MENAKAO Madagascar Chocolate Cocoa Nibs and Sea Salt 63%. (Made in France.) Ennek a címkéje olyan kimerítően alapos, hogy én már nem is tudok mit hozzátenni, csak hogy tényleg nagyon jó, kóstoljátok meg! (De ne szokjatok rá, mert csak 65 gramm olyan áron, amit 10 dekáért is elég húzósnak találnék.)
Csoki, szaloncukor 1qtya ilyentájt:)))) Nos a legfinomabb szaloncukrot a Metróban sikerült venni: Szilvapálinkás étcsoki bevonatú!!!!!! Piszok finom:))))))
Csak nekem új a Milka Collage csoki? Én tegnap találtam a Prímában málnás-mogyoróst. Tudom, hogy nem nagy ritkaság, de én most találkoztam vele először, szerintem érdemes kipróbálni.
Fekete bevonó csoki olvaszt - lehetőleg duplafalú melegvizes edényben - majd apránként tiszta tejszínt - 20dkg----->2dl - belekever, jó sűrűre:)))) És kész a púúúúr RigóJancsi:)))) De sajnos csak nagyon keveset ehetem belőle, azt is a délelőtt folyamán:((((
vááááá.... idáig mindet kipróbálnám amit írtatok! imádom a csokit. szinte minden nap eszem, ha jó kedvem akkor azért... ha meg rossz akkor azért. kedvenceim: cadbury, toblerone, a belga pralinékért egyszerűen odavagyok és még a lindtet is szeretem. ma pont szerencsés napom volt, az örök kedvencem a lindt narancsos étcsoki most csak 500 ft körül volt a Prímában, egyből betáraztam belőle... de nem tudom meddig lesz elég már most a felénél járok :P
ha valaki készít finom bon-bont megosztaná a bevált receptet? szerintem jó kis karácsonyi ajándék lenne barátaimnak. köszi.
Madécasse 80 %. Ahhoz képest, hogy magas kakaótartalmú csoki, feltűnően erős az aromája. Nagyon különleges íze van, nem ettem még ehhez hasonló csokit.