Keresés

Részletes keresés

Color Star Creative Commons License 2018.03.09 -1 2 231

Félő, abba a hibába esel, hogy kevered a demokráciát az anarchiával.

A demokráciában sem szabad mindent. Erről a különböző Törvénykönyvek rendelkeznek.

És itt sem szabad mindent. Erről a mi MM-ünk rendelkezik.

Előzmény: KicsitMogorva (230)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -1 0 230

Üdv.

 

Senki nem állította , hogy itt voltam moderátor! De szerintem teljesen irreleváns, hogy melyik fórum moderátora voltam annak idején, vagy ott milyen státuszt töltöttem be! Az tény, hogy azon a felületen láttuk azt ha valaki multi accozott... ugyanis azzal vagyok megvádolva, hogy az említett topicban én több néven is trollkodtam és zavartam a topicot. Mint már írtam nem tudom Ti mit láttok és mit nem. De azt gyanítom , hogy semmit nem láttok! Ha látnátok akkor egyértelmű lenne, hogy alaptalan a vád!

 

Azt elfogadom, hogy egy adott társaság nem akarja befogadni a személyemet. Bár számomra érthetetlen egyetlen egy hozzászólás alapján amit ráadásként magamról írtam! ( visszakereshető ez számotokra, hogy mi volt az? )

Az elfogadhatatlan számomra, hogy a törvények adta jogaim vannak megsértve a jogtalan moderálással és a nickem törlésével. Továbbá a törvények adta szólásszabadságom korlátozásával...

 

Csacsiságokat beszélek? Hm... ha neked a törvény csacsiság akkor legyen így. De ez nem változtat azon a tényen, hogy semmilyen szabályt és semmilyen törvényt nem szegtem meg a posztjaimmal!

Előzmény: Color Star (229)
Color Star Creative Commons License 2018.03.09 0 2 229

Ha te is kolléga voltál, akkor neked tudnod kell, hogy csacsiságot beszélsz.

És mivel tudod is, ezért nem részletezném.

De legalább jól odamondtál és kiadtad a gőzt.

Előzmény: KicsitMogorva (228)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 0 0 228

Magyarország Alaptörvénye

IX. cikk

(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

 

Emberi Jogok Európai Egyezménye

(1993. évi XXXI. törvény az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló, Rómában, 1950. november 4-én kelt Egyezmény és az ahhoz tartozó nyolc kiegészítő jegyzőkönyv kihirdetéséről)

10. Cikk - Véleménynyilvánítás szabadsága

1. Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a véleményalkotás szabadságát és az információk, eszmék megismerésének és közlésének szabadságát országhatárokra tekintet nélkül és anélkül, hogy ebbe hatósági szerv beavatkozhasson. Ez a Cikk nem akadályozza, hogy az államok a rádió-, televízió- vagy mozgókép vállalatok működését engedélyezéshez kössék.

 

Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya

(1976. évi 8. törvényerejű rendelet az Egyesült Nemzetek Közgyűlése XXI. ülésszakán, 1966. december 16-án elfogadott Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya kihirdetéséről)

19. Cikk

1. Nézetei miatt senki sem zaklatható.

2. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra; ez a jog magában foglalja mindenfajta adat és gondolat határokra való tekintet nélküli - szóban, írásban, nyomtatásban, művészi formában vagy bármilyen más tetszése szerinti módon történő - keresésének, megismerésének és terjesztésének a szabadságát is.

 

Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény)

76. § A személyhez fűződő jogok sérelmét jelenti különösen az egyenlő bánásmód követelményének megsértése, a lelkiismereti szabadság sérelme és a személyes szabadság jogellenes korlátozása, a testi épség, az egészség, valamint a becsület és az emberi méltóság megsértése.

78. § (1) A személyhez fűződő jogok védelme kiterjed a jóhírnév védelmére is.
(2) A jóhírnév sérelmét jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó, azt sértő, valótlan tényt állít, híresztel, vagy való tényt hamis színben tüntet fel.

79. § (1) Ha valakiről napilap, folyóirat (időszaki lap), rádió, televízió vagy filmhíradó valótlan tényt közöl vagy híresztel, illetőleg való tényeket hamis színben tüntet fel - a törvényben biztosított egyéb igényeken kívül - követelheti olyan közlemény közzétételét, amelyből kitűnik, hogy a közlemény mely tényállítása valótlan, mely tényeket tüntet fel hamis színben, illetőleg melyek a való tények (helyreigazítás).

 

Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. törvény) vonatkozó tényállásai:

 

Rágalmazás 179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

b) nagy nyilvánosság előtt,

 

Megbeszéltük???

Előzmény: Csincka (226)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 0 0 227

Szia.

 

Én is voltam moderátor , sőt még attól is több jogom volt. Tisztába vagyok vele, hogy mit tehet meg egy moderátor és mit nem. Jogodban áll betartatni és betartani a szabályokat és a Magyar törvényeket.  Én értem a TE érveid, hogy miért ne írjak oda. De! És itt van igazán a kutya elásva... Addig amíg egy adott felhasználó (akinek nem mellesleg szerződése van a fórum üzemeltetőivel <lásd szerződési feltételek> és se a szerződést se semmilyen más szabályt nem szeg meg, addig nem szankcionálható!) Tovább megyek... A magyar alaptörvény szerint ,amely minden magyar állampolgár számára a legmagasabb törvény jogomban áll bárhol véleményt nyilvánítani!!! A hozzászólásaim csak és kizárólag magamról szóltak. Nem írtam második vagy harmadik személyről. Pusztán a saját kálváriám írtam le oda! Arra azonnal jött a támadás és személyeskedés , és a vádaskodás! Alaptalanul és bizonyítékok hiányában pusztán feltételezésekre alapozva! Én értem, hogy szíveden viseled (társaim) gyógyulását és szem előtt tartod gyógyulási folyamatukat! De akkor megkérlek, hogy az én gyógyulási folyamatom is vedd figyelembe... De elsősorban a magyar legfelsőbb törvény (http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=140968) Ami szerint mint szabad magyar állampolgár, nekem jogom van oda írni addig amíg minden szabályt betartok! Nekik pedig joguk van úgy regálni a hozzászólásomra ahogy szeretnének, szintén a törvényeket és a szabályokat betartva.  Szankcionálásod törvénybe ütköző cselekedet.

Előzmény: Csincka (226)
Csincka Creative Commons License 2018.03.09 0 1 226

Jogod van a véleménynyilvánításhoz, még saját topikot is nyithattál.

Az, hogy egy számomra fontos, érzékeny közösség nem fogad be, és ennek számtalan tanújelét adják, arról nem én tehetek.

Viszont elkötelezett vagyok arra, hogy gyógyulási folyamatukban nem hagyom őket megzavarni, provokációknak kitenni.

Békélj meg ezzel, és addig ne erőltesd magad rájuk, amíg ők nem kezdeményeznek veled kapcsolatot.

Előzmény: KicsitMogorva (225)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -2 0 225

Csincka

 

Felhívnám a figyelmed erre: http://mediajogfigyelo.hu/index.php?do=a&id=1306

 

„IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

 

Továbbá felhívnám a figyelmed, hogy hozzászólásaim amiket töröltél nem ütközött semmilyen fórum index által leírt szabályzatba! Azzal nem sértettem meg senkit, és nem személyeskedtem.

 

Továbbá a szerződési feltételek értelmében, addig amíg szabályba ütközött nem tettem jogomban áll abba a topickba írni amelyikbe kedvem tartja a szabályok betartása mellett!

 

Adminokhoz fogok fordulni, mert némi elfogultságot és részrehajlást érzek intézkedéseid során! Majd ők látni fogják, hogy alaptalan a vád miszerint én trollkodtam más profilokból!

 

Üdv ...

Kilroy Creative Commons License 2018.03.08 0 0 224

Akkor inkább túl magas lesz a munkanélküliség :) Max. egymást tiltogathatnák ki :D Szóval egyetértünk.

Előzmény: kata31wiederkehr (223)
kata31wiederkehr Creative Commons License 2018.03.08 0 0 223

Persze,hogy értem.Épp ezért írtam itt amit.Userek kellenek,mert ha csak modik maradnak usernek rájönnek egyszer,hogy túl alacsony a munkanélküliség..Eszem ágában sincs pabaszkodni.Valamikor régen sajnálkoztam talán..

Előzmény: Kilroy (221)
Kilroy Creative Commons License 2018.03.07 0 0 222

Van egy másik panaszhely, a lelkifájdalmas. Igaz, jó nagy katyvasz, de azért alapetően panaszhely. Még Operator is előfordul ott olykor :)

Előzmény: kata31wiederkehr (220)
Kilroy Creative Commons License 2018.03.07 0 0 221

Az ok-okozaton lehet fiozofálni. Megjegyzem, a modik is userek, ha érted :)

Előzmény: kata31wiederkehr (219)
kata31wiederkehr Creative Commons License 2018.03.07 0 0 220

Nem kértem,hogy küldj el a bánatba,de ha ez a dolgod inkb előbb egkérdem,hgy ha egy topicban nem tezsik a stílusom,ha vissza merek a sértegető olvtársnak szóni..mifacér kell az egész fúrumcsoprtból,közte a saját topicomból is kitiltani szegény tálterhelt moderátornak?

Amúgy nem nagyon érdekel,ne ez a megélhetésemcsak hát van itt ez a topic,nem leírással panaszkodóhely.A moderátorokról szl,de látom az húdetilos még ma is,változatlanul. :-)

..búbánatba :-)

Előzmény: Csincka (216)
kata31wiederkehr Creative Commons License 2018.03.07 0 0 219

ok - okozat..ja még sem

elfogytak a juzerek és úgy nem változott semmi.Elgondolkodtató?

Előzmény: Kilroy (214)
Kilroy Creative Commons License 2018.03.05 0 0 218

Nincs mit :)

Előzmény: illetlenke (215)
illetlenke Creative Commons License 2018.03.05 0 0 217

Melyikre gondolsz a sok közül?:)

A lényeget Kilroy leírta, nincs több dolgunk.:)

Előzmény: Csincka (216)
Csincka Creative Commons License 2018.03.05 0 0 216

Kolléga, nem emlékszel véletlenül, hogy rám milyen szerepet osztottak anno?:)

Nem tudom, most bociszemmel vigasztaljam a panaszos júzert, vagy küldjem el a búbánatba.

Előzmény: illetlenke (215)
illetlenke Creative Commons License 2018.03.05 0 0 215

Köszönjük!:)

Előzmény: Kilroy (214)
Kilroy Creative Commons License 2018.03.05 0 0 214

De ez nem biztos, hogy a modik viselkedése miatt van, inkább az usereké miatt. A modik csak reagálnak utóbbira. Az userek viselkedése meg talán elég tipikus. Nincs új a nap alatt :)

Előzmény: kata31wiederkehr (213)
kata31wiederkehr Creative Commons License 2018.03.05 0 0 213

Rájöttem.A moderátoroknak a saját kiosztottt szerepüket kell játszani. Az Index fúruma igazából egy grafológiai szappanopera!  Tejesen mindegy mikor kapcsolunk be,az események a régiek,nem történt még most sem semmi..:-)

Csincka Creative Commons License 2018.01.21 0 1 212

ejnyebejnyekispajtás

Előzmény: Törölt nick (211)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.21 0 0 211

Nem tarom magam a kérésedhez, most unlak. Ha kedvem lesz, jövök, kispajtás. 

Előzmény: Color Star (210)
Color Star Creative Commons License 2018.01.21 0 0 210

Tehát köszönöm, hogy tartod magad a kérésemhez.

Előzmény: Color Star (206)
Color Star Creative Commons License 2018.01.21 0 0 206

Nagy tisztelettel megkérlek, hogy a T. Szerk-ben ne csessz szét olyan topikokat, melyek nem erre vannak. 

Köszönöm szépen.

Előzmény: Törölt nick (205)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.21 0 0 204

Na hogy is van ez??? Lejárt az egy napos, CS! Most 21:56 van!

A Mesterséges Intelligencia alapot vetett?!

 

 

 

Előzmény: Color Star (203)
Color Star Creative Commons License 2018.01.20 0 0 203

Csak sikerult lekesned az esti gyogyszerosztast.

Előzmény: Törölt nick (202)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.20 0 0 202

Na hogy is van ez??? A Mesterséges Intelligencia magvai kikeltek, s fává nőttek:)

 

"Kedves Trop...!

A hozzászólási jogát a moderációs szabályok sorozatos/kirívó megsértése
miatt átmenetileg, 24 órára felfüggesztettük.

Ez a tiltás az alábbi nickekre vonatkozik:

- CS kedvence Hümér

Javasoljuk, hogy a tiltás lejárta után az elküldöm gomb megnyomása előtt
fontolja meg hozzászólásainak tartalmát/stílusát.

FONTOS: Tartsa mindig szem előtt a moderációs szabályokban leírtakat! A
szabályok sorozatos megszegése akár a nicknevének törlésével is járhat!

Üdvözlettel,
Az Index Fórumok moderátorai"

Kilroy Creative Commons License 2018.01.06 0 1 201

OFF

Hiányzik néha az Irgalmatlan Nővérke meg az Ápoló :D

ON

Előzmény: Color Star (200)
Color Star Creative Commons License 2018.01.06 0 0 200

Gyogyszerosztas, ketteske.

Előzmény: Nézőke2 (199)
Nézőke2 Creative Commons License 2018.01.06 0 0 199

Baszd meg te szájba a "tetves halottkurvaanyádat"(by pamacska), mocskos geci fradista barom.:((((

Előzmény: Color Star (198)
Color Star Creative Commons License 2018.01.06 0 0 198

Koszonjuk az eszrevetelt. Majd ertesitunk.

Előzmény: Hörbii (197)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!