Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

molnam Creative Commons License 2007.11.11 0 0 6
A hetesről meg tényleg nincs itt beszélni, nekem a barátom ezt csinálta a hír hallatán.... Szerintem is ez áll közelebb hozzám
molnam Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5
most a háttérrel én nem foglalkozom, nem az én hatásköröm. A barátommal együtt ketten azon leszünk, hogy minél jobb hangulatban teljen ez a futam és végigmenjünk rajta. szívesen találkoznánk is Veletek, ahogy mindenki mással is.
De kérlek titeket a hsz-ben írtakkal a szervezők azon részét bombázzátok, akik döntenek. Nekünk egyszerű a feladatunk a buszt kell vezetni és ennyi. Minden más tevékenységet erre nálam alkalmasabbak végzik. Nekem és a társamnak ez egy hatalmas kihívás buszvezetőként, de gondolom ezt Te is tudod. Üdv: Molnár Attila
Előzmény: tankcsapda1 (2)
tankcsapda1 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 4
azt meg hagyjuk már hogy a hetes vonal a bkv-é. ezzel az erővel a thököly út is.
Előzmény: tankcsapda1 (2)
tankcsapda1 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 3
legyen. ez lenne az egész B2 lényege.
Előzmény: Törölt nick (1)
tankcsapda1 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 2
igyekszem rövidre fogni és sorban haladni.

fél évvel ezelőtt találtuk ki két barátommal (több bamako indulással-végigmenéssel a hátunk mögött) hogy próbáljuk meg busszal.
ha már busz - legyen csuklós busz. mert a bamako filozófiája eddig nem a pénz hanem a nonprofit kaland volt.
megszereztük a gépet, elkezdtük a felkészitését. természetesen erre fehérváron találtunk embert és helyet - de ez nem fehérvári kötödés.

amikor már hónapok óta folyt a felkészités, szervezés egyszercsak belépett a képbe még két brigád.

az egyik privát, ez rendben is van, asszem övé az egyik ottani buszátépitő cég. ez nem lenyúlás.

a másik lett a bkv. ez megdöbbentő. (bár Dlalával nem értek mindig egyet de ez esetben igaza van).

ugyan ne kábitsatok már hogy "valakinek kipattant az agyából"! kipattanás előtt napokig faggattátok a mi buszunkon dolgozókat. ez nem hirtelen ötlet volt.
a bkv renoméja a béka segge alatt van, komcsi származékok lopják ki a lóvét a cégből évtizedek óta. demagógia, de az adófizetők pénzét. erre találnak egy jó ötletet amit lenyúlhatnak, beleraknak negyvenmilliót és van egy relatív olcsó propagandaeszközük. nem látok a jövőbe de biztosan agressziv lesz a médiajelenlétük és a kampányuk - lóvé van dögivel. mi küzdünk a legkisebb médiajelenlétért is, őket első este mutatta az össze hiradó... erről ennyit. egy állami tulajdonú monopol-multitól ez erkölcsileg kifogásolható viselkedés.

egydolgot tisztázzunk. természetesen a nevezés és az indulás szabad, andrást természetesen nem érdekli (ne is érdekelje) hogy ki mivel nevez. őt az érdekli hogy legyen minél nagyobb "médiahajcihő" - és az már most garantált. igaza van. én sem tennék másként.
és nem az a kérdés hogy aki elindul az segit-e a másiknak vagy nem. végigmentünk már, tudjuk miről van szó. szivesen segitünk bárkinek, megmutatom hol lehet elmenni és hol nem (busszal akár). ez kaland, nem verseny. mi nem versenyezni megyünk - legalábbis nem gyorsasági versenyre. nem ez a lényeg.

de ne vetitsünk már, hogy a bkv-csapatban emberek álltak össze és nem a cég, meg ilyenek. én tudom mennyi a költségvetésünk - és tudom mennyi a tiétek.

vitatkozzunk de ne veszekedjünk.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.11 0 0 1

legyen ismét 101B-s busz!

Diósgyőrből Bamakoba :)

tankcsapda1 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 topiknyitó
éljen.

mielőtt szétoffolnánk más topikokat folytassuk itt a beszélgetést.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!