés

levág Creative Commons License 2014.03.11 0 0 2574

Sziasztok.Érdeklődnék,ha valaki tudna válaszolni,hogy még mindig ad a penny pénzt ha  valakinek babája születik?Válaszotokat  köszönöm.

Lilaci Creative Commons License 2014.03.07 0 0 2573

Szerintem meg örülni kéne hogy a vezetés felismerte hogy irásbelikkel  már nem sokra megy.(tegye fel a kezét akinek nincs! ) Pozitiv ösztönzéssel többre mehet. Szóval hajrá!:-)

A ter.vez. témáról meg annyit hogy igenis vannak normálisak.

Pennysta Creative Commons License 2014.03.03 0 0 2572

Szia!

Gondolom részt vettél az okosításon is, amit a területvezető tartott. Nektek vagy nem mondták el rendesen, vagy nem figyeltél oda.

A mostani "játék" nem játék, hanem egy bizonyos szolgáltatás bővítés az üzletnek. Ez egy adott rétegnek szól, aki "gasztronómiailag igényes" és megengedheti magának a prémium szintű edényeket például. Állítólag ezek az edények tényleg baromi jók (attól, hogy én nem tudom értelmezni a 33 ezres kisfazekat, attól még valakinek biztos kapóra jön az akciónk). És ha emlékszel még, akkor hazai termék, magyar termék... termékek kiemelésével is a gazdagabbakat akarta a vezetőség megcélozni és a folyamatos átépítések is ezért vannak. Mert a Penny a "szegények boltja".

A Mistery Shopper pedig (a kasszánál) tulajdonképpen nem kíván lehetetlent, csak a normális emberi bánásmódot. Én is kiakadok ha bemegyek valahova, ráköszönök valakire és nem viszonozza. Ezeknek a dolgoknak, mint köszönés alapnak kellene lenniük. Tény, hogy szénné szopatnak az utalvány kérdezés, válogatás, kártyakérés dolgokkal. Mondjuk ezek a dolgok a flegma bunkó, köszönni nem tudó, pénz odabacarintó, lekezelő stílusú vásárlóknál nagyon nehéz. Ki a franc akar kedélyesen társalogni egy olyannal, aki köszönés viszonzás helyett lenéző flegma tekintetet ad.

A 100.000-nek örülnék, rajtam nem múlna és nem is múlt szerintem eddig sem. Az, hogy a vezetőim mennyit kapnak nem igazán érdekel. Bár gyanítom, hogy a magyarországi főnökség adja a pénzt, hogy motiváljon minket és főleg ne égessük be a Magyarországért felelős vezetőket a németek előtt.

Előzmény: matyukám (2571)
matyukám Creative Commons License 2014.03.03 0 0 2571

Sziasztok Pennysták!

Mit szóltok a mostani játékhoz, az edényeshez?

30 év garancia- nevetséges! Vajon mennyi fog elkelni?

Megint plussz meló a kasszásnak! Nem elég a Shopperes!!

Na és a 10 legjobb üzlet dolgozói nettó 100.000.-Ft! A Tervez, vagy a Régióvezető mennyit kap majd!!??

A Tervezek között kellene egy játékot csinálni! Amelyik Tervez szépen beszél,- emberszámba veszi a dolgozókat, az kapjon egy edény bélyeget!!

Nem sok edény fogyna! Némelyik Tervez úgy beszél a dolgozókkal, hogy leírni is kellemetlen!!

 

 

Jumigyuri Creative Commons License 2014.02.27 0 0 2570

"A rossz tapasztalatokat 20 másik emberrel osztjuk meg. A jó benyomásokat általában eggyel."

BBJÓ Creative Commons License 2014.02.27 0 0 2569

Sziasztok!

Boltvezetők tapasztalatára lennék kíváncsi. Leginkább a betanulási szakasz érdekelne, hogy is zajlik.?

Egy fordulón túl vagyok és behívtak a másodikra is. Érdekelne,hogy itt mi vár rám. Amennyire tudom elvárás van bőven de igaz,hogy minden Penny üzletben ennyire rossz a légkör,ekkora a nyomás?

Őszintén szólva a fórumot olvasva nagyon elbizonytalanodtam és az első interjún sem voltak túl jó benyomással rám :(

Nem tudom megéri-e.

Előre is köszönöm a segítséget!

drive30 Creative Commons License 2014.02.26 0 0 2568

Szia! Ha van bizonyítékod, akkor minden ok!!! 

Nekem volt!

Előzmény: ex-müszi (2556)
Il portinaio Creative Commons License 2014.02.21 0 0 2567

Kedves Robot :) Szerintem egyetlen egy normális területivezetőt  ismertem a cégnél de annak már 6 éve hírét sem hallottam  örült ,hogy megszabadult ettől a csapattól akikkel dolgoztam ! Voltak közöttük normálisak ,de volt közöttük aki felbújtotta a dogozókat utánna meg lapított és terelt .Ebből vezető lett !! Mindenkit kicsinál kombinál kapaszkodik  minden férfira a cégnél akin vezetői öltöny van ,de remélem alatta sincs bebetonozva  szék! A tv is az befolyásolta és befolyásolja az meg úgy táncol ahogy ő fütyül. A tv pedig olyan trágárul beszél mint ahogy a B:v beszél .

Előzmény: robot???? (2565)
robot???? Creative Commons License 2014.02.13 0 0 2565

Nagyon ritka az olyan területvezető aki ember számba is veszi a dolgozót. Pont mostanság megy el a cégtől(sokak örömére) egy tervez keletről aki úgy beszélt az emberekkel mint a kutyával.Persze amikor a vezetőség fentről elővette a viselkedése miatt VISSZA vett magából.Ezért kell a fenti vezetőkkel tudatni ha a tervez úgy beszél az emberekkel mint a kutyával. 

Előzmény: Il portinaio (2563)
Fadrusz Creative Commons License 2014.02.10 0 0 2564

Szeretnék össze fogni egy jó pár embert akinek volna kedve szembe szállni egy munkaügyis peren a Pennyvel szemben. Dél keleti megyékből várnám a jelentkezőket. Csongrád megye, Szolnok megye  déli része és környékéről.

Il portinaio Creative Commons License 2014.02.06 0 0 2563

Persze ,hogy nem tudnak róla ,hogy a dolgozókkal ,hogy beszélek területivezetők a fenti főnököknek fogalma sincs róla !! Idéznék egy pár mondatot tv "ne pofázon "ez csak pofázás ,"fogja be a pofáját stb.Szerintem nem elég az ,hogy felvesszük az öltönyt és belőjük a hajunka és  feltesszük a legjobb nyakendőnket közben meg ömlik belőle a kultúra ! Nem ártana egy kis illemtanórát tartani nekik  QI nulla ! Intelegenciájuk lenne anny,mint egy dolgozónak,de sajnos még a 13 évvel idősebb embert sem tisztelik benne nemhogy a nőt ! Kapnak egy kocsit meg egy szép öltönyt és máris szabad mindekit a földbe döngölni.Megtapsolhatják magukat csak ne lássa senki !

gombócka24 Creative Commons License 2014.01.28 0 0 2562

Szép Jó Estét!

 

Olvastam a komenteket a Pennyről és valóban mindenkinél ott van az igazság!!!!Csak azt nem értem,h a vándorlásokat nem veszik észre oda fönt a központban csak a sok baromságot találják ki,h a dolgozókat ellenőrizzék,h ki lop....nevetséges ami annál a cégnél megy!Igazság szerint a nagy német főnökök nem tudnak szinte semmiről amiket némelyik TERÜLETI VEZETŐK csinálnak a dolgozókkal!Amennyire szerettem az elején csinálni annyira megutáltam,de nem azt,h dolgozni kell hanem azt a semmibe nézést amit megcsinálnak az emberrel!

Il portinaio Creative Commons License 2014.01.28 0 0 2561

Gyerekek egyett tanuljatok meg a Pennynél az a jó ember akinek hosszú nyelve van és jó beér a csontig azok a favoritok !Oda mész dolgozni kb 7-kor betesznek a kasszába 12.30 kor lejár a munkaidőd ,de még este 19 .00-kor ott vigyorog úgyahogy beültél enni inni nuku ,ha női bajod van ne ülj le és nem ázik át ! Bocsánat csak idéztem egy területist :) Rabszolgamunka kizsákányolás stb stb a lejárt szavatosságot kifizettetik veled .No ennyít róluk tömören a többiről még nem is beszéltem . 

lxt Creative Commons License 2014.01.21 0 0 2560

Minden penny számít!:-)

Előzmény: matyukám (2559)
matyukám Creative Commons License 2014.01.21 0 0 2559

Sziasztok!

Még mindig sok vezetői - helyettesi- műszakvezetői állás hirdetés van fent a netten!

Mi történt? Csoportos leépítés van a Pennynél!!??

Pennysta Creative Commons License 2014.01.09 0 0 2558

"Vásárlóközpontú szemlélet" gyanánt kaptunk ilyen utasítást: ne tököljetek a  vásárlókkal, ne mutogassatok meg menjetek oda velük. Önkiszolgáló bolt, meg kell keresni.

A pakolórész is jó példa. Meg a vészkijáratra kitett vásárlói tájékoztatók is viccesek.

matyukám Creative Commons License 2014.01.09 0 0 2557

Sziasztok!

BUÉK Mindenkinek!! Jobb évet, mint az előző volt!!

 

Valaki tudja, hogy mi az a sok vezetői-helyettesi-első eladói álláshírdetés a Penny-nél??

Csak nem központi leépítés van a területeken!!?? Vagy már család barát akar lenni a vezetői szféra!!??

Nagy baromság a Fogyasztói Forum is!! Semmi értelme az egésznek,mert úgy sem lesz javulás!! Ott van pl. a kassza pakoló rész- nagyon kicsi- sok vevői reklamáció érkezett már ez miatt!! Nem tudnak olyan gyorsan pakolni a vásárlok ahogy a kasszás szkennel, és tolja az árut! nagyon kicsi a hely!

Kiváncsi lennék a Fórumosok véleményére!

Sziasztok!

ex-müszi Creative Commons License 2014.01.05 0 0 2556

Helló!

Van itt olyan aki beperelte a Penny-t és nyert is? Csak mert arra készülök és kíváncsi vagyok az esélyeimre.... :)

buddhabela Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2555

Köszönöm....csak kissé el vagyok k.....mert nem talállok állás

matyukám Creative Commons License 2013.12.02 0 0 2554

Sziasztok!

 

buddhabela!!

 

Én úgy tudom, hogy a vezetői felvételnél a Régióvezető átpasszolja a Terveznek a felvételizést! A Tervez. nagyon szépen,-hihetően ecseteli, hogy miért jó a Penny-nél dolgozni! Csak azt felejti elmondani, hogy max. heti 1 szn, de az sem biztos, meg hogy 12-13 órát kell dolgoznod, mint egy állat! Ha van családod és azt akarod első helyre tenni, akkor nem a Penny a munkahelyed!! A Penny nem család-barát!!

Meg lehet nézni, hogy a vezetők között hány család ment tönkre a Penny miatt!

Persze ha nincs család, és nem tudod a szabadidődet eltölteni mással, és dolgozni akarsz napi 12-14 órát- 8 órás vezetői bérért ( Penny vezérelv 1.: SZENVEDÉLYÜNK A PENNY) akkor , és ha végképp nincs más megoldás akkor rajta!! Legalább lehet viszonyítani a többi multihoz!

SOK SIKERT!!

buddhabela Creative Commons License 2013.11.28 0 0 2553

Srácok!

Olvasom a sok negativitást...megértem, dolgoztam multinál. Ennek ellenére úgy hozta a sors, hogy ismét ez a szitu van kilátásban. Tud valaki segíteni, hogy vezetői szinten miből áll a felvételi folyamat?

Bv, Tv? Tesztek, kérdések, több fordulós?

 

Köszi

Előzmény: Miskolci fogtündér (2552)
Miskolci fogtündér Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2552

Miskolci fogtündér Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2551

Addig ameddig ilyen Területi vezetők osztják az észt magas IQ val mindig is nagy lesz az elvándorlás.Ezeknek csak az a lényeg hogy körbevegyék magukat ivócimborákkal és hozott ismerősökkel hogy levédjék saját hátsójukat.És ebben magasabb szintről is támogatást kapnak valami miatt nem tesz senki ellenük semmit.A "magas képességű " TV boltjai romokban, ellenőrzések alkalmával hozzák a komoly 64 % os eredményeket.

Hát gratulálunk a Penny Market  szinvonalához.

 

 

Ficzek Úr Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2550

"Azt sem ártana  kicsit megnézni, hogy valyon miért olyan nagyon nagy az elvándorlás a vezetők-helyettesek, és az első eladók között!!!??" Tudják a cégnél hogy mindíg lesz veréb aki - ha csak egy időre is - oda megy dolgozni. Nem érdekli őket hogy ki miért megy el. És ez volt már akkor is amikor idejöttek.

Előzmény: matyuka (2549)
matyuka Creative Commons License 2013.11.13 0 0 2549

Nem értem, hogy hova tünnek a hozzászólásaim??

 

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy a Penny-nél mit jelent az hogy kötetlen munkaidő a boltvezetknek,- helyetteseknek 1havi-2havi-3havi munkaidőkeretben!!??

Némely boltvezető ill. helyettes reggeltől estig bent van, max egy pihenő hetente, de az is bizonytalan, mert a TERVEZ nem veszi jó néven , hogy szabadnapos!

Szerintem3 hónapból 1-1 1/2 hónapot pusziért dolgoznak, sőőt még beléjük is rugdosnak, elég szépen kapják az ívet a TERVEZ-től!!!

A hatékonyságról meg nem is beszélve!

A BV,-és a BVh sokszor inkább szabadságot-szabadnapot írnak be hogy a TERVEZ-nek jó legyen a hatékonyság, és tudjon felfelé produkálni!!

Azt sem ártana  kicsit megnézni, hogy valyon miért olyan nagyon nagy az elvándorlás a vezetők-helyettesek, és az első eladók között!!!??

Mára ennyit!!

Sziasztok Pennysták!!

Ficzek Úr Creative Commons License 2013.11.09 0 0 2548

Menj el jogászhoz sürgősen,mert tudomásom szerint pár éve módosították a Munka Törvénykönyvét,és közös megegyezés esetén is lehet perelni azzal az indokkal hogy megfenyegettek ha nem írod alá.Amit leírtál az alapján ez meg is állna.

Előzmény: Egy volt dolgozó (2546)
Pennysta Creative Commons License 2013.11.05 0 0 2547

Tényleg elképesztő, hogy mindenkivel tudok innen azonosulni, mintha csak munkatársak lennénk és egy boltban, egy műszakban nyomnánk. Nekem is olyan szinten tele van már a micsodám, hogy kifejezni nem tudom már, annyiszor panaszoltam már.

Viszont, hogy jót is mondjak azért azt el kell mondanom, hogy a régióvezetőnkben igencsak pozitívan csalódtam a kollegáim, a boltvezetőm, a helyettese és a területvezetők viselkedése miatt. Azt hittem aki ennél is feljebb van az még ennél is ganébb ember. És nem! Legalábbis nem tapasztaltam ilyet tőle, hanem minden egyes alkalommal óriásit csalódtam pozitív irányban! Voltak külföldi delegációs látogatásaink és ez alkalomból futólag, illletve hallomásból vélem ismerni, de megelőlegeztem neki azt, hogy egy jó ember és a területvezetőknél sokkal toleránsabb és emberségesebb. És a rettegett értékesítési igazgatónk is jó embernek tűnik, pedig mikor őt láttam éppen osztotta a boltvezetőt.

Egy volt dolgozó Creative Commons License 2013.11.05 0 0 2546

Nagyon örültem amikor felhívtak a Penny-ből, hogy sikeres volt az állásinterjú és hogy felvettek. Első nap elmondták, hogy ez egy családias környezet, ha valami problémám van, akkor azt meglehet beszélni, bármikor lehet enni, inni stb. Sajnos már a 3. nap rájöttem, hogy ez nem igaz. Eladó-pénztáros pozícióba vettek fel, ennek ellenére fél éven keresztül csak a kasszában álltam. Egyébként ezzel nem is lett volna semmi gond, csakhogy amit az elején elmondtak, az a sok szép mese, az nem volt igaz. Minden egyes alkalommal amikor bementem dolgozni, megkérdeztem, hogy mi a feladatom, rendszeresen a kasszába lettem küldve. Onnan pedig csak akkor jöhettem ki amikor lejárt a 6órás műszakom. Ami néha 8 vagy esetleg 10óra volt. Nagyon ritkán tudtam pl. mosdóba menni. Néha már majdnem elsírtam magam. Arról nem is beszélve, hogy enni-inni egyáltalán nem tudtam. Mindenhol megengedik, hogy a kasszásnál legyen legalább egy fél liter víz, amit fogyaszthat, itt nem. Egyszer egy csütörtöki napon ( amikor tényleg sokan voltak, mert akció váltás volt ), délben megkérdeztem a műszakvezetőt, hogy ki mehetek-e szünetre. ( Ami jár, mert azt a fél órát ledolgozom. ) Azért délben, mert egyszer egy megbeszélésen elmondták, hogy aki nyitásra jön, az csak délben mehet ki enni, inni, mosdóba. Merthogy ne legyünk már csecsemők, hogy délig nem bírjuk ki. A műszakvezető válasza arra, hogy elmehetek-e szünetre az volt, hogy persze, hogyne a legnagyobb forgalomban, még mit nem. Akkor a forgalom miatt nem mehettem ki, de később sem, mert 13: 30-ig tartott a munkaidőm. Így még egy óra körül sem mehettem szünetre, mondván úgyis mindjárt megyek haza.
Amíg ott dolgoztam nagyon ritkán tudtam azt a fél órát kivenni, ami jár és ledolgozom.
Minden nap volt valami amiért a műszakvezető velem kiabált, persze a vásárlók előtt. Amikor pl.: valamiért csöngetnem kellett neki akkor az üzlet végéből ordibált, hogy már megint mi van. Pedig esetleg csak egy áfás számla miatt szóltam neki. Egy idő után már eljutottam, arra a szintre, hogy amikor csöngetnem kellett, görcsberándúlt a gyomrom, mert féltem, hogy megint miket fog majd mondani.

Volt egy olyan nap, amikor még jobban hajtottak minket,mint általában. Egész nap ment a cseszegetés. Ha csöngettem a másik kasszásnak, akkor az volt a baj, ha nem akkor meg az. Már nagyon vártam, hogy vége legyen a műszaknak. Olyan gyorsan dolgoztam, ahogy csak tudtam. Pörgött a kezem a kasszában, nehogy rossz legyen a szkennelési rátám, mert akkor írásbeli figyelmeztetést kapok. Az egyik kártyás fizetésnél volt valami hiba, mert a banki terminál kiadta a két bankos papírt, de a rendes blokk nem jött ki. Így mivel még nem találkoztam ilyennel, csöngettem a műszakvezetőnek. Mondanom sem kell, hogy úgy beszélt velem, mint a kutyával. Elmondta, hogy üssem ki azt az összeget készpénzes fizetésre és akkor megoldódik a probléma. Megcsináltam. Az én bankos papíromra ráírtam, hogy Kp és eltettem. Műszak végén,amikor számolták a kazettámat, 1395Ft hiány jött ki. Sajnos azzal, hogy egész nap ment a cseszegetés, meg hogy gyorsan-gyorsan kell dolgozni, ez lett az eredménye. Legalábbis akkor azt hittem, hogy azért volt hiányom. Befizettem majd hazamentem. Két órával később eszembe jutott az a vásárló akinél a kártyás fizetéssel valami probléma volt. Minő meglepő pont annyi volt a kártyás fizetés, amennyi nekem hiányban kijött. Felhívtam a műszakvezetőt aki leszámolta a kazettámat és elmondtam neki, hogy mi történt és így akkor nincs hiányom, mert a vásárló kifizette az összeget, csak én készpénzre ütöttem ki, így kérem vissza a pénzem. Azt mondta, hogy akkor kellett volna szólni amikor elszámolt, mert így utólag nem lehet semmit sem tenni. Akkor kellett volna írni egy jegyzőkönyvet, de sajnos így utólag nem lehet. Tehát így jártam. Igen elismerem, hogy hibáztam, nem szóltam akkor, de annyira elegem volt már mindenből, hogy ez az eset kiment a fejemből. Hiába jártattam a számat, mondtam a magam igazát, nem kaptam vissza a pénzem. Pedig még az én bankos papíromra ráírtam, hogy Kp., tehát meglehet nézni, hogy tényleg így volt és nincs hiányom. Így a Penny kétszer kapta meg azt az összeget. Egy idő múlva elfogadtam azt a tényt, hogy nem kapom vissza a pénzem. Ha nagyobb összegről lett volna szó ( mert előfordulhatott volna az, hogy nem 1395 Ft, hanem 10.000 Ft. ), akkor valószínű, hogy jobban kiállok a magam igazáért.
Pár nappal később egy másik probléma adódott. Közölték velem, hogy olyan étkezési jeggyel fizettek nálam, amit mi már nem fogadunk el. Hozzáteszem, senki egy árva szót sem szólt, hogy figyeljek oda, mert van olyan utalvány amit nem vehetek el. Én amikor elvettem az utalványt természetesen megnéztem a lejárati dátumát, és nem volt vele semmi gond. Azt mondták, hogy levonják a fizetésemből de megkapom majd az utalvány és majd én elköltöm. Tehát nem ér engem semmilyen anyagi kár. Húzták vonták az egészet, csak nem kaptam meg. Aztán egyik nap, csak összehozták, elkészült a jegyzőkönyv, hogy 5000ft hiányom volt és majd a fizetésemből levonják. Majd megkaptam az utalványt. Ahogy hazaértem megnéztem az interneten, hogy hol lehet beváltani. Amit találtam, sajnos nem az volt amire számítottam. Kiderült, hogy ezt a fajta utalványt 2013. június óta sehol sem fogadják el. Hiába van az rajta, hogy 2013.12.31.- ig érvényes. Kivonták a forgalomból.
A Penny-ben elfelejtettek tájékoztatni erről. Sajnos mielőtt rájöttem volna, hogy nem tudom felhasználni és ráadásul majd a fizetésemből még le is vonják azt az összeget, kirúgtak. Mivel 3 írásbeli figyelmeztetést összegyűjtöttem ezért ez lett. A figyelmeztetéseket a próbavásárlók miatt kaptam. Egyébként így utólag rájöttem arra, hogy direkt küldték rám őket. Mindig volt valami amit állítólag nem vettem észre. Egyébként nem tartom helyesnek azt az eljárást amit csináltak amikor kiderül, hogy aki fizetett az próbavásárló. A jegyzőkönyv az úgy készül el, hogy én nem vagyok ott. Szerintem az lenne a korrekt, hogy amikor "felfedi" magát a vásárló, akkor előttem pakolja ki a kocsi tartalmát, előttem írja meg a jegyzőkönyvet. De nem. A Penny-ben nem így működik. Elviszik a kocsit az irodába, ülnek rajta 20 percet, addig a műszakvezető össze-vissza rohangál. Nincs üldözési mániám, de biztos vagyok benne, hogy az egyik esetnél utólag raktak a kocsiba egy Royal vodkát. Hiszen amikor eltolták a kocsit, akkor nem láttam benne. Amikor meg behívtak akkor meg messziről kiszúrtam.
Most már annyira egyértelmű, hogy el akartak távolítani onnan. Sikerült nekik. Egyik nap műszak végén behívtak az irodába és szembesítettek a tényekkel. A Royal vodkás esetet hozták fel. Azt mondták, hogy ha a blokkeltérésem meghaladja az 1000 Ft-ot, akkor az azonnal kirúgással jár, és mivel a Royal vodka 1800 Ft, így sajnos már nem hajlandóak velem tovább dolgozni. De választási lehetőségem van. Vagy közös megegyezéssel távozom vagy pedig olyan felmondólevelet írnak, amivel sehova sem fognak felvenni. Sajnos abban a percben arra gondoltam, hogy jó, hát legyen a közös megegyezés. Nagyon megbántam, mert így nem tudom megtámadni a Penny-t, pedig annyi igazságtalanság történik ott. Ha  egy kicsit is talpraesettebb lennék, akkor elmondtam volna a véleményemet a műszakvezetőnek, meg a főnöknek. Ebben a Penny-ben úgy bánnak a dolgozókkal mint a kutyával. Egyáltalán nem sajnálom, hogy eljöttem onnan. Egy dolgot talán, hogy nem úgy ahogy én akartam.

Üdvözlettel:

Egy volt dolgozó 

No1user Creative Commons License 2013.11.05 0 0 2545

Tisztelt matyuka ez teljesen így van! A TERVEZ az egy külön faj lett ma Magyarországon! 

De senki nem látja és halja, hogy hogyan beszél az emberrel, és ez beosztástól független, mindegy hogy kivel ő akkor is csak ordibál amikor beszélnem kell vele akkor siet, nem hív vissza, le sem szarja az embert, már ott tartok hogy a RVT kell felhívnom mert a TVJE nem csinál semmit. Nem tudom mi lenne ha mi sem vennék fel a telefont. Így van a munkát el kell végezni, ha nem jó ezért kell, hogy szóljon és szóljanak, de azt hogy milyen mércét üt meg néhány TV az azért felfoghatatlan, igen ő az egyik fő ok amiért a munkatársak elmennek.  Egy apró észrevételem van az pedig, hogy a az üzletből a vezetőn keresztül tovább megy az infó csak az vezető után már valahol el akad az információ. Majd csak próbáljátok ki vissza fele infó és az üzletből induljon, hogy fent megkapod péter ez itt a kérdés. Hát ma beszarás volt, oda hívtak az irodába hogy töltsem ki nézem (ezt figyeld péter) dolgozói felmérés hát mondom mi ez??? hát hol van a munkatársi (megszólítás)felmérés nézzenek már oda micsoda figyelmetlenség kikérjük magunknak. Nem tudom ki írta de kirúgjuk hibázott! A másik meg az ellenőrző lista meg hiányos nem tudom ki állította össze péter de azt is rúgjuk ki. Ne hogy csak mi legyünk fenyegetve igen is büntessük meg, vagy legalábbis legyen megalázva, elégtételt követelünk. Megyek mert mire busszal beérek addig meg már világos lesz. Magyarország jobban teljesít, a Penny üzleteiben lévő Munkatársak is csak a TERVEZ nem. Lehet náluk ordibálásra fizetnek, minél többet sérti az emberi jogokat annál többet keresnek, majd azt hiszem én is elkapom a vevőt ha nem vásárol és nem többet mint tegnap majd jó rá ordibálok.

Előzmény: matyuka (2544)
matyuka Creative Commons License 2013.11.01 0 0 2544

Sziasztok!

Nem is árt, ha egy kicsit olvas a FINEK ÚR!!

A TERVEZ-ek meg vannak őrülve ha a FINEK ÚRAK ki teszik a lábukat a központból!!

A dolgozókat berendeli a szabadnapján is, csak legyen feltöltve a bolt!! Szaladgál mint a töketlen kutya!! Bár csak több helyen lehetne egyszerre, gondolja ilyenkor!

Szapulja a dolgozókat -vezetőket, és még a boltot is!! Pedig a szerencsétlen dolgozó mindent megtesz, hogy nézzen ki valahogy a bolt, de a TERVEZ-nek még ez sem jó! Semmi motiváció, sőt még inkább bele-bele rúg! Kérdezem , hogy lehet így dolgozni!!?? Vannak azonban "csókosok", azokat nem bántja!!

Arra lennék kíváncsi, hogy Fentebb mikor jönnek rá arra , hogy nem csak a dolgozó a hibás!!!! Vajon miért az a nagy elvándorlás, és miért nincs annyi új jelentkező, mint régebben!!??

"Fejétől büzlik a hal"!! Kicsit a TERVEZ-ek is magukba nézhetnének!! Bár Ők csak a helyüket védik foggal - körömmel!! SZENVEDÉLYÜK A PENNY!! A dolgozónak meg SZENVEDÉS!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!