Keresés

Részletes keresés

fulgur Creative Commons License 2001.11.22 0 0 272
OK, a deep freez időnként tényleg hasznos volt, a watchbells szintén, de mondjuk a conjurationt, a prismic missile-t csak poénból használtam (a pm kurvára nem jött be senki ellen, csak a kis primitív monsztákra hatott, azokat meg inkább lepofoztam kézzel egy szemvillanás alatt...) A shildeknek nem sok értelmét láttam, a crush-nak se nagyon (ugyanaz volt vele, mint a pm-el). A knock-knock is csak olyan zárra hatott, amihez volt kulcsod is, a komolyabb ládák csapdái meg gond nélkül robbantak az arcodba holmi knock-knock-ozás közben...
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (271)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 271
Hi!

A varázslatokkal kapcsolatban osztom Fulgur véleményét. Én a W7-ben az említetteken felül használtam még a DEEP FREEZE-t, KNOCK-KNOCK-ot :-), WATCHBELLS, ICE és FIRE SHIELD, CRUSH, PRISMIC MISSILE, CONJURATION-t, ajszem mást nem. Pl ilyen Terror, meg egyéb primkó spelleket sosem használtam. A Demóból annyit már tapasztaltam, hogy a séma itt is hasonló lesz, mint a W7-ben, bár nemtom, vannak-e új varászlatok, egyet-kettőt mintha láttam volna...

Mondjuk én nem indítok Bishopot azt tutti, de attól még lehet jó karakter.

DERVIS

ui: Nagyon köszönöm mindenkinek, aki felajánlotta segítségét, hogy meglegyen a W8-am! Holnap már megkapom! WHOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:

ui: Mondjuk az tutti, hogy megfogom venni eredetiben, a W7 Goldot is megvettem!

fulgur Creative Commons License 2001.11.22 0 0 270
Hi!

Ezt itt nem értem:

"...a bishop meg valami iszonytató lassan fejlődik, kb 12-es szintre lett volna értelmes (9.szinten még nem tanulhat pl. fireballt)."

A bishopom 7-es szinten fireballozott már (igaz, Wiz7-ből volt áthozva).

A Wiz7-ben a bishop valóban csak a mage és priest varázslatokat tudta.

Egyébként őszintén, a Wiz7 százvalahány spelljéből hányat használtatok?

Volt ugye harcinak az elején a fireball/iceball /mage/, magic missile, /mage/ (ezek ugye 90%-ban bejöttek, meg ütöttek minden ellenen) később meg a nuclear blast,/mage/ lifesteal (!!!), /mage&psionic/ mégkésőbb meg az ultimate brutalitásként a deathwish/asphyxiation/mind flay, (mage/alchemist/psionic).
Nem harcinak ott volt a heal wounds/cure ***, stamina/restfull, meg az "egyéb" alapvetéseknek a magic screen/bless/armorplatemeg a silence (!!!) . Hasznos lehetett még a dispell undead/astral gate.
Akinek ez a 10-15 varázsa megvolt, az magáénak tudhatta a hasznos varázsok 95%-át. Gyakorlatilag az alchemist/psionic varázsok között alig akadt 1-2 igazán használható, legfeljebb poénnak mentek el, mint a create life vagy a deadly poison. (Mondjuk egy Rattkin Thief-et DP-nal túlütni nagy móka, vagy két Black Dragonnak megidézni egy Godzillyt, elbújni, aztán szurkolni a jobbiknak...)

Előzmény: DonnieBrasco (254)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.22 0 0 269
Szevatok!

Tegnap nyomattam egy kicsit a demóval / a full még mindig nincs meg a szentségit! Nem tud valaki segíteni rajtam??? /
Szóval találkoztam egy Succubus Sliméval, azt' volt neki gyönge 295 HP-je, ráadásul minden kör végén visszagyógyult 5-6 HP-t. Ezen felül még paralyse-t nyomatott meg nausea-t vagy mit. Elég hálás darab volt, gyaktam vagy negyven percig a nyomi karaktereimmel. A poén az volt, hogy az ultragyík monkom ütötte ki, aki még soha nem talált el senkit a nyavalyás görbebotjával.
Aztán meg volt a kalandom az első Swallowerrel is, befalta két karimat, de hamar legyaktam :-)

Amúgy most jöttem fel a pinyóból, abba a terembe, ahol az a sok ajtónyílás van. Innen nagyon sok van még hátra a demóból? Remélem igen :-)

Jó lenne már a full gám, mert valahogy ezeket az előre generált karikat, nem érzem magaménak, valahogy olyan idegenek. Egyik-másik meg abszolút unszimpi. Pl. a törpe pap ,olyan mint valami primitív falusi kocsmáros, a monk csaj meg, mint egy kivénhedt ribi.

no mék!

Fulgur hol vagy???

DERVIS / Bubba Zanette /

Efreet Creative Commons License 2001.11.22 0 0 268
"We are very happy to be able to release a patch that will eliminate the problem experienced at the Mook hologram where camping or saving while he is fading out may cause him to fail to reappear."

ami viszont fontos, hogy az exe-t írja át... és cd-t kér... szerrintem itt keveseknek van szép eredeti 3 korongja :(
vagyis marad a nem campelni vagy menteni amikor a mook hologram elhalványul... (bárhol is legyen ez :D)

oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 267
Kijott egy peccs. Ez mar egy kicsit nagyobb, majd 3 MB. Nem latok leirast hozza, mit javit.
Mage Creative Commons License 2001.11.22 0 0 266
"Tenyleg nagyon nehez letezni csapatsebzo varazslatok nelkul :(("

Hat nem tudom, en nem nagyon hasznalom a fireballt se, mert tul sokat sebez. Rajottem, hogy bar a varazslomnak felmegy tole a wizardry, meg a fire magic, es kapok xp-t is, de az osszes tobbi karakternek csak a mythologyja novekszik a sok fireball miatt.

Most azt csinalom, hogy paralyze + web + freezee, aztan szep lassan utogetem oket, meg fire bolt, acid splash es hasonlokkal novelem a spellcasterek tudasat :)

Ja es nyomok a rablokra is silence-et a pappal, sot ha az "alkimista" bishopomnak elfogytak a tamado spelljei, akkor cure poisont a tobbiekre, mert ezeket is gyakorolni kell am :))

Igy most experten alig van ertelmes ellenfel, es nem is fireballozok, csak ha sietek. Bar meg a hangyakiralyno tipusu szornyek nem jottek, nem hiszem, hogy baj lesz. Bar fene tudja. Vi-t atkepzem monknak, 3 critical-os kari, monknal megy jol a polearm, aztan szevasztok szornyek ;)

Előzmény: Rephyx (265)
Rephyx Creative Commons License 2001.11.22 0 0 265
spoiler
Elneztem az ascension peak-re, ki-alkulcsoltam az egyik ajtot, hat. Hatra arc, ne menjetek arra. 28-30 koruli szornyek, megesznek 1 kor alatt :)
Lattam eladonak egy nagyon jo, +40% sebzesu ijat, 40k felett, de mire visszamentem, mar nem volt ott :( Remelem meg latom valamerre.
Tenyleg nagyon nehez letezni csapatsebzo varazslatok nelkul :((

r.

s9ns Creative Commons License 2001.11.22 0 0 264
Hi all!
Tud valaki címet ahonnét letőlthető?
Előre is kösz!
oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 263
spoiler!!!
hogy lehet a számítógépeknél upper monasteryben betörni az üveget?

Bar mar erre is volt tipp, de ismetles a tudas atyja. Szoval a harangok hasznalataval be lehet torni az ajtokat. Egy bazi nagy ajto mogott van egy gep, azzal lehet harangozni.

Előzmény: Al14 (247)
oz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 262
En is most keszulok uj partyt inditani, es megegyezik az izlesunk :))))
Pont ilyen csapatot akarok inditani.
Előzmény: Mage (255)
Mage Creative Commons License 2001.11.21 0 0 261
Persze, hogy nagyobb kihivas atlagos partyval nyomulni. En ugyan nem jatszanek barddal es rogue-val, de az elso partymban volt ranger, fighter, es gadgether is.

Majd amikor el akarsz menni egyik varosbol a masikba, es 5 metert tudsz halani 2 campingezes kozott, es alvasbol is 3-szor keltenek fel a szornyek, es allandoan meghalsz, akkor ra fogsz jonni, hogy kicsit frusztalo jatszani az atlagos partyval. Persze lehet menekulni is... Lesz ebben eleg kihivas ninjaval es szamurajjal is, nem vagyok azert onmagam ellensege.

Előzmény: Necros (259)
Repiv_ Creative Commons License 2001.11.21 0 0 260
hali

nincs valami leirás ehez a játékhoz most tartok ott ahol arnika fele elágaz az ut csomo fele és már nemlátom át hogy merre kell menni. aljutottam az umpani-k bázisához. mit kell csinálni??

byez

Necros Creative Commons License 2001.11.21 0 0 259
Egyetértek Efreettel, sokkal nagyobb kihívás egy átlagos partival nyomulni, mint a pengére gyúrt arcokkal.

Expertbe nyomom és minden csata izzasztó. A monk tényleg kicsit pihe, de most 8as szinten benyomta az első instant killjét, és ez reményt adó.

A mágiahasználóim (psi, pri) egyelőre gyengén muzsikálnak, de azért jó érzés, amikor kínkeservesen az összes manát felhasználva a szar kis varázslataikkal lenyomják a higardi brigandokat. Amikor meg nem, akkor marad a reload és az új stratégia kidolgozása....

Előzmény: Efreet (258)
Efreet Creative Commons License 2001.11.21 0 0 258
morgás: miért csak a kiidealizált parti életképes? én játszani szeretnék... normal fokozaton 7. szint környékén a road to arnika-val szenvedek, és 4 90HP-s poppie visszazavart a kolostorba. ha harcba keveredek velük bealtatnak, odajönnek, és 10-20as sebzésekkel letakarítják a partit... még nem sikerült őket sehogyse legyőzni. (jaigen, nézzétek meg a partihalál-képet, eszméletlen szép :D)
Tafy Creative Commons License 2001.11.21 0 0 257
En expertben jaccok. Lord-priest-mage-bishop-monk-ninja, wiz7-bol athozott karik. Sajnos a noi karakteremet ferfinak hozta at, apropo, nem tudja valaki hogy lehet atirni a nemet?
DonnieBrasco Creative Commons License 2001.11.21 0 0 256
Basszus persze hogy jó a bishop is, most néztem meg, immár mind a négy varázskörből (wizardry, diivinity, alchemy, psionics) tanul. A wiz7ben csak wizardryt és divinityt tanult...
Jah, a partyd elég jó alternatíva az enyémhez képest, de a nagy igazság abban van, hogy meg kell, mivel MEG LEHET nézni minden skillnék, hogy melyik tulajdonságokra alapul... én csak nemrégen vettem észre ... kicsit lemaradt a ninjám a senses-sel, csak a dexterityt és speedet nyomtam neki. De most majd korrigálok (jah, félmilla xp-nként, amikor szintet lép :((( )
Mostmár nekem is van 3 varázskörből szakártőm, alchemyből majd ninja barátunk ügyeskedik...nem azon lesz a a hangsúly.

DB

Mage Creative Commons License 2001.11.21 0 0 255
En meg inditottam egy uj partyt, az eddigi tapasztalatokra epitve. Ez lesz a harmadik csapat, es mar jonak tunik.

Valkyre, szamuraj, ninja, priest, bishop, mage.

Nos, masodik-harmadik szinten a valkyre 20 felett ut. A szamurajnak, mire 3. szintu lett, mar haromszor-negyszer bejott a lightning strike. A ninjam meg puszta kezzel kb 5. koronkent uti az instantot level 3-mon! Most utotte ki a lower monastery tetejen az oriascsotanyt a masodik kor elejen...Pedig ott akartam practice-olni mindenkit ;))

Annyi a titka az egesznek, hogy a megfelelo tulajdonsagokat nyomatod a karikkal, es nem kepzel at senkit. Az elozo partymban a ninja atkepzessel lett, es semmit sem ert, talan nem is utott instantot. Most viszont, nyomtam neki a senses-t es a speedet, sorra uti ki az ellenfeleket puszta kezzel. Szoval hulyeseg, hogy nem jo, csak jol kell fejleszteni.

A bishop egyelore csak alkimista, de majd fog tanulni mast is, kesobb.

DonnieBrasco Creative Commons License 2001.11.21 0 0 254
NO. Szerintem egyetlen kötelezően indítandó kaszt van: a mágus. Fireball nélkül az eleje kínszenvedés: tudom, mert próbáltam, 9. szintig elmentem egy fighter-ninja-monk-gadgeteer-bishop-psionic partyval, már Arnikában voltam mikor rájöttem, hoy esélytelen vagyok. A fighter még csakcsak, ütött is, gyorsan is lép szintet... de a monk sz**t sem ért, a bishop meg valami iszonytató lassan fejlődik, kb 12-es szintre lett volna értelmes (9.szinten még nem tanulhat pl. fireballt). A psionicnak sem vettem semmi hasznát, az egy szem insanity-n kívül.
Tanulva a dologból, a 2. (és tökéletesen bevált) partym a következő: Lord-ninja-bard-gadgeteer-mage-priest. A mage nagy tömeggyilkos, mostanra a Lord is veszett nagyokat üt, a ninjám vígan szórja az instantokat no-dachival (majdnem 80% critical hehe), a pap még elég gyík, de lesznek még ott szép spellek. A gyógyítás varázslatát egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használta: a játékban iszonyat sok potiont lehet találni.
Ha le kellene írnom fontossági/hasznossági sorrendben őket akkor ez a következőképp néz ki.
1. Mage (no question)
2. eleinte a Bárd (piercing pipes+poet's flute!), mostanra a Ninja kezd nagy gyilkos lenni - a minap egy Queen Ant tapasztalhatta meg az Instant killt a rosszabbik oldalról)
3. Lord (befejezi a dolgokat, suhogtatja a bazi pallost, enchanted blade+superman: 80-as ütés)
4. Priest (Paralyze!!!)
5. gagdgeteer - őt kíváncsiságból fejlesztem, mostanra az omnigunja már KO-t is nyom bármilyen tölténnyel
6. eleinte a Ninja volt, de 10. szintre a bárd elsatnyult - ütni nem nagyon tud, varázsolni egyáltalán nem, távolra jó átlagos, a hangszerei nem rosszak, de mivel a music skillje már elég stabil (60 körüli), fogtam és átképeztem pszionikusnak :) most vadászok ezerrel a Book-okra, szépel televásárolom spellekkel - király hogy amikor azokat megtanulja akkor nő az adott szféra spellpontja is : ez a Wiz7ben szerintem nem így volt !
Nos szerintem kb. ez a legtáposabb party, még a szamuráj tűnik nagy spílernek, de szerintem a Lord-ninja-szamuráj-valkyrie 4-esből bármelyik kettő megállja az első sorban.
Még valami: az NPC-k (Myles és Vi Domina elég sokáig) NAGYON jók szerintem, ők védik a csapat két oldalát, hátra raktam a gadgeteert figyelni, középen a két (most már 3) varázstudó és elöl a kivégzőosztag. Ja és persze MINDENKI lő valamivel: szerintem ez eszméletlen fontos, fejlődik is a skilljük.
Utsó tipp: én minnél messzebbről kezdek egy csatát, egyrészt ha mi kedjük (klikk a kardra) sokszor meg lehet lepni őket, másrészt meg lehet őket hajigálni fireballal - marha nagy a hatótávja, ha lassú a mágusunk a monszták elé kell célozni, közelebb másznak oszt puff ! 50 körüli bow/sling skillekkel jól meg lehet puhítani őket akár 2 körön át amíg oda nem érnek hozzánk.
Visszaállítottam a nehézséget Normal-ra, mert pl. a Swampban elég gyík szörnyek jönnek.
Na remélem van akinek segítettem.

DB

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.21 0 0 253
Siastok!

Hihíjj gyerekek! Csak úgy csorgatom a nyálam, hogy miket írtok itt. Banyek, mindjárt véget ér a demó, én meg itt állok full gám nélkül. Remélem Fulgur komám segítesz rajtam, máskülönben egy W8 rajongóval kevesebb lesz a földön :-(, beugrom a vecsési halastóba bánatomban / van vagy 70cm mély :-))) /

Amúgy eddig, amit láttam a demóból, nekem is úgy tűnik, hogy a ranger nagyon jól használható, a mage kötelező darab meg a pap is, a bard sem rossz, viszont a monk kifejezetten gyík. Szerintem olyat nem indítok, hanem helyette valami Lordot, a Fighter helyett meg Samurait. Ha van valakinek tippje ezzel kapcsolatban azt szívesen fogadom, lehet, hogy rutintalanságomban hülyeségeket írogatok itt.

No mék!

Üdv mindenkinek: DERVIS

DonnieBrasco Creative Commons License 2001.11.21 0 0 252
Na, elkött az ideje hogye megvédjem ninjámat... igaz, 10-es szintű, és no-dachival hentel, mert én magam sem voltam megelégedve a pusztakezes teljesítményétől. No, hát olyan 20-30 között üt, ami nem sok, de nálam már azért elő-előfordulnak instant killek, igaz 75-ös critical skillel ez a minimum. Bár a sword skillje még csak 25, későn állt át rá. Van nála egy heavy crossbow is, hunter quarrelekkel nem ritka a 25-ös sebzés, rohadt messziről. A Lordomnak valami spéci nagy íja van, ő is 20-as fölött lődőz néha.
Tipp! NAGYON megéri spike stone-okat, hunter quarreleket, shrike és barbed arrow-okat venni, fillérekbe kerülnek (na jó a quarrel picit több) de állati jókat lehet velük sebezni, a spike stone-ok meg külön királyak, én úgy henteltem le az első queen antomat hogy lecsúzliztam és beájult :) ilyenkor a sima lőfegyverek is nagyobbat sebeznek rajta. Mind a 6+2 karakterem lődöz vadul, mire közel és hozzám valaki legalább 150- 200-at sebzek rajta vagy rajtuk. Közelharcban a Lord és Ninja pedig bevégzi amit távolról elkezdtünk...
Azt is észrevettem, hogy 10-es szinten minimum kétszer olyan erős a csapatom mint 8-ason volt, szóval csak nem csüggedni a kemény csaták miatt :) Az arnikai úton már nem nagyon találok igazi kihívást, mondjuk a cultist-okkal azóta nem futottam össze, (bár már jöhetnek, van magic screenem :)
Most már meghagyom a ninját, kiváncsi vagyok 100-as criticallal milyen spéci skillt kap.

-SPOILER- !!! ???

Nagyon tetszett hogy a Priestemnek mikor meglett a 100as piety, megkapta az Iron Will-t :) azóta a Mage-emnek is van Power Cast skillje... érezhetően brutálabbak lettek pl. a fireballjai, már sebzett 50 hp felett is nem egyszer...

DB

Dauby Creative Commons License 2001.11.21 0 0 251
Még valami. Tapasztalatok.

Ninja: nem tud semmit, nem üt soha critical-t, megorjit, de még várok türelmesen. :((( Megoldásom: találtam egy botot, ami staminából dobál varázslatot, azt tegyétek a kezébe, úgy már ér valamit, mert kézzel-lábbal csak a levegőt vagy az 5-7 HP-t csépli (8-as szinten!!!), igy meg nem ritka a 25-30 HP-s sebzés sem...

Fighter: király, berserk támadás + axe = 50-90 HP sebzés (8-as szint), meg persze egy kis superman és bless is befér :). Én rá esküszöm.

Priest: az alapember, a legjobb manusz!!! Akárcsak minden RPG-ben, itt is elengedhetetlen kellék. Csak varázslatokra van gyúrva, a bottal max. a porba rajzolgatok vele...

Ranger: számszerij és a legbrutálisabb töltetek. Garantált, hogy mindenki megemlegeti a találkozást, most olyan 15-30 HP között nyitja a pofonládát (8-as szint).

Előzmény: Diravi (248)
Dauby Creative Commons License 2001.11.21 0 0 250
Üdv emberek.

Nagyszerű a játék, nem véletlenül, hiszen azok az emberek irták és készitették, akik a Jagged Alliance három játékát csinálták. Currie-ék és a többi csatlós érzésem szerint simán az év legjobb RPG-jét tették le az asztalra...de ha abba belegondolunk, hogy már tavaly télen is játszhattunk volna vele.

Javaslom, hogy mindenki, aki játszik a játékkal, azon kivül, hogy magasztalja és isteniti, mert tényleg etalon: ADÓZZON A KÉSZITŐKNEK EGY NÉMA FEJBÓLINTÁSSAL. Nehéz elfogadni a tényt, hogy a folyamatosan magas szinvonalú játékokkal előálló Sir-Tech ebbe a játékba halt bele...nemsokára irom is a levelet Linda Currie-nek, aki tudtommal az egyetlen, aki még dolozgat bent:((((.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Egyébiránt most megyek Tryntonba és akkorát röhögtem azon a patkányon az út közepén, aki visszaküldött Arnikába, hogy ugyan, hozzam már el a pénzét, itt egy cetli. A körülbelüli szöveg: "Mindenki tegye fel a kezét. Ez egy rablás. Pénzt átnyújtani!" Hehe. Vicces móka ez a Rattus Rattus. De azon is megfeküdtem már, amikor csak Mook karakterem mehetett be a Mook főhadiszállásra, a többiek türelmesen várták kint:))). Ezek azok a fineszek, melyek tényleg dobják a játékot...nameg persze a csaták!!! Lehet hentelni a gazt ezerrel! A Gadgeteer fegyverfejlesztgetése egy az egyben Torment és a fickó kardja, aki szintén fejlesztgette, de nagyon tuti.:) Byez.

fulgur Creative Commons License 2001.11.21 0 0 249
Hi Dervis!

Őszintén megmondva én a demót nem is játszottam végig, csak megnéztem kicsit. De úgy tudom, 3-4 óra alatt be lehet fejezni. A full gámot oda tudom adni, ha írsz mélt, megbeszélhetjük.

Albiba beszállok, bár így év vége felé nehezen adják a szabit... Persze ha kirúgnak, az más. :-))

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (246)
Diravi Creative Commons License 2001.11.21 0 0 248
Lassulasom oka: DirectX hasznalata kedvenc Radeon-ommal. OpenGL alatt viszont csunyan csikoz, es szemetel. Egy regi driver segitett, most OpenGL alatt csak csikoz, de szemetelni mar nem szemetel.

Hatha valakinek segit...

Ninjakrol: kulfoldi forumokon nagyon szidjak szegenyeket, szerintuk csak hatso sorokbol valo instant killes dobalodzasokhoz jok, kozelharcban nullak. Eddig en is ezt tapasztaltam (legalabbis a kozelharc ugyeben), de range combat-ra nem pakoltam eddig, varok, hatha osszeszedi magat...

Al14 Creative Commons License 2001.11.21 0 0 247
Megint kérdés :)
hogy lehet a számítógépeknél upper monasteryben betörni az üveget?
köszi
ui: sokat segített, hogy megtaláltam hogy lehet nézni a térképet... :) még elég kezdő vagyok wiz8 téren
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.21 0 0 246
Hi mindenki!

Szeva Fulgur! Vagy újra? Haladsz a W8-ban? Milyen hosszú a demó, gajdolj már valamit róla Komám!
Nem spoiler kell, csak egy kis infó, mivel beleborzongok a gondolatba, hogy előbb végignyomom a demót, mint meglesz a full gám.
Esetleg megvan Neked a full version? Akkor elhozhatnád nekem, és végre megismerkedhetnénk meg elmehetnék inni egyet. Természetesen a CD és az ital árát én állom! Na mit szólsz??? :-))))

Megyek a Fate topicba.

UI: Fulgur! Már keresem az albit, már ha érted mire gondolok? :-)))

Al14 Creative Commons License 2001.11.21 0 0 245
Köszi oz, megyek megkeresem ezt a szobrot.
kitartás a munkához... :)
Előzmény: oz (244)
oz Creative Commons License 2001.11.21 0 0 244
Nekem dolgozni kell mennem, es hidd el, joval hosszabb a munkaidom, mint amennyit te suliban toltesz. :(((
Előzmény: Al14 (242)
oz Creative Commons License 2001.11.21 0 0 243
spoiler veszély
Bar mar irtam egyszer, van egy terem, ahol egy allo szobor van a szoba kozepen, az egyik kezet magasba tartva. Ha a szoborra kattintasz, megnyilik egy cvsapoajto alattad, es lezuhansz. De ha a felemelet kezeben tartott valamire kattintasz, akkor kinyilik egy rejtekajto, ami m0g0tt egy kulcs van.
Előzmény: Al14 (242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!