Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.16 0 0 112

Szia ants8019!

 

Én örülnék a legjobban, ha működne a lézer, mert akkor sokkal több ember gondját meg lehetne oldani és nem járna ennyi macerával meg fájdalommal. Nem beszélve arról, hogy pl. hónaljat nem lehet elektromosan epilálni állítólag. 

Csak kissé bizalmatlan vagyok, hiszen ez egy új módszer, ki tudja, mi a hatása pár év múlva. Meg persze csodák és csodaszerek nincsenek (bár lennének)! 

Nem vagyok szakértő, de szerintem az a különbség, hogy az epilálásnál manuálisan égetnek ki minden egyes szőrtüszőt (és pl. van hogy elsőre nem sikerül, mert másfelé csavarodik, és akkor a szőr nem jön ki, akkor még egyszer kell próbálkozni). Ez persze nagyban függ a kozmetikus ügyességétől. Nem mindegy, hogy kihez megy az ember, hallottam olyat is, akit összeégettek, mert túl sokáig volt bent a tű.

Nem tudom, hogy a lézert hogyan vezeti a szőr, de nagyon érdekelne.

Elég sokan írták itt a fórumon, hogy visszanő, én is hallottam, miért mondanák, ha nem így van? Persze biztosan függ a lézer típusától is. De volt olyan, aki elment pár kezelésre, otthagyott csomó pénzt, aztán eljött epilálásra, mert semmit nem használt neki.

Vajon miért nem tudnak kitalálni egy univerzális módszert, ami nem függ a szőr sötétségétől meg egyebektől és nem fáj?! Olyan sokat tud már a tudomány, de ezt képtelen megoldani. Tőlük szenvedjenek csak a nők.

Én kívánom Neked, hogy ne nőjön vissza! Ki tudja, lehet hogy 10 év múlva mindenki szőrtelenül fog rohangálni és eldobhatjuk a borotvát/gyantát? :)

Előzmény: ants8019 (111)
ants8019 Creative Commons License 2004.07.15 0 0 111
Kedves Krike 87! Elgondolkodtató, amit írtál, ilyen hosszasan már tényleg az ír, akinek van mit! Én kipróbáltam ezt az elektromos kezelést, tudom, mire gondolsz. Nem egyszer voltam, de sajnos nem vált be, fájni fájt, ez már ugye mellékes, de nem hatott, talán rossz kezekben voltam, keveset? Valószínű, a kozmetikus szakértelme sem elhanyagolandó! Szerintem sok nő van olyan, aki "általános" szőrös lábtól szenved, és utálja, hogy szőrteleníteni kell, ha azonban, sűrű és erős, az már tényleg kezelhetetlen, az én esetemben ez így van. Én már annak is örülök, ha "csak általánosan" szőrös és kezelhető. Én az eddigi hozzászólásaimban csak azt szerettem volna megosztani, hogy a lézer nagyon erős, sűrű szőrre biztos beválik! És hihetetlen eredményt produkál! Tudom, sokan azt mondják, hogy nem végleges a lézer! Egy biztos, mindenki másra esküszik! Például a lézerből is nagyon sok fajta van már és sok közülük átmeneti hatékonyságú. Még valami elgondolkodtató dolog! Elvileg és szerintem gyakorlatilag is a dióda lézernek és ennek az elektromos áram bevezetésének ugyanaz a módszere: valamilyen módon kiégetni a szőrhagymát! Miért van különbség áram és nagyon magas hőfokú lézersugár között? Ha például most kipottyan és elhalt az a hagyma, hogy nő később vissza? Lehet, hogy valami még hiányzik a képből, de ugyanaz a módszer eltérő különbséggel? Erre most már kíváncsi vagyok! Még valami! Gondoljunk csak bele, biztos sokan megégették már úgy a bőröket, hogy ott már többé nem nőtt szőr, nekem anyajegyet sajnos már lézereztek le, ott azóta nem láttam szőrt, ez valószínűleg más terület, de elgondolkodattó, számomra. Azért lehet örülni, hogy a van még kiút! Biológus szakértő kerestetik!
Előzmény: Törölt nick (105)
ani-ta Creative Commons License 2004.07.13 0 0 110
köszi a gyors választ. én sem látom egyébként a te címedet. mindegy. az én címem: ecsi.anita@beres.hu. köszi előre is. (mellesleg szerintem nem lenne reklám, ha leírnád itt)
Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.13 0 0 109

Hát nem tudom hogy le lehet-e ezt így írni, inkább megírnám neked emailben! Küldj nekem egy mailt a címemre, mert látom a te emailed nem publikus.

Előzmény: ani-ta (108)
ani-ta Creative Commons License 2004.07.13 0 0 108
Sziasztok! krike 87 megtennéd, hogy megírod az elérhetőségét a kozmetikusodnak? engem érdekelne a dolog! akármennyire is fáj... szerintem megérné. köszi!
Juliam Creative Commons License 2004.07.13 0 0 107
Sziasztok!
Én csak véletlenül láttam meg a témát, és egyből rákattantam, lévén ezzel küszködő nő... Nekem nem volt pénzem drága, de eredménytelen kezelésekre -szerencsére-, így hát küszködtem a szokásossal, amikről tapasztalatom: géppel szedtem 15 évig, akkor azt olvastam, az nem jó, mert visszeret okoz. Lehet, a lábamon lett is, talán attól, talán nem, abbahagytam. Maradt ugye a borotva, ami elég uncsi, férjem az arcát is utálja, mit szóljak én egész testre naponta??? Eredmény: nyár van, gyerekem fél nap múlva cikiz, hogy szúrós vagyok. Jhonson szőrtelenítést csökkentő testápolóját én is kipróbáltam, közvetlenül borotválás után. Eredmény: majd leégett a bőröm, millió kiütés a lábamon, nem győztem utána zuhanyozni, szerencsére még időben megmentettem a lábam.... Miután írtátok, hogy állatokon tesztelik, ki is dobom. Ja,a babyliss elektromos végleges szőrtelenítő, tényleg nulla. Próbálta már őket valaki beperelni? Vagy visszakérni a pénzt? Azért mégiscsak szemétség, hogy mi nők iszonyú pénzekért kísérleti alanyok vagyunk, és ennyi kudarc után is fizetünk a szélhámosságokért. Vettem még szőrtelenítő krémet, de valahogy sosem hibátlan a bőröm, nem merem rákenni. Főleg, hogy olvastam, szembe kerülve vakságot okoz. Mik lehetnek benne? Igaz, ma már a kaja is tele van méreggel... Tehát marad a borotva, és a Swiss formula, amit venni fogok, hátha nekem is beválik. Végülis testápoló az kell. Azért még megkérdezném, hogy említettétek a bőrgyógyászokat, ők tényleg tudnak valamit? Esetleg TB által támogatva? :)) Üdvike,
egy beletörődő...
bisou Creative Commons License 2004.07.11 0 0 106

Szia!

Mennyibe kerül egy kezelés? Vállalnak garanciát, ha mégis visszanőne vagy begyulladna?

Köszi!

Előzmény: ants8019 (98)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.10 0 0 105

Sziasztok!

 

Olvastam a fórumot, és ez a téma engem is nagyon érdekel. Elég sokat kínlódtam a bőrömmel, minden nyomot hagyott rajta, strandra nem mertem menni, stb. De hát ezt ti is megéltétek. Viszont nekem van némi tapasztalatom erről-arról.

Nem akarok senkit elkeseríteni, de csak egyetlen végleges módszer van, és ez nem a lézer. Arról csak azt lehet hallani, hogy 2 év múlva visszanő. Másrészt, ha olyan jó lenne (vagy lenne tuti módszer), az összes sztár rég megcsináltatta volna magának, ezzel szemben ha nyilatkoznak, mindenhol azt hallani hogy ők is gyantáztatnak. Ez mindenki problémája, és ők biztosan megtalálták volna a gyors, fájdalommentes, végleges megoldást.

Ilyen nincs, viszont van egy olyan, ami az egyetlen tuti módszer, már 30 évvel ezelőtt is alkalmazták, senkinek semmi baja nem lett tőle és tényleg végleges. Csak egy hátránya van, hogy nagyon fájdalmas, időigényes, és hát annyira nem is olcsó. Ami most jön, az hervasztó lesz, de ez a realitás.

Az adatok: én négy éve minden télen járok nagyrészt hetente elektromos epilálásra. Ezt valaki már írta itt a fórumon, de azt hiszem én kicsit többek tudok róla. Nem tudom, mire alapozod, hogy semmi hatása nincs, én már 2 éve nem gyantázom a lábam (térd alatt), mert nem kell, és a bikinivonalamról is 95%-ban eltűnt a szőr. És ez tartós, szépen begyógyul. Szerintem te csak egyszer voltál, nem tudom hány szőrt szedtek ki rólad, 50-et, 100-at? Nos, rólam eddig 26.000-et! Most a combom, bajusz, kar van soron (barna típus vagyok). Csak a lábon több 10.000 szőrszál van (lehet hogy a 100.000-et is eléri), a bajuszon ezernél is több.

A módszer lényege, hogy egy vékony tűvel áramot vezetnek a szőrtüszőbe és így elégetik azt. El lehet képzelni, milyen érzés, én nem áltatok senkit. De mint mindent, ezt is meg lehet szokni, én már egész jól bírom, bár nem mindig. De persze akinek a gyanta is halál, annak nem tudok mit mondani. /Az első gyantázás mindig rosszabb, egy idő után viszont meg se érzed. Főleg fiúknak mondom: ha ennyi nő kibírja, miért ne bírnád ki te is?/ A szépségért szenvedni kell, de szerintem megéri. Nekem elég jó érzés, hogy nem kell foglalkoznom a lábaimmal. :) Már a bajszom is elég jól megritkult, nem kell szőkítgetni. És még valami: minden erősíti a szőröket, még a szőkítés is. Ne legyenek illúzióitok! Állítólag még a lézer is (gondolom, ha szarul csinálják)!!!

A kozmetikusom profi, külön elvégezte ezt a tanfolyamot és nagyon ügyes. De még így is van kb. 10-20% visszanövés. Úgyhogy kecsegtetni ezzel senkit nem tudok. De őhozzá is járnak fiúk, például a hátukkal. Kisebb területeken viszonylag emberi időn belül eredményt lehet elérni, ha rászánsz egy kis időt. A problémás az, ha valaki több területen akar megszabadulni a szőrtől, mint például én. Egy alkalommal 200-500 szálat lehet kb. kiszedni, többet úgyse bírsz, és sok időbe is telik. Nekem 300 szál az átlag egy alkalommal, ez kb. másfél-két óra.

Ja, még valami: mi is fújunk rá mindig Lidocaint, de mivel az csak a bőr felszínén hat, nem ér túl sokat... A kezelés után kis sebek lesznek minden egyes megszúrt szőr helyén, ezek 4-6 hét alatt múlnak el, napozni nem szabad vele. De ha egyszer kész, a bőr sokkal szebb, mint a gyanta után (nem gyulladnak be többet a szőrtüszők, stb.). Szerintem azért nem ismerik sokan ezt a módszert, mert fájdalmas, és ezért kevesen szánják rá magukat. Én csak azt tudom mondani, hogy ha van kellő motivációd, akaraterőd és kitartásod, semmi sem lehetetlen. Van rá azért egy jópár élő példa.

Remélem mindent leírtam, de ha valakit érdekelne még valami, nyugodtan kérdezzetek. Ja, most jut eszembe, ez biztos érdekes lehet, az ára 30-100 Ft/szál. Nem csinálják túl sok helyen, nincs annyi vendég...

Remélem azért nagyon nem szomorítottalak el titeket. Üdv mindenkinek.

Teaway Creative Commons License 2004.07.09 0 0 104

Nem viccelt. Tényleg nem tudta.

 

Előzmény: Nehez (103)
Nehez Creative Commons License 2004.07.08 0 0 103
Ne viccelj! Szívesen!!! :-)
Előzmény: ani-ta (102)
ani-ta Creative Commons License 2004.07.08 0 0 102
Nehéz, igazad van, és elnézést, az off-ért! nem tudtam, h erre külön van egy topic. köszi!
Előzmény: Nehez (100)
ani-ta Creative Commons License 2004.07.08 0 0 101
Kedves ants8019! köszönöm a gyors választ! sajnos nekem ez elég messze van, de majd felhívom, hátha van Pesten is klinkájuk!
Előzmény: ants8019 (98)
Nehez Creative Commons License 2004.07.08 0 0 100
Nekem nem kell magyaráznod, milyen szemüvegesnek lenni, az vagyok 20 éve :-DDD. De vannak nekem is ismerőseim, akik tíz éve csinálták meg a műtétet, és az egyiknek visszaromlott a látása, a másiknak meg vmi fényudvarok jelennek meg a szeme előtt. Ezért írtam, hogy várjuk ki, mi lesz 10 év múlva. Erről egyébként eszem ágában nincs vitát nyitni, arra ott a "Látásjavító szemműtét. Megéri?" című topic. De hogy azért, mert az Optic Med és a Bársony egy helyen van, és egy a góré, még nem gondolom, hogy lenne összefüggés a szolgáltatások minőségében. Lézer-lézer, de azért nehogy már összevessük a szem és a szőrök lézerezését!!! Örülök, hogy sikerült a látásodat rendbe hozni, és biztos fantasztikus érzés, és most hálás vagy ezért, tökéletesen megértem! De a Bársonyról eddig a környezetemben és bizony itt a fórumon is csak negatívumokat hallottam :-(
Előzmény: ani-ta (99)
ani-ta Creative Commons License 2004.07.08 0 0 99
szia Nehéz, konkrétan mire gondoltál? az eü. hatásokra, vagy h vissza romlik? gondolhatod, h elég alaposan körbejártam a kérdést. természetesen a mai napig izgat, h vajon, mi lesz 10 év múlva? mi lesz, ha gyereket szülök? (az egyik kollegám felesége két gyermeket szült 8 évvel azután, h ugyanitt megműtötték.) de ha jól sejtem, te nem vagy szemüveges. tudom, h aki nem hordott életében szemüveget, annak soha nem magayarázom meg, milyen érzés ez. (még a saját szüleimnek sem) nem tudsz önfeledten vízbe ugrálni, uszodába menni, télen ha belépsz valahova bepárásodik, ha kicsi a szemüveg az a baj, hogy nem látsz oldalra, és még sorolhatnám. és ennél a dipotriánál (jobb -8,75) nem árt a szuper vékonyított lencse, bár az is elég vastag, nem beszélve az áráról. mindezt végiggondolva, éveken keresztül ezzel létezni, szóval nem egyszerű. vagy lehet hogy csak én kezelem ilyen bonyolultan a kérdést?
Előzmény: Nehez (97)
ants8019 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 98

Szia Anita!

 

Hallottam a Forrás Klinikáról, de ez nem az, ott azt hiszem rubin lézer van, ezen a helyen pedig dióda! Fontos! Tehát a rendelő: Szeged, Gyógypalota, Boldogasszony sgt. vége, ahol a villamos fordul az Indóház tér felé. Telcsi. :06705596011, ez az sszisztensnő száma. Merem ajánlani mindenkinek,aki eredményt vár!

Előzmény: ani-ta (94)
Nehez Creative Commons License 2004.07.07 0 0 97
Meglátjuk, mit nyilatkozol erről 10 év múlva :-) De ez nem az a topic.
Előzmény: ani-ta (95)
lin-dus Creative Commons License 2004.07.07 0 0 96
Kedves ani-ta! Írnál nekem a "műtétről"? Milyen volt? Volt, van-e valamilyen korlátozás utána? Valóban jól látsz szemüveg nélkül? Melyik típusú kezelés volt?(úgy tudom van több féle is) kis-csa-csi@freemail.hu köszönöm: lin-dus Bocs az off-ért
ani-ta Creative Commons License 2004.07.07 0 0 95
de ha már tapasztalatok, annyit én is el tudok mondani, h tavaly augusztusban megműtettem a szemem az Optik-Med Lézer Klinikán (mellesleg ugyanitt van a Bársony is, sőt ugyanaz a tulaj, azt hiszem) zsóval az utolsó vizsgálatnál a bal szemem -6,5 illetve a jobb szemem -8,75 dioptrián állt. (ez pedig azt jelenti, hogy mozdulni nem tudtam a szemüvegem nélkül) már régóta gondolkoztam a műtéten, és több barátnőm is hosszútávú, jó tapasztalatokkal rendelkezett ugyanerről a helyről. szóval belevágtam, annak ellenére, h a doki megmondta, valószínűleg nem lesz tökéletes a látásom. kaptam garanciát, h max. 3 dioptriát vállalnak. viszont, ha annál rosszabb lesz, visszaadják a pénzt, vagy újra megműtenek. ehhez képest ahogy elvették a szemem elől a lézert, onnantól kezdve nem kell szemüveg. semmihez. se vezetéshez, se semmi. és hihetetlen boldoggá tett! ezért én már viszonylag bízom a lézerben, és ezért is gondoltam a Bársony Klinikára! mert az Optik Med-et mindenkinek melegen ajánlom!
Előzmény: ani-ta (94)
ani-ta Creative Commons License 2004.07.07 0 0 94
szia ants8019! szerintem ez nem reklám, voltak itt már sokkal rosszabb dolgok is :))) én csak annyit szeretnék kérdezni, h ez a Forrás Magán Klinika? mert az is Szeged, és olvastam róluk az interneten. (www.plasztika.net) az egészről pedig annyit, h én is jó ideje kínlódom a szőreimmel, és otthoni szőrtelenítés minden fajtáját kipróbáltam már. nekem a lábámra és bikinvonalra az epilláló elég jól bejött, bár az ellen, h 2-3 szál nő vissza, illetve h begyullad, én is küzdöm. sőt, nekem is előfordulnak intim, nem kívánatos helyeken, ezeket tüntetném el elöször. néha nagyon elkeserítő :::(((( kérem, hogy akinek van tapasztalata pesti klinikával kapcsolatban az írja le, és szerintem ez nem reklám! köszi előre is.
Előzmény: ants8019 (91)
V01 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 93

Szia Ants8019!

 

Én is szeretnélek megkérni, arra, hogy küldd, már el nekem a szegediek elérhetőségét.

 

Köszi:)

Előzmény: ants8019 (73)
SzépHeléne Creative Commons License 2004.07.06 0 0 92

Nem publikus az emiled, ezért én is arra kérlek, hogy írj egy pár hasonló sort mint a többieknek.

Köszönöm.

Előzmény: ants8019 (84)
ants8019 Creative Commons License 2004.07.05 0 0 91
Kedves And! Ha lehet, e-mal címre szívesebben írnék, nem szeretném, hogy reklámnak számítson. Én nem reklámozom őt, csak jó tapasztalatom van róla.
Előzmény: dandika70 (87)
Riana26 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 90

Én eddig csak rosszat halottam a lézeres szőrtelenitésről.

Drága nem végleges visszanő és nem 100%os az eredmény

 

Barátnőm el isment végül megcsináltatni alábát és abajuszát.

Aláirattak előtte vele egy papirt hogy a kezelés eredménye nem 100%os garanciát nem vállalnak

 

nem is lett 100%os

ugyanugy járhat kozmetikushoz.

 

 

Akinek jobb eredményei vannak az cáfoljon meg de akkor már irja is le hogy hol csináltatta és mennyiért.)

 

 

 

köszi

 

Előzmény: Magnat (89)
Magnat Creative Commons License 2004.06.30 0 0 89

Szia,

 

 

 

megkérdezhetem, mennyiért csinálta a doktornő a lábaidat?

Előzmény: ants8019 (84)
grrr123 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 88

Sziasztok, én teljesen új vagyok ebben a témában, ezért bajusz ügyben tudnátok valami tuti kios lézeres helyet ajánlani a belvárosban? köszi

dandika70 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 87
Szia ANTS8019! Irígykedve olvastam amit írtál. Szeretném én is kipróbálni ezt a DIODA lézert. Megírnád pontosan a szegedi klinika címét, telefonszámát, meg persze az orvos nevét is? Köszi: Andi
Előzmény: ants8019 (84)
Zira Creative Commons License 2004.06.29 0 0 86
Ez a dióda lézer olyan, mint a villanyófényes kezelés? ... valamelyik fórumban olvastam róla
Liz01 Creative Commons License 2004.06.27 0 0 85
Kedves Mki,

Bpen dióda lézerről a Hajász nevezetű helyen dolgozik egy orvos Dr Kovács János (+36304640444)
Számomra nagyon szimpatikus volt maga az orvos, és az hogy nincsenek fölösleges és számomra gyakorta inkompetensnek tűnő aszisztensek.
2 hetente van ott (nyáron a nap miatt kevesebben vállalnak, ezért csak havonta). Én még keelés közben vagyok, úgyhogy majd csak a végén nyilatkoznék, hogy mi lett, de egy molzoli nevezetű úr lejjebb már írt róla nagyon pozitív visszajelzést.(akkor még nem ezen a helyen volt a gép)Annyit tudok, hogy bikinivolanal 20e, hascsík 15e, bajuszra, ha jól rémlik 12e-t láttam és 4 kezelést javallanak, de ezt tőle meg kell kérdezni...
Elég sokan járnak már hozzá is,szerintem érdemes tőle megkérdezni a fenéknél is, mert ha ott is erős ugye a szőr, akkor esélyes, hogy eléggé hatékony lehet..
Mkinek sok sikert és írjon, ha van vmi eredmény,üdv:
Liz

Előzmény: ants8019 (84)
ants8019 Creative Commons License 2004.06.27 0 0 84
Tök jó, hogy Neked is ilyen élményeid vannak! Én az első kezelés után 1 héttel kezdtem kételkedni! Ugyanis nem láttam semmi változást! Olvastam, hogy 3-5-7 nap, mire elkezdenek kihullani, de nem gondoltam, hogy egy hét után sincs változás. Nekem általában 2 hét! vagy több idő után kezd el potyogni, a doktornő szerint azért, mert mélyen van a szőrhagyma, és így több idő kell neki, mire "kiér" a szőröcske. De, amikor potyogtak, el sem mertem hinni! Legelőször esett ki a legtöbb, állítólag így szokott lenni! Az nekem is feltűnt, hogy az erősek előbb kiestek! Én azt gondolom, ha nagyon kevés marad, de lehet mind eltűnik, csak emlékeztetőre megyek évente egyszer-2 év erejéig, talán. Bár most így gondolom, nem tudom, addig mi lesz. Neked sem pirosodik be utána? Neked mennyire fáj? Ne aggódj, ha nem hullik azonnal, biztos mélyen vannak a szőrök. Nekem a fazonnál elsőre eltűnt! A doktornő azt mondta: amit ő kiírt, az vissza nem nő oda!Te hova jársz? Megírnád az emilemre érdekességként? Még egy fontos. A doktornő mondta: nagyon figyelni kell a szálak nővési irányát, ez mérvadó, a szakember e szerint vezeti a lasert, ha nem veszi észre, akár lehet kevésbé hatásos is. Van olyan klinika, nem említem hol, ahol az asszisztensek végzik a kezelést, kevésbé hatásosan és ez felelősség! Remélem mindenre válaszoltam!a
Előzmény: Liz01 (77)
Zira Creative Commons License 2004.06.26 0 0 83
hello ...tudom, hogy off-topic vagyok, de nem tudtam új témát indítani ... szóval

ki tud valamit cukorpaszta tanfolyammal kapcsolatban, hol, mikor, meddig, mennyiért, és kiknek?

nagyon-nagyon érdekelne ...

köszike

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!