Keresés

Részletes keresés

othiss Creative Commons License 2020.06.05 0 1 4234

Budaörsi Auchan, ma délelőtt.  Pechemre az utolsó, büfé felőli önkiszolgáló pénztárban fizettem. Nagyon jó megoldás, nekem tetszik, jól van kitalálva.  Nem úgy a kijárat. Pont annál az egy szem kapunál akartam kimenni, ami zárva volt(be volt hajtva)..előttem kérdezi egy vevő hogy lehet kimenni? Tolja neki, aztán meglátjuk...nekitolta, sípolás, jön egy biztonsági"szakember", no meg a segítő pénztáros, és kicsit feszülten mondják, hogy a blokkot a kapuoszlopon látható jelhez kell érinteni, az a vonalkód alapján nyit..nem sikerült a vesenyzőnek, a morgó őr nagy nehezen megoldotta, taps.

 

Én következtem, teszem amit kell, de nem nyílik...a már láthatóan ideges őr segít, kikapja a blokkot a kezemből, és odatartja ahogy kell...a kapu nyílik..eddig még majdnem rendben...csak a hiba ott van, hogy teszi a megjegyzéseket a lehetetlen nyugdíjasokra, egyik sem látja, mit -hová...mondom neki, nem lenne hátrány ha tisztelettel beszélne a nyugdíjasokról, de velem is...nagyon feszültnek látom...azt mondja annyi tiszteletet ad, amennyit kap tőlem..ráadásul a segítő pénztáros is ekézett minden hülyét, aki nem látja az oszlopot, és azon a jelet..

 

Nos megvárom hány ember veszi észre...egy sem..mondom az őrnek, nagyobb tábla kellene, hogy mindenkinek egyértelmű legyen..egyértelmű az, mondja, és idegesen mutogatja a tenyérnyi jelet..miközben a segítővel rendesen ekézik a magamfajta izgágákat...

 

Nos kedves műszak, nem ártana egyszerre aktiválni a másik kapuval, vagy ha felszerelik az osszeset, akkor...és nagyobb táblán jól láthatóan figyelmeztetni a vakegereket, mi az elvárás kijutási szándék esetén..

 

Igazam van, vagy igazam?

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.03 0 0 4233

Én is láttam ott dolgozót, akinek az orra kint volt a maszkból, miközben pakolt! Ez olyan, mint halottal tangózni! Legalább ne látná senki, ha már egészségvédelem! (It's a JOKE!)

Előzmény: puckandúr (4229)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.03 0 0 4232

Látod, hogy nem lehet másokra hagyatkozni! Ha te nem teszed meg 100%-an, akkor SEMMI SEM BIZTOS!

Mit gondolsz, miért tart itt az emberiség? Mert olyan marhára felelősséget vállalunk!!! Ugye?

 

Előzmény: puckandúr (4229)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.03 0 0 4231

Áhh, buszon is ezt csinálják! Az idősebb azt sem tudja hogy hol van, a fiatalnak meg fél óra múlva jut eszébe, hol fel kéne tenni a maszkot! És akkor örüljünk, hogy egyik sem piaszagú! (Átéltem!)

Előzmény: puckandúr (4229)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.03 0 0 4230

Inkább készletinformációra értettem! De így is tök jó! :)

 

Nem mellesleg, álmomban is sejtettem hogy így van! :(

 

Azt nem tudod véletlenül, hogy miért nem lehet kapni rozslisztet? :))

Előzmény: puckandúr (4229)
puckandúr Creative Commons License 2020.05.22 -1 0 4229

Ám legyen, de nem lesz rövid és hízelgő:

 

Sziasztok!

 

Előre bocsájtom, hogy kommentem nem fog osztatlan sikert aratni. Lehet a jelen járvány?helyzetet túllihegni, vagy éppen ellenkezőleg szkeptikusan fogadni. De egy biztos. A világ nem véletlenül rezelt be. És távolról sem ismerjük ezt a gyorsan mutálódó új vírust.

 

Vannak óvintézkedések, amik rémesen kellemetlenek. De pont most, a nyitáskor kellene jobban figyelni és vigyázni magunkra és környezetünkre. Éppen ezért nem érdekel, hogy a maszkok viseletével kapcsolatban milyen ellentmondásos vélemények vannak. Nyilván azok tagadják értelmét, akiknek sok a kellemetlenségek vállalása. Ők azok, akiknek senki ne mondja meg!

Ha még ezek után is van kedved végigolvasni ezt a maratoni betűvetést, már megérte bekopognom.

Kezdem hét eleji tapasztalatommal. Budakalász, f9. Vásárlás rohamléptekben, mert mindjárt kezdődik a 65+ idősáv. 8:55-kor fél eredménnyel kifizetve minden. De ezalatt belépéskor belebotlottam a bejáratos őrbe, akinek nyilvánvalóan fájt az álla, ezért azt takarta el. Nózi kint. Afro bácsi pedig torokgyulladásban szenvedhetett, neki még lentebb volt a maszk. Gondoltam, itt igazán megkövetelhetik az előírásokat. Bent az Auchan alkalmazottak 60%-án szintén orr, vagy száj is kint. De az álluk rendben védve. Onnan sok cseppfertőzés indulhat. Nem igaz? Leg bizarrab az a kép volt, hogy a csemege pultban mindenkinek lent volt a maszkja.

 

És itt álljunk is meg egy pillanatra! Van az az élelmiszer, ami további feldolgozás nélkül fogyasztható. Pl: felvágott. Ha nincs szerencsénk és a párizsi fölött megjelenik a mumus vírus, akkor megszámlálhatatlan fertőzést okozhat. Hiszen hőkezelés hiányába ő köszöni szépen remekül megvan pár napig a zsíros, nedves felületen. Ilyenkor megszólal a hangosbemondó, hogy vigyázzunk a kereskedelemben dolgozókra, tartsuk be az előírásokat. Szürreális kép. Botor módon az egyik alkalmazottnak mutattam, hogy emelje már fel a maszkot a helyére. Mondhatnám, hogy tökcsi fölcsi volt, mert vállat rántva megsértődött és hátat fordított.

Nos vásárlás után 8:55-kor kicsit megpihentem a kocsira támaszkodva. Azonnal rám lelt a harmadik biztonsági őr kint a bejáratnál. Kérdezte, hogy várok-e valakit. Gondolom a közelgő turnusváltás miatt. Szóba elegyedtünk és rákérdeztem, hogy mennyire veszik komolyan az előírásokat. Beengednének-e maszk nélkül, vagy éppen 9-12-ig? Természetesen határozott nem volt a válasz. Maximálisan megkövetelik az előírásokat. Mondta kilógó orral. Rákérdeztem erre és a benti látottakra. Magát asztmával és aztmapipa használatával mentette ki. Ha neki rendesen kellene hordani, inkább haza menne. Előhalásztam a zsebemből egy asztmapipát. Mert én is használom. Kérdeztem, hogy ilyenre tetszik gondolni? Mert akkor az a rossz hírem, hogy nekem 12 órában kell viselni a maszkot és ha kapok egy fényképet, vagy panaszt, esetleg belső ellenőrzést, az akkora fegyelmiben zárul, hogy csak úgy zörög. Nem jutottunk dülőre.

 

Pöppet felbosszantott a helyzet. Tudom én, hogy multitól, főleg ha kereskedelmi, nem várhat a dolgozó sokat, csak képmutatást és kifelé parasztvakítást. De álljon már meg a menet! Igenis adjon ilyen túlterhelt helyzetben több munkaszünetet, pihenőidőt, váltást. Ha a kereskedelmi dolgozó meg elvárja azt, hogy tiszteljük meg, vigyázzunk rá, akkor viszonozza hasonló képpen! Mert én megtartom az előírásokat. Ne dobálózzon azzal, hogy a hülye és problémás vevőnek csak fél órát kell hordani a maszkot! Lehet, hogy az áruházban igen, de munkaidőben ugyanúgy, mint nekik.

 

Bocs, de nem akarom idős szüleimnek hazavinni a kórt.

Aki hitetlen, vajon elhinné esetleges közrehatását, ha hazahurcolná a családnak? Kötve hiszem. Az ilyen ember soha nem vétkes, de ha mégis, nem ismeri el.

 

Kevésbé részletesen, de próbáltam jelezni az Auchan Etikai Charta adta link lehetőségén. Úgy látom, hogy annak értelme is konvergál a nullához. Ugyanis ma egy másik áruházukban járva szinte ugyanazt tapasztaltam. Húsos pultban állig lehúzott maszk. Miről is írnak mostanában? A húsfeldolgozó szegmens az egyik legnagyobb gócpont. Köszi! Csemegepult dettó. Miféle idióta elgondolás, hogy vevőtérben lévő hűtőpultba dugossa valaki az üdcsijét, meghúzza, majd visszateszi? Persze mondhatnók, hogy eleve hülye az, aki egy cimkés palackot tesz a kocsijába, főleg ha azt joghurtos pultban találta. De könyörgöm: mégis csak vannak egészségügyi és élelmiszerbiztonsági szabályok. „Békeidőben” is akad elég simlisség. Ne tetézzük ezt az eszetlenséggel, főleg most. A nyitás és lazítás nem azt jelenti, hogy megúsztuk a járványt. Pusztán arról van szó, hogy gazdasági és lélektani kényszerintézkedés, hogy élhető maradjon a hétköznap. Ne feledd el, hogy több az aktív esetszám, mint amikor a szigorítást életbe léptették! És most lehet szórni az átkokat. Megkövezni, hogy mószeraranka. De hogy ne a levegőbe beszéljek, bizony lőttem pár képet. Szándékosan takarom az arcokat. Az áruház helyét sem árulom el. Egyelőre.

 

    

Kezdjenek valamit ezzel a hanyagsággal, mielőtt tudatlanul és felelőtlenül fertőznek a nagy nyitásban. Ne kelljen az NNK, vagy a NÉBIH segítségét kérni. Egyáltalán! Menedzseri szinten tessék átgondolni, hogy mi a kifizetődőbb! Megkövetelek és adom is a feltételeit, vagy kifelé a csillámot kommunikálom és a profit ami egyedül bizserget?

Előzmény: Törölt nick (4223)
chester77 Creative Commons License 2020.05.12 0 0 4228

Sziasztok 

 

Csoportvezetői teszt. Erről valami bővebb infója van valakinek miből áll? Kicsit szeretnék felkészülni rá. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.20 0 0 4227

A csokis csigákat napok óta lerabolják...

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.20 0 0 4226

Egyik este "egyet fizet, kettőt kap" volt a porhanyós almás pite...

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.18 0 0 4225

Áruházi tapasztalatok érdekelnének a koronavírus és egyebek kapcsán... (készletinformáció, vásárlói tapasztalatok, stb.)

soppingfüggő Creative Commons License 2020.03.17 0 0 4224

A Szentendrei úti Auchanba már ritkán járok, most meg el se mernék menni, ott ugyanis igencsak áporodott a levegő. Bármilyen évszakban mentem, amikor beléptem a dohos liszthez (albán pékség szag) hasonló csapta meg az orrom. Évek óta nem lehet kiszellőztetni? Nem lehetne kereszthuzatot csinálni éjszakánként?  (Nem csak ebben az áruházban, hanem mindegyikben.) Legalább akik reggel bemennek, friss levegőt is találnának.... Mert hiába hangsúlyozzák a kézmosás fontosságát, ha a keringtetett levegő sem tiszta... 

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.13 0 0 4223

A koronavírus kapcsán helyzetjelentést kérek... (Ahol, amilyen tapasztalat van...)

Musisin Creative Commons License 2020.01.26 0 0 4222

Na ennyi mocskos hazugságot már régen halódtam. Mivel a fizetés régiónként változik, ezt a bért csak Pesten kaphatja a dolgozó. De viszont elvették a prémiumot. Egy kezdőmunkatárs ugyanabban a bérezésben részesül mint egy tíz éves. Kérdem hol van itt megfizetve a tíz évnyi szak tudás.

https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/auchan-beremeles-fizetes.698912.html

apeeng Creative Commons License 2019.09.30 0 0 4221

Több mint két évtizede járunk az áruházba vásárolni, ami azt jelenti, hogy eddig elégedettek voltunk...eddig..

Ma délelőtt amikor a pénztárnál sorra kerültem, elkezdte mondani a férfi pénztáros, hogy az én generációm bűne, amiért a fiatalok tegezve szólítják meg őt (az előttem fizetőre utalt)..

A reklám  ma nyugdíjas napot hirdet, sok az idős...a pénztáros szerint mi visszasírjuk Janibácsit(sic)..és csak mondta-mondta...még a vásárlók könyvébe sem írhattam be, mert a hallottaktól a feleségem rosszul lett.

 

....hát így rombolja le egy alkalmatlan alkalmazott az áruház nagynehezen, de jól felépített imázsát.

   pénztár: 025   idő 10.59.  09.30.

apeeng Creative Commons License 2019.08.25 0 0 4220

Igazad van, Párizsban más a helyzet...de ott  az a mondás, hogy a magyaroknak az is jó, ami van.

Előzmény: kovacssandor (4219)
kovacssandor Creative Commons License 2019.08.24 0 0 4219

ez a baja ennek a kretén bandának, hogy mindig évekkel lemaradva reagálnak... jegyzem meg: itthon. 

 

Előzmény: apeeng (4217)
apeeng Creative Commons License 2019.08.14 0 0 4218

Már működik is az új, önműködő kasszablokk. Értelemszerűen csak bankkártyával lehet fizetni. Egyelőre csak a bátrabbja vág neki a kalandnak, pedig azonnal kap segítséget ha valaki kéri, vagy bénázik...

apeeng Creative Commons License 2019.08.08 0 0 4217

a budaörsi osan újból alakít...most önkiszolgáló kasszákat építenek.

italoshatékonykertész Creative Commons License 2019.01.17 0 0 4216

https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/auchan-fizetes-emeles-netto.676872.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

Na megint egy idóta cikk. Az Auchanban dolgozó szakmások bére tart ott, ahol a Lidl-s dolgozóké. Árufeltöltő, kasszás béreket nem merik leírni, de ha a szakmás tart nettó 220 körül, akkor kitalálhatjuk, hogy jóval alatta 150 körül sincs! Almát hasonlítja a körtéhez! Grat!

dusan77 Creative Commons License 2019.01.06 0 0 4215

Sziasztok.

 

Sokat olvasgattam vissza és azt látom, hogy elég sűrűn hirdetnek meg biztonsági vezető pozíciót. Mintha gyorsan cserélődnének a vezetők! Van esetleg valakinek valami tuti infója a dologról? Esetleg magáról a munkakörről?

 

Köszönöm.

 

Dusán

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.03 0 0 4214

😂😂😂😂 amugy. Kolléganő mást szívesebben csavargat mint a kenyeret😂😂😂😂. Bírja a brokit főleg a változatosságot szereti.  Nekem nem közvetlen kollégáim de majd átadom az üzit😋😋😋 meg ahogy latom igy hogy a minőség rovására is mennek a dolgok. Hát elég szomorú😥😥😥. Nincs jó helyet ott az a kolléganő!!! Tényleg úgy látom hogy csak a problémát csinálja mindenkinek!!!!! Menne inkább babaruhát hajtogatni meg bébyételt pakolászni ott ellenne magának!!! Igen sajnos igazad van hogy valamilyen szinten terrorba vannak a többiek!! Bár nem értem miért hagyják! Talán az is számit hogy a párja ott rangidős pék vagy a fasz tudja hogy mi3rt!

Forintot nem ér a bőrük se a csajnak se a pájának! Pffff Mocsok hazudozó szemétládák!!! Bárhol alátsznek az embernek!! És sajna eltűrik nekik a főnökök is! Pedig tudnak róla hogy mi ajlik pékségbe és mégse tesznek semmit!!! Inkább hagyják hogy a jó szakemberek lelépjenek! Itt vannak a probl3mák sajna!!

 

 

Oldskin Creative Commons License 2019.01.03 0 0 4213

A Savoya pékeknek üzenem, hogy a gyökérkenyeret rendesen csavarják meg, mert attól gyökérkenyér! Időnként tragédia, ahogy azok kinéznek! :((   Vagy ilyen módon tiltakoztok a női terror ellen? :-D

Előzmény: Törölt nick (4212)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.03 0 0 4212

Hali😅 Nos hát ilyen szanalamas kis mini diktátorok mindenhol vannak. És ráadásul még csak nem is fönök vagy hasonló, hanem egy nőnemű féreg aki valakinek képzeli magat. Ez a savoyaparki auchan pékségébe uralkodó T Mónika királynő!!!!!!! Mocskos kis hazudozó szánalomra méltó egy szerencsétlen kis senki!!!! Az m3g hagyján hogy parancsolgat de sajnos a többi alkalmazott is fejet hajt neki alkalmazott létére!!!! Valahogy kivivta magának ezt a kis hatalmi környezetet. A párja egy jóval idősebb faszi. Persze a csaj csalja ahol tudja deez nem is lényeg! Olyan dogokba üti bele az orrát amihez semmi köze a vilagon!!!! Az egyik 3 gyerekes családapaval alladnóan kibasznak. A srác irja a beosztást ő is pék. A lényeg hogy miután kész a beosztás Mónika és párja átiratják a beosztast hogy nekik jó legyen és igy ezzel pluasz p3nzhez is jutnak😥 igy S Gábor mar azon gonolkozik hogy felmond meg még jónéhányan tervezik Mónika miatt!!!! Szóval az ilyenek miatt húznak el inkább a jó szakemberek!!! És maradnak az ilyen szánalomra méltó utolsó szarhazi kis moslékok!!!! Amugy most terhes a csaj valakitől ugyhogy talán eltűnik majd egy pár 3vre! Nyugtuk lesz szegény koll3gáknak egy ideig!!

asdf3jklé Creative Commons License 2018.12.30 0 0 4211

"Mini" diktátorok akik nem végeztek semmilyen iskolát a szó szoros értelemben pénzért megvették a diplomát és osztják az észt, ki ha Ő nem Igazgató Úr, inkább hamis diploma birtoklása miatt meghúznám magam!!!

Előzmény: italoshatékonykertész (4210)
italoshatékonykertész Creative Commons License 2018.12.15 0 0 4210

Felhívott a napokban egy régi kolléga "onnan". Érdeklődött gázkazánokról és beszéltünk a benti életről is. Mondta, hogy már megváltozott a helyzet, sokkal jobb lett a munkavállalóknak. Persze, hiszen már lepkehálóval lehet csak jó embert fogni. Ugyanakkor, amikor még "sorban álltak" a kapuban, akkor mini diktátorok élték ki szánalmas kis frusztrációjukat az embereken. Utóbbiak szépen lassan felmondtak, vagy kirúgták őket és bárki mondjon bármit, sok volt köztük az igazán jó szakember. A "minik" miatt, akik pedig még mindig ott vannak.... szóval nem a cég változott, csak a külső környezet, amire reagálni kényszerültek. De kérdem én, ha megint fordul a kerék, akkor ezek újra olyanok lesznek? Naná, arra mindenki mérget vehet! 

LACENTO Creative Commons License 2018.11.24 0 0 4209

Az kimaradt,hogy nem most szedték le hanem lassan 2 hónapja.

Előzmény: LACENTO (4208)
LACENTO Creative Commons License 2018.11.24 0 1 4208

Sziasztok.

Gondoltam megkérdezem itt talán tudja valaki mi a f@szért szedték le a Maglódi üzletben az eligazító táblákat a sorok felett.

Kóvályog mindenki mint a gólyafos a levegőben nem látni hol a picsába van a mosogatószer vagy a bébiétel.

Ide sokan úgy járnak a környékről,hogy jönnek a busszal és a visszainduláskor már mennek is nincs idejük szarakodni.

Megkérdeztem egy dolgozót(nem feltöltőt)mi az oka ennek erre Ő is annyit mondott ez jó kérdés.

Ismerem én is a szlogent így a vevő mindent körbenéz és vesz mást is...hát nem.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.10.23 0 0 4207

Nem érdekel. Csak mezei vásárló vagyok. 2 hete megint adtam egy esélyt ennek az egységnek. Feltöltés nulla. Az árukat békáról, a sorok közti átjárást elállva végezték a dolgozók, a szombati csúcsban 10-11 óra között. Az emberek sok esetben a békáról vették le a cuccokat. Ahová nem jutott el alkalmazott, ott üres polcok fogadtak, ill. a maradék árú (sérült csomagolás, nem friss árú). A csemege pultban a felvágottas tök üres volt. Egy ember szolgált ki (ha lett volna mivel), a másik szeleteltgetett..... a zöldslg-gyümölcs rész is lefosztva. Csak a II és III. oszt. cuccok voltak kint.

Előzmény: asdf2jklé (4206)
asdf2jklé Creative Commons License 2018.10.23 0 0 4206

Olvass vissza!!!, az Igazgató Úr neve is benne van aki tuti nem volt CBA-s.

Előzmény: Törölt nick (4205)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.25 0 0 4205

Nem tudom miről beszélsz, de biztos úgy van, ahogy mondom ;)

Előzmény: asdf2jklé (4204)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!