Keresés

Részletes keresés

creekgirl Creative Commons License 2003.08.07 0 0 269
Wittergirl- Mintha ismerős lennél valahonnan;))))))) Hát a Doug/Jack szál szerintem annyiban volt hülyeség, hogy a végére tartogatták az egsézet amúgy sztem elég jól lett megoldva. :) Így volt még egy coming out a sorozatban, Dougé

Joey tényleg önző bitch :) Erre csak ámenezni tudok. Szegényt a s4ben állatira megutáltam. :)

Young Americans: Will és a Haverok ez a cím! Minő kreativitásra vall.

Mire rájöttem hogy a Gilmore girlst kezdték m1en szivek szállodája címmel! ;)

Thala- S4ig jó sztem a DC s5-6 összességében rettenetes bár ott is van 1-1 egész jó epizód :)
Igazi P/A fan! Mégse vagyok egyedül :)) Bár ismerőseim többsége P/As :)

nekem a P/J nagyon tetszett volna ha pl: s1ben a Modern Romanceben jönnek össze. Vagy esetleg s3ban és 4ben Joey korrektebb és nem arra utaznak az írók hogy dawsont hogyan lehet jobban megutáltatni. Vagy még a s6ban se lett volna semmi bajom velük, ha Joey nem rúgja ki Paceyt mert Eddie hazajött :(((

Előzmény: Wittergirl (268)
Wittergirl Creative Commons License 2003.08.04 0 0 268
Hahó!

Reagálás a s6 SPOILERre:

Nekem is leginkább Jen meghalasztásával van gondom, ez kb. olyan rossz húzás, mint Ebi kinyírása és Endi elküldése. Bár én inkább P/J párti voltam mindíg is (ugye Creekgirl ;) ) de semmi kifogásom nem lett volna egy P/A reunion ellen a végén, kár, hogy Miss Mekfít nem hozták vissza, szinte a poénok nagy részét ő hozta a viselkedésével. Joey-ból sajnos egy stupid önző bitchet csináltak, pedig nem indult rosszul tényleg a románca P-vel, de sikerült a telhetetlen impotens íróknak elrontani a dolgokat.

De a legnagyobb baromságnak a Jack/Doug szálat tartom. Lehet, hogy amcsiknak poén, hogy 5 szezonon át tagadta, hogy gay (mármint Doug) és P állandó poénkodása ezen az első szezon után egyáltalán nem poénos hanem idegesítő volt, most meg kiderül, hogy mégis. Nehogy már Jack legyen az egyetlen gay Capeside-on!És mért nem talált magának vkit máshol....? Igaz annak ellenére, hogy Doug végig tagadott végülis nem emlékszem, hogy láttuk volna nővel vagy ilyesmi.

Vonzás szabályai tényleg könyvben ajánlott, de ha vki elolvasná előbb inkább a filmet nézze, aztán olvasson, úgy talán kevésbé csalódik. Szerintem a könyvből azért elég sokat kihoztak, jól. Színészek nagyon jók!!!!James végre megmutathatta, hogy színész is tud lenni, Ian S. pedig sokkal szimpatikusabb gayként, mint a Young Americans szívtiprójaként (nemtom már mi volt a sorozat magyar címe....help!)

Szia creekgirl!!!:)

thala Creative Commons License 2003.08.04 0 0 267
Hát igen.., még nem tudom megítélni ugye, hogy mennyire lett sz..r a Dószon sorozat később, mert ugye még nem láttam, de akkor ezek szerint 1-4 ami nézhető...

Nahááát.., hogy valaki másnak is Pacey/Andie volt a kedvenc pár!:-)) Csak osztani tudom a leírt véleményt, függetlenül attól, hogy P/J-ról nem tudok nyilatkozni még. Persze tudjuk, h tiniszerelem meg első szerelem, de mégis annnyira aranyosak voltak!:-)Nekem sincs fogalmam, mért kellett ezeket összeveszíteni (naná, h Joey-val összejöhessen)vagy ha már igen mér nem jöttek össze újra. Sztem már az is mutat vmit, h mennyire jól lereagálták szakítás után a dolgot, tök jó barátok maradtak (most volt a Mezítláb a parkban rész a Tv2-n, erre gondolok pl.)
Mondjuk nekem nem volt gondom a megcsalással meg a tesztlopással, sőt, tetszett, hogy kicsit ilyen rosszlányos figurába ment át, amellett hogy ilyen kis "pörgős idióta" (kedves értelemben..) Inkább valahogy Pészi rosszfiús jelleméhez nem illet ez a nem-megbocsátás a megcsalásér.

Igen, Dószonban igazán akkor csalódtam, amikor ott volt ez a telivér Eve és nem kezdett vele semmit.., hát ez röhej...(de azért szeretjük Dószont..;-))D/J pár huzivoniját már a 2. szezonban nagyon untam, az egészben akkor a McPhee család szövevényes élete volt a legérdekesebb ( ha nem az egyetlen..)

Köszönjük a képet, a napunk el van rontva...;)))
No ez volt a vicc, tényleg egy kis színesítés.:))
Ja, a másik kedvencem a Jen-jack barátságpár, szerintem kvaa jó.:-)

Thala

Előzmény: creekgirl (266)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 266

Hogy kicsit szinesítsem a topicot ;))

creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 265
S5 annak ellenére hogy egész jól kezdődött nem hagyott bennem maradandó nyomott s6tal hasonló a helyzet bár ott az utolós 3-4 rész már kezdett hasonlítani arra amit valaha DCnek hívtak ;)
Előzmény: creekgirl (264)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 264
Miért nem szeretem a s3at? Hum annak több oka is van.

1. Kevin Williamson távozása után a show új írókat szerzett akik vmi drog hatása alatt állhattak a sorozat elején, mert a Like a Virgin a legrosszabb epizód volt (addig amig nem láttam a s5-6ot)

2. Mivel én amolyan Die-hard Pacey/Andie fan lennék vagy mi a szösz. ;)) Imádtam őket s2ben és ők voltak nekem a PÁR. Dawson és Joey amolyan gyerekes kerülgetjük egymást a felnőttkor küszöbén jellegű aranyos kis limonádé volt. Andie megcsalós izéje absz off-karakter volt és az elején ezek a teszt lopás stb Duh!

3. Eve karakteréről no comment. Minek jött ha nem kezdtek vele semmit. a Jen-mama konfliktuson kívül amit máshogy is me lehetett volna oldani. Ráadásul a slutty-girlből anyját kereső szegény adoptált "lám neki is nehéz gyerekkora volt" sztorit csinálni a végére absz felesleges volt.

Pacey-Joey sztorija ugyan egész jól lett felépítve de ahányszor kicsit kezdtem volna őket megkedvelni eszembe jutott P+Andie mennyire jók voltak. És a s4ben nekem nagyon úgy tűnt hogy ez egy olyan kapcsolat (P/J) ahol Pacey csak ad, ad és ad, Joey meg elvesz nyavalyog sajnálja magát és (szüzességén kívül) semmit nem ad a kapcsolatba. Ráadásul annyira nem veszi emberszámba Paceyt és nem ad jövőt a kapcsolatuknak, hogy a Longest Dayben is előbb buknak le minthogy felvállalja.

S6 finale:

-Jen meghalasztása nekem se tetszik. Joey halála több problémát oldott volna meg IMO ;))))) Na de viccet félretéve, végülis sztem szépen volt megírva és Michelle fantasztikusan játszott. :)
-Nekem a válsztással volt némi gondom (P/J) ugyanis a s6ban Joey megint már-már összejönne Pvel (Castaways s6/14) de végül dobja egy bálon (mily váratlan fordulat) mert akkori hapsija épp visszajött a városba. Szal Paceyt megint elküldi, ezek után higyjem el hogy neki ő az igazi és viszont. Ugyan kérem!
- Az hogy Dawson nem jön össze Joeyval én már a sorozat elején sejtettem, hogy Kevin a soulmate dologból mást akar kihozni, épp ezért nekem vmi olyan befejezés kellett volna hogy senki-senkivel.

Előzmény: thala (263)
thala Creative Commons License 2003.08.01 0 0 263
Véééégre valaki megírtaa!!! Köszi az infót, már tényleg nagyon érdekelt a vége.
Dehát hogy ez lett a vége....ááááá
2 dologgal is elégedetlen vagyok:
Hát ugye Pacey-Joey...szép páros meg minden, de nemáááá, hát ezért görcsöltek végig 6 sorozaton, hogy aztán ne jöjjenek össze Dawsonnal?!?! (Bár biztos sokan örülnek ennek a párosításnak)
2. Ezt a szegény Jent mért kellett meghalasztani??Kinek jutott ez az eszébe és mért?!Eh. Amúgy egyik kedvenc szereplőm volt, meg Andie is, dehát ő már a 4-ben lelépett.
Én még csak a 3-ikszezont láttam, ill. nézem, néha a németen néztem az 5-et, bár nem tudok németül, de néha tényleg elég langyosnak tűnt.

Creekgirl, te mért nem szeretted már a 3at?

Amúgy a Rules of A-t még mindig nem sikerült megnéznem, de tán jövő héten...(még jó, h ilyen sokáig játsszák.:)))

Előzmény: creekgirl (260)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 262
A series finalénak amúgy az írása sikerült a legjobbra meg a színészi munka, mivel a leírtakból kiderül, hogy a sztori egyébként elég gyér lett, bár én viszonylag elégedett voltam vele annak ellenére hogy abszolút nem vagyok Pacey -Joey párti :)
Előzmény: creekgirl (260)
creekgirl Creative Commons License 2003.08.01 0 0 261
Rules Of Attraction-Vonzás Szabályai könyvben jobb, de James és Ian Somelhalder miatt mindenképpen megéri. :D

Előzmény: thala (259)
creekgirl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 260
Én láttam a sorozat összes epizódját s6 végéig. Sokszor akartam ide írni de én a s2 után már nem értékelem annyira a sorozatot.

Szóval akit érdekel s6 vége

SPOILER:

Jen meghal vmi szívbetegségben, de van egy 1éves kislánya Amy, akit Jack és Doug (igen Pacey bátyja) nevelnek fel. Gyerek apjáról csak annyi derül ki hogy elhagyta Jent

Pacey vezeti Joeyék Icehouse-át és kettyintgeti a helyi macsó középkorú nejét amíg hősnőnk (Joey) hosszas New York-i kitérő után haza nem látogat.

Joey NYban nézi D sorozatát Tvn és a helyi writer-wannabe nyállal jár.


A legvégén:
Joey összejön Paceyvel
Dawson egyedül marad és sikerre viszi tv sorozatát amelynek végén Dawson gets the girl. Szóval Fictionben Dawson-Joey valóságban Pacey-Joey

Dawson anyja férjhez megy vmi pasihoz a series finaleban. (mert uyge D apja s5/4 epizódjában meghal.

Kb ennyi nagyon jól megírt volt a series finale Kazaan és hasonló helyekről már hozzáférhető akit érdekel sztem érdemes. Különösebb s6 és egyébb tudás nem kell hozzá s6 amúgy is egy kalap sz..

Előzmény: Dalí (256)
thala Creative Commons License 2003.07.15 0 0 259
Hja, igen, jövő héten terv szerint megnézem, tényleg érdekel, milyen. Jónak tűnik.. Nem tudja valaki, mi lett az egész, a 6. sorozat vége???annyira kíváncsi vagyok!
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (258)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2003.07.10 0 0 258
Ez a Dawson gyerek játszik egy filmben mostanság, a címe az, hogy A vonzás szabályai.
bohyka Creative Commons License 2003.06.24 0 0 257
haho!az eddig leadott osszes Dawson resz megvan videon!en egyszeruen imadom!:)
Dalí Creative Commons License 2003.05.20 0 0 256
Kedves bLk!
Örömmel venném, ha említenél néhány aspektust a 6.session végéről. Nem valami olyasmi lesz, hogy a Jen meghal és a Jack felneveli a gyermekét???
Köszi:
Dalí
Előzmény: bLk (254)
Dalí Creative Commons License 2003.05.20 0 0 255
A második szezon vége felé tényleg kezdett egy kissé unalmassá válni a sorozat, de ez a harmadik a kedvencem, ez szerintem ölég mozgalmas.
Az biztos, hogy jelen helyzetben a Andie+Jack páros visz legtöbb színfoltot az epidozókba.
Előzmény: Törölt nick (253)
bLk Creative Commons License 2003.05.13 0 0 254
hali
holnap adjak le a sorozat leges legutolso, dupla 2 oras reszet az amcsi TV-n (623-624)
ez a 6. evad es egyben a sorozat lezarasa
olvastam par spilerrol akit erdekel meselhetek par reszletet az egyebkent nem igazan jol sikerult befejezesrol
:(
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.26 0 0 253
A sorozat első pár része sokal jobb volt, a mostani epizódok baromira unalmasak. Alig foglakoznak a sulival, állandóan csak ez a filozofálgatás megy. Pészi régen igazi rosszfiú volt, mára már ő is olyan Dószon-féle nyámnyila lett(leszámítva a köpést).
Ez az Ebbi végre vitt egy kis színt az életükbe, erre kinyírják.
H.Tomi Creative Commons License 2003.01.20 0 0 252
Nekem megvan az egész első sorozat videon. Nagyon nagy kincs!!!
Katie és Pacey a legjobbak!
Imádom a sorozatot!

Helló Shal! Itt is vagy, jóbarátom? :))

ambrozia Creative Commons License 2003.01.19 0 0 251
Nézitek a Pro7-en? Múlt héten elkezdték az 5. szériát is! Dícséretes!
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.12.27 0 0 250
dehogyis. angol.
Előzmény: Dalí (249)
Dalí Creative Commons License 2002.12.27 0 0 249
Magyarul?
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (248)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.12.06 0 0 248
Nekem a szövegei vannak meg a 4. szériáig.
Előzmény: DreamAir (247)
DreamAir Creative Commons License 2002.12.06 0 0 247
Sziasztok...

Akkor az első széria részeit nem adták le újra?
A TV újságban azt láttam hogy 15. rész, meg 14. rész...
nincs meg valakinek valamilyen formában az első széria?

Dream

Előzmény: Dalí (242)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.12.03 0 0 246
Joshua Jackson is? Én ott kaptam fel a fejemet az előzetes alapján.

Vagy annyit néztem a német verziót, hogy nekem már ők az etalon? Kínos lenne...
Vagy az HBO-s tinicuccokhoz használt hangjaik miatt?

Előzmény: ambrozia (245)
ambrozia Creative Commons License 2002.12.01 0 0 245
Szerintem nem volt semmi gond a szinkronnal, megmaradtak az első szériából ismert hangok. :-)
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (243)
BxL Creative Commons License 2002.11.27 0 0 244
Isten vagy! Majdnem könny szökött a szemembe! Katie Holmes újra a tv2-n!!!

BxL most boldog

Előzmény: Dalí (242)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.11.27 0 0 243
Mennyire gázak viszont a magyarhangok! Legalábbis az előzetes alapján.
Előzmény: Dalí (242)
Dalí Creative Commons License 2002.11.26 0 0 242
Kedves Dawson rajongók!

Nagyon jó hírrel szolgálhatok nektek. Szombat délután 15.25-kor további részeket tekinthetünk meg magyar nyelven kedvenceink "életéből". A második szezon kerül levetítésre a Tv2-ön. Sajnálom, hogy az előző részeket nem láthatjuk újból! No, de így se panaszkodjunk!

Tehát, szombaton 15.25-kor szemetek a tévéképernyőn a kezetek pedig a távírányítón legyen!

Jó szórakozást!

Dalí

Wittergirl Creative Commons License 2002.08.16 0 0 241
én úgy tudom a 6. lesz az utolsó szezon és bevégzik az egészet.

Úgyis már mindenki unja, a színészeknek meg jobb dolguk is lenne, az írók meg inkább bevásárlólistát írjanak már úgyis csak a kulimászt keverik.

Előzmény: ambrozia (240)
ambrozia Creative Commons License 2002.08.10 0 0 240
"A DAWSON ÉS A HAVEROK a nézettség terén igencsak gyengélkedett a 2001/2002-es szezonban - ha ez folytatódik, az nemsokára akár a sorozat megszűnését is eredményezheti.
A producerek abban bíznak, hogy az új szereplőkkel sikerül javítani a nézettségen. Nézzük sorban, kik lesznek az új arcok a 2002/2003-as szezonban!
Három éven keresztül Sebastian Spence azért küzdött, hogy megmentse a világot a földönkívüliek inváziójától. A Dawsonban Jennifer (Michelle Williams) és Jack (Kerr Smith) főiskolai tanáraként fog csatlakozni a stábhoz. Ahogy a Zap2it.com viccelődik: vajon melyik meló a nehezebb?
Goldie Hawn fiacskája, Oliver Hudson (akit a nézők a rövidéletű My Guide to Becoming a Rock Star-ban ismerhettek meg) ugyancsak szerepelni fog a sorozatban: Joey-t (Katie Holmes) fogja elcsábítani, de egyelőre csak 10 epizódra kötöttek szerződést a színésszel.
A hírek szerint már aláírta több részre szóló szerződését Jensen Ackles (Days of Our Lives, Sötét angyal) is, és két vendégszereplőről is érkeztek hírek: Roger Howarth, One Life to Live szappanopera egyik főszereplője Joey angol tanárát fogja alakítani majd, és a szezon első részében (okt. 2.) felbukkan Jack Osbourne (a The Osbournes c. MTV-s reality-sitcom egyik főszereplője) is, aki minden bizonnyal saját magát fogja játszani."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!