Keresés

Részletes keresés

Balletje Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3
Bokor jól emlékszem, hogy a te csemetéd tanul a Kaszásdűlői suliban, ahol úszás is van?
Eribari Creative Commons License 2003.06.20 0 0 2
Sziasztok!

Köszönöm a tippeket.
A Pólus Hotel usziját azt hiszem ki fogjuk próbálni, (főleg ha sikerül a páromat meggyőzni - és akkor végre legalább a lányommal elkezdhetjük a bébiúszást). Egyetlen probléma van csak, hogy hétköznap 10-18 óráig mindenféle foglalkozások vannak és akkor nem lehet az uszodát látogatni... de nyitva vannak reggel 6-tól este 10-ig. Megkérdezem majd tőlük az úszásoktatást (nem bébi!) hátha nekik is van.

Az Újpesti uszodát tudom, hogy van - kb. 5 perc séta tőlünk - de köszönöm nem akarunk utána rögtön a bőrgyógyászatra menni.. :(((

Az ELTE Ajtósi Dürer sori uszija hol van? Talán nem lenne az sem túl messze - végülis mindegy, hogy a piros 20-asra vagy a piros 96-osra szállunk fel.. :) Érdekel a telefonszám megköszönném ha megadnád.

Eribari

bokor Creative Commons License 2003.06.19 0 0 1
Az ELTE Ajtósi Dürer sori uszodájában van egy bizonyos Jafcsák Péter bácsi, eddig nagyon sokat dícsérték, én is szeretném megpróbálni, ha a helyszín jó, akkor írok majd telefonszámot...
Előzmény: Eribari (-)
csen Creative Commons License 2003.06.19 0 0 0
Eribari
Több uszit is felsorolok ezeket nézd meg. A Pólus szállóban ott bébi úszásoktatás is van.A BVSC uszodája a Szőnyi úton -mi most ide járunk és meg vagyunk elégedve velük, ja és Újpesten is van uszoda ott érdeklődd meg hogy milyen gyermekúszásoktatásuk van.Ezeket hívd fel telefonon vagy menj be személyesen mert akkor láthatod is,hogy mi van ott.
Előzmény: Eribari (-)
Eribari Creative Commons License 2003.06.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Újpesten lakunk, van egy 4 éves fiam (meg egy 2 hónapos lányom). Kihasználnám, hogy a kicsivel itthon vagyok, szeretném elvinni úszni taníttatni a fiamat. Körülnéztem már a neten, de igazándiból a Darnyi-féle úszóiskolán kívül nem igazán találtam semmit. Az itteni usziról elég sok rosszat hallottam. Lehetőség szerint nem bumliznék át a városon a két gyerekkel, lehetőleg tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen keresnék uszodát.
Nektek van valami tippetek?
Ti hová jártok/járatjátok a gyereket?

Eribari

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!