Keresés

Részletes keresés

cath555 Creative Commons License 2005.12.28 0 0 51
Ne haragudj, merrefelé repülsz Te? Csak érdekel. Én is elég sokat megyek, de még soha semmimet nem verték szét. Egy barátom keményfalú bőröndje ellenben eltört valahol, amikor leb.szták a magasból. Én sportáskával járok, csőváz van az aljában, gurítható, az egyetlen kényes pontja talán a kereke, de eddig még az sem szívta meg. Azelőtt 100 lityós túrazskkal jártam, annak se esett soha baja, még a borok is egyben szoktak megérkezni.
Előzmény: atp (50)
atp Creative Commons License 2005.12.28 0 0 50

 Harmadik repülős utazásom = harmadik bőrönd szétverésem következett be az idén.

 Már nem is csodálkozom...

Ráadásul a nyüzüge biztonsági csicskának megtetszett a kiskésem és elvette tőlem. Volt vagy 5 cm-es pengélye, a kanállal és a dugóhúzóval együtt egy szamurájkard veszélyességével vetekedett... Érdekes hogy a 15 cm-es golyóstollamat nem vette el, pedig az agyáig tudnék vele szúrni a szemén keresztül. De a kézipoggyászom szinte bármelyik hétköznapi tárgyával másodpercek alatt ki tudnék csinálni egy ilyen féltüdős diszkópatkányt, mégis csak a kis bicskámat lopta el. Szemét egyenruhások!

 

 Tudjátok ez a hatalommal való visszaélés. A munkás is azért ugrál kétlábbal a csomagokon, mert így áll kicsinyes bosszút a nyomorult életéért.

 

 

ÉS MÉG EZEK MERNEK SZTRÁJKOLNI?

 

 Csak hüledezve hallom a TV-ben mennyi az átlagkeresetük. Ki ne nyissák a szájukat amikor a fél ország nyomorban él! KI KELL RUGNI AZ EGÉSZ ELÉGETELEN TÁRASASÁGOT! Van éppen elég muinkanélküli aki szívesen elvégezné a munkájukat ennyi pénzért és nem sztrájkolna!

 

British Airways!

Mi Magyarok egyetértünk veletek! Ne engedjetek a pénzsóvár disznóknak! Nem érdemelnek bérfejlesztést. Így is túl sokat keresnek a Magyarországi átlaghoz képest és a munkájukkal sem vagyunk megelégedve! Utcára minden elégedetlenkedővel és vegyetek fel új dolgozókat!

 

 Lehet hogy lefordítom Angolra és elküldöm nekik...

 

Gregor83 Creative Commons License 2005.06.21 0 0 49
Ha M1-ről érkezel, akkor a gazdagréti lejárónal menj le az Egérútra. Onnan meg a Lágymányosi hídon át a Dunán a Népligethez. Elnagyolva, de ez a legjobb megoldás.
Előzmény: PEDRÓ (47)
viricsi Creative Commons License 2005.06.21 0 0 48
Nagyon jól járható a város korán reggel.
Könnyen odatalálhatsz.Nem írok útvonalat, jobba ha a térképed után mész.A lényeg, juss el az Üllői útra, áll be a belső sávba és amikor csak ez a sáv vezet fel egy felüljáróra, no az már a reptéri gyorsforgalmi út. Jó utat.
Előzmény: PEDRÓ (47)
PEDRÓ Creative Commons License 2005.06.21 0 0 47

Mekkora forgalomra kell számítani, ha szombat reggel hat órára kell kiérnünk a reptérre? Az M1-ről könnyen oda lehet találni?

Mr.Karax Creative Commons License 2005.03.30 0 0 46
Emberek! Fórum - Közlekedés - Pilóta - Ferihegy 2/B.
Amiket mostanában írtok, az hogy kerül ide?
A Zöldbanán fikázós topikja mintájára javaslom egy atp-puffogó megnyitását.
K.
Gregor83 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 45

Kedves atp!

 

Arról hogy Pest ilyen vagy olyan, én most nem nyitnék vitát. Akik itt laknak vagy nap mint nap bejárnak, azok élvezik az autós vagy tömegközlekedés minden előnyét és hátrányát. Néha bizony az utóbbiból több jut. Ez van, kár háborogni vagy lázadozni és a feszültséget szítani. Nap mint nap 20km-t utazom be (M1-Budaörsi út- Nagyszőlős utca- Bocskai út- Bartók Béla út- Gellért tér) tömegközlekedéssel, szívok is rendesen. Az én bőröndöm is repedt már meg a reptéren és kente össze a ruhámat a koszos vasúti kocsi. Mégsem hőbörgök... Ez van.. Nem azt mondom, hogy ezt kell szeretni, de attól hogy valakinek szétcsapod a fejét , még nem lesz jobb.

Előzmény: atp (42)
marshaller2 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 44
Lehet ,hogy atp burokban nőtt fel?!
kiskockas Creative Commons License 2005.03.30 0 0 43
Háááát, én nem úgy képzelek el egy kedves embert, hogy a testi erejével akár csak fenyegetőzve is, próbál érvényt szerezni az igazának, akármilyen sérelem érte.... És ez nem függ sem a diplomák számától, sem attól, hogy valaki vidéki, vagy pesti.
Előzmény: atp (42)
atp Creative Commons License 2005.03.30 0 0 42

Nos végigolvasva a válaszokat, azt hiszem néhányan nem értettek meg valamit.

 

Én rendkívül kedves vagyok mindenkivel. Nem hőzöngök, nem tolakszom, hölgyeknek-időseknek átadom a helyemet, türelmes vagyok és mindig elsőnek mosolygok. (Bár gondolom ezt nehezen tudjátok elhinni az eddigi hozzászólásaimból.)

 

De. Amikor kicsesznek velem méghozzá annak tudatában hogy úgysem fognak velem szemtől-szemben találkozni akkor bepöccenek. Aztán jönnek azok a flegma okoskodók (mint néhány hozzászóló is), akiknek természetes hogy minden így van Pesten meg a Ferihegyen, sőt én szégyeljem magam amiért a szétvert csomagom láttán felháborodom... Na ez még rátesz egy lapáttal...

Szóval a tehetelenség szól belőlem. Semmit sem tehetek hogy a csomagommal óvatosabban bánjanak, magam sem tehetek igazságot az ügyben és hülye vidéki bunkó vagyok, mert ez felháborít és Pestből egy mocskos pöcegödröt látok ahol mindenféle kellemetlenség ér.

Mellékesen hozzátenném, hogy két diplomás értelmiségi vagyok, csakhogy vagyok akkora darab, hogy ha látnának a csomagrakodók akkor nem mernék hajigálni a csomagom... De így suttyomban meg merik tenni. Na ettől vagyok ideges.

 

hungeorge Creative Commons License 2005.03.29 0 0 41
Szasztok ! azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy a raktérben a légnyomás miatt szétrobbanhat valami ? (extrém esettől eltekintve) ciao
Mr.Karax Creative Commons License 2005.03.27 0 0 40
Szerintem hagyjuk atp-t. Kár a fáradságért, meg ne erről szóljon ez a topic.
Előzmény: Milla81 (39)
Milla81 Creative Commons License 2005.03.25 0 0 39

Nekem csak 2 kérdésem lenne. Ha a Taxi 2000 fele annyiért vitte volna ki mint a reptéri és ennek tudatában volt akkor miért hergeli magát??? Miért nem megy az olcsóbbal? Ezért nem kell egyből megölni a taxist!!! Természetesen nem egyetértek a 6000 ft-os árral csak megint visszatértünk oda, hogy ugye mi Pestiek vagyunk intoleránsak.......és még sorolhatnám a hozzászóló szavait. A másik kérdésem kedves atp-hez....ha Budapest ennyire szar ahogy mondja és Görögország annyira jó, akkor miért nem költözik ki???? Sztem sokunknak nagy örömöt okozna azzal ha kiköltözne. Mert ahohy nézem nem csak Budapesttel van baja hanem valami megmagyarázhatatlan paranoia veszi körül elködösült agyát. Képzeljük csak el. A vonatokhoz bizony nem azért kell átszállni, hogy tömjük a BKV-t mert annak már az sem segítene hanem azért mert ha minden vonat egy pályaudvarról indulna akkor az tényleg intelligens lenne. Akkor lenne aztán pontosság. Tényleg miért nem te vagy a polgármester??? Valószínű nem azért mert nem akarsz ennek a "szarnak" a polgármestere lenni hanem azért mert ilyen vagy. Azok után, hogy egy utazás alatt bajod volt a reptérrel, a várossal, a BKV-val, a MÁV-val( amit ügyesen leszűkítettél Budapestre, mert gondolom csak itt jár), a pályaudvarral( mert ugye az a hibás ha sem te sem a barátnőd nem találtok megy egy jegypénztárt, amgy képzeld egy ekkora pályaudvaron az embereknek általában nincs szükségük táblákra...de gondolom ez is felháborító)....és még ki tudja mivel volt bajod. Ezekután szerinted valaki is fog adni a véleményedre??? Sajnálom, hogy ezt kell mondjam de primitív vagy...nem is kicsit.

 

Egy agresszív, intoleráns.....blablabla budapesti fiatal.

Cseny Creative Commons License 2005.03.25 0 0 38

Az írás kommentek nélkül is kitesz magáért, és az írójáért.:))

Előzmény: VAG (37)
VAG Creative Commons License 2005.03.25 0 0 37

Tényleg érdemes elolvasni :

 

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=178870&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=3000272

 

És el vagyok képedve, hogy a hagyományos Magyar értékek, mint a kedvesség, figyelmesség, jószándék hogyan tünnek el a világvárosi rémálom flegma stílusában.

 

Tőle lehetne is tanulni kedvességet, figyelmességet meg jószándékot.

Mondjuk aki a Keletiben nem találja meg a pénztárat...

 

Előzmény: viktorh (34)
Milla81 Creative Commons License 2005.03.24 0 0 36
Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy jó eséllyel nem csak egy provokátorról van szó hanem tényleg így is gondolja.
vince Creative Commons License 2005.03.24 0 0 35
Nem lehet, hogy atp csak egy provokátor? Beír jó nagy "beszólásokat" aztán csak röhög a reakciókon.
viktorh Creative Commons License 2005.03.24 0 0 34
Úgy gondolom felesleges személyeskedni, de azért atp topictárs hozzászólásai között böngészve találtam egy-két hasonlót, amiken jókat derültem...Ajánlom a Budapest-világváros? topikban a 2004.08.25-ei bejegyzését...vidéki elvakultság és elfojtott indulatok, na meg a 'minden pesti köcsög szindróma'. Olvassátok el..nagyon szomorú, hogy egyeseknek ilyen a mentalitása.
Milla81 Creative Commons License 2005.03.24 0 0 33
"azt meg nem szeretjük"...:))))....ez tetszett....egyébként teljesen egyetértek az egésszel...a legtöbb utas azt kapja amit ad...ha valaki odajön normálisan annak én is szívesen segítek, ellentétben egy dühöngő őrülttel.
Cseny Creative Commons License 2005.03.24 0 0 32
El kellene gondolkodni azon, h a törekeny üvegeket nem a feladott pogyódban tárolod. Egy üveg bort simán felviszel a fedélzetre... Sőt, ha normális vagy, még karton pezsgőket is felengedünk a check-in-ben.... de gondolom ugyanilyen aggggresziven viselkedsz a check-inben is, azt meg nem szeretjük....
Előzmény: atp (21)
Milla81 Creative Commons License 2005.03.22 0 0 31

Jóvammána:DDD

Mr.Karax Creative Commons License 2005.03.22 0 0 30
valamint VOLT :-)
Milla81 Creative Commons License 2005.03.22 0 0 29
szégyellnie....na harmadszorra csak sikerül...
Milla81 Creative Commons License 2005.03.22 0 0 28
szégellnie:)))
Milla81 Creative Commons License 2005.03.22 0 0 27
Ez a tény valószínűleg nem nagyon érdekli rendkívül művelt barátunkat.....viszont talált egy okot arra, hogy megpróbáljon lejáratni egy-két embert....sztem akinek egy kis esze is van meg tudja ítélni, hogy ebben a történetben kinek kell jobban szégyellnije magát. Főleg azután, hogy el sem merem képzelni mit művelhetett ez az "ember" azokkal a reptéri dolgozókkal akiket épp ott talált és természetesen semmi közük sem votl az egészhez. Alapozva ezt az író saját írására...a barátnőjének kellett visszafognia....meg ha jól emlékszem a poggyászszalagon is fel akart mászni....hát ezekre nem sokat tudok mondani csak azt, hogy rendkívül intelligens...GRATULÁLOK
Mr.Karax Creative Commons License 2005.03.22 0 0 26
Ha valóban be volt bugyolálva a vörösborod, és kemény bőröndben volt, akkor nem a hajigálástól tört össze. A repülőgépeken az utastérben általában sikerül "földi" légnyomást teremteni, de a csomagtérben nem igazán. Palackos, flakonos dolgokat SOHA nem szoktam a feladott poggyászba tenni, mert szétrobban a nyomástól. Egy barátnőmnek tiszta sampon lett minden ruhája...
Előzmény: atp (21)
viricsi Creative Commons License 2005.03.22 0 0 25

Egyszerű a kérésed,jelentkezz rakodónak és lesd meg,hogy ki ugrál a vörösboros bőröndökön.Idegességed levezetésére pedig dobálj naponta néhány tonna csomagot.

Előzmény: atp (21)
kiskockas Creative Commons License 2005.03.21 0 0 24
Aki havi 50 ezerből a "Chania" járataival repked, az azért tudhat vmit!:-)
Előzmény: IL-96 (23)
IL-96 Creative Commons License 2005.03.21 0 0 23
Ez atp nick is annyira jó:-) Megint szétröhögtem az agyam. Ennyi ésszel jól megérdemelte... 
Előzmény: VAG (22)
VAG Creative Commons License 2005.03.21 0 0 22
Ez baglyas .... :-)
Előzmény: atp (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!