Keresés

Részletes keresés

babilon4 Creative Commons License 2015.01.25 0 3 8

http://www.kolyokbirodalom.hu/szulinapi-helyszinek/

 

Néhány ötlet, hogy hova lehet vinni egy csapat gyereket szülinapozni :)

 

http://gyerekzsur.lap.hu/gyerekzsur_helyszinek/25064797

 

Múzeumban, vadasparkban, gyorsétteremben - Hol tartsuk a gyerek szülinapját?

Szülinapja van. És még ha nem is hívjuk el a komplett óvodáscsoportot, akkor is nagyobb hely kell, mint a nappalink. Összeszedtünk néhány ötletet, hol tartsuk a téli szülinapokat. Tovább »

forrás: divany.hu

 

emi gyerekzsúr animátor Creative Commons License 2011.03.13 0 3 4

Kisebbeknek (4-7)éves korosztály számára a magánovik megfelelő helyszínt nyújtanak egy 3 órás szülinap szervezéséhez.

Azoknak a szülőknek ajánlom elsősorban, akik nem kívánják a gyerekeket játszóházakba vinni, és szervezett, tartalmas gyerekzsúrt szeretnének animátor segítségével lebonyolítani. A játszóházakban is lehetőség nyílik animációra, de a gyerekeket nagy részét leköti a felfújható,-és mászó játékok színes választéka.

Nagyobb korosztály esetén akár egy bowling pálya, egy sportlétesítmény, szállodai különterem, vagy vendéglátó egység is megteszi. Animáció 7-12 éves korosztályig igényelhető, s egy egész osztály megmozgatható akár bel-illetve kültéri helyszínen.

 

Ha szeretnénk a költségeken spórolni, saját otthonunkban is megrendezhetjük a gyerekzsúrt, 10-15 gyerek kényelmesen elfér egy nagyobb szobában kedvezőtlen idő esetén is, ha megfelelő szórakoztatási lehetőséget kínálunk a számukra, egy-két animátor három órán keresztül képes lekötni a gyerekek figyelmét (korosztálytól függetlenül) akár egyetlen szobában is törés, zúzás nélkül.(Amiktől általában a legtöbb szülő tart)

 

www.emi-gyerekprogramok.hu

 

 

pacsuli Creative Commons License 2009.07.07 0 0 3
Csak egy ötlet - nem neked, hanem kisebb gyerekeseknek és jobb időre: mi április közepén játszótérre mentünk zsúrozni, és tökéletesen bevált :) Olyat kell keresni, ami viszonylag nagy, mégsem nagyon tömött (nálunk hétvégén elég üresek a játszók amúgy.) Nem volt zavaró az a két-három már ott játszó gyerek, kaptak ők is pogácsát, és kész :) Vittünk ki kempingasztalokat, takarót, lufikat, tortát, tányérokat, és kész. A gyerekek legalább kirohangálták magukat a levegőn. Elismerem, lutri az idő miatt, de mákunk volt, ragyogó napsütés volt :)
Szellőke Creative Commons License 2009.07.07 0 0 2

Én egy bowlingterembe vittem őket, Csepelen pl. a Béke téri nekünk bejött. Két pályát kibéreltem 2 órára, mi vittük a kaját, innivalót, tortát, papírpoharakat, papírtányérokat, ők adták a helységet, rajtunk kívül nem is volt senki más. A két pályabérleten kívül nem kellett mást fizetnem. Ott kaptak bowlingcipőt és még egy kis oktatást is.

Jó volt!!!

mano0910 Creative Commons License 2009.07.06 -1 0 1
sziasztok unokahúgom volt egy bulin ami nagyon tettszett neki.a kölyökország csinálta.megnéztem a honlapjukat és elég meggyőző..a gyerekek tényleg nagyon élvezték nézzétek meg. www.kolyokorszag.hu
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.21 -1 0 0
Van a Fóti úton egy játszóház, valami Kölyökdühöngő vagy mi a neve. Nagy mászókarendszer van benne, az egész egy épületben levő, fedett játszótér. Vállalnak születésnap-rendezést is. Az árat nem tudom, amikor mi voltunk ott, elég sokan voltak, és a szülő nem adhatja be a kabátját ruhatárba, csak a gyerek (van a sarokban pár fogas, oda mehet a szülő). Pozitívum, hogy van egy KVház, hogy a szülők is tudjanak mit csinálni.
Nekem eléggé vegyes érzéseim voltak, de ugye nem én vagyok a lényeg, hanem a gyerek, ők meg élvezték :-)
Előzmény: WoD (Wings of Desire) (-)
WoD (Wings of Desire) Creative Commons License 2002.09.21 0 0 topiknyitó
10-11 éves társaságot (több, mint 15 gyerek) szűkös panellakásunk helyett vinném valahova.
A csodák palotáját már kipipátuk, mert hónapokkal előre sem lehet helyet kapni, ráadásul már rájöttek, hogy ezért külön bérleti díjakat lehet szedni (2 éve még ingyen, illetva a 350 ft-os belépőért tartottuk ott).
Planetáriumban nem lehet etetni, mert csak 30 perc szünet van előadások között.
Állatkert - Pálmaház?? ennek még nem néztem utána.
Mekdonáldszot már kinőtték, 1ébként sem akarok hamburgerrel tömni gyerekeket.

A szülinap okt. közepén esedékes.
Ötleteket várok, help!!!

WoD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!