Keresés

Részletes keresés

dr!! Creative Commons License 2020.08.14 0 0 870

Tisztelt kóborló, eltévelyedett, stb, stb Asszonyom! (ha nem az, akkor talán csak "másérdeklődésű"?)

Köszönöm, hogy legalább arra sikerült rávennem, hogy foglalkozzon a témával, de nem hiszem, hogy az, aki ellenáll az akármilyen okból hozott rendeleteknek, az logikusan, értelmesen gondolkodik! Van egy magyar mondás, "jobb félni, mint megijedni", talán kockáztassa sajátmagát, a családját, de az enyémnek hagyja meg, hogy óvatosan kezeljük a lehetséges veszélyt! Tisztelettel arra kérem, hogy amikor önnek, vagy családjából bárkinek beüt a ménkű, akkor ne a társadalmat, a kormányt hibáztassa majd mindenféle koholt vádakkal, ha nem hajlandó tenni addig az elkerülésért semmit. Az meg hogy a "polgártárs" megszólítás önnek derogál, nem számít, sajnos polgártársak vagyunk, várostársak - hál'Istennek, lakótársak nem! És milyen érdekes, az én általam használt "barom" jelző sérti az önérzetét - akinek nem inge, ne vegye magára- ugyanakkor a rendeleteket,amiket a lehetséges veszély elkerülésére, csökkentésére hoznak - na, azt vígan lebarmozza. Más szemében a szálkát....ugyebár?! Élvezi, hogy megbetegszenek  emberek, halnak meg - olyannak vélem, mint a horrorimádókat, ha nem engem ér, akkor izgalmas?? De ha örömet okoz, hogy kardot csörtethet, csörtesse a szabadban - de semmi esetre sem veszélyeztessen másokat a saját ostobasága miatt!! Egyébként a hsz. utolsó része kissé képzavaros!!

Előzmény: MmeErrant (868)
ratio Creative Commons License 2020.08.09 0 1 869

"Hogyan veszi a bátorságot, hogy lebarmozzon értelmes, logikusan gondolkodó embereket???"

Még, ha a többség ilyen, akkor is létezik a másik oldal.

 

Ma reggel: Károlyi sarok. Érkezik a mentő nagyon hangosan szirénázik, villog. A baromfiudvar meg megy át a zöldön, keresztirányban, mint a birkák. A mentőnek szinte teljesen meg kellett állnia, pedig már a hídtól látni, előtte meg hallani is lehetett.

 

2 féle ember van: Az egyik aki betartja a szabályokat, a másik aki xarik rá. :(

 

Előzmény: MmeErrant (868)
MmeErrant Creative Commons License 2020.08.06 0 1 868

OFF topic, de nem tudom szó nélkül hagyni!!!

 

Tisztelt agymosott, megvezetett "Polgártárs"!

 

Hogyan veszi a bátorságot, hogy lebarmozzon értelmes, logikusan gondolkodó embereket???

Üljön le otthon, gondosan zárja magára az ajtót, ablakot és ha lehiggadt kezdjen el józanul gondolkodni. Rakja össze a történéseket az elejétől fogva, a statisztikákat, az igazoltan hamis, ellentmondásos híreket, a logikátlan rendeleteket...... Az állítólag még mindig ismeretlen vírus ellen már kifejlesztették a VÉDŐ :D oltást. LOGIKUS NEM???

Ha ennek ellenére is retteg maradjon továbbra is bezárva és lehet vonulni dalolva az oltásért, de ne kényszerítsen senki senkit, hogy birka módra éljen!!!

Ezekkel a barom rendeletekkel csak elhúzzák a nyájimmunitás kialakulását, ha egyáltalán van mi ellen. Azt ellenben már elérték, hogy  emberek egymásra köpködjenek, féljenek egymástól.

Menjen ki a természetbe, sétáljon, ússzon, napozzon, élezze az életet félelem nélkül!!!

Előzmény: dr!! (867)
dr!! Creative Commons License 2020.08.02 0 1 867

Na polgártársaim!

Akkora barmok élnek városunkban, hogy megdöbbenve tapasztalom - megölik majd magukat is, meg mindenki mást, aki nem elég szerencsés! Tegnapelőtt Spar-ban voltam, hallottam, amikor az áruház hangosbemondója végigmondta, hogy -maszk, orra húzva, kesztyű, stb, stb - aztán előttem egy debella asszony a kisfiával maszkban, orr alatt és még méltatlankodott is. Nem merek szólni, mert félek az atrocitásoktól és az esetleges tettlegességtől - akár részemről is! Húsz méterrel arrébb egy férfin maszk, orra kinn, rászóltam udvariasan érdeklődve, hogy talán nem hallotta a hangosbemondót, debizony hallotta, de nem kap elég levegőt - öli magát és öl másokat is, mondtam mérgemben, akkor ráhúzta az orrára, de öt méterről visszanéztem - már nem volt az orra betakarva. Hát a jó k...va anyját a sok baromnak, miért nem működteti az önkormányzat a közterület felügyelőket, amikor ez aztán tényleg nem játék. Majd lesz itt sírás-rívás, amikor napi 50-100 fertőzés lesz, meg 15-20 haláleset, de akkor már késő lesz akárkit is hibáztatni. Semmi sem azonnal indul el. Nem is tudom, miért írok ide is, nem érzem, hogy valaki is támogatná morgásomat - amíg családjából, baráti köréből nem hullanak el néhányan - de akkor már késő!!!! Legyetek észnél!!!!!

dr!! Creative Commons License 2020.07.30 0 0 866

Na, Tatabánya is beleesett az " itt sok értelmes ember található" kategóriába, mert most néhány napja nézem az üzletekben a maszkviselés módjait - hát, mit ne mondjak, mi sem vagyunk az élen az értelemben. Miért van az, hogy nem képes polgártársaink egy része felfogni, hogy ha az orrát nem takarja a maszk, azzal nemcsak a többieket veszélyezteti esetleg, hanem önmagát is a hasonlóan ostoba polgártársaktól? Egy nő a napokban a Lidlben maszk nélkül szambázott és nem mertem szólni neki, mert nem vagyok már alkalmas a konfrontációra ! Naponta elhangzik - a rádióban ugyan még nem hallottam - a TV-ben a hordás mikéntje, de nem veszik figyelembe. Fejlett város vagyunk, értelem ,mint 100 évvel ezelőtt - vagy még annyi sem!

jelzo Creative Commons License 2020.03.30 0 0 865

Bocsánat a képet nem csatoltam.

Előzmény: jelzo (864)
jelzo Creative Commons License 2020.03.30 0 0 864

Tisztelt Fórumozók.

Egy ipartelepet modellezek Ez az épület Tatabányán a Vértanuk terén van. Gondolom ez egy trafóház, nagyon szép épület a harmincas években épülhetett. Az lenne a kérésem, ha valakinek lenne erről több fényképe a hátsó részről is azt szívesen venném ha elküldené. Vagy az ott lévő épületekről.

Tisztelettel. Miklós 

ratio Creative Commons License 2020.01.17 0 0 863

A heti meglepetés sem maradhatott el.

Mi lehetett az előzmény? Csak találgatni tudunk.

Mit keres? Intertrade? a körforgalomnál balra, majd egyenesen ott lesz.

 

Hát komolyan vehette az a puttonyos autós, aki szembe jött velünk a bánhidai körforgalomban. Kiengedtük, majd az Intertrade-nél bizonytalan mozdulatokkal leparkolt.

 

 

merQree Creative Commons License 2019.12.04 0 0 862

Hoppá, mit találtam: http://w3.hdsnet.hu/exert/BDISZ/

ratio Creative Commons License 2019.11.25 0 1 861

Nem értettem a választ, de jobban megnézve látom, hogy itt is van + / -

Hát nem én voltam, de köszönöm!

dr!! Creative Commons License 2019.11.22 -1 0 860

Szomorú vagyok, hogy még arra is van energiája, hogy pontozzon.... ez nem az én színvonalam, inkább élek a hozzászólásai elrejtésével, de azért minden jót a továbbiakban!

Előzmény: ratio (859)
ratio Creative Commons License 2019.11.22 0 1 859

Nekem nincs kijelölt parkolóhelyem, és sok ezer embernek sincs. És nem is lesz. Tehenem sem lesz.

 

Ezt arra illett volna érteni, hogy az engedélyezésre jogosultak közül van-e itt valaki! 

Nem hiszem, hogy az ügyintézés itt folyik a topikban. 

Na. jó, ennyi.

Index meg örül, mert pörög a topik.

 

Előzmény: dr!! (858)
dr!! Creative Commons License 2019.11.22 -1 0 858

ratio  10 órája    0 1 857

He-he!!!

 

" Van-e Önök között olyan személy, akinek érdemi ráhatása lenne az ilyen irányú engedélyeztetésekre"

Ezt arra illett volna érteni, hogy az engedélyezésre jogosultak közül van-e itt valaki! Méghogy korrupció - azóta is ezen derül az ismeretségi köröm! Segíteni nem akar, mert nincs kijelölt parkolóhelye, hát ezt simán tudomásul vesszük! És ha lenne? Akkor segítene - szomszéd tehene!

ratio Creative Commons License 2019.11.21 0 2 857

dr!!, dr!! (akkor ebből azt vonjam le, hogy hazabeszél?)

Talán az orvosnak is tisztában kell azzal lennie, hogy az MRI gépet is mérnök tervezi, és munkás rakja össze. 

Ostobának nevezi azokat, akik inkább a rendes úton járnak? 
" Van-e Önök között olyan személy, akinek érdemi ráhatása lenne az ilyen irányú engedélyeztetésekre"
Tényleg így kellene működnie mindennek?

Ha csak baráti, vagy szívességi alapon oldódna meg akkor az mi?
Nekem akkor is az orvos is csak egy ember, és a munkás is csak egy ember. Azonos prioritással.
Közszolga? És még X ezren közszolgák!

A kérdőjelekre nem várok választ.

 

Az én (egyének) parkolási problémám is, pont az egész város parkolási problémájának része.

 

A maga véleménye az amit leírt, az enyém meg amit én írtam le. Ennyi.

Aki olvassa, majd eldönti, hogy melyikhez áll közelebb. Ha egyáltalán el akarja dönteni.

 

Nem szántam kettőnk közti vitaindítónak.

 

 

Előzmény: dr!! (856)
dr!! Creative Commons License 2019.11.21 -2 0 856

ratio, ratio(!!!????)

Hát, bár már öreg ember vagyok, még mindig megráz az emberi ostobaság..... Ki a fene akar korrumpálni és kit, mi az a hivatalos út, amit meg lehet tenni, amikor az ottlakóknak jár egy, avagy akár kettő ingyenes parkolási lehetőség, meg mi ez a szemét beelőzési szöveg? Egy orvos igenis közszolga, közfeladatot lát el, a fizetése meg annyi-amennyi, nagy felelőssége van, stb, stb, de az az érzésem, hogy ezt, bár a "ratio" nicknevet használja, az nem fedi Önnél a valóságot, nem is látja be (talán írígy?) - márha tudja egyáltalán, hogy mit jelent! Tényleg meg vagyok döbbenve a reagálása miatt, remélem, megnézi a korrupció, korrumpálás jelentését, tartalmát is - ja, egyébként az Ön parkolási problémája miatt jutott eszembe az a bizonyos - "dögöljön meg a szomszéd tehene is" magyar mentalitás. Szégyellem, hogy leereszkedem erre a szintre, de az ostobaság mélyen megráz és felháborít még ezen vergődésem végén is.... Amúgy a probléma még továbbra is probléma!

Előzmény: ratio (855)
ratio Creative Commons License 2019.11.19 0 1 855

Na frankó! Arra kér valakit, hogy legyen korrupt! Hát ilyen ez az ország!

 

Parkolóhely az egész városban hiánycikk. Én is megyek dolgozni, nekem is versenyezni kell érte, majd megyek haza, és ott is az utolsónak messzebb kell parkolnia. Sajnos így munkába is hamarabb kell indulnom. Remélem, hogy idővel megfelelő mennyiségben szaporodnak a helyek.

 

De az orvos is ember! Ugyan olyan, mint a többi munkás.

Ja, és több a fizuja. A séta neki is egészséges.

 

"Miért nem jó a hivatalos út?"

"Miért kell szemét módon beelőzni?"

Előzmény: dr!! (854)
dr!! Creative Commons License 2019.11.17 0 0 854

Tisztelt Tatabányaiak!

A napokban nyitották meg az egyik új háziorvosi rendelőt ( rendelőket) a Komáromi úton  és kissé meglepődve hallom, hogy az addig máshol működő rendelő addigi kijelölt parkolóhelyét elvették- talán nem kellene korteskednem értük, mert akkor még normális ügyintézők biztosítottak parkolóhelyet a rendelő közelében - NA EZ ITT NINCS - keringenie kell az időben érkező orvosoknak! Pedig nem lenne nagy ügy részleges parkolási időt biztosítani az eü. dolgozók részére, kiírva a rendelési időkre korlátozódó - persze, ismerve polgártársaink fegyelmét és figyelmét, nem biztos, hogy a részleges parkolási tilalom betartatható lenne! Van-e Önök között olyan személy, akinek érdemi ráhatása lenne az ilyen irányú engedélyeztetésekre - na és persze, hajlandó is lenne ezirányban intézkedni? Üdv - PPJL

merQree Creative Commons License 2019.09.23 0 0 853

Mi is megdöbbentünk, hogy az 5x5 az mennyi :D

Előzmény: ratio (852)
ratio Creative Commons License 2019.09.23 0 0 852

Nocsak, repül az idő?

Előzmény: merQree (851)
merQree Creative Commons License 2019.09.22 0 0 851

Október 4-én megnézzük az osztállyal :D

Előzmény: ratio (850)
ratio Creative Commons License 2019.09.20 0 1 850

Egy kis idő elteltével, ismét a hátsó része az új épületnek:

ugyörgy Creative Commons License 2019.04.20 0 0 849

Köszi.

Előzmény: HPéter1978 (848)
HPéter1978 Creative Commons License 2019.04.19 0 1 848
Előzmény: ugyörgy (846)
merQree Creative Commons License 2019.04.19 0 0 847

Nem "Glamour" napok voltak? Mert akkor mindenki szereti felemelni az árat.

Előzmény: ratio (845)
ugyörgy Creative Commons License 2019.04.18 0 0 846

Megint jöttek??? Hova???, vagy időutazásban vagyok ?  :)))))

Előzmény: ratio (843)
ratio Creative Commons License 2019.04.18 0 0 845

Én eddig csak úgy jártam, hogy a netes ár rendesen verte a boltit az MM esetében.

Egyszer felmentem Budaörsre és látom, hogy a memokártya 2 ezerrel drágább. Mondtak, amit már írtam és haza mentem, leültem, megrendeltem és olcsóbban átvettem.

De ezzel nincs is gondom.

 

Csak ez a -20%, ami aztán végképp nem igaz, mert sosem került annyiba az az áru.

Na mindegy, csak más ne járjon így!

Előzmény: merQree (844)
merQree Creative Commons License 2019.04.18 0 0 844

Azért érdekes amit az MM online árról írsz, mert pl én most vettem mosogatógépet és olcsóbb volt a boltban, mint online vásárolva.

Amúgy jól tudod, minden MM áruházat más és más Kft üzemeltet.

Sőt, azt is megteheted, hogy valami nincs a boltban, de online van, akkor a boltvezető megteheti, hogy a boltba kéri, és bolti áron veszed meg. Én így vásároltam legutóbb, igaz, a kispesti MM-ben.

Előzmény: ratio (843)
ratio Creative Commons License 2019.04.18 0 0 843

Vigyázat NAGY átverés!

A tatabányai MédiaMárkt 20%-os kedvezményt hirdetett a megnyitóra több terméknél.

A kasszánál derül ki, hogy a kirakott ár már tartalmazza a kedvezményt. Talán ez nem is lenne gond.

De a felületes vásárló a vásárlás hevében nem tudja, hogy mennyi lehetett az eredeti ár. Mert nem számol.

De, ha hazamegy meglepődhet, hogy a -20%-nál is lényegesen kevesebb az MM NET-es ára. Ami egyébként nem is akciós ár.

pl.: 8999 Ft akciós ár (-20%) = 11250 Ft nem akciós ár (100%) - a neten végig keresve ez egy irrális ár, míg a neten: 7000 Ft nem akciós ár van a MM netfelületén.

Persze, jelzik, hogy az egy másik cég. Csak akkor miért is ugyanaz a neve?

Ez az ár, akkor 38%-kal olcsóbb!!!! Ja, és ingyenes átvétel a boltban.

ratio Creative Commons License 2019.03.29 0 1 842

Hátul

ratio Creative Commons License 2019.03.10 0 0 841

Állványoznak: (de még mindig a bontási időszakban)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!