Keresés

Részletes keresés

Nelly84 Creative Commons License 2008.05.09 0 0 49
Munkavédelem? Ugyan menj már.. voltak kint.. körbenéztek.. elmondták minek hogyan kéne lennie.. pl hogy a pénztáros miért nem ül le..ja mert nem tud..azt mondta a pasi egy hónap múlva visszajön és ha nem lesznek kijavítva a hibák akkor bűntet.. azóta nem jött vissza, semmi sem változott és sztem bűntetés sem lett belőle...itt tartunk Magyarországon!
Előzmény: gega12345 (43)
Nelly84 Creative Commons License 2008.05.09 0 0 48
Sziasztok:)

Nálunk is nyitva tartási idő alatt építették át a boltot, ráadásul karácsony előtt 1 héttel, szóval gondolhatjátok milyen felfordulás volt...
Szakszervezet állítólag van én is úgy tudom, de hogy sokmindent nem csinálnak az is biztos, csak vonják a tagdíjt...
Aki pedig Pennyben szeretne dolgozni, az számítson rá, hogy egyik boltban sem valami rózsás a helyzet mert a központi főnökség ugyanaz...szóval 8 helyett egészen biztos hogy 9-10-et vagy többet fog dolgozni, viszont a fizetésén ez nem fog meglátszani...
Előzmény: timh (44)
timh Creative Commons License 2008.05.09 0 0 47
Kedves gega12345! Lehet, hogy rosszak az információim a szakszervezettel kapcsoltban. Ha létezik, miért is ne hinném el neked, akkor viszont hol vannak, miért nem állnak ki a dolgozok mellet? Oklevélre a válaszom, hogy egy-két boltvezető kapott elismerő oklevelet 2007 második felében végzet kiemelkedő jó munkájukért. Ezzel nem is lenne baj ha jól dolgozott de ha azt a félévet amit értékeltek táppénzen volt akkor miért is kapta? Nem azt a boltvezetőt akarom elítélni, aki kapta, hanem aki adta ezt az elismerést. Mert a többi dolgozó kik húzták az igát egy kicsit elcsodálkoztak, hogy a felső vezetés mit, miért is értékelt.

Cozy20 Creative Commons License 2008.05.08 0 0 46

Sziasztok!

Nem tudjátok  a Törökszentmiklós-i Penny-ben is ez a helyzet?

Azért szeretném megtudni,mert lehet,hogy ott fogok dolgozni.

Remélem tud nekem valaki segíteni.Én szeretnék ott dolgozni,de azért nem mindegy,hogy milyen a körülmény és ha ezek a dolgok ott is fennálnak  pl."túlóra fizetés elmaradása" akkor megfontolnám jobban a dolgot!

Köszönöm előre is a segítségeteket!

gega12345 Creative Commons License 2008.05.07 0 0 45
kedves timh.rosszak az infóid,van szakszervezet.
hogy értetted ezt az oklevelet?
a munkafelügyelők bután csinálják a dolgaikat,bemenni reggel,napközben,délután,megnézni ki mikor van ott,és már meg is van a lebukás.
csak az a gond hogy nem a penny fizeti a bírságot, hanem a vezetők.
+még valami.hidd el olvassák az oldalt,de válaszra ne is várj,ahhoz le kéne szállni a magas lóról.
ide pár közmondás-"egyszer fennt,egyszer lennt" ,"jó magasról jó nagyot lehet esni" (főleg ha megbokrosodik a "ló")
nyugi,az Aldi és a Lidl hamarosan rendbeteszi a dolgokat,mert ők még legalább tudják hogy az üzletben ugyan olyan emberek dolgoznak mint Ők maguk.
timh Creative Commons License 2008.05.07 0 0 44
Sziasztok!

Jó lenne már pennysek, ha összefognátok, szakszervezetet alakítanátok, de olyant, amely valóban mellettetek állnak ki és a nem a központi főnökség mellet. Ez, amit veletek művelnek többszörösen is megsérti a munkatörvénykönyvében előírtakat. Nagyatádi pennyben négy órást hat, hatórást nyolc-kilenc, nyolcórást meg tíz-tizenkettőben dolgoztatják, persze a jelenléti íven minden rendesen van beírva, semmi túlóra. Persze erről a területi vezető is tud és így helyesli. Sajna a dolgozok, nem mernek sehova fordulni mert féltik az állásukat, illetve papíron minden rendben van. Talán jó lenne ha a munkafelügyelőség egy kicsit mélyebben tartana ellenőrzést. Most osztottak boltvezetőknek oklevelet jó munkájukért, amelyen az áll, hogy a 2007-év második felében és a 2008-as év első felében végzet kiemelkedő munkájáért. Hogy végezhette jól a munkáját az a vezető ki 2007 második felében végig táppénzen volt? De egyébként megérdemli a kitüntetést, mert így szabadnapján viszik másik elhanyagolt boltba rendet tenni. Ez lenne a kitüntetés? Fogjatok össze országosan, ne engedjetek magatokból hülyét csinálni!!!

 

Még egy kismegjegyzés: Sorba mennek a boltátépítések nyitva tartás ideje alatt, okos területvezetőnek még annyi esze sincs, hogy ne azt a napot válasza egy adott boltban ahol többéves tapasztalat szerint azon a napon van a legnagyobb forgalom. Igaz nem neki kell hallgatni a vásárlok dühös megjegyzéseit, illetve nem neki kell szenvedni a tömeggel és a bolt átrendezésével. Jó lenne ha ezt az oldalt a penny vezetése is olvasná, talán letudnának vonni belőle egy-két konvergenciát, és netalántán még válaszolnának is!!!!

gega12345 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 43
Hát ez csúcs.
Szerintetek kik csinálják a szabályokat?
Nem az üzletben dolgozókat és vezetőket kell szidni,hanem azokat akik kitalálják a sok hülyeséget.
kiadnak egy feladatot,ha nem csinálod meg már mehetsz is tovább egy fegyelmivel.
Röhely hogy egy-két öltönyös mit meg nem enged magának.
Pedig ha belegondolnak,ha az üzlet nem megy nekik sincs fizetésük.Belőlük élnek.
Ha rossz a leltár,baszogatnak,ha végre jó az sem elég.
Kisujjad adod,de már nincs kezed.Ha jó az üzlet akkor is találnak valami hibát amiért ismét kap az ember,és a dolgozónak kuss a neve.
Kiváncsi lennék rá mit csinálna a munkavédelem nem is említve az emberi jogokat.
Ha már egyszer alkotmányban élünk.
borzi73 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 42
Azt szeretném még hozzá tenni ,hogy sok esetben nem a dolgozók a hibásak a főnökök a legnagyobb hunyók .A durvaság minta példánya .
borzi73 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 41
Sziasztok !Én is egy Penny Market dolgozója vagyok ,de én sem dicsekedhetem semmi jóval !Katasztrófális nálunk is a helyzet ,megerősítve a többiek írássát.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 40
"én kedvelem a Pennyt (mert olcsóbb mint a Cora vagy a TEsco), csak a kenyereikkel van bajom"

Hát ez a baj. Mert ömlik be a jónép hogy olcsó, veszik a D, E, F kategóriás saját márkás szemetet és jajdefinom. Nekem 250 forint spórolás sosem ért annyit, hogy félórákat álljak a kasszánál raklapok között.
Előzmény: Törölt nick (32)
ynnep Creative Commons License 2008.04.09 0 0 39
Sziasztok,velem is elbánt a PENNY!
Hannah68 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 38

Hát... nem akarom azt a csapatot erősíteni, akik a Pennyről, mint munkahelyről úgy beszélnek, mintha afrikai rabszolgatartóknál dolgoznának, de sajnos meg kell tennem.

Igaz nem én dolgoztam ott, hanem a fiam, de mint első munkahelyes megszenvedte. Harmadik nap egész nap térdelve sarkokat kellett pucolnia. MInt régen a katonaságnál fogkefével. Hihetetlen, hogy ilyen időket élünk. Negyedig nap már nem ment be dolgozni. És azt mondta "zombikkal" nem hajlandó együtt lenni napi 8 órában. Régebben, mikor ott vásároltam én is ezt a jelenséget láttam, de gondoltam ez vásárlónak jár ki. Ezek szerint munkatársaknak is.

 

Hannah68 Creative Commons License 2008.03.20 0 0 37
Jesszusom amiket olvastam:) Nem sokára áll be a fiam oda dolgozni. Hát remélem nem ilyen tapasztalatokkal fog hazajönni.

Van valakinek valami ötlete, hogy ha a penny nem jön be, akkor tapasztalat nélkül hova lehet még beadni az önéletrajzát? (mellette esti gimibe jár)

köszi, sziasztok
fenyjaro Creative Commons License 2008.01.10 0 0 36
M.inden dolgozónak be kellene lépni a szakszervezetbe hogy erősebbek legyünk.Nem vesznek minket komolyan. Gondolkodjatok és havan jó ötletetek írjatok. Amiket olvastam orszgos prbléma.
Üdv. Fényjáró.
Nelly84 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 35
Sziasztok!

Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt!!! Jómagam immáron 2 és fél éve vagyok a Penny Market "csapat" tagja...
Annyi mindent lehetne ide írni, hogy megtelne az oldal...
No hát kezdjük az elején... amikor elkezdtem dolgozni, sosem gondoltam volna, hogy én ott több mint 1 évet kibírok...hát ilyen az élet, most is éppen onnan jöttem délutános műszakból.
Ahogy olvasgatom itt a hozzászólásokat még úgy érzem, hogy talán én a szerencsésebbek közé tartozom. A helyzet mindenütt ugyanaz, ledolgoztatják veled a fél órát sőt sokkal többet is, de enni nem igazán lehet, túlórákat nem fizetnek, talán 1 évbe 1*, utána meg jól levonják a következő fizetésedből:D!
Másik kedvencem, a Próbavásárlás! Nem tudom Nálatok kedves mostani és volt kollegáim, szoktak e ilyet csinálni, de szerintem ez a legundorítóbb dolog a világon. Helyzet a következő, kolleganőmet a területi vezető kiküldi az ebédről, (ami teszem hozzá azt az 1 szem joghurtot jelenti amit 2 perc alatt képes elfogyasztani)hogy ugyan üljön már be a kasszába, és vigye le azt a kis sort. Aztán odaküldi a próbavásárlóját, aki telepakolja a kocsiját 6-7 karton üdítős zsuborral 2 10 kilós kutyakajával és hopp alá benyom egy mosóport meg az üdítők közé egy pár vákuumcsomagolt szalámit, ne hogy észre vegye. Persze kollegina miért is pakoltatna ki mindent, hiszen, ha a kedves vásárlónak azt mondjuk, hogy Mindent ki kéne pakolni a kocsiból, akkor épp hogy nem öl ott meg helyben!Vagy nem hord el mindenféle szajhának, hogy mit képzelünk mi magunkról ugyebár... kollegina megbukik.. kasszából ki, irodában be, ellenőrzik... hát ez meg ez hiányzik a blokkról mivelhogy nem látta át a kocsit. Ő esetében nem járt fegyelmi, megúszta egy figyelmeztetéssel, de a következő már nem lesz ilyen szerencsés. És akkor ezzel meg van magyarázva, hogy miért rossz a leltár. Persze itt senki nem lop, a Penny Market úgyis híres arról, hogy milyen jól bebiztosítja a boltjait őrökkel! Nekünk egy héten kb 2* van ott 3 órát aztán szevasz tavasz... Közbe meg szétlopják a szemünket. Jó rendben ezek után nagy részt mindenki próbál felpakoltatni mindent a szalagra, de ez kb 3 napig működik... addigra égnek áll az összes hajad a "Minek?" "Maga találta ezt ki?" "Mekkora baromság!" "Maga nem normális" és a stb kedves szavaktól, amik elhagyják a vásárlók száját. Érthető mód, hiszen tényleg baromság sztem is...csak nem tudom miért kell ezért vitázni..no mindegy.
Második a szék. Nekünk még van!!! De hozzáteszem azok igen rossz állapotban vannak, volt már kint Munkavédelem, nem történt semmi, a szék ugyanúgy rossz, most már inkább mindenki áll, aztán az üzemorvos meg csodálkozik, hogy hajszáleres a 22 éves leány lába. Nem tudom ez máshol hogy megy, de egyik másik üzletlánc boltjában sem láttam még ácsorgó pénztárost...
Harmadik kedvencem a takarító felszerelés. Valami sosincs.. pl ha van felmosó fejünk akkor nincs nyél, ha van nyél nincs vödör, ha van vödör, nincs gép... stb stb De azért legyen mindig tiszta és ragyogó a bolt, ami persze sosem az, akárhogy is hajtod ki a beled.
Röviden ennyi lenne kicsiny történetem és most elhúzok aludni mert holnap megint nap van és csak most jöttem haza, mindjárt kelhetek is fel és kezdődik az egész előlről...
veracsi Creative Commons License 2007.09.10 0 0 34

Hát ehhez az oldalhoz én is tudnék mit szólni. Én egy vidéki város Pennyjében dolgoztam, egy évig. A kereskedelmi munkát ők utáltatták meg velem, sőt az egész kereskedelmi bizonyítványomat elhajítanám legszívesebben, soha többet nem szeretnék kereskedelemben dolgozni. Amennyire utáltam mindig is azt a szót hallani mástól, hogy: "én gyárban dolgozom", úgy dolgozok én is 3 szakban, egy "gyárban". Az előttem szóloknak teljesen igazuk van, nincs olyan, hogy kajaidő, meg pisiszünet. Meg letelik a 8 óra és mehetsz kasszát zárni. Áhhh!!!! Aztán bevezették a 6 órás részmunkaidős dolgozókat. Ami annyit tesz, hogy a cég csak 6 órásokat vesz fel már jó pár ideje. 8 órások itt már csak a régi dolgozók vannak. Hát muszáj valamin csökkenteni a kiadást....Az egy év alatt 6 kg-t fogytam, annyira nem tudtam enni, nem volt rá lehetőség. Ha hazaértem reggelesből, persze tiszte ideg voltam, arra volt csak erőm, hogy valami ebéd után nézzek, aztán már este is volt egyből, feküdhettem le. és hozzáteszem, odakerülésemkor se nyomtam többet 50kg-nál. Ha "főkasszás" voltam, ami azt jelentette,hogy egész nap kasszában vagyok, nem az árut hordom ki, akkor 7órakor beálltam!!!-nem beültem a kasszába (a székeket már kiszedték egy jó pár ideje....) és jobb esetben a másik szerencsétlen pénztáros, (aki ugyancsak a velem egy súlycsoportú kollegina volt, a valamikor "több" száz kg-s árut hordta ki a békán) 11-kor nagy nehezen letudott váltani éppen arra, hogy egy pisit dobjak, és egy szendvicset, vagy egy kiflit bevágjak. A vezető eközben vagy cigizett, vagy mindig ténfergett valahol, aztán néha néha mikor megemberelte magát, kihozott egy raklap sört, vagy bort. Ott létem alatt, soha nem volt olyan új dolgozó aki tovább bírta volna pár hétnél, sőt volt aki pár nap után elment. Pedig ők "csak" részmunkaidős 6 órások voltak. A raktár iszonyatosan nézett ki mindig. Dugig volt áruval, de hozzáteszem mindennap jött kamion valamikor kettő is, és csak a mi boltunk árujával volt tele. Azért ellehet képzelni, hogy egy nyerges kamionnak mekkora a hossza...és hány raklap, és rollikocsi férhet el a plussz 3-4 mirelithűtővel. Egyszóval, lehetett volna egész nap pakolni 24 órán keresztül. Mert kb amennyien voltunk összevéve ennyi idő lett volna mindennap míg kipakoljuk az aznapi kamion áruját. Persze, hogy soha nem volt olyan, hogy időben hazamentem. Meg olyan hogy szabadság? Volt olyan ember akinek még a két évvel azelőtti is benn volt....

Én meg mikor annyit kértem majd EGY ÉV MUNKA UTÁN, nyáron, hogy hadd kérjek szabadságot, 1 hetet, összevissza ráncolta a vezető a pofáját. Aztán nagy nehezen kinyögte majd meglátjuk. De végül megkaptam.

Összevéve, a Penny a legundorítóbb munkahely az összes áruház között. Persze ismerősöm dolgozott Plus-ban is, aszonta az még rosszabb. Ott meg két ember dolgozik vasárnaponként (7-20) egy vezető és egy pénztáros!!!!!

És hát természetes, a vezető aztán nem fog a pénztárba ülni.

Azóta nagy ívben elkerülöm, bár hallomásból tudom, hogy a régi "mag" még mindig ott nyomja, de nekik is elegük van, hiszen sok a hiány, és a főfőnökök folyamatosan baszogatják őket, hogy kifogják őket rúgni, meg kikell majd fizetniük a hiányt.

Na tessék!!!!

gezaker Creative Commons License 2007.08.26 0 0 33
Én a Gödi ben dolgoztam két hónapot egy örökkévalóságnak tűnt!
A Munka Törvénykönyvét még hírből sem ismerik.
Ész nélküli túlázás, Izóra szabad galamb az itt dolgozókhoz képest, mivel a túlórák kifizetésével nem is fárasztják magukat. Szabadnapon is dolgozni kell, mert nincs elég munkaerő, viszont ki sem fizetik ezt a munkanapot, de hát ezen már nincs mit csodálkozni……..
Fél ember fizetéséért két-három ember munkáját kell végezni napi 10-12 órában.
A pénztárba beülve szerencsés ember vagy, ha WC-re ki tudsz menni, ha mégsem akkor nem volt szerencséd…
Kajaidő az elfelejtve! Nagyon előrelátóak! Nehogy WC-re kelljen menned! Ezek után már-már természetesnek tűnik az is, hogy a ledogozott kajaidőre, sem fizetnek.
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 32
én kedvelem a Pennyt (mert olcsóbb mint a Cora vagy a TEsco), csak a kenyereikkel van bajom
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.28 0 0 31
A Mezőkovácsházi Pennyben a kisebséghez tartozó rézbőrűek 3 évestöl 60 évesig szemrebbenés nélkül mindent lopnak,szörnyü látni azt az érdektelenséget a dolgozók részéröl,gyakorlatilag a kálójukat elopatják a kisebségel.
Wormie Creative Commons License 2007.06.18 0 0 30

Hosszú ontopik cikk a Homáron!

http://homar.blog.hu/2007/06/18/p99293#more99293

neleron Creative Commons License 2007.05.10 0 0 29
Sziasztok! Még sosem láttam mosolygós eladót, polcfeltöltőt a Pennyben, most már értem miért. Valóban szörnyű a helyzet. Nem értem, miért nem fogja fel egy cég, hogy a legjobb és legminőségesebb munkát csakis boldog és elégedett munkaerővel lehet elérni. Mert szerintem nem mindenki képes arra, hogy boltos, eladó legyen, erre születni kell, és az igazán jó eladót az ember megszereti, megismeri, és visszajár hozzá. Ez személyes tapasztalatom is. Egy másik multinál vásárolok havonta egyszer (tisztítószer, stb.) és előre figyelem, hogy a kedvenc pénztárosom ott van-e, és ha igen, akármilyen hosszú a sora hozzá megyek, mert szeretem. Fogják már fel a multik (is), hogy ha boldogok az alkalmazottaik, sokkal nagyobb a profit, elégedetteb a vásárlóközönség, és nem mellékesen, ha jó az árú, akkor egy életre megszerzi a vásárlót. Sajnálok minden boltost akinek ezek a mocskok megkeserítik az életüket, hiszen az ő munkájuk teszik számunkra, a vásárlóknak kellemessebbé a napot, hiszen ott szerezzük be a mindennapi betevőnket. Sajnálom, és bocsánat mindenkitől akivel szemben igazságtalanok ezek a cégek. Üdv. Nelli
Előzmény: pennybaby (28)
pennybaby Creative Commons License 2007.05.07 0 0 28
Sziasztok!
Józsinak Csepelről.Nem kell mentegetőznöd.Aki dolgozott pennyben,az jól tudja,hogy minden szó igaz amit leírtál.Vannak elit boltok,és vannak amelyikekre nagy ívben sz...nak.
1.Reggel 6-14.5 papiron.Az én esetemben pl.örültem,ha este 18 órakor el tudtam jönni.De ilyenkor azt mondtam,hogy szerencsém van.Az átlag az este 20 óra.Ha du.mentem,10 órakor már dolgoztam.Túlóra nincs,de ha szorul a hurok a "cég" felé,akkor van.Ha beírja a paciens,hogy meddig volt ott,miért tette,ha nincs beírva,miért nincs.
2.Átlag 1000nm területű egy üzlet,amiben néhány helyen KETTEN dolgoznak egy műszakban.Az b... üljön kasszába,vegye át az árut,fogadja a reklamációkat,rendeljen meg,ja de ott állnak a göngyölegnél,és megjött a következő kamion,ami annyi leosztott árut hozott,amit képtelenség elhelyezni a raktárban,hát még az üzletben.Az egyik adag még el sem fogyott,máris ott a következő.Hát ennyire kell menni a másik multi után?(lidl heti 2x akció,vasárnapi nyitvatartás)
3.És jön a "vezetőség".Annyi munkát ad amire 2 nap nem elég,nemhogy a napi 8 óra.Elmondja bánatát,a mondja az nem mindig igaz.Inkább kiabálja.Mert ugye állatok vagyunk.ÉLÜNK ,HALUNK A PENNYÉRT.Csak ha így folytatja,ő fog haldokolni.

Folyt.köv.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.14 0 0 27
Boldog szülinapot. Bocsi az előbiekért.
Előzmény: Józsy Csepelről (26)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.04.14 0 0 26

Szevasztok!

 

Hát hogy én mindig vmien ünnepen tudok felírni erre az oldalra... Ma pl. a szülinapom van... a 20. :D

Na mind1... Wormie!!!Neked azt üzenném ha már így rákérdeztél, ha így tok németül mér melózok egy ilyen rakás szarban, azt mondanám, mert később kereskedelemben fogok dolgozni és el kell a tapasztalat, hogy ne úgy álljak a boltok teendőihez majd, mint a mostani pennys vezetőség például, ja és hozzátenném!!! DIÁKMUNKÁN vok:)

Neked pedig mucu30 csak annyit, hogy nem azér' írtam németül, hogy fitogtassam tudásom, hanem, hogy ha a német nagyfőnök, a "tulaj" elolvassa véletlenül az oldalt megértse amit írok;)

Na megyek bulizni... Legyetek jók barátaim....;)

Wormie Creative Commons License 2007.04.10 0 0 25
Micsoda rasszista kifejezéseket használsz! :-(
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.10 0 0 24
Figyusz Svábbogarak ha nem veszitek észre ez Magyar oldal,vagy csak egy szeméjiség zavarban lévő hazánk fia írogat furcsa szövegeket.
Wormie Creative Commons License 2007.04.09 0 0 23

Hallo lieber Sepi aus Csepel! :-)

 

Vielen Dank für den interessanten Bericht. Ich habe aber eine Frage an dich: wenn du so gut Deutsch sprichst, warum arbeitest du in dieser Scheißkiste? :-DDDDD

Empfehlung: du sollst die Story eventuell auch dem Verbraucherschutz (FVF) erzählen.... Sie würden das bestimmt schätzen. ;-)

 

Ich freue mich auf die nächste Folge, bitte halt' uns auf dem laufenden über die weitere Folge der Angelegenheit.

Tschüssi. :-)

Előzmény: Józsy Csepelről (22)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.04.07 0 0 22

Guten Tag meine Damen & Herren,

 

ich begrüße Ihnen wieder auf dieser Seite... :D

Unseres Thema beschäftigt sich heute mit der Firma..........Penny Market jaaaa:D

Ich möchte von einiger neuen Informationen erzählen, was ich diese Woche erlebt:

Ich wollte am Dienstag oder am Mittwoch - 'schuldigung ich weiß genau leider nicht, wann es pünktlich passierte - in einen anderen Penny 'rumschauen, weil ich sehr neugirig daran war, wie dieses andere Gechäft "funktioniert". Ich trat herein, und hörte ich sofort einen Kunde, der "just" ins Buch der Kunden schrieb, und diskutierte mit einer Frau ganz laut :D Ich muss wahrscheinlich nicht erwähnen, dass diese "Lady" die regionale Leiterin war, zu ihr das Geschäft gehört.

Na, ich lachte darüber einen, und ging ich weiter. Ich wartete ein bisschen in der ersten Reihe auf diese Frau, und als sie zu mir näherte, fragte ich sie, wo ich den Preis einer Schokolade - was ich auswählte - finde, weil sie nirgendwo erschient...

Sie gab mir gar keine "Simpatie" und meine ich... sie lebt für sich selbst "maximum" und "existiert" keine Kunde in seiner Umgebung... Sie ist einfach eine schlechte "Händlerin".

Ich werde nächstes Jahr economy (Wirtschaftwissenschaft;)) aus dem Fach Handel und Marketing lernen, und werde ich einmal für die "Penny's Leader" zeigen - wie ich es heutzutage in der Kasse versuche - wie man sich mit den Kunden verhalten soll!!!

:D

 

I will be back next week, too;)

And give a fu*k to the mot*erfu*king dis*usting Penny Market...

 

My people... Have a good weekend and very beautiful Easter!!!

Tomo29 Creative Commons License 2007.04.05 0 0 21
Sziasztok! Nagyon tetszik hogy van egy ilyen oldal ahol a negatív élményeket meg lehet osztani. Tegnap hazajöttem a kedvenc munkahelyemről a PENNYBŐL és öröm volt olvasni bánatomban a sok igaz és tanulságos történetet. Velem az történt hogy kb 3 nap után az ünnep elötti agymenésben betettek a kasszába. Gondolhatjátok ez volt a második nap hogy én voltam a kasszás. A lényeg az hogy jól ment meg minden aztán záráskor hirtelen lett 9360ft mínuszom. Ekkor kicsit elmentt az életkedvem a vicc az hogy nem a kézpénz volt nem az étkezési csekk nem göngyöleg hanem az átkozott bank! Elszámolásnál hiányzott 2 db cetli és ezt velem fizettetik meg. Nem tudom miért nem tudnak kapcsolatba lépni a bankal hiszen a pénzutalás megtörtént volt fedezet meg minden! Mocskos egy munkahely a penny aki teheti az kerülje mint munkahely bár mondjuk az átcsomagolt átválogatott fincsi lédus gyümölcsökről is lehetne mit mondani. Kiveszük a sz..t a jót meg beteszük a zacskót összekötjük és már kész is . A területvezető meg egy büdős ku. va. Bejött a boltba aztán már is lett felmondás. Az egyik kolleginával nagyon durván beszélt erre ő felmondott hozzáteszem jogosan.Én diákmunkán vagyok a pennybe de ez egy nagy át ba..ás mert nem vagy sehol bejelentve stb. Akinek van esze az ne menjen pennybe melózni inkább legyetek pénznélkül de legalább egy büszke ember és okos leszel mert a suli sem fog elmaradozni. Tapasztalat 06:00- 14:30 ami modosúl hogy 15:15- kore jövök ki ennyit erről a fosról Sziasztok
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.21 0 0 20
A Penny egy nagy rakás...dehát ez kell a népnek (nemcsak itthon), sorbanállás, szar minőség, csak ócccsóóó legyen.
Előzmény: Foley (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!