Keresés

Részletes keresés

T_Ilona Creative Commons License 2023.08.21 0 0 9530

"Szeretem a Teremtésemet, és Irgalmam minden emberi értelmet meghalad. Mindezt a munkát el tudom végezni saját Magam is, de szeretek együttműködni és együtt dolgozni a Teremtményeimmel. Ugyanakkor azok, akiket kiválasztottam, hogy megörvendeztessenek Engem, jó illatot árasztanak az Udvaraimban és a földön is, Jelenlétem jelei. Megszentelem őket, mert Velem tartanak. Igen, bennük nyugszom meg. Az ajkam megtelik érzelemmel, mikor rájuk tekintek, ahogyan véres Lábnyomomban haladnak."

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.20 0 0 9529

„….. , törékeny kis teremtményem, tudod-e, hogy hány tövist húztál ki Szívemből?

Elég sokat ahhoz, hogy pihenést nyújts nekem, gyermekem. A te megteremtésed célja is az volt, hogy pihenést nyújts nekem. Én teremtettelek, és bár por és hamu vagy, nyugalmas pihenést találok benned. Fogadj el engem! Fogadd el, hogy keresztem van rajtad. Légy hálás érte! Gyermek, nézz ajkamra, és gondosan figyelj! Higgy, higgy és bízzál bennem!

Ismerem kimondhatatlan gyengeségedet, és tudom, hogy nélkülem nem tudod felemelni kisujjadat sem. Ezért választottalak téged. A gyengeséget választottam, hogy megmutassam a világnak erőmet. Van okom rá, hogy ilyen állapotodban választottalak téged.
Bennem bízzál, és belőlem merítsd erődet! Emlékeztetni foglak, mennyire gyűlöl a Sátán téged. Ma érezted is karmait magadon. Igen! Hogyha hagytam volna, darabokra tépett volna téged. De te isteni védelmem alatt állsz. A Sátán minden percét arra fordítja, hogy célba vegyen téged és többi választott lelkemet.
Mondom neked: semmiséged és szegénységed által, törékeny teremtésem, tönkreteszed a Sátán munkáját. Öltésről öltésre felfejted hímzését. Féregnek nevezett, amikor megtudta, hogy választottam vagy. Igen, légy olyan mint a féreg, és őröld fel, tedd tönkre terveit. Érted? Én még férgeket is fel tudok használni műveimhez... Igen, mint a féreg, őröld fel, tedd tönkre terveit. Megengedtem, hogy érezd gyűlöletét. Azért gyűlöl téged, mert az Atya szeret téged irántam való szeretetedért. Ez elképzelhetetlenül dühíti.
Boldog az az ember, aki nem veszíti el belém vetett hitét. Légy gyönyörűségemre lélek, és tölts el örömmel azáltal, hogy semmi maradsz!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.19 0 0 9528

„Lányom, légy a tetszésemre, összpontosíts rám, amivel a megértésedet, a lelkedet, és a szívedet megvilágosíthatom; lányom, örvendezni fogsz nekem, ha rám koncentrálsz, ha megérzed szeretetem gazdagságát, ha ezt teszed; ….. ismerd fel, hogy én a te oldaladon állok, abban eltökélve, hogy megvédelek, bátorítalak, megvigasztallak, eltöltelek téged reménnyel”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.19 0 0 9527

És mit lehet velünk tenni, amikor egész életünkben ugyanazt ismételjük 

polária Creative Commons License 2023.08.18 0 0 9526

ugyanazokat ismételgeti végeláthatatlanul.....

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.18 0 0 9525

„……  tudd, hogy én, Jahve szeretlek téged. Soha ne kételkedj jelenlétemben! ÉN VAGYOK van veled, és gyönyörűségét találja benned. Haladj! Kapni fogsz tőlem. Ebben a pusztaságban senki által ne engedd meggyőzni magad arról, hogy nem vagyok naponta veled! Imádj, és dicsőítsd Nevemet!

Boldog, aki magasztalja kimondhatatlan szépségemet, és rám szomjazik, mert tökéletes kertemmé lesz. És én benne fogok lakozni.

Leányom, állj ellen a gonosz támadásainak, ne végy tudomást róluk! Nevem mindenütt rád van nyomtatva, és önmagában már ez is felbőszíti őt. Igen, ő embereket használ fel, és örül, ha papok azok, akik rágalmat szórnak rád. A gonosz azonban halált hoz a bűnösre.

Bár a gonosz tajtékzik, mint a veszett eb, te, ….. , tedd az ellenkezőjét! Gyakorold a jót, keresd a békét, kövesd a szeretetet, ültess igazságosságot és erényt a bűn helyébe! Légy az én illatos tömjénem! Ne feledkezz meg arról, hogy kitől származol! Tanításomat hirdetve meg fogod tapasztalni, hogy arra választottalak, légy az én mennyországom, mely fényes csillagokkal van telehintve. Ki vagy jelölve arra, hogy hozz hozzám más mennyországokat is, amelyekben megalapíthatom országomat.

Ó ….. , a válság ideje most bontakozik ki a Föld felett! A Föld azt fogja learatni, amit elvetett. Az ördög kiönti rád okádékát, nemzedék. Rád önti minden megvetését, amit veled szemben mindig érzett. Kezedet sorra bemocskolta a gonoszság, a csalás, az igazságtalanság és a hitvány bűnök minden fajtája. De a kevélység, az önzés, a konokság, az istentelenség és minden rossznak tetőfoka, a végtelen sok rossz tetőfoka eloszlik, mint a füst és többé nem fog látszani, én fogom eloszlatni.
Csak várj és látni fogod!

Jahve a Nevem!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.17 0 0 9524

„ÉN VAGYOK. Ne félj! Én vagyok lelked őre. A Szeretet van veled. Ne feledd, hogy nem te akartad, hogy most itt légy. Én küldtelek ehhez a nemzethez, hogy dicsőíts engem. Én indítottam választott lelkeimet arra, hogy munkálkodjanak és nyissák meg az utat Svédország, Dánia és Hollandia felé. Lelkem, az Életadó keresztül fog haladni városaitokon, és újból életre fog kelteni mindenkit Megáldalak benneteket. IC

Hűséges szolgálóm, én, Jahve, megáldalak. A menny a te otthonod. Ne késlekedj, légy nagylelkű a bűnösökhöz, az megdicsőít engem. Szavam törje meg sziklaszívüket, és én húsból való szívet adok nekik... Menj, tégy tanúságot, gyermekem, és minden sikerülni fog.  Ne figyelj rá! Az én dicsőségemre támasztottalak fel! Mindörökké szeretlek. ….. , ne veszítsd el bátorságodat! Szavam átjárja a szíveket, és életre kelti őket. Én, Jahve, továbbra is kiárasztom rád tanításomat. Jöjj!”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.16 0 0 9523

 „Én, az Úr, megáldalak téged.  Szentséges Szívem gyötrődik fájdalmában, tövisekkel van tele. Megkönnyebbülést és vigaszt keresek mindazoknál, akik szeretnek engem. Áldj és keress engem! Kis lelkeimhez fordulok, hozzájuk megyek, mert az ő kicsinységükben találok pihenést és vigaszt.

Imádkozz azokért a lelkekért, akiket meg kell menteni! Imádkozz hozzám, mert az én Nevem: "Az aki megszabadít". Az órák elszállnak, a leszámolás napjai megkezdődtek, a megtorlás napjai itt vannak. Ennek a nemzedéknek olyan nagy a gonoszsága, és súlyos a hitehagyása, hogy Szívünket át- meg átjárják a szúrások, amelyeket igazságtalansága és nyilvános sértései okoznak. Kérlek benneteket, forduljatok vissza hozzám, forduljatok felém, és meg fogok bocsátani nektek! Tartsatok ki a szeretetben és eltöltelek áldásokkal. Legyetek igazságosak és jók egymáshoz! Szeressétek egymást! Váljatok világosságom gyermekeivé! Értsétek meg, hogy miért sújt ennyi katasztrófa benneteket! A gonoszság hozta rátok, ami lelketekben felhalmozódott. Térjetek vissza hozzám, és engedjétek, hogy Vérem megtisztítson benneteket. 

 


 Szent Édesanyátok vagyok.
Gyermekeim, forduljatok vissza Istenhez! Kérlek benneteket, jöjjetek vissza, és Isten meg fog bocsátani nektek. Teremtés, az Ő irgalmassága harmatként száll le rátok, és ti kinyíltok és magatokba szívjátok világosságát: Hívlak benneteket, bátorítalak benneteket, de hányan tudnak hívásunkról? Hányan hisznek ezekben a hívásokban? Fáj a Szívem, amiért csak maroknyian hisznek ezekben a hívásokban. Ennek a nemzedéknek gránittá vált a szíve. Elvakította a racionalizmus, elfelejtették Isten útjait, elfelejtették Isten csodáit, elfelejtették, hogy Ő mindenható, és irgalommal teljes. Ilyen mélyre, mint most, még sohasem süllyedt Isten teremtése, még Szodoma és Gomorra napjaiban sem. Közömbösségetek az egekig hatolt, hitetlenségetek megítél benneteket. Bukásotok egyik oka az lesz, hogy könyörtelenül üldöztétek jelenéseimet és azokat, akiket Isten üzenetekkel áldott meg. Én, a ti Szent Édesanyátok, Megváltótok Édesanyja felszólítalak és kérlek benneteket, hogy tartsatok bűnbánatot és változzatok meg! Jöjjetek vissza hozzánk, éljetek szentül! Éljetek Isten akarata szerint! Készüljetek fel arra, hogy találkoztok Vele, készüljetek erre tisztasággal, ajánljátok fel jócselekedeteiteket! 


Beborítottalak illatommal. Azt akartam, hogy érezd jelenlétemet! Ezzel a kegyelemmel, amelyet én adtam neked, emlékeztetni akartalak hogy milyen kedves vagy te nekünk, gyermekem. Szent Édesanyád vagyok, és boldog vagyok, hogy újra közelünkben vagy, kedvesem. Megáldalak téged és egész családodat!

 


Virágom!
Szólítsd Szent Édesanyádat mostantól kezdve Anyukának, légy vele is olyan bensőséges kapcsolatban, mint velem!  Mi ketten. Ne feledd tanításomat!
Én, az Úr,  megáldalak benneteket.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.15 0 0 9522

„Leányom, akarsz-e követni? Ne távolodj el, élj szent életet!  

 

Hallgass rám: Nevezz meg egyetlen olyan szentéletű embert, aki nem az Egyházat választotta! Nevezz meg egyetlen szentet, aki megosztott volt!

 

Nem, mert nincs is ilyen.

 

Igen, azt akarom. Ne félj. Most mire figyelsz leányom?

 

Maradj ugyanilyen és megtapasztalod, hogy szüntelenül hívni foglak magamhoz.

 

Kérdezz.

 

Igen!

 

Igen, különbséget jelent. Fordulj felém, és maradj velem!

 

Igen, kedvesem.

 

Igen.

 

Nem fogsz nekem csalódást okozni.

 

Én, az Isten, azt fogom érezni, hogy megdicsőítettél.

 

Igen, ne félj! Miért félsz attól, hogy szent legyél? Ne felejtsd el, még csak most kezdelek tanítani.

 

Azt jelenti, hogy még tanulni fogsz tőlem. Tanítani foglak, és megmutatom neked műveimet. Nemrég hívtalak meg. Később fogod felfedezni, miképpen munkálkodom. Később, egy adott pillanatban hívni foglak, hogy békére lelj. Teljes tudatában vagy-e annak, hogy mit is jelent a béke?

 

Én vagyok a Béke. Itt vagyok a közeledben. Jobb kezem tartja azt a kezedet, amelyik ír, és bal kezem a bal válladon nyugszik. Jelen vagyok, és te érzel engem. Tanítómestered vagyok, leányom, járj velem! Dolgozz velem, mert követemmé jelöltelek. Ne hagyd, hogy az emberek elkedvetlenítsenek! Sokan nem értik ezt, mert a sötétség bezárta szívüket, s kioltott minden megértést. Békében élj! Én, az Isten, szenvedélyesen szeretlek téged! Bátorság, leányom!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.14 0 0 9521

„….. , az Én békémet és áldásomat adom neked. Ne hagyd el az ösvényt, melyet kitapostam nektek.

 

Nem, csak azt akarom mondani neked, hogy pillants bele a szívembe, és teljél el az Én szívem gazdagságával. Ne fárasszátok ki magatokat! Az Én jóságom gazdagsága és irgalom van a szívemben, mint lila királyi és szuverén ruhák, úgy mint az Én kincseim. Tehát ne kételkedj, az ösvényen, melyet kitapostam nektek, árnyéka sincs a bűnnek. Érted? Nézd, milyen dicsők a műveim! Add az erődet azoknak, akiknek szükségük van rá, bátorítsd és vigasztald meg Enyéimet. Légy állhatatos ebben a küldetésben, amit adtam neked, hogy megdicsőítsd szent nevemet, és folyton emlékeztesd Enyéimet arra, hogy amint az esthajnalcsillag feltűnik a felhők között, akkor megengedem, hogy mindenki megvizsgálja magát, mielőtt elérkezik az ítélet!

 

És az Én látogatásom napján néhányakat felmentek, mások szenvedni fognak attól, hogy elhanyagoltak Engem. Megint mások érezni fogják a nyílhegy szúrását. Ismét mások, akik próbára tesznek Engem, akik szándékosan lázadnak ellenem, és parancsaimat semmibe veszik, haláluk után szenvedni fognak.

 

Ah, ….. ! Ne aggódj azok miatt, akik erőszakosan próbálják kisebbíteni, vagy elpusztítani a szavamat és az Üzeneteket… Mondd ezt!

 

Teljesen igaz. Légy békében, áldd meg az Enyéimet, ne is figyelj az ellenségem hangjára … a Csalóra.  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.12 0 0 9520

„Ó ….. , nem írtam-e tele számodra lapok százait tanítással és tudással, hogy képes légy kifejteni az igazságot, és igaz szavakkal válaszolj azoknak, akik kérdéssel fordulnak hozzád? Én igazságos vagyok mindabban, amibe kezem belefog. Az én dicsőségemért fordulj most teljesen felém figyelmeddel, és ne engedd, hogy saját lelked diktáljon neked! Ne engedd, hogy bármi kettőnk közé lépjen! Isteni bőkezűségemmel nem ékesítettem-e fel lelkedet, amelyben lakozom? Nem láttad-e kegyelmeim gyümölcseit? Kedvesem, használd fel sok lélek megmentésére azt a kincset, amit rád bíztam!

Isteni tekintélyemmel meghívtalak, és hibáid ellenére megbíztalak azzal, hogy állítsd helyre házamat és az irántam való tiszteletet. …
És mondd, ki békített ki téged az Atyával, megmutatva neked és rajtad keresztül az Atya fenségességét és igazi képét? És ki tanított téged arra, hogy mi vagyunk teremtésünk Vőlegénye? Jóindulatom igen sok jelét adtam neked. Légy biztos afelől, kedvesem, hogy én valóban meghívtalak királyi lakomámra. Amikor a Vőlegény félrevonul menyasszonyával, hogy meghitten beszélgessen vele, és a Szívére vonja őt az esküvői ünnepség után, vajon tiltakozna-e ez ellen a menyasszony?... Te tiltakoznál-e?

Tégy meg tehát mindent, amikor az emberek közé küldelek, most viszont töltsd az időt velem, szent szemlélődésben megpihenve bennem, és átengedve magad az én óhajom szerint! Ne gondold, hogy így kevesebb gyümölcsöt hozol! Jöjj, térj be Megváltód isteni örömébe!


Ne feledkezz meg arról, kedvesem, hogy az igaz és tiszta teológia nem más, minthogy engem, a te Istenedet és az emberiség Szerelmesét szemléled. Légy áldott!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.12 0 0 9519

Nemde úgy van - "Aki velem jár, annak könnyű lesz az útja"

Bár folyamatosan a hátadon a veríték 

Előzmény: nilnocere (9518)
nilnocere Creative Commons License 2023.08.11 0 0 9518

Kedves Szeretetláng, csodálatos hogy itt vagy még és az is csoda hogy ma én is itt lehetek az Úr kegyelméből. 

 

Hálás vagyok, hogy meggyógyulhattam egy halálos kórból,

hálás vagyok szentségi házasságomért,

hálás vagyok a mai ünnepnapon nyolc évvel ezelőtti keresztelésemért,

hálás vagyok a Ferences Világi Rendért, egy útért mely előttem áll

és hálás vagyok Érted Szeretetláng hogy itt vagy, ugyanúgy itt vagy mint évekkel ezelőtt. 

 

A béke és szeretet fényében köszöntelek! ✝️

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.11 0 0 9517

„Én városom! Azért szólítottalak, hogy hirdesd eljövetelemet. Azért szólítottalak, hogy fedd fel végtelen irgalmamat gyermekeim előtt, akik még fásultságban és saját közömbösségük világában élnek.

Nem hallgatták meg kitartóan bűnbánatra hívó felszólításaimat. A világ most egyre mélyebbre merül a bűn mocsarába és a halál árnyékába. Halott az én ivadékom öntözés hiányában. A pásztorok közül sokan cserbenhagytak, és a lelkek millióit vitték magukkal a mélységbe és a pusztulásba.

Ki mondhatja, hogy "nem kaptunk figyelmeztetést, nem láttunk semmilyen égi jelet"? És továbbra is saját maguknak élnek…

E nemzedék halott lett Szavammal szemben, és inkább él a Sátánnak, aki megad neki mindent, ami ellentétes szeretetem törvényével. Szabadnak és függetlennek tartja magát, pedig valójában az ördög rabja.

Most minden ember kész a háborúra. A sötétség azon van, hogy legyőzze a világot. Az emberek szíve, ami bűnös és mindenféle gonosz szellem lakóhelye, csak a sötétség fejedelme iránt érdeklődik. Mindannyiatoknak adtam időt és alkalmat arra, hogy megszabaduljatok gonoszságotoktól és elgondolkozzatok jóságomon az irgalmasságnak ebben az idejében.

Királyi rendelkezésem szerint hitetek felélesztésére szüntelenül csodálatos csodákat mutattam az égen, de közületek igen sokan fordultak ellenem és küldötteim ellen, akik Szavam hordozói, különösen az Egyesült Államokban, azt követően, hogy buzdítást kaptak, lépjenek az erények útjára, ami hozzám és az örök életre vezet. És megvetéssel visszautasítottak engem. Kicsik és nagyok egyaránt eltökélték, hogy megsemmisítik ezt a művet.

Ajtótok előtt áll királyi uralmam, de vajon készen vagytok-e fogadásomra? Nagylelkűen és királyi bőkezűséggel készítettem számotokra lelki táplálékokból lakomát, hogy életre keltsem lelketeket.

Amikor ott voltam és vártam rátok, hogy saját kezemmel tápláljalak és megmentselek a haláltól benneteket, ti nem akartatok találkozni velem. Ezért, tekintettel az igazi bűnbánattal szemben tanúsított ellenállásotokra és figyelmeztetésemmel kapcsolatban mutatott ellenséges magatartásotokra, mindaz, ami a sírás korábbi színhelyén történt, semmi sem lesz azokhoz a szomorú reggelekhez képest, amelyek még előttetek vannak.

A szomorú reggelek, amelyeket saját kezetekkel vontok magatokra. Nemzetetek kormányzása ellentétben áll szeretetem valamennyi törvényével, amelyek nagyon különböznek a ti visszás törvényrendszeretektől. Törvényeitek lehetővé teszik a legszörnyűbb bűntetteket: nemcsak a Földet, hanem az egész világmindenség létét is veszélyeztetik.

Jogaromat oly sokszor kinyújtottam a nem létező lények felé is. Fájdalommal látom a magasságokból, miként fordulnak terveitek saját magatok ellen. A világ most megízleli saját életmódja gyümölcseit, kihívja maga ellen a természetet, amely rengésekkel és természeti katasztrófákkal válaszol. Saját ármánykodásotokkal fojtjátok meg a természetet. Évekkel ezelőtt figyelmeztettelek benneteket, de kevesen vettétek komolyan.

Ez a tisztulás, mely ostorként ér téged, nemzedék, sokakat hozzám fog hozni, és akik elutasították figyelmeztetéseimet, vissza fognak térni hozzám nagy bajukban.
Amikor majd mindezek bekövetkeznek és életre kel minden lény, aki nem volt élő, lángra lobbantom a Földet és megszabadítom az ostortól.

Amikor Isten szól, hangja megrendíti a Földet. Uralmam hamarosan bekövetkezik, mert közel van isteni látogatásom. Akiket felszólítottam, hogy nyíltan tegyenek tanúságot e Föld minden lakosa előtt, többé nem lesznek elnyomva, mert olyan lesz a nép, mint a szomjas talaj, vágyakozni fog Szavaim harmatára. És a nép is tanúságot tesz a fenséges Háromságos Isten mellett, akivel azelőtt nem találkozott, és akit lelke szemével sem látott.

Esedezzetek a mennyhez, hogy a tisztulásnak ez a szakasza ne legyen számotokra olyan kemény, mint Szodomáé és Gomorráé volt!
Egyházam meg fog újulni!

Bízzál bennem, ….. , mert elnyomóid közül sokat leköteleztem. Emeld keresztemet a fejed fölé és dicsőíts engem hatalmam
 tanúsításával! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.10 0 0 9516

Azt kérdezzem, hogy hol vagy, vagy azt, hogy hol vagyok?

Azt mondod, itt vagyok, akkor én hol vagyok?

Ott vagyok, ahol a gondolataim 

Ha a föld lekötözte a gondolataimat, hol is lehetnék, mert itt nem vagyok 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.09 0 0 9515

"Kérj az én nevemben, és megkapod, de hinned kell abban, amit kérsz. Ily módon dolgozz! Imádkozz és kérj! Az én nevemben imádkozz, az én nevemben dolgozz, az én nevemben kérj, keltsd életre nevemet! Légy az én tükörképem, igazodj hozzám, emeld fel hozzám fejedet! Higgy abban, amit kérsz. "

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.08 0 0 9514

„Én vagyok, ….. . Augusztusban kezdtelek tanítani. ….. , ez egyfajta évforduló számunkra. Örülj!  Kedves, ez a mi ünnepünk, engedd, hogy a szeretet koszorúját tegyem rád. Jöjj, ünnepelj velem!  Most hagylak elmenni, de jöjj vissza, hogy augusztusomat  megünnepeljük.

 

 Leányom.

 

Tudom, ….. , fordulj Édesanyámhoz. Szeretném, ha megértenéd, milyen téves gondolataid vannak.  Megtanítottalak arra, hogy úgy szeress engem, Istenedet, ahogy mindenkitől elvárom, hogy szeressen.  Egy év befejezését ünneplem, kedves, akarsz-e leányom lenni, a béke és a szeretet leánya? Sok, gyűlöletben eltöltött életet láttam. Országomat én örök békével töltöttem be. Nem azt kellene-e látnom, hogy teremtésem békére törekszik? Kicsim, bűneid, tagadásod, és kudarcaid ellenére közeledtem hozzád. A szeretet  Istene vagyok. Szerető szemekkel tekintek gyermekeimre. Tanuljon meg mindenki felismerni, amíg el nem jövök, hogy megszabadítsam. Félelem nélkül közeledjen hozzám minden lélek. Add tudtukra, hogy tárt karokkal fogadom őket, mert szerető Atya vagyok. Tudasd velük, hogy még a kövekből is tudok magamnak hűséges követőket támasztani. Tudasd velük, hogy megszabadítom lelküket és igazi szabadságot  adok nekik. ….. , nem hagylak el, de félelmed miatt kérd meg Édesanyámat, hogy mutassa meg neked, milyen tévedésben vagy. Mindig veled  leszek. "Mi ketten?!" 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.07 0 0 9513

„ÉN VAGYOK van veled, és sohasem foglak elhagyni . Hozzám vagy kötve... Hívtalak most, és te válaszoltál. Írd ….. : Nővéred, Oroszország végül tisztelni fog engem, és egyszer majd szentnek fogják nevezni, mert én leszek Uralkodója. újból tisztaság fog benne élni... igen?

Gondoskodom róla, hogy lesüsse szemét...

Megmondom, ha nem érted: Fenségem ragyogásában. Akkor eljövök és megpihenek a szívében...

Akik rossz irányt vettek, el fognak bukni. Tüzemmel fogom elpusztítani a fényűző erőket, és a büszke meg fog alázkodni. Fel akarom építeni házamat, és örökbe fogadom fiait és leányait, hogy tiszteljenek engem. ….. , ne állj itt ilyen zavarban és értetlenül! Mondom neked, nővéred, Oroszország lesz sok nemzet feje és végül megdicsőít engem. Gondosan figyelj és értsd meg:

 

Összegyűlnek pásztorai.


Mialatt máshol megtörik a szerződéseket, és mindenütt lázadás tör utat magának, az örök áldozat megszüntetésére,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek,

 

hogy helyreállítsák házamat, hódoljanak örök áldozatom előtt, imádjanak és tiszteljenek engem. Amikor az utolsó napokban a nemzetek sorra elhajlanak és megromlanak, mert felállítják a vészthozó undokságot a szent helyen,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek,

 

hogy megszenteljék oltáraikat. És mialatt másokegy élettelen forma, az emberi ügyesség találmánya, egy lélektelen kép előtt hódolnak,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek

 

engem dicsőítve, mert én, az Isten megvédem tisztaságát. És mialatt gonosz erőfeszítésekkel akarják megrövidíteni szócsöveim napjait, mivel ők e világ reménysége,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek,

 

hogy megvédjék Szent áldozatomat. Én pedig felállítom benne trónomat, és dicsőségemre összegyűjtöm azokat, akik Nevemet viselik.

Helyreállítom összetört oltáraikat, mert végül sokan, akik Nevem alatt élnek, csatlakoznak hozzá. És pásztorai egy kézzel és egy lélekkel fogják újból felállítani düledező házamat. Amit egykor meggörbítettek, azt ki fogják egyenesíteni. Díszes ruhákba fogom öltöztetni Oroszországot, irántam való buzgósága miatt. Számtalan nemzet élére állítom pásztorait. Belevéstem Oroszországba a felajánlás pecsétjét, hogy újból tömjént és békéltető illatot ajánljon fel nekem. Ezért fogom pásztorait csodákkal elárasztani.

"Oroszország, az én hűségem és szelídségem fog megszentelni téged. Oroszország, leányom, ismerj el teljesen, és esküvel ígérem neked, hogy felmagasztalom leszármazottaidat mint csillagokat, és szent ruhákat adok nekik. Ismerj el teljesen Oroszország, és megsemmisítem minden ellenfeledet. Ha teljesen elismersz, új csodákat teszek benned, hogy minden élőnek a Nap alatt bizonyítsam irgalmamat és szentségemet."

Kész vagyok könyörületet mutatni iránta, és nem fogok késlekedni, ha lelkesen fogad. Nem késlekedem, mert meg akarom mutatni neki, hogy én, a Mindenható, félre tudom állítani a fennhéjázókat, és ketté tudom törni törvénytelenségük jogarát,
 de ha visszaél szabadságával, amelyet éppenhogy megkapott tőlem, és ha csak egyetlen pillanatra elűz lelkéből, megengedem, hogy ellenség rohanja le... Ha Oroszország teljes szívvel vissza nem tér hozzám, és osztatlan szívvel el nem ismer mint Szabadítóját, olyan nagy és erős ellenséget küldök rá és tőle a nemzetekre, amilyen még nem volt azelőtt, és azután sem lesz a késői korokig. Az ég elfeketedik és megremeg, a csillagok elvesztik fényüket...

"Ma kész vagyok kárpótolni téged, Oroszország, azokért az évekért, amikor szenvedtél, és még meg tudlak menteni a lángokból, ha teljesen elismersz. A jót keresd, ne a rosszat! Talán elfelejtetted éhségedet és szárazságodat...? Visszaszorítottam a vörös sárkányt, és letörtem birodalma fényűzését. Megaláztam a büszkét, megnyitottam a börtönajtókat, és megmentettem foglyaidat. Megdöntöttem a vörös sárkány országát, amely beférkőzött méhedbe, azt, ami remegésbe hozta a Földet és pusztasággá tette országodat. Sorra megnyitottam templomaidat, hogy újból tiszteld Nevemet. Neveden szólítottalak azon a napon:

 

Oroszország,


hogy örvendj és légy boldog, és hogy megünnepeld színeváltozásomat azonnal megváltoztattam képmásodat. Elnyomatásod nyomorúsága volt büntetésed a világ bűneiért. És most arra várok, hogy kegyes lehessek hozzád, Oroszország, mert végül meg fogsz dicsőíteni engem.

Mondom neked, míg mások rombolnak, te építeni fogsz, míg sokan elbuknak, a te pásztoraid felállnak, ha belém helyezed bizalmadat. És míg enyéim közül egyesek, akik egy asztalnál ülnek velem, gonoszul elárulnak engem, te leszel az, aki kinyújtod kezed, hogy megvédd Nevemet, az irántam való tiszteletet és áldozatomat. Ezzel fogsz megfizetni minden bűnödért. Akkor elő fogsz lépni hűségesen, és meg fogod menteni bátyádat, aki az ördög zsákmánya lett. Életre fogod kelteni az Egyházat, eggyé fogod tenni, és igazságosság fog benne élni. Az igazságosság békét és örökké tartó biztonságot fog hozni. Boldog leszel, dicséreteket fogsz énekelni nekem. Gazdag leszel, mert Királyod az iránta tanúsított hűségedet százszorosan fogja megfizetni. És   ott, ahol megszegték a szerződéseket,
  ott, ahol megvetették és megölték a prófétákat,
  ott, ahol sok sértés és fenyegetés hangzott el,
  nagy lármával az égig hatolva, kedvesem,
  ott fog a ti pásztoraitok nemes hangja így kiáltani:

 

"Az Üdvösséget csak a szeretetben fogjátok megtalálni, ti, a Magasságbeli papjai és szolgái! A Békét csak a megbocsátásban fogjátok megtalálni, ti, az Atya tükörképének pásztorai! Az Egységet csak az összeházasodásban fogjátok megtalálni, ti, bátyjai a háromszorosan Szent Világosságnak, aki Egy a Háromban és Három az Egy Világosságban. Bárcsak méltóvá tenne Nevére minket Mindenható Urunk, az Ellenállhatatlan! Bárcsak megadná nekünk, hogy egyek legyünk az Ő Nevében! Örök Atya, hadd legyünk olyan tökéletesen egyek, hogy minden ember felismerje a világon, hogy Te voltál az, aki nekünk az áldozati Bárányt küldted, hogy megdicsőítsen téged és ismertté tegye Nevedet."

Így fogod elpusztítani a megosztót, és helyreállítani, amit tönkretettek. Oroszország, a te szereped az, hogy tisztelj és dicsőíts engem! Még el kell jönnie az ünnepnapnak, de tőled függ, hogy mily módon jön el az a nap:

 

Ne akard,
hogy tűzzel fordítsalak magamhoz,
hanem a Béke
 kötelékeivel!

 

….. , engedd meg, hogy kezed által írjak. Tökéletlen vagy, mégis a te tökéletlenségedben fogom megdicsőíteni Nevemet, házamat és örökségemet. A Szeretet szeret téged és veled van életed minden percében. örvendj! Én, Jézus vagyok veled.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.06 0 0 9512

„Tégy tanúságot gyermekem az Én nevemben, beszélj és mondd el ennek a nemzedéknek:

 

Ne hallgassatok tovább a hamis prófétákra, akik folyamatosan hízelegnek nektek, és azt mondják, hogy minden rendben van és javultatok, pedig ti, bár keresztényeknek hívjátok magatokat, nem viselkedtek keresztények módjára, mert szinte sohasem váltjátok tettekre az Evangéliumokban megőrzött Szavaimat. Bizony mondom nektek, ha keresztény létetekre erényeitek nem gyökereznek mélyebben, mint az istenteleneké, Atyám soha nem fogja megengedni, hogy belépjetek Országunkba, mivel nem fog Engem felismerni bennetek! Atyám haragja rátok fog szabadulni. Nem tanultátok meg, hogy szigorúságom épp oly hatalmas, mint Irgalmam? Ti, akik jó kereszténynek állítjátok be magatokat mások előtt – de éppen az ellenkezői vagytok, és így hamis színben tüntetitek fel a kereszténységet – le fogtok lepleződni bűneitekkel együtt. És ti, ti kiknek nyelve soha nem szűnt meg igazságtalanul ítélkezni, a ti bűneitek visszahullnak majd saját fejetekre. Haragom kiárad rátok és a hozzátok hasonlókra, és megítéllek titeket viselkedésetek szerint, ahogyan megérdemlitek.

 

Nektek, akik nem tudjátok mások bűneit elengedni és megbocsátani úgy, ahogyan Én megbocsátok és elengedek, nektek Atyám is meg fogja tartani bűneiteket! Jahve közel van, sietve jön, mondjátok meg tehát Nekem, hová fogtok majd elbújni? Bűnös életet élni annyit jelent, mint az ördöghöz tartozni. Ti már tudjátok, hogyan lesztek megítélve, ha nem vagytok hajlandóak kibékülni azzal, akire nehezteltek. Mondom nektek, mivel vonakodtok kibékülni azzal, akit felelősnek tartotok, keserűen meg fogtok érte fizetni az utolsó fillérig. Nem mondtam-e meg, hogy szeressétek felebarátaitokat, mint saját magatokat, sőt, hogy tanuljátok meg szeretni ellenségeiteket is? Mit látnak mégis az Én Szemeim? Egy kicsiny maradékot, akik őszintén követik az Én útjaimat, de a többség bűnben van, és a Sátán cselekedeteit viszi végbe. Ne csapjátok be magatokat, mert ezekben a napokban a pusztulás felé tartotok, amiért nem követitek az Én Igémet. Aki még mindig visszautasítja, hogy engedelmeskedjen az Én törvényeimnek, annak Atyám sem fogja megadni mennyei lakóhelyét. És ti, akik felvettétek Nevemet, de tetteitek erőszakosak, haragosak és büszkék, titeket saját bűneitek fognak elítélni, és ugyanazokat a korbácsütéseket fogjátok elszenvedni, amit éles nyelvetekkel ti mértetek testvéreitekre. És ti, akik még mindig alusztok fásultságotokban és közönyötökben, ne gondoljátok, hogy titeket nem figyeltelek. Ti a pogányok közé lesztek besorolva, és amit vetettetek, azt fogjátok learatni.

Ami a hitehagyottakat illeti, ők meg fogják ízlelni a pokol tüzét! Atyám haragja fellángolt e gonosz és hitehagyott nemzedék ellen. Hogyan tarthatnám vissza tovább az Ő Karját attól, hogy lesújtson rátok? Forduljatok vissza gonosz útjaitokról, ez volt a Mi állandó mondandónk, de sem a jók, sem a rosszak nem voltak hajlandók elhagyni útjaikat. A jók azzal, hogy nem vették komolyan ezekben az üzenetekben kimondott Szavaimat, és nem cselekedtek azok szerint; a rosszak pedig azzal, hogy nem akarták, hogy megmentsem őket. Visszautasították Irgalmamat, visszautasították Kezemet. Mondd meg Nekem, mit fogsz tenni, mikor azon a Napon fölismered, hogy puszta test vagy, és ez a test az Én Jelenlétem nélkül semmi más, csak por?

 

A katasztrófa már itt van a küszöbön, és a lomb el fog száradni. Javítsátok meg mindnyájan viselkedéseteket és tetteiteket! Ne engedjétek, hogy a romlás legyőzzön benneteket! Válasszátok a jó utat, és hagyjátok el utálatosságaitokat és a romlottságotokat! Helyezzétek szíveteket Belém, a ti Uratokba, mert ha nem, porrá lesztek, mint a leégett város.

 

Ha most elszomorítottalak titeket, akár csak egy pillanatra is, ez az irántatok érzett nagy szeretetemben tettem. Bűnbánatra akarlak vezetni benneteket, és meg akarlak menteni. Azt akarom, hogy tiszta ajkak hívják segítségül Szent Nevemet, különösen ezekben a napokban, amikor Szent Nevemet megszentségtelenítik, és Szent Nevem sokak számára semmit sem jelent, miközben születésemet ünneplik anélkül, hogy tisztelnének és dicsőítenének. Tartsatok bűnbánatot mindnyájan és figyeljetek Rám. És imádkozzatok, hogy ennek a nemzedéknek a bűnössége ne legyen a pusztulásotok okozója. Máskülönben az Atya haragjában fel fog kiáltani: elég! És az Ő lángoló haragja sok nemzetet fog beborítani, és a világ darabjaira hullik. Boldog az az ember, aki most hallgat Rám, és megtisztítja magát. Segíteni fogom őt.

 

Én vagyok Jézus Krisztus, és Én vagyok a Szerzője ezeknek az Üzeneteknek. És Engem úgy ismernek, hogy gyengéden vezetlek benneteket. Engem úgy ismernek, hogy felvirágoztatlak titeket, ha engeditek, és ha szükséges, Könnyeimmel öntözlek benneteket. Engem úgy ismernek, mint a Jó Pásztort, aki sohasem hagyja el bárányait. Zöldellő legelőkre vezetlek benneteket, de hallgathatok-e, amikor a megállapodásokat felrúgják, követeimet pedig semmibe veszik és elutasítják? Maradhatok-e tétlen, amikor tudom, hogy végzetes pusztulás felé tartotok? Az Atya haragjának Napján azok, akik megfeledkeztek Rólam, emlékezni fognak Rám, és ennek megfelelő bánásmódban lesz részük.

 

Sokan kérdezik, hogy milyen bűnökről van szó: azokról a bűnökről, amiket már említettem, továbbá Szentlelkem ellen elkövetett istenkáromlásotokról, lázadásotok és megosztottságotok bűnéről, fajtalanságotok bűneiről, amelyek utálatosak Szememben, az előítélet bűnéről, a lenézés, a romlottság, a fennhéjázás, a büszkeség bűneiről, a személy lezüllesztésének bűnéről, és a fásultság bűnéről. A világot beszennyezte a bűn. Értsétek meg most, hogy mennyire megbántjátok az Én Szentséges Szívemet, és ez mennyire fáj. Uralkodjatok gondolataitokon, és ne vétkezzetek többé. Soha ne feledkezz el Rólam ….. , és hozd népem tudomására figyelmeztetéseimet. Én itt vagyok. IC

 

 

 

Kövesd és írd le mindazt, amit Fiam adott neked. Soha se félj.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.05 0 0 9511

„Látjátok én, a názáreti Jézus jövök közétek, hogy e gyenge eszköz által beszéljek nektek. Mondom nektek: a világ még nem ismerte meg teljesen azt a békét, amelyet örökségül adtam nektek, mert a világ visszautasította igazságosságom útját. Lesznek nehézségeitek a világban, de SOHASEM lesztek egyedül. Életetek minden pillanatában veletek vagyok. Mindig így vagyok jelen, Lelkem szerettei.

Ma ezt az eszközömet küldöm hozzátok, egészen a küszöbötökig. Nem azért jött el hozzátok, mert el akart jönni. Én küldöm őt hozzátok, és amit felolvas, azt én mondom nektek. Kis gyermekeim, visszatérésem küszöbön áll. Vissza fogok jönni hozzátok. A Szeretet Szeretetként fog visszatérni. Azért mondtam el nektek ezt most, hogy higgyetek, ha majd látjátok szavaimat megvalósulni. Jöjjetek hozzám úgy, amilyenek vagytok! Ne várjatok addig, míg szentek lesztek, hogy csak azután boruljatok Szabadítótok karjaiba! Úgy jöjjetek hozzám, amilyenek vagytok, és megbocsátom bűneiteket, melyek megkötözik lelketeket.

Ó teremtés, az irgalom most egészen lehajol hozzád. Közeledjetek hozzám, ne féljetek tőlem! Embernek nem lehet nagyobb szeretete annál, mint hogy életét adja barátaiért. Ti vagytok az én barátaim. Ne gondolkodjatok így: "Mit mondjak? Hogyan szóljak? Hajnaltól estig, és estétől hajnalig hangosan kiáltozom, mégsem hallja meg senki sem könyörgésemet. Ki hall meg egyáltalán engem?" Pedig mondom nektek, én, az élő Isten meghallottalak titeket. Egészen a szobádig jövök kezemben Szívemmel, hogy megmondjam neked: Szeretlek gyermekem, áldásaimat hozom neked, hogy kivirágozzanak szívedben!
Fiam, vedd Szentséges Szívemet, egészen a tied. Vedd ezt a Szívet, amely szeret téged, ne utasítsd vissza! Én szeretlek téged a legjobban! Nézd gyermekem, amikor olyan lábnyomot látsz, amely nem az enyém, nehogy kövesd, mert az a halálba vezet téged! Az én lábnyomomon, gyermekem, látszik, hogy mezítláb járok. E nyomokat Vérem jelzi és mirha illatosítja. Gyermekem, ismét felszakadt Testem mind az öt Sebe, és köpenyem vérben ázik. Zsákvászonba és rongyokba öltöztem e nemzedék gonoszságai és bűnei miatt. Hiányzik a szeretet. Ez a nemzedék árulást árulásra halmoz, és szüntelenül visszavezet engem a kereszthez, hogy újból keresztre feszítsenek.

Te vagy az, akit Szívem keres. Te vagy az, aki meg tud vigasztalni. Te vagy az, aki balzsam lehetsz számomra és enyhítheted Sebeimet. Teérted kiált szívem, kedvesem, hogy elérjelek. Jöjj! Én, Jézus foglak a vállamon hordozni és házamba viszlek, amely a te házad is. Légy a barátom, légy a barátom, és én leszek Szent Társad életed minden napján. Én, az Úr, senkit sem fogok megfosztani irgalmamtól és kegyelmeimtől. Szentséges Szívem mélyéről megáldalak benneteket. Én, az Isten vagyok veletek.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.04 0 0 9510

„Ó, térj be Urad örömébe! Igen? Mondd el!

Jöjj, mondd el, amit mondani akarsz! ...

Olyan koszorút adtam neked, amely sohasem hervad el, és tűzzel kereszteltelek meg. Lelki táplálékot és lelki italt adtam neked. Hogyan lehetséges, hogy e pillanatban nem értesz meg engem? Kemény választ adhatnék most neked, de figyelembe veszem szavaidat, amelyek a szíved mélyéről fakadtak, ezért eltekintek megalázásodtól.
  Még most is körülvesz szerető szavaid illata. Édes mirha illatként fogadtam szavaidat, hajamon még ott vannak édes cseppjei. Fejem illatos lett szavaidtól, amelyekkel megkötöztél engem ... De mondom neked, hogy gyümölcseidet érlelem, amikor megfosztalak társaságomtól. Igen, én vagyok a te napfényed, de a fának szüksége van esőre is, hogy növekedjen, sokasodjon lombja és gyümölcse. Ha lelked olykor nem érzi sugaraimat, akkor is tudd, hogy újból felfrissítelek. És most mondd, hogy van lelked e pillanatban?

Ne gyötörd ezért tovább lelkedet és ne tégy szemrehányást nekem! Légy hálás mindazokért a kegyelmekért, melyeket lelkedbe öntöttem! Éppen felkészítelek arra, hogy fogadd Szentlelkem látogatását, aki majd üzenetet ad neked, és nemes üzenetével örökké tartó emléket hagy e nemzedék és az eljövendők számára. Gyengéd menyasszonyom! Légy Jézusé, ahogy Jézus a tiéd! Vágyakozom utánad, ahogy te vágyakozol utánam. Érted vagyok, és te énértem. Egymásért vagyunk oly teljes egységben és összefonódásban, hogy ezért sokan engem láttak benned és téged énbennem.
  Hadd leljem benned gyönyörűségemet és hadd szemléljem magamat tebenned! Határtalanul örülök azokban a pillanatokban, amikor magamat látom. Valóban magamba öltöztettelek, hogy birtokba vegyelek, és felkínáltam a kegyelmet neked, hogy birtokolj engem a kegyelemben. Ha akarod, nevezd ezt Isten felfoghatatlanságának, aki felfoghatatlan módon szereti teremtését. Érted? Ezért csillapodjon le szíved, és értsd meg a nélkülözés pillanatait!


Galambom, nem szabadítottalak-e meg fájdalmaidtól? Hallj engem, ….. ! Tudd, hogy amikor a nélkülözés állapotában voltál, én a te szívedben pihentem ... Légy áldott és találj vigaszra Szívemben !” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.03 0 0 9509

„Mondottam neked egykor, ….. , hogy népem, a nyáj erre-arra letért a helyes útról. Ezért adtam e kegyelmi időt. E kegyelmi időben ki akartam nyilvánítani Nevem szentségét, hogy visszatérhessenek azok, akik csak e világnak élnek. E kegyelmi időben azért jövök hozzátok, hogy buzdítsalak titeket: éljetek szentül és kövessétek tanításomat! Az én Nevem sok országba és távoli szigetre eljutott. Ahogy mondottam, bejártam az egész világot kiáltásommal, hogy minden fül meghalljon és felfedezzen engem. Az áthatolhatatlan szívnek különleges kegyelmeket adtam, hogy isteni világosságom sugaraival megnyissam, és mint fényözön felragyogtam azokban a szívekben is.

Mit is mondjak ma?
Vajon elmulasztottam táplálni nyájamat? Elfordítottam-e szememet valaha is betegeitekről és az elhagyottakról? Nem egyengettem-e ösvényeteket, hogy járás közben ne essetek el? Nem mutattam-e meg nektek irgalmam mélységét? Nem léptem-e közbe, amikor láttam, hogy közületek sokan tartanak lefelé a halál útján, és oly messze vannak az élet ösvényétől?

Ám jaj! Oly sokan lázadnak még ellenem!… ahogy korábban már mondottam a jóknak és a rosszaknak. Nem mondtam-e neked, leányom, hogy menj és mondd meg mindenkinek, a jóknak és a rosszaknak:
"Hallhatóvá teszem hangom a magasságokból. Hangosan kiáltok, hogy mindenki meghallja, a jók és a rosszak. Hangom valóban eljutott a világ minden sarkába.
A jóknak éppúgy meg kell térniük, mint a rosszaknak!
A jóknak azért, mert nem teszik meg pontosan akaratomat és nem imádkoznak helyesen. Közülük sokan csak szavakkal közelednek hozzám.
A rosszaknak pedig azért, mert szívük keménysége és velem szemben tanúsított közömbösségük miatt folytonosan halálos bűnöket követnek el."

Megmondom neked, hogy miről van szó. A Szentírás arra tanít benneteket, hogy ha megfogtátok az eke szarvát, ne nézzetek hátra, mert nem lesztek alkalmasak arra, hogy bemenjetek Isten országába. Amikor még a bűn rabszolgái voltatok, nem éreztétek, hogy becsületesnek kell lennetek. És mi lett a következménye? Semmi más azon kívül, ami miatt most pirulnotok kell, mert az ilyen viselkedés a halálba torkollik.

Most azonban újból megmutattam nektek az utat, és ti megszabadultatok bűneitek és vétkeitek mocsarából. Isten rabszolgái lettetek, és olyan jutalmat kaptok, ami megszentelődésetekhez vezet és végül mennyei otthonotokba visz benneteket.

A bűn fizetsége a halál. Az adomány, amit én adok nektek, az örök élet Jézus Krisztusban, az én Fiamban. ….. , a bűnben töltött élet börtöne után szabad emberré tettelek, hogy az erények útján haladj, amit mindannyiatok számára készítettem. A kegyelem által oly dolgokat mutattam neked, amelyekről semmit sem tudtál. A kegyelmeknek ebben az időszakában megmutattam nektek ragyogásomat, és bár közületek sokakra kiárasztottam e kegyelmeket, még mindig sokan vannak távol tőlem.

Amikor e nemzedékkel megismertettem üzenetemet, hangosan kürtölték: "Jöjjetek és hallgassátok Isten Szavát!" Tömegesen jöttek az emberek, küldöttem köré gyűltek, hogy Szavamat hallgassák.
Meghallgatták, de soha nem értették meg teljesen Szavaimat. És még mindig hallgatják és olvassák, de a Szó nem járja át Szívüket, és továbbra is olvassák, de szívük távol van tőlem.

Nem követik Szavaimat. Inkább jeleket keresnek az égen, mert szívük még nem értem dobog. Közömbösen hallgatják Szavamat, és ezért nem valósítják meg a gyakorlatban.
Közöttetek van Isten országa, de nem látjátok, mert nem bántátok meg bűneiteket és nem adtatok helyet számomra. Amennyiben ez a csoda - mert csoda az, amikor beszélek - semmit sem jelentett nektek és nem is látjátok, akkor ti, akik ily sokat kaptatok, miképpen remélitek, hogy üres kézzel bejuttok a mennyországba? Igen közel van hozzátok az Isten, hogy van az, hogy nem látjátok Őt? Nem hallottátok, hogy az angyalok meghívtak benneteket lakomámra? Nem láttátok kezem nagyságát? Amikor én kiáltok, megrendül a világ, és sok ország meginog.

Azt kérdezted tőlem, leányom, hogy mikor hirdetek égzengés közben ítéletet?
Őszintén megmondom: Amikor letelik az irgalomnak és kegyelemnek ez az ideje.
Azután azt kérted tőlem, hogy erős kezem mentsen meg benneteket az ellenségtől.
Veletek voltam egész idő alatt, és ti még nem láttátok erős kezem? Ünnepélyesen kijelentem, aki bűnbánat által mutat igyekezetet és vissza akar térni hozzám, azt részesíteni fogom a Szentlélek keresztségében, hogy tiszta legyen hozzám hasonlóan.

Azt mondod, hogy az ellenség kihív engem. Igen ő mindig is kihívott, de nem tanítottalak-e meg arra benneteket, hogy ellenálljatok neki? Nem álltam-e mindig ki amellett, hogy megmentsem a nyájat az ördög mocsarából? Az ördögnek nincs hatalma azok felett, akik belém vannak gyökerezve. Viszont azok, akiknek szíve még a mocsárban van, mint Bírójukat fognak meglátni engem azon a napon, amikor majd hozzám kiáltanak.

Az irgalomnak ebben az idejében azonban irgalmassággal jövök és költeményekben szólok hozzátok. Vallás és erény minden kimondott szavam. A boldogság olajával kenem fel azokat, akik közelednek hozzám, és megjelölöm őket homlokukon. Ezekben az időkben így közeledem hozzátok. Közeledésem megváltás, megmentő segítség, irgalom. Ha felfognátok, mit kínálok fel nektek, nem álldogálnátok itt tétlenül, hanem kinyitnátok szívetek ajtaját és szeretettel fogadnátok engem.

Elárasztalak benneteket csodákkal, hogy készenlétbe helyezzem lelketeket, és alkalmasok legyetek arra, hogy országomba lépjetek.

Te pedig, leányom, aki az én kertemben laksz, maradj békés, hogy figyelhess hangomra! Megáldalak téged és mindazokat, akiket neked adtam, hogy segítsenek az egység keresztjét hordozni, amit Fiam bízott rád.
Ne bánkódj azok miatt, akik figyelmen kívül hagyják mindazt a jót, amit művem ad, és azok miatt sem, akik nem hisznek benne. Egy napon majd megtörnek büszke hullámaik.
Látni fogod hatalmamat, amikor művem megsokszorozódik és megérinti ezt a bűnbe merült világot.
Jöjj, maradj elmélkedésben jelenlétemben! Veled vagyok.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.01 0 0 9508

„Isten templomai! Megvizsgáltam falaitokat és nem vagyok elégedett, mert hajlotok arra, hogy könnyelműen vegyétek Szavam… Elküldtem angyalomat, hogy vizsgálja meg templomaimat és járja körül őket. Elküldtem, hogy tartson szemlét palotáim felett, és megdöbbentő volt, amit látott…
Falaitok elvesztették ragyogásukat. Romhalmazzá lettek az elefántcsont paloták, a Királyotokhoz méltó lakóhelyek falai, mert nem hívjátok többé segítségül Szentlelkemet, akinek tiszta ragyogása felüdít benneteket és megszenteli lakóhelyemet.
Kincsekkel akartalak elhalmozni benneteket. Falaitok között csodákat akartam művelni és e falak között felépíteni saját teljességemet. Jóságos szándékomban állt, hogy teljesen eltöltselek magammal és átisteniesítselek titeket. Vajon felfogjátok-e szándékaimat?
Én, az Isten, aki nemcsak Egyházam, hanem egész teremtésem Istene vagyok, vágyódom arra, hogy nektek adjam magamat. Életre keltő áthaladásom nem marad észrevétlen. Életadó forrás fakad szánalmas falaitok között! És életre kelve, ujjongva így énekeltek majd:
"A kegyes és szeretetteljes Isten, akinek fenségességét egész teremtése magasztalja, eltöltött engem a feltámadás világosságával. Áldott legyen az Ő Szent Neve! Felragyogott bennem az én Háromságos Istenem. A teremtés Vőlegénye kegyesen belépett hozzám, hogy elborítson szájából származó misztikus tanításokkal és elárassza lelkemet a bölcsesség fényével és tanításával. Fenséges dicsőségben érkezett, hogy emlékeztesse népét, mily nagy hatalom, hogy bűneik megbocsátása által megmenti őket. Ezt teszi velünk Szívének
 végtelen irgalmában." Ó igen! Minden utam kegyelem és igazság… és ajkamról igazság hangzik. Szavaimban nincs fortély, nincs hamisság, mert Szavaim fenséggel, hatalommal és nemességgel vannak felruházva.
Ébredjetek templomok! Miért alusztok? Fenségben és ragyogásban áll előttetek Istenetek és benneteket hív! Én uralkodom mindenek felett, és előttetek állok, hogy felkínáljam mérhetetlen kincsemet. Ti lesztek a nyertesek. Figyeljetek! A hajnal akart eljönni hozzátok, ám ti nem értékeltétek ajánlatomat. Dicsőítést sem hallottam kegyes szándékomért.
Nem vagy még érett, nemzedék, és ha mégis úgy gondolod, hogy érett vagy, akkor nem az én udvaromban, hanem máshol nevelkedtél. Mérhetetlen sok kincs van a kezemben, amit korlátlanul osztogatok, mégis sokan vannak közöttetek, akik tönkretették, miután megkapták, mások meg hamis kincsekre cserélték és eltértek az igazságtól.
Nemes mondanivalóm kezdetén Atyám nehezteléssel tekintett erre a Földre - amely nagy zűrzavarban volt -, és így szólt: "Válogatós lettél, nemzedék…" Ma ezt mondom: "Nem értél meg bennem. Alighogy felnőttél, levágták ágaidat. Gyümölcsöd élvezhetetlen, éretlen és savanyú, nem jó semmire. Álnokság vezette félre ostobaságodat… " Veled volt a hajnal, de te könnyelműen bántál azzal, ami szent. A gonoszság bűvölete beárnyékolja azt, ami jó, és a vágyak forgószele megrontja az egyszerű szívet. Megfordult-e fejedben valaha, gonosz nemzedék, hogy kegyelem és irgalom vár az Úr választottjaira? Felfogtad-e, hogy én hívtalak téged? Úgy szálltak-e el feletted Szavaim, mint az elhalkuló szóbeszéd? Úgy tűnt- e el jelenlétem, mint az árnyék?
Úgy látszik, ínyedre van a lopott víz, és jobban ízlik neked a titokban elfogyasztott kenyér, ostoba nemzedék. Ezért adod át szájadat szívesen a gonosznak.
Most újból kitárom Szívemet.
Ó nemzedék! Bárcsak felismernéd a ti időtök kegyelmét, az irgalom kegyelmét! E kegyelem meghaladja az emberi értelmet. Bár ismerem gonosz szándékaidat és tudom, hogy tövist fognak belém szúrni közületek sokan, akiket határtalanul szeretek, én kitartok saját szándékaim mellett. Ítéletet mondotok felettem, mint a koldus felett, aki sohasem kap szeretetet, és úgy bántok velem, mint a bűnözőkkel. Álnokság bajnokai, ti a ti világi kincseitekben bíztok, nem az én isteni kincseimben, amelyek megmenthetnek benneteket.

Senki sem jó az Istenen kívül… Egyedül az Isten isteniesíthet át titeket és vihet az erények útjára, hogy csont legyetek az Ő csontjából és test az Ő testéből, és az emberek felismerjék bennetek az Ő ivadékait.
Lelkem bánkódik, mert senkit sem akarok elűzni örök jelenlétemből. Nagy gyöngédségemben kész lennék eltörölni hibáitokat, ha megalázkodnátok és bűnbánatot tartanátok, Isten templomai, ám az istenkáromlást nem bocsátom meg. Tartsatok bűnbánatot, mert Szentlelkem nem lakozik abban a lélekben, amely elkötelezte magát a bűnnek. Ne szomorítsátok Szentlelkemet, ne vádaskodjatok amiatt, ami Istentől érkezik, és ne nevezzétek jónak azt, ami rossz! Az végzetes lesz lelketek számára!
Lelkem megrendült amiatt, amit a magasságokból látok. Nem rejtőzhet el szemem elől a gonosztevő és az sem, aki folytonosan "bosszút" kiált testvérére az éjszakában…
Ó ….. , visszhangozzanak belőled Szavaim, mondd el mindenkinek, a jóknak és a rosszaknak:
"A mennyekből hallatom hangom. Hangosan kiáltok, hogy mindenki hallja, a jók és a rosszak is. Az én hangom valóban eljutott a világ végére. A jóknak és a rosszaknak egyaránt bűnbánatot kell tartaniuk! A jóknak azért, mert nem követték pontosan az én akaratomat, és mert nem helyes, ahogyan imádkoznak. Sokan csak szavakkal közelednek hozzám.
A rosszaknak azért kell bűnbánatot tartaniuk, mert szívük keménységében halálos bűnt követtek el, valamint azért, mert közömbösek velem és törvényemmel szemben."
Mivel templomaim elvesztették a kegyelmet, végtelen irgalmamban én továbbra is kiárasztom Lelkemet e gonosz nemzedékre, hogy életre keljen. Akkor majd ujjongani fog ez a szárazság és újból termékeny lesz. A szeretet együtt fog járni a becsületességgel és elmúlik a régi világ…
Bár előre láttam, hogy közületek sokan fogják rosszakarattal telve visszautasítani csodáimat, én fogok végül diadalt aratni e gonosz nemzedék felett.
Ha megkérdezik tőled, leányom: "Hiszen Krisztus már győzedelmeskedett, Ő maga mondta, hogy legyőzte a világot. Miképpen arat majd ennél nagyobb diadalt? Milyen győzelemről beszél?"
Így felelj akkor nekik: "Mivel én már mindent tudtam, mielőtt megteremtettelek titeket, azt is tudtam, hogy sokan felteszik majd e kérdést, ezért most elismételem nektek azokat a szavakat, amelyeket Atyámnak mondtam:

"Amint te, Atyám, bennem vagy, és én
tebenned, úgy legyenek ők is egy
mibennünk, és így elhiggye a világ,
hogy te küldtél engem."
                                                 (Jn 17,21.)

"Megismertettelek velük
és meg is foglak ismertetni,
hogy a szeretet, amellyel engem szeretsz,
bennük legyen és én őbennük."
                                                
(Jn 17,26.) "

Amikor majd minden embert magamhoz vonzok, a Szívembe, akkor fogok újból megdicsőülni. Én vagyok az új Ádám, a tanítás világossága és a Szent Bölcsesség. Amikor minden ember, vagyis a világ felismeri és elhiszi, hogy engem az Atya küldött, újból diadalt fogok aratni, mert egy hangon fogják mondani:
"Ő a Krisztus, a Szentháromság egyik Személye, a tiszta Világosság, aki isteni világosságába viszi a lelkeket és az egész teremtést. Ó Uram és Istenem, Te mindent saját kezeddel teremtettél fenségben és ragyogásban. Örömtől mosolyogva teremtettél és kegyelemmel töltöttél el mindeneket, de az ördög irigységében megfosztott minket e kegyelmektől, még az élettől is. Megfosztott a Te világosságodtól, amíg el nem jössz, Szabadítónk és Megváltónk, hogy megments minket. Urak Ura, lelkünk kenete, háromszor szent Világosság, földi életedben a feltámadás által Te átisteniesítetted, lelkivé és romolhatatlanná tetted isteni Testedet, Te legyőzted a föld minden anyagi vonatkozását. Győzedelmeskedtél a halál felett. Örök időkre szóló Kinyilatkoztatást adtál. Emberiség Szerelmese, Te, az élő Isten, nekünk adtad menyasszonyodat, hogy biztonságban megőrizze az igazságot. Ó háromszor Szent Világosság, Te láthatóvá váltál testben, hogy megmutasd az Atyát nekünk. Az Atyát, aki Benned van, és hogy Te őbenne vagy."

Ezért ne kérdezd, nemzedék, milyen lesz a diadal. Diadal akkor lesz, amikor végül az egész teremtés együttműködik velem a szeretet átalakító egységében és eggyé válva, egy hangon így kiált:

"Jézus a Krisztus!
  Jézus az Úr!"

Én vagyok a Király, ahogy mondod, leányom. Király vagyok, miként a Szentlélek megsúgta neked, hogy hirdesd… Ezért, amíg száműzetésben vagy, áldozz fel magadból még többet és légy egységben isteni Testvéreddel! Viseld el csendben a rád mért megpróbáltatásokat! Nem egyedül kell viselned, én veled vagyok, galambom. Viseld el őket az én kedvemért! Sok bűnöst mentesz meg megpróbáltatásaid által. Örülj, mert a kegyelmek bőségét adtam neked, hogy ily módon légy velem. Érted? Legyen ez elég neked cserébe minden szomorúságodért és szenvedésedért. Hadd örvendezzen most Királyod tebenned! Jöjj! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.31 0 0 9507

 „Én vagyok. Kedves, az én országom eljön. Engedd meg, hogy dicsőségemre igénybe vegyelek! Nem feledkezem meg rólad, bár lelked időnként olyan messze van tőlem, a te Istenedtől. Bízzál bennem, támaszkodj rám drága gyermekem, engedd meg, hogy lelkem teljesen átjárjon, és szabadon lélegezhessen benned! Kárpótolj azzal, hogy engedelmes vagy, és csak az én céljaimat keresed. Mindig előtted vagyok. Ne félj keresztülmenni ezen a völgyön, ahol nincs oltalomhely, nincs zöld mező, kopár és száraz: Tudom, hogy sötétsége félelmet kelt lelkedben, de engem arról ismernek, hogy akiket én vezettem át a sivatagon, azok sohasem szomjaztak meg. Előtted vagyok; hogy Szeretetemmel megvédjelek a széltől. Szavammal táplállak. Elsimítom az utat, amelyen haladsz. Félreállítok minden követ és sziklát; nehogy eless, elmozdítom, hogy utat nyissak neked. Szent jelenlétem messzire űzi innen ellenségeimet, akik a te ellenségeid is. Ha utadat tüskés bozótok és tövisek állják el, azokat téged körülvevő angyalaim gyorsan kivágják és elégetik. Én, a te Megváltód, nem engedem, hogy ezek a tövisek megszaggassanak téged, gyermekem.

Drága lény, hagyatkozz rám! Én vagyok a Mindenható, én vagyok a Magasságbeli. Csupán szeretetet
, szeretetet, szeretetet akarok tőled. Jöjj tehát, és osztozz velem, hadd legyek én a te örömöd. Ó ….. , szeress és vigasztalj meg engem gyermeki szíveddel, jöjj és pihentesd meg fejemet; légy az én fejtámaszom, lábaim zsámolya, légy az én mennyországom! Engedd meg nekem, hogy én vezesselek keresztül a halálnak ezen a völgyén. Hamarosan elviszlek ebből az elhagyatottságból az én otthonomba, amely a te otthonod is, gyermekem. Légy velem egy! Ó drága gyermek, megvigasztalnál engem, Szabadítódat?

Leleplezem minden ellenségemet, és leheletemmel elsöpröm azokat, akik utamat eltorlaszolják. Még egyszer kinyilvánítom Szent Arcomat. Tisztasággal, szentséggel és hűséggel fedem be ezt a pusztaságot.
 A Szeretet és a Béke lesz veletek, és közöttetek fog lakozni. Érted? Hiszen megmondtam, hogy közöttetek fogok lakni, és hogy egészen enyémek lesztek!  Gyermekem, emlékeztesd őket arra, hogy mennyire haragszik Lelkem a kevélyekre, és hogy a bölcsességet a kicsinyek és az egyszerűek  kapják. Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.30 0 0 9506

 „Kedveseim! Szeretettel virágozzatok! Érezzétek, hogy jelen vagyok közöttetek! Érezzétek irántatok való mély szeretetemet! Higgyetek ebben a szeretetben! Én vagyok a Szeretet Forrása. Az én Lelkem van rajtatok, jöjjetek! Azt kívánom, hogy váljatok tisztává, szentté, alázatossá és irgalmassá ! Engedjétek meg, hogy irántam való szereteteket határtalanná növeljem! Engedjétek meg nekem, a ti Uratoknak, hogy szívetekbe öntsem túláradó szeretetemet, és átitatva benneteket isteni és magasztos szeretettel, annyira eltöltselek, hogy szeretetem túlcsorduljon, és átitassa ezt a világot Egyházam megdicsőítésére.

Szánjátok rá magatokat és merítsetek ebből a végtelen szeretetből és töltsétek meg vele szíveteket
! Csupán szeretetet, hűséget és tisztaságot  kérek tőletek, kedves testvéreim.

Ne csüggedjetek el kicsinyeim, ha megpróbáltatások jönnek! Sohasem hagylak el benneteket. Én vagyok a ti Pásztorotok és köpenyem alá rejtelek titeket. Velem fogtok enni, és velem sohasem fogtok szomjazni.

Bánjatok egymással úgy, ahogy én bánok veletek. Szeressétek egymást úgy, ahogy én szeretlek benneteket. Feleljetek egymásnak úgy, ahogy én felelek imátokra. Belőlem táplálkozzatok, és ne fogadjátok el a Sátán gyümölcseit, amelyek hűtlenség, féltékenység, széthúzás és tisztátalanság. Egyek legyetek! Legyetek tökéletesek! Hadd ragyogjon házam a tisztaságtól! 


Engedjétek, hogy igazságosságom harmata leszálljon rátok, szétkergesse és eloszlassa ezeket a nehéz viharfelhőket! Engedjétek, hogy Világosságom átjárja a felhőket, hogy eltűnjék minden sötétség és gonoszság
! Legyetek olyanok, mint a virágok! Forduljatok a Nap felé, és engedjétek, hogy meleg sugaraim újjáélesszék szentségeteket, tisztaságotokat, őszinteségeteket és szereteteteket!

Kövessétek parancsomat, szeressétek egymást mindig úgy, ahogy én, az Úr szeretlek benneteket! 


Én, az Úr Jézus Krisztus, végtelenül szeretlek titeket. Hamarosan eljövök. Megáldalak benneteket.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.29 0 0 9505

„Dicsőség legyen Istennek! Akarsz-e Jézussal dolgozni?

 Megteszem. Igyekezz engedelmeskedni, gyermekem! Fogadd békémet! A Bölcsesség fog tanítani téged.  Tégy mindent az Ő kezébe, Ő nem hagy el. Itt van Jézus .


 

Ne feledd, ezek a kötelékek örökké tartanak. Mindig melletted vagyok. Jöjj, imádkozz a lelkek megmeneküléséért! Azt kívánom, hogy elmélkedj szenvedésemről! Ezen a héten feszítettek keresztre. Soha ne kételkedj  mirhám, ékesítsd Egyházamat! Ne engedd, hogy bárki elvegye tőled azt az adományt, amit tőlem kaptál. Lámpásodat sohasem hagyom olaj nélkül, mindig fel fogom tölteni. Az Ecclesiának szüksége van rád. Házam romokban hever.

….. ! Nektek kell régi alapításomat újjáépítenetek, meg kell újítanotok falait; újítsátok meg szentélyemet! Én vagyok az Úr, és az én erőmmel fogjátok a régi romokat újjáépíteni, és régi alapításomat felékesíteni. Újítsátok meg falait, és én életre keltek minden halottat. Felébresztem a tetemeket, életre keltem őket újra. Ez lesz a nagy visszatérés, az életbe
 való visszatérés, mert ragyogó harmatom szépít meg téged, teremtés! Kiterjesztem országomat, és örvendezni fog az egész mennyország! Elhanyagoltátok kertemet, de én, az Úr, aki őrzője vagyok, szenvedélyesen szeretlek benneteket, és nem tudom elviselni, hogy kevés megmaradt virágomat tövis és tüskés bokor fojtsa el. Elérkezett az idő, hogy megtisztítsam és kiirtsam a töviseket és a tüskés bokrokat, hogy bimbóim virágba szökkenhessenek, és széppé tegyék kertemet . Az igazságosság fog uralkodni. Én, az Úr, felszólítom őket, hogy kössenek velem békét; akik nyitottak, azok visszatérnek hozzám és bűnbánatot tartanak. Ti mindannyian, akik kerestek engem, és arra vágyakoztok, hogy megismerjétek szeretetem útjait, jöjjetek és meg fogjátok hallani kiáltásomat a kereszten. Szeretetre, szeretetre, szeretetre van szükségem! Teremtés, nyisd ki szívedet és én meggyógyítalak és megvigasztallak.

Péter, gyűjtsd össze a nemzeteket, helyezd őket Szívembe! Keresztemről szólítalak: "Tápláld minden bárányomat Péter!" Újra megkérdezlek Péter: jobban szeretsz-e, mint ezek? Ha igen, ne hagyd, hogy a káinok meggyőzzenek, maradj állhatatos! Olyan törvényeket kérnek majd tőled, amelyek igazságosnak látszanak, azért, hogy minden lélekkel tetszésük szerint bánhassanak. Ezek a törvények emberektől származnak. Ne engedd, hogy rábeszéljenek! Emlékezz arra, hogy milyen vagyok én, az Úr. Szelíd és alázatos vagyok. Légy a tükörképem!
 Ha közelségemre vágyakoznak, miért nem figyelnek hangomra? Ajtójuk előtt állok, és zörgetek. Miért nem akarnak meghallani? Közelségemre vágyakoznak, és mégsem hallanak engem. Ez hitehagyásuk miatt van, amely olyan áthatolhatatlanná vált, mint az iszap. Itt vagyok, várom, hogy megnyissák szívüket, de félretolnak, elnyomnak engem. Emeljétek fel tekinteteteket és meglátjátok Megváltótokat. Ismerjetek fel! Ne tapossatok rá Gondviselésem műveire! Ha nem kínáltok békét gyermekeimnek, senki sem követ benneteket. Az én békémet adjátok gyermekeimnek! Ne lepődjetek meg azon, hogy milyen gyenge eszközöket használok fel arra, hogy rajtuk keresztül nyilvánuljak meg. Én; az Isten azt választom, aki nekem tetszik.  Leányom, hagyatkozz rám, bízzál bennem! Mi ketten?”

Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.28 0 0 9504

„….. , megdicsőítesz engem, amikor keresel. Megmentőtök vagyok, és szeretetem hozott le a Földre, hogy mindnyájatokat megváltsam. Megbocsátás vagyok, és a nektek adott Üzenetem is a megbocsátásról szól. Ezért vetted a bátorságot, hogy miután megbocsátottam neked, bensőségesen, bizalommal és gyermeki hittel közeledj hozzám. Tudtad, hogy sohasem foglak bántani, vagy elítélni. Éppen ellenkezőleg: megéreztettem veled a legteljesebb szeretetemet és örömömet, és végül szívembe vontalak! Ezután eltöltöttelek erőmmel, hogy elmondhassam Üzeneteimet általad, ezt kegyelmi ajándékként adtam neked. Nem számított, hogy legkisebb voltál a szentjeim között, erőm felemelt és megtartott a kegyelem által.

 

Amikor elhívtalak megértettem veled, hogy egy a Testem, és egy a Lélek. Egy vagyok, és egy a hit, egy a keresztség, és egy az Isten, mindnyájunk Atyja, aki minden fölött áll, mindent átjár, mindenben benne van, és akit minden időben magasztalni kell. Kicsim, mélyen megérinti szívemet, hogy megértetted, hogy ez az egység az én fő ügyem, ez tenne teljesen boldoggá és ez dicsőítene meg engem. Mert az egység békés életet fog teremteni az egész világ számára, de ezen felül arra is rá fogom vezetni a világot, hogy elismerjen engem, mint        

           

Krisztust…

akit az Isten küldött. Igen?

 

….. , minden meg van írva a Szentírásban. Szavam kijelenti, hogy Misztikus Testem Egy! Senki sem mondhatja a másiknak, hogy „menj, nincs rád szükségem”, vagy „menj, te nem tartozol ehhez az egyházhoz”. Ez olyan, mintha azt mondaná valaki a másiknak, hogy „menj el innen, te nem tartozol a Misztikus Testhez.” A szem nem mondhatja a kéznek, hogy nincs rád szükségem, vagy hogy te nem tartozol ehhez a Testhez, ugyanahhoz az Egy Testhez. Ezért kérdésedre a következőt válaszolom:

 

Teljes egység akkor lesz, amikor felekezettől függetlenül az összes pásztor egy oltár köré gyűlik, és együtt ünnepel... 

Ameddig azonban nincs bennük szeretet, ameddig nem birtokolják ezt az adományt félelem, versengés, előítélet, büszkeség és hasonlók miatt, addig Testem megosztott marad, és a világ továbbra is szenvedni fog, mert visszautasítja a békét, visszautasítja az én Szeretet Törvényemet, miközben könnyedén magába szívja a gonosz összes sötét erőit. Ezért aki azt állítja magáról, hogy betöltötte a Szentlélek, és van hite, ugyanakkor nem ismeri el, hogy én, az Úr akarom ezt az egységet, és én vagyok az, aki beszélek, … addig nem lesz béke…

 

Igen, sokan vannak, akik egyáltalán nem ismernek engem. Ily módon vagyok veled együtt, mert nekem így tetszett, és nincs szükségem egyetlen teremtményem felhatalmazására, tanácsára vagy engedélyére sem, hogy így cselekedjem. Azért jöttem, hogy e gyengeség által építsem újjá egyházam romjait, mert e gyengeségben van legnagyobb erőm! A Szeretet közel van hozzád, ….. , ne csökkentsd vágyadat, hogy velem légy! Szolgálj engem jó szívvel, és én továbbra is megadom az erőt ahhoz, hogy feléleszd ezt az alvó nemzedéket… IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.27 0 0 9503

„Rózsám, látod miképpen vezetlek? Nem vetted észre, hogyan egyengettem utadat? Azért vittelek el Garabandalba, hogy kívánságom teljesüljön. Arra kértelek, hogy szentesítsd Garabandalt. Odavittelek és megtetted . Ne feledd, hogy az én útjaim nem a ti útjaitok! Arra tanítottalak, hogy bízd magadat teljesen énrám, és hagyj teret Lelkem számára, hogy benned lélegezhessen. Érted? Sohasem feledkezem meg rólad.  Az a szándékom, hogy mindvégig igénybe vegyelek, és betöltsd küldetésedet. Engedd meg, hogy ujjam rajtad nyugodjon, hogy Istened kívánságait beléd véssem ! Rózsám, szeretlek.  Az én tanításomat követed, ha így közeledsz hozzám, és felajánlod nekem akaratodat. Engem helyezz az első helyre! Soha ne nézd az időt, amit velem töltesz! Maradj mindig összekötve velem! Én vagyok a te életed. Az a legjobb neked, ha hozzám vagy kötve. Egyre mélyebbre viszlek Szentséges Szívembe, és lelkedet tökéletessé  teszem. Szerezz nekem örömet! Bízd magadat teljesen kezemre! Bízzál bennem! Jöjj, vidíts fel és dicsérj. Édesanyám, aki a te Édesanyád is, megvéd, vezet téged és segít neked. Leányom, áldjad Őt! Soha ne hagyd abba az imádságot!

Imádj mindig! 


Fogadd békémet! Hallgass meg, a Bölcsesség tanított téged, ne félj! Légy boldog, mert arra választottalak, hogy osztozz velem szenvedéseimben! Drága keresztem nyugszik rajtad. Szükségem van pihenésre! Semmi sem vesz kárba abból, amit nekem adsz... semmi sem vész kárba! Megdicsőülök, maradj az én áldozatom 
. Szeretett áldozatom, akinek Atyám megadta azt a kegyet, hogy megossza velem a béke és a szeretet keresztjét, nem lesz könnyű ebben a világban áldozatként elviselned megpróbáltatásaidat. Értsd meg, hogy már nem tartozol ehhez a világhoz; és azért vádol téged a világ, mert nem vagy hozzájuk hasonló. Elfelejtik, hogy az ő testük is hamuvá lesz egyszer. Ki fognak gúnyolni. Vigyázz magadra akkor! Nehogy panaszkodni kezdj! Mindössze annyit kérek, hogy osztozz, szeretetből osztozz a Szeretettel! A Szeretet kelyhe keserű, nagyon keserű, megosztanád velem? Ne ellenkezz velem! Ellenkeztem-e veled valaha, amikor meghallottam Földről jövő könyörgésedet? Biztosítalak, semmi sem lesz hiába.  Az idők kezdetétől tudom, hogy mennyire törékeny vagy. Úgy gondozlak, mint a rózsát, amely különleges figyelmet kíván. Megnyesem ágaidat, ha szükséges. Tekintetem mindig rajtad van, és féltékenyen őriz téged, nehogy egy idegen kitépjen. Nem engedem, hogy bárki hozzád érjen, nehogy ujja összegyűrje szirmaidat. Éjjel-nappal vigyázok rád. Én vagyok a te őrződ. Légy tehát bizalommal! Senkinek sem engedem meg, hogy bántson téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.26 0 0 9502

„Én vagyok. Keveset tudtál királyi tervemről, melyet neked szántam. Régóta rajtad tartottam szememet! Arra rendeltelek, hogy szeretettel és ragaszkodással szolgálj engem, én pedig, mint szíved és egész lényed Hódítója, megpihenjek benned…

 

Még mindig nem érted? Még mindig nem látod magadon a jeleket? A Szeretet melletted van, mindig melletted van! Mindig! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.25 0 0 9501

„Szeretlek, tudod? A szeretet szenved, a szeretet megköt, a szeretet túláradó hűséget kínál, a szeretet feltétel nélkül feláldozza magát.

 

….. , az órák elszállnak, a te időd közeledik. Áldozd fel magad, növekedj alázatban, táplálkozz kezemből, kedvesem. Eloldom láncodat, és lelked hamarosan hozzám repül.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!