Keresés

Részletes keresés

Csolbász Creative Commons License 2024.04.23 0 0 935

Ha "Elnök úrnak" tényleg annyira fontos lenne a "komonikáció", Pétert kellett volna lapátra tennie az "azmiatt"-ozása után.

ÁlmosMelós Creative Commons License 2024.04.22 0 1 934

Eszter nagyon jól játszik, de ahogy látom az ő idegei sincsenek már kötélből. Nem véletlenül tették mellé Récsölt.

 

Betti a legtalpraesettebb, leghatározottabb, de kicsit lekezelően bánik a többiekkel.

 

Péter szürkeegér

 

Gergő talány, nem tudni mire képes

 

Marió gyenge, csoda, hogy idáig eljutott. Lehet, hogy valamiben jó, csak ezt nem láttuk.

 

Récsöl no comment. Ő csak azért van, hogy csinálja a műsort. Asszisztensnek alkalmatlan.

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.22 0 0 933

Nocsak, nocsak :) Mondjuk jó ez a cikk: "A szimpatikus dunaújvárosi könyvelő azért nem üres kézzel tért haza, mert hatalmas élménnyel lett gazdagabb" Végül is ugyanez az álommelós szerepléséről is elmondható, de akkor eddig Andi vs. Ker.tévés műsorok:  0 - 2  :)

Előzmény: the_godfather (932)
the_godfather Creative Commons License 2024.04.22 0 0 932

Sokáig nem kesergett, Álommeló után (2023.12.13.) ment a konkurenciához :-)

 

https://www.duol.hu/helyi-eletstilus/2023/12/egy-szep-dunaujvarosi-lakas-arat-bukta-el-20-masodperc-alatt

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.20 0 2 931

20. rész:

 

Balogh úr berekedt? LOL Bettitől elköszön és közben elmegy a hangja.

 

Na kezd igazam lenni. Krasznai úr kérdései is ebbe az irányba mutatnak: "Ki Ön?"

 

Na jó: Hát Ráhel ügyben meg annyit tudok hozzáfűzni, hogy persze, hogy izgult, hát Levi nem hagyott neki időt felkészülni, ahogy ti is említettétek, nem volt mivel motiválnia stb.. Végül is frappánsan megoldotta a feladatot és nem sült fel. Kíváncsi lettem volna, hogy Bettike milyen motivációs beszédet nyomott volna 0 infóval a háta mögött.

 

Eszter megjegyzése: "Szerintem nem erre akartak utalni!" Hát mi jó istenre akkor?

 

Az elején nem volt szimpatikus nekem Ráhel, de valahogy olyan bájos lett nekem mostanra.

 

Hát ez most így nagyon félbehagyott adás lett.

shadoe Creative Commons License 2024.04.19 0 0 930

Ez a Lakatos István-féle öklözés szerintem nettó parasztság volt. Megalázó az üzleti partnerre nézve, én is azt vallom, amit te, vagy fogjon normálisan kezet vagy sehogy, de az üzleti tárgyalóasztalnál ne játsszon bokszmeccset. Gondolom, egy hozzá hasonló kaliberű nagyvállalkozóval ezt nem merné azért megcsinálni.

Előzmény: dojcstomi (927)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.19 0 0 929

Nem igazán értettem, hogy akkor a mai műsor inkább egy ilyen extra fellépési lehetőség volt ennek a deniblú nevezetű fazonnak? Mondjuk engem az erőltetett hadarása nagyon zavart.

 

Egyébként sokszor azt látom, hogy szegény Ráhel magával sincs tisztában. Felépít magában egy állomvilágot sablonokból, és mintha azokhoz próbálna igazodni. Pl: "szeretek egyedül dolgozni, de csapatban is" az egyik legelcsépeltebb HR-es panelszöveg.

Gerry76 Creative Commons License 2024.04.19 0 1 928

Récsöl a mai beharangozó végén, erősen affektálva és nyávogva: "Én nem szoktam hazudni soha és mindig magamat adom..." - Az egész metakommunikációja őszintétlen közben. Játszik. 

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.19 -1 3 927

19. rész:

 

Hát ez kemény. A tornasorban 3 nadrág és 2 zakó és Zsuzsi cipője nem fekete, az összes többi sötét vagy fekete. Egyből az jutott eszembe: ezek kit gyászolnak?

 

Idézet Levitől: "Ezek nagyon átlagos válaszok!"

 

Miért, mit várt? LOL

 

"Mi az, amiben Ön tud és akar dolgozni és segíteni?"

 

Gergő válasza, diplomatikusan körbeírta a "nem tudom" választ. :D

 

"Még nincs elképzelése, hogy egy elnöki asszisztensnek milyen feladata van."

 

Hát nem ártana végre definiálni, mert erről egyelőre csak Levente fejében van egzakt kritériumrendszer. :D

Másrészt: Hogy lehet valakinek minden vágya, hogy Levente elnöki asszisztense legyen, ha azt sem tudja, hogy mi egy elnöki asszisztens feladata? LOL

No meg ezek szerint akkor az eddigi feladatokból nem derült ki, hogy mi is a feladata, ha Levi szerint Gergő nem tudja, hogy ez mivel jár.

 

Na befigyel egy Lakatos István, már volt Balogh Péter, akkor még hátra van pár cápa a Cápák köztből.

 

Nem érzik a stabilitást Márióban. A kérdés, hogy a többiek mire fel ennyire "stabilak"?

 

Lakatos István továbbra is tartja ezt kézfogás helyetti öklözést? Ennek mi értelme? Vagy rendesen fogjon kezet vagy ne fogjon sehogy. Vagy ha ennyire ráparázik a vírusmizériára, húzzon kesztyűt. Még egy vékony pamutkesztyűben kezet fogni is elegánsabb, mint ez a kő-papír-olló-féle kő-kövezés. LOL

 

Na Lakatos sem tud jól angolul. Csak az igét szokás "rikord"nak ejteni. (ez itt főnév)

 

Hát nem tudom.. ha már tegnap a protokoll volt a téma: Biztos, hogy Gergőnek kellett előbb kezet nyújtania a végén? Nem inkább fordítva?

 

Bettikétől megkérdezném, hogy és ha az lenne rád bízva, hogy kövess el vmilyen bűncselekményt, azt is megtennéd? :D

 

Ráhel kapcsán: És nulla felkészülés(i idő) mellett úgy, hogy még életében nem tartott motivációs beszédet, mégis mit kellett volna csinálnia?

 

Valaki korábban írta is: úgy látszik az RTL-nél divat olyan feladatokkal szenvedtetni a versenyzőket, legyen az Konyhafőnök vagy Álommeló stb.. amiben nincs tapasztalatuk, soha nem csinálták, de éppen ezért le is cseszhetők miatta. Ez sem túl fair.

 

Ráhel kimondta a végén az igazságot, ami kb. az egész emberierőforrás-piacra ráhúzható és ez egyben ez a rendszer tragédiája is: Nem az számít, hogy mit tudsz, hanem az, hogy ki vagy. Szánalmas, de így van.

Előzmény: Sz.Gábor8080 (925)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.19 0 0 926

Úgy tűnik Lakatos a Gergővel való megállapodásba dílbe a szállítási költségek áthárításán túl beleértette Gergő kabátját is, ugyanis Gergő kabáttal érkezett, letette bent az irodában ofiszban, oszt utána kabát nélkül távozott...(ilyen kabátmizéria már az előző évadban is volt)

 

Ráhelrécsöl motivációs beszédje: itt az év vége, húzzanak bele, tartsanak ki, mert akkor fognak jól karácsonyozni.....(mondjuk szerintem a motivációhoz kellene valami kézzel fogható - évvégi jutalom vagy valami ösztönző juttatás -, amivel motiválni lehet az embereket, úgyhogy jófej volt Elnökúr, hogy odaküldi Ráhelrécsölt, hogy motiválja őket, csak nem mondja meg, mivel.....)

 

Ez kb. olyan volt, mint az anekdotában, amikor Suka bement Majorhoz, hogy fizetésemelést kérjen, az közölte vele, hogy nincs erre pénz. Mire Suka: de legalább mondjon valami biztatót Major elvtárs.

Mire Major: hajrá Suka......

 

Na Ráhelrécsöl motivációs beszéde alatt pont ez jutott eszembe....

 

Betti állítólag jól kirúgta a rosszul dolgozó csókát (mint megtudhattuk, a feladat csak kamu volt, bár szerintem a Lakatossal való megegyezés is), bár a valóságban ez baromira nem így zajlik, pl. ennek kapcsán az lehet komoly feladat, hogy aki nem akar magától elmenni, azt rá kell beszélni egy közös megegyezésre, vagy ha erre nem hajlandó és a rossz munkavégzés miatt akarják kirúgni, azt úgy alá kell támasztani, hogy a munkaügyi bíróságon is védhető legyen, úgyhogy egy ilyenhez már jogász is kell - azaz ez nem csak annyi, hogy "Ki vagy rúgva Józsi, puszi", mert kb. ennyit hallhattunk.

 

Andrea nem kap semmi feladatot, szerintem Elnökúr már eldöntötte, hogy könyvelőnek tartja megfelelőnek (mert azonnal lecsap a "négyek" Andrea kirúgására vonatkozó javaslatára), csak nem tudom, akkor minek kellett megbuszoztatni, mondhatta volna neki már előző nap is, hogy könyvelőnek jöhet, egyébként nem.

 

Balogh Merdzsó kisbuszán (ahogy mondta, az elnöki kisbusz, gondolom, az Elnök különgépe után szabadon - szerintem hamarosan jön az Air Force One Balogh is) meg a Mercedes logót gondosan kitakarják, de a "Sprinter" felirat jól látható és olvasható a kisbuszon, hogy mindenki biztos lehessen benne, hogy Merdzsó gépről van szó....

 

A Szentkirályi ásványvízeken és egyéb helyeken viszont nem takarják le a Szentkirályi logókat, azt láthatjuk hosszan, embertelen mennyiségben (adalék ahhoz, hogy Elnökúr miért vállalta a műsort)....

Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.04.19 0 2 925

Úgy látom, az rtl sikeresen keresztezte a Nagy Ő és a Valóvilág műsorok szerkezetét, mert amit itt történik, az valami egészen elképesztően nyomorúságos kategória.

 

Az előző évadban legalább elbábozták, hogy Balogh embert keres, sőt bizonyos üzleti szakkifejezések is felbukkantak (pl: "EBITDA", "nettó forgalom", stb.), ill. logikai feladat, na de most?

 

tarhálás képesség fejlesztése, vamzerkedés, hamis önfényezés, mekegés angolul...

 

A műsorban szereplő karaktereket többségét jó szívvel egy fodrászatba nem merném küldeni, mert alkalmatlanok rá.

 

Nem mellesleg, aki ránéz a segítőkre láthatja, hogy röhögnek ezeken a szerencsétleneken, ami lássuk be, nem meglepő.

 

Most tegyük félre, hogy megrendezett műsor, és komolyan benyalom, hogy Elnökúr legjobb embereket akarja kiválasztani...tényleg elhiszi valaki, hogy nem talált jobbat egy olyan karaktertől, aki bevallotta, hogy "ő éppen tanulja a nyelvet", ráadásul egyenes ágon ?

 

A brigád 80%-a garantáltan nem tud angolul, nem ért az üzlethez, viszont remek alapanyag lehetne a valóvilágba.

 

Egyedül Péterben látok némi lehetőséget, de hogy pld. Eszter / Betti párostól miért vannak elájulva, számomra rejtély...

Apádfüle Creative Commons License 2024.04.19 0 0 924

Szenzációs volt Krasznai (vagy Larisza?) beszólása, hogy Betti végre megkapta a neki való feladatot: árthatott valakinek. Épp csak elhangzott, már le is keverték a jelenetet, nem reagált rá senki. Ami elég hihetetlen, de a műsorba nem került bele. Gondolom, megszakadtak a röhögéstől.

46-80 Creative Commons License 2024.04.19 0 0 923

A négy kiválasztott,reggeltöl estig csak ült az asztalnál és gondolkodott?

Nagyon rosszul van összevágva,az autóban is egyszer városi háttér volt a másik pillanatban pusztaság...

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.19 0 1 922

Ja igen a tökéletes budapesti helyismeret megint befigyel. A társaság fele nem is pesti, ez persze nem jelenti azt, hogy nem ismerhetik behatóan a fővárost, de hogy egy Nemzeti Múzeum előtti kerítést fel kéne tudni ismerni, hát az nem biztos, hogy annyira fair. Főleg, hogy még a kerítésből is alig látszott valami.

 

Az a fotó akár itt is készülhetett volna:

 

https://maps.app.goo.gl/mxqPYZh7ZSmkV9q17

 

Simán keverhető a Nemzeti Múzeum előtti kerítéssel.

 

németül jól beszélő kollégám szerint a Berlinben élő és dolgozó Bettike egyáltalán nem beszélt olyan szinten németül, ahogy egy Berlinben élő és dolgozótól várható lenne.

 

Igen, ahogy írtam is. Ezenkívül még az is megütötte a fülemet, hogy a bemutatkozásnál valamit kamuzott az alárendelő mondat bevezetőjénél (valami érthetetlen schönizét), holott az alap lenne, hogy tudja: Es freut mich, Sie kennenzulernen.

 

Meg ilyenek, hogy mikor az oroszlánokról beszélt, akkor nem tudja hogy van az, hogy ezen az oldalon meg a másik oldalon, azt még én is tudom fejből: auf dieser Seite, auf der anderen Seite

 

Egyébként meg ha már hagyták szenvedni a másik három jelöltet a szuahéli-angol mixszel, az olasszal meg a spanyollal, Bettikének adtam volna mondjuk egy bairischer Dialekttel beszélőt, azt nesze szenvedj. Vagy egy svábot. :DD Véletlenül a pali pont olyan területről származott, hogy nem volt különösebb probléma az érthetőséggel, bár papíron az összes német tud Hochdeutschul is, de hogy beszélni nem beszélik az is fix.

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.18 0 0 921

De ahogy említettem is, már eleve azt nem értem, hogy ők is hogy kerültek délebbre. Hát ha az ofisz irányából jöttek, akkor nem a Lánchíddal kellett volna előbb találkozniuk?

Előzmény: zo73 (909)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.18 0 1 920

18. rész:

 

Egy üzleti ebéd során kivel/kikkel kell kezet fogni?

 

Ennél a kérdésnél az A válasz a képernyőn: csak a döntéshozóval, a papíron: csak az elnök úrral LOL

 

Most ez mi már megint? Elindulnak az "ofiszból", ami ugye Millenáris vagyis 2. kerület.

Bettiék hogy kerülnek mégis a Lágymányosi híd tövébe és ott tudják meg, hogy a Gellért szállóhoz kell menniük? LOL Kajak megautóztatták a jelölteket időhúzásként, amíg nem érkezik meg a vendégükről a kép?

 

Az azért kemény, hogy a Műegyetem rakpartról nem fordulhatsz balra a Kelenhegyi útra, ezért + 2 km a büntetés. De ha útba sem ejtik a Lágymányosi hidat, akkor ezt a kerülőt is megspórolhatták volna.

 

Bettike: "Meine Name ist" :DD Máris elcseszte, mert Mein Name (a Name az der amúgy)

 

Arról szó nem volt, hogy az olasz fickó egy kukkot sem tud angolul. Így nem fair. A olaszul tudó magyarokat tán egy kezemen meg tudnám számolni. :DD Vagy érti, csak beszélni nem tud angolul? Mert folyamatosan csak az olaszt nyomatta. Vajon Péter és Ráhel értette az olaszt telefon nélkül?

 

OK, tehát összegezzük: van egy olasz, egy német, egy afrikai és egy spanyol emberünk.

 

Ezek közül egynél hasznosul az angoltudás, az afrikai nőnél. A spanyoltanulás feltörekvőben van, de még mindig nagyobb valószínűséggel találsz egy nagyobb merítésből németül tudó magyart, mint olaszul vagy spanyolul tudót.

 

Már bocsánat, de akkor most a spanyol nő mégis tudott angolul és csak eljátszotta, hogy nem tud?

 

Azért nem ártott volna ezt előre tisztázni a fairplay kedvéért.

 

Bettike nyomott egy műsírást. :DD

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.18 0 0 919

Az 1. évad 28 részes volt. Most tartunk a 2.-ban a 18.-nál. Hova sietteted? :)

Előzmény: Ilhilla (885)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.18 0 1 918

17. rész:

 

Aszongya, mi az, ami narancsból készül és a legdrágábban lehet eladni.

 

Tényleg nem gondoltak a narancslikőrre?

 

:O Most ez komoly, hogy Milkából akarják a szaloncukor csokoládéját elkészíteni? Eleve étcsokiból kéne, de hát mindegy.. Milkának vannak dark verziói, de azok azért nem teljesen étcsokik.

 

Jól láttam, hogy Péter lenyalta a kesztyűs kezét? Én biztos nem nyalogatnék egy egyszer használatos kesztyűt, bármilyen csábító is narancsot nyalni róla. LOL

 

Ráhel: "elrepedt a tányér, csak mondom" Hát ez van akkor, ha kevés a melegítenivaló és nagy a hőfok vagy sokáig van bent. De hát nem lehet azt a mikrót szabályozni? LOL

 

Akárhányszor hallgatom ezt a Bencét mindig újra kell hallgatnom mit mond, mert olyan, mintha egymásra mondaná a szavakat vagy legalábbis összefolyatja őket és ebből az elkent hadarós masszából kihámozni, hogy mit akar.. Jájj! Ehhez képest Zsuzsi beszéde tökéletesen érthető.

 

Mi az, hogy "rákóstolni a lekvárra"? LOL

 

Márióéknál az ott egy babaolajos flakon? LOL

 

Ó, Bettike végre összeomlik... hát hova tűnt az a rendíthetetlen magabiztosság? :DD

 

Fahéj, szerecsendió, csillagánizs, vanília és szegfűszeg... ezek illenek a narancslekvárhoz? Ettem már narancslekvárt, pontosabban az narancsdzsem volt, de abban semmi ilyesmi nem volt.. nem mintha hiányzott volna. :DD Ez az 5 fűszer, szerintem simán elnyomja a narancs ízét. :D

 

Csapy-Márió-féle prezentációnál Krasznai úr tekintete mindent elárul. :DD

 

Igen igaza van Levinek a "szaloncukorral" kapcsolatban: sima narancszseléként el lehetne adni.

 

Eszterék úgy látom nem vitték túlzásba a mennyiséget 22 deka kerülne egy üvegbe? Hát ahogy néztem egyéb lekvároknál a minimum 24-26 deka, de az átlag inkább 30-35 deka.

 

Ja hát ChatGPT-vel könnyű okosnak lenni. LOL Hát milyen talpraesettek ezek a jelöltek, hogy egyből ChatGPT-hez fordulnak. :D

 

Gergő tudja magát jól sales-elni. Szép magyar szó ugye? :DD

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.18 0 2 917

Ami nem tűnt fel a TV-ben, de visszanéztem: a spanyol influenszer az autóút alatt véhetően valami hiperszuperintenzív angol nyelvtanfolyamon vett részt, mert azt rögtön megértette, amit Balogh mondott neki angolul (ugyanis bólogatott valamire), sőt a végére már nem csak hogy megértette, hanem bekapcsolódott a beszélgetésbe és mondott is valamit angolul (és nem azt, hogy "az ott egy asztal", amit a kezdő angolon tanítanak az elején) ....

 

De ugyancsak megértette az angolul állítólag ugyancsak nem értő és beszélő német (?) üzletember (?) is, ugyanis az is elhangzott, hogy Balogh mindenkit kifaggatott a napjáról (gondolom nem németül, olaszul és spanyolul), azaz aki belép Balogh szobájába, azonnal elkezd tudni angolul....

 

Szóval ez az egész is egy nagy megrendezett kamu volt, kezdve azzal, hogy nem sokra mentek az elején számonkért angoltudásukkal, mert a jelöltekkel a néger csajon kívül senki nem volt hajlandó angolul kommunikálni, ez után véletlenül mind a négyen ugyanarra vágytak (szelfi a Lánchíddal és gulyás), és hogy-hogynem, mind a négyen Vízangyal logós dobozzal jártak-keltek, vajh miért?

 

Egyébként németül jól beszélő kollégám szerint a Berlinben élő és dolgozó Bettike egyáltalán nem beszélt olyan szinten németül, ahogy egy Berlinben élő és dolgozótól várható lenne. 

Előzmény: Alpári Gnác (916)
Alpári Gnác Creative Commons License 2024.04.18 0 1 916

ő is angolul kezd el beszélni fenti vendégeihez

 

Az még hagyján, de az előzetes etikett-teszt tükrében pikáns, hogy azzal kezdte: "sit down, please":)

 

Gergő azt tartja a legfontosabb megemlítendő ismertetőjelének, hogy fülbevalója van

 

Itt az volt, hogy elsőre nem tudták biztosan eldönteni, hogy férfi, vagy nő és erre volt érv, hogy nő, mert fülbevalója van.

 

Amúgy az vicces, hogy a németül beszélni képes csaj ippeg egy német palit kapott, csupa véletlenül, az olasz is beszélt valamennyire angolul, a spanyol influenszer viszont megmukkanni nem képes ezen a nyelven, ami igen-igen valószerű helyzet...

Előzmény: Mazsola0070 (910)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.18 0 0 915

Jópofa interjúk Annával és Bencével, pár hónappal a műsor forgatása után

 

https://rtl.hu/az-alommelo/2024/04/15/soos-anna-balogh-levente-kieses-kedvesseg-ervenyesules

 

https://rtl.hu/az-alommelo/2024/04/17/radivojevics-bence-orok-emlek-balogh-levente-logo-tetovalas

 

Egyébként ha jól számolom már csak Betti és Péter maradtak az alap csapatból...

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.18 0 0 914

Vagy amikor Bence azzal kezdte, hogy neki biztos nem fog gondot okozni az üzleti etikett teszt, mert ő "mindig nagyon udvarias mindenkivel... " :D 

Előzmény: Mazsola0070 (910)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.18 -2 0 913

A túrórudi valóban "hungarikum", állítólag ízlett is a hölgynek (aki persze ennél jóval nagyobbhoz szokhatott. :D). 

Előzmény: Mazsola0070 (911)
Verseczki Csabi Creative Commons License 2024.04.18 0 0 912

Az időpont betartása lényegtelen , késhet csúszhat a találkozó de a vendég ne álljon a hidegben  feleslegesen . A hídfotózás után bevihették volna kívánság szerint  teára  marhapörköltezni  lebbencslevesezni bármelyiket idegent . Élje bele mindenki a várakozó éhes látogató helyébe , melyik rosszabb késni elégedetten vagy sietni kimerülve csalódottan  . Simán felhivhatták volna egymást a csapatok megszervezve  az akciót hogy vigyük inkább jó étterembe majd fotó és késik mindenki  sokat de a vendégek elégedettek . A mesedelután  ígéretek bolti hidegkoszt  égőbbek mintsem a késésel járó spontán  akció a sikerhez . Ezek után Balog ha lecseszett volna bárkit emiatt  végleg leszerepelt volna korrektseg tolerancia  vengéglátás szempontjából .

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.18 -1 0 911

Ja és egy eléggé el nem ítélhető poén kollégámtól:

 

Amikor ma beszéltünk egy pár szót az Álommeló tegnapi részéről, felmerült, hogy Gergő vajon miért perecet vett a kenyai nőnek.

 

Erre kollégám: biztos az állatkertben az adott a zsiráfnak is, és azt hitte, minden afrikai azt szereti....:)

 

A túrórudira továbbra sincs magyarázat (legalább vett volna neki egy szál gyulai kolbászt, hogy rágcsálja azt a perechez....).

Előzmény: Mazsola0070 (910)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.18 -1 1 910

A tegnapi rész poénjaiból (azt nem tudom mennyire szánták ezeket poénoknak, de én jót röhögtem rajtuk).

 

Az elején anglomán Elnökúr (anglománsága már az első évadban is kiderült): "Jó kis teszt lesz....angolul fog mindenki beszélni...van valaminek problémája az angollal?"

 

A mondat helyesen így hangzott volna: Jó kis teszt lesz, megnézzük, hogy az olaszul, németül, spanyolul és szuahéliül nem beszélő jelöltek hogyan tudják megértetni magukat az angolul egyáltalán nem tudó, angolul beszélni nem akaró, vagy angolul valami baromi érdekes akcentussal beszélő vendégekkel. 

 

Anglomán Elnökurat a végéig sem tájékoztatja senki, hogy a vendégei nem annyira az angol nyelv szerelmesei, mint ő, mert ő is angolul kezd el beszélni fenti vendégeihez...tényleg jó kis teszt volt.....

 

 

Szintén röhögni kezdtem, amikor Gergőék meglátják a vendégük fényképét (egy igazi afrikai néger nő, mint később kiderül, kenyai), Gergő azt tartja a legfontosabb megemlítendő ismertetőjelének, hogy fülbevalója van (mert az olyan kevés nőnek van Budapesten, hogy csak erről meg lehet majd ismerni, az afrikai néger nők meg csak úgy hemzsegnek).......

 

A jelenet egy Leslie Nielsen vígjáték hasonló jelenetére emlékeztet, ott volt valami olyan, hogy egy néger különös ismertetőjeleként mindent mondtak, csak azt nem, hogy néger....

Gergő újabb húzasa, hogy amikor a kenyai csaj közli, hogy baromi éhes, és gulyást enne, akkor lebeszéli róla, majd hoz neki az útmenti kispiszkosból perecet, túrórudit és mentes vizet....(ez az igazi hugárijenfúúd).

 

 

De a néger csaj még mindíg jobban jár, mint a Bencusékat kapó spanyol nő, annak ugyanis étterem helyett még perec sem jut, csak egy ígéret, hogy majd hoznak neki gulyást csajkában.....de szerintem nem kapta meg. 

zo73 Creative Commons License 2024.04.17 0 0 909

Ma egész nap az angol nyelvtudásukra lesz szükség. Erre 3/4 vendég meg sem mukkan angolul, az egyetlent aki meg igen, azt elviszik a Lánchíd helyett a Szabadság hídhoz.

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.17 0 1 908

Bencét bírtam, de az is igaz hogy talán több már nem volt benne sajnos. Előbb-utóbb várható volt hogy távozni fog, Andinak meg talán ma volt az első szőnyegszélés napja. Csak hát már megint ez a szokásos mószerelés a végén... kb, hogy kinek nagyobb a verbális agressziója...

szigma1 Creative Commons License 2024.04.17 0 0 907

Bence

Előzmény: Gerry76 (906)
Gerry76 Creative Commons License 2024.04.17 0 0 906

Ki esett ki ma? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!