Keresés

Részletes keresés

drtm Creative Commons License 2015.11.09 0 0 217

Küldj légyszi egy mailt privátban, és küldöm.

Előzmény: Balu1223 (213)
drtm Creative Commons License 2015.11.09 0 0 216

nagyon szivesen. kérlek küldj egy privát mailt és küldöm.

Előzmény: wrc01 (215)
wrc01 Creative Commons License 2015.09.08 0 0 215

Üdv.

 AZ ausztriai hölgy-Judit elérhetősége engem is érdekel.

Merre lakik egyébként és mibe kerül?

Előzmény: drtm (198)
Balu1223 Creative Commons License 2015.08.31 0 0 213

Szia

Meg tudnád adni Judit számát?

Köszönöm, üdv Balázs

Előzmény: drtm (198)
Stardust004 Creative Commons License 2015.08.26 -1 0 212

Ha nem akarsz csalódni, akkor menj a Bonusba! :)

wrc01 Creative Commons License 2015.07.04 0 0 211

Székesfehérváron jó német tanárt ismer valaki??(persze nem aranyáron..)

sebene Creative Commons License 2015.07.02 0 1 210

A Cosmopolitan nyelviskola király!! Angolra is jártam már hozzájuk tavaly, most éppen németet tanulok. Eszméletlen szimpatikus tanáraim voltak, vannak. Rengeteget tanulunk és sok a lecke, sokat kell otthon is tanulni, de csak így lehet szerintem. Nagyon szuper suli!!!!

legolas_p Creative Commons License 2015.06.23 0 0 209

én most járok oda. :) eddig tényleg jó. :)

Előzmény: majorafanni (208)
majorafanni Creative Commons License 2015.06.18 -1 1 208

Én csak a Bonus nyelvsulit tudom javasolni. Nagyszerű oktató gárdájuk van. Saját tapasztalatból beszélek, már több tanfolyamot is kijártam náluk. Nincs pénzelhúzás, csúsztatás, ferdítés... én konkrétan tényleg azt kaptam, amiért befizettem. :)

Aventinus Creative Commons License 2015.06.01 -1 0 207

Reklámcélú hozzászólásokat továbbra is csak a szerződött partnerek tehetnek.

verus29 Creative Commons License 2015.04.08 0 1 205

Semmiképp NE menjetek az INTER LINGUA nyelviskolába!!!! Csak pénz lehúzás!  Azért is írok, mert többen megjártuk. Bár gyanús volt az ingyen tankönyv és munkafuzet és a nagyon kedvező ár, de csak beiratkoztam...  Tankönyvnek nyoma sem volt, csak egy  fénymásolatot adtak, ami köszönő viszonyban nem volt a honlapon lévő tankönyvvel. Megkérdeztem, hogy ez lesz a tankönyv, erre azt válaszolták, hogy " Nálunk így megy, egyetemista stílusban nyomjuk". Mi van????- gondoltam, aztán elindult az ora és akkor jött a második pofon, a tanár. Nem beszélt helyesen angolul (nem kezdő tanfolyamra jelentkeztem), szinte mi javítottuk ki, tuti, hogy papírja sem volt szerintem. Ja és még valami! A tanfolyamot 8 hétig tologatták, mindenféle indokkal, a legvégén egy teljesen más időpontban indították el. 

Előzmény: kgabi1948 (204)
kgabi1948 Creative Commons License 2015.01.27 0 1 204

Az Inter Lingua nyelviskolával nagyon megjártuk barátnőmmel.  Nem indult el a tanfolyam, több hétig csúsztatták, aztán végre elindult, erre egy olyan motíválatlan tanárt kaptunk... szerintem nincs is diplomája.  Felháborít, hogy ennyire semmibe veszik az embert. 

Pirandus Creative Commons License 2015.01.21 0 0 203

Üdv. Az "Esély" nyelviskola rangja érdekel. Vélemény?

HA-LEX Creative Commons License 2015.01.14 0 0 202

Sokan a külföldi nyelvtanfolyamra esküsznek, és sokszor valóban ez a leghatékonyabb, főleg ha egy alap tudás már megvan. Ez viszonylag új itthon, és nem kell hozzá külföldre menni - Angloville - viszont nagyon intenzív és anyanyelviekkel vagy végig. Árban viszont nem nyelviskolai szint, inkább a külföldi programokhoz közelít, de azért alatta van.

Lilian29 Creative Commons License 2015.01.12 0 0 201

Sziasztok!

 

Van valakinek tapasztalata az ITK Origós nyelvtanfolyamról? Láttam az oldalukon, hogy indítanak különböző szinteken, de kicsit rövidnek tűnnek (48 óra, persze lehet ilyen jól oktatnak). Igazából az érdekelne, hogy oktatnak vagy nyelvvizsgát gyakoroltatnak (mivel "nyelvvizsga előkészítő", az sok helyen csak pár teszt lap átgyakorlása)?

 

Van valami tuti suli Budapesten ahol jól oktatnak Franciát? Középfok körül vagyok de elég rossz a kiejtésem illetve a felmérők szerinte csak majdnem mennék át egy középfokú vizsgán így gondolom egy tanfolyam nem ártana. 

 

Válaszokat előre is köszönöm!

studyenglish Creative Commons License 2015.01.05 -1 0 200

Kedves Nyelvtanulók!

 

 

Tapasztalt.nyelviskolákban is tanító angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai  angol felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni angolnyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.

Nyelvvizsgák,amikre felkészítek:

általános nyelvvizsgák:Bme,Euro,Pannon,Origo,Telc,Ecl,Tarsalkodo stb..

szakmai,üzleti nyelvvizsgák:Bgf,Bme,Gazdalkodo,Zöld út,Kitex,Oeconom,Lcci.

www.tanuljangolt.hu

 

Apellész Creative Commons License 2014.12.29 -1 0 199

 

 

Sziasztok! Ez már egy másik topicban is megjelent, csak senki nem reagált rá, hátha majd itt. :)

 

 

Azért regisztráltam, hogy hozzászóljak a témához.  Én angolból a KATEDRÁRA esküszöm. Természetesen az angol alapjait már hoztam korábbról, 12-13 évesen már középfokon tudtam, aztán azzal éltem.....Időközben megtanultam még latinul és ógörögül...Bár ezek koptak.

 

Vannak nyilván jó iskolák, de alapvetően mindegyik más-más alapokon nyugszik (könyv, tananyag, szint, vizsgarendszer...stb.) A Katedrában 95%ban biztos, hogy jó a tanár, felkészült, de pörgetni is kell az anyagot, tehát otthon is jelentős időt érdemes készülni a minél gyorsabb fejlődés miatt. De minőség, és gyors haladás. :D

 

Egy dologról szeretnék írni, s kíváncsi vagyok mit gondoltok, mi a tapasztalatotok. Név nélkül, mert senki hírét nem akarom rontani: XY nyelviskoláról van szó......  .Kb. fél, háromnegyed éve vártam C1-C3-as csoportra, de az istennek sem akart összejönni! még csak 2-3 fő sem!. Nyilván az iskola is toboroz embereket...gondoltam, gondolom én barom. Gold csoportig mentem volna el árban is, (mintegy 50%kal több óradíjjal kell számolni), de csak platina csoport indulna (2-4 fős). Az óradíj itt az alapár duplája, annál kicsivel több. Ezt ajánlották fel. Tehát garancia semmire sincs, több hónap alatt sem jön össze pl. nyelvvizsga előkészítő, felsőbb szinteken meg ahogy én látom alig indítanak, illetve indítanak, csak nem jelentkeznek rá...oké, válság van, nem költenek az emberek pénzt nyelvtanfolyamra, de azért ez egy kicsit felháborító. Majd kapsz egy hívást karácsony előtt 2 nappal !!!!!Hogy másnapra adj választ, vállalod-e így, vagy sem:... Jelzem: egyetlen opcióként ezt tudták felkínálni, és dupla annyi óradíjért. Kérdezem: nem kellett volna előbb jelezni a tanfolyamindulást, nem indulást, s előbb feltenni a kérdést. Nekem kicsit úgy tűnik, kimegy a reklám, ők meg ülnek a babérjaikon, hogy majdcsak jön a hallgató. Hát nem jön, te meg vársz a tanfolyamra, és hónapok mennek el az életedből!!! És még nem is ritkább nyelvről van szó. 3-4 éve azt tapasztalom nagysokára indulnak el az adott tanfolyamok, előkészítők. Ragaszkodnál az adott nyelviskolához, a színvonalhoz,de kezd lassan elmenni a kedvem...

 

Elvileg ők szolgáltatnak, de akkor nem kellene azt is tenniük, s bizonyos helyzetben bevállalni a csekély nyereséget, s nem csak  a haszonra menni!?Lehet, hogy rosszul gondolom, de ezért keleten meglincselnék az iskolákat, nyugaton meg lesittelnék. :)

 

Üdv mindenkinek.

 

 

 

BME NYELVISKOLÁRÓL van valakinek személyes tapasztalata? A könyv amit ajánlottak, nem tetszett, az ügyfélszolgálaton meg elég posztkommunista felfogásban ment az észosztás. Konkrétan kioktattak, hogy mindegyik tanár diplomás (mintha ez garancia lenne a színvonalra, és a tudásra), és gyakorlott nyelvtanár, holott csak azt a kérdést tettem fel, hogy kik fognak tanítani (BME-sek, angol nyelvű tanárok...stb.) Úgy látszik jól megy a nyelvsulinak, ha megengedhetik ezt is maguknak........

 

A másik kérdés: EURO-ba járt már valaki, s milyen az oktatás, s hány fős csoportok vannak? Olaszról esetleg van infótok? Cserébe én másokról tudok infókat mondani. Jókat amúgy.....:) Köszi, Appellész

 

drtm Creative Commons License 2014.12.16 0 1 198

Sziasztok,

én mint nyelvérzékkel nem rendelkező, itt a fórumon kaptam egy hölgy elérhetőségét. Ö Ausztriában, saját otthonában készit fel akár vizsgára, akár segit, hogy megtanulj beszélni. Nagyon nagy gyakorlata van, és aki nála tanul, - tartjuk egy páran a kapcsolatot- az biztosra megy a nyelvvizsgán. 3 hetet javasol, csak a nyelvtanulásra koncentrálva. Én 3x3 hetet voltam nála, a nap 24 órájában tanultam, és csak németül beszéltünk. Valami szuper volt, mindamellett, hogy nagyon nehéz. de megérte. Mindenkinek szívből ajánlom, mert ez megtérülő befektetés. Nagyon ügyes, és észre sem veszi az ember, hogy merünk beszélni. Köszönöm neki innen is. Judit, - cimét elküldöm ha kéri valaki.

ketica Creative Commons License 2014.12.04 0 1 197

Az INTER LINGUA-ba ne menjetek, hiába ígérnek ingyen tankönyvet és nagyon olcsók. Nagyon megjártam, megjártuk többen is, akik bizalmat szavaztak nekik, pedig már akkor is látszódnak  a jelek, amikor bemegy az ember és körülnéz, de mégis beiratkoztam, mert sürgetett az idő. Először is  nem indult el a tanfolyam, csak hetekkel később, össze-vissza küldözgettek sms-eket, nem is értettem…, aztán végre elindult a tanfolyam és beigazolódott a gyanúm:  az oktatás rossz volt, semmi koncepció és tankönyv helyett fénymásolatok.  Ott is hagytam őket.  Egyébként még a honlapon is beírtuk a véleményünket, de rögtön kitörölték persze és átírták csupa jóra. 

H_B_ Creative Commons License 2014.07.31 0 0 196

Kedves fórumozók!

 

Valaki tud esetleg olyan nyelviskolát ajánlani Magyarországon, ahol lehet kantoni nyelvet tanulni?

zöld-francia Creative Commons License 2014.07.22 0 0 195

Sziasztok!

 

Francia nyelvet tanítok skype-on kezdő szinttől a haladóig. Kereshetnek érettségire, (gazdasági) nyelvvizsgára készülők és külföldön állást keresők is. Tananyagot egyénre szabottan biztosítok mindenkinek. Az órák könnyed hangvételűek, de tanítványaim eredményei bizonyítják, hogy igen hatékonyak.

 

Naponta frissülő tartalommal várlak bennetek itt skypefrancia.blogspot.hu és a Fb –on is itt:

Francia nyelvtanulás skype-on

 

További  egyeztetés telefonon (70/322-9003) vagy emailben (skypefrancia.blogspot@gmail.com) is lehetséges.

tran88 Creative Commons License 2014.07.19 0 0 194

Profi, kedvező áru nyelvvizsga ill. érettségi tételek ANGOL  nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!

 

További infó: translatorana@gmail.com

TiviBig Creative Commons License 2014.06.24 0 0 193

Sziasztok! Hasznos oldalak angol nyelvtanuláshoz: http://angol.dolgok.com némethez pedig: http://nemet.dolgok.com

 

ÜDV! Jó tanulást!

Gica33 Creative Commons License 2014.06.08 0 0 192

Sziasztok!

 

Skype-on vállalom német nyelv oktatását A1-C1-es szintig, nyelvvizsgára is készítek fel. Baráti áron.

Amit kínálok: Egyénre szabott, beszédcentrikus órák, kreatív feladatokkal. Emellett nagy hangsúlyt fektetek a hallásértés fejlesztésére. Házi feladatot mindig adok, melynek javítását az óra keretén kívül végzem, s ezt követően együtt megbeszéljük.

Az én diákom szorgalmas, együttműködő és nem rest szavakat tanulni, de ennek meg is van az eredménye :) Minden korosztály jelentkezését szeretettel várom.

nemetpte@gmail.com

Janka22 Creative Commons License 2014.04.27 0 0 191

Sziasztok kedves nyelvtanár kollégák, nyelvtanulók!
Szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy a NeoMemory - új nevén OneMind nyelviskola nem fizeti ki a nyelvtanárokat és a diákokat is átveri.

Lizikeee Creative Commons License 2014.03.17 0 0 190

Francia középfokú szóbeli nyelvvizsgára magántanárral kidolgozott tételeim eladók, illetve még word-ben legépelt nyelvtani anyagaim is. Érdeklődni e-mailben : lissette@freemail.hu

holalo Creative Commons License 2014.03.12 0 0 189

Sziasztok. Már régóta van nyelvvizsgám, de beszélni sosem mertem/tudtam igazán. Nemrég Pesten kaptam állást és gondoltam keresek egy angol nyelviskolát ahol végre megtanulok kommunikálni is angolul. A google-ben találtam rá a speak nyelviskolára, ahová el is mentem egy szintfelmérőre és próbaórára. A korábbiakban tapasztaltaktól teljesen eltérő módszerrel találkoztam, ennyit én még sehol sem beszéltem angolul egy órán. Asszem 8 szinten indítanak tanfolyamokat, ez azért tök jó, mert a csoporttársaimmal szinte azonos szinten vagyunk. Azoknak ajánlanám akik szeretnének végre megtanulni beszélni is angolul.

hedgieke Creative Commons License 2014.03.04 0 0 188

Online és hagyományos oktatásban jártas nyelvtanár vagyok, már tíz éve foglalkozom korrepetálással, nyelvvizsgára felkészítéssel.

Ha Te is nyelvvizsgára készülsz, vagy a közelgő érettségit szeretnéd sikerrel venni, vagy csupán meglévő nyelvtudásod szeretnéd fejleszteni, vagy a nulláról indulni... hatékony segítséget jelenthet számodra a Skype angol. Látogasd meg honlapom és keress meg, ha szeretnéd kipróbálni. Ha szeretnéd, referenciákat is tudok küldeni.

http://skypeenglish.hupont.hu/

Skype: csapo.andras81

norah007 Creative Commons License 2014.02.12 0 0 187

English lessons for all levels, conversation and grammar.
Private tuition in central area.(VI.)
Native level tutor. HUF 3000 for 60 minutes lesson.

call 70/20-11-246

Oslen Creative Commons License 2013.12.04 0 0 186

Egy barátom mondta, hogy 2 hét után még mindig olyanokat vettek, hogy apple... Székesfehérvárra jár, de nem tudom melyikbe, mert akkor nem érdekelt ez a dolo és nem is kérdeztem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!