Keresés

Részletes keresés

romhilda Creative Commons License 2008.09.30 0 0 59
Sziasztok!Jó magam is penny-s dolgozó vagyok Cegléden.Nem kerülöm el, kimondottan szeretek itt dolgozni.Mindennapos problémák pl:szék,kamionozás,leltárhiány,TÚLÓRA,nyitás,zárás..stb.De nem ezek a komoly problémák, hanem az üzletvezető!!!Olyanokat enged meg magának hogy pl:"melyik állat hagyta nyíiva a cigis állványt? "...."takarodj haza".... "mindenki lop"... A vásárlókkal is ugyan így beszél,volt rá eset hogy ment a raklappal és nekiment egy néninek aki fel is esett és elnézést helyett azt mondta hogy:" nem látja hogy jövök??"
Nem tudom hogyan tarthatnak ilyen üzletvezetőket aki a dolgozóit nem hogy összetartaná, hanem egymás ellen fordítja őket. Segítséget nincs honnan várni, mert jól lerakta az alapköveket. Dióhéjban kb ennyi volt.
Űdv mindenkinek.
p881107 Creative Commons License 2008.08.29 0 0 58
Sziasztok!
Én nem penny-s dolgozó vagyok hanem külcéges!
Az állandó ember hiány, és a 9-10 órás munkaidő hosszabb szünet nélkül türhetetlen!
Én már azon gondolkozom hogy megmutatom a területi képvislőnek ezt az oldalt hátha lessz valami változás!
Nemtudom hogy egy egyszerű dolgozó mit tehet, ha még a közvetlen főnöke sem ál ki érte! Szakszervezet pedíg nincs! Ha van is nemtudom hol!
malibu121 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 57
Sziasztok!Én 1-évig dolgoztam pennyiben ez idő alatt 5 pennynben voltam ember hiány miatt. Voltam ,13-ker Jász utca,14-ker Füredi ut, Újpesten BAROSS UTCA rákospalotán RÉGI fóti ut Óbudán HUSZTI UT.17-évesen raktam le ezt a szakmát és ide kültek gyakorlatra persze gyakorlaton megtanultam a z ablakpucolást és a wc-pucolást is,csak rossztapasztalataim vannak se kajaszünet se wc-volt hogy 10-órát ültetek be a kasszába és lese váltottak és mindenap könyöröktem hogy váltasanak le mert letelt a munkaidöm,nekem ennyi elég is volt a kereskedelemböl,bár dolgoztam még Coopban ott se jobb a helyzet és it a Pennyibe a kasszámból álandóan sikasztottak csak amikor eljöttem onnan az utólsó napokban tutam meg hogy a kaszát bárki kinyithattya a saját kodjával bárkiét igy rájöttem hogy állandóan lenyulták a pénzem,ennyit a a kereskedelemröl nekem elég volt belöle.Szerintem aki csak teheti kerülje a Pennyit,van hogy romlott áru is van a polcokon,sokszor a lesejtet is elagyák,ez egy mocskos cég.
Capricorn25 Creative Commons License 2008.06.18 0 0 56
Sziasztok!

Én vásárolni szoktam a Pennyben, és látom hogy mennyire ki vannak csinálva a dolgozóik sokszor:( Igazán alkalmazhatnának pár emberrel többet, mert néha tényleg olyan kevesen vannak a boltba, hogy kérnék valakitől eligazítást, de egyszerűen nem találok eladót a boltban, csak a kasszánál.Pedig szeretek ott vásárolni, mert ahol lakom abban a pennyben nagyon kedves eladók vannak és mindig segítenek az embernek ha tudnak. ha meg egy vásárló bunkó akkor az meg megérdemli ha nem bánnak vele az eladók se valami szépen, mert láttam már olyan esetet hogy én mint vásárló is lecsaptam volna az ürgét olyan bunkó volt az eladóval.és egyáltalán nem volt igaza. Minden elismerésem azoké az embereké akik ezt az egészet csinálni tudják, tehát a tietek kedves pennys dolgozók, mert van aki sírva rohanna el 1-2 nap után hogy ő ezt nem bírja, hozzáteszem én is így lennék ezzel.
Nelly84 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 55
Szerencsére ez nálunk is így van, a társaság nálunk is jó, sőt még a terület vezető is nagyon kedves, csak hát szerintem néha a "nagyok" túl sokat várnak el a vezetőktől is és a dolgozóktól is..
Előzmény: mesikeee (54)
mesikeee Creative Commons License 2008.05.21 0 0 54
Én is Penny-ben dolgozok, de ami már ott folyik az már katasztrófa! A lényeg kevés ember van, kevés a fizetés, és munkakörülmény is rossz.A vezetőkkel szembeni elvárás az meg már tényleg sok!!!!! Kihangsúlyozom én nagyon SZERETEK itt dolgozni, mert nálunk jó a társaság, a vezetőség is!
mesikeee Creative Commons License 2008.05.21 0 0 53

Sziasztok!

 

Nelly84 Creative Commons License 2008.05.10 0 0 52
Én sem azért állok mert nem rakodtatok ki, hanem mert nincs székem....pedig sokszor szóltunk már érte... de az volt a válasz hogy nem kapunk széket állni kell..
Előzmény: gega12345 (51)
gega12345 Creative Commons License 2008.05.10 0 0 51
ne hari nem védeni akarom a pennyt.
mi nem állunk a kasszában,mindent fel kell rakni a szalagra,és igen mi is túlórázunk,de az üzletvezető be is írja.
és fizetik a túlórát ami igen jó.az órákat 150%-ban a napokat ha nem tudtad kivenni a pihenőnapod,200%-ban fizetik.
mindig ellenőrzöm a bérpapírt és stimmel,tényleg be van írva.
egyszer nem volt jó,az üzletvezető reklemált a vezetésnél és következő hónapban rendezték is az összeget.
szerintem sok minden múlik a kollektíván és a vezető hozzáállásán is.
a penny reklám meg szar.mutassanak egy olyan üzletet,ahol kisérgetni lehet a vásárlót,na meg ahol egynél nincs több.szívesen mennék oda dolgozni,ahol olyan gyér a forgalom ahol minimum nem kell a kettő kassza,és nem kanyarognak a sorok...
Nelly84 Creative Commons License 2008.05.09 0 0 50
Jaj és látta már valaki a Pennys reklámot?:) Annyira gááz, a pénztáros mosolyogva ül a kasszában a vásárló tök egyedül simán odamegy a pénztárhoz és egy percet se várakozik.. na ezt kicserélném egy valódi pillanatképre... a kasszások ácsorognak munka közben, a vásárló meg morog, hogy miért nincs másik pénztár??
Nelly84 Creative Commons License 2008.05.09 0 0 49
Munkavédelem? Ugyan menj már.. voltak kint.. körbenéztek.. elmondták minek hogyan kéne lennie.. pl hogy a pénztáros miért nem ül le..ja mert nem tud..azt mondta a pasi egy hónap múlva visszajön és ha nem lesznek kijavítva a hibák akkor bűntet.. azóta nem jött vissza, semmi sem változott és sztem bűntetés sem lett belőle...itt tartunk Magyarországon!
Előzmény: gega12345 (43)
Nelly84 Creative Commons License 2008.05.09 0 0 48
Sziasztok:)

Nálunk is nyitva tartási idő alatt építették át a boltot, ráadásul karácsony előtt 1 héttel, szóval gondolhatjátok milyen felfordulás volt...
Szakszervezet állítólag van én is úgy tudom, de hogy sokmindent nem csinálnak az is biztos, csak vonják a tagdíjt...
Aki pedig Pennyben szeretne dolgozni, az számítson rá, hogy egyik boltban sem valami rózsás a helyzet mert a központi főnökség ugyanaz...szóval 8 helyett egészen biztos hogy 9-10-et vagy többet fog dolgozni, viszont a fizetésén ez nem fog meglátszani...
Előzmény: timh (44)
timh Creative Commons License 2008.05.09 0 0 47
Kedves gega12345! Lehet, hogy rosszak az információim a szakszervezettel kapcsoltban. Ha létezik, miért is ne hinném el neked, akkor viszont hol vannak, miért nem állnak ki a dolgozok mellet? Oklevélre a válaszom, hogy egy-két boltvezető kapott elismerő oklevelet 2007 második felében végzet kiemelkedő jó munkájukért. Ezzel nem is lenne baj ha jól dolgozott de ha azt a félévet amit értékeltek táppénzen volt akkor miért is kapta? Nem azt a boltvezetőt akarom elítélni, aki kapta, hanem aki adta ezt az elismerést. Mert a többi dolgozó kik húzták az igát egy kicsit elcsodálkoztak, hogy a felső vezetés mit, miért is értékelt.

Cozy20 Creative Commons License 2008.05.08 0 0 46

Sziasztok!

Nem tudjátok  a Törökszentmiklós-i Penny-ben is ez a helyzet?

Azért szeretném megtudni,mert lehet,hogy ott fogok dolgozni.

Remélem tud nekem valaki segíteni.Én szeretnék ott dolgozni,de azért nem mindegy,hogy milyen a körülmény és ha ezek a dolgok ott is fennálnak  pl."túlóra fizetés elmaradása" akkor megfontolnám jobban a dolgot!

Köszönöm előre is a segítségeteket!

gega12345 Creative Commons License 2008.05.07 0 0 45
kedves timh.rosszak az infóid,van szakszervezet.
hogy értetted ezt az oklevelet?
a munkafelügyelők bután csinálják a dolgaikat,bemenni reggel,napközben,délután,megnézni ki mikor van ott,és már meg is van a lebukás.
csak az a gond hogy nem a penny fizeti a bírságot, hanem a vezetők.
+még valami.hidd el olvassák az oldalt,de válaszra ne is várj,ahhoz le kéne szállni a magas lóról.
ide pár közmondás-"egyszer fennt,egyszer lennt" ,"jó magasról jó nagyot lehet esni" (főleg ha megbokrosodik a "ló")
nyugi,az Aldi és a Lidl hamarosan rendbeteszi a dolgokat,mert ők még legalább tudják hogy az üzletben ugyan olyan emberek dolgoznak mint Ők maguk.
timh Creative Commons License 2008.05.07 0 0 44
Sziasztok!

Jó lenne már pennysek, ha összefognátok, szakszervezetet alakítanátok, de olyant, amely valóban mellettetek állnak ki és a nem a központi főnökség mellet. Ez, amit veletek művelnek többszörösen is megsérti a munkatörvénykönyvében előírtakat. Nagyatádi pennyben négy órást hat, hatórást nyolc-kilenc, nyolcórást meg tíz-tizenkettőben dolgoztatják, persze a jelenléti íven minden rendesen van beírva, semmi túlóra. Persze erről a területi vezető is tud és így helyesli. Sajna a dolgozok, nem mernek sehova fordulni mert féltik az állásukat, illetve papíron minden rendben van. Talán jó lenne ha a munkafelügyelőség egy kicsit mélyebben tartana ellenőrzést. Most osztottak boltvezetőknek oklevelet jó munkájukért, amelyen az áll, hogy a 2007-év második felében és a 2008-as év első felében végzet kiemelkedő munkájáért. Hogy végezhette jól a munkáját az a vezető ki 2007 második felében végig táppénzen volt? De egyébként megérdemli a kitüntetést, mert így szabadnapján viszik másik elhanyagolt boltba rendet tenni. Ez lenne a kitüntetés? Fogjatok össze országosan, ne engedjetek magatokból hülyét csinálni!!!

 

Még egy kismegjegyzés: Sorba mennek a boltátépítések nyitva tartás ideje alatt, okos területvezetőnek még annyi esze sincs, hogy ne azt a napot válasza egy adott boltban ahol többéves tapasztalat szerint azon a napon van a legnagyobb forgalom. Igaz nem neki kell hallgatni a vásárlok dühös megjegyzéseit, illetve nem neki kell szenvedni a tömeggel és a bolt átrendezésével. Jó lenne ha ezt az oldalt a penny vezetése is olvasná, talán letudnának vonni belőle egy-két konvergenciát, és netalántán még válaszolnának is!!!!

gega12345 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 43
Hát ez csúcs.
Szerintetek kik csinálják a szabályokat?
Nem az üzletben dolgozókat és vezetőket kell szidni,hanem azokat akik kitalálják a sok hülyeséget.
kiadnak egy feladatot,ha nem csinálod meg már mehetsz is tovább egy fegyelmivel.
Röhely hogy egy-két öltönyös mit meg nem enged magának.
Pedig ha belegondolnak,ha az üzlet nem megy nekik sincs fizetésük.Belőlük élnek.
Ha rossz a leltár,baszogatnak,ha végre jó az sem elég.
Kisujjad adod,de már nincs kezed.Ha jó az üzlet akkor is találnak valami hibát amiért ismét kap az ember,és a dolgozónak kuss a neve.
Kiváncsi lennék rá mit csinálna a munkavédelem nem is említve az emberi jogokat.
Ha már egyszer alkotmányban élünk.
borzi73 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 42
Azt szeretném még hozzá tenni ,hogy sok esetben nem a dolgozók a hibásak a főnökök a legnagyobb hunyók .A durvaság minta példánya .
borzi73 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 41
Sziasztok !Én is egy Penny Market dolgozója vagyok ,de én sem dicsekedhetem semmi jóval !Katasztrófális nálunk is a helyzet ,megerősítve a többiek írássát.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 40
"én kedvelem a Pennyt (mert olcsóbb mint a Cora vagy a TEsco), csak a kenyereikkel van bajom"

Hát ez a baj. Mert ömlik be a jónép hogy olcsó, veszik a D, E, F kategóriás saját márkás szemetet és jajdefinom. Nekem 250 forint spórolás sosem ért annyit, hogy félórákat álljak a kasszánál raklapok között.
Előzmény: Törölt nick (32)
ynnep Creative Commons License 2008.04.09 0 0 39
Sziasztok,velem is elbánt a PENNY!
Hannah68 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 38

Hát... nem akarom azt a csapatot erősíteni, akik a Pennyről, mint munkahelyről úgy beszélnek, mintha afrikai rabszolgatartóknál dolgoznának, de sajnos meg kell tennem.

Igaz nem én dolgoztam ott, hanem a fiam, de mint első munkahelyes megszenvedte. Harmadik nap egész nap térdelve sarkokat kellett pucolnia. MInt régen a katonaságnál fogkefével. Hihetetlen, hogy ilyen időket élünk. Negyedig nap már nem ment be dolgozni. És azt mondta "zombikkal" nem hajlandó együtt lenni napi 8 órában. Régebben, mikor ott vásároltam én is ezt a jelenséget láttam, de gondoltam ez vásárlónak jár ki. Ezek szerint munkatársaknak is.

 

Hannah68 Creative Commons License 2008.03.20 0 0 37
Jesszusom amiket olvastam:) Nem sokára áll be a fiam oda dolgozni. Hát remélem nem ilyen tapasztalatokkal fog hazajönni.

Van valakinek valami ötlete, hogy ha a penny nem jön be, akkor tapasztalat nélkül hova lehet még beadni az önéletrajzát? (mellette esti gimibe jár)

köszi, sziasztok
fenyjaro Creative Commons License 2008.01.10 0 0 36
M.inden dolgozónak be kellene lépni a szakszervezetbe hogy erősebbek legyünk.Nem vesznek minket komolyan. Gondolkodjatok és havan jó ötletetek írjatok. Amiket olvastam orszgos prbléma.
Üdv. Fényjáró.
Nelly84 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 35
Sziasztok!

Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt!!! Jómagam immáron 2 és fél éve vagyok a Penny Market "csapat" tagja...
Annyi mindent lehetne ide írni, hogy megtelne az oldal...
No hát kezdjük az elején... amikor elkezdtem dolgozni, sosem gondoltam volna, hogy én ott több mint 1 évet kibírok...hát ilyen az élet, most is éppen onnan jöttem délutános műszakból.
Ahogy olvasgatom itt a hozzászólásokat még úgy érzem, hogy talán én a szerencsésebbek közé tartozom. A helyzet mindenütt ugyanaz, ledolgoztatják veled a fél órát sőt sokkal többet is, de enni nem igazán lehet, túlórákat nem fizetnek, talán 1 évbe 1*, utána meg jól levonják a következő fizetésedből:D!
Másik kedvencem, a Próbavásárlás! Nem tudom Nálatok kedves mostani és volt kollegáim, szoktak e ilyet csinálni, de szerintem ez a legundorítóbb dolog a világon. Helyzet a következő, kolleganőmet a területi vezető kiküldi az ebédről, (ami teszem hozzá azt az 1 szem joghurtot jelenti amit 2 perc alatt képes elfogyasztani)hogy ugyan üljön már be a kasszába, és vigye le azt a kis sort. Aztán odaküldi a próbavásárlóját, aki telepakolja a kocsiját 6-7 karton üdítős zsuborral 2 10 kilós kutyakajával és hopp alá benyom egy mosóport meg az üdítők közé egy pár vákuumcsomagolt szalámit, ne hogy észre vegye. Persze kollegina miért is pakoltatna ki mindent, hiszen, ha a kedves vásárlónak azt mondjuk, hogy Mindent ki kéne pakolni a kocsiból, akkor épp hogy nem öl ott meg helyben!Vagy nem hord el mindenféle szajhának, hogy mit képzelünk mi magunkról ugyebár... kollegina megbukik.. kasszából ki, irodában be, ellenőrzik... hát ez meg ez hiányzik a blokkról mivelhogy nem látta át a kocsit. Ő esetében nem járt fegyelmi, megúszta egy figyelmeztetéssel, de a következő már nem lesz ilyen szerencsés. És akkor ezzel meg van magyarázva, hogy miért rossz a leltár. Persze itt senki nem lop, a Penny Market úgyis híres arról, hogy milyen jól bebiztosítja a boltjait őrökkel! Nekünk egy héten kb 2* van ott 3 órát aztán szevasz tavasz... Közbe meg szétlopják a szemünket. Jó rendben ezek után nagy részt mindenki próbál felpakoltatni mindent a szalagra, de ez kb 3 napig működik... addigra égnek áll az összes hajad a "Minek?" "Maga találta ezt ki?" "Mekkora baromság!" "Maga nem normális" és a stb kedves szavaktól, amik elhagyják a vásárlók száját. Érthető mód, hiszen tényleg baromság sztem is...csak nem tudom miért kell ezért vitázni..no mindegy.
Második a szék. Nekünk még van!!! De hozzáteszem azok igen rossz állapotban vannak, volt már kint Munkavédelem, nem történt semmi, a szék ugyanúgy rossz, most már inkább mindenki áll, aztán az üzemorvos meg csodálkozik, hogy hajszáleres a 22 éves leány lába. Nem tudom ez máshol hogy megy, de egyik másik üzletlánc boltjában sem láttam még ácsorgó pénztárost...
Harmadik kedvencem a takarító felszerelés. Valami sosincs.. pl ha van felmosó fejünk akkor nincs nyél, ha van nyél nincs vödör, ha van vödör, nincs gép... stb stb De azért legyen mindig tiszta és ragyogó a bolt, ami persze sosem az, akárhogy is hajtod ki a beled.
Röviden ennyi lenne kicsiny történetem és most elhúzok aludni mert holnap megint nap van és csak most jöttem haza, mindjárt kelhetek is fel és kezdődik az egész előlről...
veracsi Creative Commons License 2007.09.10 0 0 34

Hát ehhez az oldalhoz én is tudnék mit szólni. Én egy vidéki város Pennyjében dolgoztam, egy évig. A kereskedelmi munkát ők utáltatták meg velem, sőt az egész kereskedelmi bizonyítványomat elhajítanám legszívesebben, soha többet nem szeretnék kereskedelemben dolgozni. Amennyire utáltam mindig is azt a szót hallani mástól, hogy: "én gyárban dolgozom", úgy dolgozok én is 3 szakban, egy "gyárban". Az előttem szóloknak teljesen igazuk van, nincs olyan, hogy kajaidő, meg pisiszünet. Meg letelik a 8 óra és mehetsz kasszát zárni. Áhhh!!!! Aztán bevezették a 6 órás részmunkaidős dolgozókat. Ami annyit tesz, hogy a cég csak 6 órásokat vesz fel már jó pár ideje. 8 órások itt már csak a régi dolgozók vannak. Hát muszáj valamin csökkenteni a kiadást....Az egy év alatt 6 kg-t fogytam, annyira nem tudtam enni, nem volt rá lehetőség. Ha hazaértem reggelesből, persze tiszte ideg voltam, arra volt csak erőm, hogy valami ebéd után nézzek, aztán már este is volt egyből, feküdhettem le. és hozzáteszem, odakerülésemkor se nyomtam többet 50kg-nál. Ha "főkasszás" voltam, ami azt jelentette,hogy egész nap kasszában vagyok, nem az árut hordom ki, akkor 7órakor beálltam!!!-nem beültem a kasszába (a székeket már kiszedték egy jó pár ideje....) és jobb esetben a másik szerencsétlen pénztáros, (aki ugyancsak a velem egy súlycsoportú kollegina volt, a valamikor "több" száz kg-s árut hordta ki a békán) 11-kor nagy nehezen letudott váltani éppen arra, hogy egy pisit dobjak, és egy szendvicset, vagy egy kiflit bevágjak. A vezető eközben vagy cigizett, vagy mindig ténfergett valahol, aztán néha néha mikor megemberelte magát, kihozott egy raklap sört, vagy bort. Ott létem alatt, soha nem volt olyan új dolgozó aki tovább bírta volna pár hétnél, sőt volt aki pár nap után elment. Pedig ők "csak" részmunkaidős 6 órások voltak. A raktár iszonyatosan nézett ki mindig. Dugig volt áruval, de hozzáteszem mindennap jött kamion valamikor kettő is, és csak a mi boltunk árujával volt tele. Azért ellehet képzelni, hogy egy nyerges kamionnak mekkora a hossza...és hány raklap, és rollikocsi férhet el a plussz 3-4 mirelithűtővel. Egyszóval, lehetett volna egész nap pakolni 24 órán keresztül. Mert kb amennyien voltunk összevéve ennyi idő lett volna mindennap míg kipakoljuk az aznapi kamion áruját. Persze, hogy soha nem volt olyan, hogy időben hazamentem. Meg olyan hogy szabadság? Volt olyan ember akinek még a két évvel azelőtti is benn volt....

Én meg mikor annyit kértem majd EGY ÉV MUNKA UTÁN, nyáron, hogy hadd kérjek szabadságot, 1 hetet, összevissza ráncolta a vezető a pofáját. Aztán nagy nehezen kinyögte majd meglátjuk. De végül megkaptam.

Összevéve, a Penny a legundorítóbb munkahely az összes áruház között. Persze ismerősöm dolgozott Plus-ban is, aszonta az még rosszabb. Ott meg két ember dolgozik vasárnaponként (7-20) egy vezető és egy pénztáros!!!!!

És hát természetes, a vezető aztán nem fog a pénztárba ülni.

Azóta nagy ívben elkerülöm, bár hallomásból tudom, hogy a régi "mag" még mindig ott nyomja, de nekik is elegük van, hiszen sok a hiány, és a főfőnökök folyamatosan baszogatják őket, hogy kifogják őket rúgni, meg kikell majd fizetniük a hiányt.

Na tessék!!!!

gezaker Creative Commons License 2007.08.26 0 0 33
Én a Gödi ben dolgoztam két hónapot egy örökkévalóságnak tűnt!
A Munka Törvénykönyvét még hírből sem ismerik.
Ész nélküli túlázás, Izóra szabad galamb az itt dolgozókhoz képest, mivel a túlórák kifizetésével nem is fárasztják magukat. Szabadnapon is dolgozni kell, mert nincs elég munkaerő, viszont ki sem fizetik ezt a munkanapot, de hát ezen már nincs mit csodálkozni……..
Fél ember fizetéséért két-három ember munkáját kell végezni napi 10-12 órában.
A pénztárba beülve szerencsés ember vagy, ha WC-re ki tudsz menni, ha mégsem akkor nem volt szerencséd…
Kajaidő az elfelejtve! Nagyon előrelátóak! Nehogy WC-re kelljen menned! Ezek után már-már természetesnek tűnik az is, hogy a ledogozott kajaidőre, sem fizetnek.
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 32
én kedvelem a Pennyt (mert olcsóbb mint a Cora vagy a TEsco), csak a kenyereikkel van bajom
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.28 0 0 31
A Mezőkovácsházi Pennyben a kisebséghez tartozó rézbőrűek 3 évestöl 60 évesig szemrebbenés nélkül mindent lopnak,szörnyü látni azt az érdektelenséget a dolgozók részéröl,gyakorlatilag a kálójukat elopatják a kisebségel.
Wormie Creative Commons License 2007.06.18 0 0 30

Hosszú ontopik cikk a Homáron!

http://homar.blog.hu/2007/06/18/p99293#more99293

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!