Keresés

Részletes keresés

Garfi85 Creative Commons License 2016.09.17 0 0 112

Sziasztok Cicások!

Tudtok olyan lehetőséget, ahol akár pár napra, vagy akár több hétre a cicánk elhelyezhető, kimondottan családi környezetben?

Ha igen , mennyiért ?

Köszönet Mindenkinek a válaszokért

nikkknéém Creative Commons License 2016.07.17 0 0 111

VIGYÁZAT!!! Ha javasolhatom SENKI NE VIGYE a cicáját a www.cicapanzió.hu oldal tulajhoz Zuglóban. Mi lebeszéltük velük a pontos dátumot, hogy mikor fogjuk vinni a cicát és az utolsó pillanatban visszamondták. Pár óránk volt, hogy találjunk egy új panziót utazás előtt. Egyáltalán nem kedvesek, sőt mogorván beszélnek és viselkednek. Egyszer korábban hagytuk ott a cicát, de szerintem nem is foglalkoztak vele rendesen. Szóval vigyázzatok velük!!!

pippoka Creative Commons License 2012.10.25 0 0 110

szamitimi Creative Commons License 2012.03.20 0 0 109

A negatív vélemény nem reklám volt, csupán egy rossz tapasztalat. A pozitív reklám viszont most jön, miután túl vagyunk a Cicahotelen. Íme a link: http://www.cicahotel.hu/kapcsolat/

Mindenkinek tudom ajánlani, a cicám hozzáértő kezekben, nagyon jó körülmények között és nem utolsó sorban vidáman fogadott. Láthatóan jól érezte magát.

Dulifuli Creative Commons License 2012.03.09 0 0 108

Ha már a negatív reklámot beírtad ide, akkor igazán beírhatnád a pozitívat is.

Előzmény: szamitimi (107)
szamitimi Creative Commons License 2012.03.09 0 0 107

Véleményem erről a cicapanzióról:

 

http://www.cicapanzio.hu/

 

Nem vittem ide a cicámat, de soha nem is fogom.

Következő a történet.

Elutazom 4 napra, nem vihetem magammal Cirmi cicát. Időben elkezdtem a keresgélést. Felhívtam a fenti link elérhetőségét, meg is állapodtunk az időpontban. Az Úr közölte, egy nappal utazás előtt még csörögjek rá. Szerencsére megtettem utazás előtt 1 héttel, így volt időm rájönni, nem ez a megfelelő hely. Először is nem vette fel a panziós a telefont. Nagy nehezen visszahívott. Kérdeztem, minden rendben van-e a megbeszéltek szerint. Nem emlékezett rám, azt mondta nem biztos hogy van hely, este hívjam, akkor látja otthon a bejegyzéseit. Mondtam, hogy megbeszéltük, kellemetlen lenne, ha utazáskor derülne ki, hogy nincs helye.

Este persze nem vette fel a telefont többszöri hívásra sem, küldtem emailt, sms-t is. Reggel jött a válasz, keressek másik helyet. Ne hívogassam, nem szereti az erőszakos embereket és különben is kiabáltam vele a telefonba, stb. Nem kiabáltam, rákérdeztem a megbeszéltekre, hivogatni pedig azért hívogattam, mert ő kérte ezt. Szóval, az ember ideggyenge, megbízhatatlan, képzelem ezek után hogy bánik az állatokkal....

Találtam sokkal jobb helyet, 1 cica 1 külön szobában van elhelyezve, rengeteg cicabútor, párna, játék között, világos, tele ablakkal.

Akit érdekel, szívesen megadom a címet.

tamivill Creative Commons License 2011.04.22 0 0 106

A macskákat most nem kérdezném meg, de készűlt róluk valamikor egy videó is.

Igaz a börtöncella filling, itt is megvan, de talán a cicák jól érzik magukat.

 

A videót megnézheted itt is: Teltházas a cicapanzió karácsonykor

Előzmény: Dulifuli (105)
Dulifuli Creative Commons License 2011.04.22 0 0 105

Én nem tudom, hogy mi számít modernnek, vagy trendinek, de ami az itteni elhelyezést illeti, az engem leginkább börtöncellákra emlékeztet. Még akkor is, ha nem olyan rosszak a körülmények, és időnként kiengedik őket játszani. A játszó szoba eléggé tetszik, de a cellák nem annyira. Bár ettől még lehet, hogy a macskáknak megfelel. Talán tőlük kéne megkérdezni.

Előzmény: tamivill (104)
tamivill Creative Commons License 2011.04.21 0 0 104

Üdv!

 

Gondolom, már mindenki megtalálta a panziót.

 

De azért, ajánlanék én is egyet.

 

Macskapanzió Budapesten

 

Ettől függetlenül, remélem beindúl a topik újra.

Mit gondoltok melyennek kell lennie, egy modern cicapanziónak?

Dulifuli Creative Commons License 2007.08.28 0 0 103
Bennem azért felmerült néhány kérdés:
1. Kinek az ivartalanításáról van szó? Mert ha a macskáéról, akkor azt miért is kell erre az időre panzióba adni? Nekem ugyan nem hobbim az ivartalanítás, de azért volt már rá példa, viszont eszembe sem jutott, hogy ilyenkor panziót keressek a lábadozás idejére.
2. "A bevétel teljes egészében a kóbor macskák ellátására fordítódik", mi? A panzióba bevitt állatokat meg a saját, máshonnan szerzett pénzükből tartják, ugye? Meg nyilván saját magukat is... Majd mindjárt el is hiszem! Mármint mindjárt, amint meghülyültem.
Előzmény: ny63 (102)
ny63 Creative Commons License 2007.08.25 0 0 102

Régen ül a topik. De most ezt a hirdetést találtam az iwiw-en, gondoltam, felteszem ide:

 

Macska panzió : nyaralás, ivartalanítás utáni lábadozás, betegsége ideje alatt kedvencét biztonságban tudhatja macskamentő csapatunknál. A bevétel teljes egészében a kóbor macskák ellátására fordítódik. A vendég állatok nem találkoznak semmilyen más állattal. Lakásban laknak. Bővebb infó: 06703121981

Előzmény: Tibbe (101)
Tibbe Creative Commons License 2007.03.25 0 0 101
De régen is volt:)
Előzmény: Tibbe (9)
Tibbe Creative Commons License 2007.03.05 0 0 100
Szép estét Cicul!
Ha erre jársz, meséld el légy szíves, intéztél-e valamit macskapanzió ügyében. Lenne rá igény elérhető áron, ebben biztos vagyok! :)
Előzmény: Cicul (99)
Cicul Creative Commons License 2006.12.14 0 0 99

Cica Panzió ügyben már keresésen én is túl vagyok. Sajnos nem sok sikerrel. Amit megnéztem az elég szomorú látvány volt. Saját cicáimat sose hagynám olyan helyen. Eddig nekünk szerencsére rokonok segítettek. Már gondolkodtam én is azon, ha ilyen nagy hiány van panzió ügyben akkor lehetne ilyet nyitni, hisz a szép, tiszta, cicáknak kellemesen kialakított környezetbe ( ami nem csak 1 kicsi zárt ketrecből áll) szívesen vinné bárki. De a feltételeivel nem vagyok tisztában, mitől teszik függővé.

Állandó állatorvosi felügyelet biztos kell. Hisz saját nyávogóimat is csak olyan helyen tudnám biztonságban ahol oltási könyvet kérnek, s ha kell orvos is van azonnal. De egyenlőre csak addig jutottam hogy szívesen belefognék ebbe a munkám mellett is.

Bár párom ebben nagyon ösztönös, hisz tudja imádom a cicákat. De mivel mi III. kerületben lakunk , szóval ez eléggé bent van a városban , lehet ilyet ott nem is engedélyeznének, csak városon kívül. Hogy másokat ne zavarjon ? Bár a macska elég kis állat. És szerintem nem zavaró. De ezzel biztosan ne mindenki ért egyet.

De azért már érdeklődöm hátha mégis kapnék kedvező választ hivatalos helyről.

Nos minden cicásnak szép napot.

Dulifuli Creative Commons License 2006.12.01 0 0 98
Lehetséges, hogy lenne rá kereslet, de arra nincs garancia, hogy csak ebből meg tudnál élni. Szerintem meg lehet próbálni, persze, nem túl nagy befektetéssel, egy kicsit hirdetni, és majd meglátod, hogy jönnek a cicák, vagy nem jönnek. Szerencsére nem kell állandóan ott lenni a macskák mellett, úgyis elég sokat alszanak. Így akár mást is lehet mellette dolgozni. Legalábbis szerintem.
Mi annak idején, amikor panziót kerestünk, elég nehezen találtunk megfelelőt. Nincs túl sok (ebből a topicból is látszik, esetleg olvasgass bele egy kicsit), és persze az sem mindegy, hogy hol van. A 8 km nem olyan nagy távolság, úgyis főleg annak kell a panzió, aki hosszabb időre utazik el, és vélhetően nem a szomszédba.
Előzmény: HA-SLN (96)
HA-SLN Creative Commons License 2006.11.29 0 0 97

Bocsi, hogy belekoty, de egy magára valamit is adó panzióban cicacsere után fertőtlenítik a szobát.

 

Mondjuk lehet ezt nem teszik, hogy ahogy néztem napi díjak vannak, ez pedig nem utal arra, hogy fertőtlenítenék. Ugyanis ez a fertőtlentősdi nem olcsó, és munkaigényes. Így kellene napi díj, 2 napi, egy heti kedvezmény stb...

 

De egy korrektül fertőtlenített helen nincsenek bacik! ami meg van annyi mindenütt előfordul.

 

Laci

Előzmény: Atahualpha (81)
HA-SLN Creative Commons License 2006.11.29 0 0 96

Sziasztok!

 

Mivel munkanélküli vagyok, ma azon gondolkodtam, hogy mit is kezdhetnék magammal.

Mivel menyasszonyom és én is imádjuk a a cicákat, és Bp-től délre 8 km re lakunk vidéken... Van kert épület (amit bérbe akrunk adni kis sikerrel)...

 

Az jutott ezsembe, hogy egy kiváló 5 csillagos csak cicapanziót tudnánk belőle csinálni.

 

De félek nem lenne elég nagy a kereslet. Bár kifutóval rendelkező panziót még nem találtam a neten...

 

Most szerintetek lehet értelme ennek az ötletnek?

 

Mondjuk én kitaláltam néhány extra szolgáltatást amivel lehetne csábítani cicákat/cicagazdikat, de sajna ezek egyszerű dolgok, és können átvennék a konkurensek.

 

Van még szükség ilyen létesítményekre szerintetek?

 

Laci

kismacskáim Creative Commons License 2006.09.29 0 0 95
Bizony!
Dulifuli Creative Commons License 2006.07.20 0 0 94
Szerintem ezt inkább egy gazdikereső topicba kellene írni, pl. ebbe: Kiscicak surgosen gazdit keresnek!
Előzmény: kn1954 (93)
kn1954 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 93

Ajándékba adok egy párhetes, üllői, fekete kiscicát. Jelentkezni lehet az E-mail címemen (kohari@monornet.hu).

Opart Creative Commons License 2006.07.03 0 0 92

Sziasztok!

Mi is elutaznánk egy rövidke hétre, de nagyon félek a cicánkat panzióba adni, ő olyan örökmozgó, ha 5 percre ke kell rakni a macskahordóba kikészül, szóval inkább bejárót keresnék hozzá. Nem tudtok olyan fórumot, ahol találhatnék egy cicaszerető érdi diákot, vagy nyugdíjast, bárkit, aki ráér napi kétszer egy kertesházba eljárni cicát etetni.

Köszi a segítséget előre is!

SzűcsBöbe Creative Commons License 2006.04.17 0 0 91

Igazad van, a fórum elsősorban csevegésre használatos. A válaszodat csak túlreagáltam sajnos, mert mindeddig nem sikerült senkivel sem megismerkednem, akivel esetlegesen segíthetnénk egymáson, az állatainkat illetőleg. (Meg az is benne van, hogy én nehezen fogom a vicceket is .) Egyébként igazad van, meg kellett volna írnom, hogy Bp., XIII. ker.-ben lakunk. A cica (cicák) szállítása számunkra kb 20km-en belül megoldható. Aki ismer ilyen embert, az jelentkezzen vagy az e-mail címemen vagy írjon vissza nekem ide, a fórumon.

Üdv. minden állatbarátnak!

Mellékesen Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót minenkinek!

Előzmény: Dulifuli (90)
Dulifuli Creative Commons License 2006.04.10 0 0 90
Ja, még egy dolog: ami ezen a fórumon folyik, az szerintem inkább beszélgetés, mint levelezés. Ezért is nem szoktam minden hozzászóláshoz megszólítást és aláírást írni. És ugyancsak ezért nem látom be, hogy miért ne lehetne itt is megbeszélni ilyesmit. Szerintem a Fórum elbírja. Természetesen, ha valaki a részleteket már inkább e-mailben akarja megbeszélni, azt teljesen megértem, de szerintem nyugodtan lehet itt is kezdeni a kapcsolatfelvételt. Persze, nem kötelező, ez csak az én véleményem.
És én is üdvözlöm a macska- és úgy általában állatbarátokat.

De a bolha, a tetű, a szúnyog és a kullancs nem állat! :-)
Előzmény: SzűcsBöbe (88)
Dulifuli Creative Commons License 2006.04.10 0 0 89
Kedves SzűcsBöbe!

Én nem az ilyen emberekből szeretnék gúnyt űzni, csak arra reagáltam, hogy a címedet emlegetted, és csak e-mail címet adtál meg, ami valóban egy lehetőség a kapcsolatfelvételre, de semmit nem árul el arról, hogy általában melyik részén szoktál tartózkodni az Univerzumnak. Márpedig ez hasznos információ lenne ilyen esetben, legalábbis a települést jó lenne tudni, mert ha én pl. Debrecenben lakom, és Szegedre akarok utazni, akkor nem akarom Sopronba vinni a macskámat. Düsseldorfba pedig főleg nem.
Egyébként én is macskabarát vagyok, és tényleg jónak tartom az ötletet.
Előzmény: SzűcsBöbe (88)
SzűcsBöbe Creative Commons License 2006.04.07 0 0 88

Kedves Ismeretlen!

 

Látom, jó érzés gúnyt űzni a segítséget kérő emberektől. Természetesen az e-mail címemet azért írtam meg, hogy aki szeretné velem felvenni a kapcsolatot, az közvetlenebb módon megtehesse, mint egy fórumon való levelezés.

 

Üdvözlök minden cicabarátot!

Előzmény: Dulifuli (87)
Dulifuli Creative Commons License 2006.03.28 0 0 87
A címem: erzsebetszucs@freemail.hu

Jó ötlet! Ha elutazunk valahová, majd e-mailben elküldjük a macskánkat erre a címre!
Előzmény: SzűcsBöbe (86)
SzűcsBöbe Creative Commons License 2006.03.26 0 0 86

Kedves Macskabarátok!

A férjem és én olyan leendő ismerős(őke)t keresünk, aki(k) mostanság szeretne(nének) magához venni kiscicát. Nekünk 5 évig volt cicánk, de sajnos 3 hónapja meghalt szegény. Szeretnénk most is magunkhoz venni egy cicát, de sajnálatosan nincs kire hagynunk szabadság ideje alatt. Hasonló cipőben járó ember(ek) jelentkezését várnánk, támogatnánk egymást a cicák ellátásában szükség esetén. A címem: erzsebetszucs@freemail.hu

kismacskáim Creative Commons License 2006.01.11 0 0 85
*
Tibbe Creative Commons License 2005.12.31 0 0 84
Tibbe Creative Commons License 2005.12.20 0 0 83
Sikerült macskapanziót találnod?

Hogy telt a nyaralás, és hogy van a cicus???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!