Keresés

Részletes keresés

ditkeditke Creative Commons License 2023.04.06 0 0 339
A legtöbben itt olyanok vagyunk...mi is...fél éve várjuk a kifizetést.
Előzmény: KatiBéla (206)
ditkeditke Creative Commons License 2023.04.05 0 0 338
Mi most irtunk alá egy szerződést,hogy heti kifizetés lesz....1 év a határidő.Nagyon kedves volt,és komolynak tűnt,de semmi nem történt.2,5 éve vagyunk benne,nem kis pénzzel.
FB.ingatlankárosult Creative Commons License 2023.04.05 0 0 337

Hello Noggin1!
Várják a feljelentéseket a húsvéti ünnepek után a VI.kerületi rendőrkapitányságon, az ügy meg szépen folyik a saját medrében.

 

Előzmény: Noggin1 (336)
Noggin1 Creative Commons License 2023.04.04 0 0 336

A feljelentésekkel kapcsolatban van valami info? 

gigax Creative Commons License 2023.04.04 0 0 335

Sziasztok!

 

Bárkinél fejlemény?

Mikor letétbe helyeztem a pénzt, az ügyvéddel valamilyen lakóparkról beszéltek, van valami info , hogy ez hol lehet?

A szlovák cégről tud valaki?

FB.ingatlankárosult Creative Commons License 2023.03.01 0 0 334

Gigax!
Nem így van. A büntetőeljárás nem kerül pénzbe, a polgári peres eljárásnak van illetéke. Mivel a mocsok mező több játékosa is olvassa ezt a fórumot így nem ecsetelem, hogy a büntetőeljárás miért és hogyan lehet hasznos.
ps: Nem én indítottam büntetőpert hanem egy ...F. nevű személy. Amúgy az nem per, hanem büntetőeljárás, ráadásul már több rendőrhatóság előtt folyik bűnügyi nyomozás. A polgári peres eljárás illetéke a követelés 6 százaléka, ami szintén követelhető. A polgári peres eljárásnak nem feladata a vagyon felkutatása, annak a végén lévő végrehajtási eljárásban a végrehajtónak is meg van kötve a keze, csakúgy, mint felszámolás esetén a felszámoló biztosnak. Ráadásul még ott van nem egy NAV eljárás és az ominózus MNB eljárás is. Ezt az ügyvédek is tudják, ezért akarnak ügyeskedni, de hiába. Persze van olyan ügyvéd, aki elintézte már, hogy pénzénél legyen a követelő és van olyan, aki magától meg tudta szerezni. Ez pár embert jelent csupán, akik valójában részesei a cselekményeknek, de ebben most korai lenne belemenni.

Előzmény: gigax (333)
gigax Creative Commons License 2023.03.01 0 0 333

FB Ingatlankárosult,

 

Jól értem 2018 ban inditottál egy pert ellenük, még nincs vége, azóta szabadlábon vannak, pénzed sehol, a céget felszámolják amúgy sincs benne pénz, saját vagyona nincs.

már sokan indítottak ellene eljárást, mondjuk egy büntetőperrel elítélik, úgy 5 év múlva, hogyan lessz ebből pénz?

A büntetőper indítása és pereskedés nem olcsó, tehát újabb pénzeket fizet aki indítja...

Miközben, ha ezt a céget bezárják, majd nyit egy újat...nem vesz a nevére semmit és él boldogan, sehol nem jelenik meg a neve, még akárhány embert bepalizhat..

Ha elítélik, leüli, majd kijön, és le van tudva az összes tartozás

Nem kukacoskodni akarok, csak sajnos nem látom mit lehetne tenni ami eredményre vezet.

Egyelőre a magyar rendszerben nagyon jól navigáló csalót látok, és vele szemben mintha nem lenne megoldás.

Ha további pénzeket ölök bele,amit max elérhetek hogy ülni fog, ha fog, és talán nem ver át másokat.

Így nézve a dolgokat érthető, hogy miért nem jelentik fel többen

FB.ingatlankárosult Creative Commons License 2023.03.01 0 0 332

Gigax! Szevasz!
Első kérdésre a válasz: 2018 szeptember 04.

Második kérdéshalmaz nem annyira érdekes ezen a fórumon...

A következő kérdés, miszerint nézte valaki, hogy elindult-e ellene felszámolási eljárás a válasz igen... az ezzel kapcsolatos másodfokú bírósági végzés januári, az ellenmondás-fellebbezés-postafordulta időszak mondjuk két hét múlva lejár, innentől életbe fog lépni a felszámolás.

Utolsó kérdésre a válasz nem egyértelmű: Milyen ügyvéd kell? Olyan aki beleáll egy perbe, akár büntetőeljárásba, vagy olyan aki peren kívül akar cselezni (ez utóbbi súrolja a bűnpártolás esetét)? 

Előzmény: gigax (331)
gigax Creative Commons License 2023.02.28 0 0 331

Még most sem értem , hogy vannak ezek szabadlábon, megírná valaki, hogy mikor történt az első feljelentés?

Másik számomra értetlen dolog, hogy miért nem lehet leírni hogy kik ezek és mit csináltak?

Ha már egyértelmű, hogy átvertek,  egy csomó ember feljelentette  őket és nem történt semmi, mitől félünk?

Mi az ami miatt nem lehet leírni hogy kit mikor hogyan nem fizettek ki, miért ennyire gáz, ha le kell írni a közvetítők neveit?

Mit változtat, hogy van itt egy ember köztünk, aki az ő emberük?

Sajnos ez itt a vég. Nézte valaki, hogy elindult-e ellenük felszámolás?

Félő, hogy ha elindul lezárhatja az egészet.Majd azt mondják, hogy nincs vagyona a cégnek és nincs miből kielégíteni a követeléseket.

És majd akkor nyit egy új céget és él boldogan?

Találtatok Ügyvédet aki vállalja?

Passz222 Creative Commons License 2023.02.23 0 0 330

Milyen bosszantó lehet, mindig ráírni a portál üzemeltetőjére, hogy töröljék a posztjaimat. XDDDD

 

Szörnyű lehet, állandó FÉLELEMBEN élni, várni mikor fog hozzátok becsöngetni a rendőrség, vagy a végrehajtó, vagy esetleg………….. az RTL riportere. 

Hiába, a szélhámosságnak megvan ára. 

 

 

Passz222 Creative Commons License 2023.02.23 0 0 329

Tényleg nagyon be vagytok fosva XDDD

 

Fel tudsz mutatni egyetlen egy olyan szerződést, ahol a benne foglaltak megvalósultak? Csak egyet kérek. 

Ahol vagy ingatlan átírás megtörtént, vagy ahol a szerződött megkapta a befektetett tőkével együtt a “beígért” profitot is?? Csak egy. 

Természetesen dokumentumokkal alátámasztva, mert messziről jött ember mondhat bármit. 

 

Ti ELLOPTÁTOK a pénzüket. A pénz mindig is csak befelé pumpálódott, kifelé SOHA!!! 

Ezt SIKKASZTÁSNAK hívja a jog.

Ti aljas bűnözők vagytok, mocskos sikkasztók, és ezért felelni fogtok. 

 

Jelenleg ügyvédi letétbe van a BŰNTETŐ feljelentés, amely Nagy Gergely és az egész KÖZVETÍTŐI csapat ellen fognak tenni a károsultak. Amint megkapja a zöld utat az ügyvéd, onnantól kezdve NEM HAGYHATJÁTOK EL AZ ORSZÁGOT, különbben körözött bűnelkövetőkké váltok. 

 

Nincs “sikerdíj”, azt jogtalanul “vettétek föl”, de inkább elloptátok. Ugyanúgy a bűnszervezet tagjai vagytok ti is, haszonélvezői voltatok, így ugyanúgy elszámoltathatóak vagytok. Nincs menekvés. 

 

Gondolkodtatok volna előbb, mielőtt HABZÓ SZÁJJAL rátettétek a millióinkra a kezeteket. 

 

u.i.: Már készül egy újságírói cikk is, amely sok kutatómunka előzött meg, úgyhogy hamarosan mindenki meg fog titeket ismerni…………..MINDENKI…………..a többi “közvetítővel” együtt. Ők sem fogják megúszni. 

 

;)

Neville1969 Creative Commons License 2023.02.22 0 0 328

Sziasztok Bárányok.

Persze akit evvel megsértettem attól elnézést kérek. Bocsánat.

A sok hitegetésből elegem van, szerintem nem lehetünk annyira hiszékenyek újra , hogy még elhisszük ennek a csalónak, persze ki ne haggyuk a közvetítőket sem , hogy van megoldás. 

Ez a hirlevél mint eddig is csak időhúzás, de hogy a hirlevél szavaival éljek: van nektek időtök "reorganizációs törekvések" eredményeire, ha egyeltalán van ilyen ebben az esetben?

Honnan veszi Nagy Gergely hogy a törvényes út az " többévig tartó folyamat"?

Persze, most jut eszembe, akkor rendezni tud addig mindenkit, mert neki a hirlevél szerint az "esély a fizetőképesség helyreállítására , és igy a partnerek igényeinek kielégítésére megközelítőleg 6 hónapra van szüksége". Kivárjuk akkor. A per addig el se kezdődik, és ki leszünk fizetve. Gondolt erre valaki? Váuuuu.

Ahogy időm lesz rövid időn belül megteszem én is a jogi képviselőmmel a feljelentést, de nem az alsó hatóságoknál, mert azok csak ülnek rajta, hanem olyan szerveknél akik gyorsabban intézkednek. Szerintem mindenki tegye meg a saját belátására bízva, hogy ez a " nagyhozamú befektetés" után  mire futja a pénztárcájából, mármint ügyvédre. Sajnos csoportosan az én véleményem szerint ugyanannyi esélyed lehet mint külön-külön.

Mindegyikhez kell ügyvéd, ha érdemben akarsz tevékenykedni.

De ez mindenki szive joga. A baj hogy ezt használja ki Nagy Gergely

Ötletet, tanácsot kapni ne ide járjatok, ez nem az a hely, de az is igaz, hogy a közvetitők azóta, amióta kirobbant az a" káosz és hitegetés  "lapitanak. Ne felejtsük el az Ő " hálás" munkájukat sem.

Azota szegények lapítanak. 

A tény bármi is lesz , mindenkinek saját magának kell kiásni a gesztenyéjét. Mielőtt valamivel is vádolnátok minket nagy birka létünkre nagyon sok pénzünk van benne.

A baj mindenki, mindenkivel foglalkozik itt, utólag mindenki okos, de a tény, hogy itt mind azt hittük, hogy.....pénzsovárok voltunk, de ne magunkban keressük a hibát.

Mindenki, ahogy egyénileg szerződött, egyénileg oldja meg belátása szerint, törvényesen, minden sikkasztóval és  bűntárssal szemben.

 

FB.ingatlankárosult Creative Commons License 2023.02.22 0 0 327

Szia Bebi68!

Igen van lehetőség segítségre. Például jelentkezz a R. L. és M. Sz. és társaik (Jófogás.hu) ingatlancsalóinak károsultjai | Facebook csoportba. Nézd meg a jelentkezés feltételeit, amiben a telefonálás kihagyhatatlan. Bemásolok egy másik beszélgetésből származó hozzászólást:
"Ez a lényeg, könnyen bizonyítható a ... megléte. ......Erre hajtunk immáron több mint négy éve, de a kapcsolatrendszernek köszönhetően eddig megakasztották a hatósági eljárásokat. Mára már nem tekinthető a Gergely aranytojást tojó tyúknak, ezért elengedték a kezét. Ezért is kapott "levelet" a ...Úgyhogy hajrá kikerülhetetlen a feljelentés, a nagyszámú sértetti bejelentést már nem tudják eltusolni és bizony ha valaki feljelentést tesz, azzal segít a másiknak is, aki pedig karba tett kézzel ül otthon, az csak a penészt eheti meg. Tudom sokan mondják, hogy ha feljelentést tesznek, akkor biztos nem kapják vissza a pénzüket, sőt van itt olyan akinek a Gergely ezt meg is mondta (de ettől függetlenül mégis feljelentették nagyon helyesen).Erre azt tudom reagálni, hogy miért, eddig a feljelentés nélkül fizetett is bármit? Na ugye!Erre jöhet válaszul, hogy de mostanában fizetett valamit! Mire én: Mennyivel tartozik 15-20 millióval, és a most visszafizetett 200-500 ezer forint elfeledtet mindent. Ez sima pszichológia, arra jó, hogy megnyugtassa a sértetteket, de attól még nem fizet vissza semmit. Miből gondolja valaki azt, hogy visszakapja a vagyonát, amikor ez az ember a saját üzlettársait is megkárosította, a saját régi barátait is átverte, mire gondol ilyenkor valaki, aki valójában senkije ennek a Gergelynek. Miből gondolja valaki azt, hogy ha egy Gergelyhez hasonló (például a ....) egyén arra hajtott éveken át eddig, hogy mások megtévesztésével hatalmas vagyont harácsoljon össze, akkor az most kérésre pikk-pakk jótét lélek lesz és nem fogja őrizgetni itt-ott eldugott pénzét és mosolyogva vissza fogja adni? Miből gondoljátok?.... Ez az ember semmivel nem érdemelte ki, hogy higgyünk benne."

Azzal egészítem ki, hogy a törvényes büntetőeljárás hamarabb teszi lehetővé neked, hogy a pénzed visszakapd, mint az ilyen-olyan vélelem. 
Valamint tudni kell, hogy ez az ember semmilyen olyan vállalkozást nem végez napjainkban, ami pénzt termelne!!!!! Még el is mondja még azt sem tudja, kinek mivel tartozik. 
Az előző hozzászólónak meg szintén elmondom, hogy semmi nem tartja vissza a Gergelyt attól hogy fizessen, kizárólag csak annyi, hogy a kicsalt vagyont magának akarja, valamint a piramis tetején lévő társai az alsóbb szinten befizetők pénzét kapta meg jutalékként. 
És a legfontosabb kérdezzétek meg, hogy hol a van a könyvelési iratállománya, ami bizonyítja a kintlévőségeit!
Kérdezzétek meg, hogy milyen folyamatban lévő projekteket működtet, és ellenőrizzétek le.
...és igen is van közöd neked is a pénzügyi mutatóihoz, hiszen mint befektető egy Zrt. tulajdonosával állsz szerződéses viszonyban, akkor mutasa ki a likviditási erejét mondjuk egy órán belül.

Megnéztem pár szerződésését ennek a figurának,...hát gratulálok hozzá, nem kell jogásznak vagy közgazdásznak lenni hozzá, hogy megállapítsa az ember, hogy a szerződés hiányos és egyszerűen megtámadható, amely alapján a biró simán kimondja a kötelezettséget. HA időben még akkor a semmisséggel is foglalkozhat az ügyvéded, de az kétségtelen, hogy a szerződés egyszerűen megtámadható. Nem megyek bele részeltes gondolatokba. Az amit ez az ember csinál az bizony bűncselekmény, és azok a személyek akik úgymond a pénzüknél vannak, azaz már profitáltak, azok bizony részesek ebben a piramis lehúzásban.

Előzmény: Bebi68 (326)
Bebi68 Creative Commons License 2023.02.22 0 0 326

Sziasztok!

Engem is megkárosított a Nagy Gergő.

Egy éve hiteget arról hogy megadja a pénzemet,

hogy hitelt vessz fel és részletbe törleszt,de semmi.

Az ügyvédem azt mondta hogy nagyobb esély van arra hogy a pénzt kapjak vissza

ha többen tesznek feljelentést mintha egyénileg jelenteném fel. Mert ezt az embert meg kell BÜNTETNI,

és ha csak egy nappal is meghosszabbítom a büntetését (ha Leültetik) már akkor is megéri.

Segítségre lenne szükségem,van valaki akivel tudok beszélni hogy mit csináljak?

köszönöm.

Nika1978 Creative Commons License 2023.02.22 0 0 325

Tisztelt FB.ingatlankárosult!

 

Teljesen helyén való a kérdésed.

 

Nekem van két gyermekem, akiket egyedül nevelek. A félre tett pénzemből az ő jövőjüket szerettem volna megalapozni. 

Tudomásom szerint nem csak én vagyok ezzel így.

Ha én feljelentem Gergelyt, akkor bíróságra járkálok munka - és gyereknevelés mellett, és egy jó időre búcsút mondhatok a befektetett pénzemnek.

Nem tudom, neked van e gyermeked, de hidd el, minden lépésemet ő miattuk gondolok át százszor!

 

Nekem a pénzemre van szükségem!!!!!!

Nem vagyok bíró, sem nyomozó, nem az én hatásköröm az ő cégének működését vizsgálni, nem is értek hozzá, ez a hatóság dolga.

Természetesen ha nem látok hajlandóságot, márpedig tudomásom szerint többeknek fizet rendszeresen, akkor én is máshogyan fogok hozzá állni.

Jelen helyzetben várom tőle a beígért fizetést. 

Az ügyvédem pedig mindennek alaposan utána fog járni.

 

Minden jót,

Nika

 

 

 

Előzmény: FB.ingatlankárosult (324)
FB.ingatlankárosult Creative Commons License 2023.02.22 0 0 324

Szia Nika 1978!

Elolvasva a "hírlevelet" nincs kétségem afelől, hogy az abban írt mondatok ígéretnek minősülnek csupán és minden alapot nélkülöznek. Indoklás: Nézd meg ( az ügyvéded biztos előfizet valamelyik cégnyilvántartásra) a Gergely cégeinek pénzügyi adatait. Ha azokat megismerted, utána neked sem lesz kérdésed.

PS: A "hírlevél" azon része pedig amely arról szól, hogy az ügyfél nyugodtan tehet büntető és polgári peres bejelentést, de az nem lesz jó senkinek, az bizony burkolt fenyegetés! A hírlevél többi része pedig megmosolyogtató pl egy milliárdos tőkemozgást végrehajtó gazdasági társaság nem tudta rendesen dokumentálni az "eseményeket" mert nem lett megerősítve az adminisztrációs csapat... így nincs korrekt naprakész információ...de azért...folyamatban van követelések felmérése...  Akkor mesélje már el szegény jogkövető Gergely, hogy mi alapján nyújtott be adóbevallást, milyen könyvelési iratai vannak (megjegyzem ezt már kivesézte az MNB, most a NAV van soron)

Megismétlem nem a hírlevelet kell elemezni és nem az ígéreteket kell elhinni, hanem a cégek pénzügyi (könyvelési) adatait kell megtekinteni, abból minden kiderül.  Ezek után neked is felteszek egy kérdést: Miért nem jelentetted fel már a Gergelyt? ( Na ugye)

 

Előzmény: Nika1978 (323)
Nika1978 Creative Commons License 2023.02.22 0 0 323

Sziasztok Károsultak!!!!

 

Ami itt folyik elment egy teljesen más irányba.

Eddig érdemi információkat írtatok be ide, ami segítséget nyújtott nekünk károsultaknak.

Ez már lassan szennylapnak minősül, mert azzá teszi pár ember!!!

 

Engem és sokan másokat nem feltétlenül a közvetítők érdekelnek, hanem az, hogy mikor kapjuk meg a pénzünket Nagy Gergelytől!!!!?????????

Hallom, olvasom, hogy sokan kapnak is pénzt tőle, én például utoljára november harmadikán kaptam!!!/megjegyezném, ez is nagyon korrekt, nem tudom mi alapján van felállítva a sorrend/

Ez jobban érdekel, mint a lejárató kampány, amit itt bár elolvasok, de ettől nem lesz meg a pénzem, sem hasznos információk birtokába nem kerülök és feltételezem más sincs ki így a vizekből.

 

Ezt a helyzetet intelligenciával, tartással kellene kezelni, mert ez már igencsak súrolja a határokat, nem tudom jogilag ez mennyire állja meg a helyét???

Nem itt kellene keresni csatlósokat, és az egyébként is nyugtalan "szenvedő" embereket még jobban hergelni, nekem a Gergellyel van problémám, amit meg is mondtam, mondok neki.

Nem állok be a sorba, nem uszítok, mert ez véleményem szerint nem ide való magatartás.

 

Visszatérve az érdemi információkra!!!!! 

Ti is kaptatok e-mailt, másnéven  "hírlevelet" Gergelytől?????? Mi erről a véleményetek?????? 

Én az utolsó pillanatig reménykedem abban, hogy a pénzemet visszafogom kapni. Nem fogom annyiban hagyni, ajándékba adni Neki!

 

A héten megnézetem az ügyvéddel ezt a "hírlevelet", és a tőle kapott tájékoztatást megosztom itt veletek. 

 

Üdv,

Nika    

 

 

 

 

 

 

 

 

FB.ingatlankárosult Creative Commons License 2023.02.21 0 0 322

Szevasz Passz 222! Miért van ügyvédi letétben egy feljelentés? Ki az az ügyvéd, aki ilyet meg mer tenni?  

 

Előzmény: Passz222 (321)
Wejko Creative Commons License 2023.02.19 0 0 320

Sziasztok!

 

Mi is károsultak vagyunk vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

endruboyy@indamail.hu

Neville1969 Creative Commons License 2023.02.19 0 0 319

Előre kérte tölled is a jutalékot?

Előzmény: EdinaKiss (317)
Neville1969 Creative Commons License 2023.02.19 0 0 318

Ha olvastad volna a hozzászólásaimat akkor tudnád hogy ki vagyok. Mi nem bujunk állnevek mögé mint egyesek. Olvastál olyat hogy valaki sértegetett valakit vagy becsüleletsértést követett el valaki ellen? Én még nem. A feljenentéseket már megtettük, remélem mindegyik megkapja ami jár neki,és mi semmi valótlant nem írtunk csak az igazságot. Hol van ebben probléma? De még a te hozzászólásodat nem nagyon láttam miért próbálod védeni a közvetítőket? Ők is tevékenyen résztvettek a csoportosan elkövetett

csalásban.

 

Előzmény: Oeshai (316)
EdinaKiss Creative Commons License 2023.02.19 0 0 317

Ez nem vadaskodás ,ez puszta tény ,h jutalékot vett el töllem.

Oeshai Creative Commons License 2023.02.19 0 0 316

Szerintem óvatosan a nevekkel, mert fordítva is elsülhet a puska. Nem tudom mennyire jogszerű egy ilyen fórumon bárki nevének a bemocskolása. Rágalmazás és becsületsértés is lehet az ügyből és szerintem a Fórum ki fogja adni a nick mögött rejtőzködő valós nevét, vagy törli a hozzászólást. Nem itt kell erősködni álnév mögé bújva, hanem a rendőrségen vagy az ügyészségen kell feljelentést tenni. 

CurtisCurtis Creative Commons License 2023.02.19 0 0 315

szia!

 

az enyém: Soós Dávid (igen, aki szerepelt a Cápák közöttben, mint kripto scammer)

EdinaKiss Creative Commons License 2023.02.19 0 0 314

Szia! Az én közvetítőm Barkóczi Zsolt aki előre elkérte a jutalékát!

Neville1969 Creative Commons License 2023.02.19 0 0 313

Károsult 13 köszönöm. 

Többiek?

Karosult13 Creative Commons License 2023.02.19 -1 0 312

Szia Neville!

Szabóné Gróf Andrea 

Neville1969 Creative Commons License 2023.02.19 -1 0 311

Sziasztok károsultak szeretném összegyűjteni az összes közvetítő nevét.Aki tud és akar segíteni az írja ki a közvetítője nevét. Köszönöm. Az enyém volt:

Bihary Kálmán 

Neville1969 Creative Commons License 2023.02.16 0 0 310

Szombaton költözik a Nagy Gery? Tudtok valamit erről?

Neville1969 Creative Commons License 2023.02.16 0 0 309

Megint Törölték az előző hozzászólásomat. Nem baj.

Sziasztok károsultak. Egypár infót szeretnék megosztani veletek elsősorban a Nagy Geri embereiről a közvetítőkről akik ugyan úgy csalást követtek el Mint A Geri. Előre mindenkitől jutalékot kértek és még SIKERDÍJAT is kaptak amire nem voltak jogosultak elősegítették ezt a csalássorozatot! Tevékenyen résztvettek a bűnszövetkezet kiépítésében. Nekik is vissza kell fizetni a pénzünket de ezek az emberek is érzik, hogy süllyed a hajó és a patkányok mennekekülnek a hajóról. Kezdik megszüntetni az irodákat eladják a házaikat törlik a média elérhetőségüket, hogy ne lehessen felelősségre vonni őket. A mi pénzünkön élnek kiskirály módjára értékes autókkal járnak drága órákat hordanak és mindezt a mi pénzünkön. Őket is meg kell keresni és felelősségre vonni a Nagy Gerivel együtt. Családokat tettek és a mai napig tesznek tönkre míg ők és a családtagjaik vígan élnek a mi pénzünkből! Név szerint ezek az emberek

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!