Keresés

Részletes keresés

disp Creative Commons License 1999.07.03 0 0 351
Ja és ha már itt járok akkor :
csináltam egy gyenge NEO lapot. Amit a sajátomhoz füztem be.
disp Creative Commons License 1999.07.03 0 0 350
Emberek mindenki nyaral?
Vagy mi más okból süllyed a topic ?
KuZo Creative Commons License 1999.06.30 0 0 349
Shape!
Igazán jól fogadtad a kritikát, megtisztelsz. Remélem a szigeten élőben is látlak titeket (ha el tudok lógni!) és meggondolom majd magam!!
KuZo Creative Commons License 1999.06.30 0 0 348
Welcome Useless!!! :o)
SHAPE Creative Commons License 1999.06.30 0 0 347
Ja bocs!!!!!

Hello Useless!!!!!

SHAPE Creative Commons License 1999.06.30 0 0 346
Sziasztok!!

Elősszőr is had kezdjem azzal hogy csútőrtőkőn Rocktogon!!!! gíertek el.Én is szabit vettem ki.Remélem megéri.
Mostmár tuti a julius 30.-i fellépésúnk.
Leszúnk a szigeten is .Elég szar időpontban:Augusztus 5. 14:00
Na mindeggy.
Jo látni hogy gyúlnek itt az emberek,és van érdeklődés.
Kuzo: Kőszőnőm a kritikát.Nem árt az biztos.Mentségúnkre legyen mondva hogy az ének abszolut otthoni barkácsolás...
Remélem fejlődúnk,és megfelelúnk a ti igényeteknek,mert nekúnk csak ez számit.
A pecsára teljes erővel készúlúnk és remélem elég komoly meglepetésekkel tudunk majd szolgálni.Ugyhogy hálásak lennénk ha minél tőbben eljőnnétek.

Mára ennyi

Sziasztok!

UI: A hotel Ultra nevú borzadály nem nyerte el a tetszésemet.Kazettárol 1999-ben?

winnie101 Creative Commons License 1999.06.30 0 0 345
Hello Mindenkinek!

Először is Shape-nek szeretném megköszönni, hogy volt olyan kedves, és válaszolt az e-mail-emre még a klub (és az elutazása) előtt...:-) Viszont azt sajnáltam, hogy a Gyengéden-t nem adta le a Lajos, mert így még mindig nem sikerült megismernem. Remélem a következő klub is legalább ennyire jó lesz, mi biztos ott leszünk és remélem a Shape is!!

Előzmény: SHAPE (335)
disp Creative Commons License 1999.06.29 0 0 344
Üdvözöllek körünkben...
Akkor te is korán kezdted
Előzmény: Useless (342)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.28 0 0 343
Hello Useless!
Isten (a Mart-féle "higher being") hozott!
Hát szép a történet, jó ilyeneket hallgatni. Csak az a "SOFAD?Fúúúj" dolog volt csacsiság. De megjavultál és ez a lényeg.
Én is newcomer vagyok (mármint itt a fórumon) de szerintem jó ötlet lenne ha mindenki elmesélné mode-ossá válásának történetét.
Előzmény: Useless (342)
Useless Creative Commons License 1999.06.28 0 0 342
Sziasztok!

1989 óta (12 éves koromtól)fekete a szívem. Az első Mode szám, amit hallottam, a Behind the Wheel volt, és első hallásra egyáltalán nem tetszett. Mivel a suliban nagyon sok Mode-os volt, a pénteki sulidiszkóban rengeteg Mode ment. Megismertem a People are People-t, a Master and Servant-ot, az Everything Counts-ot, a Dreaming of Me-t. A sulidiszkó valóságos Mode-klubbá alakult át, aki élt és mozgott, az szinte mind szerette a Mode-ot. Azután 1990-ben kijött a Violator, és beindult a vallásos imádat. A tanárok csak néztek, miért nyírja fel mindenki a haját, és zselézi be. Elkezdtünk feketébe járni(a bakancs nem volt jellemző), és Mode szólt minden osztálybulin. 1991-ben elballagtam, és gimibe kerültem. Egészen addig szerettem a Mode-ot, amíg meg nem láttam az I Feel You klippjét. Hosszú haj, ápolatlan kinézet, már a Dave-t illeti. Olyan volt, mint egy rocker. Azzonal a szemétkosárba hajítottam a fodrászom telefonszámát, és leálltam a Mode-ról. A SOFAD albumukat már nem is vettem meg.

1995-ben, Isten tudja miért, rám jött a nosztalgia. Leporoltam a kazzetáimat, és újra elkezdtem hallgatni őket. A Violator volt a kedvenc albumom(most is az), azt hallgattam a legtöbbet. Ahogy egyre többet hallgattam, úgy szerettem meg őket megint. 1996-ban ismertem meg a SOFAD-t, és a korábban megutált I Feel You lett az egyik kedvencem. (a másik a Rush)

1997 januárjában volt egy furcsa álmom: egy sajtótájékoztatót néztem a TV-ben. A Mode sajtótájékoztatója volt. Láttam Dave-t teljesen lerobbant állapotban, kifordult üvegszemekkel, amint az újságírókat győzködi, hogy ő képtelen újrakezdeni amit a Mode-dal eddig csinált. Eddig az álom. Pár napra rá hallottam a Danubius rádióban az Enjoy the Silence-t. Nem is a szám volt meglepő számomra, hanem amit utána bemondott a műsorvezető(Dénes Tamás). Új Mode album lesz, és a Danubius rádió készített Andrew Fletcher-rel interjút ez alkalomból. (ezt februárban adták le, szerencsére sikerült rögzítenem). A Barrel of a Gun-t mikor előszőr láttam. majd leestem a székről. Dave pont ugyanolyan szemekkel nézett a kamerába, mint az álmomban!!! De nem ez volt az egyetlen dolog, amit előre megálmodtam. Mikor már kijött az Ultra, de a Home kislemez még nem, akkor álmodtam egy beszélgetést Martinnal. Én beszélgettem vele álmomban. Megkérdezte tőlem, hogy mi legyen a következő single, és én azt mondtam, hogy a Home. Nem sokkal később láttam a Home-ot az MTV-n, majd elszédültem.

Most már nagyon bánom, hogy 4 évig szünetet tartottam a Mode-hallgatásában, de ez tulajdonképpen előnyömre vált, mert most sokkal jobban szeretem őket, mint régen. Lehet, hogy mikor 12-14 voltam, csak felszínesen szerettem őket. De most nem csak kívűl, hanem belül is fekete vagyok.

Mivel szegedi vagyok, ezért nem lehetek mindig ott a klubban, de ha csak tehetem, elmegyek. Jún.18.-án ott voltam! És leszek Júl-30.án is.

Hallottam a klubban, hogy a DM 86-98 borítója lett az év borítója. De hol? Itt Magyarországon? Megtudjátok ezt mondani?

Olvastam a fórumban, hogy felvetődött az Unsound Methods vitája. Szerintem ez az album egy hardcore DM. Személy szerint nekem nagyon tetszik. A kedvencem az Incubus. Ezen az albumon van rajta, amit az Ultráról lehagytak, nyilatkozta Alan. Milyen igaza van! Az Ultráról én pont azt a dinamizmust hiányoltam, ami eddig a DM-et jellemezte. Dave szerint könnyű lett volna olyan dalokat megjelentetni, amit eddig tőlük mindenki megszokott. Andy is azt mondta, hogy így legalább nagyobb a kihívás. Én nem értek egyet azzal a kategorizálással, hogy régiDM-újDM. Ők kitaláltak egy stílust, egy zenei irányvonalat, ami őket mindig is jellemezte. Az alapról soha nem tértek le! A szöveg sem változott, még mindig az élet, a hit,a szerelem, és a végzetről szólnak a dalok.

KuZo Creative Commons License 1999.06.28 0 0 341
SHAPE VÉLEMÉNY:
Előre leszögezem nem fikázni akarok!
Szóval,
letöltöttem, meghallgattam a Gyengéden c. számot. A zene meglepően jó (a hazai viszonylatban) tetszik, hogy a DM-es hagyományokon alapszik, mégsem majmolja azt. A dob sound például tetszik. Az ének viszont sajnos igen gyenge :-( a fiú hangján érződik, hogy lenne több is ebben a torokban csak képezni kéne sokat. Nagyon sokat! Ezt tessék komolyan venni :-)!! Tudom, hogy nagyon el vagyunk kényezetetve Dave-vel, hiszen Ő nemzetközi szinten is egy nagyon jó énekes, de úgy érzem ettől még nyugodtan labdába rughat más is. Véleményemet csak arra alapozhatom, hogy volt szerencsém pár évig csak zenével foglalkozni, mind stúdióban, mind szinpadon (bár nem ebben a műfajban)és tudom, hogy nagyon nehéz jó hanggal és frontemberi képességekkel megáldott embert találni! Mi 4 énekest cseréltünk le az évek folyamán mire megtaláltuk a megfelelő embert, de addigra annyira megfáradtunk, hogy fel is oszlott a zenekar :-(. Összegezve, tehát annyit, hogy ha az énekes jó frontember akkor tessék képezni azt a hangot!!! Ha nem akkor...
Remélem nem sértettem meg senkit a véleményemmel. Építő jellegű kritika szeretett volna lenni :o)))

u.i.:
A segítségről (néhány kivétellel)pedig el feledkezhettek nyugodtan! SAJNOS!!!
Csak magatokra számíthattok!

depeche babee Creative Commons License 1999.06.25 0 0 340
ott a helyünk!
Előzmény: disp (339)
disp Creative Commons License 1999.06.25 0 0 339
Neo Fellépés a Szigeten:
Augusztus 7 Szombat Z+ szinpad
0200-0300

depeche babee Creative Commons License 1999.06.25 0 0 338
Halika!
Most olvastam a Halo-n, hogy Dave még mindig New Yorkban van. Állítólag egy kávézóban látta az üzenetet író gyerek nővére.
Ja, és még ezt találtam:
Do you live in NY? If so, check out the Starbucks on E.87th. He's been there quite a few times, usually in the mornings.
Mikor megyünk N.Y.-ba???
:)
VV Creative Commons License 1999.06.25 0 0 337
emberek!
volt itt kisebb vita a NEO-ról...
tegnap hallottam az albumot. nekem nagyon tetszik.
valaki azt mondta, hogy fantáziátlan a zenéjük. nem tudom ki volt, lusta vagyok visszanézni. (bocs) szerintem egyáltalán nem fantáziátlan.
MarK: nemsoká bele lehet hallgatni a remixekbe a honlapunkon. a héten fent lesz, ha minden jól megy. mad szólok.
egyébként alakulgat a remixxel kapcsolatos dolog...
depeche babee Creative Commons License 1999.06.24 0 0 336
Hella!
Ki tud valamit a hétvégi (26-án megrendezendő) Hotel Ultra névre hallgató klubról? A cetli amit osztogattak itt van előttem de nem tudom milyen és, hogy érdemes-e elmenni rá.
Írjatok!!!
SHAPE Creative Commons License 1999.06.23 0 0 335
O Yeahhh!!!

Itthon vagyok végre.Gondoltam irok nektek valamit.
Előszőr is,holnap felhivom a Lajost hogy biztos e a julius 30.-Pecsa fellépés.Ugyanis egy kicsit mérges vagyok a jo Lajosra,mert az utazás előtt egy nappal megbeszéltem vele hogy Ádámék leviszik a gyengédent amit én felirtam egy cd-re.
Hát mit ad isten nem sikerúlt pedig Ádámék 6 szor mentek oda hozzá szolni,de majdnem hogy elzavarta őket a f....ba.Ez az ország tényleg ilyen?
Mert idáig még nem sok támogatást kaptunk senkitől (kivétel a barátok akik segitenek:Adriko GáborPedál),Bako Tamás aki a klippeket csinálja,és Budai Attila aki fotoz minket)
Rajtuk kivúl már rég nem lennénk.
De azért remélem hogy juliban megnéztek minket.A koncert élő lesz (remélhetőleg) egy dobossal felspécizveés videokkal szinesitve.
Szeretnénk ha jol súlne el a dolog .
Ha a Lajos azt mondja holnap hogy ok. (persze még rákérdezek erre a gyengéden dologra mert azt mondta hogy ő kúlőn őrúl a tőrekvésnek hogy mi csináljuk meg minden...)
akkor elkezdjúk a melot.
A szigetről is kaptunk értesitést.Leszúnk.Legyúnk?
Ja mégeggy!
Gőrőg országban mindennaprol készitettúnk nektek diktafonos bejelentkezést.Majd felnyomjuk valahova.
Egyenlőre ennyi.Most Mode-ot hallgatok ezerrel mert egy hétig nem tudtunk,és már rohadtul hiányzott.

sziasztok ! Jok legyetek

D.M.

depeche babee Creative Commons License 1999.06.23 0 0 334
Halika!
Jó hír!
Lesz megint a little15 klubhoz hasonló. Nekem is az egyik kedves klubtag árulta el tegnap (olyan aki szintén közel áll a tűzhöz).
Szóval állítólag Augusztus 20-án lenne 20 forintos klub. Még nem biztos, nem kell híresztelni, de remélem igaz.
Ha vmit megtudok, jelentem majd. :-)
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.23 0 0 333
En is itt vagyok, csak nem volt semmi irnivalom. MOst is csak annyi, hogy:
Topic elore!!! :)

Ja, van mas is. Van itt vki, akinek meg megvannak azok a kolni koncertrol keszult videok mpg-ben? Allitolag 550Mb. De disp kollegaval nehez osszehozni a talalkat. Ne vedd sertesnek! Szal, ha van aki fel tudna nekem irni cdre es utanna atadni nekem 1 ures cd-ert, vagy penzert, az irjon! Jovo pentekig meg itt leszek Bpesten. Jo tudom, klub elott kelett volna irnom, akkor lett volna jelentkezo ezrevel ;-) Dehat el voltam havazva, es kiment a fejembol. O meg azt irta, hogy nem jon a klubba.
Lenyeg a lenyeg, aki tud segiteni nekem, az visit! Koszi, ennyi voltam mara.

morpet Creative Commons License 1999.06.23 0 0 332
Az előző üzenetben lévő link nem jó, felesleges is kipróbálnotok.
Előzmény: morpet (331)
morpet Creative Commons License 1999.06.23 0 0 331
Meghal a topic?
Mégis hol vagytok?
MarK és ShapeGábor írta, hogy nem lesz, na de a többiek?

Amúgy egyik hozzászólásomban egy hónapot tévedtem, a Little15 klub és a Populär koncert 1995 júniusában és júliusában volt.

disp Creative Commons License 1999.06.22 0 0 330
Hi Mindenki!
Örülök hogy kevés időm ellenére még mindig top-on van a DM Klub topic.

1 Tipp a lemezekhez :
nézzetek be az IRC #depeche csatira
ott van még 1-2 fanatikus

KuZo Creative Commons License 1999.06.22 0 0 329
A metronómban nincs. Ez biztos mert ott lakom és gyakran benézek. Ők is az amerikai változatokat ajánlják, de az öszvér megoldás, mert rendszerint egy-két szám nincs rajta. A solarist megpróbálom! Ha már elkezdtem gyűjteni, akkor megpróbálnám az eredetiket megszerezni!
De nagyon nehéz! :o(
Kösz a segítséget morpet!!
Azért várok még ötleteket!!!
Előzmény: morpet (328)
morpet Creative Commons License 1999.06.22 0 0 328
Hi Kuzo!
Talán a Metronomban?
Ha más nem, az LCDBong18 egy az egyben rajta van az amerikai Enjoy the Silence maxin (Sire records), a CDBong18 anyagával együtt. Ez rendszerint kapható a Metronomban és a Vígszínház melleti Solarisban is. A World In My Eyes esetén sajnos ez nem ilyen egyszerű, mert ott csak 7 szám van az amcsi változaton (Európában összesen 10), és nem is pont ugyanazok.
Előzmény: KuZo (327)
KuZo Creative Commons License 1999.06.22 0 0 327
Segítség!!
Tudja valaki, hogy hol lehet megkapni a World In My Eyes limitált maxiját???
Ez az:

LCDBong20

Ja és érdekelne még az Enjoy The Silence limitáltja és extra limitáltja is. Állítólag fekete illetve sárga alapon van rajta a rózsa!

A számuk:
LCDBong18
XLCDBong18

Köszi Szépen!

morpet Creative Commons License 1999.06.21 0 0 326
Ahoi!
Csomó dolgról akarok írni, de menjünk sorjában.
A klubban a fellépő fiú produkcióját én nehezen tudnám megítélni, mert legelől áltam ahol pocsék volt a hangzás. A basszus egybefolyt: pedig dobok hiján a basszus ütemessége nagyon fontos, és Marcell figyelt is erre, hihetetlen munkát végzett a bal kezével, kár, hogy elől ebből egy nagy maszlag hallatszott. A zongora-hangszín elől már alig emlékeztetett zongorára, így minden apró félreütés (aminek az ad létjogosultságot, hogy Marcell nem a szintibillentyűkhöz szokott) lakodalmasszinti-hatást keltett. Ezenkívül Marcell elmondása szerint az is nehezítette dolgát, hogy fáziskéséssel kétszer hallotta magát, először a színpadi hangfalaiból egyenesben, aztán kis késéssel a nagy hangfalak visszhangját. Különben érdekes megoldás, hogy a hangfalak nem a színpadnál, hanem a terem másik végében vannak, ez nem kedvez egyetlen fellépőnek sem (már ha valaki élőben akar fellépni). Amúgy végülis egész sokan végighallgatták Marcellt, ha közöttetek van még ilyen LooP-on kívül, akkar írja meg a véleményét, akár jó, akár rossz!

babee: Hányan voltak most a klubban? Szerintem nem is voltak most kevesen. Amúgy én sem szeretem a tömeget, de oké, a klubnak is meg kell élni... A Little 15 party 1995. májusában volt, onnét tudom, hogy akkor még nem voltam egyszer sem a DM klubban, de olyan klassz neve volt a klubnak (az egyik kedvencem a Little15), hogy mindenképp el akartam menni. Sajnos nem jött össze a dolog, csak a rá következő klubba jutottam el, és akkor hallottam, hogy az előző bulin 15 Ft volt a beugró. Végülis a Populär lemezbemutatója kárpótolt életem első HDMFC-jében.
Kár, hogy már lehagytuk a 101 évfordulóját, lehetett volna 101 Party a HDMFC-ban 101 Ft-ért: az is jelképes összeg, és a klubnak is kifizetődőbb...
A klubtagságról már hallottam, de nem sokkal többet mint AntiLooP. Ez egészen komoly! Jópárszor voltam az elmúlt 4 évben DM klubban, de sohasem hallottam sem a tagdíjról, sem a hozzá kapcsolódó kedvezményről.
A SHOP. Na, ott már voltam, egyszer, most pénteken, mert Marcell barátom ott irogatta az egyik szervezőnek az Enjoy the silence akkordjait. (Hű de komoly!) Gondoltam rá, megkérdezem, ki az a depeche babee amíg ott ülök, de végülis nem tettem ezt.

disp: Vitán felül áll, a Singles 86>98 igen jó válogatás!!

Előzmény: depeche babee (325)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.20 0 0 325
Először a shopról:a shop az a kis fülke a büfével szemben ahol sok emberke (általában 5-6) ül bent és jól elvan, plusz Jockey (mindenki ismeri, ugye?) egyfolytában az ablakán lóg befelé.
Na, az a shop ahol Cd-ket, videókat meg mindenfélét lehet kapni. Volt már dm lufi, klubplakát. Most pl. a koncertről készült képeket lehet megrendelni.
Szóval a shopban mindig benn ül egy szöszi fiú, ő a "boltvezető". Rendes, kedves gyerek, ő mindenre válaszol. A tagsági azt jelenti, hogy a jegyet elővételi áron kapod, és minden hónapban kapsz egy hírlevelet postán. Néha exkluzív fotómelléklettel. És évi 3-4 tagságis gyűlés van ahol megtárgyaljuk a klub jövőjét. Nem hiszem el, hogy nem tudtál róla!!!
A shopban egyébként azért ül sok ember mert a klubszoba nincs többé és a vezetőségi tagokkal barátságban lévők bekéreckednek. De elvileg csak a két srác lehet benn akik a boltot csinálják a klub alatt. :-)
Én meg a szimpatikus hosszú barna hajú kis hölgy vagyok,de elég ha a nickemet mondod, tudják, hogy engem keresel. :-)))
Tehát tessék befizetni a tagságit és hangoztatni, hogy létezik ilyen!!!
Ha a klubesteken minden alkalommal lesz legalább 600-700 ember, hátha megint gyakrabban lesz.
A következő klubdátumok:július 30, szeptember 10.
A hathetes ciklus miatt nem lesz augusztusban de ez egyébként is holtidőszak szokott lenni. De megsúgom, hogy Lajos tervez megint egy little15 klubot (ez asszem 93-ban volt, 15 ft volt a belépő) nem biztos, hogy sikerül, de így hátha eljön 1000 ember, látja, hogy ez jó és ezután fizetni is hajlandó érte...
Ennyit erről, ha a klubbal kapcsolatos kérdés van, írjatok még!
Pussz mindenkinek!
Előzmény: AntiLooP (323)
weirdo Creative Commons License 1999.06.20 0 0 324
Sziasztok!
Talán témába vág: a Z+-on nyilatkozta a Popular (pontos a)nevű furcsaság egyik tagja, hogy a bristoli hangzás, a trip-hop, a dub a DM-nek köszönheti
létét!!! Elég furcsa!
Vélemények?
weirdo
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.20 0 0 323
Mifele tagsagi??? Kar, hogy en errol csak most hallok eloszor, eg is a pofam randesen ;-))
Ird mar meg, hogy ez mit takar, es hogy mikor es hol lehet ilyet valtani!
Es akkor meg kerdezek batran: Mi ez a shop, amit irtal?
Elore is koszi a felvilagositast.

u.i.: Sajnalom, hogy ilyen kicsi a forgalom. Bar a bulin nem szeretem a tomeget, de a 6 hetenkenti club elegge elszomorit :(

Előzmény: depeche babee (322)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.20 0 0 322
Hali!
Ugy tűnik én meg a második vagyok...
Azárt csak 30-án lesz a következő klub mert mostantól fogva csak 6 hetente lesz klubest. Az ok egyszerű: nem volt elég látogató a 3-5 hetente megrendezett bulikon és a klub már ott tartott,hogy majdnem veszteséges volt. Ez azt jelenti, hogy becsukott volna és kész. Így ezért lett a 6 hetes ciklus, hogy kiéheztessük a jónépet a mode-ra. Szóval gyerekek tessék gyakran lejönni a pecsába, befizetni azt a rongyos 1200 forintot egy évre (ne mondjátok, hogy sok!) Kicsit röhejes, hogy idén 100 ember fizette be a tagságit!!!
És ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan oda lehet menni a shophoz és megkérdezni az ott ülő szimpatikus fiatalemberek egyikét (hisz az a dolguk, hogy válaszoljanak) Ha épp én is benn vagyok, kérdezzetek engem is bátran! Majd megpróbálok segíteni.
Egyébként mit tudtok arról a pletykáról, hogy Jennifer 5 hónapos terhes a kis Gahan bébivel???
Csók mindenkinek!
Előzmény: AntiLooP (321)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!