Keresés

Részletes keresés

Teaway Creative Commons License 2004.06.25 0 0 82
"Nem tudsz Budapesten olyan helyet, ahol szintén dióda lézer van?"

http://www.bellalezerszalon.hu/?x=services&service=s01

Előzmény: lozsy (81)
lozsy Creative Commons License 2004.06.24 0 0 81
Sziasztok!

Hasonló problémákkal küszködök, mint te. Szeretném én is megcsináltatni, de nekem szeged nagyon messze van. Nem tudsz Budapesten olyan helyet, ahol szintén dióda lézer van? Vagy ha esetleg más tudna segíteni, megköszönném.
Köszönöm előre is

Előzmény: ants8019 (73)
barika14 Creative Commons License 2004.06.21 0 0 80
Sziasztok!

Vállalnak fenéknél is szőrtelenítést?
Ti ezen a tájon hogy oldjátok meg?

Sokszor elgondolkodom azon, hogy miert csináljuk ezt az egészet. 50 éve még nem volt gond, hogy a nők is szőrösnek születnek???

ansia Creative Commons License 2004.06.21 0 0 79
Szia Liz!
El tudnád küldeni mailben a címet, ahova diódás kezelésre jársz? Milyenek az árak? És milyen a hatása? Tényleg nem nő ki utána semmi?
Ansia
Liz01 Creative Commons License 2004.06.20 0 0 78
hopp nagyon siettem az egyik kérdés teljesen érthetelenre sikerült..Javítva:
Szóval eliveg szerintem amit akezelés során "kilézereznek" annak nem szabadna utána? =

Miután távozol a kezelésről nem szabadna bökősnek maradnia a területnek, nem?És elvile, amit ott leégetnek,annak nem szabadna ottmaradnia, ha ugyebár épp nem alvó fázisban volt...

Előzmény: Liz01 (77)
Liz01 Creative Commons License 2004.06.20 0 0 77
SZia Ants80..

Örülök, hogy neked is bejött a dióda lézer.(Nekem is én Petsre járok, has és bikinivonalon voltam) Annyit tennék hozzá, hogy az orvos szerint az elősebb szőröknél mmintha hatásosabb lenne a lézer(pont ilyen esetben a legjobb mint Te meg én is), meg egy kérdést. Neked azonnal eltűnnek a szőrszálak kezelés után,vagy pár nap/hét alatt kihullanak?
Én most kezdtem a bikinit és attól tartok nem volt elég precíz előtte a borotválás, meg persze benne van, hogy ilyen területeken macerásabb az eltávolítás is. Szóval eliveg szerintem amit akezelés során "kilézereznek" annak nem szabadna utána?
Neked hány kezelést jósoltak? És mennyi időnként kell majd egy-egy "emlékeztető" kezelésre menned?
További sok sikert ezügyben is!üdv:
L.

Előzmény: ants8019 (73)
frezitia Creative Commons License 2004.06.20 0 0 76
Ja, igen, Neked szolt... :) Bocsi.
Előzmény: ants8019 (73)
frezitia Creative Commons License 2004.06.20 0 0 75
Szia!
En is szegedi vagyok, a mailcimem el, irsz nekem pontos megkozelithetoseget, es arakat?
Koszi,
F.
Teaway Creative Commons License 2004.06.20 0 0 74
"a hasamon is van.."

Semmi baj, mindenkinek van.

Előzmény: Tetsuko (65)
ants8019 Creative Commons License 2004.06.19 0 0 73
Remélem hasznos lesz minden nő számára, amit most meg szeretnék veletek osztani! Én már nagyon régóta szenvedek a drága szőreimmel, rengeteg időt, türelmet és már lemondott randit elvettek tőlem. Sajnos erősek és sötétek. Szőrtelenítettem géppel 5 évig, mert ugye azt hallottuk, az majd vékonnyá teszi a szálakat, e helyett most egy tüszőből 3 szőrszál nő és mikor kinő, tiszta vörös (volt) az egész lábom, aztán elmentem bőrgyógyászhoz és azt mondta, le kell tenni a gépet, mert attól lett állandó piros pöttyös a lábam és megvastagodott a bőr is. Jó, abbahagytam. Jött a gyanta. Állítólag fontos, hogy szakszerűen gyantázz, ami annyit takar, hogy tőből kihúzd a szálakat, azaz, merőlegesen a szálra kell lehúzni a csíkot. Ha nem, beletörik, nem tőből szedi ki, illetve sérül a szőrhagyma és a pici sebek több részre "szabdalják" a hagymát. Én így jártam. Utáltam a borotvát mindig is, de rászántam magam. Nagyszerű volt az egyórás borotválás után, de a következő nap szidtam mindenkit...annyira szúrt. Begyulladt és csúnya volt. Kezdtem azt is nagyon megelégelni, hogy minden akcióra: szoknya, strand eleve storno, kellemes percek..előre kell készülnem, tehát csak semmi spontán cuccok. Lényeg: Hallottam a lézerről és úgy éreztem ez az utolsó remény! Interneten keresgéltem (magyar honlapokon: bársony klinika.., és amerikai klinikák eredményeire is felfigyeltem). Rengeteget olvasgattam ezek után, az összes fajta lézerról tájékozódtam, előny, hátrány. Sőt találtam egy amerikai elvégzett, valós kutatási eredményt, amely pl. azt írta, hogy az a módszer, amiről még szeretnék írni, 85%-ban bevált és hatásos volt mindenkinél!!! Ekkor elhatároztam, hogy nem érdekel, mi az ára, de egyszer én kipróbálom és eldöntöttem, ha keservesen is de összegyűjtöm a rávalót! Elmentem a kozmetikusomhoz és mondta, hogy itt Szegeden van valamilyen lézeres szőrtelenítés és akik oda jártak hónaljlézerre, teljesen meg voltak elégedve. Én akkor már eldöntöttem, hogy akár megyek Pestre is a Bársonyhoz. Megkerestem Szegeden a doktornőt, elmondott mindent konkrétan és ez szimpi volt. Most megyek majd a 4-ik kezelésre és nehezen hiszem a dolgot még mindig! Amikor meglátta a lábam azt mondta, kevés ilyen súlyos eset van, mint az enyém. Ma, ha borotválom a lábom, alig van mit, a régihez képest. De már nem emlékszem milyen is volt, csak azt látom most milyen jó.
Mindenkinek mondom: Ez a DIÓDA lézer, amit itt használnak egy-kettő van az egész országban, nem egy kezelés után hat, hanem több kell, de ez a szőrszálak különböző növekedési fázisainak tudható be! Mert a lábon egyszerre pl. csak a szőr 30%-a van növekedésben, ezért, ha lézerrel szőrtelenítenek kb. csak pontosan ezekre a szálakra hat. Menstruáció nem befolyásolja a hatást. Kicsit fáj, szúró érzés, de bőven kibírható. Fontos még: semmi, de semmi utóhatás, nincs heg, nincs pirosodás, csak a szőr kihullik! És ez csoda! A Bársonyról nem akarok semmit nyilatkozni, csak annyit: biztos forrásokból tudom, csak fizetnek, fizetnek és hegesednek. De ők tudják. Én azért írtam, mert úgy érzem nagy szerencsém van, hogy megtaláltam ezta doktornőt, nagyon elégedett vagyok! Mindig csalódtam idáig!
Megjegyzem próbáltam már ezt a tűvel bevezetett áram vagy micsodát, teljesen 0 a hatása és fáááj.
Amiket leírtam, tapasztalat, de minden szervezet más. Én most sima lábbal ücsörgök a gép előtt és remélem pár nőnek segítettem, vagy legalább reménysugarat adtam, szívesen válaszolok evvel kapcsolatban bármire, sok szerit csajok!
Előzmény: Szoszike (44)
Tetsuko Creative Commons License 2004.06.12 0 0 72
Nem értem a kérdést. Lejjebb ajánlottak egy testápolót (Formula izé), meg a szőrtelenítő krém amiből 1-2 féle van minden drogériában, a legelterjedtebb a Veet márkanév alatti.
A hálivúdi technikákat nem ismerem, de lesz idő utánanézni ugyanis a lottó nyereményét 2 hétig nem lehet felvenni. Addig -gondolatban- 10x Lköltöm. :)
Előzmény: Mike McCready (71)
Mike McCready Creative Commons License 2004.06.10 0 0 71
Ezek hogyan mukodnek, illetve mi a nevuk?
Előzmény: Tetsuko (70)
Tetsuko Creative Commons License 2004.06.05 0 0 70
Arra gondoltam h szőrtelenítő krémet használok (az fájdalommentes) az újabbak állítólag nem irritálnak 'annyira', utána pedig a Formulát.. ill azt folyamatosan.
Jah ha nyerek a lottón, akkor a legújabb hollywoodi végleges technikát használom. :)
Nehez Creative Commons License 2004.06.04 0 0 69
Megnyugtatlak, nekem is ilyen. Én is csipeszel kezelem a problémát.
Előzmény: banyatánya (68)
banyatánya Creative Commons License 2004.06.04 0 0 68
Sziasztok!
Nekem a mellbimbóm küröl szőrös egy kicsit, pedig lány vagyok :(( Szemöldökcsipesszel szoktam kiszedni, de nem mindig a legnagyobb sikerrel... Van még valaki, akinek ilyen problémája van?
Mike McCready Creative Commons License 2004.06.04 0 0 67
Na igen. En is arra gondoltam, hogy vagy egy fel uveg viszkit benyomok elotte, vagy szerzek lidokain sprayt, es befujom:)
A borotvat nem szivesen valasztanam, mert attol csak erosodik.
Előzmény: Tetsuko (65)
Szoszike Creative Commons License 2004.06.03 0 0 66
Sziasztok!

A gyanta és utána a swiss testápoló nem durva, nincs semi hatása, ugyanolyan, mintha gyantáznál és utána bekennéd bármilyen krémmel. (Persze nem muszáj rögtön utána használni, lehet zuhanyzás után, vagy bármikor testápoló helyett, és nem csak egyszer kell, hanem rendszeresen, többször egy héten.)
Ami gáz az csak a gyantázás lehet, de ha valaki nagyon nem bírja használjon borotvát, igaz annak nem annyira tartós az eredménye, mint a gyantáé. (De amúgy símán ki lehet bírni a gyantázást is :))

Ez a krém normál testápoló, nem szőrtelenítő krém (azt tényleg ne kenj oda), így lehet kenni intim részekre is, persze csak kívülre nyilván.

Szóval nincs melékhatás, ez testápoló krém.

Tetsuko Creative Commons License 2004.06.03 0 0 65
Hát, nekem az átlagnál erősebb a szőrzetem, a hasamon is van..
A gyantázás baromira fájt, ezért is hagytam abba.
Semmi egyéb károsat nem tapasztaltam.
Előzmény: Mike McCready (63)
B19 Creative Commons License 2004.06.02 0 0 64
Na szia mindenki! aszt hiszem hogy holnap én is kipróbálom a Swiss Formulát szerintetek az intim testrészre is használható???De mint már ti is én is hallottam már intim szörtelenítókrémekről és azt hogy ezek veszélyesek?? akkor ezt ti konkrétan hogyan oldjáto meg?
Előzmény: Mike McCready (63)
Mike McCready Creative Commons License 2004.06.02 0 0 63
Huh, en most akarom kiprobalni a gyanta+Swiss Formula combot, de ha durva...MI a gaz vele, faj nagyon, vagy egeszsegtelen? Irjal mar rola legyszi..
Előzmény: Tetsuko (61)
Szoszike Creative Commons License 2004.06.02 0 0 62
Hali!

Én már elég régóta használom a swiss formula kérmet, de nem okoz kiütést, és a szőr nemhogy erősebb nem lesz, hanem sokat gyengül.

Amire Te gondolsz szvsz az a szőrtelenítő krém, ami egészen más.

Ez a swiss krém testápoló (szőrtelenítés gyakriságát csökkentő testápoló a neve), és nem egyenlő a szőrtelenítéssel. Pusztán a használatától nem tűnik el a szőr, viszont a szőrtelenítés (gyanta, borotva, szőrtelenítő krém) mellett használva lassabban nő, és gyengébb lesz.

Vagyis: ugyanúgy gyantáznod kell, mint eddig, a swiss krémet használod a szükséges részeken testápoló helyett, s így valószínű ritkábban kell majd gyantáznod.

Szöszi

Előzmény: Tetsuko (61)
Tetsuko Creative Commons License 2004.05.29 0 0 61
Cs
Úgy hallottam h ezek a krémek kiütést okoznak, nem így van?
Ha vki sűrűn használja, akkor a szőrszálak megerősödnek?
Bocsi de én nem nagyon értek a témához (férfi vok, eddig csak a gyantázást próbáltam, hát az elég durva volt úgyhogy alternatívát keresek).
Celtic Moon Creative Commons License 2004.05.28 0 0 60
A krémet én is használom (a ti javaslatotokra) és szerintem is jó :))

A villanófényesről már én is hallottam de ilyen részletes beszámolót még senkitől.
Nemisbéka köszi, hogy elmondtad..tényleg jól hangzik.

eirene Creative Commons License 2004.05.27 0 0 59
Haliho!

Kiprobaltam a Swiss Formulas kremet...Es nagyon jo! Borotvalom a labam, es szerencsetlensegemre eleg erosek(es barnak) a szorszalaim, de ettol a kencetol szinte megalltak a novesben :) Alig hittem a szememnek. Ajanlom mindenkinek! Ha ram hatott...

Előzmény: Szoszike (19)
libussa Creative Commons License 2004.05.15 0 0 58
Sziasztok, a lézeres kezelésekről eddig én is csak rosszat hallottam, ill. hogy nem végleges, de a Bársony lézerklinika oldalán most olvastam egy Epilight fénykezelésről. Vagy lehet, hogy ez ugyanolyan, mint a villanófényes lézeres kezelés a Mona Lisában? Mert akkor az utóbbiban sokkal kedvezőbb az ára, ahogy lejjebb olvastam. Tudtok erről valamit? Ha valaki már kipróbálta, légyszi írja meg, hogy ez hatékony-e?
lin-dus Creative Commons License 2004.05.14 0 0 57
Igen!
Előzmény: andi998 (56)
andi998 Creative Commons License 2004.05.13 0 0 56
St. Ives - Smooth Legs ugye? Köszi! :)
Előzmény: lin-dus (55)
lin-dus Creative Commons License 2004.05.13 0 0 55
St. Ives (lehet, hogy nem jól írtam)
Előzmény: andi998 (54)
andi998 Creative Commons License 2004.05.13 0 0 54
Körülnéztem egy Rossmannban, de nem találtam ilyet. Milyen márkanév v felirat van rajta? Lehet, csak elbújt :)
Előzmény: Szoszike (35)
Mike McCready Creative Commons License 2004.05.04 0 0 53
Ar hozzaszolassal lejebb van rol egy-ket "jo" dolog...szinte senkinek nem mukodot, viszont draga volt.
Előzmény: nemisbéka (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!