Keresés

Részletes keresés

neleron Creative Commons License 2007.05.10 0 0 29
Sziasztok! Még sosem láttam mosolygós eladót, polcfeltöltőt a Pennyben, most már értem miért. Valóban szörnyű a helyzet. Nem értem, miért nem fogja fel egy cég, hogy a legjobb és legminőségesebb munkát csakis boldog és elégedett munkaerővel lehet elérni. Mert szerintem nem mindenki képes arra, hogy boltos, eladó legyen, erre születni kell, és az igazán jó eladót az ember megszereti, megismeri, és visszajár hozzá. Ez személyes tapasztalatom is. Egy másik multinál vásárolok havonta egyszer (tisztítószer, stb.) és előre figyelem, hogy a kedvenc pénztárosom ott van-e, és ha igen, akármilyen hosszú a sora hozzá megyek, mert szeretem. Fogják már fel a multik (is), hogy ha boldogok az alkalmazottaik, sokkal nagyobb a profit, elégedetteb a vásárlóközönség, és nem mellékesen, ha jó az árú, akkor egy életre megszerzi a vásárlót. Sajnálok minden boltost akinek ezek a mocskok megkeserítik az életüket, hiszen az ő munkájuk teszik számunkra, a vásárlóknak kellemessebbé a napot, hiszen ott szerezzük be a mindennapi betevőnket. Sajnálom, és bocsánat mindenkitől akivel szemben igazságtalanok ezek a cégek. Üdv. Nelli
Előzmény: pennybaby (28)
pennybaby Creative Commons License 2007.05.07 0 0 28
Sziasztok!
Józsinak Csepelről.Nem kell mentegetőznöd.Aki dolgozott pennyben,az jól tudja,hogy minden szó igaz amit leírtál.Vannak elit boltok,és vannak amelyikekre nagy ívben sz...nak.
1.Reggel 6-14.5 papiron.Az én esetemben pl.örültem,ha este 18 órakor el tudtam jönni.De ilyenkor azt mondtam,hogy szerencsém van.Az átlag az este 20 óra.Ha du.mentem,10 órakor már dolgoztam.Túlóra nincs,de ha szorul a hurok a "cég" felé,akkor van.Ha beírja a paciens,hogy meddig volt ott,miért tette,ha nincs beírva,miért nincs.
2.Átlag 1000nm területű egy üzlet,amiben néhány helyen KETTEN dolgoznak egy műszakban.Az b... üljön kasszába,vegye át az árut,fogadja a reklamációkat,rendeljen meg,ja de ott állnak a göngyölegnél,és megjött a következő kamion,ami annyi leosztott árut hozott,amit képtelenség elhelyezni a raktárban,hát még az üzletben.Az egyik adag még el sem fogyott,máris ott a következő.Hát ennyire kell menni a másik multi után?(lidl heti 2x akció,vasárnapi nyitvatartás)
3.És jön a "vezetőség".Annyi munkát ad amire 2 nap nem elég,nemhogy a napi 8 óra.Elmondja bánatát,a mondja az nem mindig igaz.Inkább kiabálja.Mert ugye állatok vagyunk.ÉLÜNK ,HALUNK A PENNYÉRT.Csak ha így folytatja,ő fog haldokolni.

Folyt.köv.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.14 0 0 27
Boldog szülinapot. Bocsi az előbiekért.
Előzmény: Józsy Csepelről (26)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.04.14 0 0 26

Szevasztok!

 

Hát hogy én mindig vmien ünnepen tudok felírni erre az oldalra... Ma pl. a szülinapom van... a 20. :D

Na mind1... Wormie!!!Neked azt üzenném ha már így rákérdeztél, ha így tok németül mér melózok egy ilyen rakás szarban, azt mondanám, mert később kereskedelemben fogok dolgozni és el kell a tapasztalat, hogy ne úgy álljak a boltok teendőihez majd, mint a mostani pennys vezetőség például, ja és hozzátenném!!! DIÁKMUNKÁN vok:)

Neked pedig mucu30 csak annyit, hogy nem azér' írtam németül, hogy fitogtassam tudásom, hanem, hogy ha a német nagyfőnök, a "tulaj" elolvassa véletlenül az oldalt megértse amit írok;)

Na megyek bulizni... Legyetek jók barátaim....;)

Wormie Creative Commons License 2007.04.10 0 0 25
Micsoda rasszista kifejezéseket használsz! :-(
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.10 0 0 24
Figyusz Svábbogarak ha nem veszitek észre ez Magyar oldal,vagy csak egy szeméjiség zavarban lévő hazánk fia írogat furcsa szövegeket.
Wormie Creative Commons License 2007.04.09 0 0 23

Hallo lieber Sepi aus Csepel! :-)

 

Vielen Dank für den interessanten Bericht. Ich habe aber eine Frage an dich: wenn du so gut Deutsch sprichst, warum arbeitest du in dieser Scheißkiste? :-DDDDD

Empfehlung: du sollst die Story eventuell auch dem Verbraucherschutz (FVF) erzählen.... Sie würden das bestimmt schätzen. ;-)

 

Ich freue mich auf die nächste Folge, bitte halt' uns auf dem laufenden über die weitere Folge der Angelegenheit.

Tschüssi. :-)

Előzmény: Józsy Csepelről (22)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.04.07 0 0 22

Guten Tag meine Damen & Herren,

 

ich begrüße Ihnen wieder auf dieser Seite... :D

Unseres Thema beschäftigt sich heute mit der Firma..........Penny Market jaaaa:D

Ich möchte von einiger neuen Informationen erzählen, was ich diese Woche erlebt:

Ich wollte am Dienstag oder am Mittwoch - 'schuldigung ich weiß genau leider nicht, wann es pünktlich passierte - in einen anderen Penny 'rumschauen, weil ich sehr neugirig daran war, wie dieses andere Gechäft "funktioniert". Ich trat herein, und hörte ich sofort einen Kunde, der "just" ins Buch der Kunden schrieb, und diskutierte mit einer Frau ganz laut :D Ich muss wahrscheinlich nicht erwähnen, dass diese "Lady" die regionale Leiterin war, zu ihr das Geschäft gehört.

Na, ich lachte darüber einen, und ging ich weiter. Ich wartete ein bisschen in der ersten Reihe auf diese Frau, und als sie zu mir näherte, fragte ich sie, wo ich den Preis einer Schokolade - was ich auswählte - finde, weil sie nirgendwo erschient...

Sie gab mir gar keine "Simpatie" und meine ich... sie lebt für sich selbst "maximum" und "existiert" keine Kunde in seiner Umgebung... Sie ist einfach eine schlechte "Händlerin".

Ich werde nächstes Jahr economy (Wirtschaftwissenschaft;)) aus dem Fach Handel und Marketing lernen, und werde ich einmal für die "Penny's Leader" zeigen - wie ich es heutzutage in der Kasse versuche - wie man sich mit den Kunden verhalten soll!!!

:D

 

I will be back next week, too;)

And give a fu*k to the mot*erfu*king dis*usting Penny Market...

 

My people... Have a good weekend and very beautiful Easter!!!

Tomo29 Creative Commons License 2007.04.05 0 0 21
Sziasztok! Nagyon tetszik hogy van egy ilyen oldal ahol a negatív élményeket meg lehet osztani. Tegnap hazajöttem a kedvenc munkahelyemről a PENNYBŐL és öröm volt olvasni bánatomban a sok igaz és tanulságos történetet. Velem az történt hogy kb 3 nap után az ünnep elötti agymenésben betettek a kasszába. Gondolhatjátok ez volt a második nap hogy én voltam a kasszás. A lényeg az hogy jól ment meg minden aztán záráskor hirtelen lett 9360ft mínuszom. Ekkor kicsit elmentt az életkedvem a vicc az hogy nem a kézpénz volt nem az étkezési csekk nem göngyöleg hanem az átkozott bank! Elszámolásnál hiányzott 2 db cetli és ezt velem fizettetik meg. Nem tudom miért nem tudnak kapcsolatba lépni a bankal hiszen a pénzutalás megtörtént volt fedezet meg minden! Mocskos egy munkahely a penny aki teheti az kerülje mint munkahely bár mondjuk az átcsomagolt átválogatott fincsi lédus gyümölcsökről is lehetne mit mondani. Kiveszük a sz..t a jót meg beteszük a zacskót összekötjük és már kész is . A területvezető meg egy büdős ku. va. Bejött a boltba aztán már is lett felmondás. Az egyik kolleginával nagyon durván beszélt erre ő felmondott hozzáteszem jogosan.Én diákmunkán vagyok a pennybe de ez egy nagy át ba..ás mert nem vagy sehol bejelentve stb. Akinek van esze az ne menjen pennybe melózni inkább legyetek pénznélkül de legalább egy büszke ember és okos leszel mert a suli sem fog elmaradozni. Tapasztalat 06:00- 14:30 ami modosúl hogy 15:15- kore jövök ki ennyit erről a fosról Sziasztok
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.21 0 0 20
A Penny egy nagy rakás...dehát ez kell a népnek (nemcsak itthon), sorbanállás, szar minőség, csak ócccsóóó legyen.
Előzmény: Foley (8)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.20 0 0 19
Isten értessen Józsi Csepelröl.
Érdeklődve várom továbi leveleidet,nálunk is ugyan ez a helyzet Mezőkovácsházán a Pennyivel.
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.03.19 0 0 18

Kedves Hölgyeim és Uraim!!!

 

Elérkezett az a nap, amikor új "diák-munkahellyel" kellett szembesülnöm... Mivel, hogy a kedves János, ha valaki nem tudná kiről van szó a RÉGIÓVEZETŐ, akihez a csepeli Penny is tartozik, kirúgott, mert a véleményemet kinyilvánítottam, megosztottam másokkal... Én nem fűzök hozzá semmit legyen elég az, hogy gusztustalan... NEM AZÉRT, MERT KIRÚGOTT, HANEM MERT NEM ÁLLT ELÉM, CSAK ÚGY ÜZENTE!!!Ennyit erről... Feladta a labdát és azt hiszem én most lecsapom;)

Akkor bele is fognék: Az új hely, ahol dolgozom a penny egyik konkurens cége és ott is van munka, de van is ember, így feltöltöttség, tisztaság is valamint a sorbanálló vevőkre is képesek az ott dolgozók figyelmet szentelni!!!Sőt!Az embert MEG IS BECSÜLIK itt!!!Ez a pennynél nemhogy nem szokás, talán nemis ismerik a szót magát...A vicc az, hogy nem vicc!!!

Arról nemis beszélve, hogy végre rájöttem: nem voltam hülye, hogy felírtam erre a fórumra... Amit írtam, abban nem volt semmi valótlan... Erre nem egy tanum van!!!Sőt, képzeljétek barátaim, milyen reformokat próbál a penny bevezetni... 1.: Ha valaki bankkártyával fizet és a kasszás mert már leszédül a székéről olyan éhes és nincs ki leváltsa a sok túlóra mellett, és véletlenül a bankkártya gomb helyett a KP feliratú gombot nyomja meg...Igen jegyzőkönyv és ki kell a dolgozónak azt a pénzt fizetnie!!!Úgy, hogy a pennynek azt a pénzt átutalja a bank a rákövetkező munkanapon... Ez még semmi;)

2.: A kasszásokat riogatják a vezetők, hogy majd a leltárhiányt ki kell fizetniük, mert náluk ment ki a jószág (portéka) a kassza alatt...na most ez már munkaügyi bíróságra tartozna, csak mindenki félti az állását... ez rendben van, de nekem nincs már mit féltenem... a kis diák csepelről most belecsap a lecsóba... és hangot ad mindennek, aminek eddig nem volt!!! Amúgy a 2es ponthoz még annyit: miért nem lehet affölé a nyomorult kassza fölé egy tükröt felszerelni, hogy a kasszás normálisan belelásson a kocsiba??? Ja se emberre, se tükörre nem jut :D

De ne siessük el!!! Nem kell mindent rögtön;) minden héten legalább egy levél fog erre a fórumra felkerülni... ez nem bosszú... ez az igazság... a labda, amit le kell csapnom;)

Névnapom alkalmából csak annyit fűzök hozzá... Ne felejtsétek barátaim, ami összeköt: Penny Market? Elkerülöm!!!

 

Józsy Csepelről

 

U.i.: Hamarosan újabb információk fognak napvilágot látni ;););)

Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.26 0 0 17

Üdvözletem!

az előző számlálás csak a felmondásom aláirásának dátumát jelzi és azóta nem-kivanatos személyek között tartottak számon, a felsőbb vezetésben. Ezért ugyis kiléptem volna, ez csak felgyorsitotta a folyamatot.

Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.26 0 0 16

Még hat nap... Kedves János...

akoshikon Creative Commons License 2007.02.25 0 0 15
??-)
Előzmény: Józsy Csepelről (14)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.25 0 0 14

MÁTÓL SZÁMÍTVA 1 HÉT KEDVES URAM!!! :D

akoshikon Creative Commons License 2007.02.16 0 0 13
hello ez sajnos igy van ! én is pennyben melozok bp en! de én sem akarom hogy megkéseljenek müszak után mert már volt hogy késsel fenyegettek! a penny vezetöséget meg nem érdekli !! sajnos
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.15 0 0 12
Sziasztok!

Három-négy hete figyeltem fel a Mezőkovácsházi Pennyiben hogy az átlagnál sötéteb bőrű etnikum tagjai délután mihejt a biztonsági őr leadja a szolgálatot heten-nyolcan megjelenek s pakolnak a kabát,szoknya minden kis szegletébe ételt italt meg minden egyebet.
A legszörnyűb a dologban amikor szoltam a pénztárosnak csak anyit válaszolt , mit csináljak vele.
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.12 0 0 11

A félreértések elkerülése érdekében bocsátom ki kezeim közül a következő levelet, amolyan válaszként nemis inkább elemzésként a 2 nappal ezelőtt íródott művemre...

Kezdésként megemlíteném, hogy 3 ponton szeretném HELYESBÍTENI az irományt!!!

Az 1. ponton idézem - "a vezető cigizik" kifejezés alatt, nem azt kíséreltem meg, hogy keresztbe tegyek bármelyik boltvezetőnek, esetlegesen műszakvezetőnek a cégnél, henem azt próbáltam meg sugallni, hogy a boltban a vezetők a 30perces étkezésre felhasználható idejüket a stressz hatására inkább egy szál cigivel szeretnék eltölteni, ja és közben természetesen általában selejtet irnak össze, ami megintcsak nem kis munka és ezáltal kimondhatom nincs is valami sok szünetük!!!HOGY KI EZÉRT A HIBÁS HAMAROSAN KIFEJTEM... a 2. pontban rögzíteném, hogy gazdasági főiskolára járok, szóval van némi fogalmam a Kereskedelemről, mely valljuk be: genyó szakma, de én csípem... az, hogy "3an vagyunk a boltban" nem nevezhető a bolt output-jának szempontjából a növekvő hozadék szakaszának, azaz nem igazán nyereséges és itt helyezném el a 3. pontot mely a területvezetőhöz kapcsolódik: AZZAL, HOGY Ő BEJÖN ÉS ELEMZI A BOLTOT, KIOSZTJA A MUNKÁT ("SÖPRÉS, LESZEMETELÉS" - idéztem), csak a MUNKÁJÁT VÉGZI!!! Egyszóval ki a hibás: a válsz egyszerű: a RENDSZER... A MULTINACIONÁLIS CÉGEK: esetünkben a Penny Market Kft-ről van szó, de sorolhatnék ide több boltot is, ahol (dolgoztam is, mint diák) még sokkal rosszabb a helyzet és vannak olyanok is, melyekről még könyvet is írtak - nem kell részleteznem...

Összegezve szeretném, ha a 10-ei levelemet (az Összes MULTI nem csak a Penny), nem bírálná, hanem csendesen elgondolkodna rajta, mennyiben változna is a helyzet, ha kicsit másképp állnának a boltokkal kapcsolatos teendőkhöz!

 

U.i.: Köszönöm, hogy figyelmet szenteltek a végigolvasáshoz, és meg kell jegyeznem még zárszónak: A társaság, maga egy bolt atmoszférája, és a kooperatív munkatársak miatt szeretek(lehet márcsak szerettem) a Penny Market Kft-nél dolgozni...

Előzmény: Józsy Csepelről (10)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.10 0 0 10
Én jelenleg diákként melózok Csepelen a Pennyben főiskola mellett... Hááááátttt.. Hadd ne mondjam, hogy oltári poén!!!Egyik haverom is velem van a diákmelón 7végente képzelhetitek!Amikor pénteken 3an vagyunk délután a vezető cigizik haverom a kasszában 8000ren a sorban én meg pakolok... Megjön a szekér (a kamion) is időközben, amiről ugyebár 35 raklap között le kell húznom az árút... Na most emellett még kasszába is be kéne ülnöm egyidőben a rakodással és az áruátvétellel... Mondanom sem kell hogy ezekben a percekben csöngetnek a bolt végében található üvegvisszaváltónál kb. 8an ezt is nekem kell átvennem és emellett 3-4 órát túlórázva gondolkodom, hogy jó lenne vmit enni is :D Jó vicc... Különösen ha betéved a területis és csak annyit kérdez tőlem miért nincs felseperve az utca és leszemetelve a bolt... Ilyenkor megyek el általában 2 mosoly között rágyújtani, miközben nagy figyelemmel kísérem végig, ahogyan a pékesautó lelkesen tolat lefelé a rámpán, várva, hogy lerámoljam róla a 100db friss kenyeret és a 889 db pékárút és zsemlét...;)
akoshikon Creative Commons License 2007.02.04 0 0 9
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Foley Creative Commons License 2007.01.12 0 0 8
Ez a Penny tényleg elcseszett egy hely. Nálunk is van egy ilyen bolt a közelben, néha betévedek, de mindig valami valami gebasz. Pl tegnap állnék be a pénztárhoz, mire mondja a pénztáros, hogy álljak át a másikba, mert Ő már zár (összesen két pénztár van). Átállok a másikba, ahol vannak vagy 8-an előttem, erre alig telik el két perc, jön egy újabb próbálkozó, akinek megengedi, hogy beálljanak. :) Persze követik vagy 3-an....
A másik: vettem egy rekesz sört. A rekesz kódját egyik pénztáros sem tudta, és vagy egy percen át kiabált át az áruház másik felébe, hogy megtudja egy illetékestől, hogy mi a kód.... Ezek nem ismerik a telefont? Pár ezer forintból felszerelhetnének egy ilyet, vagy veszenk 5 ezerért egy szaros walki talkit, aztán szevassz....

Ja a legjobb. Régebben csak akkor lehetett kártyával fizetni, ha SENKI! nem beszélt semilyen telefonvonalon (magyarul hátul, a boltvezető sem foglalta a vonalat).

Röhelyes.
kytty-cyca Creative Commons License 2006.03.24 0 0 7
Sziasztok!
Én dolgoztam az egyik Penny-ben egy hónapot, 2005. nov. 31 - 2005. dec. 31 - ig, és még azóta sem kaptam meg a fizetésem! Idegileg sem birtam tovább, körülöttem mindenki nyugtatózta magát! Képzelhetitek mi volt ott!? Azóta még csak vásárolni sem járok oda!
Pusz: kytty-cyca
városlakó Creative Commons License 2005.02.27 0 0 6

Én láttam az adást, a Penny a boltvezetőktől szabadul meg érdekes módszerekkel. Az egyik dolgozó azt mondta, hogy 8 évet dolgozott a Pennynél, és a cég neki köszönhette a budapesti áruházakat.

 

A bolvezetők elbocsátását a területi vezető intézi.

A Penny Market küldött egy faxot a Tv Ügyvédjének, amelyben az állt, hogy a dolgozók aláírták a felmondási papírokat.

Mostmár értem, hogy miért keresnek olyan gyakran boltvezetőket.

Előzmény: leszúrt Rittberger (4)
P.enelope Creative Commons License 2005.02.24 0 0 5
Néhány kirúgott dolgozó nyilatkozott. Túlóráztatták őket, de nem fizették ki, és szabálytalanul kifizettették velük a hiányt.

Előzmény: leszúrt Rittberger (4)
leszúrt Rittberger Creative Commons License 2005.02.23 0 0 4

Nem látta valaki a Tévé ügyvédje c. műsort az M1-en? Csak az utolsó pár mondatot kaptam el belőle. A Penny disznóságairól volt szó.  Mondtak valami érdemlegeset is? Mutattak valami konkrétumot? Vezető nyilatkozott?

 

_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3
jol teszed
nyman Creative Commons License 2005.02.17 0 0 2
Eddig is kerultem. Az elmult 5 evben 1x vasaroltam 10 (v. 12db?) tojast. Eppen kellet es pont ott vot. De zavart, hogy csak bevasarlo kocsi van es kosar nincs. Ugyhogy tovabbra is kerulom.
Előzmény: P.enelope (-)
meggyespite Creative Commons License 2005.02.17 0 0 1

Én meg tudod, miért kerülöm el őket? Mert nem normálisak. Néha megjelentetnek egy-egy egész oldalas hirdetést valamelyik újságban, tudod, a szokásos "baba szappan 99 Ft helyett 92 Ft"-szintű hirdetésekkel, de egy büdös sort nem írnak az elérhetőségeikről, boltok címéről. Honlapjuk nincs. Fogalmam sincs, hol vannak üzleteik, mert ezt valamiért nem hirdetik. Mert ennyire hülyék. Ha neaggyisten szeretnék vásárolni tőlük valamit, akkor nem tudnám, hová menjek. Hívjam fel a tudakozót, hogy megtaláljak egy köcsög boltot??? Most komolyan, barmok ülnek ott az egész vezetőségben? Vagy a marketingesüket is egy jósnő, esetleg táltos hatására vették fel, mert szép volt az aurája??

 

:)

 

 

Előzmény: P.enelope (-)
bindera Creative Commons License 2005.02.17 0 0 0
o

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!