Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Al-fan Creative Commons License 2001.04.18 0 0 320
Na, ha már Bubble idetalált , én is beleszólok :
Szerintem is butaság nagy hangon szidni a női vezetőket, bár sok mindenben van igazság. Pl. a nők tolatni és parkolni általában valóban gyengébben tudnak. Ez biztosan nem csak és kizárólag a gyakorlás hiánya, hanem van valami biológiai magyarázata is. Ugyanúgy, mint hogy pl. a nők sokkal hajlékonyabbak, kitartóbbak stb. De a forgalomban is vannak ilyenek. A nők kevésbé agresszívek, mint a férfiak, bár több ügyetlenkedést is csinálhatnak. A nagy baleseteket mégsem ők okozzák.
De azért a Radónét nem kéne felhozni ellenpéldának, pláne úgy nem, hogy veri a mezőnyt. Milyen autója van, nézzük csak meg. Láttátok már menni ? Én sokszor és nem győzött meg a többiekhez képest. De tény, sokat fejlődött, hogy férjeura párszor elvitte bemutatni neki, mit hogyan tegyen. Én nem szólom le, csak kicsit mellbevágó volt számomra a hasonlat. Nálam azért biztosan jobban megy ! :))
bubble Creative Commons License 2001.04.18 0 0 319
Helló!
Előre bocsátanám, hogy én is nő vagyok mégsincs kifejezetten jó véleményem a női vezetőkről.
Több férfi egybehangzóan állítja: - hogy jól vezetek! :)
Az viszont bosszant, ha a férfiak olyan szélsőségekbe mennek át, mint: a nő vezessen háztartást. Erre csak azt tudom mondani: te meg édes áramot! :) :(
robiv Creative Commons License 2001.04.18 0 0 318
Előre bocsátom, hogy Én is nő vagyok, de volt már dolgom nekem is női sofőrrel, ráadásul Suzukit vezetett! Dupla élvezet! Össze is törte a Zsigulim bal első sárvédőjét.
Szerintem nők és férfiak között is lehet béna autóvezetőt találni, úgyhogy nem értem mire a nagy vita! A férfiak úgy gondolják, hogy csak ők értenek a kocsikhoz és a vezetéshez, mire egy jó ellenpélda a magyar rallye-ból Radóné, aki jó pár versenyzőt maga mögé utasított az elmúlt években!:)
Előzmény: sinz (317)
sinz Creative Commons License 2001.04.17 0 0 317
sinz nem sértődős.A tény az tény. De ne általánosítsatok.Férfit is láttam már harmadik nekirugaszkodásra suzukival beparkolni oda ahova én egy mozdulattal beállok az xm-mel. És a harmadik után is úgy áltt mint az ökörhugyozás.bocs
Előzmény: Astra Agressor (314)
E30M40 Creative Commons License 2001.04.14 0 0 316
Tegnap este haverommal a kutyáját sétáltattuk mikor egy fehér kispolszki leáll,nyom egy hátramenetet,hogy balra hátra beparkoljon. De az a hülye picsa tul hamar alászedte és egy Polo jobb hátso kerékivét szarrá törte!!! Erre mint aki jol végezte dolgát gyorsan elhuzott!!! Hát elmegy a F...ba az ilyen hülye picsa. Azért találták ki a kötelező biztositást,hogy ha hülye valaki,de mégis vezetni akar,akkor kifizetik az általa okozott kárt.Nem értem hogy nem volt képes arra hogy egy cetlin otthagyja a szélvédőn a telefonszámát vagy valami??? Haverommal megtettük helyette:) (mármint felirtuk a rendszámát) Remélem a tulaj felkoncolja!!!
Üdv

Music_Is_My_Radar Creative Commons License 2001.04.13 0 0 315
Kár, pedig érdekelne...
Előzmény: Astra Agressor (314)
Astra Agressor Creative Commons License 2001.04.13 0 0 314
Oké, fényesítsük. Tehát az agynak vannak bizonyos részei, amelyek felelősek bizonyos dolgokért (pl. kisagy - mozgáskordináció) Az az agyrész, amelyben ösztönös, és elraktározott információk vannak pl. a vezetésről az kissebb. De nem feszegetem tovább, mert Sinz megsértődik :-))
Előzmény: Music_Is_My_Radar (312)
Music_Is_My_Radar Creative Commons License 2001.04.12 0 0 313
Egyébként, hogy ne csak negatív legyek: az tény, hogy a nők térlátása rosszabb, mint a férfiaké. Persze kivételek mindenhol vannak.
Az pedig, hogy több férfi vezet jól, mint ahány nő, azzal is magyarázható szvsz, hogy a fiúkat általában már 10 éves korukban odaülteti apjuk a volán mögé és elkezdi tanítgatni. Lehet, hogy erőltetettnek tűnik, de nyilván jobban hozzászoknak az egészhez, ha kiskoruk óta foglalkoznak vele.
MIMR
Music_Is_My_Radar Creative Commons License 2001.04.12 0 0 312
Én biztos hülye vagyok, DE:
hogy lehet egy olyan rész az agyban, ami kifejezetten a vezetésért felelős?
Elég nehezen tudom elképzelni ezt az eshetőséget...
szóval vagy pontatlan volt a leírás vagy....
MIMR
Előzmény: Astra Agressor (310)
sinz Creative Commons License 2001.04.12 0 0 311
Ezt az agyas kisebbséget már nem bírom cérnával.
OFF Az isten miért a férfit teremtette először??
-Azért, mert valami tökéleteset akart, és ehhez kellett egy piszkozat. OFF
Előzmény: Astra Agressor (310)
Astra Agressor Creative Commons License 2001.04.12 0 0 310
Brit tudósok kimutatták, hogy a nőknék az agynak az a része, amely a vezetésért felelős fejletlenebb, (kissebb) mint a férfiaknál. Ma reggel láttam 2 nőt parkolni, egy Yarist, és egy Civic-et. Kb. 6 méteres hely volt a Civicnek, de annyi manőverrel szerintem egy kamiont meg lehet fordítani egy egyirányú utcában. A Yaris járdára állt fel : WRUUUUUUUUUUUUUUUUM!
Bocs, akit sért...
sinz Creative Commons License 2001.04.12 0 0 309
Nos nem akarlak szédíteni,de vagy lusták voltak a fiúk vagy ...? de még 30 %-ban sem tudták összehozni 15 perc alatt. És ez nem kamu! A lányokról most ne essék szó az nem lenne tisztességes (mármint a fiukkal szemben ) Bocsi.
Előzmény: QuadCam (308)
QuadCam Creative Commons License 2001.04.11 0 0 308
A fiúcsoport 100%. Ne is szédíts mással...:)
Előzmény: sinz (307)
sinz Creative Commons License 2001.04.11 0 0 307
Nem lehet igazságot tenni.Ti féfiak előítélettel vagytok(tisztelet a kivételnek) a női vezetők iránt, mi nők (van kivétel) már "félünk" az ítélkezéstől. Bevallom néha gond a jobb-bal, de csak gyalog, az autóban automatikus.
A térképről annyit,hogy csikókoromban (suliba),tananyag volt a térképolvasás. Vizsgafeladat: Bpest- Bécs autópálya nélkül legrövidebb út,két kerülövel feltételezett baleset miatt. 15 perc alatt megoldás.
11 lány, 23 fiú vágott neki a feladatnak.
Mit gondolsz melyik csoport tudta jobban ,logikusabban megoldani ????
Előzmény: Törölt nick (306)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.10 0 0 306
Ezt olvassátok el:

Térkép hölgyeknek

Levike Creative Commons License 2001.02.09 0 0 305
Lattam az esetet en is......hat, eleg erdekes volt. A Mitsu-sok kezdtek a dolgot, aztan a masik Schlesser Buggy visszaadta a kolcsont Shinozukanak......egyik sem volt szep eset.
Schlessereket valami elbaszott rajt miatt buntettek meg 1-1 orara....tehat nem a feltartas miatt...ami eleg szegyen, elkurtak ezt a szervezok nagyon. A Dakar is olyan lesz, mint a Forma1, vagy mi ?
Ami azt illeti, szep-szep, hogy no gyozott, de vegyuk eszre, Schlesserek buntije nelkul a kozeleben sem lett volna...akarhogy is nezzuk, nem volt fair...arrol mar nem is beszelve, hogy nem igazan voltak meg csak szakaszgyozelmei sem a holgyemenynek. SZVSZ nem ez a gyozelem az, amire a noi nem buszke lehet, meg ha ugy talalta a media, akkor sem. Ez a verseny Schlessere volt, es elvettek tole, csak azert, hogy szenzacios uj noi gyoztest unnepelhessenek. Gratula.

Mas, Michele Mouton azert mas teszta volt.
O telleg megallta a helyet, nem is kicsit, nem csak a media altal felfujt lufi volt.

udv
Levi

Előzmény: evil1023 (299)
Rigoletta Creative Commons License 2001.02.09 0 0 304
Az én voltam!
Előzmény: Cool (301)
Grg Creative Commons License 2001.02.06 0 0 303
MOst olvasom egy újságcikkben a Generali alma-citrom akciójával kapcsolatban:
"Érdekesség, hogy a szabálytalankodók _döntő_ többsége a szebbik nem képviselőihez tartozott."
Dobcsi Creative Commons License 2001.01.29 0 0 302
Ülök valamelyik nap egy barátommal az autóban az egyik benzinkútnál. Egyszer hallok egy hangot, és megmozdult a kocsi is...Hát igen egy Clio (férfi) sikeresen nekem jött.
De ő nem akart megállni, amíg rá nem feküdtem a dudára. Erre megállt kiszálltunk, s elkezdtük nézegetni a saját kocsinkat. Eltelt vagy 1 (!) másodperc (!), és azt mondja "azon úgyse látszik semmi, na viszlát" és beült és elzúgott...
Kábé 2 perces vizsgálat után rájöttem, hogy valóban nem látszik semmi, de ha látszana akkor sem tehetnék már semmit se...
Érdekes volt.
Cool Creative Commons License 2001.01.27 0 0 301
Ma megfigyeltem valamit. Egy srác megérkezett a golf4-esével a Westend egyik kereszteződésébe és látta, hogy nagy a torlódás. Erre fogta magát és hip-hop szinte megállás nélkü levágott egy Y fordulót. Ez az amire egy nő képtelen.
Riff-Raff Creative Commons License 2001.01.25 0 0 300
Ezen a képen tényleg nem olyan rossz, én csak a Párizs-Dakar tudósításaiban szoktam látni, már jópár éve. Ott másmilyen esztétikai élményt nyújtott. És volt olyan év, amikor roppant népszerű volt a tudósítók körében, minden este beszéltették vagy 5 percig, a falra tudtam mászni a hangjától.
evil1023 Creative Commons License 2001.01.24 0 0 299

Azért nem olyan vészes, bár a hangját nem hallottam. Annak idején Michelle Mouton sem volt kifejezetten csúnya!
Riff-Raff Creative Commons License 2001.01.24 0 0 298
"Ami tovább színesíti a dolgot az, hogy a két szereplő valamikor élettársi viszonyban állt egymással"

Úristen! Sose mertem volna feltételezni, hogy van valakinek gusztusa ahhoz, hogy Jutta Kleinschmidt élettársa legyen. Hiszen még férfinak is ronda, azt a rikácsolást meg, amit ő beszédnek nevez, egy percig se bírnám elviselni.

Előzmény: mccheese (297)
mccheese Creative Commons License 2001.01.22 0 0 297
Láttam az összefoglalóban az esetet. Ahol Schlesser utolérte a csajt, ott lehetetlen volt félreállni. Látható volt viszont, hogy Kleinsmith a maximumot autózta, amit a Mitsu kibírt.
A bíróság meg úgy döntött, hogy nem volt feltartás.
Ami tovább színesíti a dolgot az, hogy a két szereplő valamikor élettársi viszonyban állt egymással, tehát elég jól ismerhetik a másikat.

Schlesser meg szegény japánnal akarta ugyanazt megtenni az utolsó elötti napon mint amiért ő nyomta föl az exet elötte. Nem érdekes????

Mcc

Előzmény: BkorVette (295)
AtomAnti Creative Commons License 2001.01.22 0 0 296
BkorVette!!!

Hogy te milyen nagyszájú vagy!!;-DDDDD

Egyébként a szívemből beszéltél! Tokkéletesen egyetértek veled!:))

Üdv,
AtomAnti

Előzmény: BkorVette (295)
BkorVette Creative Commons License 2001.01.21 0 0 295
" Kleinsmithet is felnyomta mert allitolag feltartotta. Szerintem ha annyira gyors volt mert nem elozte meg???? "

Errol az esetrol nem tudok, de ez nagy butasag!!!
Hihetetlen felelotlenseg egy rally versenyen ugy megelozni a masikat, hogy az nem jelzi, hogy el akar engedni....
Es ha abba belegondolsz, hogy egy teherauto mogott kellene kuldened, mint allat, te is zavaro korulmenynek tekintened.....gondold el, O meg annyit sem lathatott, mert az elol levo televagta az arcat porral, tehat te tobbet latsz a teherauto mogul, igy hadd legyen joga panaszkodni, amikor vakon szaguld 180-200al a sivatag buckai kozott....
Ha azt feltetelezzuk, hogy a sivatagban konnyu megelozni valakit, mert ugysem csak az uton szaguldoznak, akkor is idoveszteseg, es figyelem kiesese, olyan helyet keresni ahhol ezt a manovert kockazat nelkul vegre lehet hajtani, vagy vegre sem lehet nelkule, es kockaztatni kenyszerul, ami utann meltan felhaborodhat.....
Tehat, a versenyzok alkossanak velemenyt, a versenybirosag pedig biralja csak el....mi meg ne vonjunk le elhamarkodott kovetkezteteseket!!

Udv.:B.korVette

Ui.:hogy ne legyek off: A noi vezetok kozul csak az agressziviket szeretem, mert azok nem csak az uton celratoroek, hanem mashol is!!!:-))) A mazsolasaghoz pedig nem kell nonek lenni....de aki no az plussz pontal indul!!:-)))

Előzmény: mccheese (294)
mccheese Creative Commons License 2001.01.21 0 0 294
Akkor az inden azert nem neztek el neki a tegnapi stiklijet... Engem nagyon felbosszantott a Schlesser fele versenyzesi technika. Kleinsmithet is felnyomta mert allitolag feltartotta. Szerintem ha annyira gyors volt mert nem elozte meg????

Mcc

Előzmény: MacPhisto (292)
fargo Creative Commons License 2001.01.21 0 0 293
Azért kíváncsi lettem volna rá, hogy vajon mit lép, ha szembe jön egy kamion, vagy egy jobbkezes utca, esetleg egy bonyolultabb keresztezôdés villamossal, gyalogosokkal. Nyomni a gázt, mint siket a csengôt, a naaagy és széééles sivatagban, ez nem nagy durranás...

(OK, OK, csak vicc volt, gonosz hangulatom van :-)))

Előzmény: evil1023 (290)
MacPhisto Creative Commons License 2001.01.21 0 0 292
Na na na.Azért tavaly töröltek egy-két szakaszt a végén! Érdekes módon azokat amik Schlessernek nem fekszenek...
Előzmény: mccheese (291)
mccheese Creative Commons License 2001.01.21 0 0 291
Gyozott, ja mert a buzi Schlesser elcseszte az egesz tegnapi futamot, es Masuoka helyett Kleinsmith olebe hullott a gyozelem.
Minden eddigi Parizs-Dakar kozul ez volt a legkevesbe tiszta verseny.

Mcc

Előzmény: evil1023 (290)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!