Keresés

Részletes keresés

zsigrai76 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 21
remény, itt vagyon, akkor nem indulok :) még szerencse, hogy közel lakom.
Előzmény: Mr.Remény (17)
Mr.Remény Creative Commons License 2003.04.24 0 0 20
a kocsi bérleti díjából lemaradt egy nulla: 1000 Ft.
Előzmény: Mr.Remény (19)
Mr.Remény Creative Commons License 2003.04.24 0 0 19
sajnos ez sem túl olcsó szolgáltatás, akárcsak a babauszi: 1500/alkalom, a kocsi 100 ft, ha jól értettem a múltkor, nekünk jó a sajátunk bár annak nincsenek lengéscsillapítói, csak 3 nagy kereke.
Szerintem egy bizonyos idő után, ha össze tud jönni mindig egy jó kis társaság, akkor oktató nélkül is lehet hasonló programot szervezni, csak ennek úgy van értelme, ha rendszeres.
Előzmény: Törölt nick (14)
Mr.Remény Creative Commons License 2003.04.24 0 0 18
járni sem fog...:)
Előzmény: Lucilla (16)
Mr.Remény Creative Commons License 2003.04.24 0 0 17
Na hááát, szuperek vagytok, hogy így érdeklődtök!
A legfontosabb, hogy nem rég kapott egy sms-t Dendalion, hogy ma sajnos elmarad az óra. Nem tudja valaki Zsigrai telfonszámát, nehogy elinduljon, az e-mail visszajött.

Ildi, Hanzély Judittnak hívják, Hanzély Ákos (európa- és világbajnok aerobikos) felesége.

Mut, sajnos átöltözni, a parkoló melletti WC-ben lehet csak, vagy az autónkban, már eleve sportos szerkóban jönnek a lányok-anyák. Lucnak igaza van, nagyon kemény lenne oda feltekerni. Egyébként még életemben nem fájt ennyire a fenék izmom mint most.

Cöge:), nincsen energiája szegénykémnek, de azért próbálkozik.

Lucilla Creative Commons License 2003.04.23 0 0 16
Mut,
nem akarlak elkeseríteni, de ha te oda feltekersz Balázzsal, akkor nem fogsz futni ám:)))) Az tömény hegymenet vagy 30-40 percen keresztül.
Előzmény: Törölt nick (13)
Milkabögre Creative Commons License 2003.04.23 0 0 15
Ha 10-kor kezdődik, kb. 7-kor el is kéne indulnom, ahogy tapasztaltam a közlekedést babakocsival:(
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.23 0 0 14
Ja es mennyibe kerul ez az egesz?
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.23 0 0 13
Mr Remeny!
Mi kedden mennenk, tenyleg mit kell vinni? Es menny a berleti dija egy specko babakocsinak?
Miben erdemes menni? Ugy ertem, van atoltozesi, zuhanyozasi, ilyesmi lehetoseg? Mert ha nincs, akkor keddig be kell szereznem a biciklire teheto gyerekulest, ami amugy is be van tervezve :-))
MuT
Pagottka Creative Commons License 2003.04.23 0 0 12
Izga,
a főkérdésedre válaszolva, annyit tudnék javasolni, hogy ebben az állapotunkban szerintem max. a cukros diéta jöhet szóba. Persze nem is annyira a napi bevitt szénhidrát mennyiség limitálása az érdekes, hanem az, hogy legalább 5 étkezésre oszd el azt, amit egyébként is megennél. Én a terhesség alatt tanultam meg, mivel terhességi diabéteszem lett. Persze akkor több időm volt rá, hogy annyiszor egyek, meg kiagyaljam, hogy mit is, meg számolgassam a szénhidrátokat, de talán össze lehet kötni az etetésekkel. Ha Málnácska eszik, utána Te is egyél. Esetleg azt is eheted amit neki csinálsz (ha már csinálsz), gyümiket, főzelékeket. A leggyakoribb hiba ilyenkor, hogy mivel magunkra van a legkevesebb időnk, szinte egész nap nem eszünk, aztán délután vagy esetére lesz kész a kaja, és apával este jól bekajál a kiéhezett ember lánya. A szervezet meg pánikszerűen raktároz, mert tudja, hogy másnak délutánig megint éhezni fog. Ezt már sajnos tapasztalatból mondom, mert mióta nem kell paráznom a cukrom miatt, én is ezt csinálom. Az első 3 hónapban, nem hogy híztam volna, de teljesen visszafogytam a kezdősúlyomra, aztán abbahagytam a diétát (ami szerintem nem diéta, inkább normális étkezés) és 1 hónap alatt felugrott 3kg.
Az a baj, hogy ez egy kicsit macerásabb mint a koplalás, de hatásosabb és a tejtermelésnek sem árt.
Hááát, talán ennyi... remélem valamit segítettem.

Üdv
P

Előzmény: Izgága (-)
illdii Creative Commons License 2003.04.23 0 0 11
Szija Ikres Apuka:)))

Figyi, nem emléxel véletlenül, hogy hogy hívják ezt a leányzót, aki a tornát tartja?

Előre is köszi,
Ildi

PS: Hogy a témához is hozzászóljak:) Izga, az én keserű tapsztalatom az, hogy amint elkezdtem kevesebbet enni vagy mozogni, rohamosan csappant a tej mennyisége - és vélhetőleg minősége is, utóbbit a fejt tej színéből, állagából következtettem. Szóval nekem személy szerint ez a terepkocogás valszeg nem igazán tenne jót... MuT-nak igaza van asszem, ha te (IS:() abba a csoportba tartozol, aki nem fogy a szoptatástól, akkor szvsz egyelőre nem nagyon érdemes kockáztatani Málna kajáját:)

Előzmény: Mr.Remény (2)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.04.23 0 0 10
ezek szerint holnap is lesz? a Normafánál pontosan hol ? (kocsival megyek ), hol lehet parkolni, mit érdemes vinni. jó lenne ezeket is tudni és természetesen nagyon klassz ez az info, köszönöm :)
Pagottka Creative Commons License 2003.04.23 0 0 9
Ezt én is láttam a Tv-ben, nagyon tetszett, azt nem is mondták, hogy bérelni is lehet kocsit. Néztem is, hogy de jó, hogy ennyi embernek telik ilyen spéci babakocsira. Így már értem:)
Előzmény: Mr.Remény (2)
Coge Creative Commons License 2003.04.23 0 0 8
Na ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok pösti...:-(
(mondjuk fogyni éppen nem akarok, de tökjó buli lehet)
Mr.Remény,
honnan van Dendalionnak az ikrek mellett ennyi energiája??????

Cöge

Előzmény: Mr.Remény (2)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.23 0 0 7
Feltetlenul erdekel!!!!!!!!!!!!!!
Belinkelem a topicot a topicokba!
Előzmény: Maminti (5)
Izgága Creative Commons License 2003.04.23 0 0 6
Remény: ez tetszik... Lehet, hogy benevezek én is. :)
Izga
Előzmény: Maminti (5)
Maminti Creative Commons License 2003.04.23 0 0 5
Köszi! :) Össze kéne szervezni esetleg egy SZMK-s talit oda, lányok, mit szóltok?
Előzmény: Mr.Remény (4)
Mr.Remény Creative Commons License 2003.04.23 0 0 4
10 órakor
Előzmény: Maminti (3)
Maminti Creative Commons License 2003.04.23 0 0 3
Húúha, és hány órától vannak ezek a szeánszok?
Előzmény: Mr.Remény (2)
Mr.Remény Creative Commons License 2003.04.23 0 0 2
Szia:)!

Az energiabevitel részhez nem szólnék hozzá, a lányokkal egyetértek, miszerint beszélj szakemberrel, ne szenvedjen hiányt egyikőtök szervezete sem.
Ami az energialeadást illeti, minden kedden és csütörtökön a Normafánál baba-mama futó edzést tartanak. Mintegy 45-60 perces program kifejezetten kisbabás (2 hónap-3 év) anyukáknak szól, kb. felét teszi ki a kocogás (az is három részben, terepen) spéci járgányokkal (lehet kölcsönözni a helyszínen), illetve torna gyakorlatok a szabadban a babakocsira támaszkodva, pl. kitörések. Dendalion már kétszer volt, egyszer az anyósával, tegnap meg velem, na és persze a fiúkkal:). tanúsíthatom nagyon jó: őrült izomlázam van és pont azokon a helyeken amik a nőknek kényes. Kiváló szakember tartja, aki most csak félig aktív az órákon, mivel 8(!) hónapos terhes (bár nem látszik rajta).
Párom, múlt hét csütörtökön volt először és mindjárt meg is interjúvolták :), ma este 8-fél kilenc körül lesz a Petőfi rádióban a riport.
Az egésznek rengeteg haszna van: a babák igazán jó levegőn vannak, az idő vidáman és gyorsan telik míg "várjuk" haza apát, a mama zuhanyzás után már jól érzi magát :), mozog, sportol és vele egy cipőben (bizony néha elég szűk) lévőkkel találkozik közös célból; és ha még egy kicsit formálódik is (ez garantált) akkor mindezektől jobban érzi magát, amitől egy picit kilábalhat a depiből. Hát nem megéri?

Előzmény: Izgága (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.23 0 0 1
Izgaga!
Biztos unod ezt es ez az, amit nem akarsz hallani, de 2-fele tipusu no van alapvetoen: aki fogy a szoptatas alatt es aki hizik. Azki hizik, az altalaban csak a szoptatas befejezese utan tud lefogyni. Hogy miert, nem tudom, esetleg hormonalis okok miatt. Szvsz kerdezd meg Mr. Spocktol, o taplalkozas-ugyben is szaki.
MuTeR
Előzmény: Izgága (-)
dalia Creative Commons License 2003.04.23 0 0 0
SZERINTEM mindenképpen konzultálj egy orvossal, táplálkozásszakértővel a kérdésben, mert nem csak a babára, hanem a te egészségedre is káros lehet ilyenkor egy fogyókúra. Ennek az a legfőbb oka, hoyg ha a szervezet megszokott egy bizonyos ritmusú tápanyagbevitelt és ezt hirtelen megváltoztatják, akkor a felhalmozott tartalékokat fogja felhasználni, amelyek nagyobb mennyiségben tartalmaznak méreganyagokat, pl.
De én nem értek hozzá, azt hiszem itt mindenképpen fontos egy szakember, szakorvos véleménye.

d.

Előzmény: Izgága (-)
Izgága Creative Commons License 2003.04.22 0 0 topiknyitó
Szeretnék egy kicsit fogyni - de még szoptatok. Milyen ételeket egyek, hogy a tejnek is meglegyen a tápanyagtartalma és ne hízzak ennyire?
Milyen mozgást lehet végezni baba mellett?
Akinek van ötlete, írja le!

Izgága

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!