Keresés

Részletes keresés

tuktikka Creative Commons License 2022.11.15 0 1 1651

Biztos hogy mindenki nő?

Előzmény: Bozócsek (1649)
csiri bá Creative Commons License 2022.11.15 -2 1 1650

Az Ázsia Expressz mentette meg Gáspár Győzőék házasságát

 

Csak nem kaptak egy ajándék egy millát a kanálistól? Netán a 10-et?

Bozócsek Creative Commons License 2022.11.15 -2 2 1649

"...az összes besavanyodott nőszemély fikázta ezerrel, csak mert egy: kinéz valahogy, míg ők még fénykorukban sem, kettő: őt futtatja a tv2, ezeknek ez sosem adatik meg, három: másnap menni kell hajnalba a cekkerrel olcsó krumpliért..."

 

Ezen szakadtam. :)))

 

"...Ez a "reality" és a kommenterek a fácsén, tökéletesen leképezik az ország nagy részének elmeállapotát..."

 

Ezzel meg mélységesen egyetértek.

Előzmény: csiri bá (1634)
Bozócsek Creative Commons License 2022.11.15 0 2 1648

Csak így akkor felmerül még bennem az a kérdés is, hogy mi a fene értelme volt az egész versenyen végighúzódó medálgyűjtögetésnek meg az egymástól való lopkodásnak, ha egy átkozott "szerencse" (vagy inkább szerencsétlenség) folytán a duplázó épp azokhoz kerül, akiknek amúgy is sok medáljuk volt és ennek folyományaként beszavazhatták a többnyire 0 medállal rendelkező Gy.-éket a döntőbe. Egy jó kis izgalmas és pörgős döntő lehetett volna, ha kiesik a 2 BK-s maca meg ez a hepciáskodó idióta és bent maradhattak volna Timiék, ha már Maricséknak sürgős dolguk volt.

Az a baj, hogy így már számomra is lényegében egyedül Armand maradt, aki a párja iránt tanúsított töretlen és valóban dicséretre méltó birkatürelmével és szeretetével kiérdemelné a fődíjat.

Előzmény: Bozócsek (1647)
Bozócsek Creative Commons License 2022.11.15 0 2 1647

Ebben van igazság, mondjuk úgy, hogy ez egy logikus döntés volt az ő szemszögükből, hogy ezt a retardáltat vitték magukkal a döntőbe.

Viszont semmiképp sem volt "tökös", mint ahogy Nóra fogalmazott. A tököstől ez rohadt messze áll, úgy is mondhatnám, hogy inkább egy végtelenül gyáva és kiszámítható választás volt. Nekünk nézőknek meg egy tökön rúgással és szembeköpéssel színesített hátba döfés.

Előzmény: Elhaym1 (1641)
gombóc63 Creative Commons License 2022.11.15 0 3 1646

Azért megnéztem volna, hogy Armand és Bea előad az üzbég versből legalább két sort, ahogy Ernőtől láttuk. De azért ez megint egy barom játék volt. Valószínű két hét alatt tanultam volna meg.

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.15 -2 1 1645

Na, melyik páros nyeri az egy milliót? 

Amaribp Creative Commons License 2022.11.14 -2 0 1644

Úgy..................hogy nem fontos!

 

Előzmény: Elhaym1 (1639)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.14 0 1 1643

Kérhettek volna a két ágy közé valami paravánt és kész.

Előzmény: Yaara (1622)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.14 -1 2 1642

Azért Timit megviselte a Győzikés nap, amire a TV2 rákényszerítette a reality érdekében, így nem is vágyott rá, hogy mindenáron továbbjusson. 

Előzmény: barby03 (1624)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.14 0 0 1641

Kata erre azt válaszolta, hogy minden 40 év feletti versenyző Győzikét választotta volna, nem 3 erős és fiatal páros közül valakit.  

Előzmény: Mazsola0070 (1627)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.14 0 4 1640

Minket egyedül csak Győzike zavar benne, ha ő nem lenne jobban lehetne élvezni  a nézést.

Előzmény: Amaribp (1638)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.14 -1 2 1639

Miután Kása egy hét után rendezvényeken tűnt fel, Aztán Viktorék, Maricsék elkezdtek koncertezni, így már nem törődtek vele. A TV2 azt válaszolta, hogy majd őszig elfelejtik a nézők a sorrendet. Hogy lehetne már elfelejteni?

 

A legdurvább spoiler Győzikéé volt, aki hazajövetel után leírta ott volt Üzbegisztánban és leírta azt is hány várost láthatott.

 

Ami érdekes, hogy a TV2 azt is engedi, hogy háttérinfókról beszéljenek a szereplők, pedig más műsoroknál ez is tiltott szokott lenni. Néha akad olyan, aminél azt mondják nem mondhatnak többet, ott fordulhattak elő a megrendezett dolgok. 

Előzmény: Mazsola0070 (1628)
Amaribp Creative Commons License 2022.11.14 -2 0 1638

Legyen így, nálam már volt olyan, hogy egy filmet választottam a műsor helyett, mert jobban érdekelt. Ráér másnap, vagy mindegy :)  De Nánázsia videókat is nézek, youtubén  uncsi délutánokon :D

Előzmény: Elhaym1 (1637)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.14 0 2 1637

Plusz, ha egy páros nagyon nem talál szállást, akkor a stábtagok segítenek szerezni. Azért ott a helyszínen nem csak a magyarok forgattak, így a helyiek közül sokaknak nem volt újdonság  a műsor. 

Előzmény: Yaara (1630)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.14 0 1 1636

Szálláskeresés, stoppolás, verseny azért most is valós. Stoppolás van amikor egy órán át zajlik és ha megáll egy autó, akkor  a helyi stábtag mondta el mi ez a műsor. Volt rá példa, hogy az autós ezek után nemet mondott, mert nem akart szerepelni. Szálláskeresésnél is úgy van, ha véletlenül betévednek egy hotelbe, akkor  a helyi stábtag elmondja miért vannak itt. Hotelnél a stábtagok is ott szállnak meg, de ők pénzért. Sima lakásnál a stábtagok elmennek egy közeli hotelbe és reggel jönnek vissza. Pihenőidőknél is figyelnek, hogy minden párosnak ugyanannyi idő legyen. Nincs olyan, hogy reggeltől estig csak mennek. Ilyenkor készülnek az interjúk, szereznek italokat stb. Ha egy páros közelít egy feladat helyére, akkor értesítik az ott lévő stábtagokat és ellenőrzik, hogy minden rendben van-e. Olyanra is volt példa, hogy nem volt minden rendben, így várni kellett.

 

Maricsék távozásánál meg megvolt az indok minden pároshoz, mert nem tudták előre ki lesz az utolsó. Ez az infó Darinkától van. Ami általában megrendezett volt azok a  reality jeleneteknél fordulnak elő. Amikor Darinkáék drámáztak ki menjen hajszába, Csekkáék, Fanniék, közben tudták nem eshet ki egyik sem, de kellett a műsor. A hátráltatásokkal is lehetett befolyásolni az aznapi sorrendet

Előzmény: Yaara (1630)
Amaribp Creative Commons License 2022.11.14 -3 3 1635

Elolvastam ezt azt, szeretem nézni az Ázsia Expresszt.  De nem agyalok a szerkesztésen, izgalmassá kell tenni, közben megnézheted a tájakat, halhatsz kis történelmet, szokásokat, meg megfigyelheted a szereplőket, ki hisztis, ki kitartó, ki hirtelen, aztán megbocsátó, ki laza..megértő. Meg azt is, ahogy a kamerások is futnak szereplőkkel együtt :)  Sok, sok ember munkája......és nem az a céljuk, hogy belenyúlkáljanak, csak izgalmas legyen, ezért nézzük :)

csiri bá Creative Commons License 2022.11.14 -4 3 1634

túl nagy szerepe van a szerencsének

 

Nem kérem, túl nagy szerepe van a belenyúlásoknak és éppen ezzel cseszik tönkre, de az is jól látható a kitett videók alatti face-kommentekből, lehet reg nélkül is olvasni, hogy a nézők többségének pont ez kell... elég csak megnézni milyen gyűlölet cunamit kapott pl. a Gelencsér, mikor visszahozták és ugyanezt, mikor a szerkik kiejtették... az összes besavanyodott nőszemély fikázta ezerrel, csak mert egy: kinéz valahogy, míg ők még fénykorukban sem, kettő: őt futtatja a tv2, ezeknek ez sosem adatik meg, három: másnap menni kell hajnalba a cekkerrel olcsó krumpliért aztán meg főzni a kiccsaládnak meg mosni, takarítani, satöbbi...

Pedig előre lehetett tudni, hogy a Gelencsér-Rozs Geri páros tölteléknek van, sosem fognak nyerni.... így felesleges ő(ke)t fikázni... de a magyar nagyja már csak ilyen irigy és örül más kiesésének...

Ez a "reality" és a kommenterek a fácsén, tökéletesen leképezik az ország nagy részének elmeállapotát...

Előzmény: csakbámulok (1631)
csiri bá Creative Commons License 2022.11.14 -1 3 1633

azok a párok, akik most a végére maradnak

 

Indul az idegroncs derby...

8-ból 7 fullosan idegratyi... a mohagyerek aki még tartotta magát, annak vagy angyali türelme van a HP-hoz,  vagy nagy a gázsi...

Előzmény: Tulipántoss (1632)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.11.13 -1 8 1632

Én a "cipős feladatnál,"  feladtam a műsor nézését!  Pont elég bele olvasgatni a fórumba, és már képbe is kerül az ember. 

Az említett feladatnál figyeltem meg, hogy Győző durcás, mint az óvodások, ha nincs a központban. Ha pedig sikerélménye van, akkor meg ő lesz a hiperaktív óvodás. És akkor ugrál, a nézése meg a járásai is egész másképp működik  - örömében befelé csámpít lábaival! -. és mondja olyankor a leghülyébb szövegeit, fújja  mindig ugyanaz, akár a pereces! 

Amikor ott a helyszínen  sikerült felismerni egy lábméretet, bizisten úgy viselkedett, mint akit a zártosztályról szalasztottak és nem szedálták le. ű


Százszor leírtam már, hogy nagyon vártam  a műsort, kedveltem az előző évadokat. Legalább ugyanannyiszor  leírtam azt is, hogy az előző évadok sokkal jobbak  voltak. De bizonyára azért, mert én igyekeztem is elhinni azt, amit ténylegesen ott, abban a pillanatban láttatni is akartak  velem. Megjegyzem, ugyan ezzel a hozzáállással ültem le mindig a hasonló műsorokhoz is.(Függetlenül, hogy  melyik csatorna termékéről is beszélek!)

Próbálom mindig úgy kezdeni a műsor nézését, hogy ne a hibákra, meg a történés nyomozására szenteljem a figyelmem, mert az nem szórakozás. És én szórakozni ülök le és nem mérgelődni. Közben pedig én is tudom, hogy egy rendezett történetet látok. Még akkor is, ha "csak egy játékról" beszélünk is.  De ha sajnos, minél jobban kritikusként nézzük a különféle műsorokat, annál többet bosszankodunk. Feleslegesen!  Szerintem.


Egyébként pedig azért elég fura, hogy még "eltitkolni" sem  voltak képesek azt, hogy minden lépésről lépésre forgatókönyv szerint zajlik?!   A  nyereményt a közjavára kellene utalni. Miért?! Azért, mert  azok a párok, akik most a végére maradnak (ki így, ki úgy, ki ezért, ki azért)  mindenki antipatikus. 

Egyébként is, mindenki  elégedjen meg azzal, hogy  ingyen eljutottak  ezekre a csodálatos tájakra és punktum.

csakbámulok Creative Commons License 2022.11.13 -1 2 1631

Jó játéksorozat (lehetne), viszont túl nagy szerepe van a szerencsének, fontos, és érdekesebbé teszi, de mégis... Ami a játékosokat illeti, valóban lehetnének válogatósabbak, ha már egy rahedli pénzt költenek az egészre.

Yaara Creative Commons License 2022.11.13 -2 3 1630

Így van, pontosan. Az egész egy show, egy versenyformátumnak álcázott szappanopera, forgatókönyvvel, mindennel; ez rajzolódik ki szépen. És még örüljünk, hogy csak mostanra, a harmadik szériára. Az előzőekben azért jobban ügyeltek a látszatra minden téren - szálláskeresés, stoppolás, tisztának tűnő versenyek -, itt viszont már teljesen elengedték ezt, és a Párharcban is. Sajnálatos. Mert ha azt akarják, hogy szappanoperaként nézzem, akkor nekem ne eufemizálják versenyként. 

Előzmény: Mazsola0070 (1628)
Yaara Creative Commons License 2022.11.13 -2 0 1629

Jézusom, tényleg! Most, hogy mondod, nekem is leesett, nem is lehet mésként...

Előzmény: Törölt nick (1626)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.13 -2 5 1628

"Pedig nem volt titok kik lesznek ott az utolsó héten. Katáék és Ernőék lelkesen liveolnak, mesélik miket nem láttunk, így az ő végső szereplésük egyértelmű volt. Győzike meg maga írta meg júniusban, hogy ott volt Üzbegisztánban."

 

És ezt hogyan? Nekik nem tiltja a szerződésük, hogy a műsor menetét, rész- és végeredményeit nem spoilerezhetik el előre?

 

Én úgy tudom, hogy az ilyen jellegű versenyeknél ezt tiltja és súlyosan bünteti a szerződésük, a Párharc kapcsán például Viktor egy rádióműsorban mondta is, hogy a műsor pontos kimenetelére vonatkozóan nem adhat információkat, csak arról beszélhet, ami már lement adásban.

 

Vagy ez arra utal, hogy ezt az egészet maguk a résztvevők sem versenynek tekintették, hanem egy ázsiai kalandutazásnak? 

Előzmény: Elhaym1 (1604)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.13 -2 4 1627

"Többször kifejtettem már itt a fórumon, hogy senki se gondolja, hogy milliárdos költségvetéssel százas stábbal dolgozó műsort eleresztenek ugy, hogy: három, kettő, egy, futás.

 Igenis, minden pontosan meg van tervezve előre."

 

Nyilvánvaló, hogy akár többezer dolgot meg kell tervezni és szervezni előre egy ilyen műsornál.

Így magát az útvonalat, az utazást, a szállásokat, az étkezéseket (ha el is hiszem, hogy a játékosok ezeket, ha részben is, maguknak szerzik meg, a stábnak akkor is), a játékokat, azok lebonyolítását, a játékokhoz szükséges feltételek, közreműködők biztosítását, leszervezését, gondolom ezekben helyi munkatársak is közreműködnek. (Gondolok itt pl. olyan mellékkérdésre is, hogy a grúz lakótelep ötödik emeletén egy leröttyent lakásban ott legyen a grúz néninél a boríték, amit oda kell adnia a játékosoknak, a török szőnyegárussal le kell egyeztetni, hogy adjon szőnyegeket a játékhoz és hogy ellenőrizze, hogy a játokosok rendesen kiporolták-e, és ilyen dolog ezer volt eddig).

 

Nálam ott kezdődik, amit nem szabadna előre leegyeztetni, hogy ki milyen sorrendben esik ki, a kiesők közül kit hoznak vissza, illetve olyanok esetében akiknél ezek szerint eldöntött, hogy a végéig maradnak, erre hogyan fognak rásegíteni.

 

És olyanokat, akiknél kiderült, hogy már előre tudott volt, nem tudnak a végéig maradni, nem engednék indulni, döntsék el mit szeretnének, itt szerepelni vagy koncertezni. Ugyanis ez nekem a játék/verseny tisztaságát némileg megkérdőjelezi, hogy van páros, amelyik úgy versenyez, hogy úgysem győzhet.

 

Vagy akkor ne mondják azt, illetve ne akarják elhitetni, hogy ez egy tiszta verseny/vetélkedő, mert egy tiszta versenybe ilyen belenyúlások nincsenek.  

 

Írta valaki, hogy az is pontosan előre meg volt tervezve, hogy a Gáspárok maradnak az utolsó hétig, mennek Üzbegisztánba. Na de hogy? Netán bele volt írva az adásmenetbe, hogy aszongya:

 

- "azon a héten, amelynek a végén Marics bejelenti, hogy ők hazamennek, mehetnek hajszára a Gáspárok, úgysem tudnak kiesni" vagy

- "az utolsó előtti héten a medálokkal nem kell foglalkozni, mert majd az a pár, aki egyenes ágon megy a döntőbe, viszi magával a Gáspárokat is, így lényegtelen, ha nem szereznek egy medált sem"

- "ha netán Gáspár rosszul lesz, azonnal kapjanak védettséget és pihengessenek pár napot".

 

Na mert pontosan ezek történtek. De ez előre meg lett volna tervezve? Ha igen, az szerintem nagyon sajnálatos.

 

 

 

Előzmény: szévike (1597)
Törölt nick Creative Commons License 2022.11.12 0 3 1626

Szerinted kitől kapja Éva a spoilereket? Amikor leírtad a kreatívok nevét, összeállt a kép.

Előzmény: barby03 (1624)
Yaara Creative Commons License 2022.11.12 -2 2 1625

Nem láttam, kerülöm a reklámokat mint a pestist, de ha ez komoly, már vissza is vonom, amit Zsóótiról írtam, ez tényleg a legalja tőle is (bár kétlem, hogy ő a szellemi atyja a reklámspotnak, de akkor is).

Előzmény: csakbámulok (1623)
barby03 Creative Commons License 2022.11.12 0 5 1624

A hozzászólásomban is megírtam, hogy nem Éva tippjeit írom, hanem addig szinte tisztán követte Katona-Oláh páros az előző, általuk vezetett Ázsia Expressz évad eseményeit. Azonos kategóriájú párosokat próbáltak kreálni (pl. 40+ női páros, Demcsák-Kandász, most Mérai-Csekka) és az alapján ha továbbra is követik a dolgokat, Timiék következnek. Én megtettem a tippjeimet, de azért nagyon gáz lenne, ha mindet eltalálnám, mert akkor a két "kreatív" producer futóbolondnak néz minket, nézőket.

 

Amúgy látszott, a lépcsőfutáson hogy Timi nem adott bele mindent. Hihetetlen nekem, hogy két exatlonos nem futotta le Fannit :D Egyre jobban nem erőlködnek, hogy ne lássuk, hogy megrendezett az egész....

Előzmény: Törölt nick (1589)
csakbámulok Creative Commons License 2022.11.12 0 5 1623

Sok hozzászólóval egyetértek. A fiúk lemondásával még fosabb lett a műsor. Persze legfennebb nem nézi az ember és kész. Azt viszont nem veszi be a gyomrom, hogy mindenhol Győzi. Jártak iskolába, akik őt nyomatják? Vagy azt hiszik, mindenki hülye? Ez a magatartás és tudás a kijövedelmező!! Láttátok a Farm reklámját? Kedvcsinálónak fingik egyet Zsolt, oszt jól van. Kell ez nekünk tényleg?

Yaara Creative Commons License 2022.11.12 -2 5 1622

A magyarázkodásra - miszerint "egy ágyban" kellett volna aludniuk - írtam, hogy kamu, nem magára a konfliktusra. Hiszen láthattuk, két ágy volt a szobában, nem csak egy. Egy szimpla és egy dupla, lesz volna lehetőség külön aludni. Az pedig külön vicc, hogy a kivénhedt Gáspár azt flesseli be magának, hogy bárki a világon azt feltételezné Timiről, hogy összefeküdne vele. Mit képzel ez magáról, nincs otthon tükör?? Nevetséges. Szerintem inkább a lánnyal szemben volt tiszteletlenség, hogy közös szobába kényszerítették egy bőven apjakorú kanc**ánnyal. A viselkedésére és a stílusára pedig NINCS mentség, hiába próbálta mosdatni a felesége.

Előzmény: Elhaym1 (1609)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!