Keresés

Részletes keresés

Al14 Creative Commons License 2001.11.23 0 0 296
Sziasztok.
Kinek sikerült kinyitni Arnikában a bank páncélját? Végig van a zár rakva azokkal a tologatnivaló bigyókkal, és nincs saját tolvajom.
köszi előre is a tippeket.
Al14
s9ns Creative Commons License 2001.11.23 0 0 295
Mage!

TEsó!
Te sem tudsz helyet ahonnét leölthető EZ?

Nem igazán látlak mostanában! Nem jáccol?
Nekem is elbasszák a kedvem az egésztől!
Ha tudsz segits!
Kösz!

Előzmény: Mage (294)
Mage Creative Commons License 2001.11.23 0 0 294
**** SPOILER ****

En is olvasgattam a kulfoldi forumokat, es a jatek kozepe-vege fele el lehet felejteni a sebzovarazslatokat. Paralizalni kell (web, paralyze, freezee flesh, insane), vedekezni-segiteni (armor plate, magic screen, missille shield, enchanted blade, bless, elemental shield). Hasznos meg az elemental, az asphyxiate. A teleport is eleg kellemes :)

Mondjuk ez varhato volt.

Aki rangert inditott, az ne bankodjon, megfelelo ijjal szorja a criticalt magas szinten.

A monkot szidjak kicsit, de azert nem olyan rossz :)
**** SPOILER ****

Efreet Creative Commons License 2001.11.23 0 0 293
olvasgattam külföldi fórumokat...
a hologram eltűnése (mint animáció) KÖZBEN nem szabad menteni. előtte utána nyugodtan. szóval nem tragédia az a peccs.
DonnieBrasco Creative Commons License 2001.11.22 0 0 292
Lehet, hogy maradi kard-párti vagyok, de...
A Flamberge sokkal királyabb :)))
Megaztán a bipennis inkább olyan törpe harcos, vagy barbár fegyver (kár hogy az nincs a Wizardryban...). Lordhoz kétkezes pallos dukál, mert úgy illik. Na.
(vajon ki találja meg az Excalibert elsőnek ? :))

DB

Előzmény: Dauby (290)
oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 291
En azonnal megveszem a gammat, ahogy MO-n kapni lehet. Csakhat ugy nez ki, hogy nem lesz magyarorszagi forgalmazo.
Előzmény: Dauby (290)
Dauby Creative Commons License 2001.11.22 0 0 290
Azért nekem sikerült beszopni a hologramot, úgy érzem, de megyek haza és ellenőrzöm...meghát nem jut időm gammázni, aztán addig még meg is vehetem az eredetit, mert a Sir-Tech megérdemli. Vélemény erről?

Rephyx: Bipennis rulla, a legbrutálabb fegyver, amit eddig láttam, gyilok, tényleg, az én kétéltű fighterem is azzal hadonászik. Igen, Jack-in-the-Box az első összeszerelhető mütyüje a Gadgeteer-nek.
Mivel igencsak véletlenül generál a proggi, szerintem van esélyed kigenerálni még egyszer azt a cuccost is, bizony. Próbáld ki alvással, ha nem jön be, akkor területhatár-átlépéssel oda-vissza. Ezek a tippjeim.

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (287)
Rephyx Creative Commons License 2001.11.22 0 0 289
spoiler
Szoval uj karik, en talaltam meg 2 plusz karit az umpani erodben, egy bard, valamint egy ranger tipusut, ha jol emlexem. Nem vettem fel egyiket sem, mint ahogy Vi-t sem.
Egyenlore ugy erzem jo a harcosom, 10-es szintu, 8 szint ota bipennisel 80 felett ut berzerkben a lebenitott monstereken, egyebkent eleg keveset, csak oylan 20-40 korulit. Total be van dobozolva, torpe, es alig sebzodik. Majd meglatjuk mi lesz, nincs kedvem uj partit inditani.
Szerintetek van ra esely, hogy egyszer latott varazstargyat ujra megvehessek ? Nagyon kene a rangeremnek a tapos ij! :)
Es meg valami, kerdezte tolem egy ur levelben, hogy mit lehet gadgeteer-el osszetenni, az elso szerintem a jack in the box nevu cucc, bohocfigurabol, es dobozbol pakoljuk ossze (merge) es terror-t lo, egeszen jo hatasfokon.
Saga! Te fizettel Pee-Wee 'gazdijanak' ?

r.

Előzmény: SaGa Jr. (283)
oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 288
Annyira nem veszes a dolog. Egy egyszeru epulet bejarat, a kutya nincs a kozelben. Beallsz a bejarathoz, megjelenik a hologram. Ha jol ertem, a problema csak akkor merul fel, ha az ajtoban allsz es ott pihensz. Arrebb kell menni nehany lepest, es onnan kiraly. En biztosan tobbszor beszeltem a hologrammal, es kozben tobbszor pihentem, mentettem Arnika mas pontjan.
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (287)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 287
Hi!

Kezdek beparázni ettől a hologrammos történettől,
valaki túlhaladt már rajta, vagy ott egyszerűen majd csak véget ér a game, mivel patch nélkül nem lehet majd megcsinálni, patchel meg ohne warez megoldás. Mondjuk nem rinyálnék, ha már lehetne kapni eredetiben, de mire kishazánkba ér a porgi, lesz vagy március. Pedig az RPG Vaulton állítólag már Skandináv területen kapni, meg a németeknél is biztos. Nem készül mostanában valaki arrafelé?
:-))))

No viszlát holnap reggelig mindenkinek, szeva Fulgur!

DERVIS The Possessed One

Polikarp Creative Commons License 2001.11.22 0 0 286
Hi!
En az Umpani campben vettem fel egy újoncot, pont szembejött velem a recruitment centerben. Ranger a fiú és asszem Tyrenne fajból való,a mit nem lehet az elején választani. Kár, hogy az Ascension Peak-ra nem akar velemjönni... Viszont a legtöbb primary skillje 70-es körüli.
Poli
UI:
Valaki feltörhetné már azt a patch-t! :))
Ha már nem lehet kapni az eredeti progit.
SaGa Jr. Creative Commons License 2001.11.22 0 0 285
Hali!

Sorry, de túl kapkodva csépeltem ezért maradt le a figyelmeztetés. Legközelebb majd jobban figyelek...)))
Üdv!

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (284)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 284
Hi!

Megismételném azt a kérést még1x, hogy ha valaki spoilert tesz közzé, azt jelezze és lehetőleg vagy a levél elején vagy a végén tegye közzé, hogy az újhullámos gyerekek, mint pl. én még véletlenül se olvassanak bele.

Köszi: DERVIS

SaGa Jr. Creative Commons License 2001.11.22 0 0 283
Hali!

1. Szerintem semmi különös nem történne. Kinyitni úgyis csak akkor fogják, ha vagy az Umpaniktól vagy a T'Rangoktól viszel oda szövetségi ajánlatot. Ezt átadava feltárul a hely...

2. Az adott épületbe majd az Umpani bázisról tudsz visszateleportálni. Az Arnika to Trynton roadon lévő ház pedig a T'rangok teleportja (igaz, hogy ők emellett még három további helyre is tudnak teleportálni).

3. Az Umpaniknál lehet kapni egy nagyon húzós küldetést kapni, aminél a célhelyet a víz alatt kell megközelíteni. Ott fel kell venni egy komoly Umpani harcost, aki a visszatérés után elmászik a csapattól. Fontos, hogy Vi nem hajlandó sem ide, sem pedig a Rapaxokhoz velünk jönni. Nyugodtan ki lehet rúgni, úgyis megvár Arnika kocsmájában...
Amúgy a megmentendő Umpani mellett szintén ismerős NPC bukkan fel (és hal meg). Ő Jean Ette a Helazoid...

4. A Fighter indulásnak kitűnő, de max 6. szintig. Utána át kell képezni más harcias karivá. Így a legéleterősebb karihoz lehet jutni. Speciel nálam a 20. szintű Szami 205 HP-s míg az átképzett Dracon harcosom(jelenleg Lord) 265 HP-val ugrál, kezében a csak Draconok által használható tőrrel...

5. Tudja valaki mi a szöszt kelle felajánlani Al -Sedexusnak a Rapax démon-istennőnek? A hozzá vezető találós kérdésekben adott felajánlási válaszok nem okék.

6. Merre leledzik a T'Rang szállítóhajó, illetve Dark Savant Black Shipje? Ezek a küldetések amik most nagyon megfogtak.

7. Ha valaki az Ascension Peakba készül, az nagyon gyúrja fel a védőmágiákat, mert a démonok és a djinnek iszonyat kemények, a gazerekről és Pee-Weeről már nem is szólva...

8. Minden partiban legyen Gadgeteer. A vízágyú, a légkalapács, a Forcefield, a keresőfény, az X-ray scanner, a Microwave gun, a NegatAir gun, a Regenerating stone és még az egyéb ketyeréi túl nagy bónusz semhogy kihagyjátok. Minegyik nagyon kraftos magicok megfelelőit produkálja. A Reg.stone pl. Heal All spell 7-es erőszinten...

Előzmény: Necros (281)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 282
HI!

Hajj, az lenne csak a szép, egész nap wizardryzni. Én már előre örülök a nyugdíjas éveknek. Milyen jókat fogok majd játszani. Egész nap-egész éjjel!

DERVIS

Necros Creative Commons License 2001.11.22 0 0 281
1.Vajon mi történne, ha egy csak mook-okból álló partyval közelíteném meg a HQ-jukat?
Valaki igazán kipróbálhatná....Akinek van ideje egész nap nyomulni.

2. Az arnika és monastery közti bezárt házba bejutott valaki, vagy majd később kerül rá a sor?

3.Mylesen és Vin kívül már futott össze valaki NPC-kel akik beállnak a partiba?

4. Daubynak: a Fighter télleg powerful, de a lord meg a szamuráj erőteljesen nyomatja a dual weapon harcrendszert, így duplán támadnak, rekordom eddig az volt, mikor szamuráj apó 2X4et vert az öreg brigandra.

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (280)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 280
Hi!

Még mindig peccs 2.
Gondolom, hogy ez a mook főhadiszállás egy jó szívatós hely, és pihenés meg save nélkül nem lehet megcsinálni, mi? A hologramm meg tutira kell később! Mi ez, ha nem másolásvédelem :-((((

DERVIS

Tafy Creative Commons License 2001.11.22 0 0 279
En is tegnap inditottam uj csapatot: Lord, Samurai, Ranger, Bishop, Priest, Mage . Lehet hogy Ranger helyett taposabb lenne Ninja, de nincs szivem kihagyni a Rangert. Mar 2. szinten nagyobb aranyban talalnak be, mint az 5. szintu wiz7-bol athozott csapat. Gregornal sikeresen fejlesztettem a csapat tavolsagi fegyver tudasat, miutan valami miatt se nem kopott, se nem jott kozel. Igaz, a csapat elaludt egyszer kozben, mert elfogyott a stamina :))
oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 278
Tegnap ejjel elinditottam az uj partimat.
Valkirye, Szamuraj, Ninja, Bishop, Priest, Mage a csapat. Majd Vi-t lehet hogy atkepzem monkka. Eleg gyorsan megyek, de mar ismere a Monasteryt. A papok csak ugy szorjak a paralyzet, a varazslo a sleepet, szoval eleg konnyen haladok. A bishop tenyleg lassan fejlodik, de en abbol indultam ki, hogy a Wiz7-ben 100-as szint koruli volt mindenki a vegen (sok Gozillyt kellett legyakni hozza :))), szoval ha a Wiz8 is hosszu lesz, akkor a vegen ultratap lehet.

Egyebkent nehany dolog, ami nem tetszik, vagy furcsa az eddigi tapasztalatok alapjan.
A legfontosabb problemam, hogy egy nagyobb csapat ellen iszonyu lassan lepi le a maga koret. Plane ha messzirol tamadom le oket, mire megkozelitenek, lemegy a nap.
A masik furcsasag, hogy nem ertem, hogy a sajat varazslataim miert nem sebzik a partit. Kezdetben mindig ugy nyomtam a fireballt, hogy tavolra. De akkor is tudom, hogyha mar korulallt az ellen, ledobok magam ele egyet, aztan mindenki sebzodik, csak a parti nem. Bar igy is elegge nehezek a csatak, de ez akkor is furcsa szamomra.

oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 277
Ha jol ertettem van egy hely Arnikaban, a Mook fohadiszallas, ahol egy heologram jelenik csak meg. Ha itt pihensz, vagy mentesz, akkor tobbet nem jelenik meg a hologram, ami kellemetlen lehet kesobb.
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (275)
oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 276
Mert mi nem rabolunk bankot :)))
Lesz annak valami negativ kovetkezmenye, ha igy kifoszjuk a bankot? Meg nehany NPC szefet?
Előzmény: Dauby (273)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 275
Hi!

Mi a rákot is csinál pontosan ez a 2-es peccs?

DERVIS

Polikarp Creative Commons License 2001.11.22 0 0 274
Hali!
Csapatom: Monk, Lord, Ninja, Samurai, Priest, Mage. Hegyekben nyomják az instant killt, pedig csak 9es a partym. A SENSE-t KELL FEJLESZTENI elsősorban a criticalhoz. A Hogar egy fél kört se bír ki, mert valaki mindig leüti.

Poli

Dauby Creative Commons License 2001.11.22 0 0 273
Kedves Mage, ez itten szúrja az orromat:
"Annyi a titka az egesznek, hogy a megfelelo tulajdonsagokat nyomatod a karikkal, es nem kepzel at senkit. Az elozo partymban a ninja atkepzessel lett, es semmit sem ert, talan nem is utott instantot. Most viszont, nyomtam neki a senses-t es a speedet, sorra uti ki az ellenfeleket puszta kezzel. Szoval hulyeseg, hogy nem jo, csak jol kell fejleszteni."

Elöljáróban annyit, hogy végig Expert szinten játszottam, még a legnehezebb csatáknál sem csiteltem, hogy levettem a nehézséget (khmmm, kedves Fulgur Úr), hanem akár órákon át szarakodtam a megfelelő taktika perfekt végrehajtásán (ugye, itt nem használni priest gyógyitást elég érdekes lenne, lsd. lejjebb). Szóval, nem tudom, hogy te mit hivsz jól fejlesztésnek, ha csak azokat a tulajdonságokat és skilleket nyomom, melyek a ninjanak alapvető fontosságúak és azokat, melyeket jobb-klikkre kiad...és akkor sem tudok egyetlen criticalt sem bevinni, csak prünnyögök a monszták ellen. :(

Az, meg hogy egyesek nem használják a priest gyógyitás varázslatát, mert annyi a potion, elég érdekes. Én meg alapból nem használok potion-t, hanem a varázslatot, a potion-t tartalékolom komoly csatákra, pitiknél a gyógyitás sokkal jobb - ugye, azt is jó, ha gyakoroljuk ám :))).

Második peccs: a Mook hologram ugyebár Arnikában jelenik meg, ahova...szóval ott nem szabad aludni vagy menteni, amikor eltűnik, de én asszem aludtam és nem is jött elő többet. Bár addigra már kaptam infót saját Mookomtól...

Spoiler!!!
Hogyhogy senki nem emlegeti a bank aljában található Golem-et??? Szerintem eddig (Arnika vége) a legjobb enema volt!

Na, szijjja.

fulgur Creative Commons License 2001.11.22 0 0 272
OK, a deep freez időnként tényleg hasznos volt, a watchbells szintén, de mondjuk a conjurationt, a prismic missile-t csak poénból használtam (a pm kurvára nem jött be senki ellen, csak a kis primitív monsztákra hatott, azokat meg inkább lepofoztam kézzel egy szemvillanás alatt...) A shildeknek nem sok értelmét láttam, a crush-nak se nagyon (ugyanaz volt vele, mint a pm-el). A knock-knock is csak olyan zárra hatott, amihez volt kulcsod is, a komolyabb ládák csapdái meg gond nélkül robbantak az arcodba holmi knock-knock-ozás közben...
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (271)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 271
Hi!

A varázslatokkal kapcsolatban osztom Fulgur véleményét. Én a W7-ben az említetteken felül használtam még a DEEP FREEZE-t, KNOCK-KNOCK-ot :-), WATCHBELLS, ICE és FIRE SHIELD, CRUSH, PRISMIC MISSILE, CONJURATION-t, ajszem mást nem. Pl ilyen Terror, meg egyéb primkó spelleket sosem használtam. A Demóból annyit már tapasztaltam, hogy a séma itt is hasonló lesz, mint a W7-ben, bár nemtom, vannak-e új varászlatok, egyet-kettőt mintha láttam volna...

Mondjuk én nem indítok Bishopot azt tutti, de attól még lehet jó karakter.

DERVIS

ui: Nagyon köszönöm mindenkinek, aki felajánlotta segítségét, hogy meglegyen a W8-am! Holnap már megkapom! WHOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:

ui: Mondjuk az tutti, hogy megfogom venni eredetiben, a W7 Goldot is megvettem!

fulgur Creative Commons License 2001.11.22 0 0 270
Hi!

Ezt itt nem értem:

"...a bishop meg valami iszonytató lassan fejlődik, kb 12-es szintre lett volna értelmes (9.szinten még nem tanulhat pl. fireballt)."

A bishopom 7-es szinten fireballozott már (igaz, Wiz7-ből volt áthozva).

A Wiz7-ben a bishop valóban csak a mage és priest varázslatokat tudta.

Egyébként őszintén, a Wiz7 százvalahány spelljéből hányat használtatok?

Volt ugye harcinak az elején a fireball/iceball /mage/, magic missile, /mage/ (ezek ugye 90%-ban bejöttek, meg ütöttek minden ellenen) később meg a nuclear blast,/mage/ lifesteal (!!!), /mage&psionic/ mégkésőbb meg az ultimate brutalitásként a deathwish/asphyxiation/mind flay, (mage/alchemist/psionic).
Nem harcinak ott volt a heal wounds/cure ***, stamina/restfull, meg az "egyéb" alapvetéseknek a magic screen/bless/armorplatemeg a silence (!!!) . Hasznos lehetett még a dispell undead/astral gate.
Akinek ez a 10-15 varázsa megvolt, az magáénak tudhatta a hasznos varázsok 95%-át. Gyakorlatilag az alchemist/psionic varázsok között alig akadt 1-2 igazán használható, legfeljebb poénnak mentek el, mint a create life vagy a deadly poison. (Mondjuk egy Rattkin Thief-et DP-nal túlütni nagy móka, vagy két Black Dragonnak megidézni egy Godzillyt, elbújni, aztán szurkolni a jobbiknak...)

Előzmény: DonnieBrasco (254)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 269
Szevatok!

Tegnap nyomattam egy kicsit a demóval / a full még mindig nincs meg a szentségit! Nem tud valaki segíteni rajtam??? /
Szóval találkoztam egy Succubus Sliméval, azt' volt neki gyönge 295 HP-je, ráadásul minden kör végén visszagyógyult 5-6 HP-t. Ezen felül még paralyse-t nyomatott meg nausea-t vagy mit. Elég hálás darab volt, gyaktam vagy negyven percig a nyomi karaktereimmel. A poén az volt, hogy az ultragyík monkom ütötte ki, aki még soha nem talált el senkit a nyavalyás görbebotjával.
Aztán meg volt a kalandom az első Swallowerrel is, befalta két karimat, de hamar legyaktam :-)

Amúgy most jöttem fel a pinyóból, abba a terembe, ahol az a sok ajtónyílás van. Innen nagyon sok van még hátra a demóból? Remélem igen :-)

Jó lenne már a full gám, mert valahogy ezeket az előre generált karikat, nem érzem magaménak, valahogy olyan idegenek. Egyik-másik meg abszolút unszimpi. Pl. a törpe pap ,olyan mint valami primitív falusi kocsmáros, a monk csaj meg, mint egy kivénhedt ribi.

no mék!

Fulgur hol vagy???

DERVIS / Bubba Zanette /

Efreet Creative Commons License 2001.11.22 0 0 268
"We are very happy to be able to release a patch that will eliminate the problem experienced at the Mook hologram where camping or saving while he is fading out may cause him to fail to reappear."

ami viszont fontos, hogy az exe-t írja át... és cd-t kér... szerrintem itt keveseknek van szép eredeti 3 korongja :(
vagyis marad a nem campelni vagy menteni amikor a mook hologram elhalványul... (bárhol is legyen ez :D)

oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 267
Kijott egy peccs. Ez mar egy kicsit nagyobb, majd 3 MB. Nem latok leirast hozza, mit javit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!