Keresés

Részletes keresés

rzsd Creative Commons License 2010.07.07 0 0 81
ja, azt a könyvet én is olvastam. Az a gond, hogy az ilyen nőké a jövő... playboy címlap, a férfiak oda vannak érte stb... gas.
Szerencsére újra 'divatba' jönnek a természetes csajok ^^
Előzmény: havasar (77)
edike22 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 80
Egy kérdés.A nők mért nem akarnak természetesek lenni?! Egyszerű a válasz. azért mert a férfiak régebben imádták a mű nőket és így már az maradt a népbe hogy azok a jó nők akik agyon szolizottak, 50 cm műköröm, egy ház vakolására elegendő smink. Ezek mentek a lapokban, tv-ben, a nyilvánosságnak.Szerencsére pl nánási felfedezte hogy az embereknek már lassan elegük lesz ebből és így kezdenek váltani, pedig nem kis feladat.Csak átne essünk a ló másik oldalára.
Töhötömke Creative Commons License 2010.07.01 0 0 79
Nem is tudtam hogy Havas ezt a nőt is osztotta könyvben, azt tudom hogy Kelemenn Annáről durva dolgokat írt, bár meg is érdemelte mondjuk... ő igazán messze van a természetességtől azt meg kell hagyni.
Előzmény: havasar (77)
barhelg Creative Commons License 2010.07.01 0 0 78
Örülök hogy más is úgy vélekedik mint én kedves havasar :)
havasar Creative Commons License 2010.07.01 0 0 77
hát igen... olvastam a könyvet amit írt róla a havas, hát ez a nő egy katasztrófa, nekem egyáltalán nem szimpatikus...
de amúgy egyet értek én is inkább a természetesség híve vagyok
Előzmény: barhelg (76)
barhelg Creative Commons License 2010.07.01 0 0 76
Mellnagyobbítás után.... semmi rossz szó vagy hasonlók... de ott van Anikó...(szerintem senkinek nem kell bekutatnom a Nagy Ő ből)
Boldogabb lett attól hogy akkora melleket csináltatott magának? Sorra dobják a pasik...
Inkább mutatná a természetes énjét...most nem?!
Töhötömke Creative Commons License 2010.07.01 0 0 75
Kabala érve mellett állok. Egy pasi tényleg ne a melleiért szeressen egy nőt.Nem mellékes a kérdés persze ahogy a tankcsapda is mondja, de rangot nem jelent.Lebeszélni nem akarok én se senki de én a természetesség híve vagyok.
Előzmény: kabalaa (73)
blablablablabla Creative Commons License 2010.06.29 0 0 74
ez pont egy teljesen felesleges hozzászólásnak látszik. a barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, de nem tudom meggyőzni arról, hogy gyönyörű. az önbizalma a helyén van, pont ezért tudja mire van szüksége. a mai században ezt könnyedén megoldják a sebészek, igaz a betegnek komoly megterhelést jelent a műtét. de a szépségért szenvedni kell. ez viszont nem nagy ár, ha magadnak leszel szebb. miért járunk ferrarival, hiszen a trabant is elgurul? mert megtehetjük. ide ne írjanak olyanok, akik lebeszélni akarnak másokat arról, hogy szebbé tegyék önmagukat!
Előzmény: szutiv (72)
kabalaa Creative Commons License 2010.06.29 0 0 73
Nem is kell.
Ha egy férfi a melled mérete miatt van veled, akkor hagyd el és keress olyat, aki veled foglalkozik inkább és nem a méreteidben látja meg a szépséget!
Előzmény: szutiv (72)
szutiv Creative Commons License 2010.06.29 0 0 72
Én nem csináltattam meg a mellem,szóval lényegében nem a témához kapcsolódik amit írni szeretnék de szerintem én soha nem csináltatnám meg a mellem. Szerintem mindenki fogadja el magát úgy ahogy van,jó nem azt mondom hogy soha ne plasztikáztassuk magunkat de a mellet szerintem nem szabad. Az önbizalmat kell helyre állítani,meg a természetességre törekedni...de ezt szerintem már mások is írták előttem.
Krisztina82 Creative Commons License 2010.06.28 0 0 71
Ja nem hormonszedésre gondoltam, hanem van egy olyan vizsgálat, ahol azt vizsgálják a nőknél (nem vagyok orvos, nem tudom pontosan) hogy megfelelő szinten van-e a női hormon szint. Pl: aki teherbe akar esni és évek óta nem sikerül azoknál is van hogy hormonprobléma van. Akár születés óta, akár később életvitel miatt. Ha elfogytak a lehetőségek egy ilyen vizsgálat nem fáj és nem is kötelez semmire :) Igazából a miatt jutott eszembe, mert egy fiú ismerősömnél magas volt a női hormon és hát külsőben voltak hátrányai emiatt, a kezelés viszont megoldotta. Szóval nem vagyok hozzáértő, és pontosan sem tudom.. :(
Előzmény: a_rokuci (70)
a_rokuci Creative Commons License 2010.06.25 0 0 70
Éppen a külső visszajelzések miatt jól érzem magam, csak hát a kis melleim miatt macerás az öltözködés, nem vehetek fel mindent...a melltartóvásárlás meg kész rémálom.
Nem akarom megzavarni a rendszert, főleg nem hormonokkal, hiszen nem lehet tudni a következményeit.
Remélem a következő években kitalálnak valamit erre az apró problémára:)
Előzmény: randell11 (68)
balckpanther85 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 69
Én viszont pont hogy nem ajánlom. A hormonkészítmények még fogamzásgátlás miatt is tönkre tudják tenni a szervezetet, de ha még mellnövelésre is használják az szerintem végképp nem egészséges.
A hozzászólásod második felével viszont egyetértek szerintem is először az önbizalmat kell helyreállítani és utána már kívülről is szebbnek fogja látni magát.
Előzmény: randell11 (68)
randell11 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 68
nayan itt már konkrétan láthatjuk,hogy rokuci nincs megelégedve magával :(
pedig esküdni mernék,hogy szép nőről beszélünk most és úgy jó ahogy van!!!! ;)
De azt ajánlom akkor,hogy nézz valami hormon tablettát...hallottam ilyen tablettáról ami elviekben egy kicsit rásegít a nagyobb méret elérése érdekében. Azt,hogy mennyire válik be nem tudom mert az én mellem úgy jó ahogy van :D
A jó fotó valóban segítheti az önbizalmat de akkor ha természetes perspektívából van fotózva. Mert akkor az adott személy nap,mint nap olyannak szeretné magát látni és csak úgy hiszi el magáról,hogy szép. Én emiatt ragaszkodom a lélekben történő rend rakásra.
nayan00 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 67
Ahogy írtad is, a fotós azt emeli ki ami szép, arra koncentrál. Persze nem nő meg a melled, de ha jól csinálja a fotós, akkor az önbizalmad nőni fog. Érdemes portfóliót csinálni, még ha nem is szeretnél modellkedni. Amit írtál a szivacsos melltartókkal kapcsolatban egyet értek. Meghát azt kell kiemelni, amivel megáldott a jóisten. Nem tudom, hogy a nők miért foglalkoznak vele ennyit, nem kell mindenhol tökéletesnek lenniük.
Előzmény: a_rokuci (66)
a_rokuci Creative Commons License 2010.06.24 0 0 66
Jól tudok kinézni képeken, ha jó a fotós, de ettől nem nő meg a mellem:)
Nem olyan drasztikus, nem volt rá panasz, de pl én nem vagyok oda a plusz szivacsokért a melltartóban, elég ha már önmagában szivacsos, inkább megpróbálok olyan formájút találni, amibe nem kell nagy mell vagy már eredetileg is ott a szivacs...ezek a szivacsos melltartók azért nem jók, mert ha egyszer lekerülnek akkor ott a kellemetlen helyzet...nem akarok többet mutatni, mint ami va, inkább legyen több magától vagy valamilyen természetes módon...
A pasik valóban szeretik a kismellű nőket, de én ezt nem igazán értem...lábakkal és fenékkel kopmenzálok, azt emelem ki, ami jó a mellkérdés meg majd megoldódik. Még nincs nagyon elegem, még találtam fürdőruhát:)
Előzmény: Krisztina82 (65)
Krisztina82 Creative Commons License 2010.06.23 0 0 65
Első meglátás: a kis mell nem hátrány, sőt elég sokan vannak akiknek izgatóbb, mert olyan kislányos. :)

Második: vegyél B-s kosarat és tegyél bele szilikon betétet, ilyen kis zsebecske van és tapintásra sem tudja valaki ruhán keresztül megmondani hogy van ott valami. Esetleg ha nagyon sovány vagy akkor egy pici súlynöveléssel lehet nő a melled is, legalábbis általában így van. Meg vannak ilyen light hormon kezelések, mert lehet magas a férfi hormon szinted, ez sokaknál így van csak lehet nem a mell nagyságában látszik meg. (sok pasiban pl magas a női hormon szint, megesik ez és nem okoz különösebben semmit)

Harmadik: nagyon ajánlom, de főleg azért mert én is voltam ilyenen, bár én az ellenkező oldalról, kicsit itt ott dundin. Kaptam egy ajándék fotózást egy fotográfus csajhoz Köő Adrinak hívják, és olyan szuper előnyös képeket készített rólam, hogy teljesen ledöbbentem, hogy én így nézek ki, tényleg én vagyok. És hát igen én voltam, és meglepő módon nagyon szép voltam :) Szóval ha van rá lehetőséged menj el egy ilyen fotózásra, mert nagyon megnöveli az önbizalmat. Viszont csak női fotóst ajánlok, sokkal közvetlenebb és fesztelenebbül lehet a kamerája előtt mozogni, itt a címe: http://kooadrien.hu/

Krisz
Előzmény: a_rokuci (56)
sexpeare Creative Commons License 2010.06.23 0 0 64
Szerintem meg a kisugárzás a fontos! Meg hogy jó dumája legyen... Meglepődnél 1-2 pasik milyen lányokat részesítenek előnyben a műcsajszikkal szemben ;)
Előzmény: kabalaa (63)
kabalaa Creative Commons License 2010.06.23 0 0 63
Ez teljesen egyénfüggő! Mindenki másban látja meg a szépséget... nekem például teljesen másodlagos vagy akár harmadlagos a mell mérete! Egy formás fenék, vagy szép arc sokkal fontosabb!
Előzmény: bitmapwomen (62)
bitmapwomen Creative Commons License 2010.06.23 0 0 62
meg a puha bőrt meg a szép kezet... *.* :))

azt nem mondanám hogy van amit a melleknél jobban szeretnek, szerintem a férfiak 80%-a bolondul értük, viszont a méretében, formájában már vitatkozhatnak egymással... :D
Előzmény: _okoska_ (60)
a_rokuci Creative Commons License 2010.06.22 0 0 61
:))
Előzmény: randell11 (59)
_okoska_ Creative Commons License 2010.06.18 0 0 60
Nekem is kicsik a melleim, de a szilikonon pl sosem gondolkoztam. Sokkal fontosabb egy szép arc. És a pasik amúgy is jobban szeretik a formás feneket meg a szép lábakat. :)
Előzmény: randell11 (59)
randell11 Creative Commons License 2010.06.16 0 0 59
amúgy ne hidd azt,hogy olyan nagy probléma az,hogy nem óriásiak a melleid. Sok férfi társam is szereti a pici ciciket :) és nincs is velük semmi baj.
Szerintem neked nem a beavatkozáson illetve fizikai változtatáson kéne gondolkodnod hanem lelkiekben kéne megbékélned és megelégedned magaddal:)
nekem már tetszel :)))
Előzmény: a_rokuci (56)
kabalaa Creative Commons License 2010.06.16 0 0 58
Azért ez tényleg elég régen volt!
Leginkább japán prostituáltak körében volt elterjedt a 1940 és 60 között! :)
Valóban nem volt túl egészséges!
Előzmény: stuncenpudli (57)
stuncenpudli Creative Commons License 2010.06.10 0 0 57
Igen tudom miről beszélsz... De sajnos ezt el kell fogadni, utólag már tényleg csak ilyen morbid megoldások léteznek. Régen még ez sem volt, csak fogták a szilikont és injekciós tűvel juttatták a kívánt helyekre, mondanom sem kell nem volt tul egészséges...
HA lesz is valami ami segít csak azt tudom elképzelni, hogy valami hasonló beavatkozás tehát befecskendezni valamit ami mégis természetes és ott is marad és nem lesz tőle semmi baja az embernek.
Nekem is kicsi de megtanultam együtt élni vele...
Előzmény: a_rokuci (56)
a_rokuci Creative Commons License 2010.06.09 0 0 56
Én valami barátságosabb beavatkozásra vágyom, hogy kitaláljanak valami nem műt, valamit, amitől kinő a mellem. Nem nagy mellekre vágyom, de ha bemész egy boltba akkor 75/B től vannak melltartók. Persze van gyerekosztály, de azért ott nem találni valami ej de szép csipkés, vonzó melltartót...amit én inkább felcsatolható mellnek nevezek.
Várom a csodát, szilikont nem rakatnék be. A barátaim szerették eddig azt a két pattanást, csak nekem kellemetlen, hogy a felsőknél gondolnom kell arra, hogy nincs mellem...a bikini meg horror...
Előzmény: hagymáslevente (47)
GaGa in the room Creative Commons License 2010.06.09 0 0 55
Miért, szerinted a tetkós szemöldökű, szájú, felfújt csajokat? :)
Előzmény: fiefieka (54)
fiefieka Creative Commons License 2010.06.09 0 0 54
Én azért ezzel tudnék vitatkozni, hogy a divatfotósok a természetes lányokat helyezik e előtérbe. Nem minden esetben. A lényeg, hogy vékonyak, formásak és szép arcúak legyenek.
Előzmény: GaGa in the room (53)
GaGa in the room Creative Commons License 2010.06.09 0 0 53
Én, ha a szilikonmell mellett döntenék, olyat csináltatnék, amitől szebb lesz a tartása. Nem kellenek extra nagy dudák :D Csak legyen valóban formás, egészséges tartású.
Egyébként ma már a divatfotósok is a természetes lányokat helyezik előtérbe.
fiefieka Creative Commons License 2010.06.09 0 0 52
Egyetértek! Nem a méret a lényeg, hanem hogy mennyire szép, formás. A nagy mellűek és a kis mellűek között legalább annyi vita van, mint az egyenes és göndör hajúak között, gondolom én. Ízlések és pofonok.
Előzmény: bubireni (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!