Keresés

Részletes keresés

Sotetzold Creative Commons License 2005.12.02 0 0 33
Szia!
Engem érdekel a dolog, elküldöd a nevét (a termékenek is) a mailomra? Nem tudom, hogy látszik-e: hartaipanni@freemail.hu

koszi!
Előzmény: Szilva13 (25)
Szilva13 Creative Commons License 2005.11.30 0 0 32

SziasztoK!

Kedves 3244!

Csak gratulálni tudok neked a kitartásodhoz és a fogyáshoz. Hogy találtad meg a

tanácsadót? Meddig szeretnéd folytatni a fogyókúrát, hány kilót szeretnél még

fogyni? Egyébként nagyon sok ember így kezd hozzá, hogy szkeptikus, mert sok-

féle fogyókúrát kipróbált már nulla eredménnyel és úgy áll hozzá, hogy ez is csak

valami becsapás lehet. De aztán rájönnek, hogy ez a világ legjobb fogyókúrája,

ami nemcsak hogy leolvasztja a zsírt, de nagyon egészségesen teszi mindezt.

Egyébként én is egy ilyen tanácsadó vagyok, úgyhogy ha valakit ez bővebben

érdekel nagyon szívesen segítek rajta. És mégegyszer gratula.

Szilva13

3244 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 31

Ja, hogy ne legyek nagyon OFF, ezért mondom: próbáltam már a Metabolt is. Hm, mit mondjak? Finoman szólva: semmi értelme, kicsit még híztam is tőle, pedig betartottam mindent, amit előírtak (még a jóval kevesebb kaja mennyiséget is). Nos, nem ajánlom senkinek.

 

Sziasztok!

Előzmény: 3244 (30)
3244 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 30

Szia!  Sziasztok!

 

Én is ezzel a táplálékkiegészítővel fogytam le, illetve fogyok most is. Kb. 5 hónapja kezdtem el, mára 19 kg-mal vagyok kevesebb. Egy kicsit most lassítok a fogyás mértékén, mert a tanácsadóm szerint hadd szokjon hozzá egy kicsit a szervezetem és a bőröm (és a tanácsadómnak igaza van, mert utánaérdeklődtem orvosoktól is). 1-2 hétig stagnálok, utána újra kezdem. Úgy érzem, hogy ez a tökéletes módszer a fogyásra. Higgyétek el én mindent kipróbáltam már, főleg, hogy kisgyermek korom óta kövér (extra kövér) vagyok. Éhezés ésw nélkülözés nélkül lehet fogyni, ez benne a legjobb. Én ugyanazt és ugyanannyit eszem a fogyózás alatt is, mint előtte, de csak du. 2-3 óráig, utána SZIGORÚAN csak gyümölcsöt és a shake-t, ami elmulasztotta az éhségérzetemet és abszolut nem kivántam enni este semmit. Előtte ez elképzelhetetlennek tűnt számomra. Megvallom őszintén, mikor ajánlották ezt a "módszert", nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, nem igazán hittem benne, de gondoltam egy próbát megér a dolog, hátha működik. Jelentem: működik!

Édesanyám - látva a fogyásomat - szintén elkezdte. Ő "csak" 11 kg-ot fogyott, de Ő az utóbbi pár héten már nem minden este issza a Shake-t, mert Ő már csak szintentartónak használja (hetente 1-szer, maximum 2-szer issza).

 

Ő 86 kg volt, most 75kg (az Ő korában ez a "versenysúlya" , 59 éves)

Én 128 kg voltam, most 109 kg (32 éves férfi).

 

Sziasztok!

Előzmény: Szilva13 (27)
Nickky Creative Commons License 2005.11.28 0 0 29

 

Akit érdekel a story bővebben szívesen elmesélem

e-mailben:destiny0209@freemail.hu

 

Nickky Creative Commons License 2005.11.28 0 0 28

Sziasztok kedves sorstársak!

 

Egy történetet szeretnék veletek megosztani, ami nagyon tanulságos lehet mindenki számára.

Nos rólam annyit kell tudni, hogy amióta az eszemet tudom, sportolok. Egész kicsi koromban kezdtem a művészi tornát, majd erős váltással 11 éve elkezdtem kick-boxozni.

Mielőtt tovább suhannátok az irományomon, hogy "hát ez meg mit keres itt?" el kell, mondjam, hogy rendszeres sportolás mellett is könnyen el lehet hízni, mégpedig azért, mert egy idő után hozzászokik a szervezeted a sporthoz, azt veszi a természetesnek, hogy heti 3-4szer  2-3 órákat edz és ha valaki változtatni akar az alakján, annak igenis 2-3-szor annyit kell edzenie, mint korábban, vagyis majdnem egész nap, minden nap...!És ez baromi nehéz! Megkockáztatom, hogy nehezebb, mint annak, aki nem sportolt sokat életében.

Na szóval, a lényeg, hogy sokáig, kb. 16-17 éves koromig nem volt túl nagy problémám magammal, mert olyan 55 kg körül voltam a 160 cm-emhez. Aztán egyszer csak felszedtem 5 kg-ot és bármit tettem, bármennyire keveset ettem és edzettem, egyszerűen nem mozdult meg a súlyom. Aztán eljutottam egy olyan szintre, hogy jó ok, bele kell törődni, edzeni meg odafigyelni magamra, h ne legyek 70 kg és kész...

Aztán teltek múltak a hónapok és lassan felszedtem még 3-4 kg-ot. Na erre nem mondhatjátok, hogy kevés a 160cm-hez! Megnéztem egy kalkulátorban a 160cmhez a 63 kg és afölött elhízottnak számít.:(

Szóval teljesen kiakadtam, mert   sose voltam az a típus, aki rajong a  a pacalpöriért, meg az ilyesmiért. Édesszájúnak sem mondanám magamat.

Szóval nem tudtam sehogy de sehogy tartósan lefogyni. Hol lement egy pár kiló, de aztán pár héten belül visszajött és 62-63 kg.nál mozdulatlan maradt a súlyom. Én már az összes létező divatos diétát kipróbáltam (fehérjediéta, 20/30/50 diéta, kalóriaszámolás, testkontroll, 90 napos diéta, stb.stb stb.)

Vmennyit segítettek, de egyikkel sem tudatm átütő eredményt elérni.

aztán egy tökéletes véletlen folytán szembetalálkoztam egy "csodateával", amit először az isteni íze miatt kezdtem el inni, úgy hogy semmit nem tudtam a hatásáról( mert hogy gyógyteáról van szó).

Aztán azért mégis csak felböngésztem a netet, hogy mi is ez valójában, méregtelenítő tea, amit más méregtelenítő italokkal és táplálék kiegészítőkkel kombinálva fogyasztva teljeskörű nagytakarítást végezhetünk szervezetünkben. Ha ez megtörténik olyan utak nyílnak meg azok számára, akik eddig vmi oknál fogva nem tudtak rendesen fogyni, amit álmukban sem gondoltak volna.

Szóval elindul a fogyás és elég látványosan és gyorsan is. Természetesen ez önmagában nem elég, keményen kell melózni itt is ugyanúgy a szép alakért a diétával, odafigyeléssel és tornával, de fogysz, fogysz, fogysz-csak ezt veszed észre:))

Szóval ez egy aloe vera+ más gyógynövény tartalmú készítmény. Engem meggyőzött, pedig a totál hitetelenek táborába tartoztam már ekkor. kb.1,5 hónap alatt 6 kg-ot fogytam!!!Ami nálam óriási eredmény és azóta is fogytam már (újra 55 vagyok) és tartom is a súlyom!!!

Ebben nem hinni kell, hanem nyitottnak lenni és kipróbálni!!!

 

sok sikert mindenkinek!

 

Niki 

 

Szilva13 Creative Commons License 2005.11.19 0 0 27

 

Kedves Skeet12

Az én fogyókúrám lényege az volt, hogy ne éhezzek a kúra során, ezenkívül pedig,

hogy jól érezzem magam közben. Ez sikerült is, mert 5-ször lehetett enni, tehát

nem volt éhezés. Csak az nem mindegy, hogy mit. Mint mondtam én táplálékkiegészítővel fogytam le, ami azt jelentette, hogy reggelire és vacsorára shaket ittam. Ez egy olyan shake ami amellett, hogy finom tele van vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel, ami feltölti a szervezetet és így a sejtek nem éheznek. Mivel a test érzékeli, hogy megkap minden fontos tápanyagot így  nem raktároz és a zsírt elengedi. Tehát csak zsírból fogy az ember. Az izmok pedig nem lesznek plöttyedtek, mivel ez a shake építi az izmokat.

Hát ez a lényege a dolognak. Ha bővebben akarsz valamit megtudni, kérdezz nyugodtan. 

Üdv. mindenkinek

Szilva13 

 

Skeet12 Creative Commons License 2005.11.17 0 0 26

 

 

Szia Szivi13!

 

Meg tudnád nekem pontosabban írni, mi volt a fogyókúrád lényege?

 

Köszi, üdv

Szilva13 Creative Commons License 2005.11.07 0 0 25

 

 Szia mindenki!

 Én egy táplálékkiegészítővel fogytam le, ami nemcsak hogy hatásos, de egészséges is. Ezt nem lehet kapni boltokban, csak tanácsadókon keresztül ugyanis tanácsadás is jár hozzá, ami azt jelenit, hogy a tanácsadó végigkíséri a fogyásodat, amíg el nem éred a kívánt súlyodat. Folyamatosan tartja veled a kapcsolatot, és folyamatosan  mér centiben, kilóban és a testzsírt is méri. Természetesen közben tanácsokat is ad, hogy hogyan csináld, mivel érhetsz el jobb eredményt. Tartja benned a lelket, ha esetleg úgy éreznéd, hogy nem haladsz. Ezeket a gyógyszereket azért nem ajánlom nektek, mert nem adják meg a testnek mindazt amire szüksége van. pl: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. Ha mindez hiányzik a szervezetből hiányállapot alakul ki, és így lehet összeszedni jó kis betegségeket, cukorbetegséget, szív és érrendszeri betegségeket. És ez komoly. Aki ilyen gyógyszerekkel fogy le, az vissza is hízza gyakran többet is, mint amennyit leadott. És közben a szervezetét is tönkreteszi annyira, hogy lehet, hogy utána nem lehet rendesen helyreállítani.

Egyébként, ha valakit ez komolyabban érdekel és úgy érzi, hogy szívesen kipróbálná én tudok segíteni neki.

Szóljatok és akkor megadom az emilemet.

Üdv:Szilva13

G.kapitány Creative Commons License 2005.11.07 0 0 24

Szia Szilvi!

 

Én is új vagyok engem érdekelne, hogy hogy tudtál lefogyni. Én sem szedek már semmi fogyókurás tablettát. Kipróbáltam már sokfélét de nem fogytam. A legegyszerübb ha nem is szedünk semmit. Sokat spórolhatunk.

 

Köszi:

G

Előzmény: Szilva13 (21)
karesz1978 Creative Commons License 2005.11.06 0 0 23
Hi!

Próbáljátok a REDOX-ot. Ugyanaz mint a metabol ráadásul 2x annyi a hatóanyagtartalma. nekem egy ismerősöm 15 kg minuszban van, 3 hónapja szedi ráadásul feleannyiba kerül!!!!
zsubaa Creative Commons License 2005.11.06 0 0 22

Kedves Szilva13!

 

Engem érdekelne, hogy hogyan sikerült lefogynod! Kérlek, avass be!

 

Köszi!

 

Zsubaa

Előzmény: Szilva13 (21)
Szilva13 Creative Commons License 2005.11.02 0 0 21

 

 Kedves mindenki!

 Én most kapcsolódtam be ebbe a fórumba és olvasgattam amit írtatok.

 Nem a Metabol a megoldás. Én tudnék segíteni annak, aki fogyni szeretne. Én tavaly

 fogytam le 14kg-ot 3 hónap alatt, úgy hogy nem voltak közérzeti gondjaim, éhes

 sem voltam. Úgy olvadt le rólam a zsír, hogy öröm volt nézni. És CSAK A ZSÍR!

 Az izmok megmaradtak olyannak amilyenek voltak és a bőr sem lötyög rajtam.

 Ha valamelyikőtök úgy gondolja, hogy neki kellene a segítség írjon nyugodtan.

 És könyörgöm ne szedjetek be mindenféle hülyeséget, mert csak rosszabb lesz mint volt. És a káposztaleves sem segít. Én is kipróbáltam.

Üdv: Szilva13

Előzmény: Hammer00 (20)
Hammer00 Creative Commons License 2005.10.28 0 0 20

Nekem metabol nélkül is közérzeti problámám van ha fogyózok.

Csak sörrel lehet csillapítani.

De jól lehűtöm hogy a felmalegítése is kalóriaveszteséggel járjon.

segítő Creative Commons License 2005.10.25 0 0 19
Kösz' hogy válaszotál!

Már abba maradt a gyomorbajom, de semmit sem fogytam, sőt az emésztésem intenzítása is megállt, átcsapott negatítvba!!!

Jól át lehet bennünket drága pénzen verni.............
Előzmény: fünyúl (17)
fünyúl Creative Commons License 2005.10.24 0 0 18
nocsak, kémkedik a rendszer?
Előzmény: fünyúl (17)
fünyúl Creative Commons License 2005.10.24 0 0 17

szia!

 

két három dobozzal kajáltunk be a párommal közösen. Ő azt mondja, hízik tőle. Pontosabban mióta szedi, ugy érzi, hogy hízik. Én se fogytam, sőt, de én nem azonosítottam a Metabollal egyértelműen.

 

Most én is abbahagyom, mert éppen elfogyott és más módszert akarok kipróbálni

 

Üdv,

füny

winDirVariable="C:/WINDOWS"
Előzmény: segítő (16)
segítő Creative Commons License 2005.10.15 0 0 16
Kedves Mindenki, aki már szedte és tapasztalta a METABOL-t!

Volt e valakinek 2-3 hét után valamilyen közérzeti problámaja?

Nekem kb az első doboz 1/2 - 3/4-e után majdnem mindennap fáj a gyomrom...

Köszönöm előre is a válaszokat!
alienita Creative Commons License 2005.09.19 0 0 15
Sok sikert hozzá. Én szorítok neked:)
Előzmény: Pistike (14)
Pistike Creative Commons License 2005.09.19 0 0 14
Az elején könnyen mennek le a kilók viszonylag... Én nem csak a Catabolt szedem, hanem változtattam az étrenden, és az életvitelemen is. Remélem Karácsonyra, de legkésőbb februárra elérem azt a súlyt, ahol újra sportolhatok.
Előzmény: alienita (13)
alienita Creative Commons License 2005.09.18 0 0 13
Én az elmúlt három hétben hét kilót adtam le, minden nélkül. Még csak nem is sportolok. Ha befejezted a kúrát, nézess egy pajzsmirigy-funkciót, a biztonság kedvéért.
Előzmény: Pistike (12)
Pistike Creative Commons License 2005.09.18 0 0 12
Én Catabol-t szedek. Az olyan 3 ezer körül van. Azt mondják ugyanaz, mint a Meabol csak más a forgalmazó, vagy mi. Nekem bevált. Már egy tízest leadtam.
alienita Creative Commons License 2005.09.16 0 0 11
Hogyhogy a Metabol (biojód) feltalálása előtt nem halt ki Magyarország lakossága????? Ha egyszer ennyire nem tudunk hozzájutni természetes úton?
nyuszmussz Creative Commons License 2005.08.31 0 0 9
Arleszallitas? Majd 6eFt-ert?
Előzmény: pancsa* (6)
Bosco Creative Commons License 2005.07.06 0 0 8
Bosco Creative Commons License 2005.05.28 0 0 7
de durva...
Előzmény: pancsa* (6)
pancsa* Creative Commons License 2005.05.28 0 0 6
Ne használj Metabolt! Rékérdeztem egy dokinál: pajszmirigy problémát okoz. Ahogy a reklám is írja 3 hónapig semmi hatása, majd utána: mire kialakul a pajzsmirigy zavar, az okozza a fogyást. Nyugaton már sok helyen betiltották. Lehet, hogy a megmaradt készleteket akarják itt eladni, azért a nagy árleszállítás? :)
erdei75 Creative Commons License 2005.05.20 0 0 5
akiknál=akiknél :-)))
Előzmény: erdei75 (4)
erdei75 Creative Commons License 2005.05.20 0 0 4
lelkiismeret elnyomásra pár hónapig, valamint pénztárca karcsúsításra tudnám csak ajánlani, mert szvsz max. azoknál működik, akiknál beindul a placebo hatás... az egész bogyó egy nagy O !!! :-))))
Előzmény: Bosco (-)
glad Creative Commons License 2005.05.20 0 0 3

Ez a kedvencem:

"...a lakosság 60%-a túlsúlyos és ennek hátterében sok esetben az elégtelen pajzsmirigy működés áll. ..."

 

Tipikus megvezető szöveg.

1, "...lakosság 60%-a túlsúlyos ..." -> Ez mondjuk egy tény.

2, "...ennek hátterében sok esetben..."  -> Aztán mégis mennyi az a "sok esetben"??? 1%? 2%

Na ez a megvezetés!

Ha a hülyeség csak apajzsmirigy problémásokon segít elsősorban akkor a 60%-ból igen csak sokan pofára esnek majd.

 

Tudom ajánlani az "ésszerű fogyókúra" topicot picit lejebb.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!