Keresés

Részletes keresés

Szipolyka. Creative Commons License 2005.06.14 0 0 4

Kit latnak szemeim :-)))) Bee, regota logsz mail-lel!

 

No de hogy on-ok is legyunk :-)

Elolvastam a konyvet, igen. Elolvastam a hozza irt kommentarokat is, amik szinten sokatmondok.

Elsosorban az gondolkoztatott el, hogy a Norbi _valoban_, _nagyon_ kover volt. Tehat nem arrol van szo, hogy eleve anorexias modellekkel reklamoznak testzsirmagnest vagy szuzteat vagy egyeb sz.rokat (esetleg messze nem azonos kover modellekkel osszehasonlitjak: ilyen volt, ilyen lett), hanem adva van valaki, aki tenyleg igy fogyott le, es igy tartja a sulyat tovabbra is. Namarmost, ez valami. A taplalkozastudomany pedig (szerintem) meg annyira ingovanyos, hogy tudja a fene, melyik elmeletnek higgyen. Talan annak, amelyik mogott eredmenyek is vannak.

 

Pont ezert nyitottam ezt a topikot: hogy kideruljon, a Norbi egy urleny es a Katinka- meg Kovi-sztorik mesterseges csinalmanyok, vagy netan a modszer tenyleg mukodik. Boldog lennek, ha kiderulne, hogy vannak emberek, akik igy fogytak. Akar ertem a biokemiajat, akar nem...

Előzmény: Beebite (3)
Beebite Creative Commons License 2005.06.14 0 0 3

Te, Szipolyka, te elolvastad azt a könyet, és még van kedved kipróbálni?:) pont neked, aki azért nem messziről ugatod a biokémiát?:)

Sztem a dolog nyitja az, hogy ha a mezei egérkének megtiltjuk, hogy a szokványos kajapárosításait (hus krumplival) zabálja, akkor kevesebbet fog enni, és még ha mozog is, akkor kész a siker.

 

Magában a módszerben semmi reális tudományos okot nem látok, és én inkább 30at akarok leadni, de 3-t se sikerült:)

Igaz, betartani könnyű volt, nem úgy mint a 90 naposat, amit el se kezdtem, mert ott is alapvető bajaim vannak a "szénhidrát" és a "keményítő" megkülönböztetésével:)

 

Mondjuk azt nem tartom kizártnak, hoy az elválasztós diéták sikeresek lehetnek, biztos van oylan, aki meg is tudja magyarázni, miért.

Sőt, örülök, sőt, kalapemelés, ha van sok ember, aki lefogyott update "módszerrel", legyen bár akármi a valódi ok.

Előzmény: Szipolyka. (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.14 0 0 2
Ez itt OFF, de én hízni szeretnék. Nem tudok.
Előzmény: Szipolyka. (1)
Szipolyka. Creative Commons License 2005.06.14 0 0 1

Rendben, akkor ez megvolna :-)

Egyeb?

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.14 0 0 0
n0rbi
Szipolyka. Creative Commons License 2005.06.14 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Akit erdekel a Norbi update, netan kiprobalta es megosztana velunk - akar pozitiv, akar negativ! - tapasztalatait, az jojjon es meseljen...

Jo lenne, ha ez a topik NEM arrol szolna, hogy hogy nez ki a Norbi meg ki mennyire utalja, hanem a modszererol es az altala elert (vagy el nem ert) eredmenyekrol.

 

En magam 3-5 kilotol szeretnek megszabadulni, sehogy nem akar osszejonni. Kis sulyfelesleget sokszor nehezebb leadni, mint nagyot :-/

Ettol fuggetlenul, minden eredmeny erdekel, en csak bemutatkoztam topikszempontbol :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!