Keresés

Részletes keresés

Deák Viktor Creative Commons License 2007.06.11 0 0 253

 

  Elnézést a korábbi üzenetért, de a technika megviccelt, s annak ellenére, hogy nekem megmutatta, mégsem rögzítette a hozzászólásom.

 

  Makra Róbert tájékoztatása szerint a www. bacsbokod.hu megújult oldal megnyílik.

 

  Bárki, aki hasznos információval, adattal tud szolgálni a weboldal naprakésszé tételében, az a leendő oldalon talűálható elérhetőségre küldje a szöveges dokumentumokat, képeket,stb...

 

        Minden jót!

                  

                            Viktor

Előzmény: jegyző (252)
jegyző Creative Commons License 2007.06.07 0 0 252
?????????????
Előzmény: Deák Viktor (251)
Deák Viktor Creative Commons License 2007.06.06 0 0 251

 

              Üdvözlettel:

                                   Viktor 

Előzmény: Rézinéni (250)
Rézinéni Creative Commons License 2007.05.31 0 0 250

T. Jegyző Úr!

 

Köszönöm a jó hírt! Addig is, míg újra indul a honlap, közhírré tétetik, hogy 2007. június 2-án reggel 9-kor kezdődik a bácsbokodi Berger zenekar emlékére rendezett Fúvószenekari Fesztivál.

 

Aki teheti menjen el, nem fogja megbánni!

 

Hajrá Bokod! Hajrá bunyevác-magyar-német (köztük sok sváb) barátság!

 

Rézi néni

jegyző Creative Commons License 2007.05.22 0 0 249

Helló rézinéni !!

 

2007. május  17-én tartott testületi ülésen meghizást kapott Makra Róbert a bácsbokodi honlap  felújítására és folyamatos karbantartására.  Mintaként meglehet nézni a katymári honlapot.

üdv : jegyző

Előzmény: Rézinéni (248)
Rézinéni Creative Commons License 2007.05.20 0 0 248

Kedves Mijó!

 

Kérlek vedd igénybe a többgenerációs barátságod Héhn Lacival, hogy feléledjen a tetszhalott Bácsbokod honlap.

 

A (legalábbis személyi összetételében) megújult önkormányzatra e vonatkozásban az "új seprő" szólás sem illik rá. Lehet, hogy ez esetben is a (hol)lét határozza meg a tudatot? Netán az a baj, hogy nem tudják megoldani az internetes cenzúrát?

 

Milyen szép lenne, ha például minden érdeklődő bácsbokodi elszármazott értesülhetett volna mondjuk a Pünkösdi Napokról.

 

Az se lenne baj, ha megismernénk mondjuk a bunyevác és a német kisebbség éves terveit.

 

Barátsággal ölellek,

 

Rézi néni

Mijo Creative Commons License 2007.05.12 0 0 247

 

Héhn Lacó, nem nyitottad még a bezengett topikodat!

 

Mijo Creative Commons License 2007.05.12 0 0 246

 

"Bácsbokod nagyközség (horvátul: Bikić) Bács-Kiskun megyében, a Bajai kistérségben."

 

Méghogy horvátul!

Akár mongolul, vagy finnül is írhatta volna a szerkesztő.

A Wikipédia mérvadósága a nagy rakás szar!

 

 

Mijo Creative Commons License 2007.05.12 0 0 245


Hahó, Viktor, régen voltál a topikban!

 

 

Előzmény: Deák Viktor (244)
Deák Viktor Creative Commons License 2006.11.04 0 0 244

 

  Kedves Mijo! Lehet, hogy én nem írtam elég érthetően, ezért most pontosítok!

 

     Tanulás alatt azt értem, hogy meg egy hónapja sincs, hogy a testület megalakult, valamint létrejöttek a bizottságok. A bizottságokban a munka is most indul, tehát hiába is várja tőlünk mindenki azt, hogy az elején már csodák fognak történni.

 

    Meg kell ismernünk a testületi és bizottsági munka menetét. Én ezt értem tanulás alatt, nem pedig azt, hogy egy régi, esetleg olyan rendszert tanuljunk meg, ami nem működne.

 

    Természetesen, - s itt csak a magam nevében beszélhetek - mindent meg fogok próbálni!

 

     A "Lehetséges, hogy az általam eddig leírtak túlságosan nagy általánosságok és csak ködösítések ..." ezt nem azért írtam, mert nincsenek konkrét elképzeléseim, hanem azért, mert a fenntebb említett indokok miatt még azokat nem volt lehetőségem teljes mértékben képviselőtársaimmal és másokkal megbeszélni. Addig azonban konkrétumokról nem tudok beszámolni!

 

    Ezért nagy tisztelettel kérek mindenkit, hogy legyen egy kis türelemmel, s az általuk várt eredmény hamarosan be fog következni.

 

       Ennek érdekében megpróbálok mindent elkövetni!

 

                    Minden jót!

 

                                        Viktor

  

Előzmény: Mijo (243)
Mijo Creative Commons License 2006.11.01 0 0 243

 

"Lehetséges, hogy az általam eddig leírtak túlságosan nagy általánosságok és csak ködösítések ..."

 

Te Viktor, ha te ilyesmiket beismersz, akkor nem biztos ám, hogy a mai elvárásoknak megfelelő politikus váljék belőled :))...

 

És lám, én is belezuhanok egy hatalmas hibába, azzal, hogy egy település képviselőjévé váltál, máris lepolitikusozlak :(..., elnézést!

 

Viktor, lehet, hogy új vagy, újak vagytok páran, de tudod mit, ne tanuljatok, hanem próbáljatok meg a saját tisztességesen működő eszetek után menni, majd akad mellettetek, illete feletettek olyan, aki hivatalból a törvényességi felügyeletet gyakorolja (khmm.., mondom ezt most neked én, egy joghallgatónak). Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy Isten őrizz attól, hogy olyan becsontosodott gyakorlatot tanuljatok meg, ami sem eddig, sem a következőkben szart sem fog érni.

Én Bajáról ma már nem tudom megítélni, ki az a mai testületből, aki ezzel munkahelyhez, illetve keresethez jutott. Ha valaki csak így nézi ezt a tisztséget, az alkalmatlan rá, azt kár volt megálasztani.

 

Lett volna ennek még most folytatása, de főznöm kell.

 

Mijo

 

Előzmény: Deák Viktor (242)
Deák Viktor Creative Commons License 2006.10.24 0 0 242

 

  Kedves Mijo! Sajnos kevés idővel rendelkeztem az elmúlt időben - bár ez nálam megszokott - így élőszóban reagáltam személyesen János bácsinak az általa nagyon jól összefoglalt sarokpontokra, amelyek településünk fejlődését elősegíthetik.

 

   Jelenleg egy új helyzet állt elő Bácsbokodon, ugyanis még nem volt arra példa (emlékeim szerint), hogy a testület több mint fele kicserélődjön, valamint az, hogy ennyi fiatal kapjon bizalmat a település lakosságától. Mivel az a megtiszteltetés ért, hogy én is közöttük lehetek, az az elsődleges tapasztalatom, hogy mindaz, aki mandátumot szerzett, átérzi, hogy a településnek milyen fontos feladatokat kell végrehajtania.

 

   Teljes mértékben osztom mindkettőtökkel azt a véleményt, hogy NEM szabad elszalasztani azt a lehetőséget, hogy az önkormányzatokért felelős miniszteraszzony településünk szülötte. Mivel az ilyen kis települések, mint Bokod, sajnos kevés anyagi forrással rendelkezik, így minden lehetőséget ki kell használni!

 

   POLITIKAI BEÁLLÍTOTTSÁGTÓL ÉS NÉZETVILÁGTÓL FÜGGETLENÜL!

 

   Ez vonatkozik a megyei közgyűléssel, valamint a környező településekkel való jó kapcsolatok ápolására is!

 

   Településünk felvirágoztatása, mindenki számára fontos, s úgy veszem észre, hogy a lakosok is egyre inkább nyitottak a változás és a fejlődés elősegítésének irányába. Sokaktól, - s ami számomra öröm- hogy fiataloktól is kaptam olyan visszajelzést, hogyha bármilyen településszépítő akció kezdődik, minden gond nélkül részt kívánnak venni benne, sőt egyéni kezdeményezéskre is hajlandóak, ha látják, hogy lesz eredménye

 

   Lehetséges, hogy az általam eddig leírtak túlságosan nagy általánosságok és csak ködösítések, de azt is tudomásul kell venni, hogy még újak vagyunk, tanulnuk kell, de amit ez idő alatt megtehetünk, azt megpróbáljuk véghez vinni.

 

   János bácsi, Neked is szeretném mégegyszer megköszönni, hogy megosztottad velünk gondolataidat, bár nekem címezted, de mindenkinek szól!

 

                        Üdvözlettel:

                                             Viktor

 

  

 

     

Előzmény: jegyző (241)
jegyző Creative Commons License 2006.10.24 0 0 241

A Bácsbokod Közművelődéséért Alapítvány

 

2006. október 18-án 19.00 órakor tartja akövetkező rendezvényét

  </P>

Előzmény: Mijo (240)
Mijo Creative Commons License 2006.10.23 0 0 240

 

Egyébként drága Bokodi Barátaim!

 

Kérlek benneteket, kapjatok a kisbuksihoz!

 

Ha nem vennétek észre, Rézinéni nicknév nem kisebb személyiséget takar, mint Dr. Pogány János urat [UNIDO: senior industrial development officer (volt)], akire méltán lehetünk mindannyian büszkék, mint falunk szülöttjére.

Nem mellesleg, a Bácsbokod Közművelődésért Alapítvány elnöke.

 

Tehát ezt a rangos, nemzetközi hírnevű embert állítottam fel követendő példaképeteknek az előzőekben.

 

UNIDO: United Nations Industrial Development Organization, azaz az ENSZ Ipari Fejlesztési Szervezete.

 

Mijo

 

Mijo Creative Commons License 2006.10.23 0 0 239

 

Kedves János Bátyám, józan, mértéktartó szavak egy bölcs embertől.

Sajnos a baba fekvése nem mindig olyan, amilyennek tudni szeretnénk.

 

Viktor barátunk, talán nem vette észre hozzá (és mindannyiunkhoz) intézett gondolataidat, így most én reagálok ezekre, pedig joghallgatóként bizonyára van határozott elképzelése az életről.

 

Ami az üléseket illeti, ez Bokodon már rutinból zajlik, hiszen lám, már hanyadik ciklusát vezeti a Mészáros Pista, báááár, eléggé meg lett szorítva a Kiss Zoltán által, de hát Bokod az Bokod marad, nem eszik olyan forrón a kását.

Mindemellett szerintem egy nagy rakás szánalmas állóvíz ez az egykor virágzó falu, mintha éppen a rezignáltságból fakadó tunyaság jellemezné, valahogy akként lehetnek ezzel, aki képviselő lett, annak a havi megélhetésrevaló becsorog, a többi meg majd csak halad szép lassan magától.

Pedig!

Ne feledjük, Bokod a közút-vasút együttes jellegével még akkor is jobb elvi helyzetben van, mint a környék többi települése, még akkor is, ha nevezetesen nem a Baja-Szeged közti út mentén fekszik. Ezt még ma is csonkeményen ki kéne használni. Megette a fene azt a világot, ha a község egyik fő munkáltatója a határőrség (a tejipari üzemet leszámítva), na nehogy már leginkább granicsárkodásban teljesedjen ki azoknak az ifjaknak tehetsége, ahol olyan szép mesterségek uralták a helyszínt, mint amelyek az egykori KTSZ üzemágaihoz voltak köthetők. Híres asztalosokkal, kárpitosokkal, vasipari szakikkal, milyen rangos volt egy időben, amikor a TSZ melléküzemága az Ikarusz beszállítója volt, a környék legjobb esztergályosai ingáztak Bokodra.

 

A természeti adottságokról nem is szólva, nem létezik, hogy nem lehetne azokat a csodálatos horgásztavakat még jobban felvirágoztatni, olyan turistaparadicsomot lehetne odavarázsolni, hogy ihaj! Persze ehhez illő módon kiépített infrastruktúra kellene, és hát ezt megteremtő olyan hozzáállás. Állóvízről beszéltem? Igen, de ez a a helyi vezetés passzivitására értendő, hiszen itt még a tórendszer nem állóvíz, a kristálytiszta Kígyós biztosítja a folyamatos vízfrissítést.

Úthálózat, folyóvíz, villanyáram, kemping, és ha kinőné a hely magát, tessék újabb tavakat létrehozni, a hely adott rá. Csak törődő gazdán, törödő gazdákon múlik a dolog, nem csak azt az egy szempontot figyelembe véve, miként lehet ebből is kizárólag egyénileg megtollasodni.

 

Orvosi ellátás: erről inkább ne! Erről hosszasan és nem utolsósorban negatív értelemben lehetne szólni, az egyéni gyarapodáshoz bizony ez jó terepnek tekinthető. Befogadófaluként!

Minap hallottam azt a gusztustalanságot, ami holmi financiális okok miatt tört utat magának. Valaki nagyon lejáratta magát, ha még ebben a szférában sem képes elvárható empátiával viselkedni egy végnapjait élő csodálatos emberrel szemben.

 

Jut szembe: le a kalappal Csomor Laci előtt (Borsód polgármestere), amiért lazán lapátra tette azt a vénséges lejárt lemezt, ki kolléga ajánló lobbizásával próbálta őt megkörnyékezni! Lacikám, hiányozna az nektek, mint púp a hátra :(...

 

A település környezete? Bizony, hagy kívánnivalót maga után, pedig ez régebben nem így volt, szép és takaros volt a falu. Most még az is rondítja, ami egykor impozánssá tette, ugyanis a települést átszelő két fűutca sudár fenyőfáinak jelentős hányada betegséggel küszködik, bizony ezt alamiként illene megoldani.

Ami a porták előtt rendet illeti, csak Csávolyt és Felsőszentivánt tudom példaként felhozni, azokat szabad megnézni, és szemlesütve hazaoldalogni.

 

A plébános úrral kapcsolatban, mint mondják a bokodiak, nincs nagyon mivel dicsekedni, ez az ember nem Gubik Miska, vagy Knipf Józsi, ők is öntörvényű emberek voltak, de azt általános közszimpátia mellett tehették, és nem ellenszenv közepette. Egy falu lakosságát még egy pap sem sértegetheti folyamatosan önérzetében! Elég langyos az egyházközség hozzáállása a kérdéshez, holott ennek tagjai gyakorolják a közvetlen felügyeletet.

 

Kisebbségi kérdés?

Mint hallik, német értelemben sem kifejezetten idilli a kép, de ebbe nincs mély belelátásom.

Ami pedig a helyi bunyevácság megcsúfolását illeti horvát önkormányzatiaskodással, az aztán a szégyenek szégyene. Szégyelljék magukat azok, akik egy ilyen plénum tisztségeit betöltve köpik le tradicionális múltunkat, azok, akik képesek egy közismerten szélhámos ember működéséhez asszisztálni! Egy olyan emberét, ki még saját "fajtája" előtt is szalonképtelenné vált :(...

Kedves János, erről tudnék hosszasan, de semmi kedvem sincs feleslegesen feltuningolni magamat.

 

És végül: bizony, nagyon jól beszélsz, Lamperth Mónikától éppen ebben a tisztségében lehetne minél több segítséget kérni, és nagyon nem szeretném azt feltételezni, hogy nem él benne olyan lokálpatriotizmus, amire tekinttetel meg is tenné azt, ami tőle telhető (ez Bajára is vonatkozik).

 

Kedves János, rendkívül szimpatikus a szememben az, hogy olyanként írsz ilyen törődéssel Bokodról, ki már nagyon régen elkerült onnan, úgy vélem köetendő jó példája lehetnél annak a sok bokodi sültsügérnek, ki íróképes lehetne, csak éppen lusta rá.

 

Igaz, kedves Jegyző úr, ahogy te (János bátyánk, jómagam), úgy mások is megtehetnék ezt :)!

 

Üdv: Mijo

 

Előzmény: Rézinéni (238)
Rézinéni Creative Commons License 2006.10.06 0 0 238

Kedves Viktor!

 

Örömmel üdvözöllek Mijo Baja Klubjában. Amíg nem merítettük ki a hazai témákat, addig maradjunk Bokodnál!

Van néhány gondolatom, amelyeket szívesen megosztok Veled és az önkormányzati képviselőkkel:

1.      Következetesen kísérjétek figyelemmel a választásokon tett ígéreteitek megvalósítását. Ne hagyjátok magatokat provokálni, a témától eltéríteni és vitatkozzatok, de ne veszekedjetek, ne személyeskedjetek. Legfontosabb jelszavatok a helyi döntések átláthatósága legyen: az ülések napirendjének ismertetése (igazolandó, hogy fontos témákkal foglalkoztok), a napirend betartása, a határozatok végrehajtásának számonkérése, az ülések közvetítése és (külön műsor keretében) rendszeres elemzése a helyi kábel-TV-én, a honlap adta lehetőségek maximális kihasználása, stb.

2.      Tegyetek róla, hogy Bácsbokodnak legyen jövőképe, nevezetesen (és a teljesség igénye nélkül):

a.        Egy település-fejlesztési terv [kiinduló pont a jelenlegi helyzet, problémák és lehetséges megoldások felsorolása; mit kell tenni, hogy a fiatalok itthon maradjanak és megtalálják számításukat a saját falunkban is; a nyugdíjasok számára fontos témák (főleg orvosi ellátás), az internet és használatának elterjesztése; az EU pályázati témák prioritásainak meghatározása és minőségi pályázatok készítése, stb.]

b.      Egy település-rendezési terv

c.       Egy környezetvédelmi terv (hogy újra mindenki elsöpörje háza előtt a járdát, virágokat ültessen az utcán is, hogy 30-40 év múlva újra inni lehessen a saját kútból, hogy a bio növénytermesztés (zöldség és gyümölcs) és rideg állattartás (pl. szarvasmarha, disznó és baromfi) újra elterjedjen

d.      Gondoljatok a bio-etanol és a bio-dízel alapanyagául szolgáló növények termesztésének lehetőségeire

3.      Gondoljátok át, hogy miként lehetne pl. a plébános urat, a német és a bunyevác kisebbséget, a régi és a új  bokodiakat magatok mögé állítani.

4.      Ki kell használni —párttámogatás nélkül— azt az egyedülálló lehetőséget, hogy Lamperth Mónika a mi falunkban született és biztosan hajlandó segíteni, ha formálisan vagy régi iskolatársi alapon esetleg édesanyján keresztül megkérjük erre.

5.      Lehetőségek rejlenek talán a kitelepített németek leszármazottai között is.

 

Kezdetnek talán ennyit üzenek, Rézi néni (alias János bácsi)

 

Előzmény: Mijo (235)
Mijo Creative Commons License 2006.10.06 0 0 237

 

Állítólag holnap, azaz szombaton szórják családtagjai a Béni hamvait a Duna vizébe.

Ők tudják, miért ezt az utat választották, de azt nem feltételezem, hogy ez a Béni akarata lenne.

Bárhol is, kívánom nyogodjék már szerény békében.

 

Mijo

 

Előzmény: Mijo (230)
Mijo Creative Commons License 2006.10.06 0 0 236

 

Jegyző uram, újdonság?

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.09.28 0 0 235

 

Örülök, hogy így látod, hát tegyünk, ha már adott, hogy ne apadjon el!

Megfordultak itt bokodi ifjak, de egy idő után kipukkant a mondandójuk.

Na majd, ha jegyző urunk lerázza magáról a választások terhét.

Amúgy meg, lehet Viktor Bácsbokodon kívül minden egyéb másról is, ahogy a kedved éppen diktálja.

 

Hali: Mijo

 

Előzmény: Deák Viktor (234)
Deák Viktor Creative Commons License 2006.09.27 0 0 234

 

 Kedves Mijo!

  Először is, köszönöm üdvözlő soraid! Sajnos még nem sikerült átrágnom magam minden egyes topikon, úgyhogy nem igazán tudok a megfélemlítésekről. Engem még nem ért el, s remélem nem is fog!

 

  De ilyennel nem kívánok foglalkozni, amíg van olyan fórum és hozzászólási lehetőség, ahol Bácsbokodról lehet újdonságokat megtudni, s kulturált formában esetleges kritikai hozzászólásokat is megfogalmazni! Ha ezek a település érdekét szolgálják, akkor nem szabad hagyni, hogy ezen információforrás elapadjon!

 

     Üdvözlettel:

                          Viktor  

Előzmény: Mijo (233)
Mijo Creative Commons License 2006.09.26 0 0 233

 

Isten hozott Viktor, még akkor is, ha ez a "minden" főként az olvasótáborra vonatkoztatható, lévén az itt írók száma bizonyos megfélemlítések miatt, meglehetősen szűk létszámot ölelő körre karcsúsodott.

Ugyanis nem mindenkinek van gusztusa beteglelkű lények céltáblájává, mitöbb áldozatává válni.

 

Mindez kemény bokodi legényként ne rettentsen el, gondolj arra, hogy a minőség a fontos.

Ilyen egyediség nem mindenkinek adatik meg, egy ilyen klubfórum arra mindenképpen kiváló lehetőség, hogy a beazonosítható tagok szelektáltságukkal garantálják az elfogadható légkört.

Gondolom, ezzel nagyszerű jegyződ is egyetért :).

 

Üdv: Mijo

 

Előzmény: Deák Viktor (232)
Deák Viktor Creative Commons License 2006.09.26 0 0 232

 

 Köszöntök minden Mijo Baja Klubja tagot! 

Előzmény: Mijo (231)
Mijo Creative Commons License 2006.09.17 0 0 231

 

Alábbi képet az intenzíven mellé tette a nővér, mondván, fess legény volt

Kedves volt tőle, köszönet érte.

Az ötödik emeleti nővérkék jókívánságait sajnos már nem tudtam tolmácsolni.

 

Mijo

 

Előzmény: Mijo (191)
Mijo Creative Commons License 2006.09.17 0 0 230

 

Tegnap elköszöntem tőle.

Az éjjel meghalt. Súlyos beteg volt.

Isten nyugosztalja Kiss Béni barátomat.

 

Muity Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.09.15 0 0 229

 

Ujo és a négy muscatella :)!

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.09.15 0 0 228

 

Nacseszki Apám, a falu egyik fele jelölt, a másik meg választó :).

Nagy lehet az éhom, ha mindenki képviselősködésből akar megélni.

Újótokat az Isten se tudná kirobbantani bebetonozottságából. Köll ez a hrevátoknak ..., a fene nagy büszkeségükre :)... Szegény Osziék gondolom fogják megint a fejüket.

 

Na mi történt, nem jött össze a fotók felpakolása?

De ha olyanok, akkor ne csak ide, hanem a "szaktopikba" is.

 

Mijo

 

Előzmény: jegyző (227)
jegyző Creative Commons License 2006.09.12 0 0 227

Önkormányzati választás 2006.

 

BÁCSBOKODI JELÖLTEK

 

 

Polgármester jelöltek:


Harsányi Gábor Bácsbokod, Hunyadi 6. szám

Kiss Zoltán Bácsbokod, Petőfi 49. szám

Mészáros István Bácsbokod, Tóth K. u. 64. szám

Oberman László 6453. Bácsbokod, Epreskert 4. szám


Képviselőjelöltek:

 

Akácfai György Bácsbokod, Hunyadi J. 16/D szám

Aladics László Bácsbokod, Ságvári 51.. szám

Bencsik Tibor Sándorné Kalmár Erika Bácsbokod, Hunyadi 37. szám

Bóka Gábor Bácsbokod, Radnóti u. 13 szám

Csúcs Zoltán Bácsbokod, Damjanich u. 59.

Dancsó Antal Bácsbokod, Dózsa Gy. u. 58/a. szám

Deák Viktor Bácsbokod, Kossuth u. 19. szám

Dr. Szabó Béla Bácsbokod, Gróf Széchenyi u. 28. szám

Fekete Gyula Bácsbokod, Gróf Széchenyi u. 39 szám

Forgó Zoltán Bácsbokod, Radnóti 6. szám

Gaug Mihály Bácsbokod, Damjanich. 65. szám

Harsányi Gábor Bácsbokod, Hunyadi 6. szám

Harsányi Zsolt Bácsbokod, Honvéd u. 3. szám

Heller Babett Bácsbokod, Petőfi u. 91 szám

Hidvégi Attila Bácsbokod, Gróf Széchenyi 26. szám

Horváthné Tóth Zsuzsanna Bácsbokod, Hunyadi u. 11. szám

Kiss Zoltán Bácsbokod, Petőfi 49 szám

Kollár János István Bácsbokod, Dózsa Gy. u 108. szám

Kovács László, Bácsbokod, Tóth K. 68. szám

Madajcsek Mihály Bácsbokod, Csávolyi u 1. szám

Makra Róbet Bácsbokod, Gróf Széchenyi u. 47. szám

Mamuzsits János Bácsbokod, T óth K. 62 szám

Matos József Bácsbokod, Vásártérsor 22. szám

Matos Miklós Bácsbokod, Tóth K. 93. szám

Mészáros István Bácsbokod, Tóth K. 64. szám

Michler Ferencné Ispánovits Johanna Matild Bácsbokod, Rákóczi. 23/a szám

Oberman László Bácsbokod, Epreskert 4. szám

Pálinkásné Kéringer Mónika Bácsbokod, Ménes u. 7. szám

Papp Istvánné Kollár Irma, Bácsbokod, Gróf Széchenyi u. 77. szám

Sevarecz Lászlóné Bácsbokod, Hunyadi u. 14. szám

Szabóné Csémy Ildikó Bácsbokod, Szt. István u. 27 szám

Szeibert Mihály Bácsbokod, Mátyás K. u. 13 szám

Sziegl György Bácsbokod, Kossuth u. 4/A szám

Szöllősi Viktor Bácsbokod, Táncsics u. 6. szám

Ürge Sándorné Király Gizella 6453. Bácsbokod, Dózsa u. 61/a szám

Várnai Csanád Bácsbokod, Petőfi 85/b szám

Vavra Tibor Bácsbokod, Szt. László u. 1. szám

Vida Ottó Bácsbokod, Hunyadi 81 szám


Horvát kisebbség képviselő jelöltjei

 

Jágity Borbála Bácsbokod, Kossuth u. 44 szám

Michler Ferencné Ispánovits Johanna Matild Bácsbokod, Rákóczi. 23/a szám

Muity Antal Bácsbokod, Kossuth 25 szám

Papp Istvánné Kollár Irma, Bácsbokod, Gróf Széchenyi u. 77. szám

Szabó Istvánné Petres Mária Bácsbokod, Honvéd 22 szám


Német kisebbség képviselő jelöltjei

 

Balla Adrienn Bácsbokod Tóth K. 26. u. szám

Etsberger Mária Bácsbokod, Kossuth 44. szám

Szabó István Jánosné Túri Margit Mária Bácsbokod, Szent István 40. szám

Szauter Anna Bácsbokod, Rákóczi. 25/a szám

Szeibert Mihály Bácsbokod, Mátyás Király u. 13.

Sziegl György Bácsbokod, Kossuth u. 4/a szám









Előzmény: jegyző (226)
jegyző Creative Commons License 2006.09.05 0 0 226
Nem kell kételkedni az állításban. A bácsbokodi horgásztavon (24 hektár) 8o kg-os szürkeharcsa a tó rekord. Aki kételkedik az megtekinthet egy pár fotót a Sörpatikában bácsbokodon a Hunyadi utcában. A 30-40 kg-os fogások minden évben előfordulnak a tavon.
Előzmény: Mijo (225)
Mijo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 225

 

Laci, ha olvasod e topikot, kérlek reagálj, lévén akad, ki kétkedve fogadja a kapitális harcsákról szóló állításomat.

Pedig hejde mennyire hogy igaz ez, ugye!?

 

Mijo

 

Előzmény: Mijo (223)
Mijo Creative Commons License 2006.08.15 0 0 224

 

Laci, másoknak is illene fórumaikon ilyesmit publikálni, köszönet érte!

 

Mijo

 

 

Előzmény: jegyző (222)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!