Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kavicsos64 Creative Commons License 2020.12.22 0 0 6

4 kamerám van meg 3 monitorom egyik sem való semmire ! A descamot nem tudja kezelni a tabletünk ,mert nem volt hozzá infó hanyas androiddal tud kommunikálni ! A sport kamerát tudja kezelni wifin keresztül az meg ha sötét lesz megvakul ,nem tud csak előre nézni ,ha hátra fordítom akkor a jobb balt felcseréli ,átállítani nem lehet . Van egy kis tolató kamerám ami jó lenne de ez sem lát sötétben ,pici a képernyője ,rossz a felbontása . Van egy éjjellátós színes kamerám 7 colos monitorral ez már a drága kategória kb a tál rizs amit lehet rajta látni . Sajnos azt kell mondjam akik árulják sem tudják pontosan mit árulnak ,csak amikor megveszem és üzembe helyezem akkor derül ki hogy egy elektronikai hulladék az egész ! Vagy 100 ezret költöttem a semmire ,a kukába való mind ! Úgy hogy színes éjjellátós kamerát szeretnék 7 colos monitorral ,vagy olyan wifis kamerát aminek a képe a tableten meg tud jelenni és a 4.4 androiddal is képes kommunikálni ,valamint a hátranézős legyen ,raszter nélkül .

Előzmény: Őrködő Webáruház (5)
Őrködő Webáruház Creative Commons License 2020.12.22 0 0 5

Kamera rendszereknél nagyon figyelni kell arra hogy ha pl. 2 megapixeles kamerás rendszert veszek akkor azt ne egy 680-as felbontású monitoron nézzem mert annak semmi értelme nincs! A kábeleket vegyem a boltból mert az olcsó rossz minőségű JÓ A RÉGI IS! Nem fog megfelelő képminőséget biztosítani. A kamerákat ne rakjuk a templomtoronyra 6-8-10 méter magasságba mert akkor csak a fejed tetejét látod amikor amikor elmész alatta. Azonosításra alkalmatlan a felvétel. Vásárolj olyan helyen ahol ezzel foglalkoznak és tudnak segíteni a telepítésben ha elakadsz. Ha kérdésed van szívesen válaszolnak! Nézd meg a rendszereket és válogass az elképzeléseidnek megfelelően pl.  https://orkodo.hu/kamera-rendszer-szett/4-kamerarendszer-csomag 

kavicsos64 Creative Commons License 2020.12.20 0 0 4

Azért van új a nap alatt AHD kamerák jobb képet adnak, nem is drágábbak, és 600 TV sorosak ,a felbontásuk is 1000 feletti !

kavicsos64 Creative Commons License 2020.12.06 0 0 3

Megérkezett a 7 colos monitor a kalap szarral egyen értékű kb mint egy marék rizsen néznék filmet ! Nagyobb ugyan a képernyő de a felbontása ugyanaz mint a kicsinek ,így még élvezhetetlenebb a képe . Borzasztó hogy sok pénzt elkérnek ezekért és tiszta szemét mind .

kavicsos64 Creative Commons License 2020.11.14 0 0 2

Jól el vagytok úgy látom ! De jobb volna ebben a sötét káoszban valami hasznosabbat írni ! De ha már senki nem érintett ez ügyben ,írok valamit hátha valami okosabb ide kerülve olvassa ! 4-5 colos monitort ne vegyen senki sem semmit nem ér csak annak való aki még jól lát és tud szemüveg nélkül olvasni újságot ! 7 colos az a monitor ami már a belépő szintet hozza ! Külső kamera a BLOW-tol BVS-549 aránylag szép színes képet mutat és éjszaka is ugyanúgy látni vele mint nappal ! Vízálló ,jól állítható ! Érkezik valamikor nekem egy 7 colos monitor hozzá !  Menetrögzítő monitor 70MAI kalap szar, a régebbi androidokkal nem fut a programja ,úgy hogy még csak párosítani sem tudtam ,repült a kukába ,senki ne vegye meg ! Lehet a jobb telefonokon futna de ahhoz is szemüveg kell nekem ! Várom mindenki ötletét hátranéző kamerára ,az ekét kéne szemmel tartanom rajta keresztül !

véredény Creative Commons License 2006.09.30 0 0 1
igazából anyukád lukára....
Előzmény: Daikini (0)
Daikini Creative Commons License 2006.09.29 0 0 0
kis 0 alaku lukra gondolsz amin hatul kilatsz?
Előzmény: véredény (-)
véredény Creative Commons License 2006.09.29 0 0 topiknyitó
Hálás lennék egy kis infóért ha valaki meg tudná mondani, hogy milyent érdemes venni.

Mennyire tartósak meddig bírják stb....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!