Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.23 0 0 73
Ja a betegségek terjedéséről. Szóval pl. ha a hímvessződön van egy herpesz, és a barátnőd orálisam elégít ki, akkor lehet, hogy neki is lesz a szájában egy herpesz pl. (Azt hiszem... nem biztos, csak mint szemléltető példát írtam, hogy magában a szájban okozhat ilyesmi fertőzést, de ahhoz neked valamilyen fertőzést kell a hímvessződön hordozni.) Meg kell hogy mondjam, hogy eddigi életemben még csak hallani sem hallottam ilyesmiről.
Előzmény: KeKKSZike (71)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.23 0 0 72
Azért valami kis anatómiát tanultál az iskolában nem? Mennyire függ össze a száj a vesével? Még ha lenyelte volna az ondót, akkor is teljesen szétmarja a gyomorban lévő sósav!

Nekem is volt vesegyulladásom, többször is fiatalkoromban. Az efféle vesegyulladás a nőknél sokkal gyakoribb, ugyanis a hugyvezetékük sokkal rövidebb a férfiakánál. Szvsz. a szóban forgó hölgynek először hólyaghurutja lehetett - felfázott, esetleg rosszul törölte ki a fenekét, nem elölről hátra, hanem fordítva - egy kis székletdarab belekerülhetett a hugyvezetékbe, és elfertőződött, és mivel nem kezelte ki azonnal a hólyaghurutot, az felhúzódott a vesére. Kap majd egy antibiotikum kúrát, és rendbejön szépen.
Nem halálos betegség, csak fájdalmas eléggé, mert a vese nagyon tud fájni. Isten ne adja, hogy valaha veseköved legyen, mert akkor tényleg a falat vakarod kínodban.

Előzmény: KeKKSZike (71)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.23 0 0 71
Nem,dehogy! Nem kezdek ezen aggódni,mert biztosan nem vagyok az! :D
De orális úton akkor terjedhet vmilyen betegség? Az óvszer meg véd a többi nemi betegségtől! Szóval akkor vegyük LoSA esetét, akkor szerinted a bnőjének a veséje biztosan nem azért fáj,mert elkapott vmit LoSA-tól?!
Előzmény: AliceCsodaországban (70)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.23 0 0 70
Vannak betegségek, amelyek cseppfertőzéssel terjednek - ilyenek pl. az inflenza, mumpsz, bárányhimló stb - és vannak olyanok, amelyek a vérrel érintkezve terjednek. Ilyenek a nemibetegségek és az AIDS is (meg a hepatistisz B is) Ez akkor szokott bekövetkezni, ha pl, van egy igen apró észrevehetetlen kis sérülés az ember testén - adott esetben a szájában pl, vagy a nő hüvelyében, a férfi hímveszőjén - és ez érintkezve a másik váladékával elfertőződik.

Természetesen ehhez az egyiknek okvetlenül vagy már betegnek, vagy vírushordozónak kell lennie.

De azért ez nem megy olyan könnyen. Ahhoz hogy nemibetegséget kapjál, olyanokkal kell sorozatosan lefeküdnöd, akik szintén sorozatosan másokkal élnek nemi életet, egyszerű párkapcsolatokban ez nemigen fordulhat elő. Ahhoz pedig, hogy valaki csak AIDS (HIV vírushordozós) legyen, minimum eddigi életében vérátömlesztést kellett kapnia, méghozzá olyan vért, ami meg volt fertőződve. Nálunk nagyon szigorúan ellenőrzik a véradókat, úgy hogy ez a lehetőség gyakorlatilag szinte kizárt - bár előfordult olyan eset, hogy valaki hepatitisszel fertőzött vért kapott, de ez más tészta (hepatitisz - májgyulladás).

A trippert, szifiliszt, kangót, gonorrheát és más hasonló nemibetegségeket amúgy tökéletesen ki lehet már kezelni.

Remélem, most nem kezdesz majd attól félni, hogy a barátnőd hátha AIDS-es, vagy te az vagy? Magyarországon igenis elég alacsony az AIDS betegek száma, nálunk időben bevezettek bizonyos óvintézkedéseket, de mondjuk ha egy afrikai lánnyal akarsz lefeküdni, előte melegen ajánlanám a gumi használatát.

Előzmény: KeKKSZike (69)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.23 0 0 69
De figyelj már, most olvasom a doki válaszát;
"A szajon keresztul lehet HIV-t kapni, es mas nemibetegseget helyileg, tehat a szajon belul."

Most akkor csak el lehet kapni? Vagy hogy működik ez? :)

KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.23 0 0 68
Szia AliceCsodaországban!

Köszönöm a tripper választ! :D Mostmár ezt is tudom,hogy mi az! :)

LoSA kérdésén én is csodálkoztam, de ugye ilyen nincs? :D

Előzmény: AliceCsodaországban (67)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.22 0 0 67
Kekkszike!
A Szülészet... stb fórumban már nem merek válaszolni, de itt igen. A tripper az egy nemibetegség, olyanok kapják el, akik nagyon nagyon gyakran válogatják a partnereiket. Régen a nyilvánosházak betegsége volt. Te biztosan nem kapod el a barátnőddel. Mint ahogyan az a szerencsétlen fickó sem, aki attól fél, hogy mivel a barátnője őt orálisan is kielégíti (szájjal), esetleg ettől fáj a barátnője veséje.
Kiváncsi vagyok, őt hogyan nyugtatja meg a doktor úr.
A kérdése kb. olyasmi, mint amikor a barátnőm 4 éves kisfia megkérdezte az anyukáját, aki terhes volt a kistestvérrel, hogy ugye ha te eszel valamit, az akkor a kisbaba fejére csorog?
Előzmény: KeKKSZike (66)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.21 0 0 66
Köszi az infót! ;)

Csütörtökön megy nőgyógyászhoz az anyukájával,ott majd mindent elmondanak Neki! ;)

Előzmény: AliceCsodaországban (65)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.21 0 0 65
Kekkszike, talán kimazsoláztad a beírásaimból, hogy ém már 54 éves vagyok, és egy idő óta nem vagyok képben. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy a barátnőd kérdezze meg a nőgyógyászt. Arra való ugyanis őszentsége. (Mármint a nőgyógyász.)

KÖzben kérdezgettem a lányaimat is, akik már szednek tablettát, és ők azt mondták, hogy rosszul írtam, mert nem a tablettaabbahagyást követő 2. nap jön meg a vérzés, hanem 1 héten belül, de akkor is az a lényeg, hogy 21 nap szedés, és 7 nap pihenő. Viszont állítólag vagy a menzesz 1. napján, vagy az 5. napján kell elkezdeni. Szóval nézd, én azt mondom neked, hogy most egy kicsit a barátnőd legyen kiváncsibb, mert az ő bőréről ( a szó valódi értelmében is, gondolok a pattanásokra) van szó. Én kicsit régimódi vagyok, én soha nem adnék hormonkészítményt pattanások ellen. De ma már más a módi. De ha még van kérdésed, vagy ha bármiben úgy éreznédm hogy beszélgetnél velem, nyugodtan írj, akár a maliomra is, szivesen válaszol neked egy olyan vén tyúk, aki még nem felejtette el milyen fiatalnak lenni, és nem férfigyűlölő.

Előzmény: KeKKSZike (61)
szalka Creative Commons License 2002.10.20 0 0 64
Hat csaknem az a bitang eros gyogyszert szedi. Nekem a parom szedte, es ferfi letere nagyon a lelkere kotottek, hogy nehogy osszehozzon a szedest kovetkezo fel evben gyereket, mert jo eselye van ra, hogy baja lesz. Pedig elvileg a ferfiak spermiumai 3 honap alatt teljes mertekben kicserelodnek. Neki azt mondta a borgyogyasza, hogy o a Roaccutant fogamzokepes meg gyerektelen noknek nem is szokta felirni, mert ugye a noknek mar a szuletes pillanataban megvan az osszes petesejtje tehat az is amibol majd kesobb a gyerekei lesznek.
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.20 0 0 63
Ha Roaccutan nevu gyogyszert szed, akkor ala is kell irnia egy nyilatkozatot, hogy 2 evig nem kivan gyereket szulni.

MuTeR

Előzmény: KeKKSZike (61)
Bailamos Creative Commons License 2002.10.20 0 0 62
Lehet, sőt kötelező. Ha jól sejtem egy erős gyógyszert szed, ami magzatkárosító hatású, ezért nem is szabad teherbe esnie.
Előzmény: KeKKSZike (61)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.20 0 0 61
ÉrtM! Még eg kérdésem lenne! Hogy ő szed vmi antibakteriális gyógyszert, ezt arra kapta,hogy az arcán lévő pattanásokat eltűntesse! Lehet azzal együtt fogamzásgátló tablettát szedni?
Előzmény: AliceCsodaországban (57)
szalka Creative Commons License 2002.10.19 0 0 60
Hat ha azt ertetted az alkalmakkent alatt, hogy MINDEN egyes szexualis aktusnal, akkor oke. DE szvsz a nagytobbsegnek az alkalmankent a NEM mindiget jelenti. (Miutan az ovszert az emberek nagyresze, csak aktuskor hasznalja valahogy en csak es kizarolag az aktusokra gondoltam :-))
Előzmény: AliceCsodaországban (59)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.19 0 0 59
Kedves szalka,
az "alkalmankint" az én olvasatomban azt jelenti, hogy az olyan "alkalmakkor" mikor nemi életet élnek használjanak óvszert. (Nem azt értettem alatta, hogy reggel felhúzza mint egy zoknit, és este leveszi, vagy ennyire hülyének nézel? )Így már világos?

Amúgy ha nem tűnt volna fel, tanácsoltam, hogy mindent kérdezzen meg a nőgyógyásztól.

Vagy te csak egy mondatot olvastál el?

Előzmény: szalka (58)
szalka Creative Commons License 2002.10.19 0 0 58
Ne haragudj meg Alice, de szvsz legyel tamogato meg minden, de ne probalj reszletes leirast adni olyanrol amit nem tuds, raadasul rosszat.
Mi az, hogy az elso honapban meg "alkalmankent" hasznaljanak ovszert?????
Tudod igy lehet szepen teherbeesni a tabblettaszedes elso honapjaban!!!! Sajnos ez sajat elsokezbol vett tapasztalat :-(( Gondolhatod, hogy az elso szexualis tapasztalatokat mennyire "szep" emlekke teszi egy ilyenkor jovo esetleges abortusz!
Nagyon a tabblettatol fugg, van olyan, aminel egy teljes honapi adagot vegig kell szedni, hogy bealljon a vedettseg, persze valaminel alig 8 napot, de ki tudja O milyet kap majd. Szerintem egy tanacsaot szabad adni tabblettaval kapcsolatban, hogy keressen egy jo nogyogyaszt, aki kivizsgalja elotte(aki nem vizsgalja ki nem vesz vert, attol nem is szabad gyogyot elfogadni). Aztan az orvos majd megmondja hogy oneki mit javasol es AZT a gyogyszert hogyan kell szedni es mennyi ido utan ad vedelmet AZ a fajta gyogyszer.
Előzmény: AliceCsodaországban (57)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.19 0 0 57
A tablettát a menzesz 5. napjától kell kezdeni 21 napon át, utána 2 napon belül megjön a vérzés, majd ennek a vérzésnek az 5. napjától kell folytatni újabb 21 napon át. (Ha nem jön meg a vérzés, akkor egy hét után kell újra kezdeni, vagyis az ütem 21 nap tabletta 7 nap szünet. A vérzés jóval gyengébb lesz meglehet, ez nem is igazi menzesz, hanem a tabletta hiánya miatt fellépő vérzés.) Minden nap ugyanabban az időszakban - lehetőleg ugyanabban az órában kell bevenni. Praktikus pl. a fogmosópohár mellé tenni, mert feltételezem, hogy minden reggel mos fogat, és akkor automatikusan beveheti a tablettát is. Célszerű az első hónapban még a gumit is használni alkalmanként, úgy tudom, a mostani tabletták nagyon gyenge hormonokat tartalmaznak, én annak idején még lórúgásokst kaptam (oszt itt vagyok).

Ha hasmenése van a barátnődnek, akkor úgy tudom be kell venni újra, de ezeket inkább kérdezze meg részletesen a nőgyógyásztól, egyáltalán írja össze a kérdéseit és mindent nála kérdezzen meg.

Sok sikert!

Előzmény: KeKKSZike (56)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.19 0 0 56
Láttam... hát, nem akartam, de sokaknak nincs igazuk szerintem! :D

Természetesen elmegyünk a nőgyógyászhoz és...betartjuk, amit Ő mond! Még azt szeretném megkérdezni; hogy ha tegyük fel, ma elkezdi szedni,akkor mennyi idő múlva fog hatni? Szóval,mennyi idő kell neki??

Előzmény: AliceCsodaországban (55)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.19 0 0 55
Na igen, olyan, mint zokniban lábat mosni... :-)

De a barátnőd nőgyógyászhoz menjen, az írja fel a tablettát, és azt minidg pontosan kell szedni.

(A Nőgyógyász.. stb fórumban valóségos palotaforradalom tört ki a te eseted kapcsán, ha érdekel... :-) )

Hálistennek, örülök a gyors megoldásnak!

Előzmény: KeKKSZike (54)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.19 0 0 54
Nah,megnyugodhatok! :) Tegnap reggel megjött a barátnőm mensije! Hát,nagy kő esett le a szívemről! :D Nagyon örülök neki,hogy nem lett semmi gáz!
Most megbeszéltük,hogy elkezd tablettázni,mert szóval az elvileg nagyon biztonságos, ha helyesen szedik + nekem is jobb lenne talán egy fokkal, mert az óvszer... szóval érted, nem olyan jó!
Mégegyszer nagyon,de nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél Nekem! ;)
Előzmény: AliceCsodaországban (53)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.17 0 0 53
Közben átnéztem a Velvet fórumba is, ott is válaszoltam neked. NYUGODJ MEG! Semmi baj nem lesz, ha mégis lesz, rakd a küszöböm elé a gyereket, amjd én felnevelem. (:-D) És nyugtasd meg a barátnődet is.

A doktorral ellentétben én mind a két lányomnak (!) azt javasoltam, hogy ragaszkodjanak a gumihoz. Legalább olyan biztos mint a tabletta, és még az esetleges AIDS ellen is véd. Nagyon jól döntöttél, és nem lesz semmi baj. És igazad van, a te felelkősséged is, de te felelősségteljesen viselkedtél. És legközelebb ugyan már élvezd is a szexet, arra való!

Előzmény: KeKKSZike (52)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.17 0 0 52
Mert... szerintem ez az én felelősségem is! Szóval nem lehet csak azt mondani,hogy a nő hibája,gondja ez! Sőőőt! Ha esetleg történne vmi, akkor az az én hibám lenne! Tudod, talán azért is aggódom annyira, mert nagyon szeretem! Köszi a segítséget!
Előzmény: AliceCsodaországban (51)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.17 0 0 51
Ha ő volt felül, akkor pláne nem kerülhetett bele a sperma. Nem tudtad, hogy a víz lefelé folyik?
(MInt minden más folyadék.)

Szerintem ha ezt a párbeszédet elolvassa egy nőgyógyász, hát egy hétig meséli a kollégáinak! :-DDDDDDDDDDDDD

És ha nem vagyok indiszkrét, miért te izgulsz ennyire? Általában a nők szoktak! Vagy a gyerektartástól fész? :-DDDDDDDDDD

Előzmény: KeKKSZike (50)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.17 0 0 50
Hát, remélem is, hogy nem lesz semmi gond! Az ember azért csak ideges egy kicsit! Mert mi van,ha mégis? Amilyen szerencsés vagyok, biztos hogy Nálam (nálunk) lesz vmi baj! :D

Hát én se tartom valószínűleg,hogy a sperma "kimászott" az óvszerből! Azért tartok ettől egy kicsit, mert Ő volt felül! Tehát a péniszem olyan állapotba volt, ahol a sperma kitudott (volna) elvileg folyni!?

hm-hm...

Előzmény: AliceCsodaországban (48)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.17 0 0 49
Bocs, most veszem észre, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.

Nem, nem kerülhetett bele sperma, még akkor sem, ha te úgy érezted, hogy túl löttyös volt az óvszer mikor kihúztad. Hidd el, az óvszer jól ki van találva, és nem te vagy az egyetlen férfi aki használja. Gyakorlatilag az egyik LEGBIZTOSABB védekezési eszköz.

(Talán az zavart meg, hogy amikor felhúztad, akkor szép feszesen rádsimult, mjikor meg kihúztad, úgy löttyösen lötyögött, és tocsogott. DE ez a természetes, mindenkinél így van.)

Szóval okos voltál, csak így tovább, és sok örömöt kivánok, és sok sikert a barátnődhöz!

Előzmény: KeKKSZike (46)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.17 0 0 48
Ja! És legközelebb nyugodtan legyen magömlésed!
Előzmény: KeKKSZike (46)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.17 0 0 47
Ha rajtad volt a gumi GYAKORLATILAG nem kerülhetett a barátnődbe sperma.

Fejezd be az izgulást. A barátnőd terhessége 1:10.000-hez. Ha terhes lenne, gyorsan vedd feleségül és töltsetek ki egy lottót, mert szerencsések vagytok:-DDD (Ez a röhögés egyezményes jele az interneten.)

Nyugodj meg kekkszike. És sok sikert a további nemi élethez. Legalább jó volt? Le4gközelebb ne izgulj ennyire, csak MINDIG legyen rajtad a gumi!

Előzmény: KeKKSZike (46)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.17 0 0 46
Tehát!!

A dugás előtt felhúztuk az óvszert! És elkezdtünk szeretkezni! És, dugás közben lehet,hogy volt egy kis magömlésem az óvszerba! Mivel még úgy igazából nem jutottam el a csúcsra, folytattuk a dugást így! És attól félek,hogy mivel volt a gumiba egy kis sperma, hogy nem kerülhetett-e a bnőmbe vhogyan?! A gumi mindgvégig rajtam volt! És attól tartok, hogy ez a (kis) sperma, esetleg kifolyt az óvszerből szeretkezés, dugás közbe! Mostmár érthetőbb?

Előzmény: AliceCsodaországban (45)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.17 0 0 45
Könyörgöm, beszéljünk világosan: mit jelent az, hogy az aktus (mondjuk így: dugás)közben? (Az egész hókamóka az aktus). Rajtad volt a gumi és KÖZBEN? Vagy előtte egy kicsit játszogattatok? És akkor benne volt e hímvessződ a hüvelyben vagy sem? (Remnélem a hímvessző meg a hüvely szavak nem hangzanak túl idegenül, mert szivesen elmagyarázom ha kell.)

A magömlés az aktus RÉSZE. Azért van az összes nevetséges mozgás. Arra megy ki a dolog. Arra találták ki a gumit, hogy a magömlés löttyét felfogja egy műanyagzacskóba.

De most már tényleg mond meg vilkágosn mitől félsz!

Előzmény: KeKKSZike (44)
KeKKSZike Creative Commons License 2002.10.17 0 0 44
De én attól félek,amit írtam is... Hogy szerintem volt egy kis magömlésem az aktus közbe! És nehogy kifolyt az óvszerból vhogyan! ;( Most ezért vagyok ideges! Amúgy direkt spermaölő óvszert használunk, dupla biztonság! :D
Előzmény: AliceCsodaországban (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!