Keresés

Részletes keresés

Wolfi00 Creative Commons License 2001.11.16 0 0 181
Immaron 3 napja nyuzom, a grafika tetszetos( bar nekem a 7-es szinvilaga jobban fekudt), viszont mar az elejen a kolostorban maradt nehany megoldatlan rejtely. Az ut Arnikaba(vmi ilyesmi) pedig enyhen szolva nehez, olyan random encounterket dob ki hogy a hajam egnek all. Szoval mielott utnak indulsz a kolostorbol gyurjal erosen.
Orulnek ha lenne aki segitene a rejtelyekkel kapcsolatban,pl:
1. a felemelt hid tuloldalan van egy spec kulccsal nyithato ajto, kulcs sehol.
2. Szekrenyke, emergency use felirattal, kulcs?
3. nagyito, proci, elektromos bot mire jo?

most enyi...

Wolfi aki nem Wolfy ;)

Wolfy Creative Commons License 2001.11.16 0 0 180
hali
hat en szerencsere nem ezzel az ace-s tomoritessel talalkoztam, hanem a jo oreg rar-ossal :)
amugy mind3 cd felfet nekem 650-esre, ugyhogy neked is fel kell :)
Előzmény: DonnieBrasco (179)
DonnieBrasco Creative Commons License 2001.11.16 0 0 179
DonnieBrasco tortúrája a Wiz8-cal:

Na, Winace-vel t9m9rítgettem, de az kedvesen nem írta ki, melyik file-ok crc-sek, melyikek nem, nekiestem Winrar-ral. Öröm a köbön, az első CD-ből 7, a másodikból 4, a harmadikból 5 file volt hibás. De hogy a gizmóba ? ugyanonnan leszedtem őket, és akkor már oké. Totál nem fogom. Na mindegy, hajnali 4-re az első CD BIN fileja hibátlan. Megyek aludni. Felkelek ma reggel (nincs melü hehe), nekiesek a harmadik cdnek: egyik file-nál se írja, hogy corrupt, csak a kitömörítés legvégén, hogy a BIN: szerinte korrupt. Leszarom, így is fel fogom írni. Most épp a 2. CD-t bontogatom, a c37 volt legutóbb rossz, leszedtem újra (harmadszor), most épp fohászkodom, mert nem kicsi öröm az mikor 10 perc rarozás után közli hogy MÉG MINDIG SZAR.
Kérdés: ha jól vettem észre, mindhárom cedesz felfér 650 megás CD-re? Bár az image fileok atom hosszúak, a fizikai méret csak a harmadik cd-nél van picivel 650 mega felett. Remélem ezek a gagyi Pioneer CD-k is bírnak azért legalább 660 megát :)

DonnieB sose adja fel (csak ha nem lenne kábelmodemem...)

Wolfy Creative Commons License 2001.11.16 0 0 178
hi
en sem otthon toltottem le 10k-val, hanem inkabb bejottem az egyetemre, 1 ora alatt lekaptam a netrol, es ki is irtam cd-re. ugyhogy tegnap este mar en is nekieshettem vegre, kb hajnali 4-ig nyomtam is egyfolytaban :)
amugy en spec itt explorerrel huztam le, rar-ral kitomoritettem siman, sz'al mennie kell
a gamma amugy egeszen tetszik meg kell mondjam, asszem a tanulas eselytelen lesz a kovetkezo par hetben :)
_Gary_ Creative Commons License 2001.11.16 0 0 177
Nekem sem került több időmbe a leszedése, csak helyet kellett varázsolni a 3 cd-nek és az írásra váró iso-nak. Végül is nem az órát néztem, csak a file-okat, hogy lent van-e mind, mert néha mexakadt és akkor pár percig nem is lehetett elérni néhány file-t. Merő egy izgalom voltam, aminek meg is lett az eredménye: a 2.cd-t 2x írtam meg. Abszolut backup! :))
Jó ez a játék!
Előzmény: oz (175)
fulgur Creative Commons License 2001.11.16 0 0 176
Igazad lehet. :-))
Na jó, nem rinyálok. Felírni sajna csak hét végén lesz módon, a Démon tool-os mókához már nincs elég helyem... Kéne újítani vinyót, legalább egy 40 gigásat. ;-)
Előzmény: oz (175)
oz Creative Commons License 2001.11.16 0 0 175
Nekem is kb. annyi idő alatt jött le. De azért otthon nem rossz az a 1,7 giga 10 óra alatt...
Gondolj bele, otthon a többségnek még 56-os (vagy kidebb) modemje van. Azok ilyet olvasva elküldenek melegebb éghajlatra.
Szóval én örülök annak, hogy 10 óra alatt le tudtam hozni.
Épp most írom CD-re őket.
Előzmény: fulgur (174)
fulgur Creative Commons License 2001.11.16 0 0 174
RAR 2.8-cal tömörítettem ki, azzal hibátlan lett.
Basszus, vagy 10 órát tartott, mire lejött. Aztán átnézek a Supergamez fórumára, ott meg egy csávó irja, hogy a munkahelyén 40 perc alatt lerántotta az egészet. Elmehet az ilyen a p...ba! :-DDD
Előzmény: DonnieBrasco (168)
Ráphul Creative Commons License 2001.11.16 0 0 173
Ezt adjátok össze!
A wiz 8 szoftver rendering-gel gyorsabb Win XP alatt, mint 98SE alatt. Sokkal!
Hátha valakit érint.
oz Creative Commons License 2001.11.16 0 0 171
Azért feltelepítettem - virtuális cdrom rulez - bár így a gépen kell tartani a cd-k tartalmát is...

Megnéztem az introt...

És most indulhatok dolgozni. :((((((

oz Creative Commons License 2001.11.16 0 0 170
Lehet, hogy rosszul töltötted le. Az első fájlt az IE-vel töltöttem le, az szar lett. A Gozilla a többit gond nélkül leszedte. Minden fájl mérete - az utolsókat leszámítva - 15000000 byte.
Mellesleg RAR tömörítővel van tömörítve.

Az éjjel lejött a 3 CD. Országomat egy CD íróért.

Előzmény: DonnieBrasco (168)
Mage Creative Commons License 2001.11.16 0 0 169
Nem tudom, en mar fireballal irtom a parkanyokat :))
Előzmény: DonnieBrasco (168)
DonnieBrasco Creative Commons License 2001.11.16 0 0 168
Hejj a mocsok mindenit...
Valaki árujja már el, miért crc error hibával tömöríti ki a Winace 2.02 mind3 CD-t ? A BIN-eket utána a CDRWin se tudta beolvasni, felírtam Neroval, de kaka lett.
NAGGYON tudnék értékelni egy rövid leírást olyantól, akinek ment a dolog.
Köszi!

DB lámázik

Mage Creative Commons License 2001.11.15 0 0 167
Ja, a masik, a harcok nem nehezek szerintem, de el lehet szorakozni veluk sokat. Szorny meg nem olt meg, megis sokszor visszatoltok.

Ugyanis a szintlepes az egy dolog, de legalabb annyit fejlodik a karakter azzal, hogy hasznalja a skilljeit. Szoval robalom sokaig huzni a harcot, es nyomni a leheto legtobb spellt, jo gyengen, hogy menjen fel a skill. Megy is rendesen :))

Csak neha megesik, hogy 'magic missille backfires', aztan elhullik szegeny kis varazslocsajszi (meg a tobbiek is majdnem :)) )

Kulonben rohadt jo a game, nagyon bejonnek a spellek, szep meg minden, zene is allat. Igaz, kicsit forcefeedbackes az engine, pl. a shrill soundnak olyan a hangja, hogy rajtam is sebez vagy 10-15 hp-t, annyira bantja a fulem :))

Mage Creative Commons License 2001.11.15 0 0 166
Azt nem tudom, hogy most hogy van pontosan az atkepzes, mindenesetre szerintem most sem erdemes ninja, lord, bishop, monk, stb. extra karakterekkel inditani.

Nalam az egyetlen ilyen a valkyri, mert azt nem fogom atkepezni, kiveve egyszer 1 szintlepesig, hogy megtanulja a critical es a hide skillt - marmint ami ezekhez kell -, aztan o jol el lesz ott a bal felso sarokban. Viszont erdemesebb fighter, ranger, alchemist, priest, mage karikat nyomni a maradek 5 helyen, es kesobb atkepezni. Gyorsabban lepnek szintet, csomo skill pontot kapnak, stb.
Arra meg nem jottem ra, a varazslatokat mi alapjan kapjak - azt hiszem, szint alapjan, a w7-ben ugye skill alapjan jott, ugy tunik, itt nem -, de inkabb gyorsan megtanulnak varazsolni, aztan lehet gyurni a criticalra is.

Aki kevesbe szeret varazsolni, az nyomhat meg egy harcost, de szerintem felesleges. Rogue sem art a pickpocket miatt, en viszont nem fogok egyszer sem lopni a jatekban - mert az fujj :) -, szoval nekem folosleges. A scouting viszont eleg jo.

A rangerbol franko gadgeteer lesz, az majd nyitja a zarakat, a tobbit meg ugy kepzem at elitte, hogy masik fajta varazslatokat kapjon, mint amit erdetileg. Bar fene tudja, ha van lifesteel, az kene mindenkinek ;))

Előzmény: fulgur (165)
fulgur Creative Commons License 2001.11.15 0 0 165
Az is volt a tuti! Úgy lehetett a skilleket 100-ra gyúrni pillanatok alatt!
:-))
Előzmény: kiskresz (164)
kiskresz Creative Commons License 2001.11.15 0 0 164
Sziasztok!

Rosszul emlékszem, hogy a 7-esben egy kicsit máshogy lehetett kasztot váltani? Ott mindig első szintű lett a karakterem.

KisKresz

Rephyx Creative Commons License 2001.11.15 0 0 163
En korulbelul 4 orat szorakoztam a partiinditassal, es vegulis nem a wiz6/7es partim vittem at a jatekba (apropo, mas az intro, ha konvertaljatok a regi jatekallast, csak azert is erdemes megnezni)
Vegulis egy eleg erdekes partit tettem ossze, fighter-ranger-bard-priest-gadgeteer-bishop. Ami szar, hogy a konvertalt partinak a tulajdonsagai rosszak (55os atlag) mig az ujonnan inditott harcosomnak sokkal jobb kepessegei vannak. Kivancsi vagyok, mennyit fogok szivni, hogy keves a varazstudom... (a bard rohadt eros, szinte mindenkit elaltatok vele :) A gadgeteer folyamatosan fejelsztgeti az omnigunjat, vakit, es mar penget (gondolom suriken) es dartot is tudok lodozni vele a puskagolyon kivul. A bishop lassan fejlodik, talan mar kicsit megbantam, hogy nem magust inditottam helyette, viszont ert mindenhez, pszi, papi/varazsloi varazslatok, alkimia. Nalam akad a jatek neha, de ez betudhato szerintem a 300mhz-es gepnek, es a nagy felbontasnak.
Sleep, web, meg az ilyen ellenfelkiiktato varazslatok elkepesztoen hasznosak tudnak lenni! Van par kemeny csata is benne, meg novice-ra allitva is szivtam veluk ezerrel...
Egyebkent meg most ertem be Arnika varosaba, nagyon jol atjon a wizardry-feeling, mikor belepek a kozepkori varosbol a starportba, tetejen nagy tanyerantenna, villodzo piros jelzofenyek, erdekes.
r.
Mage Creative Commons License 2001.11.15 0 0 162
EN IS :))
Előzmény: Prince Tybalt (161)
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.11.15 0 0 161
Halihow,

Néhány gondolat a játékról, így rögtön az elején. Az installálás fárasztó percei után, szinte már tűkön ülve vártam, hogy elindíthassam azt a játékot, amire lassan 5 éve várok.

Az intro nem okozott csalódást. Nem tudom, miért de valahogy nem tudtam elképzelni bármilyen renderanimot az elején. Talán mert még mindig bennem élt a wiz7 kétdimenziós plasztikussága, nem tudom. IMHO az intro tökéletesen megy a játék hangulatához és típusához.

Az intro után rögtön karaktereket generáltam. Régi ismerősként köszöntötek vissza a választható kasztok és fajok, aminek köszönhetően pillanatok alatt elkészült leendő partym koncepciója. Hála az átdolgozott karaktergenerálási rendszernek, nem kellett órákat eltöltenem a gép előtt, ha egy monkot vagy egy ninjat szerettem volna indítani :)

Gyorsan megcsináltam a karaktereket és irány a játék. Az induláskor volt még egy rajzfilmszerű FMV szekvencia, amiben beavatnak bennünket a sztoriba, űrhajónk lezuhan Dominuson és előttünk egy elhagyott kolostor körvonalai bontakoznak ki a ködből.

És most a technikai részletek :

A 3D engine nem csilivili, de szerintem tökéletes egy ilyen játékhoz és ráadásul még gyönyörű is. Nálam 1600x1024-es felbontásban, full detailon rezzenés nélkül hozta az 40-50 fps-t, (933 PIII, Gef2GTS, 512 RAM) ami azért szép teljesítmény.

Az interface nálam leírhatatlan boldogságot okozott, ismét csak a Wiz7 retro feelingjével. A kezelése szerintem egyszerű, gyorsan hozzá lehet szokni, habár az elején kicsit el lehet veszni a lehetőséges és opciók kavalkádjában.

A harcrendszer VÉGRE körökre osztott. Végre nem kell kapkodnom, amikor valamit varázsolni akarok, esetleg gondolkodom a következő lépésen. Az ellenfelekből megint kismillió lesz és nem mellékesen 360 fokból támadhatnak, tehát fontos szerepe lesz a partyformációknak. Meg is szívtam szépen, amikor egy Noxious Slime hátúlról beleköpött a kevés HP-s varázslóm seggébe, egy köpésre majdnem kiírtva szegény varázstudót :)

A történetből még nem sokat láthattam, mert az első dungeon (Lower Monastery) szerintem beillik egy tutorialnak is, főleg a harcon van a hangsúly és azok sem a nehezebbik fajtából ...

Szóval első látásra a játék ütni fog, főleg ha belegondolok, mennyi terület vár még felfedezésre és meghódításra :))

Megyek is vissza jáccani,
üdv,
Tybalt

Efreet Creative Commons License 2001.11.15 0 0 160
passz, gondolom WinACE2-t igényel.
Előzmény: FarostGoku (159)
FarostGoku Creative Commons License 2001.11.15 0 0 159
Ezeket a fájlokat hogyan kell egyesíteni/kitömöríteni?

WinC-rel lehet egyesíteni, de akkor kell a crc fájl is.

Segítség?

Előzmény: Efreet (158)
Efreet Creative Commons License 2001.11.15 0 0 158
én nem szoktam ilyet, de... http://www.freeweb.hu/chen/linkz.html itt van, ha még van...
oz Creative Commons License 2001.11.15 0 0 157
En mindig full installal teszem fel a gamet, aztan NOCD peccs az elso, amit keresek. Szoval bar ott tartanek, hogy mennyi helyet foglal.

Beszeltem a bolttal, ahonnan a gamekat szoktam beszerezni, de meg nem tudtak semmi konkretumot mondani a magyarorszagi forgalmazasrol. Elsore azt mondtak, hogy ha a magyar forgalmazonal lesz, akkor naluk is lesz. Arra a kerdesre, hogy van-e magyar forgalmazo, azt mondtak, hogy meg nincs, de lehet hogy lesz. Bizonytalan.

A vegen megis kulfoldrol kell megrendelnem.

Vagy warezrol letoltenem. En is csatlakozom az elottem kerdezokhoz: tud valaki ftp cimet?

Előzmény: Rephyx (155)
Rephyx Creative Commons License 2001.11.15 0 0 156
A konvertalas wiz7-bol gond nelkul megy, a karakterek xp-t kapnak, es 5os szintig mi lephetunk fel veluk, rogton a jatek legelejen. Az atkepzest szintlepeskor csinalhatjuk, es nem von le pontot a tulajdonsagokbol! Nem visz at tapos cuccot a wiz7bol, csak a sima partit, effektive a nevek es kesz. De azert el lehet lenni a dologgal :)

r.

Rephyx Creative Commons License 2001.11.14 0 0 155
Par dolog amire fel kell keszulnotok....
A minimum install 1.1 giga, a palyakkal egyutt 1.6, a palyakkal es animokkal egyutt 1.8 gigat tesz fel szeretett jatekunk osszesen.... Ez az ami huzos azert, mind3 cdt felnyomja a wincsire. En beleoszultem, mire vegzett az install-al. A jatek viszont.... hmm, majd kesobb aradozom, most megprobalok wiz7 partit konvertalni :)

r.

Tafy Creative Commons License 2001.11.14 0 0 154
Nehez is lesz megszokni Wiz 8-ban, hogy nincs ugras :DD
Előzmény: Törölt nick (153)
Tafy Creative Commons License 2001.11.14 0 0 152
Ne legy mar taplo! Lokd a cimet! :)
Előzmény: Prince Tybalt (151)
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.11.14 0 0 151
ftp serveren :PPP
Előzmény: Cikasz (150)
Cikasz Creative Commons License 2001.11.14 0 0 150
és holvan?? :)))))))))
Előzmény: Prince Tybalt (147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!